هدایت شده از حدیث سهر
🔶 خیلی نیاز نیست خودتان را به زحمت بیاندازید!
🔹استاد حسن رمضانی:
بنده حقیر تا مدت سه الی چهار سال تحت تأثیر روش و منش آیت الله ایازی (ره) بودم و لذا لب به برنج و گوشت و غذاهای لذیذ نمیزدم و همانطور که ایشان با خوردن غذاهای ساده مثل آش و نان و نمک سد جوع میکردند، حقیر هم اینگونه سد جوع میکرد. و این رویه همینطور در من بود تا اینکه با جناب آقاحیدر آقای معجزه (ره) آشنا شدم و ایشان برخلاف آیت الله ایازی در این زمینه باز عمل میکرد. علاوه اینکه خود آقا حیدر معجزه طباخ بود و آشپزی خیلی خوبی داشت، لذا ایشان در این زمینه راحت بود و می فرمود: همانطور که شرع مقدس فرموده است فقط پرخوری و زیاده روی و افراط نکنید و نیز زیاد گوشت نخورید و معده خود را قبرستان حیوانات قرار ندهید، از این بیشتر خیلی نیاز نیست خودتان را به زحمت بیاندازید. البته ایشان برخی اوقات تأ کید میکرد: «گاهی خوردن یک لقمه برخلاف سلوک است و برای شخص سالک مضر است، چنانکه گاهی گفتن یک کلمه برخلاف سلوک است و برای کسی که در مسیر سلوک است ضرر دارد، لذا باید مواظب خوراک و گفتار خود بود و به اندازه خورد و به اندازه سخن گفت»، ولی آن گونه هم نبود که امثال آیت الله ایازی بر خود آنقدر سخت بگیرد، مخصوصا برای خانواده و نزدیکان و مهمانان خیلی باز عمل میکرد و سخت نمیگرفت. ازاینرو با دیدن آقای معجزه و آشنا شدن با ایشان، روش ما در خوراک و خوردن عوض شد و به حالت معمولی و طبیعی در آمد.
(حدیث سهر، ص۴۷۴)
#حیدر_معجزه_تهرانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
هدایت شده از javedan.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از سخنرانی
| خدا قول داده ...
🎥 برشی از سخنرانی #آیت_الله_جاودان
🌙 پنجشنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
🕌 مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران
📱 @javedan_ir
🌐 www.new.javedan.ir
عنه عليه السلام : مَن أبصَرَ عَيبَ نَفسِهِ لَم يَعِبْ أحَدا .[غرر الحكم : 8379.]
امام على عليه السلام : هر كه بيناى عيب خود باشد، از هيچ كس عيبجويى نكند.
هدایت شده از خواص آیات
📿✍️ برای پاک شدن نفس از رذائل به چه اذکار یا ختوماتی مشغول شویم؟
⚜️ آیت الله مبشرکاشانی:
ذکر شریف سُبْحانَ اللهُ در حال سجود هر قدر که مقدور است و عدد هزار خوب است و ذکر صلوات اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ الَّذِينَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً، صبحها هر روز صد مرتبه و ذکر استغفار حداقل هفتاد مرتبه و صد مرتبه، اتمّ و هزار مرتبه، اکمل است.
