هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
18.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 شایعه
ابومحمد جولانی : قصد داریم دست های ایران را قطع کنیم و جنگ را به داخل ایران بکشیم
🟢 واقعیت
این مصاحبه جولانی با شبکه الجزیره مربوط به ۹ سال قبل در سال ۲۰۱۵ میباشد و جدید نیست.
جولانی در آن زمان فرمانده جبهه النصره بود و در آن گفتگوی ۵۰ دقیقهای سیاستهای جبهة النصره و جیشالفتح (ائتلاف مخالفان حکومت اسد) را برای جنگ با حکومت اسد تشریح کرد.
🔹 در مصاحبه اخیر جولانی با CNN وی در خطاب به ایران گفته است : میتوانید با سوریه روابط راهبردی داشته باشید.
🔹 بنابراین باتوجه به قدیمی بودن ویدئوی تهدید ایران توسط جولانی و عدم وجود چنین تهدیدی در مصاحبه اخیرش با CNN ، نقل قول قدیمی از وی درباره ایران گمراهکننده ارزیابی میشود.
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هدایت شده از علیرضا زادبر
رژیم صهیونیستی همان کاری که در جنگ با مصر و اُردن انجام داد یعنی تصرف زمین و بمباران تاسیسات ارتش را در ۲۴ ساعت گذشته با ارتش سوریه انجام میدهد تا لااقل برایسالها امکان بازیابی چیزی بنام ارتش سوریه وجود نداشته باشد. این نخستین بار پس از سال ۱۹۷۳ است که رژیم چنین پیش روی در سوریه دارد.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از علیرضا زادبر
اینجا صریح این ابهامات مطرح شد
معامله بر سر اسد
فاصله اسد از ایران
پیشنهاد امارات
و...
https://telewebion.com/episode/0x1062a4d4
دنبال کنید☝️
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خون شهدای مدافع حرم
خانواده های مُعظم شهدای مدافع حرم آن زمان که عزیزانشان از سر غیرت دینی در دفاع از حرم اهل بیت در سوریه و عراق شهید میشدند از جماعتی که امروز شماتت میکنند طعنه و کنایه می شنیدند. آن زمان همینها میگفتند: اینها برای پول می روند! امروز هم همانها به شکل دیگر زخم زبانمی زنند!
خون شهید تکوینا هدر نمی رود.خریدار خون شهید خداوند است و با فراز و فرود سیاسی از ارزش و سعادت شهید کاسته نمیشود. آن زمان در آن ظرف زمانی که داعش به نزدیکی حرم اهل بیت در سوریه و عراق رسیده بودند وظیفه درست آن بود که انجام دادند امروز براساس زمان و متقضیات باید بر سر وظیفه و تکلیف ماند. بالا و پایین دارد اما خسران و فراموشی ندارد. آیت الله منتظری در زمان حیات امام(ره) طولانی شدن جنگ را اشتباه خوانده بود. دل بسیار از خانواده های شهدا پس از مواضع آیت الله منتظری بدرد آمده بود امام پاسخ تند و دقیقی داده بودند که اینها فلسفه شهادت و جهاد را نمیدانند. امام با عذرخواهی از تحلیل غلط آن روزها به خانواده های شهدا گفتند:
من در این جا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان بهخاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم.
