حالا این کامنت رو که ذیل همین کلیپ گذاشته شده ببینید:
با دیدن اوضاع تمام دنیا، من هم تصمیم گرفتم قرآن بخونم. امروز قرآن خوندم و پاسخ تمام سؤالاتم رو از قرآن گرفتم. من هم بعد از خواندن قرآن احساس خیلی خوبی دارم.
#بیداری_قلبها
@maryamordouei
هدایت شده از اسکرین شات
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بسیجی میخورد و میخوابد
وقتی صحبت از بسیج به میان میآید، با خوانشهای متفاوتی روبرو میشویم که هر یک ذهنیتهای متفاوتی را شکل میدهد. گروهی که قبل از درک معنای بسیج به لفظ رسیدهاند. همانهایی که فقط سودای کارت فعالش را در سر میپرورانند تا از قِبَل آن گرهی را در جایی باز کنند. چند ماهی کسری خدمت، تخفیف دندانپزشکی یا وامی با درصد کم بگیرند. این افراد با درکی معیوب، بجای خدمت، بسیج را به خدمت گرفتهاند. شکلگیری چنین فهم ناقصی از بسیج را باید در ساختار معیوبی جستجو کرد که گزارشمحور بوده و یک نهاد مردمی را که از ابتکارات انقلاب اسلامی است، ذیل ساختارهای مدرن سازمانی چپانده است. خوانش دیگری که محصول نفوذ سکولاریسم در بخشی از بدنهی بسیج است، دین را تنها در احکام فردی و رعایت ظواهر شرعی خلاصه میکند و پایگاههای بسیج را تنها محملی برای آموزش روخوانی قرآن، احکام و پارهای از مهارتها میداند. سادهانگارانه است که تصور کنیم شکلگیری چنین ذهنیتهایی از بسیج تصادفی است. وجود چنین تصوراتی حاصل تلاشهایی چندین ساله است که همواره کوشیده ماهیتهای انقلابی را استحاله و واژهها را تهی از معنا کند. اسلام آمریکایی را جایگزین اسلام ناب محمدی کند.کاخنشین را تکریم و کوخنشین را تحقیر کند و تا تحریف امام راحل (ره) پیش رود.
خوانش اصیلی که بسیج را درست درک و معنا کرده، خوانش همان کسی است که آن را ابداع کرده است. کسی که در پیام آذر 67 خودش میگوید: «مملکتی که با استکبار و پولپرستی و تحجرگرایی و مقدسمآبی مخالف است، همهی افرادش بسیجی است.» پیامی که مهر ابطال بر تمام غیریتهای دیگر میزند و اسلام سیاسی و مبارزاتی را دال مرکزی بسیج میداند. بر مبنای چنین فهم اصیلی از معنای بسیج است که سرباز خلف روحالله، سردار شهید سلیمانی نیز در نامهاش خطاب به بسیجیان اولین اصل بسیجی بودن را حفظ جمهوری اسلامی میداند: «بزرگترین امانت سپرده شده به ما جمهوری اسلامی است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمایید.» جمهوری اسلامی که سیاستش عین دیانتش است.
چنین فهمی که دیانت را گره خورده با سیاست میداند، به یقین خواهد دانست توجه به احکام فردی برای یک بسیجی لازم اما متوقف شدن در آن کافی نیست. بسیجی واقعی فردی ذوابعاد است که خود را در هر دو ساحت فردی و اجتماعی مکلف میداند. سردار سلیمانی نیز که اصل اول بسیجی بودن را حفاظت از جمهوری اسلامی بیان میکند، به اصول دیگری چون توجه خاص به حلال و حرام خدا، احترام به والدین و اهتمام به نماز شب تأکید دارد؛ اصولی که عدم پایبندی به آن یقینا سد راه دفاع از جمهوری اسلامی خواهد شد. چراکه به تعبیر امام راحل (ره) «بسیج لشکر مخلص خدا است» و اخلاص نیازمند خودسازی در تمام این ساحتها است.
بسیجی یعنی چهرهای کبود با بدنی زخمیِ گلوله با رد تایرهای سمند روی بدنش و نقش گلولههای ساچمهای روی صورتش. بسیجی یعنی «محمد حسین حدادیان»، همان که در قلب تهران به شیوهی داعشیها و به دست دراویش گنابادی به شهادت رسید. او که به گفتهی مادرش «هم اهل نماز اول وقت، زیارت عاشورا و هیئت بود و هم دنبال اجرایی کردن فرامین رهبری و دغدغهاش حفظ دستاوردهای نظام. جریانهای باطل را خوب میشناخت و آگاه به امور بود.»
این تصویر همان تصویر واقعی از بسیجی است که برخاسته از خوانش دقیق روحالله و سرباز فداکارش شهید سلیمانی است. همان ماهیتی که دندانهای از غیظ و غضب به هم فشرده را نسبت به نام بسیج حساس کرده، آنها را ولایت معاش خوانده و مفتخور خطاب میکند. همان تفکری که وقتی شجرهی خبیثهی ضد انقلاب در برابرش قرار میگیرد، در اوج سبعیت و سر صبر آرمانش را در کف خیابان ذبح میکند؛ آرمانی که نمیمیرد بلکه «ذبح عظیم» میشود. درود خدا بر روحالله که نهادی اینچنین اصیل را پایهگذاری کرد که با وجود تمام تحریفها، دشمنیها و نفوذها هنوز میخورد و میخوابد! گلوله میخورد و آرام میخوابد تا پرچم اسلام در اهتزاز باشد. تفکری که امروز آنسوی مرزها را در نوردیده و فرهنگ مقاومت را عینیت بخشیده و صدای پایش اروپا و آمریکا را هم به لرزه درآورده، از ایران تا فلسطین.
✍مریم اردویی
@maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیج اسپانیا زد رو دست بسیج لندن و پاریس...
تو استاديوم فوتبال همه یک صدا داد میزنن ما نمیخواهیم فوتبال ببینیم میخواهیم بریم به فلسطین کمک کنیم!
#بسیج_لندن
#بسیج_اسپانیا
#طوفان_الاقصی
@maryamordouei
🔻سرقت اعضای بدن شهدا در غزه توسط ارتش آدمخوار رژیم صهیونیستی ...
🔹 ۵ آذر ۱۴۰۲ | دیدهبان حقوق بشر، خواستار تشکیل کمیته حقیقتیاب بینالمللی مستقل در خصوص ربودن اجساد شهدای مجتمع پزشکی الشفا در غزه و بیمارستان اندونزی در شمال این باریکه توسط ارتش رژیم صهیونیستی شد؛
👈 دیدهبان حقوق بشر در گزارش خود، به موضوع هولناک سرقت اعضای بدن شهدا در غزه اشاره کرده است؛ این پزشکان گفتهاند که معاینه سریع برخی از اجساد پس از تحویل، نشان دهنده سرقت اعضای بدن مانند قرنیه چشم و سایر اندامهای حیاتی مانند کبد، کلیهها و قلب بوده است؛
👈 ارتش رژیم صهیونیستی حتی گور جمعی را که بیش از ۱۰ روز پیش در یکی از حیاطهای مجتمع پزشکی الشفا حفر شده بود، نبش قبر کرد و اجساد برخی شهدا را از آن بیرون آورد و آنها را ربود؛
👈 اسرائیل، سابقه طولانی در ربودن اجساد فلسطینیها دارد؛ چراکه اجساد دستکم ۱۴۵ فلسطینی را در یخچالهای مخصوص نگهداری میکند و پیکر ۲۵۵ شهید فلسطینی را نیز در گورستان معروف به گورستان اعداد، نگهداری میکند؛ در گذشته نیز مشاهده شده بود که مقامات اسرائیل، اجساد شهدای کرانه باختری را پس از مدتی به بستگانشان تحویل داده بود، اما پیکر آنها در دمای منفی چهل یخ زده بودند و رژیم صهیونیستی تحویل اجساد را مشروط به عدم کالبد شکافی کرده بود.
