🔹تازه ترین آیین رونمایی کتاب در شهر هشتگرد مرکز شهرستان ساوجبلاغ
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹ثبوت فرهیختگی در سیلان روزمرگی
اسماعیل آل احمد
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹ثبوت فرهیختگی در سیلان روزمرگی
✍ اسماعیل آل احمد
امروز با دکتر حسین عسکری و آقای اکبر شماخی، مهمان حضرت حاج شیخ هادی نجم آبادی بودیم. مقبره معنوی و ملکوتی آن مرد بزرگ در خیابان شیخ هادی تهران، مأوای اهل تفکر و خلوت و سکوت است. قرار بود دکتر عسکری به توضیح درباره خاندان نجم آبادی بپردازند برای کاروان پنجاه شصت نفری اهل فضیلت و فرهنگی که مهمان دکتر محمدعلی نجم آبادی بودند.
استاد اکبر ثبوت - پژوهشگر و مدرس شناخته شده تاریخ و فلسفه اسلامی - مهمان ویژه این کاروان بود. منتظرشان بودیم که زن و مردی، پای در حیاط مقبره گذاشتند. مرد، دچار سرگیجه بود و در همان زمان اندک، چندبار، تعادلش را از دست داد. او که بازنشسته انجمن آثار و مفاخر فرهنگی بود میگفت: «به برکت دعای شیخ هادی، حتماً خوب میشوم.» دکتر عسکری، آنان را کاملاً با خاندان شیخ، آشنا کرد. آن دو رفتند و کاروان رسید.
با هم به استقبال استاد اکبر ثبوت و همراهان ایشان رفتیم. استاد ثبوت را در بار نخست در برنامه چهارگاه در شبکه چهار دیدم. آن برنامه به صورت زنده در آستانه تحویل سال ۱۴۰۳ خورشیدی با اجرای آقای محمداسماعیل آذر، پخش شد. آقایان حسن بلخاری و حسامالدین سراج، کارشناسنان برنامه و آقایان اساتید حکمت اله ملاصالحی؛ منوچهر صدوقی سها؛ انشاءالله رحمتی؛ اکبر ثبوت؛ عبدالرضا مظاهری؛ هوشنگ جاوید، میهمانان ویژه بودند.
استاد وقتی نام خانوادگی ام را شنید با اشتیاق از نسبت خانوادگی اش با مرحوم آیت الله آسید احمد طالقانی - پدر جلال آل احمد - گفت و وقتی گفتم که مادرم در شجره سیادتش با جلال، هم شجره است با خنده گفت که خب! پس با هم قوم و خویشیم. استاد به شیرینی و خوشمزگی از خاطرات خودش از روضههای سهشنبه خانه پدر جلال گفت و از شخصیت آیت الله سیدمحمود طالقانی و شیخ آقابزرگ تهرانی. این دیدار، زمینه ای شد تا به لطف استاد در آینده ای نزدیک به محضر او شرفیاب شویم و خاطرات او را از جلال و پدرش و آیتالله سیدمحمود طالقانی، ضبط کنیم. دکتر عسکری، کتاب «روستازادگان دانشمند» خود را به استاد ثبوت اهدا کرد و استاد گفت: «همین ابتدا به شما دست مریزاد میگويم.» من قرار دیگری هم داشتم و نمی توانستم بیشتر بمانم. با تلخکامی از استاد و آن جمع فرهیخته، رخصت خداحافظی گرفتم و رفتم.
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
📷 تصاویر مربوط به این یاددداشت
✍ درباره استاد اکبر ثبوت
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹برگی از تاریخ استان البرز
سعدیا مرد نکو نام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
امروز هفدهم اردیبهشت ماه، مصادف است با سالروز انهدام پل اروند رود توسط اسطوره بی همتای نیروی هوایی ایران قهرمان امیر سرتیپ خلبان محمود اسکندری فرزند دلاور "کلاک کرج" که باعث آزادی خرمشهر عزیز شد.
روحش شاد و یادش همواره گرامی باد.
بنیاد البرز شناسی
حسن شاهمحمدی
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹عرضه کتاب «تاریخ هشتگرد» نوشته حسین عسکری در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
شبستان مصلای امام خمینی، ستون ۴۳، راهرو ۱۰/۲، غرفه ۲۱۵
انتشارات سفیر اردهال
🔗 البرز پژوهی @alborzology
🔹 دکتر نبیونی رئیس بنیاد ملی نخبگان البرز: "تجلیل از نخبگان الگوسازی برای جوانان است"
✍ رضا قاسمپور
معلم روزنامه نگار
🔗 البرز پژوهی @alborzology