🧐یکی دیگه از نقدها به نقدما این بوده که ما اشتباه گفتهایم که اپال آزاد شد. خب اول متن خود قانون رو با دقت بخونید👆 و خودتون قضاوت کنید که ما درست می گیم یا نه؟ 👇
🔹این ماده ۶ قانون پیشنهادی قوه قضاییه است، همونی که ما بر اساسش ویدیو رو ساختیم.
خب همونطور که به وضوح می بینید، تنها وظیفهی صاحبان مراکز تجاری و تفریحی و ... نسبت به پوشش و رفتارهای ناهنجار مراجعین و مشتریان اینه که یه سری اقدامات انجام بدن، از جمله نصب تابلو و تذکر، خب، بعدشم قانون تصریح داره، اگه اقدامات انجام نشه مشمول جریمه میشوند، نه اینکه برهنگی و بد پوششی و ... واقع نشه. وقتی قید میشه در صورت عدم اقدام جریمه هست نه در صورت عدم رفع مشکل، خب معنیش چیه؟
🔸خب الان اپال دم در یه تابلو بذاره و هر دو سه ساعت یه بار هم تو بلندگوهاش بگه رعایت شئونات اسلامی الزامی است، اون وسط دو نفر مشغول مقدمات شمول قانونی جوانی جمعیت هم باشند، کسی می تونه به اپال گیر قانونی بده؟؟
❗️البته اینکه میشه کاری کرد که اپال ها و کوروش ها و پاساژها و مالهای به وجود آمده و طراحی شده برای تبرج و جلوه گری و رل زدن و پرسه زنی و دلبری و ... رو میشه سالم سازی کرد یا نه و اگه میشه آیا اساسا از عهده مالکانش بر میاد یا نه بحث دیگری است...
🔹هدف من از این رفت و برگشت ها فرهنگ سازی نقد دقیق و گفتگوهای با کیفیت فنیه
@aghaeimohsen
🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
🧐یکی دیگه از نقدها به نقدما این بوده که ما اشتباه گفتهایم که اپال آزاد شد. خب اول متن خود قانون رو
🛍🎽 «نیمتنه پوشان» یا «نیمتنه پوشی» سازان، کدوم جرمشون بیشتره؟؟ کدومو باید تو لایحه صیانت باهاشون برخورد کرد؟
🚨 تا تنور داغه اینو هم اضافه کنم که امت حزب الله اگه فریاد و اعتراض و خشمی نسبت به آنچه در این مالهای کذایی رخ میده داره و واقعا میخواد هوشمند و موثر کنش داشته باشه، اول از همه بره بررسی کنه این جریان مال سازی در ایران توسط کدوم آخوندها و ریشوها و یقه سفیدهای تسبیح بدست و تکنوکراتهای نفهم و کوته فکر یا خائن و منافقی ایجاد و بعد به صورت قارچ گونه تکثیر شد...
کیا مجوز دادند، کیا وام دادند، کیا پول نهادهای انقلابی و حاکمیتی رو یا اسم و عنوان و اعتبار شهدا رو خرج این لانههای تجاهر به فسق و تکاثر و تبرج کردند و صد هزار افسوس که هنوز هم می کنند؟
هنوزم برا محاکمه اشون وقت هست، اگر نه در دادگاه واقعی (که ده ها سال تا فهم لزومش فاصله داریم) حداقل در افکار عمومی، اولین مرحله از نهی از منکر انکار و انزجار قلبیه. نمیشه ما دلمون برا زرق و برق این مجتمع های تجاری قش و ضعف کنه بعد انتظار اصلاح هم داشته باشیم.
اگه شما به اندازه همه اون دخترکانی که نیمتنه میپوشند و میان تو همچین مراکزی دور دور میکنند، از مسببان و ریل گذاران ساخت این فضاها مطالبهگری نکنید و بخواید فقط اون مجرمین خرد رو فقط بگیر ببند راه بندازید براشون، سخت در اشتباهید...
تا اپال و پالادیوم و سام سنتر و ایران مال و سیتی سنتر و کوروش و هایپرمی و الخ هست، همین آشه و همین کاسه.
نمیشه طراح و سازنده و فرهنگساز نرم و هویتی یه سبک پوشش و زندگی رو که صدها هزار و بلکه بیشتر آدم رو به سمت اباحه گری سوق داده رها کرد، صرفا چسبید به جریمه و داغ اون دخترک جوان و نوجوان غافل و زخم خورده از خیانت و بی مهری ای که به روش های غلط و البته خانمان سوزی مثل تن نمایی و شهوت پاشی تو جامعه سعی در جلب توجه داره.
