دیوید گلمن در کتاب "تمدن ها چگونه میمیرند" مینویسد:
نبود علاقه به فرزنداوری از نشانه های افول تمدن هاست و دنیای اسلام شاهد چنین پدیده ای است.
جوامع رو به پیری' بهتر تن به سازش میدهند. 😔😔😔
برژینسکی مشاور ارشد سابق امنیت ملی آمریکا:
از فکر حمله پیش دستانه به تاسیسات هسته ای ایران اجتناب کنید، یک بازی طولانی مدت انجام دهید، آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران، به نفع حکومت نیست!!!
#ایران_جوان_بمان
#فرزندآوری
#مادرم_با_افتخار
اهلالبصر
🅾 تحریف تجمعات انقلابیون!!!
⭕️ نمره صدا و سیما در جهت اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، مردودی است
⚠️ و اما راهپیمایی امسال که واقعاً در شرایط متفاوتی برگزار شد، که نظام سلطه علنا بحث ترویج بیعفتی و برهنگی را جار میکشید و اینهمه شهید #حجاب تقدیم انقلاب شد
🔴اما سوگوارانه قریب به اتفاق مصاحبههای راهپیمایی از زنان طی طراحی سازمانیافته از بد #ججاب ها و کشف #حجاب ها بود، تو گویی هیچ بانوی چادری در ایران چه رسد در راهپیمایی وجود ندارد!!!
#واجب_مظلوم_حجاب
#رسانه_مِیلی
▫️در کنار اقدامات فرهنگی،
🔴 ضرورت احیای کمیته ها و ورود آنها برای برخورد با هنجارشکنان
🔰سال 98 بود که مقام معظم رهبری در دیدار با بسیجیان فرمودند:
« بسیج در همهی محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید.
تجربه کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود.
👈 کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در محلّات مختلف، در جاهای مختلف، همه جا حضور داشتند؛ همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته.
البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است»
https://khl.ink/f/44267
✍ به نظر می رسد که امروز در کنار اقدامات فرهنگی، احیای دوباره کمیته برای برخورد با هنجارشکنان و ولنگارها نیز ضروری به نظر می رسد.
⭕️ اوایل انقلاب، به دلیل قاطعیتی که وجود داشت، وقتی نام کمیته می آمد برخی از هنجارشکنان، سر تا پایشان را ترس فرا می گرفت و جرأت انجام هر کاری را نداشتند.
👈 همان قاطعیت ها بود که وضعیت اسفناک فساد و فحشاء در دوران پهلوی را در اوایل انقلاب برگرداند.
برادران و خواهران دلسوز انقلاب
ببینید و بررسی کنید و جریانشناسی کنید
همان رسانه اقتصادی لیبرال که مدام علیه انقلاب و انقلابی تیتر شبههآلود میزند برای سیاستهای اقتصادی دولتها رپرتاژ خبری_حمایتی میرود
آخرین رپرتاژ هم اختصاص داشت به
دورهمی با رئیس سازمان خصوصی سازی کشور!!!
#حسین_زمانی_میقان
مولدسازی- نسخه ایتا.pdf
5.11M
🔘 نقد مصوبه مولد سازی سران قوا
مصاحبه حجت الاسلام قنبریان با نسیم آنلاین
• نقد به لحاظ فرم
(حکمرانی سیاسی)
• نقد به لحاظ محتوا
(عدالت اقتصادی)
• همراه با راه حل و پیشنهاد
🔴 تکرار تاریخ #ارز_پاشی، از آن دولت تا این دولت!
🔻اگر مباحث مباحث ایام #حذف_ارز_ترجیحی را به یاد بیارید، یکی از ادلهای که ارائه میشد که ارز ترجیحی باید حذف شود، مسئله رانت حاصل از توزیع ۲۰۰ هزار میلیارد تومان ارز طی یک هفته یا یک ماه، توسط دولت روحانی بود. مسئولین کشور مدعی اند قریب ۲۰۰ همت از ذخایر ارزی کشور بدستور روحانی و اسحاق جهانگیری، طی یک هفته یا یک ماه در بازار توزیع شد و رانت بزرگی برای سرمایهداران ایجاد کرد.
