اینم سندی بر جنگ ایدئولژیک اینستاگرام
دیگه وقتی دیدید زنی یا دختری به سبب فعالیت در این فضا وجب به وجب حجابش کم شد و از خط قرمزها عبور کرد یا کمکم مردان بیغیرت شدند و به دنبال ناموس مردم افتادند، تعجب نکنید.
وقتی مداح ما بدون تفکر و سادهلوحانه مقابل نظام اسلامی شمشیر میکشه و ناخواسته و تلویحا از بیعفتی دفاع میکنه بهتزده نشید. این فضا و سلبریتیسم متصل به این فضا برای همین به وجود اومده. تمام این بازیها و بسط و گسترش فساد از تفکر صهیونیسم بلند میشه برای به تعویق انداختن ظهور، چون وقتی ابلیس از خدا مهلت خواست، این مهلت تا «الی یوم الوقت المعلوم» داده شد که به تعبیر مفسران این وقت معلوم یومالله ظهوره و شیطان میزنه که این مهم دیرتر اتفاق بیافته.
ما کجای این جنگ ایستادیم؟
@aghletarif
هدایت شده از نوشتهها
خداوند در آیهی ۷۹ سوره آل عمران سه ویژگی رو برای افرادی که قراره انبیاء امت یا همان معلمان باشند ذکر میکنه
۱_ربانی باشید، یعنی علوم توحیدی رو به انسانها بیاموزید نه علومی که ریشه در اومانیسم و هوای نفس داره
۲-مردم رو به سوی خدا دعوت کنید نه خودتون
۳_ کنتم تدرسون، یعنی دائم در حال آموختن و یادگیری و به روز رسانی علمتون باشید و ارتباطتون رو با کتابها و مطالعه علوم مفید قطع نکنید.
روز معلم رو خدمت تمام بزرگواران و اساتیدی که ازشون آموختم و در جمع این کانال حضور دارند با تمام وجودم تبریک عرض میکنم و آرزوی عاقبت بخیری و ثبات قدم در مسیر حق برای تک تک شما دارم.
✍مریم اردویی
@aghletarif
بخشی از بیانات رهبر انقلاب امروز در دیدار با معلمان:
«اگر نوجوان، مصالح و مسائل مورد نیاز کشور و جبهه دوست و دشمن را بشناسد، تبلیغات میلیاردی دشمنان خنثی خواهد شد.
معاونت پرورشی یکی از مهمترین بخشهای آموزش و پرورش هست. اوّلین کار معاونت پرورشی این است که از ایجاد و رواج و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان خود جوانها جلوگیری کند.
یکی دیگر از مسائلی که مربوط به معاونت پرورشی است تببینِ مصالحِ بنیادیِ کشور و نظام جمهوری اسلامی است. نوجوانی که ما در آموزش و پرورش داریم، مصالح بنیادی نظام را بشناسند، مصالح کشورشان را بشناسند، جبههی دوست و دشمن کشورشان را بشناسند، مسائل اساسی مورد نیاز کشورشان را بشناسند، دیگر تبلیغات دشمنان و اینهمه تلاش میلیاردی که دارند میکنند برای تبلیغات و اینها و گمراه کردن افکار عمومی کشور دشمنان دارند انجام میدهند، خنثی خواهد شد.
اگر نوجوان ما در این زمینه پیشگیری بشود، پیشگیری بشود، به تعبیر رایج واکسینه بشود از لحاظ فکری، این تبلیغات دشمنان خنثی خواهد شد.»
@aghletarif
نوشتهها
#یادداشت | #اختصاصی 🔻مراجعه به تصویر ♦️دختر باید سیاسی باشد 🔹ممکن است شما هم این جملهی نادر ابرا
این یادداشت دقیقا ناظر به همین دغدغهی حضرت آقاست. اگر نوجوانان ما در مدرسه با حق و باطل به درستی آشنا میشدند در غائلهی اخیر که محوریتش زنان بودند اینقدر هزینه نمیدادیم.