اشاره به فرد خاصی نمی کنم، اما اونی که میخواست ژاپن اسلامی درست کنه برامون رو و نمی فهمید هر ابزاری یک روح و هدفی داره، خدا لعنت کنه.
اگر نه خائن نادانهایی که هنوز هم فکر میکنند میشه در شهر مدرن ضد خانواده ی طراحی شده بر محور حمل و نقل برای افزایش جی دی پی، به همون روشی که غربی ها برای انسان سوداگر جامعه بازار که تعریفش از خلیفه خدا، موجودی طماع و در پی حداکثر سازی لذتهای خودخواهانه است و با همون مدل شهرسازی و ایدهها برای حل ترافیک و ... کلان شهر الگوی جهان اسلام درست کرد.
@aghaeimohsen
🔬داریم رو لایحهی مصوب دولت کار میکنیم، به زودی انشالله نتایج بررسی مونو منتشر میکنیم.
نسبت به نسخه قوه قضاییه لایحه تفاوتهای جدی کرده، اما کماکان اما و اگرهای جدی باقی است...
@aghaeimohsen
فرمایش جناب بهادری جهرمی درسته 👇 اما لایحه دولتهم نیازمند اصلاحات جدی است.
♦️سخنگوی دولت: متنی که در فضای مجازی از لایحه حجاب منتشر شده، متن نهایی نیست
علی بهادری سخنگوی دولت:
🔹لایحه اخیری که در این حوزه مطرح شده است، لایحه قضایی است که توسط قوه قضائیه برای ارسال به مجلس تقدیم دولت شده است.
🔹متن این لایحه در دولت اصلاحاتی داشته و متنی که در فضای مجازی از این لایحه منتشر شده نادرست است و متن منتشره، متن نهایی لایحه قوه قضائیه که دولت با تغییراتی آن را مصوب کرده، نیست.
حرف مرد دوتاس!
اگه اشتباه کنه میگه اشتباه کردم...
ببینید این جرایم درجه بندی شده در قانون مجازات اسلامی است. همونطور که در عکس هم مشخصه (پایین عکس) اصل قانون مال سال ۱۳۹۲ هست، اشکالی که به ویدیوی قبلی ما وارد بود این بود که ما خود قانون سال ۹۲ رو ملاک گرفته بودیم، که اونجا جرایم همون صد هزار تومن و ... میشد.
غافل از اینکه این جرایم سال ۹۹ به روز شده و تغییر کردهاند.
همینجا از همه مخاطبان بابت این خطا عذرخواهم و انشالله که خدا بتونه این خطا رو جبران کنه.
این عدم آشنایی ما با مسائل حقوقی باعث این خطا شد، اما خب واقعا اکثر متون در دسترس حقوقی که تو سرچ بالاترند میگفتن قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ و ما هم به همون ارجاع دادیم.
بهرحال عدد صد هزار تومن جریمه با سیصد هزار تومن در این دوره زمونه چندان تفاوتی نداره در بازدارندگی.
و کماکان این سوال مطرحه که چرا دوستان منتقد به جای اینکه بپرسند و بترسند از اینکه از قوه قضاییه لایحه ای میاد که توش مجازات هر میزان از برهنگی (حتی کشف عورت) اندازه توهین خارج از حد قذف (جنسی) هست، یعنی بیرون اومدن با لباس شنا همونقدر جریمه داره که گفتن «بیشعور» چرا افتادند دنبال اینکه بگن اتفاقا قانون پیشنهادی خیلی هم خوب بوده؟
@aghaeimohsen
🔴 چند نکته از متن و چند نکته در فرامتن لایحه عفاف و حجاب
نویسنده: حمید کثیری
لایحه اخیر عفاف و حجاب قرار بود! به مجلس تحویل شود و پس از آن تبدیل به قانون شود. اما امروز سخنگوی محترم دولت گفتند این لایحه در حال کارشناسی و تغییر است! اما چند نکته دربارهی قانون ...
1️⃣ آنچه که قانون میشود بسیار اهمیت دارد. به نوعی تا زمان تغییر مجدد، آن قانون؛ متن مقدس محسوب میشود.
