🔺... ادامه مطلب
🔰در زمان ائمه(عليهم السلام) هم عدهاى از مسلمانان كه به طوايف مُرجئه معروف بودند چنين اعتقاداتى داشتند؛ يعنى مىگفتند صِرف داشتن ايمان، انسان را از عذاب آخرت نجات مىدهد اگرچه همه كباير را هم مرتكب شده باشد. اين گروه از مسلمانان با داشتن چنين عقايدى، در واقع خـودشان را فـريب مىدادند.
🔰متأسفانه در ميان شيعيان هم كسانى با شنيدن و يا مشاهده رواياتى كه در شأن و منزلت ائمه اطهار(عليهم السلام) و در امان بودن محبّان ايشان از عذاب آخرت بيان شده است، به چنين توهمات و اعتقادات افراطى دچار شدهاند؛ يعنى فكر مىكنند چون دوستدار اهل بيت(عليهم السلام)هستند، حتى اگر مرتكب بزرگترين گناهان كبيره نيز شوند! آمرزيده مىشوند.
🔰چنين عقايدى حتى در زمان امام باقر و امام صادق(عليهما السلام)نيز در بين شيعيان شايع شده بود. از جمله كارهايى كه امامان ما ـ خصوصاً از زمان امام باقر(عليه السلام) به بعد ـ براى مقابله با اينگونه افكار انحرافى انجام دادند، تلاش براى زدودن اين اعتقادات غلط از ميان شيعيان بود.
💠 امام رضا(عليه السلام) در ضمنِ روايتى به اين موضوع اشاره نموده و مىفرمايند:
اِنَّه لَيس بين اللّهَ و بين اَحَد قَرابَة
خداوند با كسى خويشاوندى ندارد.
🖇 امام باقر(عليه السلام) نيز در روايتى مىفرمايند:
مَن كانَ لِلّه مُطيعاً فَهوَ لَنا وَلىٌّ وَ مَن كانَ لِلّه عاصياً فَهوَ لنا عَدوٌّ؛
هر كس مطيع فرمان الهى باشد، دوست ما و هر كه از فرمان خداوند سرپيچى نمايد دشمن ما است.
١. بقره ۴٧
٢. جاثيه ١۶
٣. بقره ٨٠
۴. مائده ١٨
📚پندهای امام صادق علیه السلام به ره جویان صادق ص١٢۶
@akhlaghz
🔺... ادامه مطلب
💭 بزرگی میفرمود: تمام عبادت ها، سیر و سلوکها و انجام واجبات و ترک محرمات برای این است که به روز اول برگردیم. یعنی از آلودگیهایی که کسب کرده ایم تھی شویم. و به دوران کودکی که پاک و دست نخورده بودیم برگردیم.
✨ در حالت یکی از عرفای بزرگ نقل کرده اند که یک موقعی شاگردانش دیدند استاد به سجده افتاده و میگوید: حسن، حسن، حسن. گفتند: ما تا به حال چنین ذکری نشنیده بودیم. در اسمهای خدا هم حسن نیست. دلیل این کار چیست؟
گفت: دیشب خدا فرزندی به من عنایت فرمود. نام او را حسن گذاردم. نگاه کردم دیدم چیزی که اهل عرفان و سیر و سلوک بعد از هفتاد سال در آرزوی رسیدن به آن هستند و معلوم نیست به آن دست یابند، در این نوزاد وجود دارد.
👌کودکان خردسال رضای محض و تسلیم محض اند. تعیُن ندارند. خودخواه نیستند.
👌 اگر همه دنیا را به اسم بچه کنیم خوشحال نمی شود.
👌اگر همه را هم از او بگیریم ناراحت نمی شود.
👌 اگر همه دنیا بگویند درود بر این نوزاد، هیچ خوشحالی ندارد.
👌اگر همه بگویند مرگ بر این نوزاد یک ذره ناراحت نمی شود.
اما اگر یک ذره بی احترامی به ما کنند، چهل سال قهر میکنیم. ‼️
✅پاکی نوزاد خیلی فوق العاده است.
