#شکوه_حضور (6)
💠ششمین شماره «شکوه حضور» ویژه نامه #انتخابات_1400 منتشر شد.
✍️ششمین شماره «شکوه حضور» ویژه نامه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 1400 از سوی هفته نامه افق حوزه با مطالب متنوع منتشر شد.
✅ فهرست مهمترین عناوین این شماره
1️⃣.امام خامنه ای/ نگران تخریبها هستم، تخریب چهره های نظام عقلاً و شرعاً حرام است؛
2️⃣.قاعده «لزوم گزینش اصلح»و پرسش های پیرامون آن/ یادداشتی از استاد سیدصمصام الدین قوامی
3️⃣. ایجاد امید و امنیت دو کلید واژه مهم برای مشارکت حداکثری در انتخابات/ معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
4️⃣.اصول و ارزشهای اخلاقی حاکم بر انتخابات / دکترعبدالوهاب فراتی
5️⃣. 12 دوره انتخابات ریاست جمهوری به روایت آمار / یاد داشت؛
6️⃣.کتاب مردان جمهور / نگاهی به ده دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران؛
7️⃣. جایگاه ریاست جمهوری در نظام جمهوری اسلامی و اهمیت انتخابات آن نسبت به سایر انتخابات / یاد داشت.
✅ مشاهده نسخه PDF:👇👇
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
درس آخلاق استادقوامی در مسجد فاطمیه الزهرا سلام الله علیها پردیسان,،پنچم خرداد ر
۱۴۰۰ بعد از نماز مغرب وعشا
⚡️تبیین اجمالی استراتژی فقهی تولید و صنعت/دوگانه بخش خصوصی یا بخش دولتی؟! معیوب است!
👌عمده کارشناسان اقتصاد در معایبِ تصدی بخش دولتی و مدح بخش خصوصی بحث کرده اند. درباره این دوگانه غلط نکاتی را مطرح می کنم:
👌اول اینکه: به دلیل عدم رعایتِ شاخصه های مهمی مانند "مناسب بودن فاصله محیط کار با خانه کارگر"، " اولویت مشاغل غیر استخدامی بر مشاغل استخدامی"، " مجموعه استاندارهای غذای طیب"، " کاهش ساعت کار به یک چهارم ساعات روزانه" و... الگوی بخش خصوصی و الگوی بخش دولتی بر ضد روابط انسانی صحیح عمل می کنند و الگوئی مناسب برای کسب و کار جمهوری اسلامی محسوب نمی شوند. (رجوع شود به شاخصه های فقهی کسب و کار در مقایسه با شاخصه های سازمان جهانی کار)
👌دوم آنکه: به دلیل "غیر قابل اغماض" بودن چالش برای روابط انسانی، الگوی تولید مناسب برای جمهوری اسلامی، الگوی تولید غیر متمرکز و محله ای و خانگی است. در الگوی تولید غیر متمرکز -که در بخش کشاورزی، غذا و سایر صنایع قابلیت تحقق دارد- کیفیت بیشتر، قیمت ارزانتر و حفظ محیط زیست؛ بهتر تأمين مي شود (رجوع شود به استراتژی فقهی صنعت و تولید)
👌سوم اینکه: پیشران اصلی برای گسترش کسب و کارهای خانگی را بازخوانی آموزشهای فقهی مرتبط با کسب و کار و راه اندازی بازارهای موقت می دانیم. از نظر ما حکومت ها باید هزینه های تجارت، را با ساخت بازارهای موقت صفر کنند و با این اقدام میل به تجارت را عمومی نمایند. (رجوع شود به الگوی فقهی تجارت و بازار)
👌چهارم آنکه: به بخش های اقتصادی صدا و سیما توصیه می کنم؛ که بر اساس شاخصه های فقهی کسب و کار از مدیران دولتی و صاحبان بخش خصوصی پرسشگری و مطالبه گری نمایند. طراحی سوال بر اساس شاخصه های فقهی کسب و کار، یکی از زیرساخت های ایجاد زیست بوم خانگی و محله ای و غیر متمرکز است.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین استراتژی فقهی صنعت و تولید - در جمع برخی از طلاب مدرسه هدایت - پنج شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - قم مبارک
⚡️لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1399/11/16
#نظام_سازی_فقهی
#استراتژی_فقهی_تولید_و_صنعت
@olgou4
⚡️درباره پدیده معیوبِ دکتر حجت الاسلام!