#اذکار
🌹@kavasayat🌹
مقام معظم رهبری (حفظه الله تعالی) درباره خودسازی می فرمایند:
«هر دعوتی که انسان را به لجام گسیختگی در لذّات بکشاند، دعوت به آتش و دعوت به بدبختی و هلاکت است. به طور کلّی، دعوت انبیا، دعوت حکما، دعوت های الهی، در جهت کفّ نفس از این لذایذ است، که روزه هم از این قبیل است. به همین خاطر است که در روایات ما، ماه رمضان یک صحنه ی مناسب شمرده شده است؛ برای این که انسان در این ماه تمرین کند و مجموعه ی گناهان را ترک گوید. یک روایت از امام صادق (علیه السلام) است که خطاب به «محمّد بن مسلم» می فرماید: «یا محمّد! اذا صمت فلیصم سمعک و بصرک و لسانک و لحمک و دمک و جلدک و شعرک و بشرک». امام صادق (علیه السلام) به این یار و شاگرد نزدیک خودشان می فرمایند که وقتی روزه می گیری، باید شنوایی تو روزه گیر باشد، بینایی تو روزه بگیرد، زبان تو روزه بگیرد، گوشت و خون و پوست و موی و بشره ی تو روزه دار باشد؛ دروغ نگویی، انسان های مؤمن را دچار بلا نکنی، دل های ساده را اغوا نکنی، برای برادران مسلمان و جامعه ی اسلامی توطئه درست نکنی، بدخواهی نکنی، بددلی نکنی، تهمت نزنی، کم فروشی نکنی، امانت داری کنی. انسانی که در ماه رمضان با کفِ ّ نفس خود، از خوردن و آشامیدن و مشتهیّات نفسانی و جنسی روزه می گیرد، باید زبان خود، چشم خود، گوش خود، و همه ی اعضا و جوارح خود را روزه دار بداند و خود را در محضر خدای متعال و دوری گزیده از گناهان بینگارد. دنباله ی روایت می فرماید: «و لا یکون یوم صومک کیوم فطرک»؛ روز روزه ی تو، مثل روز فطر تو نباشد؛ مثل روزهای عادّی نباشد. روز ماه رمضان هم همان گونه رفتار کنی که در روزهای عادّی رفتار کردی. باید به تربیت نفس توجّه کنی و این فرصت را مغتنم بشماری. در یک روایتی دیگر می فرماید: «صوم النّفس امساک الحواس الخمس عن سائر المأثم».
از امیرالمؤمنین (علیه السلام) نقل شده است که روزه ی نفس، غیر از روزه ی جسم و روزه ی شکم است. روزه ی نفس انسان این است که همه ی حواس پنجگانه ی او از گناهان امساک کنند. «و خلوّ القلب من جمیع اسباب الشّر»؛ دل از همه ی موجبات و اسباب شرّ و فساد خالی شود. با خدای متعال و با بندگان خدا، دل را صاف و بی غلّ و غش کنیم. در این جهت، روایات زیادی هست.
هدایت شده از استاد کامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خودت طبیب خودت باش!
🎥استاد فروغی :
انسان یک جوری است که خودش ، طبیب خودش است. اگر خودت در عالم اخلاق ، عالم معنویت اراده نکنی که خودت ، خودت را طبابت کنی ، از پیامبر هم کاری ساخته نیست! یادت باشد ، از هیچ کسی کاری ساخته نیست.
اول باید خودت اراده کنی که خودت را طبابت کنی ، اگر خودت نخواهی ، این شدنی نیست. خودت باید این میل را برگردانی سمت خداوند متعال...
خودت را رها کردی ، خودت برای خودت طبیب نشدی ، به همین جهت زمینه ی طبابت دیگران هم برایت پیدا نمی شود...
کانال استاد کامل @ostade_kamel
⚡️راه خلیل الله شدن
1️⃣ اطعام و نماز شب
🔹قال رسول الله صلى الله عليه و آله : ما اتَّخَذَ اللّه ُ إبراهيمَ خَليلاً إلاّ لإِطعامِهِ الطَّعامَ، و صلاتِهِ باللَّيلِ و النّاسُ نِيامٌ
🔸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خداوند ابراهيم را خليل خود نكرد، مگر از آن رو كه مردم را اطعام مى كرد و شب هنگام كه مردم خفته بودند او به نماز مى ايستاد .
2️⃣ کمک کردن و کمک نخواستن
🔹قال الرضا علیه السلام: إِنَّمَا اتَّخَذَ اللَّهُ إِبْرَاهِیمَ خَلِیلًا لِأَنَّهُ لَمْ یَرُدَّ أَحَداً وَ لَمْ یَسْأَلْ أَحَداً قَطُّ غَیْرَ اللَّهِ تَعَالَی
🔸امام رضا علیهالسلام فرمود: خداوند، ابراهیم(ع) را به عنوان خلیل خود انتخاب کرد زیرا هرگز تقاضا کننده ای را محروم نساخت و هیچ گاه از کسی غیر از خدا، تقاضایی نکرد.
3️⃣ سجده
🔹قَالَ قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) لِمَ اتَّخَذَ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِبْراهِيمَ خَلِيلًا قَالَ لِكَثْرَةِ سُجُودِهِ عَلَى الْأَرْضِ
🔸از امام صادق پرسیدم چگونه حضرت ابراهیم خلیل الله شد؟ فرمود به خاطر سجده های زیادی که داشت.