📚تربیت فرزند ص٧١
@akhlaghz
‼️ وقتی ملائک به زن بی حجاب می خندند
طبق روایت ، یکی از لحظاتی که ملائک می خندند ، هنگامی است که زن بد حجاب و بی حجاب می میرد و بستگانش او را در قبر می گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می پوشانند تا بدنش دیده نشود .فرشتگان می خندند و می گویند :
تا وقتی که جوان بود و با دیدنش هر کسی تحریک می شد و به گناه می افتاد( محرمان او غیرت به خرج ندادند و ) او را نپوشاندند ، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند ؛ او را می پوشانند . ۱
🔹پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند :
زنان بد حجابی که در عین این که پوشیده اند ، برهنه اند ( لباس بدن نما می پوشند) ، با ناز و کرشمه راه می روند ( و مردان را فریب می دهند ) و سرهایشان مانند کوهان شتر است ( موها را روی سر جمع می کنند ) اینان داخل بهشت نمی شوند و بوی آن را هم استشمام نمی کنند . ۲
۱. فوائد الرضویه
۲. کنز العمال
📚 بهشت اخلاق
@akhlaghz
5ce9b76d87e0522ec1f1984d_956251435479191456.mp3
6.82M
🏴🏴🏴
🎵 به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(علیهم السلام)
@akhlaghz
⚠️ برداشتی نادرست پیرامون #غیرت
بسیاری "تعصب و حمیت" را با "غیرت" اشتباه میگیرند و با تقسیم آن به دو نوع خوب و بد، تعصب به باورهای درست و حمیّت در دفاع از مقدسات و رسوم خود را پسندیده میدانند. در حالی که واژه #تعصب با #عصبیّت همریشه و بهمعنی "طرفداری بدون دلیلِ منطقی" و #حمیّت بهمعنی "دفاع همراه با عصبانیت و نخوت" است. [و] #غیرت یعنی بیتفاوت نبودن نسبت به پایمال شدن حق.
همهٔ کسانی که بهسبب تعلق قومی، مذهبی و مانند آن از رسوم، اندیشه یا فردی طرفداری و برای آن جوش و خروش میکنند، کار خود را غیرت بهشمار میآورند؛ ولی راه تشخیص غیرت از تعصب و حمیت، دقت در شیوهٔ برخورد با انتقاد و اندیشههای متفاوت و روش مواجهه با دلایل منطقی است.
‼️ کسی که حاضر به شنیدن دیدگاه مخالف نیست و به دیگران اجازهٔ انتقاد، انتخاب، پرسش و مخالفت نمیدهد و هیچ نکته و سخن درستی را از دگراندیشان و دشمنانش نمیپذیرد، فرد باغیرتی نیست.❗️او متعصبی خودخواه است که حتی اگر مرام و مذهبی درست و برحق داشته باشد هم از آن بهره نمیبرد.
💠 محتوای اصلی خطبهٔ قاصعه در نهجالبلاغه، مبارزه با تعصب و حمیت است. امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در این خطبه، ابلیس را #امام_متعصبان معرفی میکنند و ریشهٔ عصیان او را حمیت و بیمنطقی و مخالفت بیدلیل با حق میدانند.
✅ آن حضرت یک استثنا برای مذموم بودن کار بیدلیل ذکر میکنند و میفرمایند اگر ناچارید به چیزی تعصب بورزید، نسبت به #اخلاق_نیکو تعصب داشته باشید. چرا که اخلاق انسانی تنها موضوع ذاتاً ارزشمندی است که گرایش به آن نیازی به دلیل ندارد و آتش اختلاف و خودخواهی را در میان مردم شعلهور نمیکند.
🔰برگرفته از وبسایت جامع کلام
@akhlaghz
هدایت شده از برداشت های نادرست اخلاقی
▪️برداشت ویژه
بعضی سن پیری را برای تهذیب و اصلاحِ نفْس درنظر گرفته اند ؛ غافل از آن که درخت نفس اماره ، اگر سالمند شد ، ریشه کنی آن محال می گردد.
