https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719256636476168808
به نظرم مناظره امشب مرددین را از تحیر خارج و سرنوشت انتخابات را تعیین کرد. افزون بر «برنامه»، «کارنامه» و «اراده»، لایههای وجودی جذابی از برخی نامزدها نمایان شد: «قاطعیت»، «صراحت»، «شجاعت» و «مدیریت حواشی».
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸مناظرهای تراز و تعیین کننده
✍ احمدحسین شریفی
🔹به نظرم مناظرهی امشب از مناظرات فوقالعاده و تراز بود. مرددین را از تحیر درآورد و معتقدم سرنوشت انتخابات را مشخص کرد.
🔸هر شش نامزد محترم از جهات مختلف «وزنکشی» شدند:
✔️برنامهی فکر شده؛
✔️شناخت فرصتهای واقعی پیش روی مردم؛
✔️تجربه صائب در تشخیص درست مسائل کلیدی ایران و جهان؛
✔️قدرت تمرکز بر موضوع؛
✔️ جامعنگری نسبت به مسائل؛
✔️فهم ارتباط تنگاتنگ و تودرتوی مسائل سیاسی و اقتصادی و فرهنگی؛
✔️اشراف نسبت به حواشی؛
✔️قاطعیت در مواجهه با مسائل؛
✔️صراحت در پاسخ به نقدها؛
✔️پذیرش مسئولیت سخنان و افتخار به عملکردهای پیشین؛
✔️میزان پذیرش مسئولیت حامیان و اعضای ستادها؛
🔸نکته: گویا رسالت اصلی برخی از نامزدها در مناظره امشب عصبانی کردن برخی دیگر بود! اما «از قضا سرکنگبین صفرا فزود» ابعاد وجودی دیگری از آنان را شکوفا کردند و محبوبیت آنان را افزود.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢غدیر و ضرورت جهاد تبیین
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸مورخان اسلامی نوشتهاند که پس از حجةالوداع در سال دهم هجری، پيامبر اکرم(ص) همهی حجگزاران انبوه همراه خود را مدت سه روز در محل #غدیر خم، نگه داشت تا فرد فرد آنان، که به گفتهی پارهای از مورخان اهل سنت، 120 هزار نفر بودند، با علیبنابيطالب علیه السلام با عنوان «اميرالمؤمنين» و خلیفه بعد از رسول رب العالمین، بيعت کنند و همگان هم بیعت کردند. اما کمتر از سه ماه بعد، و در حالی که هنوز بدن مطهر پیامبر اکرم(ص) دفن نشده بود، عدهای از آنان در سقیفه بنیساعده جمع شدند، و با زیرپا گذشتن خواسته خدا و پیامبر و شکستن عهد و پیمان و بیعت خود، «کردند آنچه را که نباید میکردند» و «شد آنچه که نباید میشد»!
♦️این واقعه دردناک که شکاف و شقاقی عظیم در عالم اسلام ایجاد کرد و مسیری انحرافی در مدیریت کلان جامعه اسلامی ایجاد کرد، درس عبرتی است که هماکنون نیز باورمندان به اسلام، باید وظیفه خود را در تبیین حقایق و تشریح دستاوردهای ملی و بینالمللی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به درستی و با جدیت انجام دهند. و در زمان حاضر لازم است که در تشریح و تبیین دقیق و هنرمندانه خدمات بینظیر دولت خدوم، جهادی و خستگیناپذیر سیزدهم کوتاهی نکنند. و الا تردید نکنید که دشمنان انقلاب و ملت کاری میکنند که جای «جلاد و شهید» و «خائن و خادم» در ذهن و باور مردم جابجا شود. و آنگاه مجدداً کسانی بر جامعه حکومت خواهند کرد که دل و دین در گرو غرب و غربیان داشته باشند تا جایی که حتی آبخوردن مردم را نیز به «آرزوی محال ارتباط با آمریکا» گره بزنند؛ کسانی که در اثر بیکفایتی خود ذخائر طلا و ارز کشور را خالی کردند؛ دستان آلوده نزدیکترین کسانشان به غارت بیتالمال مشغول بود و بعضاً هم هنوز در زنداناند! کسانی که پرداخت یارانه ۴۵ هزارتومانی را «مصیبت عظمای دولت» میدانستند و نهایتاً خزانه خالی را تحویل دولت شهید رئیسی دادند و تصریح کردند که حتی از پرداخت حقوق کارکنان دولت عاجزند! کسانی که میانهای با آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی ندارند، و ایران را به عنوان یکی از دهکدههای کدخدا میخواهند و نه «ایرانی قوی و قدرتمند» و «محوری شکستناپذیر برای جبهه مقاومت» و «امیدی برای مستضعفان و مظلومان جهان».