#علیرضا_زادبر https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از حریر عادلی ( مارکو)
یادداشتی که خانم ملانی فرانکلین ( مرضیه هاشمی) خبرنگار و مستند ساز آمریکایی ـ ایرانی در اینستاگرام شون منتشر کردند:
دوست دارم به مردم سوریه تبریک بگم. حتی به اونهایی که از سقوط دولتشون خوشحال شدن. آخه دوران خیلی سختی داشتن این مردم از آشوب، ترور، و تحریم های فلج کننده آمریکا ...میخوام تبریک بگم حرکت بخشی از ملت سوریه رو با امید داشتن دمکراسی. ولی خب سنم زیاده و یادمه چطور آمریکا به بهانه نجات افغانستان از کمونیسم، طالبان رو تجهیز کرد و بعد از طالبان هم بیست سال افغانستان رو اشغال کرد، به مرکز کشت هرویین دنیا تبدیل کرد، شکنجه گاه بگرام رو ساخت و کلی جنایت جنگی دیگه که دیوان بین المللی اجازه تحقیق درباره اش رو نداره... میخوام تبریک بگم آزادی سوریه رو از "دیکتاتوری". اما دقیق اخبار رو دنبال کرده ام اون زمان که بعد از "آزادسازی" عراق و پایین کشیدن مجسمه صدام، آمریکایی ها عراق رو بمباران شیمیایی کردن، مرکز شکنجه ابوغریب رو ساختن، و نظامیانی مثل بلک واتر آوردن که کلی قتل و تجاوز دسته جمعی انجام داددوست دارم کنار سوری های مخالف اسد شادی کنم. اما یاد مخالفین قذافی میفتم که به چشم دیدن بمبارون کشورشون توسط نیروهای ناتو رو بعد از خلع سلاح شدن دیکتاتور. و حالا جلوی چشمشون تو روز روشن برده فروشی میشه و آمریکا با خیال راحت از نبود یک قدرت مستقل بهترین نفت سبک دنیا در لیبی رو غارت میکنهو البته شاید قشری از سوری ها که مستقیم قربانی نمیشن ازین ببعد کمتر اخبار تاسف بار مملکت رو بشنون. چون وقتی آمریکایی ها و مزدورانشون صاحب جایی باشن، رسانه ها به ندرت بدبختی های مردم و جنایتهای حاکمانشون رو پوشش میدندر هر صورت فقط میتونم به همه ملت سوریه تسلیت بگم. چه اونهایی که میدونن چه بلایی سرشون اومده، و چه اونها که خواهند فهمید. تنها شیر مردهایی امروز شایسته تبریکن که بزرگترین فداکاری ها رو انجام دادن، نه برای حفظ اسد که برای رضای خدا و نجات خلق خدا از همه بازوهای تروریستی غرب از صهیونیسم گرفته تا داعش. و تبریک بزرگتر به شیرزنانی که پسران و همسران عزیزشون رو راهی این مسیر مقدس کردن. امروز که مردم منطقه طعم تلخ معامله با آمریکا و اس-را-ئیل رو میچشن، برنده فقط کسانی هستن که با خدا معامله کردن. مثقال ذره ای از اعمالشون تلف نخواهد شدو پاداش این معامله قطعا بهشتیست هزاران تبریک به قهرمانان مقاومت!
@hariradeli
هدایت شده از حریر عادلی ( مارکو)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حسین الحریری از رزمندگان حزب الله لبنان وصیت کرده بود که بعد از شهادت زیر پرچم ایران تشییع بشه
@hariradeli
هدایت شده از صابرین نیــوز
🚨رسانههای سوری اعلام کردند رژیم صهیونیستی هم اکنون در حال حمله به دمشق و حمص است!
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
هدایت شده از صابرین نیــوز
🔺عکسی که بعنوان زندان های مخوف اسد در حال پخشه،یک فریم از هوش مصنوعیه
ـــــــــــــــــــــــ
#صابرین نیوز اخبار جبهه مقاومت👇
🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
ریاکاری آمریکایی: دو سال پیش طی یک مصاحبه برنامه ریزی شده CNN با شهید ابراهیم رئیسی ، مجری سی ان ان از داشتن حجاب خودداری کرد و این مصاحبه لغو شد.
🔴با این حال، زمانی که ابومحمد الجولانی، رهبر سابق داعش و القاعده چنین درخواستی را مطرح کرد، CNN با خوشحالی پذیرفت!!
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
«سقوط اسد: روایتی از جدال هژمون و رؤیای ملتها»
این روزها بعد از سقوط شوک آور بشار اسد، هر کسی از ظن خود یار ماجرا شده و سقوط او را متوجه به یک کانون خاص ارزیابی میکند و بر اساس آن تجویزاتی صادر میکند. برخی مانند اصلاح طلبان با اتخاذ یک دیدگاه رمانتیک و با اقتباس از ادبیات اندرزنامه ای حکومت های استبدادی را تشویق به اصلاحات سیاسی و بازگشت به اعتماد مردم میکنند. در نقطه مقابل اصولگرایان اعتماد به آمریکا و برخی از دولت های منطقه ای متحدش را مهمترین عامل شکست بشار اسد میدانند. آنان با استناد به نقل قول های رسمی و غیررسمی فقدان روحیه رزم آوری بشار اسد را موثرترین عامل بعنوان متغیر نهایی رقم زننده وضعیت سیاسی امروز سوریه میدانند. منتقدین سیاست خارجی ج.ا خیانت روسیه را پررنگ میکنند و ماجرای پیش آمده را به معاملات پشت پرده احتمالی روسیه و ترکیه نسبت میدهند.استراتژیست ها و ملیتاریست ها نیز از ضعف امکانات راهبردی نیروهای مقاومت پس از ماجراهای ۷ اکتبر سخن میگویند.