هدایت شده از Aminikhaah_Media🇱🇧
دانش اموز9_01.mp3
4.7M
🎙 #پادکست
👈🏻 زنگ مستند!
⭕️ چرا از ظرفیت های مدارس غافل هستیم؟
◀️ بجای درس دین و زندگی به دانش آموزان قدرت تحلیل را بیاموزیم!
📌برگرفته از جلسات «تعالیم اسلام»
#دانش_آموز
#دین_و_زندگی
✅ @Aminikhaah
ممکن است که یک معلم در کلاس سخنان خیلی خوب و جالبی بگوید ولی مسأله این است که پیش از حرفها این رفتار و عمل ماست که روی دیگران تاثیر میگذارد. معلم باید اعمال خود را کنترل کند و توجه داشته باشد که طرز راه رفتن او، خندیدن، لباس پوشیدن، نوع آرایش و
شکل تفریحات و حتی طرز نگاه کردن، او در شاگرد تأثیر میگذارد. این کافی نیست که حرفهای خوب بزنیم.
وقتی تو داری از یک زندگی ساده و بی تجملات و رفت و آمدهای مؤمنانه بیتشریفات سخن میگویی شاگرد کنجکاو است که بداند خانه تو چگونه است؟ فرشهایت، لوازمت حتی عکسهایی که به دیوار خانهات آویختهای نشان دهنده شخصیت واقعی توست؛ چون شخصیت انسان را میتوان از روی انتخابش درک کرد.
و چه کسی میتواند کلیه اعمالش را کنترل کند؟ آن کسی که مؤمن باشد. زیرا وقتی، انسان همه هستی را هماهنگ و یگانه و همراه و همساز میبیند، وقتی که میبیند هیچ حرکتی بیحساب در هستی صورت نمیگیرد، او هم که جزو این مجموعه است و روی به سوی واحد احـد
دارد نمیتواند بیحساب حرکت کند.
انسان مؤمن برای هر حرکتش حساب باز میکند.
برگرفته از کتاب «تربیت کودک» استاد صفائی حائری
@aghletarif
هدایت شده از عصر زنان
34.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی | #نقد_فیلم
📽 معرفی و نقد فیلم «راز مرلین مونرو و نوارهای نشنیده»
♦️ این فیلم ماجرای دختری جوان به نام مرلین مونرو است که طی مدتی کوتاه ستارهای در سینمای هالیوود شد و افول کرد. این فیلم بر اساس آرشیوهای جمع آوری شده از نوارهای برجای مانده از مونرو و همکارانش، نشان میدهد حقیقت پنهانی که در پس خندههای مونرو نهفته شده است به تلخی مسموم کنندهای آمیخته است.
🔸کارگردان: اِما کوپر
🔸سال ساخت: ۲۰۲۲
🔸نقدنویس: صغری عاشوری
🔸نریتور: شهناز خواجهوند
🔸تدوینگر: ندا خلیلی فر
📎شماره قبلی نقد فیلم
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔺 مراجعه به تصویر
♦️ مادر اولین معلمش بود
✍🏼|خانم مریم اردویی
🔹معلم بود اما تحصیلات آکادمیک به معنای امروزی نداشت. شاگردانش فرزندانش بودند. آنقدر در تفاسیر قرآن غور و مطالعه کرده و پای کتابهای تاریخی مانند «روضه الصفا» تلمذ کرده که استاد شده بود. کودکانش را جمع میکرد و در کلاس تاریخ از داستان زندگی انبیاء برایشان میگفت. لابلای همین داستانها بود که ذره ذره خط سیر حق و باطل را برایشان ترسیم میکرد. اگرچه از تاریخ میگفت اما در تاریخ نمانده بود و فرعون و نمرود روزگار را به آنها نشان میداد. تنها تاریخ را توصیف نمیکرد که صاحب تحلیل هم بود؛ به طوریکه به گفتهی پسر کوچکش ««شیری که مادرمان به ما داد با نفرت از پهلوی عجین بود.» از سلاح دعا غافل نبود. خوب میدانست که مهمترین نقش زن که قرار است اولین معلم فرزندانش باشد بسط معنویت در محیط خانواده و انتقال باورهای راستین دین به کودکان است. خشاب اسلحهی دعا را با مستحبات پر میکرد. با فرازهای ادعیهی دعاهایی چون عرفه، میدان آمادگی دفاعی چون مناسک ام داوود و رکعات نماز عظیم الشأنی چون جعفر طیار گاردش را مقابل شیطان چنان میبست تا نتواند با نفوذ به قلب و ذهنش معبری به اندیشه و جان و جهان فرزندانش باز کند.
