اعمال روز غدیر
۱_روزه گرفتن
۲_غسل
۳_احسان و نیکی به دیگران
۴_زیارت امیرالمؤمنین علیه السلام
۵_زیارت امین الله
۶_دعای ندبه
۷_اطعام
۸_بستن عقد اخوت
۹_خواندن دعاهای وارده
١٠_خواندن زيارت غديريه
@ahadithenabe
*الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیــرِالْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ*
در فصل خطر امیر را گم نکنیم
آن وسعت بی نظیر را گم نکنیم...
تنها ره جنت از علی میگذرد
ای همسفران غدیر را گم نکنیم...
*عید سعید غدیر*، عید الله اکبر، عید اکمال دین و اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام) بر شیعیان و پیروان بالاخص شما و خانـــواده محترمتان مبـارکباد💐
@ahadithenabe
🔘ناله های ابلیس ...
امام محمد باقر علیه السلام فرمود :
«رَنَّ إِبْلِيسُ أَرْبَعَ رَنَّاتٍ : يَوْمَ لُعِنَ وَ حِينَ أُهْبِطَ إِلَى الْأَرْضِ وَ حِينَ بُعِثَ مُحَمَّدٌ(ص) و يَوْمَ الغَدیِر»
ابلیس چهار بار ناله سر داد :
روزی که لعن شد، روزی که به زمین آمد، روز بعثت پیغمبر گرامی(ص) و روز غدیر خم.
📚الخصال، ج ۱، ص ۲۶۳
@ahadithenabe
🔘 روز ذلت ابلیس...
✅امام رضا علیه السلام فرمودند :
...وَ إِنَّهُ لَیَوْمُ الْکَمَالِ وَ یَوْمُ مَرْغَمَةِ الشَّیْطَانِ وَ یَوْمُ تُقْبَلُ أَعْمَالُ الشِّیعَةِ وَ مُحِبِّی آلِ مُحَمَّدٍ وَ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی أَکْمَلَ اللَّهُ الدِّینَ یَعْمَدُ اللَّهُ فِیهِ إِلَى مَا عَمِلَهُ الْمُخَالِفُونَ فَیَجْعَلُهُ هَباءً مَنْثُوراً...
✅روز غدیر روزى است که بینی شیطان به خاک مالیده می شود و روزى که در آن اعمال شیعیان و محبان آل محمد پذیرفته می شود، و آن همان روزیست که خداوند دین را کامل کرد و اعمال مخالفین را رد و آنها را ناچیز می شمارد.
📚إقبالالأعمال ج ۱، ص ۴۶۴
------------------------
✨الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی بن ابی طالب و الائمة المعصومین علیهم السلام ✨
عید ولایت و امامت مبارکباد🌹
@ahadithenabe
🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
🔘فضیلت عید غدیر در بین اعیاد اسلامی
عَنِ أبی الحسن الرِّضَا" عَلَیْهِ السَّلَامُ" أَنَّهُ قَالَ إِذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ زُفَّتْ أَرْبَعَةُ أَیَّامٍ إِلَی الله کَمَا تُزَفُّ الْعَرُوسُ إِلَی خِدْرِهَا. قِیلَ مَا هَذِهِ الْأَیَّامُ؟ قَالَ یَوْمُ الْأَضْحَی وَ یَوْمُ الْفِطْرِ وَ یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ یَوْمُ الْغَدِیرِ. وَ إِنَّ یَوْمَ الْغَدِیرِ بَیْنَ الْأَضْحَی وَ الْفِطْرِ وَ الْجُمُعَةِ کَالْقَمَرِ بَیْنَ الْکَوَاکِبِ.
إمام رضا "علیهالسّلام" فرمودند: هنگامی که روز قیامت برپا شود ، چهار روز بسوی خدا برده میشوند همانطور که عروس به حجلهاش برده میشود. سؤال شد روزهائی هستند؟ حضرت فرمود روز عید فطر و روز عید قربان و روز جمعه و روز عید غدیر. و روز غدیر بین این چهار روز مثل ماه است بین ستارگان.
📚 اقبال الاعمال،ج۱ ،ص ۴۶۴
@mirasehadisi
مداحی آنلاین - داستان بنده و آزاد - شهید دستغیب.mp3
1.06M
🌺 #میلاد_امام_کاظم(ع)
داستان بنده و آزاد در بیان امام موسی بن جعفر علیه السلام
👌🏼 بسیار شنیدنی
#شهید_دستغیب_شیرازی
@Maddahionlin
مداحی_آنلاین_حسن_خلق_امام_کاظم_حجت_الاسلام_رفیعی.mp3
2.64M
#میلاد_امام_کاظم(ع)
حسن خلق امام کاظم علیه السلام
👌🏼بسیار شنیدنی
🔰حجت الاسلام #رفیعی
@Maddahionlin
@ahadithenabe
🔘 معجزه امام کاظم علیه السلام برای مرد عابد...
✅محمد واقفى، گويد: من عموزاده اى داشتم به نام حسن بن عبد الله، مردى بود زاهد و عابدترين اهل عصر خود، سلطان از هيبت دين دارى و كوشش او در عبادت و تقوای او حساب مى برد. گاهی در برابر سلطان سخنهاى درشت مى گفت و او را موعظه مى كرد و امر به معروف و نهى از منكر مى نمود و سلطان به جهت جایگاهش او را تحمل مى كرد، هميشه بر اين وضع بود تا روزى ابوالحسن موسى کاظم (ع) وارد مسجد شد و او هم در مسجد بود، چون چشم امام به او افتاد اشاره كرد و نزد آن حضرت آمد به او فرمود:
اى ابو على، من اين روشى كه تو دارى بسيار دوست دارم جز اين كه تو معرفت ندارى، بايد دنبال معرفت باشى، عرض كرد قربانت، معرفت چيست؟ فرمود: برو دين را بفهم و حديث بیاموز ! عرض كرد: از چه كسى؟ فرمود: از فقهاء اهل مدينه و سپس آنها را به من عرضه كن، گويد: رفت و احاديثى نوشت و خدمت امام كاظم (ع) آورد و براى او خواند، امام همه را ردّ كرد، و باز فرمود: برو معرفت ياد بگير.