هر چند بدوا اینطور به ذهن خطور میکند که این عوامل همه در تبیین چندوجهی اجتماعی و سیاسی جهان انضمامی موثر است اما فقدان یک نظریه معتبر علمی در تحلیل، شطح گویی را تا به آنجا می رساند که برخی سقوط اسد را به فیلتر نبودن شبکه های اجتماعی یا رویکرد نئولیبرالی اقتصاد سوریه نسبت میدهد. مشخص است دز چنین عرصه مشوبی از تحلیل نه تنها نمی توان از تجربه سوریه درس گرفت بلکه تجویزاتی صادر خواهد شد که به گمراه کردن بیشتر دیگران منجر خواهد شد.
در روابط بینالملل، عوامل ساختاری و غیرساختاری به دو دسته از مولفههایی اشاره دارند که بر رفتار دولتها و سایر کنشگران بینالمللی تأثیر میگذارند. عوامل غیرساختاری، به جنبههای داخلی، هویتی، فرهنگی و روانشناختی کنشگران اشاره دارند که در تبیین رفتار آنها نقش دارند. این عوامل معمولاً در نظریات سازهانگارانه و لیبرال برجسته میشوند. در نقطه مقابل عوامل ساختاری است که به آن دسته از ویژگیها و نیروهایی اشاره دارند که از ساختار نظام بینالملل نشأت میگیرند و بهطور مستقیم یا غیرمستقیم رفتار کنشگران را محدود یا هدایت میکنند. این عوامل عمدتاً از دیدگاههای ساختارگرا (مانند رئالیسم) مورد تأکید قرار میگیرند.
واقعیت این است که بدون توجه به متغیرهای ساختاری مانند ویژگیهای نظام بینالملل، مداخله قدرت های بزرگ و نقش هژمونی و سلطه نمیتوان متغیرهای سطح واحد مانند ایدیولوژی و فرهنگ، شخصیت و ویژگی رهبران و فشارهای داخلی را تبیین کرد. مساله اصلی این نیست که در کشورهایی که از رنج استبداد ساقط میشوند دموکراسی نیست. مساله اینجاست که آمریکا اجازه نمیدهد که دموکراسی و تقویت مناسبات دو جانبه دولت و ملت در این کشورها شکل بگیرد. هژمون و سلطه به یک فرمول و معادله ای دست یافته است: فشار اقتصادی برای برهم زدن شالوده های مدنی و ایجاد تنگنای ژئوپلتیک برای تخلیه امکانات راهبردی و هجمه تبلیغاتی برای برهم زدن تعادل های عقلانی و آغاز فرایند تساقط!
از این واقعیت نمی توان غافل شد که غرب نظریه صلح دموکراتیک را برای همان غرب میخواهد و تجویزات دموکراتیک آنها صرفا اهرم فشاری برای دامن زدن به تضادهای اجتماعی کشورهایی است که در جغرافیای خود مستقل از غرب تولید قدرت میکنند و چنانچه در این کشورها امر بر تقویت جامعه مدنی و تقریب مردم و حکومت دائر شود غرب خود بزرگترین دشمن دموکراسی در این کشورها خواهد بود. هر چقدر هم شما مسئولین را به بازگشت به مردم تشویق کنید در آینده نظام جهانی به سرکردگی آمریکا علی رغم دادخواهی و ژست دموکراسی شما خواهند کوشید تا با فشار و مهار شدید ایران در محیط سیاست خارجی، تسهیل کننده و تزریق گر نوعی از رادیکالیسم دوگانه (اجتماعی و حکومتی) باشند تا با بروز بحران های درونی مانعی جدی بر سر راه توسعه سیاسی در ایران باشند.
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
همین تعریف تمجیدها را از مردم احمق لیبی هم کردند لیبی از 2011 نه تنها روی ارامش ندیده بلکه صدها هزار نفر از همان مردم مشغول پایکوبی در خیابانها از ساقط شدن قذافی کشته شدن خانه هاشون ویران شده زیرساختهاشون بطور کلی نابود شده زنان و دخترانشون در بازار برده و کنیز خرید و فروش میشن مناطق نفتی اش در اشغال رسمی امریکا اسرائیل فرانسه انگلیس ایتالیا سواحلش محاصره عملی است و نفتش به تاراج میره درحالیه هیچ دولتی در آن بر سر کار نیست!
سالهاست اولویت آمریکا اسرائیل انگلیس و فرانسه و المان در خاورمیانه دولت/ارتش زدایی از کشورهای منطقه ماست.