🔸هنگام حضور در میدان رزم دعا تنها نبود. بلکه فرزندانش را هم با خود شریک میدان درس آمادگی دفاعی میکرد. انسش با قرآن به او آموخته بود که «وَ إِذَا قَرَأْتَ الْقُرْءَانَ جَعَلْنَا بَیْنَکَ وَبَیْنَ الَّذِینَ لَا یُؤْمِنُونَ بِالْأَخِرَةِ حِجَاباً مَّسْتُورا.. و هرگاه قرآن مى خوانى، میان تو و کسانى که به قیامت ایمان ندارند، حجابى ناپیدا (و معنوى) قرار مى دهیم» از همین رو خانه را کلاس قرآن میکرد و با تلاوتی خوش، گوش فرزندانش را با نور قرآن صیقل میداد. از کلاس ادبیات غافل نبود. از وقتی پا به خانهی شوهر گذاشته بود یک دیوان حافظ چاپ بمبئی را هم میان جهیزیهاش با خودش آورده بود. دیوان قدیمی که سفرهای دور و درازی را پشت سر گذاشته و جهاندیده بود یادگار سید هاشم پدرش بود که انس و عشق دیرینهاش به غزلیات حافظ را برای دختر به ارث گذاشته بود. با تسلطی که بر غزلیات حافظ داشت، لطافت غزل و متانت صاحب غزل را به خورد جان کودکانش میداد. در کنار تمام این کلاسها، حواسش به کلاس اخلاق هم بود. با لطافت مادرانه نصیحتشان میکردکه: «رحم داشته باشید و کسی را اذیت نکنید، در کوچه بچهای را اذیت نکنید، درِ خانه مردم را نزنید و به مردم اذیت نرسانید.»
🔹کرسی تدریسش را فراتر از خانه و خانواده به میان زنان نیز برده بود. به رابطه مادر و اولادش کاملا واقف بود و این را به مادران دیگر هم گوشزد میکرد: «به فرزند خود ظلم نکنید تا فرزندتان ظالم نشوند، رحم کنید تا فرزندانتان رحمدل شوند، به فرزندان خود دروغ نگویید تا آنها هم دروغ نگویند، مال حرام به فرزندان خود ندهید، غذای نجس به بچههای خود ندهید، بچهها را فقط تشویق به درس خواندن نکنید بلکه به امور دین هم تشویق کنید، ما از کوچکی برای فرزندانم قصه انبیا و قصص قرآنی میگفتیم.» امروز اگر سیدعلی خامنهای مقتدرترین معلم تمام انسانهای آزادهی جهان است نتیجهی تربیت چنین مادری است. او که درسهای مادر را خوب از بر کرده بهتر از هر کسی میداند: « مادر است که فرهنگ و معرفت و تمدن و ویژگیهای اخلاقیِ یک قوم و جامعه را با جسم خود، با روح خود، با خُلق خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند. همه تحت تأثیر مادران هستند. آنکه بهشتی میشود، پایهی بهشتی شدنش از مادر است؛ که «الجنة تحت اقدام الأمهات».» روز معلم را باید به اولین معلمان انسانها یعنی مادران تبریک گفت؛ مادرانی معلمپرور.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
نوشتهها
.
