◼️به لطف الهی چاپ اول کتاب اتحاد امامت و امارت با اقبال و استقبال فراتر از انتظار از طرف مسئولان، حوزویان، دانشگاهیان و اهل فضل و نظر روبرو شد و به همین دلیل نسخههای طبع شده در مدت کوتاهی نایاب گردید و لذا شرمنده مخاطبان و متقاضیانی شدیم که وعدۀ ارسال کتاب به آنها دادیم و به وعده عمل نکردیم. ضمن عرض عذر خدمت این عزیزان، به اطلاع میرسانیم ان شا الله پس از یک بازبینی مختصر و انجام برخی اصلاحات و اضافات، ویرایش و چاپ دوم کتاب بزودی منتشر شده و به صورت عمومی عرضه خواهد شد.
مرکز امامت و امارت
@madineyefazele
✍دیپلماسی همسایه محوری در حال جواب دادن است ترکمنستان ،آذربایجان ،تاجیکستان،عراق،افغانستان و....یک یک از در تسالم در آمده اند و باز هم بهتر میشوند .
@qavami
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ توسط مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب شد؛ در روز ۱۲ آذرماه ۱۳۵۸ متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همهپرسی عمومی گذاشته شد و به تصویب نهایی ملت ایران رسید
🔴 بیانیه سخنگوی طالبان در مورد رخداد مرزی بعداز ظهر امروز در منطقه سیستان و بلوچستان
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a
🆕آخرین اخبارمنطقه،جهان،جبهه مقاومت
🛑 مراسم سالگرد آیتالله یزدی در حرم مطهر برگزار شد
🔹مراسم بزرگداشت آیتالله محمد یزدی رئیس فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم امشب با حضور شخصیتهای حوزوی و جمعی از مردم و مسئولان در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد.
همه چیز اینجا🔰مهم است
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال قمیها
💠خاطره استاد عابدی از حال آیت الله العظمی بهجت هنگام شنیدن خبر ارتحال علامه طباطبایی💠
♦️علامه طباطبایی(رحمة الله علیه) بر اثر سرماخوردگی در بیمارستان آیت الله العظمی گلپایگانی (رحمة الله علیه) قم بستری شده بودند و به دلیل همین بیماری هم ساعت ۱۰ صبح در چنین روزی (۲۴ آبان) وفات کردند؛ صبح همان روز، بنده منزل آیت الله العظمی بهجت (رحمة الله علیه) رفتم. آن زمان رسم بود، وقتی بزرگی از دنیا می رفت حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها)، قرآن پخش می کرد. بنده آن روز دق الباب کردم. حضرت آیت الله بهجت در را باز کردند و پرسیدند: صدای قرآن برای چیست؟ بنده رفاقت میان علامه طباطبایی و حضرت آیت الله بهجت در ذهنم نبود. بلافاصله گفتم که علامه طباطبایی مرحوم شدند تا این جمله را گفتم، حضرت آیت الله بهجت فریاد بلندی کشید و در منزل را محکم به هم زد و به داخل خانه رفت و صدای گریه و ناله مرحوم حضرت آیت الله بهجت به قدری بلند بود که بنده در کوچه صدای ایشان را می شنیدم.
♦️ ارتباط علامه طباطبایی و حضرت آیت الله بهجت از آنجا آغاز شد که علامه طباطبایی(رحمة الله علیه)در درس اخلاق و عرفان و سیر و سلوک محضر حضرت آیت الله قاضی (رحمة الله علیه) می رسید. ایشان برای دوره بعد، حضرت آیت الله بهجت را به درس مرحوم آیت الله قاضی می برد به همین دلیل حضرت آیت الله بهجت، درس اخلاق و عرفان و معنویت خود نزد مرحوم آیت الله قاضی را مدیون علامه طباطبایی می دانست.
