گزارشی مختصر از فرمایشات بیسابقه آیتالله اراکی درخصوص معماری و شهرسازی معاصر:
امروز به همراه جمعی از همکاران نظام مهندسی و مدیران و آقای ذوالنور (نماینده محترم قم و نائب رئیس مجلس) و ... خدمت آیت الله اراکی بودیم. ایشان طی سخنان کاملا صریحی، وضعیت موجود معماری و شهرسازی را به چالش کشیدند و در نقد توسعه عمودی و متراکم سازی شهرها سخنانی با این مضمون فرمودند:
- اینکه شهرها را اینطور ساختید یا عقل نداشتید یا دین یا هر دو را نداشتید! اگر که این شهرهایی که ساخته شده و اکنون نتایج و آسیبهایش هویدا شده است طبق علم مهندسی شماست پس این علم غلطی است...
- اگر بگویم در قم ( از منظر معماری و شهرسازی) جنایت رخ داد، مبالغه نیست! برای مثال بلوار حرم تا حرم که به خاطر این طرح، بافت فرهنگی و مسکونی اطراف حرم نابود شد. چرا نمونه نظم شهری که در آموزههای اسلامی داریم را نمیسازید؟ شهری هم که ما میگوییم از این شهرهایی که شما ساختهاید دیگر خرابتر نمیشود! یک بار هم آنچه اسلام میگوید را بسازید و امتحان کنید.
- ما مشکل کمبود زمین نداریم، چرا بر سر نیاز مردم لجاجت میشود؟! بحث بر سر کمبود زمین و امکانات نیست بحث بر سر سود و منفعت سرمایه دارهاست. تراکم سازی فقط به سود سرمایهداران است و سودی برای مردم عادی ندارد. این تراکمسازی ها فقط به سود مافیای مسکن است نه مردم. زمین را به مردم بدهید و اجازه دهید خود مردم خانه بسازند.
زمانه شناسی و صراحت ایشان همان چیزی است که به شدت نیازمند فراگیر شدن آن برای اصلاح وضع موجود هستیم. حقیر هم چند دقیقهای در این نشست تبیینی مصدع شدم و در حضور آقای ذوالنور عرض کردم که آنچه در ۵۶۰ هکتاری پردیسان قم مبنی بر تغییر الگوی ساخت از ویلایی به آپارتمانی انجام شد (که ایشان از علل اصلی آن بود) نیازمند جبران مافات است، نه فقط در سطح شهر قم بلکه در مقیاس ملی (از باب جایگاه ایشان به عنوان نائب رئیس مجلس). اینکه به اسم اسلام و انقلاب از مردم انقلابی رای بگیریم و بعد دقیقا در خلاف آرمانهای انقلاب و در تناقض با سبک زندگی اسلامی، آن هم در شهر قم که مهد انقلاب است عمل کنیم موضوع مهمی است که قطعا نیازمند جبران مافات نه در کلام بلکه در عمل است. انشاالله تا دیر نشده و بیش از این زمان از دست نرفته است شاهد تغییر رویه عملی و نه کلامی دوستان در مقیاس ملی باشیم.
سیدمحمدمنان رئیسی
پنجشنبه، ۱ تیر ۱۴۰۲
@baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مانع اصلی برای حل مشکلات مردم و کشور چیست❓
🔄 آیا با تغییر دولتها، مشکلات حل خواهد شد❓
🚯 آیا با روی کار آمدن مسئولین پاکدست، مشکلات حل خواهد شد❓
☑️ راه حل چیست❓
گزارش تصویری از نشست تخصصی: تبیین اولویت های تمدنی ۱۲ گانه در جمع علماء و نخبگان استان سمنان /۱۱ تیر ۱۴۰۲ /شاهرود
❓دستگاه کارشناسی کشور معیوب است..