🔰بیداری مؤذنان جامعهی غربی
بعد از عملیات وعده صادق و فرود آمدن موشکهای ایرانی بر فرق گنبد آهنین بود که به یک باره پردههای سحر و شعبدهی رسانههای فرعونی غرب از مقابل دیدگان جامعهی نخبگانی کنار رفت و موج این بیداری به دانشگاههای آمریکا و اروپا رسید. شاید زمانی که شهید آوینی این سطور را مینوشت: «موشک استینگر برازندهی دستان ماست، چرا که ما علمدار استمرار نهضت انبیا هستیم و برای تحقق حاکمیت احکام در کرهی زمین قیام کردهایم. آنگاه که موشک استینگر بر شانهی یک پاسدار مؤمن قرار گیرد، ابزار درست در خدمت آنچه که باید، یعنی در خدمت اشاعهی توحید بر سراسر سیارهی زمین، به کار رفته است.» کمتر کسی متوجه عمق این حرف میشد. اما امروز وقتی خانهی عنکبوت اسرائیل با وجود پشتیبانی مالی و تسلیحاتی آمریکا و دولتهای غربی با موشکهای ایرانی در هم کوبیده شد، بهتر منطق این حرف قابل درک است. پوچی قدرت اسرائیل که بالغ بر هشت دهه در اذهان جهان برساخت شده بود، با موشکهای قرار گرفته بر شانهی توحید به اثبات رسید. قطعا دنیا بعد از وعده صادق دیگر به حالت قبل باز نخواهد گشت.
بعد از عملیات وعده صادق که به فرمودهی رهبر انقلاب به منزلهی ظهور قدرت ارادهی ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصهی بینالمللی بود، نگاه و تمایل مردم غرب بیشتر متوجه ایران شده است. به گونهای که در جریان خیزش دانشجویان آمریکایی بارها شاهد اهتزار پرچم ایران به دست معترضین به توحش اسرائیل در دانشگاههای اروپا و آمریکا بودهایم. همچنین در کلیپهای منتشر شده از این اعتراضات شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» را توسط دانشجویان به زبان فارسی شنیدهایم. برخی تصاویر منتشر شده توسط اکانتهای شخصی، جوانان غربی را نشان میدهد که در حال مطالعهی وصیت نامهی امام خمینی (ره) به زبان انگلیسی هستند. کار حتی به نصب تصویر رهبر انقلاب مقابل کنگره آمریکا نیز کشیده شده است. عملیات وعده صادق تنها یک تهاجم نظامی به اسرائیل نبود بلکه همچون یک کاتالیزور سبب صدور فرهنگ انقلاب اسلامی و ارادهی مردم ایران به دنیای غرب بود. امروز دانشجو که به گفتهی شهید بهشتی موذن جامعه است، بیدار شده و به اذن الهی جامعهی غربی را بیش از پیش بیدار خواهد کرد.
@aghletarif
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
استاد دانشگاهی که در غرب از فلسطین حمایت میکند با این وضع بازداشت میشود، اساتید دانشگاهی (زیباکلام، ذاکریان، بخارایی و... ) که در ایران از اسرائیل حمایت میکنند ماه به ماه حقوقشان را از جمهوری اسلامی میگیرند و بعد هم میگویند آزادی نیست.
#طبل_رسوایی_غرب
@Sabeti ✅
هدایت شده از یه حبه قند / کوتاه نوشت های معرفتی
یه حبه قند
نیکو ترین معاش
فرمود نحن اُمراءُ الکلام: ما امیران کلامیم، و حقا که چنین است اما در بین کلمات همین امیران، برخی چنان راهبردی و اصولی است که ده ها فرع و نتیجه را می توان بر آن مترتب کرد.
