هدایت شده از یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
سفر مقامات غربی به ایران، توافق با عربستان و نزولی شدن دلار حاصل پیروزی در جنگ ترکیبی است.
جریان تحریف دست به کار شده تا کاهش ارزش دلار را به حساب سفر مقامات غربی به ایران و توافق با عربستان فاکتور کند. نتیجه این اشتباه محاسباتی این است که برای بهبود شرایط باید اقتصاد مذاکراتی را پیش برد.
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
هدایت شده از کانال سید مقدام حیدری
✍سید مقدام حیدری: بخشی از رزق و روزی ما با شکرگزاری و استغفار به دستمان میرسد.
این بخش از روزی را با ده شیفت کار کردن هم نمیشود از آسمان کَند؛ فقط با شکرگزاری و استغفار میآید. هر چیزی لِم خودش را دارد دیگر.
بر اساس روایات اهلبیت(ع) قسمتی از رزق هم با صلهی رحم میآید، بخشی از آن با ترک گناه، مقداری از آن با دعا، قسمتی با داشتن اخلاق خوب، و بخشی با نماز شب..
این عوامل جایگزین هم نمیشوند. هر کدام سهم خودشان را از کیک رزق و روزیمان دارند. ولی ما خیلی جالبیم؛ کلا بیخیال این کارها میشویم، بعد میرویم سه شیفت کار میکنیم و میگوییم وقت نداریم. آخرش هم هیچ.
مثل این است که از ۴ ستون خانه، سهتایش را نزنیم، در عوض یک پایه از این ستونها را سه برابر قطورتر بسازیم. خب به چه دردی میخورد این کار؟!😄
https://eitaa.com/sayedmeqdam
هدایت شده از یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
یکی از مشکلات صنعت خودروسازی، #انحصار است. از جمله مهمترین ابعاد این مشکل، انحصار تحقیق و توسعه در این صنعت است. در واقع مسیر تحقیق و توسعه منحصر در خواست خودروساز است.
برخی راه حل مشکل انحصار را واردات خودرو میدانند. اما راه حل این مشکل، اصلاح مقررات است. براساس مقررات وزارت صنعت، معدن و تجارت، حداقل ظرفیت سالانه تولید خودرو هنگام صدور مجوز، 100000 خودرو است. این رویکرد موجب انحصار شده است. با کاهش منطقی حداقل ظرفیت سالانه تولید خودرو هنگام صدور مجوز و البته افزایش تنظیمگری، میتوان شاهد ورود شرکتهای تازه نفس و دانشبنیانها در این صنعت بود.
#خودرو
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
هدایت شده از یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
در مورد خودرو چه باید کرد؟
مهمترین الزام سیاستگذاری در حوزه خودرو درک شرایط جنگ اقتصادی است. زیرا صنعت خودرو متاثر از جنگ اقتصادی است و سیاستگذاری در شرایط جنگی کاملا متفاوت با سیاستگذاری در حالت عادی است.
با توجه به شرایط حال حاضر خودرو، دو اقدام ضروری است:
🔹افزایش عرضه
🔹مدیریت تقاضا
افزایش عرضه با داخلیسازی قطعات و تسهیل صدور مجوز ساخت خودرو در میانمدت قابل حصول است.
مدیریت تقاضا هم با دو سیاست قابل انجام است:
🔹اول تعیین اولویت برای تخصیص خودرو. اولویت خانوادههای فاقد خودرو هستند! شیوههایی مثل عرضه خودرو در بورس یا بلوکه شدن درصدی از قیمت خودرو در حساب، بر خلاف عدالت و شیوههایی انحرافی هستند.
🔹دوم، مدیریت فضای مجازی (سایت دیوار) است. نقش کانالهای تلگرامی در بازار ارز را سایت دیوار در بازار خودرو انجام میدهد. سایت دیوار ابزاری قوی برای دلالهای بازار است!
در هر دو سطح افزایش عرضه و مدیریت تقاضا،
هدایت، حمایت، نظارت و پاسخگویی دولت ضروری است.