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
📌آشنایی با تحریرالشام
🔹️هیئة تحریرالشام (HTS) از گروههای مختلفی تشکیل شده که در طول زمان با هم ادغام یا تغییر ساختار دادهاند. این گروه در ژانویه ۲۰۱۷ با اعلام اتحاد چند گروه شورشی و جهادی در سوریه بهوجود آمد.
🔹مهمترین گروه منشعبشدهای که نقش اصلی در تشکیل هیئة تحریرالشام داشت، "جبههالنصره" بود.
🔹منشأ و گروههای اصلی تشکیلدهنده هیئة تحریرالشام:
جبههالنصره (Jabhat al-Nusra):
🔹جبههالنصره، شاخه رسمی القاعده در سوریه بود که در سال ۲۰۱۱ تأسیس شد. در سال ۲۰۱۶، جبههالنصره اعلام کرد که از القاعده جدا شده و نام خود را به جبهه فتحالشام تغییر داد. این گروه هسته اصلی هیئة تحریرالشام است. هدف این تغییر نام و ساختار، کاهش فشارهای بینالمللی و بهبود تصویر این گروه در میان مخالفان داخلی سوریه بود.
حرکة نورالدین الزنکی:
🔹این گروه در ابتدا بخشی از هیئة تحریرالشام بود و در تأسیس آن نقش داشت، اما بعدها به دلیل اختلافات داخلی از آن جدا شد.
جیش السنه (Army of the Sunnah):
🔹یکی از گروههای شورشی محلی که به هیئة تحریرالشام پیوست.
لواء الحق (Brigade of the Truth):
🔹این گروه نیز از شورشیان محلی سوریه بود که در تأسیس هیئة تحریرالشام مشارکت داشت.
جبهة أنصارالدین (Ansar al-Din Front):
🔹یک ائتلاف جهادی کوچک که به تحریرالشام پیوست.
🔸نکات مهم:
🔹هیئة تحریرالشام تلاش کرده است تا خود را بهعنوان یک گروه مستقل و غیرمرتبط با القاعده معرفی کند، اما بهدلیل پیشینه جبههالنصره، همچنان از سوی بسیاری از کشورها و سازمانهای بینالمللی بهعنوان یک گروه تروریستی شناخته میشود. این گروه نقش اصلی را در کنترل بخشهایی از استان ادلب در شمال غرب سوریه داشت و یکی از قدرتمندترین گروههای شورشی در این منطقه محسوب میشد.
🔸هدف تشکیل:
🔹تشکیل هیئة تحریرالشام با هدف ایجاد یک ساختار متمرکزتر و جلب حمایت محلی و کاهش فشارهای بینالمللی بر گروههای جهادی انجام شد. با این حال، اختلافات داخلی و جدا شدن برخی از گروههای مؤسس، قدرت و وحدت آن را در طول زمان تحت تأثیر قرار داده است.
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
🔺️بشار اسد؛ نه آنچنان سیاه، نه آنقدرها سفید!
🔹به نظرم بشار اسد آنقدر خوب، و سزاوار آن بود که حتی اگر قرار بود کنار گذاشته شود نیز، با عزت و احترام کنار میرفت؛ او مقاومت را دوست داشت، استقلال را میخواست، عزت را بر ذلت ترجیح میداد، غرور ملی را میپسندید و سر سازگاری با ظلم و خصوصا صهیونیسم هم نداشت، و دم از آرمان هم میزد؛ مثل خیلی از ماها که هر کداممان میتوانیم برای خودمان یک بشار اسد باشیم؛ بشار اسدی که همه این خوبی ها را دارد، اما خوی دیکتاتوری اش را هنوز ترک نکرده، دنیا در نظرش بزرگ است، لاکچری بودن را دوست دارد، ادعای بزرگ بودن میکند، اما وقتی بازی به خطوط پایانی و حساسش میرسد، از یک جایی، دیگر میبُرد و نمیتواند ادامه دهد؛ انسانی با ظرفیت محدود؛ مثل خیلی از ماها، که مناسب جایگاه خودمان و آدم آرمانی که از آن دم میزنیم نیستیم!