علی نامی نزد #حضرت_رضا سلام الله علیه بود حضرت به او فرمود یا علی بگو ببینم مَن اَحسنُ الناس معاشا؟ نیکوترین معاش را چه کسی دارد؟ او گفت آقاجان شما آگاه ترید فرمود: من حسُنَ معاشُ غیره فی مَعاشه کسی که معاش دیگران در بستر معاش او نیکو باشد؛ سپس فرمود حالا بگو بدترین معاش از آن کیست؟ گفت شما آگاه ترید فرمود: من لم یَعِش غیره فى معاشه کسی که دیگری در بستر معاش او زندگی خوب و خوشی نداشته باشد
از این عبارت می توان ده ها نتیجه اقتصادی، زناشویی، تربیتی، اخلاقی و معاشرتی گرفت
مثلاً میشود از آن، ارزش اشتغال آفرینی را فهمید
می شود با این ملاک، به سراغ حاکمان رفت و به آنها متذکر شد که اگر زندگی مردم در بستر #حکومت شما دچار تنگناست و شما تلاشی برای بهبود آن نمی کنید بدترین های روزگارید
اما شاید یکی از مهمترین مصادیق روایاتی این چنین؛ زندگی #زناشویی باشد.
بهترین زندگی ها از آن کیست؟ آنکه دیگران در بستر زندگی او بهتر و بیشتر زمینه رشد پیدا کنند.
مردی که خانواده اش در بستر زندگی او بیشترین زمینه رشد را پیدا کنند بهترین است.
این بسترسازی ممکن است از جهت اقتصادی باشد که تلاش برای توسعه زندگی از امتیازات مرد است؛ مردی که با منّت نفقه می دهد و #زن را برای عادی ترین خواسته ها دچار مضیقه و تحقیر می کند با جوانمردی و مردانگی فرسنگ ها فاصله دارد
این بستر سازی همچنین می تواند از جهت عاطفی و روانی باشد مرد باید پناهگاه امن #عاطفی همسرش باشد مردی که آغوش عاطفی یا غریزی خود را و یا زمینه های همدلی و همزبانی خود را از همسرش دریغ می کند تکیه گاه محکمی نیست
زمینه دیگر؛ بستر پرورش و #تربیت است بزرگی به درستی می فرمود نقش #صبر پدر در امر تربیت فرزندان مانند حوضی است که به بچه ها مانند ماهی در آن زمینه تحرّک و تجربه کردن را پیدا می کنند هرچه حوض تنگ تر باشد زمینه تقلا و رشد کودک کمتر می شود.
اساسا مومن به اطرافیانش سخت نمی گیرد و دیگران در کنار او به تکلّف نمی افتند او به سلیقه خانواده اش می خورد نه خانواده به سلیقه او؛ به تعبیر روایت، قليلُ المؤونه و كثير المَعونة است خرجش کم است و یاری اش زیاد
همچنین زنی که برای مرد و خانواده اش بستر رحمت و عطوفت است مایه امید و دلگرمی است لیّن است ساده گیر است درگیر تکلّفات و تشریفات زائده نیست بستر #مادری اش را با اولویت های کاذب از کودکانش دریغ نمی کند در پاسخگویی به نیاز های غریزی، مردش را در مضیقه نمی گذارد و در یک کلام معاش دیگران در بستر #معاش او نیکوست؛ نیز بهترین است و اگرنه ، نه.
ختم کلام آنکه: بخش مهمی از رشد انسان جز با فراهم کردن زمینه #رشد برای دیگران میسّر نمی شود.
https://eitaa.com/taherrahimi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفوذ فرهنگی انقلاب اسلامی به قلب آمریکا و اروپا ادامه دارد، البته درستترش اینه که ما از فاز تدافعی به تهاجمی تغییر فاز دادیم.😁
اسم محوطه دانشگاه رو گذاشتن «میدان شهدا»
@aghletarif
این رأی کاملا از سر ضعف و منفعلانه بود اگر مردان خطا کردند و توهین، زنان هم مرتکب همین بیادبی و فحاشی شدند که از قضا بسیااار زشت و نفرت انگیز بود.
رأی عاقلانه محرومیت هر دو جنس بود. کاش بفهمیم که نه زن بودن و نه مرد بودن به تنهایی حسن و ارزشی ندارد.
این رفتار انسانهاست که به اونها کرامت میده هر زنی هم قابل تکریم نیست.