#خودرو
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️سازمان برنامه و بودجه وصله ناجور انقلاب اسلامی است!
👌به فضل الهی: انقلاب اسلامی مردم ایران چهل و چهارمین سال از حیات خود را تجربه کرد و مصاف بین المللی و جهانی با تمدن استکباری مدرنیته در میانه راه پر بهجت خود قرار دارد...
👌در مرحله دولت سازی، تحول در مسائلی مانند: ۱- آموزش و پرورش، ۲- سلامت، ۳-الگوی ساخت ساختمان، ۴- مدیریت شهری به محوریت مفهوم محله والگوی برنامه ریزی و بودجه ریزی کشور و..... لازم است! (حذف سازمان برنامه و بودجه یک ضرورت است)
👌سازمان برنامه و بودجه قدرت توصیف مسائل به محوریت عدالت و ارزشهای انقلاب را ندارد و معضلات سرمایه داران را به عنوان معضلات کشور (عدم توازن های کشور) معرفی می کند. این سازمان قدرت محاسبه صحیح درآمدها و هزینه های کشور و ایضاً توزیع صحیح بودجه کشور- بر مبنای عدالت- را ندارد و عمده بودجه کشور را در میان شرکت های دولتی و بخش خصوصی توزیع می کند.
حجت الاسلام علی کشوری- آسیب شناسی حرکت انقلاب اسلامی در چله اول - شب مبارک ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - قم
#بودجه_ریزی_غلط
#کشف_صحیح_عدم_توازن_ها
#برنامه_هفتم
@olgou4
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #سخن_هفته | مسجد، کانون تحول جامعه انقلابی
👈 نگاهی به مؤلفهها و کارکردهای مسجد تراز انقلاب اسلامی
🔺 مرکز حرکت نهضت اسلامی
🔹 از ابتدای شکلگیری هویت مسجد در اسلام و تاریخ اسلام، این مکان مقدس و پربرکت منشأ تحولات مهمی بوده است که نتایج و ثمرات گسترده آن مشهود است. در عصر کنونی نیز مساجد بهعنوان مرکز اصلی مبارزه با رژیم طاغوتی، نقش ویژهای در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند. روحانیت و مردم در مساجد علاوه بر تحکیم معارف اسلامی، به تقویت مبانی و شیوه مبارزه سیاسی میپرداختند و شبکه مبارزان انقلابی، حول منبر و محراب شکل گرفته بود. «یکی از علل پیروزی این انقلاب مبارک در ایران اسلامی... این بود که مردم به مساجد اقبال پیدا کردند... و مسجد، مرکزی برای حرکت، آگاهی، نهضت و افشای اسرار زمامداران فاسد و خودفروخته رژیم طاغوت شد.» ۱۳۷۵/۱۰/۱۹ پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ادامه نهضت نیز «مرکزِ تشکّل لازم بود، هستهی مرکزی لازم بود؛ این هستهی مرکزی را امام بلافاصله همان روز اوّل، حتّی قبل از اینکه اعلام پیروزی بشود، معیّن کردند: مساجد... بعد هم یک سازماندهی عظیم مسجدی تشکیل شد.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ در دوران دفاع مقدس هم محوریت با مساجد بود واقشار مختلف «از مساجد [به جبهه] اعزام شدند، پیکرهای مطهّر شهدا به مساجد برگشتند، در مساجد غالباً توجیه شدند.» ۱۳۹۸/۹/۶ نقش مساجد در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در عرصههای گوناگون سازندگی، خدمترسانی و تقویت اموراجتماعی، کمکهای مؤمنانه، بصیرتافزایی سیاسی و کار فرهنگی و... تداوم چشمگیری داشته است. از این رو لازم است تا با نگاه به ظرفیت بالای مساجد که میتوانند قطب فرهنگی و اجتماعی هر محله و منطقه در روستاها و شهرها باشند، اصول و مؤلفههای مسجد تراز اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
