✅خاطره رهبر معظم انقلاب از دیدار حاج آقا مصطفی خمینی(ره)
✍️رهبر انقلاب: حدود اسفند 42، یا شاید هم اوائل 43 بود که من از زندان آزاد شده بودم -در تهران در قزل قلعه زندان بودم- آزاد شدم و خیلی مشتاق بودم که بروم امام را زیارت کنم. آمدم با زحمت منزل امام را که در یکی از این محلات شمران بود -نمیدانم- چیذر بود، کجا بود، الان درست یادم نیست، پیدا کردم و آمدم آنجا دیدم بله پاسبانها آنجا هستند و نمیگذارند آدم برود خدمت امام. گفتم به پاسبانها.
خیلی ساده گفتم من زندان بودم، از زندان آزاد شدم، امام را مدتهاست ندیدم و شاگرد ایشانم، به ایشان ارادتمندم و میخواهم بروم ببینم و اصرار کردم که بروم خدمت امام. یکیشان مخالفت کرد، یکیشان موافقت کرد، بالاخره با یک مناظری وادارشان کردیم که موافقت کنند. گفتند پس 10 دقیقه؛ گفتم باشد. با عجله دویدم یک زمینِ افتادهای بود طرف بیت امام و درِ منزل ایشان را زدم.
یک وقت دیدم حاج آقا مصطفی در را باز کرد که خیلی برای من جالب بود دیدن حاج آقا مصطفی در آنجا که مدتی بود ایشان را هم ندیده بودم و ایشان من را برد خدمت امام و دقایقی خدمت امام بودم و آمدیم بیرون یک قدری با حاج آقا مصطفی صحبت کردیم و آمدم پهلوی پاسبانها و برگشتم. به هرحال ایشان در خدمت امام بود؛ یعنی جزو آن لحظات حساس زندگی امام محسوب میشود خاطره و یاد این عزیز. بعد هم که ایشان را تبعید کردند به ترکیه باز در خدمت امام بود و سالهای متمادی در خدمت امام ماند تا هنگام شهادت.
📚منبع: مصاحبه پیرامون شهادت حاج آقا مصطفی خمینی در سال 1362
💠 @akhbar_rahbar
✅سفر رهبر معظم انقلاب به سوریه در نیمه شهریور سال 1363
✍️نیمه شهریور سال ۱۳۶۳ خورشیدی بود. با گذشت شش سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز هیچکدام از رؤسای جمهوری اسلامی ایران به شهر یا کشور خارجیای سفر نکرده بودند. حساسیت رخدادهای جنگ تحمیلی و بیش از همه، بحرانهای داخلی که یکی پس از دیگری همه نیروهای دولت و ملت را صرف مبارزه با معارضان انقلاب میکرد، فرصتی برای دید و بازدیدهای بینالمللی باقی نگذاشته بود.
در این شرایط، نخستین سفر خارجی یک رئیس جمهور در تاریخ ایران، زمانی رقم خورد که حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور وقت کشورمان، به دعوت «حافظ اسد» رئیس جمهور فقید سوریه، راهی «دمشق» شدند. این سفر که در پانزدهم شهریور ۱۳۶۳ آغاز و به مدت هفت روز ادامه پیدا کرد، آغاز یک دور سفر منطقهای بود که افزون بر سوریه، کشورهای لیبی و الجزایر را نیز دربرمیگرفت.
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: آن کسانی که با توهّم تکیهی به دیگران، و با تکیهی به دیگران گمان می کنند که امنیّت خودشان را می توانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد.
💠 @akhbar_rahbar
✅مراد از همکاری زن و شوهر، همکاریِ روحی است
✍️رهبر انقلاب: مراد از همکاری زن و شوهر، همکاریِ روحی است. اینکه زن ضرورتهای مرد را درک کند، فشار اخلاقی روی او وارد نیاورد. کاری نکند که او در امر زندگی مستأصل شود و خدای نکرده به راههای نادرست متوسّل بشود. او را به ایستادگی و مقاومت در میدانهای زندگی تشویق کند و تحریص نماید.
اگر چنانچه کار او مستلزم این است که یک مقداری به وضع خانوادگی مثلاً رسیدگی کافی نداشته باشد، این را به رُخ او نکشد، اینها مهم است. از طرف مرد هم وظیفه است که ضرورتهای زن را درک کند، احساسات او را بفهمد و نسبت به حال او غافل نباشد.