🔹بشار اسد و امثال او فقط میتوانند بخشی از مسیر مقاومت را بپیمایند؛ آنجا که باید بین مرگ و زندگی یکی را انتخاب کند، همه آنچه را که ارزش می پندارد کنار میگذارد و به حیات دنیوی چنگ میزند. من آقای اسد را سرزنش نمیکنم؛ او فقط همینقدر میتوانست مقاوم باشد؛ او سطحش در اندازه سطح مورد نیاز مقاومت واقعیِ اسلامی نبود؛ و مقاومت مجبور بود با همین ظرفیت و داشته ها، ممنون او هم باشد که تا اینجا همکاری و همراهی کرده است؛ تحلیلِ همه تحلیلگران، محترم؛ اما من معتقدم ترس از مرگ، بشار را کنار زد؛ جنگ داشت به مراحل حساسی میرسید و سطح مقاومت نیز همسطح با جنگ بالا میگرفت؛ اما وقتی دید دشمن به دیوانگی افتاده، حلقه اول فرماندهی حزب الله را ترور کرده، نصرالله را به شهادت رسانده، و حتی رهبری ایران را تهدید میکند، وقتی خودش نیز با چنین تهدیدی مواجه میشود و رسانه های صهیونیستی هر روز خبری در این خصوص کار میکنند، کم می آورد؛ او همزمان در معرض وسوسه ها و وعده های دروغین برخی حکام عرب هم بوده است.
🔹این معادله را جلوی حاج قاسم اگر بگذارند به پیشوازش میرود: خجالت بکشید من را از چندتا گلوله میترسانید؟ با نصرالله وقتی مطرح میکنند میگوید: خودم میدانم من را میکشند لیکن قطعا سننتصر، و باز مسیر را ادامه میدهد! این معادله را آیت الله سید علی حسینی خامنه ای هم به سخره میگیرد و آنگونه، با صلابت در نماز جمعه نصر حاضر میشود؛ قالیباف هم، عراقچی هم، و حتی پزشکیان نیز با این معادله شوخی میکند و صد البته که قاآنی ها و حاجی زاده ها و خلاصه هر آنکه در میدان جمهوری اسلامی قدم میزند با آن رفتار مشابهی خواهد داشت؛ اما آیا جهانبینی اسد نیز مانند جهانبینی افراد فوق الاشاره است؟
🔹آیا اسد نیز نگاهش به مرگ از دریچه شهادت و رستگاری است؟ آیا دنیا در نگاه اسد نیز به همان اندازه بی ارزش است و او نیز برای مرگِ فی سبیل الله لحظه شماری میکند؟! یقینا خیر! او مقاومت را برای خود تا قبل از ترور تعریف کرده بود! اسد امروز سنگ محکی برای انقلابیونی است که دم از مقاومت میزنند، مقداری از مسیر را هم میروند، اما شاید هنوز به مراحل حساس نرسیده اند که بفهمند چند مَرده حلاج اند؛ انقلابیونی از جنس آنها که خوب بودن را دوست دارند، اما نمیتوانند در زندگی پیاده کنند؛ همانها که احتمالا از زندگی لاکچری بدشان نمی آید، برای خواستگار دخترشان شروط آنچنانی میگذارند، مستاجر را اذیت میکنند، در کار کم فروشی میکنند و حتی ممکن است کاسبی گران فروش باشند؛ بگذریم..!
🔹بشار اسد اما همانگونه که در ابتدا نوشتم، حالا که قرار بود به پایان خط برسد، میتوانست عزتمندانه از دور خارج شود؛ میتوانست آواره نباشد؛ میتوانست این دنیا را بدهد و عقبا را بخرد! او فرصت این را داشت که برای آزادسازی خاک وطنش به جولان حمله کند و [چه پیروز شود و چه شکست بخورد] به یک قهرمان ملی تبدیل شود؛ او میتوانست دموکراسی را بپذیرد و در صورت عدم انتخاب، آبرومندانه گوشه ای از کشورش بنشیند و باز فرصت اثرگذاری داشته باشد؛ میتوانست دست رد به سینه مقاومت نزند و حداقل اجازه دهد مقاومت کارش را پیش ببرد؛ هر کدام از این کارها را کرده بود وضعی بهتر از آنچه اکنون دارد میداشت و عزیز تر و عزتمند تر میبود، حتی اگر از قدرت حذف میشد!
🔹در پایان لازم است بگویم ما فقط واقعیت ها درباره او را مینویسیم، قصد آن را نداریم او را تخریب کنیم؛ چرا که او در حد بضاعت و ظرفیتش خدمات بزرگی به مقاومت داد، لیکن نتوانست وصیت پدر مرحومش را تا پایان حفظ کند؛ وصیتی که به او گفته بود تا زمانی که با ایران هستی، هستی؛ و هر وقت ایران را رها کردی دیگر نخواهی بود؛ و اسد دیگر نیست!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
#بشاراسد #سوریه #انتقام #انصاف
🚨 بشار اسد خوب یا بد؟! وقتی انصاف نداریم ...