🔺 پایگاه همهی کارهای نیک
🔹 در جامعه اسلامی، مسجد چه جایگاهی دارد و مساجد چگونه میتوانند در جامعه به اصلاح امور اجتماعی و تقویت فرهنگ کمک کنند؟ برای پاسخ به این سؤال باید بدانیم که «روح مسجد، کالبد زندگی را پرنشاط و پرانگیزه میسازد. در هر جا سامان زندگی است، مسجد، مرکز و کانون اصلی است. در بنای شهر و روستا، در مدرسه و دانشگاه، در مراکز جمعیتی از بازارهای کسب و کار تا فرودگاهها و جادهها و پایانههای سفری و تا آسایشگاهها و بیمارستانها و بوستانها و گردشگاهها، در همه و همه باید مسجد را همچون قطب و محور بنا نهاد.» ۱۳۹۰/۷/۱۹
🔹 مساجد متعلّق به تمامی اقشار یک جامعه اسلامی است و «همچنانکه معروف شده در زبانها واقعاً پایگاه است. نهفقط پایگاه برای فلان مسئلهی اجتماعی، [بلکه] مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ اما باید توجه داشت که تمامی اموری که در مسجد انجام میگیرد بر مدار الهی باشد «اگر کار اجتماعی هم در اینجا انجام میگیرد... باز بر محور ذکر است.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ بنابراین در اجتماع اسلامی نقطهی عزیمت، عبارت است از مسجد و ایجاد این مرکز مهم از ابتکارات اسلام بوده است.
🔺 پایگاه تعلیم و نشر معارف دینی
🔹 ماهیت «مسجد با معابد مسیحی و یهودی و بودایی و بعضی جاهای دیگر که ما دیدهایم یا شنیدهایم متفاوت است. در مسجد، پیغمبر اکرم نمیرفت فقط نماز بخواند و بیرون بیاید... شما در تاریخ اسلام مشاهده میکنید که مساجد، مرکزی برای تعلیم بود؛ میشنویم و در روایات میخوانیم که در مسجدالحرام یا مسجدالنّبی حلقهی درس زید و عمرو و بکر از نحلههای مختلف فکری و مذهبی وجود داشت؛ معنای این خیلی متفاوت است با کلیسیا یا با کنیسهی یهودی که فقط میروند آنجا، یک عبادتی میکنند و بیرون میآیند.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ و این شیوه نبوی(ص) که مسجد تنها جای نماز نیست بلکه پایگاهی جهت تعلیم و نشر معارف و علوم دینی است، وظیفه و کارکرد امروز مساجد را به خوبی نشان میدهد. «مساجد باید مَدرَسِ تفسیر و حدیث و منبرِ معارف اجتماعی و سیاسی و کانون موعظه و پرورش اخلاق باشد.» ۱۳۸۹/۷/۱۸ مسجد به عنوان محل اجتماع مؤمنان، نمیتواند نسبت به مسائل محیط پیرامون خود بیتفاوت باشد، بلکه ظرفیتی بیبدیل در دستگیری از محرومان، رسیدگی به احتیاجات اهالی و مرکزی برای صلح و رفق و مدارا است. «مسجد پایگاه انواع و اقسام فعّالیّتهای اجتماعی است... در جامعهی اسلامی همهی آحاد وظیفه دارند، مسئولیّت دارند، باید کار انجام بدهند؛ کار برای پیشرفت جامعه، کار برای امّت. بنابراین اینجا محلّ پمپاژ فکرها و پراکندن وظایف مختلف و کشاندن مردم به کارهای گوناگون است.» ۱۳۹۵/۵/۳۱