▫️امام خمینی ره :
تا جوانی در دست توست کوشش کن در عمل و در تهذیب قلب و در شکستن اقفال و رفع حجب که هزاران جوان که به افق ملکوت نزدیکترند موفق می شوند و یک پیر موفق نمی شود.
قید و بندها و اقفال شیطانی اگر در جوانی غفلت از آنها شود هر روز که از عمر بگذرد ریشه دارتر و قویتر شوند.
« درختی که اکنون گرفته است پای / به نیروی شخصی برآید ز جای
گرش همچنان روزگاری هَلی / به گردونش از بیخ برنگسلی »
از مکاید بزرگ شیطان و نفس خطرناکتر از آن، آن است که به انسان وعده اصلاح در آخر عمر و زمان پیری می دهد و تهذیب و توبه الی الله را به تعویق می اندازد.۱
۱.صحیفه نور ج۲۲
@akhlaghz
رابطه #مسائل_معنوی با #آرزوهای_دراز
✅ در برخی از توصیهها آمده که شما در امور مادی به "زیر دستان" خودتان نگاه کنید، و در امور معنوی به "بالا دست" های خود نگاه کنید.
در برخی از سفارشات امام خمینی - رحمه الله - و برخی از بزرگان نیز آمده است: اگر انسان نسبت به امور معنوی آرزو داشته باشد خیلی خوب است، ولی در همانجا نیز باید انسان #امکانات_خودش را ملاحظه کند و حد و اندازه ی خودش را محاسبه کند و در همان حد آرزو داشته باشد و آنگاه برنامه ریزی و حرکت کند.
📌 به عنوان مثال: کسی که میخواهد به کمال برسد اگر برنامه ریزی غیرواقع بینانه داشته باشد و استعدادها و توانایی جسمی و روحی و ظرفیتهای خودش را در نظر نداشته باشد، ولو در امور معنوی، با مشکل مواجه میشود.
مثلاً «بیش از وسعش روزه بگیرد. » یا «بیش از توانش نماز بخواند. » یا «بیش از توانایی خود بخشش کند. »
❌ این افراط و تفریطها در حقیقت برخاسته از #آرزوهای_غیرمعقول است. چنین فردی از آن اول هدفی که در نظر گرفته و آرزویی که در ذهنش بوده، یک #آرزوی_غیر_واقع_بینانه بلکه همراه با #خیال_بافی بوده است.
📚 پرسشها و پاسخهای قرآنی ج٢ص۶٩
@akhlaghz
🔴🔶مدح امام عصر
وقتی غزل به عشقِ تو آغاز می شود
بال وُ پَـرِ پـریدنِ من باز می شود
وا می شود زبانِ قلم می شود غزل
دارد غَزل نوشته اَم اِعجاز می شود
هیچم ولی همین که تو را می زنم صدا
عرشِ خدا اسیرِ همین ساز می شود
لطفِ خـداست نوکـری آلِ فاطمه
پس صوتِ دلخراشِ من آواز می شود
این نابَلَد همین که به مضمونِ تو رسید
استادِ فَـنُّ و قافـیه پَرداز می شود...
#شعر
#محبوب_خدا
برخی، معیار ارزش گذاری در افراد را قرار داشتن در موقعیت اجتماعی ویژه، نژاد، قوم و قبیله خاص، و یا برخورداری مالی می دانند.
اینان به افرادی که موقعیت بالای اجتماعی دارند احترام ویژه ای می گذارند،ولی فرد ضعیف و زیر دست، از نژاد دیگر را تحقیر می کنند وحتی گاهی او را مورد آزار و اذیت نیز قرار می دهند.
این درحالی است که تمامی افراد از هر نژاد و در هر مقامی ،نزد خداوند متعال با معیار #تقوا سنجیده می شوند، نه نژاد و ثروت و مقام ....
💠 یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُم مِّن ذَکَرٍ وَأُنثَیٰ وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ.
ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ها و قبیله ها قراردادیم تا یکدیگر را بشناسید. (اینها ملاک برتری نیست، ) گرامی ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست. به یقین خداوند دانا و آگاه است.۱
🖇امام باقر علیه السلام در این مورد میفرماید:
هیچ کس را حقیر نشمار،شاید همان شخص ،محبوب و دوست خداست.۲
📚۱.آیه ۱۳ حجرات
📚۲.بحار ۱۷:۱۶۶
@akhlaghz
📣📣📣
💐 مژده به پیروان و عاشقان مولا علی علیه السلام که همیشه دغدغه فرهنگ علوی و کلام ارزشمند ایشان را در سر پرورانده اند.
✅ در "سرای حکمت"، با مشارکت جمعی، روزانه حکمتی از قرآن یا نهجالبلاغه شریف مورد تدبر و تحقیق قرار گرفته و در ادامه توسط کارشناس کانال، نکاتی ناب👌 تقدیم حضور خواهد شد.
‼️ بلطف الهی و مدد ویژه مولا علی علیه السلام، به قدر توان، این میراث گرانبها را از مظلومیت و مهجوریت درآوریم...
🔻به ما بپیوندید👇👇👇
@sarayehekmaat
https://eitaa.com/joinchat/388825132C18f6b828a0
#مطالعه
#تدبر
#تحقیق
#شرح
#نکات_ناب👌
👈در سرای حکمت:
@sarayehekmaat
https://eitaa.com/joinchat/388825132C18f6b828a0
@akhlaghz
🚨 توجه...
#سرای_حکمت... 👆👆👆
🖇 خدمتی جدید از مجموعه برداشتهای نادرست، در ایتا، تلگرام و اینستاگرام...
✅ شرح و توضیح حکمت های زیبا و کاربردی قرآن و نهجالبلاغه در قالب #متن، #صوت #کلیپ_کوتاه...
💥 ارائه توسط کارشناس کانالهای برداشت های نادرست، حجتالاسلام طاهری...
🔻به ما بپیوندید...👇
@sarayehekmaat
https://eitaa.com/joinchat/388825132C18f6b828a0
☑️ سالروز شهادت حضرت حمزه بهانه خوبی است برای اینکه ایشان را هرچند از راه دور زیارت کنیم ، همانطور که اهلبیت علیهم السلام به زیارت ایشان تاکید داشتند :
السلام علیک یاعمّ رسول الله صلی الله علیه وآله
السلام علیک یا خیر الشهداء
السلام علیک یا أسد الله و أسد رسوله ...
📖 مفاتیح الجنان
@akhlaghz
🏴 زیارت امامزادگان ...
مردم گاهی نسبت به بقاع متبرکه و مقام امام زادگان شریف ، کوتاهی نموده و خود را از آثار عظیم زیارت و توجه و توسل به آنها محروم می کنند ؛ در حالیکه این بزرگواران ، اهلبیت گرامی پیامبر اکرم اند و نقش بزرگی در تبلیغ و ترویج اسلام ناب محمدی و فرهنگ علوی و شیعی در مملکت ما دارند ؛ کوچکترین احترام و عرض ارادتی به محضر آنها ، بزرگترین برکات را از سوی خداوند متعال و اهلبیت علیهم السلام ، برای زائر قبور مطهرشان به همراه دارد.
🔹ثواب الأعمال ـ به نقل از محمّد بن يحيى ـ :
يكى از اهالى رى گفت : خدمت امام هادى عليه السلام مشرّف شدم . حضرت پرسيد : كجا بودى؟
عرض كردم : به زيارت حسين عليه السلام رفته بودم .
حضرت فرمود : بدان كه اگر قبر عبدالعظيم در شهر خودتان را زيارت كنى ، همچون كسى باشى كه حسين بن على عليهماالسلام را زيارت كرده باشد .۱
▪️شهادت حضرت حمزه (ع) و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) تسلیت باد
۱.میزان الحکمه
@akhlaghz
🤔 چرا بعضى به جماعت نمىروند؟
با همۀ پاداشها و آثارى كه براى #نماز_جماعت وجود دارد، برخى از اين فيض بزرگ محرومند و با تأسف، شاهديم كه بسيارى، به آن بى اعتنا و كم رغبتاند و حتى در همسايگى مسجد به سر مىبرند، ولى در جماعت مسلمين حاضر نمىشوند و مسجدها، گاهى به صورت ناراحت كننده و دردآورى خلوت است.