4️⃣ ذکر صلوات
🔹عَنْ عَبْدِ الْعَظِيمِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ الْحَسَنِيِّ قَالَ سَمِعْتُ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ الْعَسْكَرِيَّ (ع) يَقُولُ إِنَّمَا اتَّخَذَ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِبْراهِيمَ خَلِيلًا لِكَثْرَةِ صَلَاتِهِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ ص
🔸حضرت عبد العظیم حسنی گوید از امام هادی علیه السلام شنیدم که میفرمود همانا خداوند حضرت ابراهیم را دوست خود برگزید به این خاطر که او بسیار بر محمد و آلش صلوات میفرستاد.
📚 علل الشرایع ص۳۴-۳۵
@seyyed_hossein_kashfi
هدایت شده از قصص العلماء
⛔️اگه طلبکار میشی، انجام نده.
لینک کانال قصص العلماء
https://eitaa.com/ghesasolama
هدایت شده از نعیم // ادعیه و حرزهای اهل بیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ خدا فرمود: یکبار مرا به مهمانی دعوت کنید؛ من فقط مهمانی یک میزبان را قبول میکنم؛ شرایطش را داری یا فراهم میکنی؟ ....😢
🌹 حیات طیبّبه // سعید فریور
eitaa.com/s_farivar
هدایت شده از مدرسه بندگی قم 📚
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام محقق نائینی از عالم برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دستهای انسان بسته میشود و دیگر هیچ کاری نمیتواند برای خودش بکند..
🎙 #رهبر_انقلاب
اگر انسان باور کند که «ابدیت» در پیش دارد و تمام تجهیزات این سفر ابدی را باید همین الان در همین دنیا فراهم کند و باور داشته باشد زندگی دنیا نسبت به ابدیت همچون توقف چند ساعته در یک کاروانسراست،هرگز و هرگز سرنوشت خود را به دست کسی نمیدهد که همه برنامه و منتهای فکر و آرمانش فقط و فقط محدود به ساخت و ساز همین کاروانسراست .فرق حکومت دینی و غیردینی از همین جا روشن میشود.
«از انقلاباسلامی تا تمدناسلامی_صفحه 53»
🌱@ostad_vakili
هدایت شده از عارفانه
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«ماهها روزه بگیری، سالها اهل نماز شب باشی، خیلی خوبه و کمک میکنه، ولی اینها اصل نیست؛ اصل، اینست که...»
🌱 نماهنگی زیبا از سخنان آرامشبخش جناب استاد مؤیدی، تقدیمی کانال عارفانه
@Arefane | عارفانه
🐍نیش های مار فقط برای یک قضاوت اشتباه:
حساسیت کار قضاوت و عواقب قضاوت اشتباه:
داستان واقعی آیت الله نراقی:
🥀گفتم اين مار چرا تو را ميزند؟
🍂 گفت: قضيه از اين قرار است كه من مردي هستم مؤمن، اهل نماز و روزه و خمس و زكات، و هر چه فكر ميكنم از من كار خلافي كه مستحق چنين عقوبتي باشم سر نزده است، و اين باغ با اين خصوصيات نتيجه برزخي همان اعمال صالحه من است؛ مگر آنكه يك روز در هواي گرم تابستان كه در ميان كوچه حركت ميكردم، ديدم صاحب دكاني با يك مشتري خود گفتگو و منازعه دارند؛ من رفتم نزديك براي اصلاح امور آنها، ديدم صاحب دكان ميگفت: سيصد دينار (شش شاهي) از تو طلب دارم و مشتري ميگفت: من پنج شاهي بدهكارم. من به صاحب دكان گفتم: تو از نيم شاهي بگذر، و به مشتري گفتم: تو هم از نيم شاهي رفعِ يد كن و به مقدار پنج شاهي و نيم به صاحب دكان بده.
صاحب دكان ساكت شد و چيزي نگفت؛ ولي چون حق با صاحب دكان بوده و من به قدر نيم شاهي به قضاوت خود ـ كه صاحب دكان راضي بر آن نبود ـ حق او را ضايع نمودم، به كيفر اين عمل خداوند عزوجل اين مار را معين نموده كه هر يك ساعت مرا بدين منوال نيش زند، تا در نفخ صور دميده و خلائق براي حساب در محشر حاضر شوند، و به بركت شفاعت محمد و آل محمد عليهم السلام نجات پيدا كنم.