🔍 ادامه👇
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 ادامه #سخن_هفته
🔺 هسته مقاومت فرهنگی
🔹 از دیگر مؤلفههای مسجد ترازِ انقلاب اسلامی، اثرگذاری فرهنگی و بهویژه ارتباطگیری با قشر جوان است. «یک مسئلهی دیگر در مورد مسجد عبارت است از هستهی مقاومت. مقاومت وقتی گفته میشود، فوراً ذهن میرود به مقاومت نظامی و امنیّتی و امثال اینها. خب بله، آن هم قطعاً مقاومت است، امّا بالاتر از آن، مقاومت فرهنگی است. حصار فرهنگی، خاکریز فرهنگی در کشور اگر سست باشد، همهچیز از دست خواهد رفت... بنابراین [مسجد] هستهی مقاومت است، منتها مقاومت بِاَنواعه؛ مقاومت فرهنگی، مقاومت سیاسی، و درجای خود هم مقاومت امنیّتی و نظامی؛ کمااینکه در مساجد [اینگونه بوده]» ۱۳۹۵/۵/۳۱ برای انس فزاینده جوانان، که موتور حرکت جامعه محسوب میشوند، باید «جایگاه خاص در مسجد ایجاد کرد؛ یعنی واقعاً باید برای جذب جوان برنامهریزی کرد... اینکه جوان مسجد را خانهی خود و جایگاه خود بشناسد و به آن اُنس پیدا کند و رفتوآمد پیدا بکند، خیلی برکات دارد. کار را در جامعه جوانها انجام میدهند، پیشران حرکتهای اجتماعی جوانها هستند، اینها هستند که کار میکنند، تلاش میکنند.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ امروز با وجود پایگاههای بسیج و همچنین کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، جوانان حلقههای معرفت را تشکیل داده و با تربیت مسجدی و بروز استعدادهای خویش، برای اثرگذاری مفید در جامعه مهیا میشوند. نقشآفرینی جوانان و نوجوانان مسجدی در قالب مؤذن، مکّبر، برگزارکنندگان هیئت و مراسم عبادی و سیاسی مسجد و جمع و توزیع کمکهای مردمی، بخشی از هویت دینی نسل امروز را میسازد.
🔺 برنامهریزی برای جذب جوانان به مساجد
🔹 تحقق الگوی مسجد تراز، نیازمند نقشآفرینی امام جماعت و متولیان مساجد است «روحانی پرهیزگار، خردمند، کارشناس و دلسوز در مسجد، همچون پزشک و پرستار در بیمارستان، روح و مایهی حیات مسجد است… زمزمهی محبت متولیان و مدیران و امنای مساجد، باید دلهای پاک جوانان را مجذوب و مشتاق کند... چه نیکوست که دانشآموزان برجسته و ممتاز در هر محل، در مسجد و در برابر چشم مردم و از سوی امام جماعت، تشویق شوند. مسجد باید رابطهی خود را با جوانانی که ازدواج میکنند، با کسانی که به موفقیتهای علمی و اجتماعی و هنری و ورزشی دست مییابند... و حتی با نوزادانی که متولد میشوند، برقرار و مستحکم کند.» ۱۳۸۹/۷/۱۸
🔺 کانون سیاستورزی اسلامی
