سطحِ حفاظتِ "عباس عراقچی" افزایش یافته و برخی منابع پروتکلِ آن را تا حَدِ وزیر میدانند؛ شنیده ها نشان میدهد تیمِ حفاظتِ شهید امیرعبداللهیان، وظیفه حفاظت از گزینهیِ جدی وزارت خارجه را عهدهدار شدند.
@akhbarsiasirooz
🔸 این تصویر رشیده طلیب در جریان سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا و عدم همراهیش با لشگر تشویق کنندگان نتانیاهو را با تصویر معروف "آگوست لندمسر"کارگر شرکت کشتیسازی "بلوم ووس " در هامبورگ که از دادن سلام به هیتلر خودداری کرد، مشابهت سازی کرده اند.
@akhbarsiasirooz
🔴تا کی باید بنزین 40 هزار تومان بخریم 1500 تومان بفروشیم؟
🔹پزشکیان: ما در کشور ناترازی انرژی داریم و در حال حاضر برای خرید بنزین، ۸ میلیارد دلار پول میدهیم؛ یعنی بنزین را مثلاً حدوداً ۳۰ یا ۴۰ هزار تومان میخریم، بعد ۱۵۰۰ تومان میفروشیم! خب تا کجا میتوانیم این کار را بکنیم؟
✍️خدا رحمت کند شهید رئیسی را که در موضوع سوخت ، همه جوانب را در نظر گرفته و طرحهای مختلفی را اجرا کردند و بی گدار به آب نزدند . آیا دولت چهاردهم هم جوانب طرح های خود را در نظر خواهد گرفت ؟؟؟
@akhbarsiasirooz
بی بی سی چون که این اتفاق برای پلیس انگلیس اتفاق افتاده ویدئو رو پخش نکرده و صرفا به یه تیکه عکس اونم در بهترین حالتش بسنده کرده
همین اگه برا پلیس ایران بود از ده زاویه تا یک ماه منتشر میکرد
#جریان_تحریف😏
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️دشمن حمله کنه ازت نمیپرسه شعیه هستی یا سنی.
@akhbarsiasirooz
🔻بن گویر: نوار غزه را برای همیشه اشغال میکنیم فلسطینی ها میتوانند مهاجرت کنند...
#رژیم_حرامزاده
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بیاعتنایی ترامپ به نتانیاهو سوژه رسانههای اسرائیلی
🔹ترامپ رئیسجمهور سابق و نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، پس از دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، درحالی که نتانیاهو تمایل داشت با ترامپ دست دهد، ترامپ با بیاعتنایی محض از کنارش گذشت که این رخداد سوژه رسانههای اسرائیلی شده است.
@akhbarsiasirooz
افبیآی: مشخص نیست گلوله به گوش ترامپ اصابت کرده باشد
🔺رئیس افبیآی در جریان یک جلسۀ استماع در واشنگتن به قانونگذاران آمریکایی گفت دقیقا مشخص نیست چه چیزی باعث زخمیشدن گوش ترامپ در حادثۀ پنسیلوانیا شده است.
🔹کریستوفر رای در این جلسه گفت: «دربارۀ اینکه گلوله به گوش ترامپ اصابت کرده یا ترکش تردیدهایی مطرح است.»
🔹ترامپ دقایقی بعد از این تیراندازی در بیانیهای مدعی شده بود که اصابت یک گلوله باعث زخمیشدن بخش بالایی گوش راست او شده است.
🔹بعد از ماجرای تیراندازی برخی کاربران آمریکایی گفتند که این حادثه ممکن است نوعی صحنهآرایی از سوی تیم ترامپ باشد. این ادعا از سوی برخی از کارشناسان رد شده است.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 منافقین بدتر بودند یا داعش؟
🔸امروز پنجم مرداد مصادف با سالروز آغاز عملیات غرور آفرین مرصاد به فرماندهی شهید «علی صیاد شیرازی» در برابر تجاوز نیروهای بعث عراق و منافقین در سال ۱۳۶۷ است که پس از چند روز درگیری با پیروزی نیروهای جمهوری اسلامی به پایان رسید.