👈 رژیم صهیونیستی که به عنوان بزرگترین مرکز جهانی تجارت غیرقانونی اعضای بدن انسان شناخته میشود، به توجیه سیاست ربودن اجساد تحت عنوان تلاش برای بازدارندگی امنیتی! روی آورده و منشورها و توافقنامههای بینالمللی در این زمینه را نادیده میگیرد.
@maryamordouei
🔰 روزهای دروغین جهانی
۲۵ نوامبر را روز جهانی «منع خشونت علیه زنان» نامگذاری کرده و مجمع عمومی سازمان ملل متحد خشونت علیه زنان را «هرگونه عمل خشونت آمیز بر پایه جنسیت که بتواند منجر به آسیب فیزیکی (بدنی)، جنسی یا روانی زنان بشود» عنوان کرده است. با توجه به چنین رویکرد نایس و خوش رنگ و لعابی سؤالاتی از این دست قابل طرح و نیازمند پاسخ است:
.
۱_چرا وقتی قرار شد هرگونه خشونت جنسی منع شود، صنعت پورن و روسپیگری کمرنگ نشد؟
۲_چرا وقتی قرار شد هرگونه عملی که منجر به آسیب فیزیکی و جسمی میشود منع شود، جنگافروزی و رشد صنعت اسلحهسازی که کشتهشدن زنان و دختران بیپناه معلول آن است، کمتر نشد؟
۳_چرا وقتی قرار شد، هرگونه عملی که منجر به آسیب روانی گردد ممنوع باشد، استاندارد سازیهای هالیوودی از زیبایی و انتخاب دختر شایستهی سال بر مبنای المانهای جنسی تعطیل نشد؟
۴_چرا صنعت مانکنیسم و ذائقهسازی باربیگونه روز به روز پر رنگتر و این منطق آمریکایی «هرچه قدر لاغرشوی..باز هم کم است» پرطرفدارتر شد؟
۵_چرا رژیمهای سخت و طولانی و زجرها و گرسنگیهای بیش از اندازه، لوسیونهای عجیب و غریب و داروها و جراحیهای ریز و درشت زیبایی، قارچگونه رشد کرد و باربی بودن، تبدیل به آمال نه تنها زنان و دختران که ذائقهی مردان شد؟
۶_چرا انتشار نام و تصویر «ایزابل کارو» که قربانی خشونت صنعت مانکنیسم بود و در نتیجهی رژیمهای سخت لاغری جان سپرد، در فرانسه توسط طرفداران مد ممنوع شد؟
۷_اما مهمترین سؤال اینکه چرا با وجود چنین عناوین پرطمطراق جهانی و به ظاهر زیبا در حمایت از زنان، تنها جایگاه خانواده کمرنگ و مردستیزی پر رنگ شد؟
۸_چرا این روزها و همان زمان با چنین روزی باید شاهد شهادت هزاران زن در غزه باشیم و از همین نهادها صدایی بلند نشود؟
✍️ مریم اردویی
@maryamordouei
در
فرازی از خطبه فدکیه
که حضرت زهرا سلام الله علیهم در مورد مردم جاهلیت اولی صحبت میکنند یکی از ویژگیهای آنها را اینطور بیان میکنند:
«مُنْكِرَةً لِلَّهِ مَعَ عِرْفانِها»
انکار کنندهی خدایی که میشناسند، به عبارتی خداشناسان خداناباور.
به عبارتی با اینکه در فطرت و سرشت آنها میل به وجود خدا وجود داشت ولی آنها به این ندای پاک باطنی خود پاسخ نمیدادند بلکه بت میپرستیدند.