🔹 در این میان از کارکرد سیاسی مسجد نیز نباید غافل بود. «بعضیها مسجد را از مسائل سیاسی میخواهند بکلّی برکنار بدارند. [میگویند] آقا شما وارد سیاست نشوید، کار خودتان را بکنید... این همان سکولاریسم است...این جفای بزرگی است در حقّ مسجد.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ چراکه مسجد در ابعاد سیاسی «در نقاط مختلف عالم و در طول تاریخ، منشأ آثار بزرگ و نهضتها و حرکتهای اسلامی بزرگی شده است. مثلاً قیام مردم کشورهای شمال آفریقا که مسلمان هستند - مثل الجزایر و دیگر کشورهایی که سالها در زیر سلطه نظامی استعمار فرانسویها بودند - از مساجد شروع شد، که به پیروزی هم رسید و کشورها استقلال پیدا کردند. انقلاب در این کشورها هم، آن روزی رو به شکست رفت و دوباره ملّتها استقلال خودشان را از دست دادند که رابطه خود را با مساجد و با دین و ایمانِ مساجد قطع کردند» ۱۳۷۵/۱۰/۱۹
🔺 مسجدمحور حرکت فرهنگی
🔹 در فرهنگ اسلامی، بنابر نص قرآن کریم و روایات، مسجد حرمت و جایگاه ویژهای دارد. قرآن کریم در آیه هجدهم سوره توبه، آبادی و حفظ مسجد را کار کسانی خوانده که به خدا و روز قیامت ایمان دارند. امروز به برکت انقلاب اسلامی، بخش مهمی از فعالیتهای انقلابی و فرهنگی در بستر مساجد و با محوریت جوانان در جریان است. میزان اثربخشی اینگونه فعالیتهای فرهنگی و معنوی را هم نباید دست کم گرفت، چرا که «مسجد پایگاه بزرگ بسیج فرهنگی و حرکت فرهنگی است؛ شیوهی کار را باید در مسجدآموخت که چهکار کنیم.» ۱۳۹۵/۵/۳۱ سخن پایانی اینکه امروز مساجد میتوانند با تقویت ایمان دینی و ارتقاء بصیرت سیاسی در عرصه جهاد تبیین ایفای نقش کنند و محلّی برای همافزایی ظرفیتهای جوانان مؤمن و انقلابی در برابر هجمههای دشمنان در جنگ ترکیبی باشند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اللَّهُمَّ إِنی أَعُوذُ بِک مِنْ هَیجَانِ الْحِرْصِ...وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ... ومُبَاهَاةِ الْمُکثِرِینَ، وَ الْإِزْرَاءِ بِالْمُقِلِّینَ...
بار خدایا به تو پناه میآورم از طغیان آز و کمی قناعت... و فخر و مباهات با ثروتمندان و تحقیر تهیدستان...
از دعای ۸ صحیفه سجادیه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا روسریتو. برنمیداری؟!
دوست ندارم تو. دسته ی اونها باشم
❌حتما ببینید
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از کانال سید مقدام حیدری
✍️سید مقدام حیدری: امام سجاد(ع) در یکی از دعاهایش به خدا عرض میکند: خدایا یقین راستینی به ما ببخش که به وسیلهی آن ما را از سختی کسب و کار بینیاز کنی، و یک خاطرجمعی خالصی به ما الهام کن که به وسیلهاش ما را از خستگی زیاد بینیاز کنی و کاری کن که آن وعدهای که در وحیت دادهای و آن قسمی که پشتبندش در کتابت خوردهای ما را از نگرانی برای روزیای که خودت آن را به عهده گرفتهای باز دارد، و تکلیف دلمشغولی ما را به چیزی که خودت آن را ضمانت کردهای یکسره کند. که گفتی و گفتهات حق است و از همه راستتر و قسم خوردهای و قسمت از همهی قسمها کاردرستتر است و وفادارتر که: روزی شما و آن چه وعده شدهاید در آسمان است. و بعدش فرمودی: به خدای آسمان و زمین قسم این موضوع همین قدر واقعی است که حرف زدن شما واقعی است؛ «وَ هَبْ لَنَا يَقِيناً صَادِقاً تَكْفِينَا بِهِ مِنْ مَئُونَةِ الطَّلَبِ، وَ أَلْهِمْنَا ثِقَةً خَالِصَةً تُعْفِينَا بِهَا مِنْ شِدَّةِ النَّصَبِ وَ اجْعَلْ مَا صَرَّحْتَ بِهِ مِنْ عِدَتِكَ فِي وَحْيِكَ، وَ أَتْبَعْتَهُ مِنْ قَسَمِكَ فِي كِتَابِكَ، قَاطِعاً لِاهْتِمَامِنَا بِالرِّزْقِ الَّذِي تَكَفَّلْتَ بِهِ، وَ حَسْماً لِلِاشْتِغَالِ بِمَا ضَمِنْتَ الْكِفَايَةَ لَهُ (4) فَقُلْتَ وَ قَوْلُكَ الْحَقُّ الْأَصْدَقُ، وَ أَقْسَمْتَ وَ قَسَمُكَ الْأَبَرُّ الْأَوْفَى: وَ فِي السَّماءِ رِزْقُكُمْ وَ ما تُوعَدُونَ. ثُمَّ قُلْتَ فَوَ رَبِّ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ ما أَنَّكُمْ تَنْطِقُون» [صحیفهی سجادیه، دعای29]
دعاست، ولی مثل دیگر دعاهای ائمهی هدی(ع) کلی قاعده و قانون یادمان میدهد. میشود این را فهمید که اگر یقین داشته باشیم که خدا روزی رسان است، دیگر نیاز نیست دو سه شیفته کار کنیم. لابد خیلی از تفریحها و استراحتها و سفرها و گردشها را که نرفتیم تقصیر خودمان بوده است چون فکر میکردیم خودمان باید روزی خودمان را درآوریم نه خدا؛ چون نگران این بودیم که اگر پولمان را خرج این چیزها بکنیم بعدش چه میشود؛ چون جوری زندگی کردیم که انگار نه انگار استپانسر داریم و او کار ما را به عهده گرفته است، چون ضربان قلبمان با قیمت سکهی و دلار تنظیم بود نه با وعدهی حق خدا. و گویا خدا طبق باور و یقینمان با ما تا میکند. وقتی ما به او اعتماد نمیکنیم و نگران میشویم، او هم مقدراتش را طبق باور خودمان سخت و پر گره تنظیم میکند. از این دعا برمیآید خود باور و یقین به وعدههای خدا که در قرآن آمده، بخش زیادی از بار اقتصادی ما را بر میدارد. آنهایی که یقین دارند دیگر سگدوی نمیکنند. سبک کار میکنند و روزیشان هم اتفاقا بیشتر میرسد. خود یقین و باور در چند و چون روزی دخیل است؛ همهاش که به کار نیست!
https://eitaa.com/sayedmeqdam
هدایت شده از حکمت بیان
رزقی_نو.pdf
3.29M
🌀رزقی نو
📌چگونه پای رزق های جدید را به زندگی خودمان باز کنیم؟
🔰ویژه ماه رمضان 1401
📎 فهرست مباحث:
🔻مبحث اول: رازق کیست؟
🔻مبحث دوم: نقش من در رزقوروزی چیست؟
🔻مبحث سوم: نقش شُکر در رزقوروزی من
🔻مبحث چهارم: رزق اجتماعی؛ رزقی نو
🔻مبحث پنجم: نقش خانواده در رزق اجتماعی
🔻مبحث ششم: نقش نزدیکان و همسایگان در رزق اجتماعی
🔻مبحث هفتم: نقش نظام اخوت اسلامی در رزق اجتماعی
🔻مبحث هشتم: مؤلفههای قدرت اقتصادی (اقتصاد فرهنگی)
🔻مبحث نهم: تعاون، مهمترین عامل قدرت اقتصادی
🔻مبحث دهم: نقش حکومت در رزقوروزی من
#ماه_رمضان
#جهاد_تبیین
✅ حکمت بیان
╭┅─────────┅╮
🆔@hekmatebayan
╰┅─────────┅╯
هدایت شده از شمع | شبکهٔ مبلغان
رزقـــی نو
راهحلهای رهایی از مشکلات اقتصادی
ــــــــــــــــــــــــ
محتوای سخنرانی ماه رمضان ۱۴۴۴
ــــــــــــــــــــــــ
«رزقینو» ده جلسه منبر مکتوب با قلمی تبلیغی و مبتنی بر مفاهیم بلند قرآنی است که هدف آن پرداختن به مفاهیم اقتصادی اصیل اسلامی بوده و اُفق جدیدی را پیش روی مخاطب میگشاید.