این روزها شاهد انواع تحلیلها در مورد علل سقوط سوریه هستیم.
به چندنمونه اشاره می کنم👇
👈چون بشار اسد گوش به مشورتهای ایران نداد.
👈چون بشار اسد به غرب اعتماد کرد(جالب است! این جمله را کسانی میگویند که خودشان در برجام به غرب اعتماد کردند)
👈چون مردم سوریه بشار اسد را دوست نداشتند( نمیدانند بشار در انتخابات در بین سه نامزد با ۹۲ درصد آراء، رئیس جمهور شد)
👈چون بشار اسد حمایتش را ازجبهه مقاومت کمرنگ کرده بود.
👈چون بشار اسد به وعدههای بن سلمان اعتماد کرد....
حقیر به عنوان کسی که در سال های ۹۵/۹۴/۹۳ در سوریه حضور داشته و الان نزدیک ۶۰ روز است درگیر مسایل منطقه هستم موارد بالا را به دلایل ذیل دور از انصاف ارزیابی می کنم.
🔸 تنها رئیس جمهوری که در بین کشورهای منطقه، زمان حملهی صدام از ایران تمام قد و شجاعانه حمایت کرد و حتی به ایران تسلیحات داد حافظ اسد بود و این روحیه کاملا در بشار اسد وجود داشت.
🔸 سالهاست سوریه به خاطر عدم معامله بشار اسد با غرب، مورد محاصره اقتصادی و تحمیل جنگ ویرانگر چه از طرف داعش،چه صهیونیستها می باشد و در این مدت او ذرّه ای در مقابل خواستههای آمریکا از جمله عدم حمایت از ایران و حزب الله کوتاه نیامد.
🔸 با وجود اینکه بیش از ۸۰ درصد نفت سوریه توسط آمریکا غارت میشود و اکثر زیرساختهای مهم سوریه توسط داعش،آمریکا و صهیونیستها از بین رفته، ولی بشار اسد کشور را حفظ کرد.
🔸 در حمله صهیونیستها به غزه و لبنان بشار اسد کاملا از جبهه مقاومت پشتیبانی کرد و در پذیرایی از آوارگان لبنانی سنگ تمام گذاشت( دستور داد تمام هتلها با هزینه بسیار ناچیز به آوارگان اسکان دهند)
🔸 در مقابله با داعش و حفاظت از حرم های مطهر کاملا دست ایران و سایرگروهای مقاومت را باز گذاشت و لذا در دوران بشار نظامیان سوریه احترام خاصی برای ایرانی ها قائل بود.
🔸 بشار اسد دست ایران را در سرمایه گذاری اقتصادی کاملا باز گذاشته بود( متاسفانه ایران استفاده نکرد)
🔸 حمایت و همکاری با شیعیان سوریه یکی از ویژگی های بشار اسد بود.
🔶 و در یک جمله یکی از دلایل سقوط بشار اسد،انتقام از او بابت نقاط قوتش می باشد.
❗️اما طبیعتا بشار اسد اشکالات مهمی هم داشت؛ مثل:
حضور کم رنگ در بین مردم،زندگی اشرافی،ضعف در رسانه ای کردن فعالیتها،نداشتن ساختار تشکیلاتی مطمئن،عدم جلوگیری از نفوذ و موارد دیگر که باید مایه عبرت همه به ویژه برخی از مسئولین ما بشود.
#عبرت #سوریه #تحلیل #وافی
🖍محمدمسلم وافی/۱۹ آذر
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
۳ زندانی شاخص آزاد شده از صیدنایا در عفو سال ۲۰۱۱ که پس از آزادی بنای جهانی زیباتر را برای نسل بشر گذاشتند.
زهران علوش موسس جیش الاسلام
حسان عبود موسس احرار الشام
احمد ابوعیسی موسس صقور الشام
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پربازدیدترین ویدئو از سوریه در اروپا: سازمان های اسلامی افراطی که کنترل سوریه را به دست گرفتند، مسیحیان سوری را تحقیر و تحقیر می کنند و آنها را مجبور به "زوزه کشیدن" می کنند.
https://eitaa.com/westanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر جایی گفتن خون شهدا با سقوط اسد هدر رفت صحبتهای این شهید مدافع حرم را پخش کنید!
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
❌ توییتی که به نام سارا دختر شهید اسماعیل هنیه ،مبنی بر تبریک به تحریرالشام است حقیقت ندارد
✖️این اکانت، فیک هست و ارتباطی با فرزندان شهید هنیه ندارد
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
@iransarafrazman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️شب گذشته بر اثر حملات اسرائیل ناوگان دریایی ارتش سوریه توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی نابود شد.