آن مرد به دين خود علاقه داشت و پيوسته به امام كاظم (ع) متوجه بود، تا یک روز امام را دید که به مزرعه خود می رود پس در راه خدمت او رسيد، و عرض كرد، قربانت گردم، من در قیامت در برابر خدا دامان شما را مى گيرم، پس مرا به معرفت راهنمائى كن.
گويد: امام او را از مقام امير المؤمنين (ع) مطلع كرد و آنچه بعد از رسول خدا (ص) پديد شد و كار آن دو مرد را (اولی و دومی) به او گزارش داد (موضوع غصب خلافت توسط آنها را شرح داد) او هم قبول كرد و سپس عرض كرد، بعد از امير المؤمنين (ع) امام بر حق كه بود؟، فرمود: حسن (ع) سپس حسين (ع) تا به خودش رسيد و ساکت شد.
گويد: به آن حضرت عرض كرد: قربانت، امروز امام بر حق كيست، فرمود: اگر به تو بگويم مى پذيرى؟ عرض كرد:
قربانت، آرى، فرمود: منم آن امام بر حق، گفت: دليلى براى من بياوريد، فرمود: برو نزد اين درخت (با دست خود اشاره به درخت خار مغيلانى كرد) و به او بگو: موسى بن جعفر به تو مى گويد: نزد من بيا، گويد: من نزد آن درخت رفتم و گفتم و به چشم خود ديدم به شکل عجیبی زمين را شکافت و به راه افتاد تا برابر آن حضرت ايستاد. سپس امام به آن درخت اشارتى كرد، و برگشت، گويد: اعتراف به امامت آن حضرت كرد و خموشى گزيد و به عبادت پرداخت، و ديگر كسى نديد كه سخنى گويد.
📚الکافي ج١ ص ٢٨٦
سالروز میلاد امام کاظم علیه السلام مبارکباد🌹
@ahadithenabe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 مهار شهوت...
إلهی لَا تَکِلنی إلی نَفسِی طَرفَةَ عَینٍ أبَداً
خدایا، مرا چشم برهم زدنی به خودم وامگذار
🔰استاد #عالی
@sokhanranan
@ahadithenabe
🔘 همدیگر را ببخشید...
✅قال رسول الله صلی الله علیه و آله :
عَلَيْكُمْ بِالْعَفْوِ فَإِنَّ الْعَفْوَ لَا يَزِيدُ الْعَبْدَ إِلَّا عِزّاً؛
یکدیگر را ببخشید؛ زیرا که گذشت، جز عزّت به انسان نمیافزاید.
📚الکافی، ج۲، ص۱۰۸
@ahadithenabe
🔘پاداش بردبارى...
رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلم) : إِذَا عَنَتْ لَكُمْ غَضْبَةٌ فَأَدُّوهَا بِالْعَفْوِ، إِنَّهُ يُنَادِي مُنَادٍ يَوْمَ الْقِيَامَةِ «مَنْ كَانَ لَهُ عَلَى اللَّهِ أَجْرٌ فَلْيَقُمْ» فَلَا يَقُومُ إِلَّا الْعَافُونَ، أَ لَمْ تَسْمَعُوا قَوْلَهُ تَعَالَى «فَمَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ»؟
هر گاه دچار خشم شدید با بخشش و عفو آن را برگردانید که روز قیامت منادی صدا میزند: هر کسی اجری بر خداوند دارد بلند شود، و تنها کسانی بلند میشوند که به هنگام خشم گذشت کردهاند، آیا این آیه را نشنیدهاید «فَمَنْ عَفا وَأَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَی الله» (کسی که عفو و اصلاح کند پس اجرش بر خداست؛ سوره شورى، آیه ۴۰)؟
📚بحار الانوار، ج ۷۴، ص: ۱۸۲
@mirasehadisi
@ahadithenabe
🔘مناسبت های 24 ذی الحجه
✅خاتم بخشی امیر المومنین ع
إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسولُهُ وَالَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَيُؤتونَ الزَّكاةَ وَهُم راكِعون
سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند؛ همانها که نماز را برپا میدارند، و در حال رکوع، زکات میدهند.
سوره مائدة آیه ۵۵
✅ مباهله
برخی از مسیحیان نجران وارد مدینه شدند و در برخی موضوعات دینی با رسول خدا ص به گفتگو پرداختند. آنها اصرار داشتند که حضرت عیسی فرزند خداست و رسول خدا ص آنها را از این اعتقاد باطل نهی میفرمود. در نهایت دو طرف تصمیم به مباهله گرفتند. مباهله به معناى نفرين كردن دو نفر نسبت به يكديگر است تا خداوند دروغگو را با مجازات او رسوا نماید. در موعد مقرر مسیحیان با مشاهده پیامبر در حالیکه عزیزترین افراد خود را برای مباهله آورده بود از مباهله منصرف شدند و به پرداخت جزیه رضایت دادند و این آیه شد :
فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ.
هرگاه بعد از علم و دانشی که (در باره مسیح) به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: «بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم.
۶۱ آل عمران
@ahadithenabe