ــــــــــــــــــــــــ
عناوین جلسات:
مجلس اول: رازق کیست؟
مجلس دوم: نقش من در رزقوروزی چیست؟
مجلس سوم: نقش شُکر در رزقوروزی من
مجلس چهارم: رزق اجتماعی؛ رزقی نو
مجلس پنجم: نقش خانواده در رزق اجتماعی
مجلس ششم: نقش نزدیکان و همسایگان در رزق اجتماعی
مجلس هفتم: نقش نظام اخوت اسلامی در رزق اجتماعی
مجلس هشتم: مؤلفههای قدرت اقتصادی (اقتصاد فرهنگی)
مجلس نهم: تعاون، مهمترین عامل قدرت اقتصادی
مجلس دهم: نقش حکومت در رزقوروزی من
ــــــــــــــــــــــــ
جهت دانلود کتاب، به لینک زیر مراجعه کنید:
shabaketabligh.ir/View-item-2-403
ــــــــــــــــــــــــ
برای دریافت #نسخه_چاپی محصول به آیدی @rahbary_mohtava پیام دهید.
ــــــــــــــــــــــــ
شمع
شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
ShabakeTabligh.ir
eitaa.com/ShabakeTabligh
هدایت شده از هواداران سپاهان💛
در دادگاه هویدا ازش پرسیدند که در زمان شاه چه کردی؟
هویدا دست در جیبش کرد و یه دستمال درآورد که خیلی هم تمیز نبود. گفت ببخشید نه این نه. دوباره دست کرد توی جیبش یه شونه درآورد. دوباره معذرت خواهی کرد و دست کرد توی جیبش و یه کبریت را آوردن بیرون و گفت که آهان همینه.
🔅 من ۱۳ سال نخست وزیر بودم و قیمت این کبریت در تمام دوره نخست وزیری من یک ریال اضافه نشد. اون موقع اینطور بوده.
💢 قاضی گفت الکی نگو، من که تورم یادمه؛ اینو از کجا میگی؟
هویدا گفت توی یه پیج اینستا خوندم😂
#طنز_تاریخی
💥 تاریخ پهلوی را در جمع ۴۰ هزار نفری توییطنز بخوانید👇
🆔 @twtanz
🆔 @twtanz
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
هماکنون:
سخنرانی پرفسور مسعود درخشان
https://www.skyroom.online/ch/mazane/rvait-fth
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
دو گزاره درباره صحبت وزیر نفت درباره فروش نفت خام در بورس انرژی
@hemmatgholizadeh
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
44.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌انقلابی عمل کردن در اقتصاد یعنی چه؟
⚠️آقای رئیسی برای حل مشکل ارز چه باید بکند؟
⛔️هشدار بحران شدید گازی چند سال آینده در کشور!
☢️آقای زنگنه! چرا نمی گفتید که پارس جنوبی تا چند سال دیگر، ذخیره گاز دارد؟!
⚠️در سال های آینده، بحران گازی شدید ناشی از سیاست های زنگنه را بر گردن دولت آقای رئیسی می اندازند!
⛔️تبیین کنید!
⚠️بحث بسیار مهم است! حتما کامل مشاهده بفرمایید!
〽️به علت ضبط با گوشی و حجیم بودن فایل، کیفیت فیلم کم شده است، عذرخواهی می کنیم. بخاطر اهمیت بسیار بحث، اینگونه سریع منتشر می شود.
⚜️بخشی از سخنرانی دکتر درخشان در رویداد ملی روایت فتح
@jebhetse
هدایت شده از کانال سید مقدام حیدری
سید مقدام حیدری: دیدی خدا برای نجات حضرت موسی چه راهکاری به مادرش نشون داد؟! گفت برای این که بچهت کشته نشه بندازش تو رود! کسی ندونه فکر میکنه خدا هم میخواد موسی رو بکشه نه این که حفظش کنه.
کلا سبک کار خدا تو طراحی راهکارها این مدلیه! راهکارش برای رفاه اقتصادی انفاق، خمس، زکات، ایثار، گذشت، اطعام، مهمونیدادن و مواساته!
راهکارش برای لذت بیشتر جنسی، چشم پوشیدن، عفت داشتن، رابطهی آزاد نداشتن با نامحرم و این چیزهاست.