ماجرای تحفه بهشتی ملامهدی نراقی از وادیالسلام. hajj.ir
هدایت شده از العبد
🌷 حجت الاسلام جعفر ناصری :
✍ از جمله سفارشات آیت الله مولوی قندهاری(ره) ، این بود که يکی از چهارده معصوم مخصوصاً حضرت بقيةاللّه را در اعمال عبادی خويش شريک کنيم و من نميدانستم اين كار چگونه است تا اين كه به اين داستان برخورد كردم كه ؛
🖌 سلطاني براي شكار بيرون شد. به دجله رسيد. مرد فقيری را ديد که زار و نزار و خسته و نااميد ، کنار تور ماهیگیری خود نشسته است. از او تفقّد کرد و گفت : «پيرمرد! چرا ماهی نميگيري؟»
🖌 پيرمرد در جواب گفت : «از صبح هر چه تور انداختم حتّی يک ماهی هم در تور من نيامد.» سلطان به ذکاوت ، دريافت که روزنهی رزق ماهیگير ، تنگ است و بهره ای ندارد. فرمود : «تور ، باز بيفکن به شراکت که نيمی از من و نيمی از تو.» پيرمرد که سلطان را نمي شناخت گفت : «از صبح ، بسيار تور انداختم و يک ماهی هم صيد نکردم.»
🖌 سلطان گفت : «ضرری که ندارد ؛ يک تور به شراکت بينداز» پيرمرد برخاست و توری به شراکت انداخت ؛ تور ماهيگير پر شد از ماهي های بزرگ و کوچک و فراوان صيد کرد و خوشحال شد. پادشاه گفت : «حال ، نيمی از صيد ، از آنِ من است و نيمی از آنِ تو.»
🖌 پيرمرد گفت : «قبول است» سلطان گفت : «من نيمهی خويش به تو بخشيدم. همهی ماهیها از آنِ تو باشد» پيرمرد خوشحال شد و با دستی پُر به منزل رفت.
🖌 فردا دو مأمور از طرف سلطان به دنبال مرد فقير آمدند و مرد را به حضور سلطان بردند. چشم پيرمرد که به سلطان افتاد سلطان را شناخت و گمان کرد که برای نيمهی صيد ، او را احضار کردهاند ؛ بلافاصله گفت : «قربان! ماهي های شما حاضر است ؛ کسی را بفرستيد تا تقديم کنم»
🖌 سلطان گفت : «ای مرد صياد! ما ديروز با هم شريک شديم. با اينکه من نيمهی صيد خود را به تو بخشيدم ، امّا ديشب به خود ميگفتم که شريک سلطان را وضع و روزي ، بهتر از اين بايد ؛ حال که ما را در کار شريک کردی و شريک سلطان شدي ، زندگی بهتری بايد داشته باشي»
🖌 سلطان دستور داد تا وسایل آسايش زندگی بسيار بدو بخشيدند و شاد و مسرور ، مرخّص شد.
☘ حال چنين است که عمل و عبادتی که حضرت بقيةاللّه (علیه السلام) در آن شريک باشد، کَرم و عنايت آن بزرگوار کمتر از سلطان و سلاطين ظاهری نيست و کرم بسيار خواهد نمود و خدای امام زمان (علیه السلام) هم به اين نيّت خير ، جزای نيکو و بسيار خواهد داد.
☀️ به ما بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1582039040C6a7a30e470
هدایت شده از حدیث سهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ استاد رمضانی:
✅ بالاترین سطح عبادت یعنی
😇 من هر کاری که انجام می دهم.... برای خداوند باشد و بس
😌 و همه کارها دارای اجازه الهی باشد.
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوشش کنیم در این ماه، تا میشود، کمحرف باشیم.
https://eitaa.com/OstadMoayyedi/1800
تذکر ۱ : مطالبی که در فضای مجازی میخوانیم یا مینویسیم، شبیه حرفشنیدن و حرفزدن است.
تذکر ۲ : استاد مؤیدی بارها تأکید کردهاند: حرفهایی که باعث نشاط اطرافیان خصوصاً خانواده میشود، حرفهای خوب است و نباید از این حرفها سکوت کنیم؛ خصوصاً اگر سکوتمان باعث ناراحتشدنشان بشود.
