هدایت شده از أبوحیدر
رفع قلم معنای صحیح خودش را دارد که علماء تبیین کردند و هیچ کس قائل به این نیست که گناه درش آزاد است.
و این اراجیف ناشی از دوری گوینده از دنیای احادیث دارد.
" معنای آن سه روز فرصت دادن به گناهکار است ـ در مقابل روزهای معمولی که فرصت تا هفت ساعت است ـ تا اینکه از معصیت توبه کند، پس اگر توبه نکرد و آن سه روز پایان یافت ملائکه سمت چپ ـ که مأمور نوشتن گناهان هستند ـ آن را می نویسد. و «رفع القلم» به معنای جواز ارتکاب محرمات نیست."
هدایت شده از أبوحیدر
فصل الخطاب.pdf
6.83M
✅کتاب فصل الخطاب فی تاریخ قتل عمر بن الخطاب
عربی ساده ای داره میتونید بخونید...
با همه ی این بحث ها برای اینکه دل دوستان مخالفِ تاریخ مشهور شیعی نرنجد ما روز ۲۶ ذی الحجه هم مراسم برگزار میکنیم.
#قول_شرف_میدهیم.
مثل هر رویداد تاریخی ، تاریخ های دیگری هم هست که حتما خواستید آن ها را هم ذکر کنید آن تاریخ ها هم مراسم برگزار کنیم.
خدا خیرتون بده
البته چند ساله میگیریم
آقا تو تاریخ محسنیه
فاطمیه
عیدالزهرا
در هر چه شبهات بیشتر بشه ما احتیاط میکنیم و همه رو برگزار میکنیم.
افتااااااد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹اسعدالله ایامکم و لیالیکم 🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
همسر ایده آل از نظر عالم نحوی
بنده خدا مُرد ولی زن گیرش نیومد😂
غیر از کسانی که ادبیات عرب خواندن باقی دانلود نکنند چون نه میخندند و نه میفهمندش
❎قدمتِ این مجالس...
1️⃣صفویه برای قرن 10 است در حالی که روایت نهم ربیع و احادیث در فضیلت برگزاری این جشن را مرحوم سید بن طاووس که برای قرن 6 و 7 است آورده و حتی سایر علمای قبل از ایشان به نهم ربیع اشاره داشتند.
2️⃣قدمت مجلسِ عمرکشون در بیان یکی از علمای عامه در قرن چهارم در شهر مقدس قم
🔻أهل قُم...وَلَهُم طعن علی السّلف وَشتم عَظِیم حَتَّی یبلغ الْوَاحِد مِنْهُم أَن یأْخُذ شَیئا أَو مِثَالا یحشوه تبنا أَو صُوفًا یسَمِّیه أَبَا بکر وَعمر وَعُثْمَان ویضربه بالعصی حَتَّی یهریه لیشفی بذلک مَا فِي قلبه فِي الغل للَّذین آمنُوا.
♦️اهالی قم...آنان به سلف طعن و ناسزاگویی فراوان میکنند، تا کار به جایی میرسد که یک نفر از آنان یک چیز نمادی (مانند عروسک) را میگیرد و شکم آن را از کاه یا پنبه پر میکند و نامش را ابوبکر و عمر و عثمان میگذارد و آنقدر با عصا به آن می زند تا آن را پاره کند و با این کار، قلبشان را از بغضی که نسبت به کسانی که ایمان آورده اند!!! آرام کنند.
📕التنبیه والرد علی أهل الأهواء والبدع: أبو الحسین الملطی العسقلانی (المتوفی: ۳۷۷ هـ)، صفحه ۳۲- ۳۳، المکتبة الأزهریة للتراث
پس دوست و دشمن به قدمت این مجالس اشاره کردند، با صرفِ نظر از اینکه نه قدمت و نه جدید بودن دلالت بر جایز یا حرام بودنِ چیزی نمیشود.
قطعا هر کسی هر نوع تهمتی به ما زده باشد چه در غیاب و چه در حضور خودمون حلال نخواهیم کرد . مراقب جانماز آبکشان مجازی باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضد ولایت فقیه کیست؟
أبوحیدر (حدیث و فرهنگ اسلامی)
🔻نقد سخنان محمد شجاعی با موضوع:
«جهنمی وجود ندارد!»
✧❁﷽❁✧
بارها عرض کردیم مستمع هر عمامه به سری نشوید مخصوصا اگر متخصص و تمییز دهنده ی حق و باطل نیستید.در این کلام کوتاه، شعبده بازی با الفاظ کاملا مشهود است! فرض کنید کسی به کودک در رحم مادر بگوید ما در دنیا فقط سلامتی و صفا و صلح و خوشی و ثروت و ...داریم ، عدم هماهنگی با وضع دنیا میشود جنگ و قتل و غارت و شکنجه و مرض و فقر و درد و رنج و ...!
فارغ از این لفاظی ها از گوینده متوقع است تکلیف خود را مشخص کند!
آیا جهنم را به عنوان داری که «لیس فیها رحمة» و عالمی که سراسر رنج و عذاب الیم ابدی است و وجودی عینی حقیقی دارد، پذیراست یا نه؟!