#اولویت_های_تمدنی
https://eitaa.com/olgou4
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
37.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #حمله_اینترنشنال به اولویتهای تمدنی شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
❓چرا از بین نشستها و کرسیهای متعدد حوزههای علمیه، نشست اولویتهای تمدنی شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی مورد حمله و نقد دشمنان انقلاب قرار گرفته است؟
🔺حدود ۶٠ بار حمله خبری (ماهواره ای، برخی روزنامه ها و مجلات داخلی، فضای مجازی و...) در طی این یک ماه اخیر‼️
🔆آشنایی با اولویتهای تمدنی 👇🏻
https://eitaa.com/olgou_mashhad/2239
#اولویتهای_تمدنی
#جامعیت_اسلام
https://eitaa.com/joinchat/4163108901C5532d19dd5
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
دیدار جمعی از مبلغان و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۴/۲۱
khl.ink/f/53328
📩 با تشکیل نظام اسلامی، دشمنیها با اسلام شدّت پیدا کرده است / تبلیغ در دوره پسا اینترنت و هوش مصنوعی اهمیت مضاعف دارد
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
اولویت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها این جور بوده، اما در دورهی ما بالخصوص مضاعف است این اهمیت. برای اینکه ما در دورهی ما یک اتفاقی افتاده است که در طول هزار سال بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتفاقی نیفتاده بود، و آن حاکمیت اسلام بود. تشکیل سازمان سیاسی مدیریت کشور در شکل محتوای اسلامی این سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند.
پس تبلیغ در دورهی ما اهمیت مضاعف پیدا میکند. هم از جهت اینکه در نظام اسلامی پایهی قوام نظام مردماند، ایمان مردم است. اگر چنانچه ایمان مردم نباشد نظام نخواهد بود.
✏️ ثانیاً از این جهت که دوره دورهی تطور علمی است انواع و اقسام شیوههای پراکندن پیام امروز وجود دارد که در گذشته حتی فکرش را هم نمیکردند. از تلویزیون و ماهواره بگیرید تا اینترنت و تا پسا اینترنت، این چیزهای جدیدی که پیش آمده، هوش مصنوعی و امثال اینها.
خب با یک چنین شرایطی با یک چنین وضعیتی که دست دشمن شمشیرهای آختهی برّان خونریزی وجود دارد، ما چه کار میخواهیم بکنیم، تبلیغ اینجا اهمیت مضاعف پیدا میکند.۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🚨مطالبه مهم رهبر انقلاب از مبلغین:
🔰پشت صحنه تبلیغات دشمن را بشناسید / در تبلیغ به مبانی فکری جبهه مقابل حمله کنید
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست، موضع دفاعی نیست.
این کار، لازم است. اما فقط این نیست. طرف مقابل مبانی فکری دارد باید به او حمله کرد
در تبلیغ موضع تهاجم لازم است.
این لازمهاش شناخت صحنه است یعنی شما باید بدانید که وقتی با انبوه شبهه در ذهن جوانها مواجه میشوید با کی طرفید، ما با کی طرفیم حالا فرض کنید که یک شبههای را فلان سرمقاله نویس یا فلان ستون نویس فلان روزنامه یا فلان مثلاً توئیتزن توی فلان شبکهی فلان یک چیزی را مطرح کرده ما با کی طرفیم؟ این کیست؟ آیا این خودش است که این کار را دارد میکند؟ احتمال قوی هست که اینجور نباشد، احتمال قوی هست که این یک پشت صحنهای داشته باشد. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🚯 تمدن مدرنیته؛ تمدن تولید زباله❗️
💢 بازیافت روزانه ۵۰ تن انواع پلاستیک در سایت البرز قم
🔸 همزمان با ۲۱ تیر؛ روز جهانی نه به پلاستیک، رئیس اداره آب و خاک و پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم از بازیافت روزانه ۵۰ تن انواع پلاستیک در بخش تفکیک زباله سایت البرز خبر داد.