علّت شركت نكردن افراد در نمازهاى جماعت، گوناگون است. بعضى واقعاً #عذر دارند و دليلشان پذيرفتنى است، ولى در بسيارى موارد، #بهانههايى_پوچ، بيشتر نيست...
🔻ادامه دارد...
@akhlaghz
🔺... ادامه مطلب
🔰 مرورى به اينگونه دلايل و بهانهها مىكنيم:
🔹بعضى، از پاداشهاى نماز جماعت، غافلند.
🔸برخى، از بدرفتارى برخى نمازگزاران در مسجد، به نماز جماعت بى رغبت مىشوند.
🔹بعضى، تنها بد اخلاقى امام جماعت را، بهانۀ عدم شركت خود قرار مىدهند و آنرا منافى با عدالت او به حساب مىآورند.
🔸بعضى، بخاطر همفكر نبودن امام جماعت، با ديدگاههاى سياسى آنان نسبت به موضوعات و اشخاص و... از شركت در جماعت، دورى مىكنند.
🔹بعضى، بخاطر مشغوليتهاى اقتصادى واجتماعى وگرفتاريهاى روزمرّه، از پاداشهاى عظيم نماز جماعت محروم مىشوند.
🔸بعضى، از برخورد سرد افراد مسجد، دلسرد شده وديگر نمىروند.
🔹بعضى، عيبهاى بستگان و نزديكان امام جماعت را به حساب او مىگذارند و او را قبول ندارند.
🔸بعضى، شركت خود در نماز جماعتى را، مايۀ تقويت و بزرگ شدن پيشنماز در جامعه مىدانند و از آن پرهيز دارند، بى آنكه دليلى روشن بر بى عدالتى امام جماعت داشته باشند.
🔻ادامه دارد...
@akhlaghz
🔺... ادامه مطلب
🔹بعضى، از روى غرور، حاضر نيستند در نماز جماعت يك امام جوان يا فقير زاده، امّا پاك و متعهد و لايق، شركت كنند.
🔸برخى، تن پرور و تنبلاند و در عبادات، بىحوصله و كسلاند و نماز جماعت را، بجاى آنكه كار بدانند، بارمىدانند و به سختى حاضرند دست از كارهاى ديگر بكشند و به جمع مسلمانان در نماز بپيوندند.
🔹بعضى نيز، از طول كشيدن نماز جماعت، از مسجد مىگريزند.
🔸بعضى نيز، از متولّى يا دست اندركاران مسجد، خوششان نمىآيد، از اين رو به نماز جماعت نمىآيند.
اينها گوشهاى از علل سردى برخى نسبت به حضور در نماز جماعت بود.
⬆️ همانطور كه ديديد، بيشتر اينها، #بهانه هايى غير قابل اعتناست. اگر #آگاهى و #رشد_دينى مردم به حدّى برسد كه عوامل ياد شده را كنار بگذارند، و با #خلوص و #همدلى، در صفوفى منظم كنار هم بنشينند، به پاداشهاى عظيم جماعت، توجّه داشته باشند، بد خلقى پيشنماز را، مغاير با عدالت او ندانند. گناه بستگان او را به حساب او نگذارند. و... به بركات و آثار مثبت فراوان اين «گردهمايى دينى» بينديشند، خواهيم ديد كه مساجد، #رونق بيشترى خواهد يافت و خلوتى نمازهاى جماعت، از ميان خواهد رفت.
‼️ البته، صلاحيتهاى علمى واخلاقى پيشنماز، ومحيط گرم و آموزنده بودن مساجد، وبرخورد شايسته واحترامآميز با شركت كنندگان در نماز، به خصوص با جوانان و نوجوانان، مىتواند سهم عمدهاى در جذب آنان به مسجد، اين كانون وحدت ومعنويت داشته باشد.
🚨سهم مسئولان فرهنگى، تبليغى و تربيتى كشور نيز در اين زمينه، مهّم است...