الان هم جاهلیت ثانی است چقدر این فراز در مورد ما صدق میکنه؟
بتهای الان کدامند؟
بهش فکر کنیم.
@maryamordouei
رهبر عزیز انقلاب:
زن جانش را فدا میکند برای اینکه حکومت به نااهل نرسد!
زن جانش را فدا میکند برای اینکه حکومت به نااهل نرسد. اگر فاطمه زهرا سلاماللهعلیها زنِ امیرالمومنین علی علیهالسلام هم نبود قضیه همین بود. حضرت زهرا از شوهرش دفاع نمیکرد، از زمامدار به حق دفاع میکرد. مسئلهی زن و شوهری نیست، مسئلهی دختر عمو، پسر عمویی نیست. مسئلهی دوستی و رفاقت نیست، مسئله وظیفه است، مسئله هدف است. میآید پشت در، شروع میشود تهدیدها اما اثر نمیکند.
نمیگوید من حالا باردار هستم، مصلحت نیست درافتم؛ بماند چند روز دیگر آتششان فروکش کند، بماند شاید من فارغ بشوم بعد بروم به میدانشان...
نه! لطفش در همین است که در شدیدترین موقعیتها، بزرگترین وظیفهها انجام بگیرد و شدیدترین لطمهها بر جسم و جان وارد بیاید. لذا شروع کرد به مبارزه. آن پشت در آمدن، آن محسن شش ماهه سقط شدن، آن ورم بازو، آن مقاومت عظیم که منجر میشود به اینکه دختر پیغمبر را بزنند.
یک زن را چه کسی میزند؟ چرا میزنند؟ مگر اینکه ایستاده، مقاومت میکند.... این، خار راهی شده، همهی نقشهها را نقش بر آب میکند. مردان و ریشسفیدان و قدرتمندان مهاجر و انصار زیر بار رفتند، بعضی فریب خوردند، بعضی کوتاهی کردند؛ این زن نه فریب میخورد، نه تنبلی میکند، نه حاضر است به هیچ قیمتی رضایت بدهد. این است که زدند!
بعد از اینکه زدند، بیهوش شد، وقتی به هوش آمد، دید مثل اینکه قضیه در شرف انجام است. با حال ناتوانی به مسجد رفت، تا حقی را احقاق کند.
...باز به همین هم اکتفا نمیکند. بهگفتهای چهل شب، مرتب، در خانهی این مرد و آن مرد معروف و سرشناس می رود که بیایی، کار کنید، تشکیلات، همدستی، همبستگی، یک اقدام بجا، با همدیگر، تا هنوز زود است، تا هنوز کار از دست در نرفته. چهل شب هم دنبال این فکر میدود. و چه کسی زنی که به آن صورت سقط جنین کرده، آن زنی که ضربت خورده، آن زنی که آسیب دیده. بدانید که این کارها همه یکسره، یک مبارزهی ممتد است. مبارزهای است از چند نوع، با چند جلوه.
@maryamordouei
هدایت شده از یه حبه قند / کوتاه نوشت های معرفتی
30.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خلاصه دین:
#عبور_کنیم
به سوی خدایی که با ماست...
هو معکم اینما کنتم
هدف غایی کارها خداست، به هم کمک می کنیم برای #تقّرب به او
#شهادت یعنی شهود عمیق همین حقایق در نظام هستی
#عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید
ناخوانده نقش مقصود از کارگاه هستی
https://eitaa.com/taherrahimi
هدایت شده از نوشتهها
در این یکی دو روز مشغول مطالعهی این کتاب بودم.
خوندن هر سطر اشک شد و چکید.
روایت همسر شهید از چگونه شهید زندگی کردنِ شهید تا چگونه شهید شدنِ شهید.
