🖊احمدحسین شریفی
مهمترین شاخص روحانیت شیعه در همه تاریخ خود، به تأسی از امیرمؤمنان علیه السلام، «ظلمستیزی» بوده است: كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً. حال اگر عدهای متلبس به لباس روحانیت شیعه، با صدور بیانیهای رسمی، یک رژیم جعلی و غاصب و قاتل و جانی و سفاک را که در طول هشتاد سال همواره به کشتن و جنایت علیه مسلمین مشغول بوده است، مشروع میدانند! نشانهای از عمق «نفوذ جریانی» در حوزههای علمیه است. امیدوارم اولیاء امور تدبیری به کار گیرند که چنین لکههای ننگی، نتوانند دامان پاک روحانیت شیعه را آلوده و بدنام کنند.
#نفاق
#نفوذ
#حوزه_علمیه
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
اهمیت تعیین نقطه کانون در زندگی .mp3
8.97M
🎤احمدحسین شریفی
♦️اهمیت تعیین نقطه کانونی در زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی
#تمرکز
#هدفمندی
#مولوی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
◻️نظر امام خمینی(ره) درباره وجوب مخالفت با طرحی ذلیلانه که اخیراً عدهای روحانینما هم از آن حمایت کردهاند
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«من طرفداری از طرح استقلال اسرائیل و شناسایی او را برای مسلمانان یک فاجعه و برای دولتهای اسلامی یک انفجار میدانم
و مخالفت با آن را یک فریضه بزرگ اسلام میشمارم،
و به خداوند بزرگ از این نقشهها که به دست مسلماننماها برای اسلام کشیده میشود پناه میبرم.»
(امام خمینی، صحیفه امام، ج۱۶، ص۲۹۴)
🔻همانطور که ملاحظه میکنید این افراد از نگاه #امام_خمینی نه تنها نمیتوانند روحانی باشند؛ که حتی نمیتوانند مسلمان هم باشند، امام چنین افرادی را «مسلماننما» میدانست.
#حوزه_علمیه
#نفوذ
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
◻️معنابخشی و رشددهندگی رنج
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ما در درون رنجهاست که روح خود را رشد میدهیم.
رنج و گرفتاری و مصیبت است که به زندگی انسانی انسان معنا میدهد. ظرفیت روح آدمی را آشکار میکند. و زمینه تعالی و ارتقای معنوی او را فراهم میکند.
به تعبیر جیمز هالیس در کتاب مرداب روح:
«رنج لازمه رشد و بلوغ روحی است. بدون رنج، انسان، ناآگاه، نابالغ، وابسته، ضعیف و محدود میماند.»
#مولوی در داستان طوطی و بازرگان هم لذت معنوی درد و رنج را به زیبایی ترسیم میکند:
ای جفای تو ز دولت خوبتر
و انتقام تو ز جان محبوبتر
نار تو اینست نورت چون بود
ماتم این، تا خود که سورت چون بود
از حلاوتها که دارد جور تو
وز لطافت کس نیابد غور تو
نالم و ترسم که او باور کند
وز کرم آن جور را کمتر کند
عاشقم بر قهر و بر لطفش بجد
بوالعجب من عاشق این هر دو ضد
والله ار زین خار در بستان شوم
همچو بلبل زین سبب نالان شوم
#رنج
#معنای_زندگی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
🔸کاریکاتور جالب هنرمند عرب پیرامون فرار دیشب نتانیاهو به پناهگاه زیرزمینی در هنگام جسارت رژیم صهیونیستی به حریم مقدس ایران اسلامی.