👌برخی از طلبه ها -در روزگار ما - علاوه بر تحصیلات حوزوی به دنبال تحصیلات دانشگاهی می روند و عنوان حجت الاسلام دکتر متولد می شود. البته برخی هم بعد از اخذ مدرک دکتری و مهندسی برای تحصیل به حوزه علمیه می آیند؛ درباره این برادران چند نکته را عرض می کنم:
👌نکته اول اینکه: برای تحصیلاتِ دوگانه در حوزه و دانشگاه دو انگیزه اصلی متصور است. برخی با انگیزه آشنائی و سپس نقد مفاهیم پوزیتویستی به تحصیلات تکمیلی دانشگاهی می پردازند و جمع دیگری هم به دنبال یافتن پاسخ برای پرسش های خود در رشته های دانشگاهی هستند. جریان دوم در واقع اعتقادی به جامعیت دین در پاسخگویی به همه مسائل بشر ندارند!
👌نکته دوم آنکه: برای تسلط و نقدِ دیدگاه های سکولار دانشگاهی، روش های بهتری متصور است. به عنوان مثال می شود جلسات گفتگو میان طلبه ها و دانشگاهیان را در رشته های مختلف راه اندازی کرد و نشست هائی مانند تجربه سال های اولیه انقلاب اسلامی را در قم و سایر حوزه های علمیه مجدداً راه اندازی کرد. به عبارت دیگر برای آشنایی و نقد دیدگاه های غلط دانشگاهی در حوزه های اقتصاد، سیاست، هنر، جامعه شناسی، روانشناسی و... لازم نیست تا در دانشگاه تحصیل کنیم و به بهانه آشنائی و نقد، نظام مدرکی و طبقه بندی علمی معیوب دانشگاه را -و لو ناخواسته- تقویت و تایید نماییم. البته راه اندازی گفتگوی انتقادی با نظام دانشی مدرنیته نیازمند طراحی یک الگوی چابک و کارآمد توسط حوزه علمیه است و نباید به اسم گفتگو، زمینه رواج بیشتر مفاهیم ناقص مدرنیته را فراهم نمود. اساس این الگوی گفتگو، طراحی نظام سوالات دقیق برای گفتگوهای مشترک است. (گفتگو در فضای نظام مقایسه با دانشگاه؛ راه حل مواجهه با انگیزه اول برخی طلاب برای ورود به دانشگاه)
👌نکته سوم اینکه: مدیران و اساتید حوزه باید گفتگوهای مرتبط با جامعیت دین را در حوزه های علمیه-خصوصاً در سالهای اولیه طلبگی- راه اندازی نمایند. استنطاق از امام علیه السلام درباره دایره تفقه و میزان جامعیت دین، زمینه ساز عدم رجوع طلاب به سایر مکاتب دانشی است. به عبارت دیگر وقتی در حوزه های علمیه پاسخ بسیاری از نیازمندی ها و حوائج بشر داده نمی شود؛ طلبه ها هم محتاج طبقه بندی فعلی علم می شوند و اصطلاحاً به امضای حداکثری بناهای عقلائی می پردازند. به عبارت سوم به همان میزان که تکامل تفقه را می پذیریم؛ به همان میزان هم، طلبه در درون خود غنای بیشتری احساس می کند و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه را نمی پذیرد. (گفتگو درباره جامعیت دین و دائره تفقه؛ راه حل مواجهه با انگیزه دوم برخی طلاب برای ورود به دانشگاه)
👌نکته چهارم آنکه: برای گسترش گفتگوهای مرتبط با جامعیت دین، چهار دسته بحث، شاملِ: ۱- تبیین ساختار عوامل ایجاد فساد در مدرنیته ، ۲- تبیین مفهوم ویژگی های مشترک اشیاء، ۳- تبیین مفهوم امامت، ۴- تبیین مفهوم علم -با روش تحقیق فقهی- را به اساتید محترم حوزه پیشنهاد می کنیم. بررسی آیات و روایات مرتبط با این چهار حوزه به تبیین گستره دین کمک می کند.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین طبقه بندی فقهی علم - یک شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - قم
⚡️لینک خبر
http://nro-di.blog.ir/1400/02/12
#فقه_آینده
#جامعیت_دین
@olgou4
⚡️مشفقانه با دکتر سعید جلیلی : پاسخ معتبر به مسائل کشور مبتنی بر مفاهیم تمدن اسلامی است!