🔹اگرچه این قضیه را برخی مسئولین و نمایندگان مجلس مطرح کردند و همه ما فعالان رسانهای کشور هم نسبت به آن انتقاد کردیم و دوستان اصولگرای ما هم دولت سابق را بسیار نواختند، هیچوقت در دادگاه اثبات نشد. اگر هم اثبات شد عاملین آن دستور(روحانی، جهانگیری و شمخانی) محاکمه نشدند و حکم محکومیت ولیالله سیف رئیس بانک مرکزی وقت و احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی با درخواست داود دانش جعفری عضو مجمع تشخیص مصلحت از رهبر انقلاب و پاراف رهبری، نقض شد و قرار شد پرونده آنها از اول مجدد بررسی شود و تا این لحظه هیچ خبری نیست، که نیست!
🔸سوال و ابهامی که برای ما مردم پیش میآید؛ آیا ۲۰۰ همت ارزپاشی چیز کمی است؟ آیا بخشی از این مبلغ، قاچاق شد و رانت ایجاد کرد یا نه؟ اگر رانت توزیع شده چرا دستور دهندگان محاکمه نشدند و مجریان هم حکمشان نقض شد؟! مردم باید به چه کسی اطمینان کنند؟
بگذریم...
🔻حالا، جناب فرزین رئیس کل بانک مرکزی گفتهاند در ۴۰ روز اخیر ۶.۵ میلیارد دلار ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی به بازار عرضه شده است.
🔹به عبارتی: طی ۴۰ روز بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و یا روزانه بیش از ۲.۵ همت رانت به #بازار عرضه شده است. این در حالی است که مردم تاثیری از این مبلغ کلان نمیبینند و همه کالاهای اساسی را با نرخ ارز آزاد دارند تهیه میکنند!
🔸تفاوت این رانت با آن رانت در چیست؟! آنان بد بودند و ما خوبیم؟!
🔻از اول هم گفتیم: تنها راه مدیریت صحیح و نظارت دقیق و شفاف بر توزیع ارز ترجیحی بود که تخلف و فسادی صورت نگیرد. حذف آن فقط به مردم آسیب رسانده.
✅ #داود_مدرسییان
✨پاسخ به سوال شما
سلام و تحیت
چون تورمی که از محل نرخ ارز و جهانیسازی قیمتها رخ میده، ذینفع دارد. تمام صادرکنندگان (که عمدتا خامفروش و نیمه خام فروشند و منابع حیاتی کشور را صادر میکنند)، ذینفع افزایش نرخ ارز هستند. هر چه دلار گران شود، اینها دلارهایی را که از محل صادرات به دست میآورند، گرانتر میفروشند و بیشتر سود میکنند. عرضهکنندگان تمام کالاهایی که دلاری/جهانی قیمتگذاری میشوند نیز، ذینفع این نظام قیمتگذاری هستند. هرچه دلار بالاتر رود، محصولات پتروشیمی و فولاد و مس و... که بر اساس قیمت جهانی و قیمت دلار به تولیدکنندگان داخلی فروخته میشود، گرانتر میشود و سودهای نجومی نصیب این شرکتها میشود.
اگر این سخن پذیرفته شود که علت تورم اینها هستند، و سیستم برای کنترل تورم تصمیم به کنترل نرخ ارز و توقف قیمتگذاریهای جهانی بگیرد، منافع این ذینفعان تورم به خطر میافتد. اما اگر تلقی این باشد که علت تورم چیزی جز نقدینگی نیست، و سیستم دنبال نخود سیاه برود که مثلا با افزایش نرخ بهره و کنترل نقدینگی تورم را کنترل کند، اینها روز به روز سرمایهدارتر میشوند. بماند که همینها، بزرگترین سپردهگذاران بانکها هم هستند و با افزایش نرخ بهره، سود دریافتیشان از بانکها هم افزایش پیدا میکند...
✍سید یاسر جبرائیلی
کتاب "اقتصاد ایران در دوره تعدیل ساختاری" منبع خوبی است برای آشنایی با نقطه آغاز اجرای سیاستهای نئولیبرال در ایران و بلایی که بر سر کشور آورد و میآورد.
امروز یکی از محورهای اصلی #جهاد_تبیین، آگاه شدن و آگاه ساختن مردم درباره این سیاستهای معیشتسوز است.
🔺از زرگری به کوزه گری رسیده ای
خاکت به سر ترقی معکوس کرده ای!🔻
🔰آقای #رسانه_ملی، قرار بود شما دانشگاه انسان سازی باشی. قرار بود مس وجود ما ضعیف الایمان ها و ضعیف الحجاب ها رو با زر تفکرات والای معنوی جلا دهی و طلای ناب کنی؛ نه این که بازیگرانت بی حجابی ترویج کنند و خودت کم حجاب ها را به عنوان معیار و استاندارد و الگوی انقلابی معرفی کنی❗️