کتاب زندگی زوجی رو روایت میکنه که زوجیت اصل زندگیشون
مودت و رحمت جریان زندگیشون
عشق و ایثار رمز تداوم زندگیشون بود
من در این کتاب حضور سه زن موحد رو دیدم که با زنانگیشون، مردانگی شهید فخریزاده رو به منصهی ظهور رسوندند.
۷ آذر سالروز شهادت این مرد بزرگ گرامی باد
https://eitaa.com/zananegiii
نوشتهها
در این یکی دو روز مشغول مطالعهی این کتاب بودم. خوندن هر سطر اشک شد و چکید. روایت همسر شهید از چگونه
این کتاب رو قبلا در کانال معرفی کرده بودم، مجدد و به مناسبت سالروز شهادت این مرد بزرگ خواستم یادآوری کنم. هنوز شیرینی مطالعهی این کتاب با منه
هدایت شده از استاد عابدینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🔖 گناه، مخرّب تر از شبهات اعتقادی
🎙 #استاد_عابدینی
#محرم #هیئت_نورالرضا (ع)
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
🔰 مرحوم استاد سید منیرالدین حسینی:
وظيفه ما اين است كه #نقش_سياسی_زنان در انقلاب را به تبعيت از فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نشان دهیم و اعتبار فرهنگی - سياسی استكبار را كوچك كنيم. میشود سیرۀ ایشان را به عنوان #كاملترين_أسوه مطالعه كرد و نشر داد.
زمانی كه جنگ تهاجمی اسلام عليه كفر واقع میشود ايشان بهعنوان بهترين پرستار ايفای وظيفه میکنند.
هنگامی كه جنگ حالت تدافعی پيدا میکند، ايشان خود را سپر ولی خود علی بن ابیطالب (علیه السلام) میکنند.
حتّی هنگامی كه وجود مبارك ايشان مورد حمله قرار گرفتند و از شدّت درد از هوش رفتند، پس از به هوش آمدن، بهمحض اينكه مشاهده كردند كه ولّی اعظم خدا را بهطرف مسجد میبرند با آخرين رمقشان از مقام ولايت دفاع میکنند و زمانی نيز با وجود بيماری شديد، شبها بهمنظور احقاق حقّ امیرالمومنین (علیه السلام) به درِ خانه مهاجرين و انصار میروند.
اين امر نشانگر اين است كه تمامی حيات گرانقدر حضرت زهرا (سلام الله علیها) صرف حمايت از مقام ولايت شده است.
۱۳۶۹٫۸٫۷
#سرمشق_فاطمی
☑️ @AndisheMonir
هدایت شده از مهدیه شادمانی
هنری کیسینجر دیپلمات کهنه کار آمریکایی در ۱۰۰ سالگی درگذشت
✅️او با تجربه ترین دولتمرد آمریکاست که اگر چه حامیانش وی را یک نابغه دیپلماتیک لقب دادند اما نباید فراموش کرد که میراث مشاوره های شیطانی او در ویتنام با کشتار ۴ میلیون ،عراق ۱ میلیون و بیش از ۷۰ هزار نفر در افغانستان پیشتر برچسب جنایتکار جنگی را بر پیشانی وی حک کرده است.
✅️کیسینجر در یکی از مقالات اش در زمان جنگ محور مقاومت با داعش هشدار داده بود که اگر سپاه پاسداران ایران و متحدان شیعه اش در عراق و سوریه قلمرویی که در اشغال داعش است را پس بگیرند، شکست داعش به تشکیل "امپراتوری رادیکال شیعه" منجر خواهد شد. و البته آخرین تقلاهایش نتوانست از بازیگری ایران در نظم نوین جهانی جلوگیری نماید.