راهکارش برای بزرگ شدن و عزیز شدن، تواضع و فروتنی و پوشاندن خوبیهای خوده!
راهکارش برای داشتن دنیای باحال، زهد در دنیا و پرداختن به آخرته!
میبینی؟! کلا سبک راهکارهای خدا غلطاندازه. خدای ما همون خدای مادر موسی است و همچنان در طراحی راهکارها از عنصر غافلگیری و غلطاندازی استفاده میکنه. هنوز هم که هنوزه به سختی میشه دست خدا رو خوند. یا سورپرایز من لا سورپرایز له.
https://eitaa.com/sayedmeqdam
💢 در راستای عملیات جهاد تبیین مدرسه علمیه ملاصادق برگزار می گردد؛
🔰 دوره توانمند سازی جهاد تبیین
موضوع این جلسه: مباحث اقتصادی
🎙با حضور استاد سید امیرحسین حسینی
کارشناسی ارشد اقتصاد و معارف اسلامی
📋 سر فصل های دوره در پوستر بیان شده است
🕚 زمان: فردا - ساعت ۱۱ تا ۱۴ (همراه با اقامه نماز جماعت)
🔻مکان: حسینیه مدرسه ملاصادق
🔹حضور طلاب پایه ۱ تا ۵ الزامی می باشد.
#واحد_انقلاب_اسلامی
بخش اول جلسه اقتصادی.mp3
40.9M
دوره توانمند سازی جهاد تبیین
موضوع این جلسه: مباحث اقتصادی
🎙با حضور استاد سید امیرحسین حسینی
کارشناسی ارشد اقتصاد اسلامی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
بخش دوم جلسه اقتصادی.mp3
35.48M
دوره توانمند سازی جهاد تبیین
موضوع این جلسه: مباحث اقتصادی
🎙با حضور استاد سید امیرحسین حسینی
کارشناسی ارشد اقتصاد اسلامی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از خرمشهر اقتصادی
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سقوط سیصد ساله
نشست روایت فتح مبلغین کشور
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
حجتالاسلام دکتر خاکی:
ایده مرکزی اقتصاد قانون اساسی اصل همگانی کردن ابزار تولید و مالکیت همگانی سرمایههای تولیدی است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
مستند #بازگشت_به_بهشت
این مستند رواتگر روش ابداعیِ #پل_گاتچی است که با الهام از جنگلهای اطراف مزرعه خود در واشنگتن برای کشاورزی و باغداری ابداع کرد...
هر هفته در روز یکشنبه بازدیدکنندگان بسیاری از سراسر آمریکا و جهان برای بازدید از این روش منحصر به فرد به مزرعه او میروند.
دعوت میکنم حتما به تماشای این مستند بسیار مهم و مفید بنشینید.
#کشاورزی
#کشاورزی_معیشتی
#احیاء_خاک
لینک تماشای آنلاین و دانلود فیلم:
https://zistshahr.com/4399
https://zistshahr.com/4399
https://zistshahr.com/4399
پ ن: پل گاتچی پدر 7 فرزند است😊
زیست شهر نوین مولّد
@zistshahr
رادیو اسنپ اقتصادی۳.mp3
6.06M
🎙گفتگوی اقتصادی سیدامیرحسین حسینی با آقای راننده اسنپ - قسمت سوم
💠موضوع: بررسی چرایی گرانی و نحوه مواجهه با آن در ایران
✍در این صوت با آقای راننده عزیز درباره چرخه گرانی و راهکارهای حل آن گفتگو کردیم. از قیمتگذاری دستوری تا کیفیت نظارت دولت بر گرانی قیمتها و حواشی پیرامون آن بررسی گردید.
⬅️نکته مهم: این صوت با افتخار توسط گوشی باکیفیت ایرانی شاهین ۳ ضبط گردیده است.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠رویداد ملی روایت فتح
🎙ارائه دکتر مقصودی
🔶موضوع: اقتصاد فرهنگی جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco