👓 من اقتصاددان نیستم اما این را میفهمم که از سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰ که رئیسی اون سال سر کار اومد) ارزش پول کشورها به طور محسوسی نسبت به دلار پایین اومد! (و البته هر اقتصاددانی هم یه چیز میگه هیچکدوم حرف واضحی نمیزنند که باید چیکار کرد!)
❗️ یعنی امریکا بخاطر آقایی دلار ارزش و برابری پولها را نسبت به خودش شدیدا کاهش داد، و قیمت دلار افزایش محسوسی داشت!
چند مورد را بررسی کنیم تا عمق کار وحشتناک امریکا را بفهمیم!
1⃣ لیر ترکیه اوریل۲۰۲۱ از ۸، الان رسیده به ۱۸!!!
یعنی قیمت دلار حدودا ۳برابر شده! و ارزش پولشون یک سوم شده! (اونموقع دلار ما ۲۷ بود! یعنی قیاس کنیم الان دلارشون ۷۱ تومن شده😕)
2⃣ وون کره ۳۰درصد سقوط کرده!
3⃣ شاید عجیبترین مورد #ژاپنه! نماد بارز ضد تورمی دنیا! و غول دوم اقتصادی دنیا تا چندسال پیش!
که ارزش پولش تا نصف سقوط میکنه! البته بعد با کلی تلاش چند درصد جبران میکنن و حدودا ۳۰درصد افت میکنه!
4⃣ پوند انگلیس که برای اولین بار در تاریخ در مدت کوتاهی با دلار برابر میشه! (همیشه گرونتر از دلار بوده!)
🇨🇳 و در آخر چین که اونهم ارزش پولش نسبت به دلار کم میشه ولی کمترین لطمه را میبینه!
@HozeTwit
مراقب فتنهای باشیم که تلاش میکنه مردم رو نسبت به دولت انقلابی و پرتلاش ناامید کنه و برای لیبرالها سبد رأی بسازه
دولت بدون خطا نیست، اما شرایط رو هم در نظر بگیریم از وضعیت اقتصادی فاجعه باری که دولت تحویل گرفت تا مینهایی که در مسیرش گذاشته شده تا لیبرالها و نفوذیهای کاشته شده در بدنهی دولت
آیا منطقیه یک دهه عقب افتادگی که رهبر انقلاب هم در سخنرانیشون بهش اشاره کردند رو نادیده بگیریم و توقع معجزه داشته باشیم از دولتی که یک و سال و اندیه اومده روی کار که تازه باید بدهیهای دولت قبل رو هم پرداخت کنه
انقلابیهای مراقب باشید
نوشتهها
ما درگیر یک جنگ هیبریدی و تمام عیار هستیم جنگ هیبریدی؛ جنگی همهگیر و پرسابقه واقعیت این است که در
اگر این متن رو نخونید، بخونید
May 11
#تلاش_مذبوحانه_دلار
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
تلاش مذبوحانه میدونید یعنی چی؟
وقتی حیوانات را ذبح میکنند، حیوان زبان بسته شروع میکند به دست و پا زدن و بالا و پایین پریدن و البته پر واضح است که این تلاش جز تسریع خونریزی او و مرگ زودتر هیچ ثمره ای ندارد.
دولت رئیسی به درستی سیاست دلار زدایی از اقتصاد ایران را در پیش گرفته است. هماکنون دلار از ۶۰ درصد مبادلات با روسیه حذف شده و بزودی این رقم به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
همین اتفاق با کشورهای دیگر از جمله چین در حال تکرار است. روند تصمیمات و اقدامات به نحوی است که بزودی این یک تصمیم اجتناب ناپذیر برای کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد شد.
این را هم اضافه کنید که عدم تکیه بر دلار آرزوی بسیاری از کشورها بوده اما جرأت عملی کردن آن را نداشتهاند که تصمیمات شجاعانه ایران، امکان پذیر بودن حذف دلار از کانون معاملات اقتصادی دنیا را به همگان اثبات میکند. به عبارت دیگر همینه دلار شکسته شده و این قلعه ای که رمز تسلط آمریکا بر دنیا بود، ترک خورده است.
این اتفاقات بزودی باعث #ذبح_دلار خواهد شد. پس طبیعی است که شروع کند به تلاش مذبوحانه! بله نترسید نوسانات ارزی این روزها نتیجه تصمیمات مهم دولت در سفر به چین است. دلار ابن روزها بیشتر از هرچیز مانند فوارهای است بلند گردیده اما بزودی سرنگون خواهد شد.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🌏 ghorbanimoghadam.ir
هدایت شده از مجله مجازی واو
🗒من سلفی میگیرم، پس هستم
✍️مریم اردویی
🔲مدتی قبل داستانی کوتاه در مورد فردی مسیحی خواندم که علاقهی وافرش به شخصیت پاپ او را بر آن داشت تا به ملاقات پاپ برود. وقتی زمان انتظار برای ملاقات پاپ به درازا کشید، از کشیش پرسید: «چرا جناب پاپ تشریف نمیآورند؟» کشیش به آرامی پاسخ داد: «جناب پاپ به دستشویی رفتهاند!» مرد که گویی انتظار شنیدن چنین پاسخی را نداشت با بهت از جا برخاست و گفت: «دستشویی؟! مگر پاپ هم دستشویی میرود؟!» بعد با حالتی افسرده آنجا را ترک کرد و گفت: «پاپی که دستشویی برود پاپ نیست!»
این حکایت بسیاری از ما در زمانهایی است که معمولی بودن برایمان نامأنوس شده و تصور میکنیم برای مهم بودن باید خاص و غیرمعمولی بود. قطعا اینروزها و با ظهور شبکههای اجتماعی افرادی را دیدهاید که برای «دیده شدن» به هر کار غیرعادی و حتی هنجارشکن دست میزنند تا در کانون توجه اطرافیان قرار گیرند و ثابت کنند معمولی نیستند. این رنج زیستن در دنیای فردگرای مدرن است که همهچیز را به صحنهی تظاهر کشانده است؛ تا جایی که دوربینها را در قالب سلفی گرفتن به سمت فردی برگردانده که قبلتر تنها فاعل عکاسی بود و اینگونه «من» را از حاشیه به متن آورده است.
مری ابرستات در کتاب «خودت را به خواب نزن» مینویسد: «در سال ۱۹۵۰ مطالعهای به جهت شخصیتشناسی افراد انجام شد که طی آن ۱۲ درصد افراد به پرسش «من آدم مهمی هستم» پاسخ مثبت داده بودند؛ در حالی که این میزان در سال ۱۹۸۰ به ۸۰ درصد رسیده بود.» او افزایش این خودشیفتگی را موجب پدید آمدن نظام سرمایهداری، فرزندپروریِ خودخواهانه و تمایل به خوشظاهر بودن در محیطهای حقیقی و مجازی میداند.
در همین کتاب ابرستات به آزمون دیگری اشاره میکند که در سال ۲۰۰۹ توسط روانشناسی به نام جین توینگ و با مشارکت ۱۶ هزار دانشجو انجام شده است. نتیجهی به دست آمده نشان داده شاخص خودشیفتگی در افراد به گونهای شگفتآور بالا رفته است. انسانهایی که با درکی متفاوت از خودشناسی حیث وجودی خویش را برتر از تمام افراد و محیط پیرامون خود میبینند. با این بیان پروار شدن فردیت سبب تضعیف بنیانهای فرهنگی جامعه میشود.
در چنین فضایی خانوادهی ایرانی که جمعگرایی یکی از قوتهای فرهنگی آن و کانونی برای تبدیل شدن «من»ها به «ما» است، با چالشهای جدی روبرو شده است. چرا که فردگرایی موجب از بین رفتن کارکردهای خانواده میشود. در گذشته افراد تمام اعتبار خود را به پای خانواده خرج میکردند اما اکنون اعتبار خانواده در خدمت به افراد و غالبا فرزندان قرار گرفته است. از همین رو محیط خانواده تا زمانی برای آنها قابل تحمل است که در خدمت خواستهای فردی باشد.
هویت چهل تکه یا مختلط ویژگی دیگری است که توسط برخی جامعهشناسان در توصیف فرد و خانواده در مواجهه با عصر جهانی شدن به کار رفته است. عصری که «فردیت اصالت یافته» از مهمترین ویژگیهای آن است. به عنوان مثال در شبکههای اجتماعی شاهد حضور افرادی هستیم که به ورزشکاران و سلبریتیها فحاشی میکنند و وقتی با آنها روبرو میشوند اقدام به سلفی گرفتن میکنند. از آزادی بیان دم میزنند و نظراتشان را با دیگران به اشتراک میگذارند اما تحمل نقد شنیدن و اصلاح ندارند. در برابر پذیرفتن ایدئولوژی و هنجارهای ارائه شده توسط نهادهای رسمی مقاومت میکنند تا هویتی دیگر برای متفاوت بودن دست و پا کنند. تمام اینها گواه رنج زیستن در دنیایی است که انگار معمولی بودن را برنمیتابد.
🆔 @vaavmag
🔗 https://vaavmag.ir
🔺 دولت اسپانیا تجاوز جنسی به حیوانات را قانونی کرد
▪️دولت اسپانیا اعلام کرده که تا یک حیوان آسیب جدی نبیند و نیاز به دامپزشک پیدا نکند، میتوانند به آن تجاوز کنند!
▪️این نتیجه آزادی بی حد و حصر در غرب است. نتیجه فراموشی دین و تعطیلی احکام شرع است.
💬 حمید رسایی
@zananegiii
در فرازی از مناجات شعبانیه میخونیم: اِلهی اَقِمنی فی اَهلِ وِلایَتِکَ مُقامَ مَن رَجَا الزَّیادَةَ مِنْ مَحَبَّتِکَ
الهی در کوی اهل ولایت خود، در اقامتگاه آن کس که امید افزونی محبّتت را دارد، اقامتم ده.
این فراز من رو به یاد یادداشتی انداخت که دو سال پیش نوشته بودم و گفتم در اینجا هم با شما به اشتراک بذارم👇
زیارت جامعه را می خواندم، رسیدم به این عبارت "امرُکُم رشد، امر شما مایه رشد است" قدری مکث کردم، ذهنم به سمت آیه "هَیِّئ لنا من امرنا رَشَدا برای ما رشد و بلوغی مهیا فرما" معطوف شد. وقتی این دو فراز را کنار هم قرار دادم فقط به یک نتیجه رسیدم ، وقتی می گوییم ما را در مسیر رشد قرار بده و هدایتی را برای ما مهیا کنی یعنی ما را در مسیر امامت و ولایت قرار بده چرا که تنها راه رشد و بلوغ از مسیر ولایت و امامت میگذرد و لاغیر.
می خواهم قدری در این معنا دقیق تر شویم. علاّمه طباطبایی، امامت را دارای سه جنبة زعامت سیاسی، مرجعیّت دینی و ولایت معنوی و هدایت باطنی میداند. آنچه من در اینجا با آن کار دارم قسمت ولایت معنوی و هدایت باطنی است.
انسان همانطور که یک حیات ظاهری و مادی دارد، یک حیات معنوی و باطنی هم دارد که خداوند از این حیات در قرآن به حیات طیبه یاد کرده است. حیات باطنی و معنوی انسان تحت تاثیر اعمال و نیات درونی انسان شکل میگیرد و سعادت و شقاوت انسان در گرو همین حیات معنوی است. به عبارتی انسان بفهمد یا نفهمد، مانند کودکی است که تحت تربیت قرار دارد.
در مسیر این تربیت هم نیاز به یک راهنما دارد تا او را به رشد و کمال برساند.علاّمه میفرماید: «هدایت خدای تعالی دو قِسم است: یکی هدایت تکوینی و دیگری تشریعی» هدایت تشریعی مربوط به احکام و بایدها و نبایدها و امر و نهی های دین می شود. این هدایت تشریعی باز به دو گونه است: یکی صرفا نشان دادن راه و دوم رساندن به مقصد.