✅خبرگزاری صدا و سیما
🌐 iribnews.ir/00GPgn
🆔 @QomIRIBNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه: اگر در حوزه از اهمیت تبلیغ غفلت شود دچار استحاله فرهنگی میشویم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 امروز سطح فکر و آگاهی جوان و نوجوان ما افزایش پیدا کرده اما در تکثر رسانهای، صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی در انزوا قرار گرفته است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی ساعتی پیش در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز سطح آگاهی عمومی جوان و غیرجوان با گذشته قابل مقایسه نیست. بنده همهی عمرم تقریباً، عمر تبلیغیام شصت سال، بیشتر با جوانها گذشته. آن روز هم فکر بچهها خوب بود، جوانها خوشفکر بودند، اما با امروز قابل مقایسه نبود. سطح فکر بالا رفته.
✏️ علاوه بر اینکه سطح فکر جوان ما، نوجوان ما، مخاطب ما بالا رفته یک آفتی هم وجود دارد و آن اینکه در این آشفته بازار صداهای مختلف فضای مجازی و تکثر رسانهای که وجود دارد این تکثر رسانهای در این صداهای گوناگون، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن صدای انتقال معارف نسلی و خانوادگی است. پدرها، مادرها خیلی چیزها را به بچههایشان یاد میدادند. در این غوغای تکثر رسانهای این صدا ضعیف شده. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 تبیینِ رهبر انقلاب از صفآرایی دو جبهه نظام اسلامی و لیبرال دمکراسی غرب در صحنهی جنگ تبلیغاتی:
🔰 مبارزه امروز ما تمدنی و جهانی است
🛎 امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:
امروز تقابل بین دو جبهه است. این دو جبهه را بشناسیم، بعد تشخیص خواهیم داد که آن پدیدهای که در مواجههی با ما قد علم کرده این خودش مستقل است یا وابستهی به آن جبههی مقابل است.
این دو جبهه کدامند؟ یک جبهه، جبههی نظام اسلامی است.
یک جبهه، یک جبههی دروغگویی است که خودش را لیبرال دموکراسی نامگذاری کرده. در حالی که نه لیبرال است نه دموکرات.
اگر شما لیبرال هستید چرا استعمار کردید. استعمار سنتی قدیم و استعمار جدید و استعمار فراجدید، فرانو. شما چطور لیبرالی هستید، چطور آزادیخواهی هستید، چطور آزاداندیشی هستید که یک ملت چند میلیونی مثل هند را مثلاً سالهای متمادی بیش از صد سال استعمار میکنید در تصرف خودتان نگه میدارید. همهی داراییهایش را از آن میکشید بیرون تبدیلش میکنید به یک ملت فقیر.
شما لیبرالید، این لیبرالیسم است؟
یا فرانسویها در الجزایر بیش از صد سال جنایت کردند، آدم کشتند. شاید دهها هزار کشته در طول چند سال.
دموکرات هم نیستند دروغ میگویند. برای خاطر اینکه حکومتهایی را تحمیل میکنند در یک جاهایی. طرفدار دموکراسی نیستند با دموکراسیای که در خدمت آنها نباشد صددرصد مخالفند.
✏️ خوی آن کسی که در الجزایر و در هند آن کارها را کرده همان خوی آن روز است.
امروز هم اینها حاضرند یک ملّتی مثل ملّت بیچارهی بیپناه اوکراین را بیندازند جلو برای اینکه جیب کمپانیهای اسلحهسازی آمریکا پر بشود. او بجنگند، او کشته بشود برای اینکه سلاح فروش برود. جیب کمپانیهای سلاح پر بشود.
✏️ یک دولتی مثل آمریکا نفت سوریه را راحت جلوی چشم همه دارد میدزدد. اینها همانهایند فرقی نکردند. خب این یک جبهه است. در مقابلش هم یک نظامی است که به اتکای به اسلام با الهام از اسلام با استکبار، با استعمار، با دخالت در منافع ملتهای گوناگون مخالف است. حالا این دو در مقابل هم قرار دارند.
✏️ مبارزه، مبارزهی تمدنی و جهانی است. بدانیم با کی مواجهیم.