قانون فارغ از اینکه چقدر در کشور درست اجرا میشود، فصل مشترکی است که میتوان به واسطه آن جریان عمومی جامعه را متحد کرد، لذا آنچه در قانون میآید باید علاوه بر رعایت اصول، منافع اکثریت جامعه را تأمین کند.
2️⃣ قانون فصلالخطاب و زیربنای طراحی و اجرای هر فکر و فعل بعدی است. دقت کنیم رهبری در همین دیدار دیروز با نمایندگان مجلس چه فرمودند:
«قانون شما غیر از گفتن ماست، گفتن ما مثل حالت نصیحت پیدا میکند؛ قانونِ شما اجرایی و الزامی است.»
و بعد هم ویژگیهایی برای قانون برشمردند:
«قانون باید صریح باشد ... یکی از خصوصیات قانون خوب قابل اجرا بودن است.
[قانون نباید بین تعارضات معطل باشد و اجازه سوء استفاده به قانوندانانِ قانونشکن بدهد]
خب طبیعی است وقتی قانونی نوشته میشود که نقض غرض خودش باشد و به صورت طبیعی در مسیر عرفیسازی آنچه با آن مخالف است باشد، خودش را دارد از اثر میاندازد. ضمن اینکه باید صریح باشد و البته قابل اجرا ...
3️⃣ قانون باید ساختار ایجاد کند، انضباط ایجاد کند، از هرج و مرج جلوگیری کند اما نباید دست ضابط و مجری خود را ببندد!! طبیعی است چنین قانونی کارآمد نخواهد بود. قانونی که نیروی انتظامی را از هر گونه مداخله منع میکند عملاً دست ضابط را بسته است. موردی که شاید در تمام دنیا نظیر نداشته باشد. (طبیعتاً اینکه اجازه هر گون مداخله میدانی از پلیس گرفته شود، راهش نیست بلکه باید برای آفات احتمالی و پیرامونی این موضوع تدبیر کرد.)
4️⃣ ذات جرایم قانونی بر دو چیز استوار است:
الف. تَنَبُه فرد خاطی
ب. بازدارندگی از تکرار خطا/ جرم توسط خاطی/ مجرم و دیگران
حال اگر قانونی چنین ویژگیهایی نداشت، اصلاً میتواند اثرگذار باشد؟!
5️⃣ وقتی در قانون میخواهیم متناسب با شرایط روز تصمیم بگیریم و از فناوری استفاده کنیم (دوربینهای هوشمند)، پیش از آن باید بررسی کنیم که فناوری مورد استفاده در صحنه میدان کارآمد بوده یا خیر؟! طبیعی است وقتی چیزی با سی و چند روز استفاده، ناکارآمدی/ کمکارکردی خودش را نشان داده، بنا کردن کاخ روی آن از اساس اشتباه است. سوال ساده است تصویر بازار تهران، امروز با ۳۰ روز گذشته چقدر فرق کرده و فناوری مورد استفاده چقدر کارآمد بوده؟!
6️⃣ قانون باید ناظر به تمام کشور باشد و نه لزوماً چند خیابان تهران! سوال این است که آیا وقتی صحبت از فناوری در قانون میشود، آیا فناوری (دوربینها) در جای جای جزیره هرمز، محله آبشاری یزد، محله باجک قم، محله سرچشمه خوانسار و ... هم حضور دارد یا صرفاً سعادتآباد و میدان تجریش تهران مورد نظر ما بودهاند؟! (فارغ از اینکه همانجا هم کارکرد مثبت داشته یا خیر!)
7️⃣ سوال بعدی اینجاست که آیا جرم کسی که صرفاً یک خیابان و مردم همانجا را درگیر میکند با جرم کسی که ظرفیت این را دارد که کل کشور را درگیر کند، باید نزدیک به هم تلقی شود و جرایمشان نزدیک باشد؟! طبیعی است که باید فرسنگها فاصله داشته باشد و قانون برای افراد دسته دوم (سلبریتیها و رسانهداران) بازدارندگی بزرگتری داشته باشد، نه اینکه خودش راه فرار هم نشان بدهد. (اگر فردی رسانهاش را تحویل ندهد، جریمه مالی خواهد شد!)
پینوشت: طبیعتاً همهی کار در حوزه حجاب و عفاف معطوف به قانونگذاری نیست، اما قانون یک زیربنای بسیار مهم است. طبیعی است که دستگاههای مختلف و گروههای مردمی برای حل این موضوع باید فعال شوند اما آنچه محور عملکرد همه قرار میگیرد، قانون است. لذا اینجا، جایی نیست که به سادگی و با إنشاءالله که گربه است، از کنارش رد شویم.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
💄💅فاتحهی حجاب و سبک زندگی قم اینجوری خونده میشه نه با من و تو و تهاجم فرهنگی آمریکا
با ریل گذاری و تغییر بافت شهر و مدل زندگی مصرفی و غیر مولد باب طبع سرمایه داری.
اونم بدست مسئولین جبهه دیده و متشرع و ای بسا نماز شب خون خودمون.😔
کسانی که نمیفهمند زندگی شهری آپارتمانی با این حد از تراکم چه بلایی سر روابط انسانی، شکل گیری محله و ... میاره، غریبگی، عدم کنترل اجتماعی، رواداری و پذیرش همه بهر شکل و عقیده و پوششی که هستند از همجنس خواه تا شیطان پرست، ظرف و ظاهر و باطن ضد خانواده همش خروجیش میشه تجرد و فرد گرایی و دم را غنیمت شمری و دنیا طلبی و تنهایی و رقابت برای جذابیت و دلبری و خیانت و ....
رکورد متراکم ترین نقطه کشور در قم زده بشه؟ دو برابر تهران؟؟ قمی ها چرا ساکتید؟😡
هزینه پر کردن چهارتا چاله و کندن چندتا سقف و ستون یا تبدیلش به یک مرکز تجاری کمتر از پذیرفتن تبعات فرهنگی اجتماعی، زیست محیطی ساخت نهضت ملی پردیسان به شکل آپارتمانیه.
خود دانید ولی من بودم زن و بچه امو که با خون دل برای دین و ایمان و آخرتشون زحمت کشیدم، دستی دستی تو یه (شهرک اکباتان طور) های کپی رها نمی کردم.
جایی که فریاد مرگ بر خامنهای ازش به آسمان بره و بالاترین نرخ طلاق ها و بدترین پوشش ها رو داشته باشه و بشه مقتل آرمان علی وردی های بعدی ...
من جای شما بودم هرگز آپارتمان پردیسان رو با ویلای طایقان عوض نمی کردم.
خون باید گریه کرد ... 👇👇
@aghaeimohsen
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
مهندس رضیئی:
✅ در مسیر ساخت خانه ویلایی مقاومتهایی به علت #تعارض_منافع وجود داشت
✅ با تغییر یکی از معاونان وزیر مسکن سابق و آمدن دکتر عباسی فضای مدل ساخت به ویلایی تغییر کرد
✅ دکتر عباسی به همراه نماینده دولت جلسه ای در تاریخ ۲۷/۰۷/۱۴۰۱ در استان قم داشتند که با حضور استاندار و ... تصویب شد که مسکن در قم ویلایی باشد
✅ مسکن مهر پردیسان هم اکنون ۳۰۰ نفر در هکتار، تراکم جمعیت دارد که در دنیا رکورددار است. در حالی که تهران ۱۵۰ نفر در هکتار است و نیویورک ۲۲ نفر در هکتار است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نئولیبنافیسم!!
بررسی لایحه نهایی عفاف و حجاب
🔻با انتشار رسمی لایحه حجاب توسط دولت و ارسال آن به مجلس، در این ویدئو به بررسی نقاط ضعف و قوت آن میپردازیم
🔻لایحه ای که با فراهم کردن امکان پرداخت هزینه برهنگی برای اقشار مرفه،...
(تا انتها ببینید)
@aghaeimohsen
احتمال یک موج سنگین هجمه اجتماعی از هفته آینده و بی دفاعی محض جبهه انقلاب ...
انشالله که گربه باشد، اما باید به هوش بود
آیا برای شما سوال نشده چرا رسانههای زنجیرهای نسبت به مهمترین کنش حاکمیت در باره مهمترین موضوع حال حاضر و قائلهی اخیر یعنی مسئله زن و حجاب و نسبتش با لایحه جدید سکوت کرده اند؟
امیدوارم تحلیلم اشتباه باشد، واقعا امیدوارم اشتباه باشد، اما یک احتمال این است که براندازان داخلی و خارجی دارند برای ماه افتخار که از ابتدای جون یعنی کمتر از سه روز دیگر (۱۱ خرداد) آغاز میشود، آماده می شوند.
معاندین اگر موج پرفشاری در مورد به رسمیت شناختن، محق دانستن و مشروعیت بخشی به جامعه دگرباشان جنسی ایرانی راه بیندازند، این کار میتواند در نقش عملیاتی ایذایی برای تثبیت برهنگی عمل کند، یا حتی نوعی شناسایی برای کلان عملیات بعدی به طور واقعی باشد.
لواطکارانی که در فضای بی حجابی عادی شدهی این روزها بسیار جری شده و با پوششهای زننده تردد میکنند کاملا آمادهی مرحلهی بعدی هستند، موجودات پلشتی که نه در زندگی شخصی و نه در اجتماع خانواده محور ایرانی جایگاهی نداشته اند و به قول معروف چیزی برای از دست دادن ندارند، کافیست کمی بیشتر جسارت کرده و غیر از رفتار، حالا در کلام هم وجودشان را فریاد بزنند. کسانی که راست یا دروغ پر از داستانک های مظلومیت و تجاوز و تحقیر و ... هستند. کسانی که بارها و بارها قصه های سوزناک تری از دختران ایرانی و حجاب برای مظلوم نمایی دارند.
اضافه کنیم حمایت بی نظیر جامعه جهانی و حجم انبوه تولیدات هنری در این باره را، تحرکات اخیر زلینسکی در قائله اوکراین و هجمه به همکاری با روسها(که آنها هم ضد LGBT اند) + همکاری جبهه همیشه آماده غربگرایان ایرانی و بقیه پازلهای گذشته را، می توان گفت شرایط برای یک فشار متمرکز بزرگ به ایران با موضوع ادعایی حقوق دگرباشان جنسی فراهم است.
البته روشن نیست، جبهه معارض علیه ج.اسلامی بعد از این مدت چقدر آماده باشد، خاصه با دستگیری های قائله مهسا امینی و سر خوردگی از شکست انقلابی که بنا بود تهران را فتح کند اما آنجای آقای هالو را فتح کرد.
اما بهرحال راه انداختن یک جماعت چهره پوشیده در چهارراه ولیعصر یا جایی حتی امن تر و دورتر از انتظار، مثل غرب و شرق تهران یا حتی خارج از پایتخت، به اندازه کافی برای شروع یک دومینوی جهانی خوراک رسانهای تامین می کند، شاید حتی بیشتر از استون وال 1969 در نیویورک.
اگر طرح و نقشه این باشد و فشار رسانه ای سنگینی یکجا اعمال شود، احتمال موفقیت های چشمگیری برای جبهه معارض میرود، حداقل این می تواند باشد که تمرکز از موضوع حجاب را دور کرده و برگ بَرندهی بُرنده تری را روی میز بگذارد، تا هم توان سیستم را در جبههی حجاب متفرق و پراکنده کند، هم به مرگ ال جی بی تی بگیرد که نظام به تب آزادی برهنگی راضی شود.
ضمن اینکه فرصت خوبیست تا استون وال ایرانی هم در تاریخ ثبت شود و همان تاریخ سازی و حماسه سازی از هیچ را یکبار دیگر اجرا کنند.
سناریویی که این بار اسپانسرهای بالقوه بین المللی به مراتب بزرگتری از ماجرای زن زندگی آزادی خواهد داشت و اهداف بسیار در دسترس تری (مشروعیت بخشی) نسبت به قائله قبلی(براندازی) داشته و وابستگی بسیار کمی (تقریبا هیچ) به نقش آفرینی میدانی دارد. (یک تحرک جمعی ده، بیست دقیقهای با پرچم های آشکار شش رنگ و جمعیتی در حدود صد نفر کافیست)
امیدوارم که تحلیل اشتباهی باشد ...
اما هرچه ذهنم را واکاوی می کنم آمادگی مواجهه با چنین تهدیدی را در نیروهای داخلی نمی بینم و این خودش عامل دیگری در راستای افزایش احتمال چنین مواجههای است.
بماند که در طول سالهای گذشته یک موضع خاص در حاکمیت و به دست حاکمیت در این طیف به رسمیت شناخته شده که اذهان ایرانیان را بسیار آماده پذیرش سایر رنگهای این پرچم و طیف کرده است.
ایرانیانی که به لحاظ تاریخی در سنت اجتماعی خود هم آمادگی بیشتری نسبت به آمریکایی ها در پذیرش امردبازی و لواط داشتهاند.
در این باره بیشتر خواهم نوشت انشالله.
✍محسن آقائی
@aghaeimohsen
دنیای این روزهای ما به روایت تصویر
حاجقاسم و آمریکا هر دو از طرحهای بفروش ...
@aghaeimohsen
40.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما امکانات کشور را به سرمایه دار میدهیم بر خلاف آنچه امام فرمودند.
دکتر عباس جهانبخش در میز اقتصاد شبکه خبر:موضوع مسکن از ابتدا تا انتها مورد توجه حضرت امام بوده است.
🔸در بیانات مقام معظم رهبری هم داریم که در سال ۱۳۷۰ فرمودند اگر بخواهیم به مسائل عمومی نظام جمهوری اسلامی ایران با یک اولویت بندی نگاه کنیم شاید بشود گفت مسئله زمین و حل آن در ردیف اول قرار میگیرد.
🔸اگر ما با اجاره داری حرفه ای بیایم مشکل را حل کنیم درست است از نظر آماری مشکل مسکن را حل کرده ایم ولی از نظر واقعی آن را از راهی که امام ترسیم کرد دورتر کرده ایم.
🔸زمین مهم تریم ثروت طبیعی هر کشور است میشود زمین را ابزار بی عدالتی کرد یا میشود آن را ابزار عدالت کرد.متاسفانه در این زمینه هم فاصله زیادی با بیانات امام و رهبری داریم.
🔸امام در پیام حج تذکر میدهند که ثروتمندان هرگز به خاطر تمکن مالی خود نباید در حکومت و حکمرانی نفوذ کنند و ثروت خود را مایه فخر فروشی قرار دهند.
🔸یکی از وجوه توجه امام به مقوله زمین و مسکن این است که زمین و مسکن به راحتی ابزار سرمایه داری میشوند و سرپرستی سرمایه دار را بر جامعه ایجاد کنند و آن زمان دیگر نمیتوان اخلاق متعالی و ارزش ها و تعاون را در جامعه پیاده کرد.
۱۴۰۲/۰۳/۱۴
با ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی همراه باشید🔻
https://eitaa.com/setad_memari
انتقاد به دولت در تقسیم ناصحیح انفال.mp3
5.9M
انتقاد صریح آیت الله میرباقری از نحوه تقسیم انفال و زمین در جمهوری اسلامی توسط لیبرال ها در بدنه دولت و حکومت
____________________________
پ ن: باید اصلاح نحوه واگذاری زمین در کشور به یک گفتمان غالب بین نخبگان تبدیل بشه تا بتونیم امیدوار باشیم تحولی در این زمینه رخ بده و مردم از این همه مشکلات کمرشکن در زمینه مسکن و اشتغال رها بشن
@zistshahr
@aghaeimohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در راستای پست قبلی و فرمایشات حضرت آیه الله میرباقری در نفی ایده ی تمرکز گرایی و سرمایه سالاری حالا ببینید چطور ایدههای سرمایهداری کثیف رو بدنه کارشناسی کشور زینت میده تا عوام رو فریب بدند و همه رو برده ی دانه درشت های سیری ناپذیر کنند.
ای کاش فقط ادعاهاشون درست بود و به دروغ یا جهل چیزی رو ادعا نمی کردند.
پست بعدی رو حتما ببینید.
@aghaeimohsen
علم نمایی برای سلطه سرمایه داری
به جدول فوق خوب دقت کنید و بعد با ادعاهای ویدیوی این پست مقایسه کنید.
حالا ببینید چطور ایدههای سرمایهداری کثیف رو زینت میدن تا عوام رو فریب بدند.
این هم سند دیگری از اینک ببینیم و بدانیم که کت تن کیست!
در مملکتی که اسمش جمهوری اسلامی است و رهبران انقلابش چه خون دلها خوردند برای اینکه دست لیبرال ها نیفتد.
کارشناس نمایان چه کرده اند با این مملکت!
چرا برای این ادعاها سندی ارائه نمی دهید و همه چیز را کودکانه بدیهی فرض گرفته اید؟
سند این ادعا که بهره وری در زمین های بزرگ بیشتر است کجاست؟
کدام پیمایشی ادعای شما را اثبات کرده است؟
چرا طبق مطالعه سالانه مرکز آمار ایران این ادعا کاملا بر عکس است؟
یعنی هرچه زمین کوچکتر بهره وری تولید بیشتر!
تا جایی که بهره وری مثلا کاشت گندم به عنوان اصلی ترین محصول زراعی ایران در زمین های زیر یک هکتار جایی که خبر از کشت مکانیزه و سمپاشی پهپادی و ... نیست، دو برابر زمین های بالای پنجاه هکتاره!
صفحات 34 و 37 رو بررسی بفرمایید.
@aghaeimohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غدیر که به غفلت برگزار شد، عاشورا برپا شد، ما هم مثل مسلمونای صدر اسلام شدیم ...
تا وقتی از غدیر غافل باشیم، غیبت ادامه خواهد داشت.
#غدیر_نزدیکتر_است
محرم سر جای خودش
⭕️ مادر داریوش بدهکار هم شد!
🔻حمیده سلامتی، مادر «داریوش حیدری» است، همان پسری که دولت دانمارک به بهانههای واهی او را از خانوادهاش جدا کرد تا نزد یک خانواده دانمارکی نگهداری شود.
🔻«دولت دانمارک فرزندم را به من بازگرداند»، پویشی بود که مادر داریوش بعد از برگشتن به ایران راه اندازی کرد.
🔻او در راه کمک گرفتن از وزارت امور خارجه برای پس گرفتن فرزندش از هیچ کاری فروگذار نکرد؛ از تحصن کردن مقابل وزارت گرفته تا جشن تولد گرفتن برای داریوش مقابل درب وزارت دانمارک؛ اما کم کاری برخی مسئولین همچنان مانع رهایی این کودک از چنگال دولت دانمارک است.
🔹روز گذشته مادر داریوش از اوج همکاری مسئولین خبر داد و گفت، پلیس از او بخاطر آتش زدن پرچم دانمارک و اخلال در امنیت شکایت کرده است!
🔹این درحالی است که با وجود طاقت فرسایی این مشکل، او هیچگاه دست نیاز به سوی افراد خارج از ایران دراز نکرد و تمام تلاشش را کرد که از مبادی قانونی و با کمک مسئولین وزارت امور خارجه به فرزندش برسد.
#داریوش_را_بازگردانید
#بدون_فرزندم_هرگز
🚸جنس اول| رسانه زنان و زیست جنسی
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تهران خیابان ولیعصر/ خرداد ۱۴۰۲
استفاده از دوربین هوشمند برای شناسایی و تذکر به متخلفین
🚨 اگر صرفا همین امکان در اختیار نیروهای مردمی آموزش دیده، اعتقادی و خوش خلق، با پشتیبانی انتظامی و حقوقی مکفی قرار گیرد، تمام یا اکثر مشکلات لایحه عفاف و حجاب بر طرف خواهد شد و بازدارندگی ایجاد میشود.
به شرطی که زمان را از دست ندهیم ...
و اجرایی شدن این قانون چند ماه طول نکشد.
@aghaeimohsen
مسجد را پیدا کنید ...
هر روز از پنجره محل کار چنین منظرهای را می بینم، البته در این تصویر بزرگنمایی شده و در واقع همین قدر هم وضوح ندارد.
تقلب: رد دود سیاه شاید بتواند در پیدا کردن مسجد مورد نظر کمکتان کند.
اگر میخواهید بفهمید اهل هر سرزمینی اعتقاد و نرمافزار عملی زیستش چیست، بنگرید در دورنما و در مرکزیت تردد و جایابی، برجسته ترین سازهها کدام است،
هرچه بود بدانید آن معبد اصلی شهر است.
آقایان بفرمایند معبد شان کجاست؟ البته که آن را که عیان است چه حاجت به بیان است.
حالا در چنین جامعهای چیزی که مایه شگفتی است دهان گشاد اعتراض به اسلام است. تا صحبت از تقاضا برای رعایت حدود الهی می شود، ناکارآمدی های بروکراسی و نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری لائیک و سکولار تاریخ گذشته غربی را بر فرق سرمان می کوبند و میگویند خیر سرتان با اسلامتان، اما دور و برت را که نگاه می کنی باید با ذره بین کوچکترین اثری از اسلام را آن هم در سطح و ظاهر پیدا کنی.
این چه روزگار تلخی است که مبتلایش شدهایم؟ آش نخورده و دهن سوخته.
@aghaeimohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالگرد پیوند نور مبارک ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی در ایران بعد از انقلاب متهم ردیف اول بی حجابی امروزی است؟
مصرف کنندهی بی حجابی یا طراح و برنامه ریز و بستر ساز بی حجابی؟
@aghaeimohsen