🔻البته نهایتاً این موشهای کثیف یا بالکل گور و گم میشوند و یا در همان پناهگاههای زیرزمینی دفن خواهند شد. ان شاءالله تعالی
وَ كَانُواْ يَنحِتُونَ مِنَ ٱلجِبَالِ بُيُوتًا ءَامِنِينَ فأَخَذَتهُمُ ٱلصَّيحَةُ مُصبِحِينَ فَمَآ أَغنَىٰ عَنهُم مَّا كَانُواْ يَكسِبُونَ (حجر، آیات ۸۲-۸۴)
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️از «نگاه تکلیفی» تا «نگاه تعهدی» در تحقق اسناد بالادستی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فرهنگسازی و گفتمانسازی در میان نخبگان علمی، شرط لازم و ضروری اجرایی شدن اسناد بالادستی در حکمرانی به ویژه حکمرانی علم و فناوری و فرهنگ است.
برای اجرایی شدن اسناد بالادستی، نگاه «تکلیفمحور» و «نگاه از بالا و ابلاغ دستور» نسبت به برخی افراد شاید تأثیر داشته باشد؛ اما تا تکتک ذینفعان و مخاطبان و نقشآفرینان، با محتوای اسناد، همدلی و همراهی نداشته باشند و نسبت به اجرایی شدن آنها «احساس تعهد» نکنند، هیچ انتظاری نمیتوان داشت.
فیالمثل، برای تحقق سند دانشگاه اسلامی یا نقشه جامع علمی کشور یا سند ملی آموزش و پرورش یا هر سند دیگری، باید چنان کرد که یکایک نخبگان و ذینفعان، و بلکه آحاد مردم جامعه،
اولاً اهمیت و ضرورت آن را درک کنند؛
ثانیاً، با محتوای آن همدلی و همراهی داشته باشند؛
و ثالثاً، نقش و وظیفه خود را نسبت به تحقق آن بدانند. آن سند را به مثابه یک عهد و پیمان ملی و شغلی و شهروندی تلقی کنند؛ ونه یک دستور از ناحیه صدرنشینان و حاکمان و مدیران.
به تعبیر دیگر، ابلاغ سند باید به مثابه «فراخوان اراده همگانی» برای پیشرفت و تعالی و تلاش ضابطهمند و متعهدانه در جهت حل مسائل مورد نیاز باشد. در آن صورت همهی ارادههای پراکنده نخبگان علمی، پای تحقق آن پیمان و تعهد خواهد آمد و اهداف مورد نظر از تدوین آن محقق خواهد شد.
به عنوان نمونه، اگر هر کدام از استادان و دانشمندان کشور، بخش مربوط به خودشان را از نقشه جامع علمی کشور انتخاب کردند و در محل کار خود نصب کردند و دائماً در اندیشه تحقق آن بودند، آنگاه است که میتوان به تحقق آن امید داشت و الا بعد از دهسال از ابلاغ آن، تازه متوجه میشویم که هنوز در آغاز راه هستیم.
#سند
#دانشگاه_اسلامی
#نقشه_جامع_علمی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
◻️وظیفه مهم امتداد اخلاق و معنویت شهداء در دوران جنگ ترکیبی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر معظم انقلاب در دیدار با دستاندرکاران کنگره ملی شهدای کرمانشاه در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۳ نکات مهمی را درباره فلسفه و حکمت زندهنگه داشتن نام و یاد شهداء و رسالت اصلی دستاندرکاران بزرگداشت نام شهداء در دوران کنونی و در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان علیه اسلام و انقلاب اسلامی بیان کردند، که نصب العین قراردادن آنها میتواند مهمترین برگ برنده انقلاب اسلامی در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان باشد:
یک. لازم است جوانان ما شناختی درست و عمیق از شهداء و ارزش های دفاع مقدس و فداکاری های معجزه آسای جوانان دهه اول انقلاب داشته باشند.
دو. باید کاری کرد که معنویت، اخلاص، فداکاری، اخلاق اسلامی و رفتارهای منطبق با شریعت جوانان آن روز، به جوانان امروز و نسلهای آینده منتقل شود.