🔸برخی کارشناسان معتقدند خشونت منافقین که نام مجاهدین خلق را یدک میکشیدند چه در زمان انقلاب و چه در دوران دفاع مقدس به ویژه پایان جنگ بیشتر از داعش و حتی مغول بود.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نتیجه ای که فرمانده فاتح و بی ادعای عملیات مرصاد از این نبرد گرفت
🌹خداوند متعال این انقلاب را دوست دارد و در هر زمان طوری مقدر می کند که بسیاری از مشکلات و گرفتاری های ما با یک حالت سرافرازانه منتفی می شود
🗓 ۵ مرداد ماه سالروز عملیات مرصاد گرامی باد
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب در دیدار با هیات دولت شهید رئیسی : بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربانی امروز میکنند این دولت نکرده این کار را
🔹بشنوید از ترفند حسن روحانی در این زمینه، از زبان رئیس بانک مرکزی وقت
@akhbarsiasirooz
33.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥روایت جلسه وحشتناک دولت
🔻این کلیپ دردناک را حتما حتما ببینیم
تا بدانیم چرا حتما باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند...
چرا این روایت مستقیم اینقدر دیر منتشر می شود؟
آیا شایسته است دوباره به همین وضعیت به عقب برگردیم؟
@akhbarsiasirooz
♻️ تحویل خزانه با موجودی ۳۰ هزار میلیارد تومانی به دولت چهاردهم
داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹تعبیر خزانه خالی اصولاً یک تعبیر خیلی دقیق نیست به این جهت که عملاً خزانه مثل یک حوضچه است دائماً یک ورودی داخلش میآید و یک خروجی از آن خارج میشود مهم این است که ورودیها و خروجیها با هم بخواند و ما بتوانیم به صورت متوازن پرداختهایمان را با آرامش انجام بدهیم.
🔹هیچگونه نگرانی در ارتباط با تحقق منابع دولت و انجام هزینههایی که در ورودی پیش بینی شده نداریم.
🔹همین الان هم فکر میکنم بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان موجودی است که ما بعد از پرداختهای مربوط به تیر ماه الان در حسابهای خزانه داریم و لذا انشاالله این خزانه را به گونهای که قابل اطمینان باشد تحویل عزیزانمان در دولت آقای دکتر پزشکیان خواهیم داد.
@akhbarsiasirooz
🔴سهسالی که تولیت حرم بود، اگر از او میپرسیدی کدام منطقهی مشهد منزل دارید، میگفت: «باب الجواد، سرای ایران.» مسئولین بارها با اصرار خواستند تا برای ایشان خانهی مناسبی رهن کنند؛ اما هیچ جوره حریفش نشدند. ساکن یکی از سوئیتهای طبقه ششم ساختمانی اداری که متعلق به آستان بود، شد. به قدر چهارتا ساک هم از منزل تهران وسایل ضروری آورد تا آخر شبها که کارش توی آستان تمام میشود و میرود خانه، امکانات مختصری باشد.
@akhbarsiasirooz
جواب مشاور جلیلی به اراجیف گویی جدید ضرغامی:
🔹الحمدلله که دوره وزارت شما و دلقک بازی هایتان تمام شد
@akhbarsiasirooz
#پزشکیان :
خیلی از افراد ستاد اقای #قالیباف الان در ستاد ما مشغول به فعالیت هستن
🔹 اون موقع باور نمی کردم ، اما الان بادیدن مطالب این اکانت ها حرف اقای پزشکیان را باور میکنم
@akhbarsiasirooz
چرایی کاهش مشارکت
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
در چهار انتخابات سراسری اخیر کشور نرخ مشارکت بین ۴۰ تا ۵۰ درصد متغیر بود و در کل از عدد ۵۰ درصد عبور نکرد. برای چرایی این کاهش هرکس فهمی و ذهنیتی دارد. افراد متناسب با نسبتی که با جمهوری اسلامی دارند برای آن علل ردیف میکنند و پدیده «مرگ مؤلف» اتفاق نمیافتد. نگارنده حدود ۱۰ پدیده و ۳۰ روند را برای این مهم احصا نموده است که در این مختصر نمیگنجد، اما دو معادله را بررسی خواهیم نمود. معادله اول این است که طیفی مسئله را معیشت میداند و آن سرمعادله علت را عبور بخشی از مردم از جمهوری اسلامی قلمداد میکند. البته برخی وارد جزئیات نمیشوند و صرفاً «ناامیدی» را علت میدانند. در بررسی معادله باید گفت مردمی که مشارکت میکنند همانهایی نیستند که بیشترین مشکلات معیشتی را دارند؟ اگر فرض این است که روستاها مشکلات بیشتری دارند مشارکت در روستاها بیشتر است. در کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی که جزو مناطق کمتربرخوردارند، مشارکت اول است. در جنوب تهران مشارکت از شمال بیشتر است. در استان تهران (عمده حاشیه نشینان) مشارکت از شهر تهران بیشتر است. پس همه عدم مشارکت به معیشت برنمیگردد، اما معیشت و تورم مستمر عامل مهمی محسوب میشود. آن سر معادله آیا مردمی که رأی نمیدهند از جمهوری اسلامی عبور کردهاند و به عناد رسیدهاند؟ دو نظرسنجی علمی توسط دانشگاه مریلند امریکا و یک سازمان قابل اتکای داخلی نشان میدهد اینگونه نیست. در نظرسنجی دانشگاه مریلند در زمستان ۱۳۹۹،
حدود۴/٩درصد از ایرانیان اساس جمهوری اسلامی را قبول ندارند در نظرسنجی گسترده و سراسری یک سازمان داخلی این عدد ۷ درصد است. پس ۹۳ تا ۹۵ درصد ایرانیان با جمهوری اسلامی عناد ندارند و مسئلهشان حل شود به صندوق برمیگردند، اما معادله دوم که به زعم نگارنده مسئله اصلی اینجاست. یک سر این معادله سردرگم کردن علل مشکلات موجود در ذهن مردم است. وقتی تأثیر تحریم در زندگی مردم را کم میدانیم و علت واقعی تحریم را نیز تبیین نمیکنیم که اصلا مسئله هستهای و موشکی نیست، مردم علت را به کجا ارجاع میدهند؟ وقتی علت اصلی تحریم نیست، پس چیست؟ اینجاست که سؤال برای رأیدهنده پیش میآید که اگر تحریم نیست پس مدیریت و سیاست است. حال اگر طیفهای مختلف سیاسی-فکری که میآیند و میروند بر کرسی دولت و مجلس مینشینند، اما تغییری حاصل نمیشود برای چه باید رأی دهیم؟ اگر دولتها و مجالس مختلف میآیند و میروند و مشکلات پابرجاست، رأی دادن ما چه فایدهای دارد؟ و اینجاست که یأس نسبت به صندوق شروع میشود و امید به کنجی تاریک میخزد. نگارنده بررسی کردهام که در دوران خاتمی فشار تحریم به دلایلی که موضوع آن اینجا نیست کم شد و خاتمی که هیچ حرف و شعار اقتصادی نداشت الان مفتخر است بالاترین رشد را داشته است. چند سال اول احمدینژاد که مذاکرات ادامه داشت ثبات هم بود، اما از سال ۱۳۹۱ که اوباما نفت ما را تحریم کرد طلا، ارز و مسکن سه برابر شد. پنج سال اول روحانی که مذاکره میکردیم ارز ثابت و تک نرخی بود و مقام معظم رهبری هم به خاطر آرامش موجود از روحانی تشکر کرد. اما از اواخر ۱۳۹۶ که زمزمه خروج از برجام و روشن شدن موتور تحریم اتفاق افتاد ارز از ۳ هزارو ۶۰۰ تومان به ۲۹ هزار تومان رسید و سال ۱۳۹۷ سختترین سال اقتصادی ملت ایران شد.