@aghletarif
یکی از شهرهایی که بینهایت دوستش دارم و هر وقت بهش سفر میکنم، سرشار از حال خوب میشم، شهر قمه
یک آرامش عجیبی این شهر داره
و به نظرم این آرامش از برکت وجود یک زنه، زنی که در اوج عبودیت و ولایت پذیری باشه آرامش، مهر و پاکی و عطوفت منبعث از وجودش هزاران برابر میشه.
تولد بانوی عطوفت و مهربانی قم، اختالرضا ع مبارک
@aghletarif
دیدم این تصویر رو برخی منتشر کردند با ذوق قفسه کتابهای فلسفه،
اما آقا در کنار این قفسه در حال خواندن قرآن هستند.😅
فقط نکتهای که میتونه برداشت عمیقتری از این تصویر به ما بده اینه که فهم و تفسیر قرآن با پشتوانهی فلسفی خیلی عمیقتره و شاهد این ادعا فلسفه المیزان علامه طباطبایی و تسنیم علامه جوادیه
@aghletarif
🔴 تقدیم به همهی عمّهها
توی فرهنگ کوچهبازاری، عمه یک چهره بدجنسه که همه اخلاقای بد بچهها بهش رفته و همه لعن و نفرینا نثارشه، نصف جوک و لطیفهها هم که شوخی با عمهخانوماس.
اما توی سِیرِ زندگی اهلبیت عمه نقش محوری داره و انگاری جای پای عمهها توی همهی تحولاتِ بزرگ هست!
از صفیه عمهی پیامبر گرامی تا حکیمهخاتون عمهی امام زمان، عمهها هستند و نقش ایفا میکنند که خب این قصه با درخشش حضرت زینب به اوج خودش میرسه و به عمه جایگاهی ویژه میبخشه!
بین این عمههای شهیر، یک عمهای هم هست که ظاهرا جوانتر از بقیه بوده و حتی نقل شده که ایشون مجرد هم بوده!
عمه جانِ جوادالائمه!
عمهای که زیارتش با زیارت حضرت زهرا برابر دونسته شده و آقا علیبن موسیالرضا و جوادالائمه هم به زیارت این عمهی گرامی خیلی سفارش نموده.
عمهی جوانی که حرکت و هجرتش نقطهی عطف همهی حرکتهای بعد از خودش در مسیر حمایت از ولایته.
بذارید الکی فلسفیش نکنم و همینطور خودمونی ادامه بدم.
شما در هر نقطه از ایران که سر به دیوارِ امامزادهای بذارید و عرض حاجتی کنید، نفسی چاق کنید و عطر گلاب حرمی رو بریزید توی ریههاتون، زیر باد کولر گازی یا توی سایهی ایوون بقعهای خستگی در کنید، از صدای گنجشکهای صحنش لذتی ببرید، صفحه قرآنی بخونید، دو رکعت نمازی بجا بیارید، حاجتی بگیرید و حتی اگه تو مسیر مسافرت، خسته و کوفته، توی نمازخونهای پایی دراز کنید و آخیشِ از ته دلی بگید، باید بدونید که تجربهی هر کدوم از این حالِ خوبها رو مدیونِ همون عمهای هستید که چند قرن پیش راه افتاد سمت ایران و با جای قدمهاش رودی از نور و حیات و نَفَس رو جاری کرد سمت ایرانِ ما و بعد از اومدنِ اون عمه بود که میشد توی هر قریه و روستایی از ایران، بقعهای برای تازه کردن نفس و پاک کردن اشک پیدا کرد...
تولدتون مبارک عمهای که از حجاز برای ما ایرانیها یک چمدون نه، که هزار هزار چمدون عشق و هجرت و جهاد و شهادت سوغات آوردید و ما با سوغاتیهای شما بود که بیشتر از چهل ساله سربلندِ دو سراییم💚
راستی! کفالت امام خمینی جان، هم با عمهشون بوده🤍💛
پینوشت: این متن رو در یک گروه دیدم و چون عمه هستم خوشم اومد😅 فلذا اینجا گذاشتمش
@aghletarif