اخبار سیاسی روز
💢استاندار دهه شصتی دولت سیزدهم ♦️اعضای دولت پس از بررسی سوابق و برنامههای «محسن منصوری» وی را به ع
🔰 انتصاب جوانترین استاندار دولت سیزدهم/ محسن منصوری استاندار تهران شد
🔹با پیشنهاد وزارت کشور و رای اعتماد هیات وزیران، مهندس محسن منصوری به عنوان استاندار تهران تعیین شد. وی از جمله مدیران کارآمد جوان انقلابی است که در سالهای اخیر مسئولیتهای کلان محلی و ملی را برعهده داشته است.
🔹منصوری متولد سال ۱۳۶۳ از شهرستان ورامین و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه تهران و مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید از دانشگاه شهید رجایی است.
🔹معاون بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مدیر عامل بنیاد علوی، مدیر عامل بنیاد کرامت آستان قدس رضوی با حکم آیتالله رئیسی و فرماندار ورامین در دولت دهم از جمله سوابق مهم وی بوده است.
🔹منصوری همچنین معاون دفتر وزارتی در وزارت آموزش و پرورش، قائم مقام ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه، فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان ورامین، مشاور نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم و دبیر کمیته مستندسازی وزارت آموزش و پرورش را برعهده داشته است.
🔹محسن منصوری در دولت دهم به عنوان جوانترین فرماندار کشور، سابقه درخشانی از خود به جا گذاشته و بعنوان فرماندار برتر استان تهران برگزیده شد. او همچنین دبیرکلی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان را هم برعهده داشته است.
🔹وی همچنین هفته گذشته با حکم رئیسجمهور عضو شورای عالی هلال احمر شده بود.
@akhbarsiasirooz
🔸عزم چین برای الحاق تایوان به خاک خود
🔹 شی جین پینگ رئیس جمهور چین در مراسم یکصدمین سالگرد انقلاب این کشور از عزم کشورش برای الحاق تایوان به خاک خود خبر داد.
🔸رئیس جمهور چین گفت: جدایی طلبی و استقلال طلبان تایوان بزرگترین مانع برای دستیابی به اتحاد مجدد سرزمین مادری وجدیترین خطر برای یکپارچگی ملی محسوب میشود.
🔹شی جین پینگ افزود: موضوع تایوان یک مسئله داخلی است و هیچ نیروی خارجی نباید دخالت کند.
@akhbarsiasirooz
✍️رهبر انقلاب
اگر حاج قاسم شهید نمیشد تا ۱۰ سال دیگر در همان مسئولیت حفظش میکردم. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم.
۱۳۹۹/۲/۲۸
@akhbarsiasirooz
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
@akhbarsiasirooz
🔻اقتصاد ترکیه در انتظار روزهای سختتر
🔸این روزها بیش از هر زمان دیگری، اقتصاد ترکیه در تنگنا و شرایط دشوار قرار گرفته است.
🔸دلار آمریکا که در دوران اعمال سیاست های تند دونالد ترامپ بر ترکیه به مرز 7 لیره رسیده بود، حالا 8 و نیم لیره را نیز پشت سر گذاشته و برای عبور از 9 لیره خیز برداشته است.
🔸بسیاری از کارشناسان اقتصادی، وضعیت موجود را به عنوان یک بحران اقتصادی جدی قلمداد می کنند که در آن، آسیب های بزرگی همچون افزایش تورم، بیکاری و فقر گریبان گیر بخش قابل توجهی از جامعه ترکیه شده است.
🔸درحالیکه اقتصاد ترکیه، برای بسیاری از تحلیلگران و فعالان اقتصادی، یک الگوی موفق معرفی میشود، اما حرکات اشتباه اردوغان و تیم او، باعث شده است که دستاوردهای اصلاحات اقتصادی در این کشور در معرض تهدید بزرگ قرار گیرد.
🔸 بررسی آمارهای اقتصادی این کشور حاکی از آن است که در سالهای اخیر، وضعیت این متغیرها عمدتا رو به وخامت بوده است.
🔸آتیلا یشیل آدا اقتصاددان و تحلیل گر مالی ترکیه، در مورد وضعیت کنونی اقتصاد کشورش، تحلیل کوتاهی نوشت که بازتاب گسترده ای در رسانه ها و فضای مجازی پیدا کرد.
🔶یشیل آدا که همواره پیش بینی های او در مورد فراز و فرودهای نرخ دلار و وضعیت بازار درست درآمده، برای وصف رویدادهای احتمالی آتی، این عبارت مشهور را به کار برد: «زمستان سختی در راه است».
🔸یشیل آدا در توضیح پیش بینی خود گفته است:«پس از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی، زمستان بسیار سختی برای لیره ترکیه در راه است. در نتیجه، مداخلات مداوم برای حفظ ارز وجود خواهد داشت و این روند را می توان نهایتاً برای 3 تا 6 ماه ادامه داد. من بر اساس برنامه جدید ابلاغ شده از سوی دولت که به عنوان برنامه پلان میان مدت نامگذاری شده، به شما می گویم، اگر دلار از 9 لیره و حداکثر 9.25 لیره تجاوز کند، مداخله بسیار خشنی صورت خواهد گرفت. ما در زمستان، برای تامین بسیاری از اقلام مصرفی و مواد غذایی، رشد قیمت باور نکردنی را تجربه خواهیم کرد».
@akhbarsiasirooz