۱۳۷۵/۲/۱۰
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرانقلاب: هر کس بگوید فردای دنیا دنیای گفتمان است نه موشک خیانت کرده است
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تشریح جهاد تبیین در ۲۸ ثانیه
💠 @akhbar_rahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معنای «توکل» در کلام رهبر معظم انقلاب
✍️رهبر انقلاب: آن کسی که توکل را دست بر روی دست گذاشتن، به امید آینده نشستن معنا میکند، اینچنین آدمی یا توکل را نمیفهمد، اسلام سَرَش نمیشود، یا نه؛ میفهمد بلکه شرف سرش نمیشود؛ میخواهد عوضی معنا کند.
📚برگرفته از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
💠 @akhbar_rahbar
✅حقیقت معنای ایمان در کلام رهبر معظم انقلاب
✍️آن کسی که مؤمن است و میخواهد مؤمن بماند و از ثمرات مؤمن بودن بهره ببرد در مقابل همه احکام خدا باید احساس تعهد کند. ایمان به پیغمبر و شهادت به اینکه من مقر به رسالت پیامبرم این تعهد را میآورد که دنبال پیامبر و در راه او حرکت بکنم.
اگر این تعهد را قبول دارم، دیگر معنا ندارد آن وقتی که مواجه میشوم با یک پدیده کوچک که بر خلاف مشی پیامبری است، بر خلاف راه پیامبر خداست، در مقابل آن رگهای گردنم را آنچنان پر کنم، مشتهایم را آنچنان گره کنم، و نمایشی از مسلمانی را به منصه ظهور بگذارم.
اما وقتی با یک پدیده بزرگتر، ولی پر دردسرتر که باز در خلاف مسیر و جهت نبوت و رسالت است روبه رو شدم، مسئولیتم را فراموش کنم. أَسَدٌ علیَّ وفی الحروب نعامة، این یک شعر عربی است که به عنوان مثل به کار میرود، میگوید به ما که میرسند شیرند، اما در جنگهایی که با دشمنهای گردن کلفت، شمشیر به دست و مسلح روبرو میشوند، شترمرغند!
📚برگرفته از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
💠 @akhbar_rahbar
🌼 شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود
✍رهبرانقلاب: مسئلهى انتظار ظهور صاحبالزّمان (علیه الصّلاة و السّلام) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعهى تفکّرات شیعه است. این امیدى که در دل یک انسان به وجود مىآید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است. یقیناً مایهى حرکتهاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایهى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است.
شیعه یاد گرفته است که با فضیلتترین اعمال، انتظار فرج است. معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سختترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به طرف اصلاح حرکت میکند.
۱۳۷۲/۱۱/۰۸
💠 @akhbar_rahbar
✅آینده روشن دیپلماسی و امنیت ایران با تدبیر رئیسی
✍️ایران هیچگاه از جنگ میان کشورها دفاع نکرده است؛ اما اینکه رئیسی گفت اتفاقات میان اوکراین و روسیه به نفع مردم منطقه و ملتها باشد برای این است که بدانیم ایران قوی زمانی شکل میگیرد که متوجه شویم دشمن از هزاران کیلومتر آنورتر برای تضعیف کشورمان برنامه ریخته است. ناتو همواره به عنوان همکار آمریکا در جنایات علیه مردم مظلوم کشورهایی مانند عراق و افغانستان و.. عمل کرده است و امروز هم میخواهد از طریق مرزهای شمالی ایران، امنیت مردم ما را به خطر بیاندازد.
ناتو و آمریکا همان داعش مدرن هستند و همانگونه که شکست داعش در عراق و سوریه مانع از به خطر افتادن جان مردم و امنیت ایران شد، دور ماندن دست ناتو از منطقه هم یعنی ناکامی دوباره غرب در ایجاد تهدید علیه ملت و خاک ایران.
💠 @akhbar_rahbar
✅نعمت امنیت
✍رهبر معظم انقلاب: اگر امنیّت در کشوری وجود داشت، امکان پیشرفت علمی، پیشرفت عملی، پیشرفت اخلاقی و پیشرفت انسانی در آن کشور وجود خواهد داشت
۹۶/۶/۲۶
💠 @aKhbar_rahbar