📚پرتوی از اسرار نماز ص٢٢۴
@akhlaghz
پیک صبا کجایی ؟! بشنو کلام ما را
سویش ببر دمادم عرض سلام ما را
گو جان دگر نمانده در سینه ی مریدان
او پادشاه عشق است داند مرام ما را
#امام_زمان_عج
@akhlaghz
#سرای_حکمت را به عزیزان خود پیشنهاد کنید...
🔻کانال "سرای حکمت" در ایتا👇
https://eitaa.com/joinchat/388825132C18f6b828a0
🔻کانال "سرای حکمت" در تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAE87j8I8QRuLGjU6Pg
🔻صفحه "سرای حکمت" در اینستاگرام 👇http://instagram.com/sarayehekmaat
@sarayehekmaat
"نماز" ، تكرار نيست ، #تعميق_است... ‼️
بر خلاف تصوّر بعضى كه نماز را تكرار مىدانند، نماز #نردبان_ترقى است كه هر چه بيشتر با حضور قلب خوانده شود بالاتر مىروى، گرچه در ظاهر ركوع و سجودها تكرار مىشود ولى در حقيقت همانند پلّههاى نردبانى است كه موجب بالا رفتن معرفت و ايمان انسان مىشود.
به تعبير ديگر اين اعمال به ظاهر تكرارى، همانند #كلنگى است كه براى حفر چاه مىزنند، كلنگ زدن در ظاهر تكرارى است، امّا در واقع هر كلنگى كه مىزنيد به عمق بيشترى مىرويد ويك قدم به آب نزديكتر مىشويد. به هر حال، ظاهر نماز تكرارى است، امّا در واقع #عمق_بخشيدن و #پرواز است.١
💠امام صادق عليه السلام :
اگر جلو در خانه يكى از شماجوى آبى باشد و روزى #پنج_بار خود را در آن بشويد آيا چرك و كثافتى بر تن او باقى مى ماند؟ حكايت نماز نيز حكايت جوى آبى است كه تميز و پاكيزه مى كند ؛ هر نمازى كه [آدمى ]بخواند گناهانش را پاك مى كند مگر گناهى كه او را از ايمان به دَر برد و بر آن اصرار ورزد .٢
١. ١١۴نکته درباره نماز ص۵١
٢.میزان الحکمه١١٢٩
@akhlaghz
هدایت شده از برداشت های نادرست اخلاقی
☑️ ذکر عملی
برخلاف تصور بسیاری از مردم ، « ذکر » فقط محدود و منحصر در ذکر زبانی نیست ؛ بلکه ذکر انواعی دارد که عبارتند از : ذکر قلبی (توجه) ، ذکر زبانی و ذکر عملی ؛ که بالاترین آنها ذکر عملی یعنی« انجام واجبات الهی و ترک محرمات الهی » است .
▪️امام صادق علیه السلام:
ﺳَﺮﻭﺭ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺳﻪ ﭼﻴﺰ ﺍﺳﺖ: " ﺍﻧﺼﺎﻑ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ "، ﭼﻨﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭼﻴﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺧﺮﺳﻨﺪ ﻧﺸﻮﯼ ﻣﮕﺮ ﺍﻳﻦ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻢ ﺧﺮﺳﻨﺪ ﺷﻮﯼ ، ﻭ "ﺷﺮﻳﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺩﺭ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩ "، ﻭ " ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﺣﺎﻝ" ؛ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﺳﺒﺤﺎﻥ ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﺍﻟﺤﻤﺪ ﻟﻠّﻪ ﻭ ﻟﺎ ﺍﻟﻪ ﺍﻟﺎّ ﺍﻟﻠّﻪ ﻭ ﺍﻟﻠّﻪ ﺍﮐﺒﺮ ﻧﻴﺴﺖ. ﺑﻠﮑﻪ ﺫﮐﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﻣﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ عزوجل ﺁﻣﺪ، ﺍﻧﺠﺎﻣﺶ ﺩﻫﯽ ﻭ ﭼﻮﻥ ﻧﻬﯽ ﺍﯼ ﺑﻴﺎﻣﺪ ﺭﻫﺎ ﮐﻨﯽ. ۱
۱-ترجمه اصول کافی
@akhlaghz