✍بندری به نام بندرلاذقیه دیگر وجود ندارد
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
📌مراقب برخی رسانه ها باشید/تصویری از موزه جنگ در ویتنام که به عنوان زندان مخوف اسد در حال انتشار است.
https://eitaa.com/westanews
نمونه ای دیگر از خسارتهای دولت روحانی و تفکر برجام به زیرساختهای کشور، به روایت دانشمند هسته ای.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
«سقوط اسد: روایتی از جدال هژمون و رؤیای ملتها»
این روزها بعد از سقوط شوک آور بشار اسد، هر کسی از ظن خود یار ماجرا شده و سقوط او را متوجه به یک کانون خاص ارزیابی میکند و بر اساس آن تجویزاتی صادر میکند. برخی مانند اصلاح طلبان با اتخاذ یک دیدگاه رمانتیک و با اقتباس از ادبیات اندرزنامه ای حکومت های استبدادی را تشویق به اصلاحات سیاسی و بازگشت به اعتماد مردم میکنند. در نقطه مقابل اصولگرایان اعتماد به آمریکا و برخی از دولت های منطقه ای متحدش را مهمترین عامل شکست بشار اسد میدانند. آنان با استناد به نقل قول های رسمی و غیررسمی فقدان روحیه رزم آوری بشار اسد را موثرترین عامل بعنوان متغیر نهایی رقم زننده وضعیت سیاسی امروز سوریه میدانند. منتقدین سیاست خارجی ج.ا خیانت روسیه را پررنگ میکنند و ماجرای پیش آمده را به معاملات پشت پرده احتمالی روسیه و ترکیه نسبت میدهند.استراتژیست ها و ملیتاریست ها نیز از ضعف امکانات راهبردی نیروهای مقاومت پس از ماجراهای ۷ اکتبر سخن میگویند.
هر چند بدوا اینطور به ذهن خطور میکند که این عوامل همه در تبیین چندوجهی اجتماعی و سیاسی جهان انضمامی موثر است اما فقدان یک نظریه معتبر علمی در تحلیل، شطح گویی را تا به آنجا می رساند که برخی سقوط اسد را به فیلتر نبودن شبکه های اجتماعی یا رویکرد نئولیبرالی اقتصاد سوریه نسبت میدهد. مشخص است دز چنین عرصه مشوبی از تحلیل نه تنها نمی توان از تجربه سوریه درس گرفت بلکه تجویزاتی صادر خواهد شد که به گمراه کردن بیشتر دیگران منجر خواهد شد.
در روابط بینالملل، عوامل ساختاری و غیرساختاری به دو دسته از مولفههایی اشاره دارند که بر رفتار دولتها و سایر کنشگران بینالمللی تأثیر میگذارند. عوامل غیرساختاری، به جنبههای داخلی، هویتی، فرهنگی و روانشناختی کنشگران اشاره دارند که در تبیین رفتار آنها نقش دارند. این عوامل معمولاً در نظریات سازهانگارانه و لیبرال برجسته میشوند. در نقطه مقابل عوامل ساختاری است که به آن دسته از ویژگیها و نیروهایی اشاره دارند که از ساختار نظام بینالملل نشأت میگیرند و بهطور مستقیم یا غیرمستقیم رفتار کنشگران را محدود یا هدایت میکنند. این عوامل عمدتاً از دیدگاههای ساختارگرا (مانند رئالیسم) مورد تأکید قرار میگیرند.
واقعیت این است که بدون توجه به متغیرهای ساختاری مانند ویژگیهای نظام بینالملل، مداخله قدرت های بزرگ و نقش هژمونی و سلطه نمیتوان متغیرهای سطح واحد مانند ایدیولوژی و فرهنگ، شخصیت و ویژگی رهبران و فشارهای داخلی را تبیین کرد. مساله اصلی این نیست که در کشورهایی که از رنج استبداد ساقط میشوند دموکراسی نیست. مساله اینجاست که آمریکا اجازه نمیدهد که دموکراسی و تقویت مناسبات دو جانبه دولت و ملت در این کشورها شکل بگیرد. هژمون و سلطه به یک فرمول و معادله ای دست یافته است: فشار اقتصادی برای برهم زدن شالوده های مدنی و ایجاد تنگنای ژئوپلتیک برای تخلیه امکانات راهبردی و هجمه تبلیغاتی برای برهم زدن تعادل های عقلانی و آغاز فرایند تساقط!
