هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
چرا به جای رسانه های نئولیبرال شناسنامه دار، رسانه های جریان موسوم به نواصول گرایی نگران کاهش نرخ دلار شده اند؟ آیا این دوستان در عمرشان حتی یک کشور را مطالعه نکرده اند که پول آن کشور تقویت شده باشد؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
به دروغ گفتند ارزها را تراستی ها بدلیل تحریم نمیآورند.
راهکار: #بازار درست کنیم تا با افزایش قیمت، ارزها را بیاورند. باز هم نیاوردند.
جلسه گذاشتند، خواهش کردند و توافق که از 10 تا 8 تا بیاورند.
یعنی، تحریم و تراستی بهانه افزایش قیمت و سهم خواهی بود که در هر دو موفق شدند.
سیاستها را ذینفعان مینویسند...
@DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
رییس کل گمرک ایران:
در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۹/۵ میلیارد دلار محصول پتروشیمی صادر شده.
دبیر انجمن کارفرمایی پتروشیمی:
در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰ میلیارد دلار محصول پتروشیمی صادر شده.
نتیجه:
۹/۵ میلیارد دلار اختلاف امار دو مرجع نزد پرتقال فروش است!!!
@DrRezaGholami
احمد نبویان
رییس کل گمرک ایران: در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۹/۵ میلیارد دلار محصول پتروشیمی صادر شده. دبیر انج
«کماظهاری صادراتی» یعنی این
برای فروش مابهالتفاوت ارز حاصل از صادرات در بازار ارز قاچاق
هدایت شده از حکمران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر یاسر جبرائیلی، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی:
مالیات شرکتهای فولادی، پتروشیمی، معدنی و پالایشی به طور میانگین ۶ درصد است.
مالیات بقال سر کوچه از آنها بیشتر است.
تمام چینش کشور را طوری انجام دادید تا ما خام فروش شویم.
#در_رسانه
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
گرانی داروها را ملاحظه میفرمائید؟ به شما خواهند گفت دلیل این گرانی، تحریم و نقدینگی و... است. اما باور نکنید!
ریشه این گرانیها، افزایش عامدانه نرخ ارز است. اگر دارو برای ملت گران میشود، دلیلش این است که دلارداران، دلارشان را گرانتر میفروشند و سود بیشتری میبرند.
@syjebraily
هدایت شده از وحید یامین پور
🔻آیا یهود دیگر از خون نمیترسد؟!
▪️مروری بر سیاست رسانهای رژیم صهیونیستی در ۱۵ ماه اخیر.
بسیاری از تحلیلگران معتقدند طی 15 ماه اخیر پس از طوفان الاقصی به مرور با چهره جدیدی از صهیونیسم و یهود مواجه بوده ایم. صهیونیسم، فرقهای است که با نظامیگری و خشونت پیوند خورده است و از طریق تثبیت یک ترس فراگیر از مرگ پس از هولوکاست توانسته یک دولت جعلی را در جغرافیای دینی-اسطوره ای فلسطین شکل دهد. تشکیل اسرائیل یک اتفاق رسانهای (media event) است اما اکنون میتوان گفت بقای اسرائیل هم بر اساس اتفاقات رسانهای پیگیری میشود.
یهود و صهیونیسم برای سالها به عنوان فرقهای به شدت حساس نسبت به "خون و مرگ" شناخته شده است. به کنایه گفته میشد اگر بند انگشت یک اسرائیلی در جنگی قطع شود و در خاک دشمنش باقی بماند، دولت یهودی برای پس گرفتنش مذاکره خواهد کرد. گفته میشد اسرائیل توان جنگهای طولانی را ندارد و زمانیکه که تعداد کشتههایش بیشتر از انتظار باشد یا حتی دو نفر از نیروهای نظامیاش به اسارت درآیند، عقب نشینی میکند و به آتش بس و مذاکره رو میآورد. اما طی این 15 ماه گویی چهره جدیدی از موجودیت خبیث صهیونیسم به نمایش درآمده. براستی چه چیزی این امکان را به نتانیاهو میدهد تا جنگی چنین پر هزینه را ادامه دهد و علیرغم اینکه ده ها نفر گروگان در اختیار حماس است و دهها هزار صهیونیست آوارهاند، محبوبیت و مقبولیتش در داخل سرزمین های اشغالی همچنان باقی باشد؟
مانوئل کاستلز در کتاب مهمش «قدرت ارتباطات» به سراغ بررسی مکانیسم اثر ارتباطات از طریق تصویرسازی ذهنی میرود. او با استفاده از پژوهشهای عصبشناختی نشان میدهد که قدرت، حاصل دستکاری تصاویر ذهنی مخاطبان و ساخت معناست. مهمترین مصداق مورد اشاره کاستلز سیاست رسانهای جرج بوش در جنگ 2003 در عراق است. کاستلز نشان میدهد که چگونه رسانههای آمریکا توانستند با اطلاعات غلط احساسات مردم آمریکا به خصوص «ترس از مرگ» را تحت تاثیر قرار دهد و به آنها ثابت کند که حمله به عراق ترس از مواجهه با مرگ را کاهش داده است!