#انتخابات
#امیرمؤمنان
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
کارویژه اجتماعی امامت .mp3
12.97M
🎤 احمدحسین شریفی
🔸موضوع سخنرانی: کارویژههای اجتماعی و مدنی امامت و ولایت؛ و اشاره ای به ملاکهای نامزد اصلح ریاست جمهوری
🔻زمان: ۵/ تیر/ ۱۴۰۳ (عید سعید غدیر)
🔹مکان: شهرک پردیسان: مسجد امام خمینی (ره)
🔹پوزش به دلیل کیفیت پایین صدا، به دلیل ازدحام جمعیت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢ضرورت حمایت از اصلح؛ حتی اگر رأیآور هم نباشد
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸میدانم که در این هیاهوی انتخاب نامزد اصلح این سخنان شاید به درستی مورد تأمل قرار نگیرد، اما به عنوان یک آشنای با معارف اسلامی و اندیشه سیاسی اسلام، وظیفه خود میدانم که دیدگاه خود را در موضوع کنشگری سیاسی جامعه انقلابی بیان کنم. به همین دلیل عرض میکنم:
🔹تکلیف شرعی ما در انتخابات این است که به بهترین و صالحترین نامزدی که برای تصدی پست ریاست جمهوری ایران اسلامی میشناسیم، رأی دهیم و دیگران را هم به رأی دادن به او ترغیب کنیم(البته نامزد اصلح در نظام مردمسالاری دینی شرایط و ویژگیهایی دارد که در پست بعدی توضیح خواهم داد). اقبال یا عدم اقبال دیگران به او نباید در انتخاب ما تأثیری داشته باشد. اگر آن فردِ اصلح، مورد اقبال عمومی هم واقع شد، فبها المطلوب؛ اما اگر مورد اقبال عمومی واقع نشد، دست کم این است که:
اولاً، ما به سهم خود به همگان نشان دادهایم هنوز انسانهای پاک و پاکدست و باورمند به اسلام و انقلاب و پایبند به مبانی فکر اسلامی و انقلابی، مورد توجه و اقبال جمع کثیری از مردم هستند. هنوز هم کسانی هستند که تحت هر شرایطی حاضرند به خوبان و نزدیکترین کسان به مبانی انقلاب اسلامی رأی دهند.
ثانیاً، به جهانیان فهماندهایم که عده نه چندان کمی از مردم هنوز هم بدون توجه به مصلحتسنجیهای متعارف در میان سیاستورزان متعارف، مدافع سفت و سخت گفتمان «جامعهسازی اسلامی» و «تمدنسازی اسلامی»اند.
ثالثاً، آن جریان انقلابی و اسلامی و تمدنی را هم امیدوار کردهایم که تلاشهای او در احیای گفتمان انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل عدهای، علیرغم همه تخریبها و تشکیکها و تردیدسازیها از سوی مدعیان انقلابیگری، تا آخر، مدافع گفتمان او بوده و هستند.
رابعاً، هر جریان دیگری غیر از جریان اصیل انقلابی و اسلام تمدنی نیز رأی بیاورد، وقتی کثرت رأی دهندگان به نامزد اصلح را ببیند، نمیتواند آنها را نادیده بگیرد و همواره خود را تحت مراقبت نگاههای تیزبین باورمندان مستحکم و پرتعداد ارزشهای اسلامی و انقلابی میبیند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719327026233322092
🔸مهمترین معیارهای نامزد اصلح:
✔️اعتقاد عمیق به مبانی انقلاب،
✔️ارتباط قلبی و دلی با ولیفقیه،
✔️دشمنشناسی و دشمنستیزی،
✔️برنامه منسجم، فکرشده و واقعبینانه،
✔️کارنامه متناسب با مدیریت کلان کشور،
✔️همراهان پاکدست و باورمند به انقلاب،
✔️اراده و عزم جدی برای انجام کار.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719329426584440765
🔸رهبر انقلاب: «نامزد اصلح کسی است که بتواند، از همه ظرفیتهای کشور استفاده کند»
🔻کسی میتواند، ظرفیتها و فرصتهای بیشمار داخلی و خارجی کشور را در خدمت «حل مشکلات» و بلکه «جهش اقتصادی و اجتماعی» به کار گیرد که به صورتی علمی و دقیق آنها را شناخته باشد.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719375573567397982
رهبر انقلاب، ضمن بیان معیارهای اصلح:
«اصلح کسی است که ... از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.»