البته امروز خوشبختانه آسیبپذیری غرب از همیشه بیشتر است. ۱۴۰۲/۴/۲۱
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کنکور، قمار استعدادسوزی
🔻ام اس، یکی از بیماریهای رایجِ پشت کنکوریهاست.
🔻کنکور، یک رقابت غلط و ارزشگذاری نابهجا در مورد استعدادهاست.
🔻بنیان تقسیم مسئولیت و شغل را نابود میکند.
🔻چقدر این استعدادها لطمه میخورند و در جهت صحیح، پرورش پیدا نمیکنند.
🔻کلاس درس، بسیاری از اوقات استعدادسوز است.
#معایب_نظام_آموزشی
#تصویری
@Panahian_ir
985_14883882872365.mp3
26.67M
🎧صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۴/۲۱
💻Farsi.Khamenei.ir
اخبار و تحلیلهای تمدنی
🔴 #حمله_اینترنشنال به اولویتهای تمدنی شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی ❓چرا از بین نشستها و کرسی
حمله کانال ماهواره ای «سعودی اینترنشنال» به برخی از تصمیمات مدیریتی پیشنهاد شده در نظریات فقه المکاسب.
آنها می دانند که اگر این حوزویان انقلابی نظام ساز با #ایمان به جامعیت اسلام، از دین حرف های کارآمدی برای حل مشکلات مردم ارائه دهند و این حرف ها جای حرف های ناکارآمد دانشگاهی را بگیرد، دیگر نمی توانند مردم را از جمهوری اسلامی نا #امید کنند.
آیا به اندازه ضد انقلاب خارج نشین، نظریات فقه المکاسب را که 3 سال قبل طی یک دوره اولیه 10جلسه ای پیشنهادات کاربردی و کارآمدی برای حل انواع معضلات اقتصادی ارائه داده است مطالعه کرده اید؟
اکنون فهرست 40 جلسه ای این نظریات آماده ارائه در هر یک از #دانشکده های اقتصاد دانشگاه ها یا هر یک از #اندیشکده های تصمیم ساز و یا هر یک از #وزارت_خانه های اقتصادی است.
بیایید شیرینی اسلام را به مردم نجیب ایران بچشانیم.
#ایمان به اسلام و #امید به آینده
#توسعه_محرومیت_زا_است
#فقه_نظام
#نظریات_فقه_المکاسب
به نقل از گروه اعلانات مدرسه هدایت
🔰 جایگاه تبلیغ در تمدن سازی اسلامی:
وسیله و ابزار تحقق و رسیدن به تمام اهداف دین (اهداف ابتدایی، میانی و نهایی)، در مرتبه و درجه اول، تبلیغ است.
❓«ما هدف دین را چه میدانیم؟ دین خدا آمده است با ما انسانها چه بکند؟
خب؛ یک هدف نهایی داریم که عبارت است از اینکه ما را در مسیر خلیفةاللهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد، بالا ببرد حالا هر چه ظرفیّت داشته باشیم این هدف نهایی دین است.
هدفهای میانی و ابتدائی هم وجود دارد؛ مثلاً اقامه ی قسط: «لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط»؛
یا تشکیل نظام اسلامی: «وَ ما اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّّا لِیُطاعَ بِاِذنِ ا للَه»؛ مرکز اطاعت، دین است؛ این یعنی تشکیل نظام اسلامی؛ این جزو اهداف دین است؛ هدف میانی است.
یا فرض کنید که اقامه معروف، اشاعه معروف، ازاله منکر، ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح: «اِلَیهِ یَصعَدُ الکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ العَمَلُ الصَّالِحُ یَرفَعُه.»
خب؛ اینها اهداف دین است؛ هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود.
... دین خدا با این هدفها و امثال این هدفها برای مردم، جز با تبلیغ تحقّق پیدا نمیکند؛ پس تبلیغ شد مرتبه اوّل، درجه اوّل. لذا شما در قرآن می بینید روی مسئله تبلیغ تکیه شده.»