برای عضویت در کانال «استاد مؤیدی» روی اینجا بزنید.
هدایت شده از قصص العلماء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺علمی که تکبر بیاره وباله.
لینک کانال قصص العلماء
https://eitaa.com/ghesasolama
هدایت شده از برنامه تلویزیونی کلمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰کلمه روح اللّه |
🔹 آدم خیال میکند
🔻آدم خیال میکند که من دارم کوشش میکنم و میخواهم در این پست باشم، برای خدا میخواهم این کار را بکنم. این خیالاتی است که انسان میکند. انسان چون خودش را خیلی دوست دارد، خیال میکند که هر کاری که میکند خوب است، و هر کاری که میکند برای خداست. لکن اگر خودش را عرضه کند به یک کسی که خدا را میشناسد، آن وقت به او میفهماند که نه، کار تو برای خودت بوده. همه کارها برای خودت است.
#کلمه_روح_الله
▫️برنامه تلویزیونی کلمه
🏷️@kalame_tv1
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖نسخه| علامه طباطبایی(ره) برای مراقبه در بیان علامه طهرانی(ره)
🔸 راهکارهایی برای تحقق مراقبه حقیقی
#نسخه
▫️«برنامه تلویزیونی کلمه»
🏷️@kalame_tv1
به پایان فکر نکن،
اندیشیدن به پایان هرچیز،
شیرینی حضورش را تلخ میکند،
بگذار پایان تورا غافلگیر کند
درست مثل آغاز...
هدایت شده از نَفَحـــــاتْ
زندانی توهم مان هستیم، لذا هرکاری می کنیم می خواهیم با توهم مان درست دربیاید. توهمات غلط الان را در زندگی مان نمیبینیم وقتی محضر رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم رفتیم میبینیم که تمام کارهای مان از روی توهم بوده است...
حجت الاسلام والمسلمین ناصری
@nafahat_14
هدایت شده از ذکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷پرچم زمین نمیماند..
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
امام حسین علیه السلام و شب قدر.mp3
2.48M
🎙️#پادکست
✍️ شبی به سرعت نور
✅ امام حسین علیهالسلام اینگونه شب قدر را برایمان راحت کرده...
🔗صوت کامل سخنرانی (کلیک کنید)
#ماه_رمضان #شب_قدر
🎙️@Aminikhaah_Media
🔆 شب نزول ولایت امیرالمومنین علیهالسلام
أَبِی عَنْ سَعْدٍ عَنِ ابْنِ أَبِی الْخَطَّابِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عُبَیْدِ بْنِ مِهْرَانَ عَنْ صَالِحٍ عَنْ صَالِحِ بْنِ عُقْبَةَ عَنِ الْفَضْلِ بْنِ عُثْمَانَ قَالَ: ذُکِرَ عِنْدَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ قَالَ مَا أَبْیَنَ فَضْلَهَا عَلَی السُّوَرِ قَالَ قُلْتُ وَ أَیُّ شَیْ ءٍ فَضْلُهَا قَالَ نَزَلَتْ وَلَایَةُ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام فِیهَا قُلْتُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ الَّتِی نُرَجِّیهَا فِی شَهْرِ رَمَضَانَ قَالَ نَعَمْ هِیَ لَیْلَةٌ قُدِّرَتْ فِیهَا السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ وَ قُدِّرَتْ وَلَایَةُ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام فِیهَا .
📚معانی الأخبار؛ ص ۳۱۶.
فضل بن عثمان گوید: در محضر امام صادق علیهالسلام آیه «إنّا أنزلناهُ فی لیلةِ القدر» تلاوت شد، حضرت فرمودند: چه واضح است برتری این سوره بر سایر سوره ها.
راوی گوید: عرضه داشتم: برتری آن در چیست؟ حضرت فرمود: ولایت امیر المؤمنین علیه السلام در آن نازل شده است.
عرض کردم: در شب قدری که ما در ماه رمضان امید درک آن را داریم؟ فرمودند: آری. شبی که در آن، آسمانها و زمین مقدّر شده و ولایت امیر المؤمنین علیه السّلام در آن مقدَّر و معیّن شده است.