اقرار مکرر نتانیاهو و رسانههای رسمی رژیم به دشواری این برههی زمانی و سختی جنگ، مصرفی داخلی داشت. این سیاست رسانهای در واقع نوعی مدیریت هیجانات عمومی در نسبت با اقدامات خشونت بار ارتش اسرائیل بود. نتانیاهو طی ماههای اخیر بارها تاکید کرد که «این جنگ یک جنگ وجودی است» و هست و نیست اسرائیل را به آن گره زد. به نظر میرسد کاهش اعتراضات داخلی و افزایش حمایت صهیونیستها از اقدامات او نشان دهنده موفقیت این سیاست رسانه ایست. او توانسته خشونت بیملاحظه در بمباران غزه و لبنان را به عنوان تنها امکان بقا به کاهش احساس ترس از مرگ در داخل تبدیل کند.
به عبارت دیگر سیاست رسانهای بوش در جنگ 2003 و نتانیاهو در جنگ اکنون برخلاف آنچه انتظار میرود، بر حفظ امنیت روانی مردم از طریق دور نشان دادن سایه جنگ و برجسته کردن توان نظامی داخل نبوده بلکه از طریق برجسته کردن تهدید قریب الوقوع و جلب موافقت برای بهترین و سخت ترین اقدام علیه آن بوده است.
نتانیاهو به جای صادر کردن این پیام که «مردم! این جنگ جنگ ما نیست، شما راحت بخوابید، دشمن کوچک است و ما براحتی خطر را دفع خواهیم کرد»، پیام هشدار مرگ و زندگی را صادر کرد و تمام هیجانات ضد جنگ را به نوعی حمایتگری از جنگ تمام عیار خود به عنوان «جنگ تک تک صهیونیستها و حتی یهود در سراسر جهان»، تبدیل کرد.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
روزنامه سازندگی (ارگان رسانهای سرمایهداران کارگزارانی) میگوید گرانسازی دلار باعث توسعه کشور است و به مخالفان افزایش قیمت دلار گفته است مخالف توسعه!
متوجه رابطه دلار گران و منافع سرمایهداران شدید یا بیشتر اعتراف کنند؟
#دلار_واقعی
حسین زمانی
🔻به مکشوفات بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2471821559C0d3be59a31
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«ترازوی کج مسکن ملی!»
درحالیکه حداقل حقوق کارکنان کشور به زحمت و با منت ۱۰میلیون تومان است، اقساط مسکن ملی برای همین قشر کمدرآمد و بدون مسکن به ماهیانه بیش از ۲۰میلیون تومان رسیده است!
یعنی اگر فرد و خانوادهاش، نخورد و نپوشد و نشورد و و نرود و نیاید و درمان نکند و یاد نگیرد و خیابان بخوابد باز هم ۱۰میلیون ناترازی دارد و کسی به فکرش نیست!
این همزمان است با کاهش مبلغ وام بانکی مسکن ملی از ۸۰۰ به ۶۵۰ میلیون تومان در دولت پزشکیان که همان هم هنوز پرداخت نشده است!
طرح مسکن ملی طرحی است که باید منتهی به هدفش یعنی تحقق وعده قانون اساسی و قانون جهش تولید مسکن مجلس شورای اسلامی مبنی بر خانهدار کردن افراد بدون مسکن باشد وگرنه ساخت انبوه میلیونها مسکن بدون آنکه به دست جامعه مخاطب اصلی برسد یک کار عبث و بیهوده است که به جای ایجاد رفاه و حال خوب و افزایش رضایتمندی، اقشار کمدرآمد را با استرس، بدهی و عصبانیت و نارضایتی مواجه و آسیبهای فراوانی به همراه دارد.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 طلافروشها و وکیلها کمتر از کارمندان مالیات پرداختهاند
🔹 فرشاد مؤمنی، اقتصاددان: در پایان سال ۱۴۰۰ در حالی که کارمندان خصوصی و دولتی به طور متوسط در یک سال ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مالیات پرداختند، وکلا ۲ میلیون تومان، موبایل فروشها نزدیک ۳ میلیون و طلافروشها ۶ میلیون مالیات پرداختند.
🔻به مکشوفات بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2471821559C0d3be59a31
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
تحریم اسلحهی عجیبی است. میکشد اما آمار کشتارش منتشر نمیشود. به همین دلیل، وقتی شما پای میز مذاکره مینشینید، در عمل تایید میکنید که تحریمها کار کرده است. و خب البته که این دقیقا زمانی است که طرف تحریم کننده مطمئن میشود که به هیچ وجه نباید اسلحهی کارآمد خود را کنار بگذارد.
✍️ کوروش علیانی
@makshufatEita
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
تولیدکننده لباس زیر مردانه با 35 کارگر، گفت: 2 سال قبل، کِش میخریدم کیلویی 13 تومن، چند روز قبل خریدم 270 تومان (بیش از 20 برابر)... تغییرات قیمت سایر مواد اولیه هم وحشتناک بود.
وقتی مدام قیمتهای مواد اولیه با ارز گران تعدیل میشوند، بجای صادرکننده لباس، #خام_فروش خواهیم ماند.
@DrRezaGholami