این معیاری تعیین کننده است. کارنامه و پیشینه نامزدهای محترم در این خصوص در دسترس است. بعضی در این زمینه ضعفهایی داشتهاند. این ضعفها وقتی در سطح قوه مجریه تکرار شود، ضریب تخریبی آن جبران ناپذیر خواهد بود.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
رئیس دانشگاه قم:
مردم در انتخابات به اطرافیان کاندیداها توجه کنند
🔷رئیس دانشگاه قم با اشاره به اینکه مردم نگاه کنند دشمن از کدام کاندیدا حمایت میکند گفت: ازطرفی باید طرفداران و هواداران کاندیداها را هم سنجید؛ زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند.
https://qomefarda.ir/49382
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢ملاکهای اصلحیت
🖊احمدحسین شریفی
🔷برای انتخاب رئیس جمهور یک ملاکهای عامی وجود دارد که فقدان هر کدام از آنها طبیعتاً منجر به یک انتخاب نادرست و ناکارآمد خواهد شد:
1.قدرت مدیریت: (کسی را باید انتخاب کرد که مطمئن باشیم قدرت مدیریت او بیش از سایر رقبا است. زیرا رئیس جمهور، بزرگترین مدیر کشور است. هر گونه ضعفی در مدیریت او، به سراسر بدنه مدیریتی جامعه سرایت خواهد کرد)؛
2.آگاهی به مصالح جامعه: (یک رئيس جمهور به دلیل دایره گستردهای از اختیارات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و بینالمللی که دارد، باید به قوتها و ضعفها و تهدیدها و فرصتهای موجود در همه این عرصهها آگاهی داشته باشد)
3.امانتداری: (رئیس جمهور قدرت تصرف در همه بودجه و امکانات کشور را دارد؛ تخصیص امکانات تا حد زیادی در اختیار اوست. به همین دلیل، کسی را باید انتخاب کرد که نسبت به دیگران امینتر باشد؛ مسئولیتش را طعمهای برای خود و منتسبان و اطرافیانش نداند. بتواند به بهترین وجه ممکن امانتدار بیتالمال باشد)
🔶اما در مردمسالاری دینی افزون بر آن سه شرط عام، یک رئیس جمهور باید شرایط ویژهتری داشته باشد. زیرا او رئیس جمهور یک کشور انقلابی و رئیسجمهور کشور کانونی تمدن در حال ظهور اسلام است. به همین دلیل، رئیس جمهوری را باید انتخاب کرد که افزون بر شرایط سهگانه فوقالذکر،
اولاً، حقیقتاً معتقد و باورمند به انقلاب و آٰرمانها و اهداف انقلاب باشد؛ و الا نه تنها یک رئیسجمهور در تراز انقلاب اسلامی نخواهد بود، که هزینههای او برای انقلاب و مردم به مراتب بیشتر از فایده او خواهد بود.
ثانیاً، اعتقاد راسخ به ولایتفقیه و ارتباطی قلبی و دلی با ولیفقیه داشته باشد. تجربه عملی چهل و شش سال گذشته نشان داده است که هرگونه زاویهای با ولایتفقیه و شخص ولیفقیه که محور وحدت و منبع خیرخواهی و الهامبخش عدالت و پیشرفت است، موجب تفرق و تشتت و هدررفت نیروها و پسرفت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میشود.
ثالثاً، دشمنشناس و دشمنستیز باشد؛ تجربه ۴۶ سال گذشته نشان داده است که دشمنان اسلام و انقلاب از هیچ کوششی برای ضربهزدن به انقلاب و ناامیدکردن مردم از اسلام و انقلاب فروگذار نکردهاند. رئیس جمهور انقلاب اسلامی باید نسبت به بقیه افراد دشمنشناستر و دشمنستیزتر باشد. او باید فهم روشنی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام علیه ملت ایران داشته باشد. و الا ممکن است در سخنان و برنامههای خود پازل دشمن را تکمیل کند.
🔷برای شناخت و احراز این معیارها چند کار را باید انجام داد:
یک. برنامه های تکتک نامزدها را باید سنجید: یک رئیس جمهور بی برنامه یا بدبرنامه حتی اگر در برخی موارد نیز خدماتی داشته باشد به دلیل نداشتن یک برنامه منسجم و فکرشده، در دراز مدت ضررهای بیشتری را پدید خواهد آورد.