✍️مهدیه شادمانی
کانال مهدیه شادمانی 👇🏻💎
سیاست، زن، مسائل بین الملل
@drshadmani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خدا زنها را فراموش نکرده
یکی از آیههای چالش برانگیز قرآن که غالبا بحث و اظهار نظر در مورد آن زیاد صورت میگیرد، آیهی ۳۴ سوره نساء است که خداوند میفرماید:«الرجال قوامون علیالنساء..» علت چالش برانگیز بودن این آیه عدم درک و فهم درست آن توسط مردان و زنان است. مردانی که تصور میکنند با این آیه تسلط کامل بر زن دارند و دیکتاتورمآبانه از او سلب اراده و اختیار میکنند و زنانی که تصور میکنند وابستگی مالی به مرد یک نقص و ضعف بزرگ به شمار میآید و کاملا باید مسیری مستقل در پیش بگیرند و بر طبل استقلال مالی میکوبند. البته ریشهی پیدا شدن چنین خواستی در میان زنان که معتقدند باید دستشان در جیب خودشان باشد، عوامل مختلفی دارد، از جمله عدم پرداخت نفقه به صورت کامل و بدون منت توسط مردان. اما علت دیگر این خواسته مصرفگرا شدن جامعه و رخت بر بستن قناعت از میان آن است که زنان را به علت روحیات خاصی که دارند بیشتر در دام مصرفگرایی و تنوعطلبی انداخته و بر همین اساس ترجیح میدهند کار کنند، پول دربیاورند تا راحتتر بتوانند خرج کنند.
اما همین آیه را وقتی زنی میخواند که در جامعهای زندگی میکند که در آن، زن از هیچ حمایت مالی برخوردار نیست، اینگونه متحیر میشود؛ چراکه او طعم تلخ رهاشدگی بدون پشتوانهی مالی را چشیده است. در حالیکه همین آیه برای برخی از زنان مسلمان قابل هضم و پذیرش نیست. آیهای که در اغتشاشات سال گذشته توسط فمنیستها به آتش کشیده شد. در حالیکه بهترین و زیباترین آیه در مباحث خانواده همین آیه است.
✍️مریم اردویی
@maryamordouei
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
💢 معیار های کدر را مفتضح کنید!
نبايد ملاك ما در ميزان بهرهدهی يك زن فقط تحصيلات و اطلاعات وی باشد. نگوئيد اين زنِ روستايی مجموعه چيزی كه میتواند توليد كند با واحد ريال اين قدر است و آن زنِ متخصصِ بیايمان چند برابر اين زن ساده تولید ریال میکند! بلكه بگوئيد كدام يك از آنها در بالا بردن نسبت تأثير اسلام به كفر و نفوذ قدرت الهی در جامعه موثرترند...
🔅 مرحوم استاد سید منیرالدین حسینی
۱۳۶۹٫۸٫۷
☑️ @AndisheMonir
گاهی برخی رفتارها رو از برخی هم درسها در کلاس نسبت به اساتید مشاهده میکنم که واقعا متحیر میشم.
ادب نسبت به استاد از مهمترین شؤونات یک
طلبه و دانشجو است.
در روایت داریم نسبت به کسی که از او علم
میآموزی فروتن باش
نمیدونم چرا اینگونه شدیم.
آیت الله حسن زاده آملی این نکته را از قول استاد بزرگوارش الهی قمشه ای درباره ی خودشان نقل کرده است که: «شبی بعد از درس به من بشارت داد و فرمود تو در راه علم خیر میبینی تا این بشارت را از او شنیدم آمین گفتم و پرسیدم به چه دلیلی مرا بشارت به خیر میدهید؟ فرمود: به دلیل ادب و احترامی که نسبت به استادانت به کار میبری و تواضعی که پیششان مینمایی.»
صرفا جهت تذکر به خودم در وهلهی اول بود. گفتم اینجا هم بگم شاید به درد یکی خورد.
@maryamordouei
هدایت شده از تا انتهای افق
استفاده از تبلیغات با پوشش اسلامی در فروشگاههای #هلند خیلی زیاد شده.
به نظرتون چه دلیلی داره؟
پاسخ: مشتری محجبه زیاد شده...