سه. لازم است تفاوتهای اخلاقی و رفتاری رزمندگان دفاع مقدس را در مقایسه با جنگاوران جنگهای دیگر در گوشه و کنار دنیا ترسیم کنید. تقوا، اخلاص، اخلاق اسلامی و الهی و توحیدی و تقیدات دینی و اخلاقی رزمندگان ما را با لاابالیگریها، بیقیدیها، خشونتها، بیاخلاقیها، غارتگریها و نابودگریهای سایر جنگاوران دنیا مقایسه کنید، برجسته کنید و برای جوانان و نسلهای آینده ترسیم کنید.
چهار. در همه کارهایی که برای شهداء و دفاع مقدس انجام میگیرد، باید به خروجی کار و اثرگذاری آن توجه کرد. اگر کتابی درباره دفاع مقدس نوشته شده است، «ببینید کتاب شما را چند نفر خواندند، چند نفر استفاده کردند، چند نفر یادداشت برداشتند، چند نفر نقاط برجستهی آن شهیدی را که شما در آن کتاب معرّفی کردید در دفترچهشان یادداشت کردهاند برای اینکه از آن استفاده کنند؛ بروید سراغ اینها و روی اینها کار کنید، روی اینها تکیه کنید.»
پنج. مخاطب اصلی کارهایی که برای شهداء انجام میدهید، جوانان هستند، باید تأثیرگذاری کارهای خود بر روی جوانان را بررسی کنید.
شش. کارهای شکلی مهم است؛ تشکیل کنگرهها و جلسات و امثال آن مهم است و ارزشمند. اما مهمتر از کارهای شکلی و صوری، کارهای محتوایی و معنوی است. همه این اقدامات شکلی، به هدف تأثیرگذاری بر جوانان و مخاطبان است. باید مراقب آن محتوا و روح و هدف اصلی باشید.
#شهادت
#دفاع_مقدس
#جنگ_ترکیبی
#فرهنگ
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
🔻مهریهای عجیب!
اگر چنین مهریهای واقعی باشد، به نظر شما کدامیک از این عروس و داماد باید به روانپزشک معرفی شوند؟😂
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️اراجیفبافان «خوش خط و خال»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از اقدامات همیشگی منافقان بیماردل در طول تاریخ اسلام،
«تردیدافکنی» در درستی برنامهها و آرمانهای اسلامی
و «ناامیدسازی» جامعه اسلامی از دستیابی به اهداف و آرمانها بوده است.
چنین افرادی در صدر اسلام و در زمان #پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله هم بودند. علیرغم آنکه میدانستند رسالت و پیام پیامبر اکرم در تقابل آشکار با دنیای شرک و کفر است، در عین حال، دائماً با یأسپراکنی و ناامیدسازی جامعه و به رخ کشیدن قدرت کفار و مشرکین و به اصطلاح امروزه، با ترساندن مسلمین از امر موهومی به نام جامعه جهانی! و امثال آن سعی میکردند
دل پیروان پیامبر را بلرزانند.
در درستی راه رفته، تردید ایجاد کنند.
اراده آنان را برای ادامه مسیر، سست کنند.
آیندهای تاریک و ترسناک برای پایداری و مقاومت آنان ترسیم کنند.
الان هم عدهای از مارهای خوش خط و خالی که در لباس روحانیت لانه کردهاند، در بحبوحه تقابل جبهه حق و باطل و با اینکه شاهد جنایات بیسابقه صهیونیستها علیه ملت فلسطین و لبنان و یمن و سوریه و حتی ایران اسلامی هستند، به نام واقعگرایی و عقلانیت، پرچم ذلت و تسلیم را بالا برده و از ملتهای اسلامی میخواهند کشور مستقل اسرائیل را به رسمیت بشناسید!
اینها از آشکارترین و بارزترین مصادیق نوپدید و معاصر «مرجفون» زمان پیامبر اکرم هستند. که قرآن کریم در آیه ۶۰ سوره احزاب درباره آنها میفرماید:
لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَةِ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا؛
اگر منافقان و بیماردلان و اراجیفبافان مدینه [کسانی که اخبار دروغ و شایعات بیاساس پخش میکنند] دست از کار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان میشورانیم، سپس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در کنار تو در این شهر بمانند.