✔️ بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزه های علمیه سراسر کشور ۲۱ / ۴/ ۱۴٠۲
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
اخبار و تحلیلهای تمدنی
🎧صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲
🔰 #سرخط_دیدار
مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
📌با اطّلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم!
↙️اینقدر ظرفیّت تبلیغ در کشور گسترده است که اگر ما چندین برابر آن مقداری هم که کار میکنیم، کار کنیم، به نظرم این ظرفیّت پُر نمیشود.
💠اولویت امر تبلیغ در حوزههای علمیه
🏷درباره اهمیت تبلیغ به عنوان ابزار رسیدن به اهداف دین
❎امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد.
✅ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است.
☝️چرا این را میگوییم؟
⁉️برای اینکه ما هدف دین را چه میدانیم؟
📍هدف نهایی:
♦️ما را در مسیر خلیفةاللهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد
📍هدفهای میانی و ابتدائی:
🔹اقامهی قسط
🔸تشکیل نظام اسلامی
🔹اقامه و اشاعه معروف
🔸ازاله منکر
🔹ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح
⏫هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود.
👈قرآن کریم، پیغمبران را مسئول تبلیغ میداند
♦️شما [علما] هم که ورثهی انبیا هستید، اُسّ و اساس وظیفهی شما عبارت است از تبلیغ
🔉باید پیام دین را، پیام خدا را به دلها و گوشها برسانید.
🏷درباره استمرار سنّت تبلیغ در میان علما از زمان گذشته
✅در حوزههای علمیّه از اوّل، از هزار سال پیش، سنّت تبلیغ وجود داشت
🏷درباره اهمّیّت مضاعف تبلیغ در دوران کنونی
💎اولویّت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها اینجور بوده امّا در دورهی ما بالخصوص این اهمّیّت مضاعف است؛ برای اینکه در دورهی ما یک اتّفاقی افتاده است که در طول بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتّفاقی نیفتاده بود؛ و آن حاکمیّت اسلام بود. تشکیل سازمانِ سیاسیِ مدیریّتِ کشور در شکل محتوای اسلامی سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند
📍تبلیغ در دورهی ما اهمّیّت مضاعف پیدا میکند؛ از دو جهت:
↙️در نظام اسلامی پایه و قوام نظام، مردمند، ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود.
↙️امروز، هم سختافزارهای مخالف، معارض و معاند تطوّر پیدا کرده، هم نرمافزارها.
🚨اگر امروز حوزهی علمیّه از اهمّیّت تبلیغ و حسّاسیّت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفهی تبلیغ غفلت بکند، دچار عارضهای میشویم که جبرانش بهآسانی ممکن نیست و دچار استحالهی فرهنگی میشویم.
💠چند نکته کاربردی در مسئله تبلیغ:
1️⃣ شناخت مخاطب
🔍باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحلهی فکری قرار دارد تا محتوا را، مادّه را و صورت را بر طبق نیاز او تنظیم کنیم.
⚠️در این آشفتهبازار صداهای مختلفِ فضای مجازی و تکثّر رسانهای که وجود دارد، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن، صدای انتقال معارفِ نسلی و خانوادگی است.
📱سابق ما نصیحت میکردیم جوانها را و برحذر میداشتیم از رفیق بد، مصاحب بد؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است.
☝️این مخاطب را بشناسید.
2️⃣ داشتن شناخت و موضع تهاجمی نسبت به مبانی فکری غلط طرف مقابل
✅تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست... طرفِ مقابل مبانی فکری دارد، باید به آن حمله کرد؛
🌐اگر چنانچه این موضع تهاجمی به معنای واقعی کلمه بخواهد تحقّق پیدا کند، لازمهاش شناخت صحنه است.
⭕️جریانات جهانی را بشناسید، وضع و محاذات سیاستهای دنیا را بدانید و آنوقت افشاگری کنید؛ هم درست ببینید، هم درست روایت کنید.