روی تصویر نوشته: «برای تو؛ نه اونا...» ☺️
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
⭕️فیلم کامل بیانات حجتالاسلام والمسلمین قنبریان در نشست معجزه مادری منتشر شد.
🔰فیلم کامل صحبتهای این بزرگوار را در آپارات شمع مشاهده کنید
ــــــــــــــــــــــــ
🎥فیلم کامل بیانات:
aparat.com/v/7Jdhq
ــــــــــــــــــــــــ
💠 اسمــاء
انجمن بانوان سخنران و مبلغات انقلابی
https://eitaa.com/joinchat/1248789061C1e038e41b7
🔰زن آنگونه که نباید باشد!
این تصویر به ما میگوید با نسلی از دختران نوجوان و جوان روبرو هستیم که دچار بحران هویت زن انقلابی شدهاند. دخترانی که مفهومی مردسالارانه از جهاد را فهمیدهاند. دخترانی که حتی هویت زنانه خودشان رو باور نکرده و از ظرفیت زنانه خود بیخبر و حتی گاهی منزجرند. سربند همین بحران هویت و فقدان معرفت، ساحت قدرت را فقط در میدان سخت دیده و در تلاشند تا خود را با تعریفی مردانه از قدرت تطبیق دهند.
ریشه این بحران هویت و عدم درک ساحت قدرت نرم زنانه را باید در عدم تبیین و فهم تفاوت های زن و مرد جستجو کرد. وقتی تفکرات فمنیستی با اصالت دادن به ویژگیهای مردانه، به دنبال توانمندسازی زنان است، زمینه ورود زن را به عرصهای فراهم میآورد که نه تنها کوچکترین تناسبی با فعالیت در آن عرصه ندارد بلکه تصویر کاریکاتوری و ناموزون از زن در جامعه ارائه میدهد. وقتی برخی مدعیاند که زن و مرد هیچ تفاوتی ندارند و تمایزات موجود برساخت محیط و انتظارات اطرافیان است و هیچگونه تفاوت روانشناختی فی مابین آنها وجود ندارد، اولین قربانی این تفکر دختر جوانی میشود که به جای بهره برداری از ظرفیت های زنانهاش، به دنبال محکم کردن بند پوتین مردانهای است که جماعت زن نشناس برایش دوختهاند.
به عنوان مثال یکی از تفاوتهایی که خالق حکیم در کیفیت خلقت زن و مرد قائل شده است، متفاوت بودن حجم هسته آمیگدال و ترشح هورمون تستسترون در مردان نسبت به زنان است که حجم آن در مردان بیشتر میباشد و همین امر سبب میشود تا میزان پرخاشگری در آنها بیشتر دیده شود، به گونهای که آنها را مستعد نظامیگری میکند. از طرف مقابل، ترشح زیادتر هورمون اوکسی توسین و استروژن که هورمون عشق و محبت نامیده میشود در زنان سبب بروز رفتارهای مادرانه، مراقبتی میگردد.
به عبارت دقیقتر هیچ یک از زن و مرد به تنهایی کامل نیست و از همان جهتی که یک زن دارای کمال است یک مرد دارای نقص است. به همین دلیل هریک از این دو جنس رفع نقص خود را در وجود دیگری میبیند و این امر سبب تمایل آن دو به یکدیگر میشود. هر تلاشی برای برهم زدن این تفاوت سبب کاهش جذابیت آنها نسبت به یکدیگر شده و اولین آسیب برهم زدن این نظم متوجه کانون خانواده خواهد شد و یک جامعه را با بحرانی جدی روبرو خواهد کرد.