دو. کارنامه: منظور از کارنامه، یعنی سابقه ای درخشان در مدیریت بخشهای کلان جامعه داشته باشد. توانایی هماهنگ سازی بخشهای مختلف و مدیریت وزارتخانه های متعدد و هماهنگسازی آنها را داشته باشد. و الا فی المثل کارنامه موفق در ساخت و ساز مسکن یا جاده و بیمارستان لزوما به معنای کارنامه متناسب به شان و جایگاه ریاست جمهوری نیست.
سه. همراهان و عناصر همکار او را نیز باید به دقت زیر نظر داشت. آنها نیز نه تنها باید باورمند به بنیانهای فکری انقلاب اسلامی باشند بلکه باید کارنامه و پیشنیه کارآمدی داشته باشند. زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند، به همین دلیل، لازم است که عملکرد آنان را نیز با چنین شاخصها و معیارهایی سنجید.
چهار. اراده انجام کار. از امور دیگری که باید در نامزدها سنجید این است که آیا اراده و عزم و قاطعیت لازم برای پیشبرد برنامه های خود را دارد یا خیر. اگر اراده قوی نداشته باشد در بزنگاه ها و به هنگام ناکامی ها و نامرادی ها و ناهمراهی های بخش های مختلف اداره کشور ممکن است دلسرد و مایوس و ناامید شود و کار کشور را معطل کند.
پنج. باید دید که رسانههای دشمنان ملت از چه کسی حمایت میکنند و به چه کسی امیدوارند. بدون تردید دشمنان تا نوعی همدلی و همراهی و همسویی در یک نامزد یا اطرافیانش با خود احساس نکرده باشند، از او حمایت نمیکنند. فراموش نمیکنیم که در انتخابات ۹۶ برخی از براندازان به صراحت گفتند که اگر از کاندیدای خاصی حمایت کردهاند به دلیل تحلیلی بوده است که از وقایع داشتهاند، دیدهاند که اگر رقیب او یعنی آيتالله رئیسی رأی بیاورد (در سال ۹۶) ایران آسیبناپذیر خواهد شد و برای سالیان سال بیمه خواهد شد. به هر حال، حمایت دشمنان از کاندیدا یا حزب خاصی دستکم موجب بی اعتمادی به او می شود. بنابراین ما شرعاً مجاز نیستیم زمام امور خود و کشور خود را به دست کس یا کسانی بسپاریم که از عملکرد آینده آنان اطمینان خاطر نداریم.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این سخنان جناب دکتر پزشکیان به صورت ضمنی نشان میدهد که فساد چگونه به صورتی نرم در دولتهای سازندگی و اصلاحات در میان مسؤولان ارشد دولتی نفوذ کرده است:
✔️اعطای خانه به وزرا؛
✔️اعطای ده هکتار زمین به هر یک از وزرا در لواسان نزدیکی سد لتیان!
🔹احتمالاً به همین تناسب اموال بیتالمال میان معاونان وزرا و سایر مدیران هم بذل و بخشش شده است.
🔻شاید یکی از دلایل تخریب ناجوانمردانه رئیس جمهور فسادستیزی مثل آیتالله رئیسی و همچنین ترس از روی کار آمدن یک رئیس جمهور رئیسیگونه همین باشد.
🔸رئیس جمهور بعدی باید اموال به یغما رفته بیتالمال را به دامان ملت برگرداند. حتی اگر مهریه زنان غارتگران شده باشد.
#انتخابات
#فساد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴انتخاب رئیس جمهور یا مدیران کشور؟
🖊احمدحسین شریفی
🔶انتخاب رئیس جمهور، انتخاب یک فرد نیست، انتخاب هیئت دولت و استانداران و فرمانداران و بخشداران و مدیران آموزش و پرورش و تصمیمسازان و تصمیمگیران فرهنگی و اقتصادی و سیاسی کشور و به طور کلی انتخاب مدیران اغلب قریب به اتفاق بخشهای اداره کشور هم است. مگر نه اینکه مدیران و مشاوران اغلب بخشهای فرهنگی و اقتصادی و اداری و کشاورزی و سیاسی و امنیتی و تولیدی و توزیعی و امثال آن همگی مستقیم یا غیرمستقیم توسط رئیس جمهور انتخاب میشوند؟
🔷کسی که در انجام وظیفه خود نسبت به انتخاب شایستهترین فرد برای این مسوولیت کوتاهی کند، قطعاً در همه ناکارآمدیها و ضعفها و آسیبهای بعدی سهیم است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