راه مواجهه با آنان نیز همان راهی است که قرآن کریم فرموده است:
یک. برگشت از راه خیانت و تسلیم و ذلت؛
دو. تأدیب قانونی؛ و دست کم پاک کردن دامن پاک روحانیت شیعی از چنین لکههای ننگی.
#مرجفون
#نفاق
#حوزه_علمیه
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻درود خدا بر جناب آقای محسنی اژهای، ریاست محترم قوه قضائیه
🔸«با دادسرای ویژه روحانیت صحبت کردهام قرار شد به آنها متذکر شوند که اگر جبران نکنند، دادسرای ویژه روحانیت حتما با آنها برخورد خواهد کرد.»
🔹این دستور، ترجمان همان حکم قرآنی در آیه ۶۰ سوره احزاب درباره اراجیفبافان است:
لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَةِ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا؛
اگر منافقان و بیماردلان و اراجیفبافان مدینه [کسانی که اخبار دروغ و شایعات بیاساس پخش میکنند] دست از کار خود بر ندارند، تو را بر ضدّ آنان میشورانیم، سپس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در کنار تو در این شهر بمانند»
#نفاق
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟡ایجاد فضای شوقانگیز و ترسیم افق روشن؛ راه مواجهه با سیاهنمایی دشمن
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از مهمترین راهبردهای دشمن در #جنگ_ترکیبی علیه ملت ایران و انقلاب اسلامی، «سیاهنمایی» و «ناامیدسازی از آینده» است. با ابزارها و به شیوههای بسیار پیچیده و متنوعی تلاش میکنند در یک وارونهنمایی محض، آیندهای تاریک از کشور در ذهن یکایک ایرانیان، به ویژه جوانان و نخبگان، ترسیم کنند. در مقابل، وضعیتی بسیار خوب و آیندهای روشن از «وضعیت تاریک» و «آینده تاریکتر» کشورهای خود در ذهن جوانان و نخبگان ما ترسیم میکنند. در حالی که دادههای واقعی و مشاهدات عینی، کاملاً خلاف تبلیغات آنها را نشان میدهد.
راه مقابله با این راهبرد شیطانی، «روایت درست، هنرمندانه و پرحجمِ واقعیتهای جمهوری اسلامی»، «ایجاد فضایی شوقانگیز برای نخبگان» و «نشان دادن آینده روشن و افق نورانی کشور» در بخشهای مختلف است. چه از حیث علمی، چه از جهت اقتصادی، چه از جهت نظامی و چه از جهت اجتماعی و فرهنگی.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار #نخبگان (در تاریخ ۲۷/ مهر ۱۴۰۱)، خطاب به همه دستاندرکاران و نقشآفرینان در کشور بر این مهم تأکید کردند و فرمودند:
«هم استاد، هم مدیران آموزش عالی، هم فعّالانی که در رسانهها کار میکنند، چه صاحبان صنایع و شرکتهای دانشبنیان، فضا را فضای شوقانگیزی برای نخبهها قرار بدهند.»
#امید
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
◻️ای خُنُک جانی که عیب خویش دید
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
از مهمترین توصیههای اولیای دین، اخلاقیان و فرزانگان بشر این است که به جای عیبجویی از دیگران و در پوستین دیگران افتادن، شایسته است در جستجوی عیوب خود باشیم و در زدودن و اصلاح آنها بکوشیم:
يَا أَيُّهَا النَّاسُ، طُوبَى لِمَنْ شَغَلَهُ عَيْبُهُ عَنْ عُيُوبِ النَّاسِ؛ (نهج البلاغه، خ۱۷۶)
اى مردم خوشا به حال كسى كه عيبشناسى نفس، او را از عيبجويى ديگران باز دارد.
ای خُنُک جانی که عیبِ خویش دید!
هر که عیبی گفت، آن بر خود خرید
#عیبگویی
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