https://eitaa.com/daralquranqom
#نجوای_جمعه
کجاست بهترین برگزیده بعد از بهترین برگزیده؟ کجایند خورشیدهای تابان، کجایند ماههای نورافشان، کجایند ستارگان فروزان، کجایند پرچمهای دین و پایههای دانش، کجاست آن باقیمانده خدا که از عترت هدایتگر خالی نشود، کجاست آن مهیا گشته برای ریشهکن کردن ستمکاران، کجاست آنکه برای راست نمودن انحراف و کجی به انتظار اویند، کجاست آنکه به او امید بسته شده برای از بین بردن ستم و دشمنی، کجاست آن ذخیره برای تجدید فریضهها و سنّتها، کجاست آن برگزیده برای بازگرداندن دین و شریعت، کجاست آن آرزو شده برای زنده کردن قرآن و حدود آن، کجاست احیاگر نشانههای دین و اهل دین، کجاست درهمشکننده شوکت متجاوزان، کجاست ویرانکننده بناهای شرک و دورویی، کجاست نابودکننده اهل فسق و عصیان و طغیان، کجاست دروکننده شاخههای گمراهی و شکافاندازی
@qavami
هماهنگی 40 (2).docx
21.1K
📒 #درس_خارج فقه هماهنگی
از فقه الاداره از فقه معاصر
احکام وضعی – صحت و بطلان هماهنگی – اجزاء وشرائط وظیفه هماهنگی
مساله : اجزاء وشرائط فعل سازمانی هماهنگی کدامند؟
💠 استاد:
حضرت آیت الله قوامی دامظله
🔰 #متن جلسه 40
🗓 چهارشنبه 1400/9/10
#فقهالاداره
#فقه_هماهنگی 40
آدرس کانال دروس بنیاد
فقهی مدیریت اسلامی 🔻
https://eitaa.com/D_bonyadfeghhi1386
هماهنگی 40.MP3
22.15M
🎙 #درس_خارج فقه هماهنگی
از فقه الاداره از فقه معاصر
احکام وضعی – صحت و بطلان هماهنگی – اجزاء وشرائط وظیفه هماهنگی
مساله : اجزاء وشرائط فعل سازمانی هماهنگی کدامند؟
💠 استاد:
حضرت آیت الله قوامی دامظله
🔰 #صوت جلسه 40
🗓 چهارشنبه 1400/9/10
#فقهالاداره
#فقه_هماهنگی 40
آدرس کانال دروس بنیاد
فقهی مدیریت اسلامی 🔻
https://eitaa.com/D_bonyadfeghhi1386
#شرح_حکمت ۱۵۸
❣️امير المومنين _عليه السلام _مي فرمايد :
✨عَاتِبْ أَخَاكَ بِالاِْحْسَانِ إِلَيْهِ، وَارْدُدْ شَرَّهُ بِالاِْنْعَامِ عَلَيْهِ✨
💠«برادرت را (به هنگامى كه خطايى از او سر مى زند) با نيكى كردن به او سرزنش كن و شر وى را از راه بخشش به او دور ساز»;
✍ گاه دوستان ـ به ويژه هنگامى كه مدت دوستى طولانى باشد ـ بى مهرى هايى در حق يكديگر انجام مى دهند، اگر باب گله و سرزنش و مقابله به مثل گشوده شود ممكن است اين شكاف روز به روز بيشتر گردد و نامهربانى ها به شكل تصاعدى پيش رود و چه بسا رشته اخوت و دوستى از هم گسسته شود;
🔹 اما اگر به جاى مقابله به مثل، مقابله به ضد انجام شود به زودى اين وضع پايان مى يابد و شخص خطاكار از كرده خود پشيمان مى گردد و در مقام جبران بر مى آيد.
فى المثل او به هنگام بازگشت از يك سفر زيارتى به ديدار من نيامد به جاى اين كه او را سرزنش كنم انتظار مى كشم در موقع مناسب به ديدارش بروم; بديهى است كه هرقدر او فرد كم محبّتى باشد باز تحت تأثير قرار مى گيرد و به يقين در آينده بى مهرى خود را تكرار نخواهد كرد.
🔹اساس اين سخن همان است كه در قرآن مجيد آمده مى فرمايد:
◽️ «ادْفَعْ بِالَّتِى هِىَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِى بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِىٌّ حَمِيمٌ;
🌸بدى را با نيكى دفع كن، ناگاه (خواهى ديد) همان كس كه ميان تو و او دشمنى است، گويى دوستى گرم و صميمى است»
═══✙❆♡❆✙═══
💝 @Mfatemiyye
═══✙❆♡❆✙═══
#یاد_مرگ
#نهجالبلاغه
🌖مردم!شما را به یادآوری مرگ،سفارش می کنم،از مرگ کمتر غفلت کنید،چگونه مرگ را فراموش می کنید در حالی که او شما را فراموش نمی کند؟و چگونه طمع می ورزید در حالی که به شما مهلت نمی دهد؟مرگ گذشتگان برای عبرت شما کافی است، آنها را به گورشان حمل کردند، بی آن که بر مرکبی سوار باشند ، آنان را در قبر فرود آوردند بی آن که خود فرود آیند.چنان از یاد رفتند گویا از آباد کنندگان دنیا نبودند و آخرت همواره خانه شان بود
📘#خطبه ۱۸۸
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🌷ه🌷
@Mfatemiyye
•┈••✾◆☀️✧☀️◆✾••┈•