eitaa logo
کلام ادیان و فرق اسلامی
158 دنبال‌کننده
518 عکس
640 ویدیو
18 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔘 پرسش: ظاهر انسان چه بسا خوب نباشه اما باطنش خوبه 🔴 پاسخ: الصّادق (علیه السلام)- فَسَادُ الظَّاهِرِ مِنْ فَسَادِ الْبَاطِنِ وَ مَنْ أَصْلَحَ سَرِیرَتَهُ أَصْلَحَ اللَّهُ عَلَانِیَتَهُ وَ مَنْ خَافَ اللَّهَ فِی السِّرِّ لَمْ یَهْتِکْ سِتْرَهُ فِی الْعَلَانِیَهًِْ وَ أَعْظَمُ الْفَسَادِ أَنْ یَرْضَی الْعَبْدُ بِالْغَفْلَهًِْ عَنِ اللَّهِ وَ هَذَا الْفَسَادُ یَتَوَلَّدُ مِنْ طُولِ الْأَمَلِ وَ الْحِرْصِ وَ الْکِبْرِ کَمَا أَخْبَرَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ فِی قِصَّهًِْ قَارُونَ فِی قَوْلِهِ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِی الْأَرْضِ إِنَّ اللهَ لا یُحِبُّ الْمُفْسِدِینَ وَ کَانَتْ هَذِهِ الْخِصَالُ مِنْ صُنْعِ قَارُونَ وَ اعْتِقَادِهِ وَ أَصْلُهَا مِنْ حُبِّ الدُّنْیَا وَ جَمْعِهَا وَ مُتَابَعَهًِْ النَّفْسِ وَ هَوَاهَا وَ إِقَامَهًِْ شَهَوَاتِهَا وَ حُبِّ الْمَحْمَدَهًِْ وَ مُوَافَقَهًِْ الشَّیْطَانِ وَ اتِّبَاعِ خُطُوَاتِهِ وَ کُلُّ ذَلِکَ یَجْتَمِعُ بِحَسَبِ الْغَفْلَهًِْ عَنِ اللَّهِ وَ نِسْیَانِ مِنَنِه. امام صادق (علیه السلام)- اگر کسی ظاهرش فاسد است لاجرم باطن او هم فاسد است و هرکس باطن خود را پاک نگهدارد خداوند ظاهر او را اصلاح می‌کند و هرکس در نهان از خداوند بترسد خداوند ظاهر او را حفظ می‌سازد؛ بزرگ‌ترین فساد آن است که آدمی از وضع خود راضی باشد و از خداوند غافل شود، این حالت از حرص و تکبّر و خودخواهی و فرورفتن در آرزوها و هوس‌ها پدید می‌آید همان گونه پروردگار، در داستان قارون بیان داشته است: ای قارون! در روی زمین فساد نکن که خداوند اهل فساد را دوست نمی‌دارد و این خصلت‌های پلید در قارون وجود داشت. ریشه‌ی همه‌ی این صفات از محبّت دنیا و جمع‌کردن مال به دست می‌آید. هواپرستی و پیروی از نفس موجب می‌گردد که این خوی‌های پلید و زشت در انسان پدید آیند. آدمی از هواهای نفس پیروی می‌کند و دنبال هوس‌ها می‌رود مال‌پرستی و دنبال آمال و آرزوهارفتن و شهوت‌پرستی نمودن و اظهار خوش‌وقتی از ستایش و تعریف دیگران از خود، موجب می‌گردد که آدمی در دام شیطان گرفتارگردد و در راه او گام بردارد و همه این‌ها از غفلت و فراموش‌کردن خدا و نعمت‌های او حاصل می‌گردد.
🔻 بن نورتون، روزنامه‌نگار آمریکایی، در اسنادی که اخیراً در رابطه با ترور جان اف کندی منتشر شده ، حقایق تکان‌دهنده‌ای را کشف کرده است: 🔸سازمان سیا مواد سمی را به شکر کوبایی ارسال شده به اتحاد جماهیر شوروی اضافه کرده بود. 🔹ماموران سیا عمداً گاوها را در آلمان شرقی که بخشی از بلوک سوسیالیست بود، مسموم کردند تا تفاوت بین "شرق عقب مانده" و "غرب موفق" را به نمایش بگذارند. 🔸علاوه بر این، آنها صابون را با شیر بچه مخلوط کردند، خطوط راه آهن را منفجر کردند و تأسیسات صنعتی شرق را هم خراب کردند. ــــــــــــــــــــ
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملت حوصله سرچ که ندارن، همینجور رگباری باور میکنن میرن جلو ...
65.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حجت‌الاسلام قاسمیان : منظور قرآن از ذوالقرنین پادشاه عدل گستر همون کوروش کبیره. 🔰 کاش این بزرگواران به همان تخصص خود می پرداختند و از اموری که تخصص ندارند سخن نمی گفتند و کار ما را زیاد نمی کردند.