3️⃣داشتن روحیه جهادی
❎اگر روحیهی جهادی نباشد:
📌انسان گاهی صحنه را خطا میکند و غلط میبیند
📌 گاهی در رفتار غلط عمل میکند.
👌روحانیّت باید وسط میدان باشد، باید مأیوس نشود؛ خاصیّت عمل جهادی این است.
❇️وقتی این عنصر مجاهدت با نگاه علمی، با کار علمی همراه بشود، حتماً تأثیر تبلیغ تضمینشده است.
4️⃣ توجّه ویژه به نسل جوان و نوجوان
✔️در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود
👈لکن اهمّ از همه، قشر جوان و نوجوان است؛
♦️فردای کشور مال اینها است،
☑️ایمانشان باید محکم باشد
☑️ذهنشان باید خالی از شبهه باشد
📍ابزارهای ترغیب جوانان به التزامِ عملی به دین، خیلی مهم است؛ برخی از این جاذبهها:
❇️مسجد
❇️هیئت
❇️موعظه
💠نکته پایانی: لزوم ایجاد کانونهای عظیم حوزوی برای تربیت مبلغین اثرگذار با پشتوانه فکری، تحقیقی و علمی
📌اگر ما بخواهیم به قدر ظرفیّت یا نزدیک به اندازهی مورد نیاز ظرفیّت، عناصرِ تبلیغیِ با این خصوصیّات داشته باشیم، احتیاج داریم به کانونهای عظیم حوزوی.
📌احتیاج داریم به یک کانون اساسی. مرکز هم در درجهی اوّل، حوزهی علمیّهی قم است.
⭕️تشکیل کانونی با مأموریّتِ:
1️⃣تهیّهی موادّ تبلیغیِ بهروز
2️⃣تنظیم شیوههای اثرگذار تبلیغی
3️⃣تربیت مبلّغ
🍀سلام بر شهیدان، سلام بر روح مطهّر امام(ره).
http://Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | تبلیغ تهاجمی
لزوم نگاه تمدنی و تهاجم به مبانی جبهه کفر در تبلیغ
✏️ بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع مبلغین و روحانیون ۲۱/۴/۱۴٠۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
49.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 چگونه با سلطه دلار مواجهه کنیم؟/
❓حدود ۸۰ میلیارد دلار واردات شامل چه چیزهایی می شود؟
#تبادل_مستقل
#فقه_المکاسب_با_تبویب_جدید
#مواجهه_صحیح_با_سلطه_دلار
https://eitaa.com/olgou4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 در انزوا قرارگرفتن انتقال معارف دینی توسط خانواده ها به فرزندان در تکثُّر رسانه ای❗️
✏️ برشی از بیانات اخیر رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۲۱/۴/۱۴٠۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
الگوی فقهی تحلیل و مهار تورّم، قم، ۲٠ اردیبهشت ۱۴٠۲.pdf
9.34M
🗞متن کامل گزارش مقدماتی شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی درباره الگوی فقهی تحلیل و مهار تورم/ ۳۵۵ صفحه
❓چرا حوزه های علمیه از ظرفیت آیات و روایات برای حل مسئله تورم استفاده نمی کنند؟
❓چهار راه حل اصلی برای مهار تورم از نظر فقه کدام است؟
#تحلیل_های_نجات_بخش_فقه_المکاسب
#تبادل_بایع_و_مشتری
#الگوی_فقهی_تحلیل_تورم
https://eitaa.com/olgou4
❓چرا مبلغین و روحانیون جهادی و انقلابی بزرگوار در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را «سال مهار تورّم» نامگذاری کرده اند؛ برای امیدوارکردن مردم، از آیات و روایات در مورد «مهار تورّم»، راهکاری ارائه نمی کنند؟!
⁉️ مگر نه این است که شما قائل به «جامعیت اسلام» هستید؟!
⁉️ مگر حضرت آقا وظیفه ی اداء حق جامعیت اسلام و تبیین این موضوع را به روحانیون واگذار نکردند؟!