از این واقعیت نمی توان غافل شد که غرب نظریه صلح دموکراتیک را برای همان غرب میخواهد و تجویزات دموکراتیک آنها صرفا اهرم فشاری برای دامن زدن به تضادهای اجتماعی کشورهایی است که در جغرافیای خود مستقل از غرب تولید قدرت میکنند و چنانچه در این کشورها امر بر تقویت جامعه مدنی و تقریب مردم و حکومت دائر شود غرب خود بزرگترین دشمن دموکراسی در این کشورها خواهد بود. هر چقدر هم شما مسئولین را به بازگشت به مردم تشویق کنید در آینده نظام جهانی به سرکردگی آمریکا علی رغم دادخواهی و ژست دموکراسی شما خواهند کوشید تا با فشار و مهار شدید ایران در محیط سیاست خارجی، تسهیل کننده و تزریق گر نوعی از رادیکالیسم دوگانه (اجتماعی و حکومتی) باشند تا با بروز بحران های درونی مانعی جدی بر سر راه توسعه سیاسی در ایران باشند.
هدایت شده از میثم تـمّار
🎥 مقایسه برخورد دو سخنگوی دولتها با دانشجوها
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از کانال حمید کثیری
کاری که اسرائیل در این روزها میکند کلی درس دارد!
درسهای تلخ، درسهای دشمنشناسی ...
از دیروز در حال از بین بردن زیرساختهای این کشور است و حالا نوبت به متخصصان و دانشمندان و منابع انسانی باکیفیت سوریه رسیده. این روند ادامه خواهد داشت ...
پینوشت: ترور دکتر حمدی اسماعیل، شیمیدان برجسته در داخل خانهاش در دمشق
@hamidkasiri_ir
هدایت شده از وحید یامین پور
اگر سر سفره کسی به شما بگوید «سدیم کلراید را بده» چه میکنید؟ نمک همان NaCl است. همانطور که "باران"، H2o. اما ما «نمک» را برای توصیف چهره و لحن و حتی دست بهکار میبریم؛ میگوییم چهره نمکین، یا بانمک و... همانطور که اسم فرزندمان را باران میگذاریم. نه آنگاه که چهره و لحن کسی را بانمک توصیف میکنیم و نه آنگاه که دختر بچهای را باران صدا میکنیم، به جدول مندلیف و عناصر و خواص آنها توجهی نداریم. ما در جهان زبان خود، در اُنس و قرب چیزها درکی شاعرانه از آنها داریم ولی برای کسی که جهانش با تکنولوژی نظم گرفته و صورتبندی شده، این معانی که هایدگر آنها را تفکر شاعرانه می نامد، غایب میشود. ما بواسطه تکنولوژی، از جهان شاعرانه بیرون افتادهایم و جهان برای ما سرد شده است.
حالا حتی «مادر» که شاعرانه ترین چیز زندگی است، به «جنس مونثی که ما را زاییده» فرو کاسته شده و «عسل» که استعاره شیرینترین چیزهاست، به مادهای چسبان حاوی فلان آنزیم که از ماتحت یک حشره بیرون آمده تحویل میشود. بودن ما در جهان، بودن «با» چیزهاست و این چیزها در زبان ما پیدا و معنادار هستند. ما کنار چیزها حضور داریم و با آنها مانوسیم قبل از آنکه هر کدام از آنها را بواسطه چیزی مثل ذهن خودبنیاد شناسا و بر اساس دانستههای پیشین خود از جغرافیا و زیستشناسی و فیزیک و... به عنوان ابژه شناسایی مورد تحلیل قرار دهیم.
ما آنگاه که شاعرانه زندگی میکنیم انسانها و چیزها را دوست میداریم چون در متن یک داستان هستیم. درک تکنولوژیک به همان اندازه که انسان را در موضع فاعل خودبنیاد شناسا قرار میدهد، امکان دیدن زیبایی و شنیدن داستان را از انسان میگیرد و جهان را سرد میکند. عشق، امکان دیدن زیبایی و شنیدن داستان جهان است.
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
(سعدی)
به تعبیر دیگر درک تکنولوژیک از عالم، حضور ما در عالم را منتفی میکند. ما «غایب» میشویم. درک تکنولوژیک، چیزهای پیرامون ما را ناپدید میکند و ما معلق و بیخانمان میشویم. این سر راست ترین تعریفی است که میتوان از نیهیلیسم ارائه کرد.
#یادگاری
#نیهیلیسم #شعر
➕️ @Yaminpour