❓متن کامل خبر:
http://nro-di.blog.ir/1400/03/04
#پاسخ_معتبر
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
@olgou4
📸گزارش تصویری نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین/ سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - مسجد جمکران پلاک ۳۱۳
دریافت تصاویر نشست از خبرگزاری رسا
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعی
#روابط_انسانی
@olgou4
📚نظریه فقهی تأویب چه می گوید؟ / تبیین راه حل های فقهی برای مدیریت ساختاری تغییراتِ اقلیمی و تهدیدات زیست محیطی - به فضل الهی
❌ مواجهه با راهبردهاي معیوب بخش سيزدهم سند توسعه پایدار 2030
🗞متن اطلاعیه دائره پژوهش:
http://nro-di.blog.ir/1400/03/05
#نظریه_فقهی_تأويب
#اولويت_هاي_تمدني
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعی
@olgou4
هوش مصنوعی-چاپ نهایی.pdf
1.08M
🗞پیاده فوری نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین- مسجد جمکران پلاک ۳۱۳ - ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری شمسي
#هوش_مصنوعی_و_طرح_جایگزین
#روابط_انسانی
@olgou4
⚡️از فناوری های هوشمند فقط در حوزه رصدهای مرتبط با نفی سبیل استفاده می کنیم و مخالف استفاده از آنها در فرآیند جامعه سازی مطلوب هستیم. در مسئله بیوتکنولوژی هم مسئله به همین شکل است./ حجت الاسلام علی کشوری - نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین- سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری - مسجد جمکران پلاک ۳۱۳
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعی
#روابط_انسانی
@olgou4
⚡️سه پرسش درباره هوش مصنوعی!
👌درباره هوش ماشینی و سایر پدیده های پیشنهادی مدرنیته سه پرسش اساسی مطرح است. طرح و بررسی این پرسش ها به تنقیحِ مسئله هوش مصنوعی و قضاوت نهائی حوزه علمیه درباره این مسئله کمک می کند.
⚡️لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/20-2
#هوش_مصنوعی
#روش_موضوع_شناسی
#مدیریت_شهری
@olgou4
هوش مصنوعی وطرح جایگزین۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰.mp3
37.48M
🔉صوت نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین- مسجد جمکران پلاک ۳۱۳ - ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری شمسي
🗞پیاده فوری جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/3198
📌نمودار مباحث جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/3200
#هوش_مصنوعی_و_طرح_جایگزین
#روابط_انسانی
@olgou4
🗞نمودار مباحث نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین- مسجد جمکران پلاک ۳۱۳ - ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری شمسي
#هوش_مصنوعی_و_طرح_جایگزین
#روابط_انسانی
@olgou4
⚡️ایده اسلامی کردن هوش مصنوعی شبیه تجربه های شکست خورده ای مانندِ اسلامی کردن بانک و.. است./ حجت الاسلام سید حسن آیت در نشست تخصصی هوش مصنوعی و طرح جایگزین- سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - مسجد جمکران پلاک ۳۱۳
#هجوم_اسناد_بین_المللی_به_هویت_شیعی
#روابط_انسانی
@olgou4
👌نامه حجت الاسلام علی کشوری به تولیت محترم حرم حضرت معصومه سلام الله علیها:
❓ نیازمندِ تکامل و رشد در برنامه های خدماتی و معرفتی آن آستان ملک پاسبان هستیم.
🗞متن کامل نامه:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/20
#الگوی_جدید_زیارت
#تکامل_در_برنامه_خدماتی_حرم
@olgou4
⚡️اقدامات طرح جایگزین هوش مصنوعی....
یادداشت مرتبط:
روش بررسی هوش مصنوعی در حوزه علمیه غلط است!
#هوش_مصنوعی_و_طرح_جایگزین
#روابط_انسانی
@olgou4
هوش مصنوعی وسه پرسش ۲۰ اردیبهشت۱۴۰۰.mp3
24.27M
🔉بررسی اجمالی سه پرسش درباره هوش مصنوعی در جمع برخی از طلاب و فضلای حوزه علمیه قم - دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری شمسی
#روابط_انسانی
#سه_پرسش_درباره_هوش_مصنوعی
@olgou4