#ادامه_دارد
@akhbarsiasirooz
اخبار سیاسی روز
چرایی کاهش مشارکت سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی در چهار انتخابات سراسری اخیر کشور نرخ مشارکت
چای دبش اگر فساد محسوب میشود، اگر نماینده مجلس خودرو با قیمت تمام شده میگیرد و متهم به فساد است به دلیل چند نرخی بودن ارز است و این چند نرخی به خاطر تحریم است. ایران به دلیل صادرات نفت و گاز و پتروشیمی در حالت عادی اصلاً مشکل ارزی ندارد. شق دوم این معادله به اصلاح طلبان برمیگردد، سیاه مطلق نشان دادن کشور، جامعه، رفتار حکومت، تعاملات بین المللی، ۱۰۰ برابر کردن فساد در ذهن مردم و غیر عادی نشان دادن همه چیز است. به جرئت میتوان گفت اصلاحطلبانی که میگویند و مینویسند در سه سال گذشته حتی یک نقطه مثبت در کارنامه جمهوری اسلامی ندیدهاند. ایران در همه جداول آخر است! از انتخابات تا محیط زیست، از تورم تا تولید، از حمایت از محکومان امنیتی تا اغتشاشات، همه توسط اصلاح طلبان با چند برابر کردن «نمود» نسبت به «بود» منتشر میشود و دوستانشان در رسانههای فرامرزی به کمکشان میآیند. این سیاهی مطلق به صورتی شد که مردم از خود آنان نیز عبور کردند و در این انتخابات به التماس و وحشتافکنی آنان وقعی ننهادند و باز عدهای مشارکت نکردند. خلاصه اینکه اگر تحریم بیاثر یا کم اثر است، جایگزین آن چیست؟ مردم چه چیزی را علل بدانند؟ و داخلی کردن علل کدام امید را برای مشارکت باقی میگذارد؟ دهه ۶۰ نیست که مشارکت همه تکلیفی- شرعی باشد. هنوز بخشی از جامعه چنین هستند، اما نسلهای نوظهور میپرسند برای چه رأی بدهیم؟ آن دفعه رأی دادیم چه شد؟ به ایشان رأی دادیم چه کرد؟ و...امید است در تبیین علل مشکلات از یک سو و بازگشت اصلاحطلبان به قدرت از سوی دیگر، سیاهنمایی کاهش یابد و گرهگشایی از زندگی مردم، ریل مشارکت را به سر جای خود برگرداند.
رفع تحریم دست ما نیست، اما دوگانه تلاش از طریق مذاکره و تلاش برای بیاثر کردن تحریم از روشهای مختلف دیگر با همان سه اصلی که آقای پزشکیان تأکید دارند (عزت، حکمت، مصلحت) باید در دستور کار قرار گیرد. تجربیات دولت سیزدهم در این حوزه مهم است.
#پایان
@akhbarsiasirooz
🔸 هریس پس از دیدار با نتانیاهو: درباره غزه سکوت نخواهم کرد
🔹من نگرانی جدی خود را در مورد وضعیت وخیم انسانی در آنجا «در غزه» به وضوح اعلام کردم. زمان آتشبس در غزه فرا رسیده است.
@akhbarsiasirooz
بنده به عنوان کسی که این سه سال در حوزهی عفاف و حجاب فعال بودم، این ۱۷ درصد رو با گوشت ، پوست استخوانم دیدم و لمسشون کردم. با بنده درد و دل کردند. از خون ریختهی شهید عجمیان دلخور و نگران پایمال شدن خونش بودند. از بی توجهی به حجاب و عفاف ناراحت بودند. از نهادهای فرهنگی منفعل ناراحت بودند. از ولنگاری ناراحت بودند. احساس میکردند مطالبهی اونها شنیده نشد.
از اینکه علیه فساد پهلوی قیام کرده بودند تا فرهنگ دینی رو نجات بدن اما فرهنگ دینی دوباره داشت استحاله میشد ناراحت بودند.
✍️عالیه سادات
@akhbarsiasirooz
🔴معنای دقیق «ولنگاری فرهنگی»!
معنای دقیق «ولنگاری فرهنگی» یعنی همین که دو ماه از مجلس جدید گذشته است و هنوز کمیسیون فرهنگی شکل نگرفته است!
ای بیچاره فرهنگ این کشور!
گویا هنوز بعضی ها متوجه نشده اند که «فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است»
@akhbarsiasirooz
مگه اینترنشنال تروریستی اعلام نشد؟
مگه کشف حجاب جرم نیست؟
مگه مادر کیان پیرفلک دروغ نگفت؟
مگه پارسال پسرعموی قاتلش با ماشین نرفت روی مامور پلیس و به شهادت نرسوندنش؟!
مگه همینا دعوت به اغتشاش نمیکردند؟
مگه تو هر فراخوانی که ضد انقلاب زد اینا همصدایی نکردن؟
قوه قضائیه خوابه؟
بزرگان ما خوابن؟ ایکاش امثال پناهیان ها همون داد و فریادی که برای مجلس راه انداختن همون فریاد رو خرج قوه قضائیه میکردند . یکی از دلایل اصلی کاهش مشارکت مردم در انتخابات ، همین عملکرد نامطلوب و ناراضی کننده قوه قضائیه است.
@akhbarsiasirooz