کلام ادیان و فرق اسلامی
🔻حجت‌الاسلام قاسمیان : منظور قرآن از ذوالقرنین پادشاه عدل گستر همون کوروش کبیره. 🔰 کاش این بزرگواران
4⃣ 🔻کوروش و سجده بر بت ها (خدایان) بابلی بنابر کتیبه خطی بابلی کوروش صورت خود را در مقابل بت های بابل بر خاک می نهد، و گله بزرگی از گوسفندان را با تبر قربانی می کند. (فرمان کوروش بزرگ، دکتر عبدالمجید ارفعی، نشر دایره المعارف بزرگ اسلامی، صفحه 24)
🔸 کانون پرورش فکری کودکان حقیقتا کثیف‌تر از این نمی‌شد انیمیشن ساخت علیه جمهوری اسلامی اما دلیلش واضح🔻 💢@adiann
پوستری پر از نمادهای ♒️ مختلف... کانون پرورش فکری که باقی مانده سازمان پرورش افکار است همچنان راه سلف خود را طی می کند... 🧶 سازمان پرورش افکار عمومی سازمانی دولتی بود که در سال ۱۳۱۷، برای یکسان‌سازی ملی و ترویج آرکائیسم و باستانگرایی، به دستور رضاشاه در ایران تأسیس شد. رئیس این اداره جدید، احمد متین دفتری بود. پدر وی پسر بزرگ میرزا هدایت‌الله وزیر دفتر بود از این رو مصدق عموی وی به شمار می رود. 🧶 از دیگر بنیانگذاران این مجموعه عیسی صدیق است وی در بنیادگذاری سازمان پرورش افکار و ارائه راهبرد به آن دست داشت، وی در بسیاری از برنامه‏ های فرهنگی این دوره مؤثر بوده است. عیسی صدیق از شاگردان ادوارد براون مستشرق و فراماسون انگلیسی است که معاونت او را در کیمبریج به سال 1916م به عهده داشت و با دیگر شاگردان براون از قبیل نیکلسن و پرفسور آربری و پرفسور چارلز استوری خاورشناس که از شاگردان و جانشینان براون بودند مرتبط بود. 🧶 او دستیار دکتر علی ‏اصغر حکمت وزیر معارف در زمان تأسیس دانشگاه تهران بود. در این دوره و قبل از سازمان مذکور وی دانشکده ادبیات را با برنامه درسی ادبیات و زبانهای قبل از اسلام در سال ۱۳۱۳جهت باستانگرایی راه‏اندازی نمود. صدیق نقطه‏ نظرات خود را در باب بسیاری از برنامه ‏های صورت گرفته در دوره مورد نظر از قبیل بی‏ حجابی و اختلاط دختر و پسر در جلد دوم یادگار عمر آورده است. 🔺 🔺 💢@adiann
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل حرمت گیاهان دریایی آن است از خبائث باشد، یعنی خوراکی­هایی که بیشتر انسانها از آن متنفرند. بر این اساس، جلبک، اگ جزو خبائث شمرده شود خوردن آن را جائز نمی‌دانند. پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است: 🔰حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی): گیاهان دریایى فى نفسه پاک و حلال هستند. 🔰حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی): اگر منظور از جلبک، آن گیاه معروف است اگر ضرر نداشته باشد اشکالی ندارد. 🔰حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی): حرام است. 🔰حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی): چنانچه جزء خبائث باشد خوردن آن جائز نیست. ♨️ به نظر اگر در فتاوا بین حلیت و حرام دوران وجود داشته باشد حکم عقل در این مورد اجتناب است چون در یک طرف فتاوا حلیت است که به معنای جواز است و رضایت شارع در آن نیست بلکه رخصت شارع است و در سمت دیگر حرمت است که به معنی عدم رضایت است. و اجتناب از عدم رضایت الهی بر رخصت اولویت دارد. 💢@adiann
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسینیه بهائی ها در شهر قم در کتاب تاریخ امر بهائی در شهر قم، نوشته نصرت‌ُالله "محمدحسینی"، از شخصی به نام عبدالرزاق یاد می‌شه که حدود 120 سال پیش، با هماهنگی عبدالبهاء (دومین پیشوای بهائیت)، مرکز تبلیغی بهائیت یا همون مشرق الاذکار در شهر قم رو با پوشش حسینیه بنا کرد! وقتی در مذهبی‌ترین شهر کشور، بهائیها با پوشش حسینیه میتونن مشرق الاذکار بنا کنن؛ آیا میشه حدس زد که امروزه، چه افراد و نهادها و با چه پوشش‌هایی علیه دین، در کشور فعالیت میکنن؟
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 Церковный учёный Андрей Кураев: «Христиане первых столетий постились так, как постятся мусульмане» آندری کورایف، محقق کلیسا: «مسیحیان قرون اول به همان روشی که مسلمانان روزه می‌گیرند، روزه می‌گرفتند».