به عنوان مثال یک پلیس را در نظر بگیرید که سر چهارراه ایستاده و راه را فقط نشان می دهد که کدام راه باز و کدامیک بسته است؛ این هدایت تشریعی از نوع اول می باشد. اما گاهی پلیس خودش سوار بر ماشین جلو می افتد و به شما می گوید پشت سر من حرکت کن و شما را تا مقصد همراهی می کند تا به سلامت برسید، این نوع هدایت، از نوع دوم به معنای ایصال به مطلوب(رسیدن به مقصد) است.
هدایت نوع دوم که از آن ایصال به مطلوب یاد میشود، هدایت تکوینی پاداشی نیز میگویند. این هدایت شامل حال کسانی میشود که هدایت تشریعی ابتدایی را پذیرفته و خود را مقید به دستورات دین اسلام کرده اند و نوعی پاداش هست که شامل حال آنها میگردد.
این هدایت همان هدایتی است که روزانه ده مرتبه در نمازهای یومیه از خداوند طلب می کنیم. بر اساس روایت، صراط مستقیم علی بن ابیطالب(ع) میباشد. علاّمه طباطبایی معتقدند این هدایا، هدایت به امر است.
امر یعنی چه؟
امر در ولایت باطنی، همان امری است که در سوره یس آمده است :«إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُون».
یعنی به محض اینکه خداوند چیزی را اراده کند آن چیز اتفاق میافتد.
در قرآن همه جا هدایت امام در کنار کلمه امر قرار گرفته، یعنی هدایتی که بر عهده امام است، هدایتی است که به امر خدا صورت میگیرد:«وَجَعَلْنَاهُمْ أَئِمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنَا»
به عبارت دقیق تر، امام که هدایت باطنی افراد را بر عهده دارد، این قدرت را به اذن خداوند دارا میباشد که هدایت را ایجاد کند و در قلوب انسانهای شایسته تأثیر و تصرّف نماید و آنها را به سوی سعادت و کمال جذب و هدایت کند. در حالی که هدایت انبیا صرفا نشان دادن راه سعادت و شقاوت است.
بنابراین شخص هرچه در مقام پذیرش امر و نهی خداوند و دستورات شرع کوشاتر باشد و باطنش را از آلودگی و گناهان پاک کند، به امام معصوم(ع) نزدیکتر میگردد و از این نوع هدایت بهره بیشتری می برد.
علامه طباطبائی در تفسیر آیه هفتاد و سوم از سوره انبیاء می فرمایند: «هدایت به امر خدا از فیوضات معنوی و مقامات باطنی است که مؤمنین به وسیله عمل صالح [ و با توسل و تمسک به ذیل دامان ائمه علیهم السلام] به سوی آن هدایت می شوند و به این وسیله به رحمت پروردگارشان ملبس می گردند. و چون امام به وسیله امر هدایت می کند ... به وسیله (قدرت خدادادی که از زمان و مکان و امور جسمانی بری و به بعد ملکوتی وجود امام و جنبه باطنی حضور او ، علیه السلام، مربوط است) می فهمیم که خود امام، پیش از دیگران به آن هدایت متلبس است و این هدایت از طریق او به سایر مردم منتشر می شود و ایشان(مردم) نیز بر حسب اختلافاتی که در مقامات دارند، هر کس به قدر استعداد خود از آن بهره مند می گردد.»
بحث به اینجا رسید که امام از طرف خداوند ولایت تکوینی بر دل های مستعد و آماده دارد و با توجه به استعداد و ظرفیت افراد به باطن آنها تسلط دارد و با ایجاد هدایت در نفوس آنها زمینه هدایت بیشتر و رسیدن به مقصد نهایی
را فراهم می آورد.
هدایتی که به دنبال هدایت ابتدایی ایجاد میشود که همان پذیرش راه حق است و به عبارتی تشویق خداوند به حساب می آید.
از طرفی کسانی که ولایت طاغوت را بپذیرند و در مقابل، ولایت تکوینی مثبت و معنوی امام(ع)بر دلهای مستعدّ و بندگان صالح خدا، شیطان نیز بر دوستانش ولایت تکوینی منفی دارد و در دلهای آنان در راستای اهداف خودش تصرّف میکند و پیامهایی را به قلبهای بیمار ارسال میکند.
.