⁉️ چرا در امور مهم اقتصادی (خصوصا مهار تورّم)؛ حق جامعیت دین، اداء و تبیین و تبلیغ نمی شود؟
🖇 دریافت متن کامل «الگوی فقهی تحلیل و مهار تورّم»:
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh/118
کانال موانع تحقق تمدن اسلامی👇👇
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
🔷 لزوم تبلیغ(جهاد تبیین) در مورد مسائل تمدنی و جامعیت اسلام
«اسلام دین جامعی است و باید حقّ این جامعیّت را اداء کرد؛ ...اینکه عرض میکنم «اداء حق»، در درجهی اوّل این است: تلاش کنیم نظر اسلام را دربارهی خودش که به کدام عرصه از عرصههای زندگی اهتمام میورزد، در آنها نظر دارد، اقدام دارد، "تبیین" کنیم، ترویج کنیم، بیان کنیم؛ اوّلقدم این است.
بعد هم سعی کنیم [این مطلب] "تحقّق" پیدا کند.
... آنچه اسلام مطرح میکند، این است که عرصهی فعّالیّت این دین، تمام گسترهی زندگی بشر است؛ از اعماق قلب او تا مسائل اجتماعی، تا مسائل سیاسی، تا مسائل بینالمللی، تا مسائلی که به مجموعهی بشریّت ارتباط دارد.
در قرآن، این معنا واضح است؛ یعنی اگر کسی این قضیّه را انکار کند، قطعاً به بیّنات قرآن توجّه نکرده.
... اسلامی که قرآن معیّن میکند و معرّفی میکند، اسلامی است که در تمام شئون زندگی دخالت دارد، رأی دارد، نظر دارد، مطالبه دارد. خب؛ این را بایستی دانست و در مقابل افرادی که در این زمینه تلاش میکنند تا این حقیقت روشن را انکار کنند، بایستی پاسخگویی کرد.
[از سویی هم] چون مسائل اجتماعی و وظایف مهمّ جامعهسازی و تمدّنسازی در اسلام وجود دارد، لذا اسلام به مسئلهی حاکمیّت هم اهتمام دارد. نمیتوان فرض کرد که اسلام نظم اجتماعی را به یک شکلی مطالبه کند امّا مسئلهی حاکمیّت و ریاست دین و دنیا را در آنجا مشخّص نکند.»
✔️ بیانات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنهای در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام - ۲/۸/۱۴٠٠
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بازخوانی تحلیل های علیل حجت الاسلام علوی بروجردی درباره مهار تورم و اقتصاد اسلامی..
❓خلاصه راه حل های فقه نظام برای مهار تورم
https://eitaa.com/olgou4/5459
❓متن کامل اولین گزارش فقهی شورای راهبردی الگوی پیشرفت درباره مهار تورم / ۳۵۵ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/5453
❓نامه حجت الاسلام علی کشوری به استاد #علوی_بروجردی درباره تورم در سال ۱۳۹۹
https://eitaa.com/olgou4/2657
#تحلیل_های_نجات_بخش_فقه_المکاسب
#تبادل_بایع_و_مشتری
#الگوی_فقهی_تحلیل_تورم
https://eitaa.com/olgou4
معرفی اولویت های تمدنی.pdf
809.6K
🗞 گزارش اجمالی از اولویت های دوازده گانه تمدّنی
(در ۱۴ صفحه)
شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
#اولویت_های_تمدنی
#جامعیت_اسلام
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّه 🏴
🗣 نوحه خوانی مرحوم کوثری در محضر امام خمینی رحمة الله
شکر خدا را که در پناه حسینیم
گیتی از این خوبتر پناه ندارد ...
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 مروی بر اصلاحات ساختاری مورد نیاز در اقتصاد کشور از منظر مباحث مترقی فقه المکاسب...
❓به دلیل واردات ۲۲ میلیون تن مواد غذایی در سال، زنگ خطر را در همه جا به صدا درآورید...
#اصلاحات_ساختاری_اقتصاد
#فقه_المکاسب
https://eitaa.com/olgou4