✍️رهبر انقلاب
اگر حاج قاسم شهید نمیشد تا ۱۰ سال دیگر در همان مسئولیت حفظش میکردم. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم.
۱۳۹۹/۲/۲۸
@akhbarsiasirooz
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
@akhbarsiasirooz
🔻اقتصاد ترکیه در انتظار روزهای سختتر
🔸این روزها بیش از هر زمان دیگری، اقتصاد ترکیه در تنگنا و شرایط دشوار قرار گرفته است.
🔸دلار آمریکا که در دوران اعمال سیاست های تند دونالد ترامپ بر ترکیه به مرز 7 لیره رسیده بود، حالا 8 و نیم لیره را نیز پشت سر گذاشته و برای عبور از 9 لیره خیز برداشته است.
🔸بسیاری از کارشناسان اقتصادی، وضعیت موجود را به عنوان یک بحران اقتصادی جدی قلمداد می کنند که در آن، آسیب های بزرگی همچون افزایش تورم، بیکاری و فقر گریبان گیر بخش قابل توجهی از جامعه ترکیه شده است.
🔸درحالیکه اقتصاد ترکیه، برای بسیاری از تحلیلگران و فعالان اقتصادی، یک الگوی موفق معرفی میشود، اما حرکات اشتباه اردوغان و تیم او، باعث شده است که دستاوردهای اصلاحات اقتصادی در این کشور در معرض تهدید بزرگ قرار گیرد.
🔸 بررسی آمارهای اقتصادی این کشور حاکی از آن است که در سالهای اخیر، وضعیت این متغیرها عمدتا رو به وخامت بوده است.
🔸آتیلا یشیل آدا اقتصاددان و تحلیل گر مالی ترکیه، در مورد وضعیت کنونی اقتصاد کشورش، تحلیل کوتاهی نوشت که بازتاب گسترده ای در رسانه ها و فضای مجازی پیدا کرد.
🔶یشیل آدا که همواره پیش بینی های او در مورد فراز و فرودهای نرخ دلار و وضعیت بازار درست درآمده، برای وصف رویدادهای احتمالی آتی، این عبارت مشهور را به کار برد: «زمستان سختی در راه است».
🔸یشیل آدا در توضیح پیش بینی خود گفته است:«پس از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی، زمستان بسیار سختی برای لیره ترکیه در راه است. در نتیجه، مداخلات مداوم برای حفظ ارز وجود خواهد داشت و این روند را می توان نهایتاً برای 3 تا 6 ماه ادامه داد. من بر اساس برنامه جدید ابلاغ شده از سوی دولت که به عنوان برنامه پلان میان مدت نامگذاری شده، به شما می گویم، اگر دلار از 9 لیره و حداکثر 9.25 لیره تجاوز کند، مداخله بسیار خشنی صورت خواهد گرفت. ما در زمستان، برای تامین بسیاری از اقلام مصرفی و مواد غذایی، رشد قیمت باور نکردنی را تجربه خواهیم کرد».
@akhbarsiasirooz
به ادعای روزنامه کلمبیایی سمانا بر اساس یک سری "اسناد لو رفته" ایران تسلیحات قابل توجهی به ونزوئلا منتقل کرده است.
در بین این تسلیحات، تسلیحاتی که از مبدا آمریکا هم هستند دیده میشوند. در واقع ونزوئلا در قالب برنامه دفاعی خود تسلیحاتی از کشورهای ایران، روسیه، چین و حتی از مبدا آمریکا در بازار سیاه خریداری کرده است.
ونزوئلا به تازگی یک زرادخانه قدرتمند از ایران از جمله موشک، بمب، رادار و سیستم های دفاع هوایی به دست آورده است.
در 21 ژوئن گذشته، یک هواپیمای باری بوئینگ 747-200F شرکت هواپیمایی ایرانی فارس ایر قشم، تحت کنترل ماهان ایر، در بزرگترین پایگاه نظامی ونزوئلا، ال لیبرتادور (بائل)،واقع در پالو سیاه ماراکای، از ایران فرود آمد.
این یک فصل مهم در مسابقه تسلیحاتی است که مادورو چهار سال پیش آن را طراحی کرد.
آژانس های اطلاعاتی حداقل 12 تا 17 پرواز مشابه این پرواز را شناسایی كرده اند. در مجموع 1050 موشک، 400 بمب، 500 راکت، 30 کانتینر و 35 رادار ارسال شده اند. همه این تسلیحات در قالب بخشی از عملیات موسوم به عملیات سپر بولیواری 2021 است.
@akhbarsiasirooz
⭕️ دولت قوی و لزوم فعال سازی مرکز بررسیها
🔹 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری از جمله دستگاههایی است که از ابتدای تشکیل تا به امروز به جز جذب بودجههای قابل توجه و ارائه متونی غیرکاربردی و عمدتا نظری، کار چشمگیری انجام نداده و گرهی از مشکلات کشور را باز نکرده است و شاید به همین علت به چشم آقای رئیسی نیامده و هنوز امنیتیترین مهره اصلاحات ریاست آن را بر عهده دارد. این مرکز تا امروز پاتوق امنیتیهای اصلاحات بوده تا با خیال راحت در آن بنشینند و از بودجههای آن برای پیشبرد جنگ روانی قدرتطلبانه و بازیهای سیاسیکارانه استفاده کنند.
🔹 اما این مجموعه میتواند و باید چراغ راه "دولت قوی" باشد و محل پیوند متخصصین انقلابی دانشگاه با هسته مرکزی دولت قرار گیرد.
🔹دولت رئیسی در سالهای پیش رو با انبوهی از کارهای برزمین مانده دولتهای قبل و مشکلات جدید روبرو خواهد شد. (ادامه خشکسالی و بیکاری و مهاجرت ناشی از آن و تبعات امنیتی اجتماعی آنها، فتنهانگیزیها و شورشهای قومیتی هدایت شده از خارج مرزها، ایجاد تنشهای پی در پی با همسایگان بواسطه دخالت قدرتهای فرامنطقهای و ...) که هدف تمامی آنها متوقف کردن این دولت در مسیر خدمترسانی و حل معضلات مردم است.
🔹شناخت و رصد این رویدادها و ارائه راهکار برای مهار این حرکات از جمله وظایف مرکز "بررسیها" است و به همین علت شایسته است رئیس جمهور بدون تعلل و در اولین فرصت ممکن با انتصاب فردی چیره دست در پژوهشهای کاربردی و میدانی و صاحب دغدغهها و انگیزههای انقلابی به مدیریت این مرکز، آن را به کانونی فعال برای طراحی و انجام پژوهشهای ریشهای (مانند آمایش جمعیت، مهار بحران آب، مدیریت مطالبات قومیتی، فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، سیاستگذاری کلان اشتغال و ...) تبدیل کند و با تهیه و ارائه گزارشها و پیشنهادات کاربردی، رئیس جمهور را در شناخت دقیق مسائل و هماهنگی دولت برای غلبه بر آنها یاری دهد.
✳️ مدیر دولت قوی به مرکزی قوی برای مشاوره و شناخت مسائل کلان کشور نیاز دارد و چرا این مجموعه "مرکز بررسیهای راهبردی ریاست جمهوری" نباشد؟
✍️ دکتر #کوشکی
@akhbarsiasirooz