قرآن میفرماید: وَإِنَّ الشَّیَاطِینَ لَیُوحُونَ إِلَى أَوْلِیَآئِهِمْ...: و شیاطین به دوستان خود مطالبى مخفیانه القا مىکنند...
این ولایت منفی سبب میشود تا دوستان شیطان از نور خارج و به سمت ظلمت حرکت کنند یعنی درست در جهت عکس مسیر تکامل و سعادتی که خداوند برای انسان در نظر گرفته که همان مقام قرب و نزدیکی به خداوند است....وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ.
با این توضیحات مشخص شد که هر چه فرد به ائمه نور نزدیک تر ، ولایت پذیرتر و پیوند عمیق تری با آنها داشته باشد؛ به همان میزان از هدایت بیشتری برخوردار خواهد بود و بالتبع خود میتواند هادی و راهنما گردد.
با این اوصاف ولیفقیه را نمی توان تنها اعلم فقها و سیاستمداران شیعه دانست؛ بلکه ولیفقیه، نزدیکترین شخص به ائمهینور هم هست و در بالاترین حد تولی نسبت به آنها قرار دارد.
کسی که ولایتش ادامه ولایت رسول الله است و حلقه وصل امت رسول الله به آخرین یادگار مولا علی علیه السلام و امام حی (عج)؛ در نتیجه در عصر غیبت و کوران فتنه های آخرالزمان تنها تکیه گاه و هدایت گر به سمت نور اطاعت از ولی فقیه عادل و عالم می باشد. کسی که به واسطه معرفت بالا نسبت به معصومین(ع) و ملکه عدالت و تقوا تحت بالاترین سطح از ولایت تکوینی ائمه ع قرار دارد و می تواند در غیاب امام، امام باشد.
باشد که قدر بدانیم.
#ولایت
#امام_زمان_عج
#ولایت_فقیه
#هدایت
#امامت
✍مریم اردویی
@zananegiii
واقعیتهایی تلخ از قلعه بدنامان دوران پهلوی/ راز جسدهای میان دیوار محله تن فروشان چه بود؟ | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14011129000492/%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D8%AE-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D9%87%D9%84%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D8%B3%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1
@zananegiii
نوشتهها
واقعیتهایی تلخ از قلعه بدنامان دوران پهلوی/ راز جسدهای میان دیوار محله تن فروشان چه بود؟ | خبرگزاری
توصیه به مطالعه
ناگفتههایی از دوران پهلوی در رابطه با زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بخش از صحبتهای آقای مهدی رسولی در تفسیر حکمت معماری میدان نقش جهان توسط شیخ بهایی، خیلی عالی بود
معمار وقتی حکمت داشته باشه و دل در گرو خداوند اینچنین شهر میسازه
@zananegiii
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از شبهه نرنجید
رهبر انقلاب: از شبهه هم نباید رنجید... این شبههها مثل این تحریمهاست، این تحریمها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفتهای صنعتی و فنی را نمیداشتیم... شبهه هم ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم، بیشتر مطالعه کنیم، بیشتر مراجعه کنیم، بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سؤال کنیم. ۱۴۰۱/۱۲/۴
📜 #سخن_نگاشت | #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
تحلیل اغتشاشات از تهران تا تل آویو و نظم نوین جهانی_1.mp3
38.29M
🎙🔴 تحلیل اغتشاشات از تهران تا تل آویو و آینده ایران ابرقدرت در نظم نوین جهانی
و ابعاد ناگفته و پیدا و پنهان اغتشاشات آینده (اردیبهشت 1402)
دوشنبه 1 اسفند 1401
جلسه تخصصی جهت مسولین حراست های ادارات شهرستان شاهرود
➖➖➖➖
🟢نشر حداکثری🟢
➖➖➖➖
🔗لینک کانال های شیخ قمی:
| کانال سخنرانی جهادتبیین | حمایت مالی| فهرست سخنرانی های شیخ | رزومه شیخ | ادمین فروشگاه دوره تخصصی|پیام مستقیم به شیخ قمی|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در جنگ ترکیبی و سبطرهی رسانهای از پیروزی هم شکست میسازند.
پیروز ماندگار شد