رهبر انقلاب درباره این تفاوت میفرمایند: «بعضي از انگشتها خيلي درشت و گنده هستند و براي کندن يک سنگ از زمين خيلي مناسبند اما اگر بخواهند يک جواهر خيلي ريز را لمس کنند معلوم نيست بتوانند بردارند. اما بعضي از انگشتها ظريف و باريکاند، آن سنگ را نميتوانند بردارند اما آن خرده جواهر و خرده طلا را ميتوانند از روي زمين جمع کنند. زن و مرد اين طورند. هرکدام يک مسئوليتي دارند، نميشود هم گفت مسئوليت کداميک سنگينتر است. مسئوليت هر دو سنگين است.»
@maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلن اردم مربی تیم بسکتبال زنان ترکیه، کسی است که استایل و رفتارهای مردانهاش از او نماد یک زن قدرتمند را در اذهان دختران برساخت کرده است. رفتارهایی که برای زنان و دختران زیادی جذابیت داشته و اینگونه زن بودن را مایهی افتخار میدانند. این در حالی است آنچه که در حال رخ دادن است زنده به گور کردن زنانگی و دفن جنسیت زن در زیر خروارها اطوار مردانه است. شبیه آنچه در جامعهی جاهلیت قبل از اسلام، رقم خورد و جسم زن را دفن کرد، امروز در جامعهی مدرن و عصر جاهلیت ثانی در حال دفن کردن روح زن است و این چیزی نیست جز بحران هویت و ظلم مضاعف به زن.
@maryamordouei
و این شهربانو منصوریان ووشوکار زن ایرانی اینگونه به این بحران هویت زنانگی دامن میزند و الگوی غلطی را که تنها ثمرهاش نابودی زن و قابلیتها و استعدادهای او است، را اینگونه بازتولید و به مرد بودن افتخار میکند.
@maryamordouei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تفاوت زن و مرد
💌 پیامک های عاشقانه در ذهن خانمها ۸ ماه و در ذهن آقایون درکمتر از ۱۰دقیقه ازبین میره...😊
🎙دکتر سعید عزیزی
این جمله که پیامکهای عاشقانه دیرتر از ذهن زن پاک میشه ریشه در کلام نورانی پیامبر صلیالله علیه و آله داره :«قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : قَوْلُ اَلرَّجُلِ لِلْمَرْأَةِ إِنِّي أُحِبُّكِ لاَ يَذْهَبُ مِنْ قَلْبِهَا أَبَداً.»
به قول استادمون: «ممکنه مقصود شوهر به همسرش نباشه و هر مردی به هر زنی باشه»
چه محرم و چه نامحرم
می دونید یعنی چه؟!
یعنی روابطهای آزاد چه قبل و چه خدایی نکرده بعد از ازدواج قاتل احساس زن و شوهر نسبت به هم میشه خصوصا در جنس زن وقتی که مردی نامحرم بهش این جمله رو گفته باشه.
برای همین قرآن در دو جا، یکی در سوره مائده آیه 5 «...و لا متخذات اخدان...» و دیگری در سوره نساء آیه 25 «...وَلاَ مُتَّخِذِی أَخْدَانٍ» زنان و مردان را از داشتن روابط دوستانه با جنس مخالف بر حذر داشته و اینکار رو تقبیح کرده
@maryamordouei
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 معنویتِ گران و ارزان!
🔸قرآن کریم در سوره بلد می فرماید برای رسیدن به شهر ایمان، باید از گردنه و راه صعب العبور گذر کنیم.
🔸اما گرایش عمومی به راه های سهل الوصول، بیشتر از گرایش به راه های جدی و صعب العبور است.
🔸عرفانی که نه فلسفه خواندن می خواهد، نه قرآن خواندن می خواهد، نه سیر و سلوک نیاز دارد، عرفان مفت و ارزان قیمت است.
@maryamordouei
نشست آنلاین تحولات هویت محور در مناسبات فرهنگی جدید خانم علاسوند.mp3
11.28M
#سخنرانی
«تحولات هویت محور در مناسبات فرهنگی جدید»
🎙سخنران: خانم دکتر علاسوند