جهنم را به عنوان «بِئْسَ الْمَصِيرُ» و مأوای کفار و منافقین که دارای درکات عذاب و رنج و غم و ...است پذیراست یا آن را به معانی ذوقیه خیالیه تاویل میکند؟
«وَسِيقَ الَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ زُمَرًا»
«وَجِيءَ يَوْمَئِذٍ بِجَهَنَّمَ يَوْمَئِذٍ يَتَذَكَّرُ الْإِنْسَانُ وَأَنَّىٰ لَهُ الذِّكْرَىٰ»
«وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ ۖ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا»
«وَعَدَ اللَّهُ الْمُنَافِقِينَ وَالْمُنَافِقَاتِ وَالْكُفَّارَ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا هِيَ حَسْبُهُمْ وَلَعَنَهُمُ اللَّهُ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُقِيمٌ.»
و.....
🔚 هرکس که کوچکترین آشنایی با قرآن کریم داشته باشد میداند که آیات متعددی با صراحت تمام به عذاب شدن کفار در جهنم و خلود آنها، اشاره کرده است؛
و در مقابل این عرفا و صوفیه هستند که به سخره گرفتن عذاب الهی در قیامت ، از اصول اصلی مکتب آنان است!
و باور به چنین لاطائلاتی تکذیب صریح قرآن و از آموزههای تصوف است که این روزها هر از گاهی از زبان برخی از آخوندهای منبری این اراجیف را دوباره میشنویم!
و با رواج تعالیم تصوف حوزوی چنین اموری دور از انتظار نبوده و نیست!
وصد افسوس که بخش عظیمی از گرایشات به این افراد، در اثر تخریب عالِمان حقیقی دین و فقهای عظام است؛ وقتی عالِم کنار رود، جاهل رشد میکند.
جماعتی جوان و ناپخته که ادعایاخباریگری دارند و با بافتهها و تخیلات خود فقهاء و علما را تخریب میکنند و خود از فهم یک حدیث عاجزند و مردم را به جریان فقاهت بدبین میکنند، بدانند که در رشد امثال تفکرات شجاعی ها و آقا میریها و... انحراف مردم مقصرند. بزرگتر از این افراد را در دورانهای قبل بحساب نمیآوردند، اما در این دوره اینان و امثالشان نظریهپرداز شدهاند!
دلیلش واضح است؛ تخریب و مهجوریت عالِمان راستین شیعی = رشد و قدرت جاهلان؛
🔸الإمام الصادق عليه السلام :لَيسَ مِن شِيعَتِنا مَن أَنكَرَ أَربَعَةَ أَشياءَ : المِعراجَ ، وَالمُساءَلَةَ فِي القَبرِ ، وَخَلقَ الجَنَّةِ وَالنّارِ ، وَالشَّفاعَةَ .
#ترجمه : امام صادق عليه السلام :از شيعيان ما نيست كسى كه چهار چيز را انكار كند : معراج را ، پرسش در قبر را ، آفريده شدن بهشت و دوزخ را ، و شفاعت را.
📚صفات الشيعة ۱۲۹ ح۶۹
🔸 امام صادق علیه السلام فرمودند:
«ان نارکم هذه جزء من سبعین جزءا من نار جهنم و قد اطفئت سبعین مرة بالماء ثم التهبت و لو ذلک ما استطاع آدمی ان یطیقها.»
#ترجمه : آتش دنیا یک جزء از هفتاد جزء آتش جهنم است، آتش جهنم هفتاد بار با آب خاموش شده سپس شعلهور گردیده تا شده آتش دنیا و اگر چنین نبود هیچ انسانی طاقت تحمل آتش را نداشت. یعنی حتی نمیتوانست در کنار آتش قرار گیرد.»
📚 تفسیرقمی ١/٣٦٦
🔸به نقل از عبد السلام بن صالح هِرَوى ، در پرسش هايى كه از امام رضا عليه السلام كرد ـ: [گفتم :] اى فرزند پيامبر خدا ! مرا خبر ده كه آيا بهشت و دوزخ ، هم اكنون آفريده شده اند؟ فرمود : «آرى . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله زمانى كه به آسمان برده شد ، به بهشت ، وارد شد و دوزخ را هم ديد» .
گفتم : عدّه اى مىگويند : اين دو ، فعلاً مقدّرند و هنوز ، آفريده نشده اند .
فرمود : «آنها از ما نيستند و ما هم از آنها نيستيم . هر كس منكر آفريده شدن بهشت و دوزخ باشد ، در حقيقت ، پيامبر صلى الله عليه و آله و ما را تكذيب كرده است و پيرو ما نيست و در آتش دوزخ ، جاودان است» .
📚التوحيد ۱۱۸ ح ۲۱ ، الأمالي للصدوق ۳۷۳ ح۷ ، الاحتجاج ج۲ ص۳۸۱ ح ۲۸۶
▫️ علامه مجلسی (ره):
اينكه ما بهشت و دوزخ را به معلومات حَقّه و معلومات باطله، يا به اخلاق حسنه و اخلاق سَيِّئه تأويل كنيم، كُفر و اِلحاد است. بلكه واجب است اعتقاد به اينكه هم اكنون بهشت و دوزخ خلق شده اند، نه آنكه بعداً خلق خواهند شد و در روايت است كه حضرت رضا علیه السلام فرمودند: اگر كسي مُنكِر اين باشد، مُنكِر قرآن و معراج پيامبر صلی الله علیه و آله شده و كافِر است. (زيرا پيامبر صلی الله علیه و آله در #معراج جسمانی، مشاهده فرمودند بهشت و جهنم را.)
📓رساله اعتقادات، باب ۱۸
أبوحیدر (حدیث و فرهنگ اسلامی)
✅🔚صریح آیات محکمه و روایات متواتره، وجود عینی نشئه ای سراسر رنج و عذاب است و منکر آن یا جاهل است یا ...