هدایت شده از تنها علاج
بالاتر از این را هم برای این کتاب به من دادهاند!
مرحوم علامه شهید سید محمد تقی موسوی اصفهانی- صاحب مکیال المکارم- میفرمودند:
چراغانیِ نیمه شعبان را من رواج دادم. با خود گفتم:
چرا برای تولد شاه، جشن بگیرند ولی برای تولد حجت خدا امام زمان(عج)- که همه کاره هستند- جشن نگیریم.
روی این اصل ایشان برای تولد امام زمان جشن میگرفتند و از علماء دعوت میکردند و در آن شب سخنرانی میکردند.
ایشان با آن مقام علمی که داشتند در مسجد امامزاده اسماعیل منبر میرفتند و اقامه جماعت میکردند و پس از نماز، چند کلمهای توسل و ذکر مصیبت داشتند.
مرد مخلص و پاکی بودند. کتابی نوشته بودند به نام: (ابواب الجنات فی آداب الجماعات) یک نفر ازدوستداران ایشان به حاج آقا محمد- پسر ایشان- میگوید:
کتاب را بدهید مطالعه کنم!
ایشان کتاب را به وی میدهد. شب خوابی می بیند که بدین نحو برای حاج آقا محمد تعریف میکند:
در عالم خواب آقا را در باغ بسیار بزرگی دیدم. از آقا پرسیدم:
این باغ مال کیست؟
آقا فرمودند: مال من!
پرسیدم:
چطور شد که این باغ بزرگ را به شما دادند؟
پاسخ دادند:
برای نوشتن همین کتابی که پیش توست!
از روی تعجب پرسیدم:
برای همین کتاب؟
آقـا فرمودند:
این که چیزی نیست. بالاتر از این را هم برای این کتاب، به من دادهاند!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
مجله حوزه، مهر و آبان ۷۲، شماره ۵۸، مصاحبه با مرحوم آیت الله سید مرتضی موحد ابطحی اصفهانی.
@sireyefarzanegan
@alfavayedolkoronaieh🌱
⭕️انجمن حجتیه درون ما
فلسفه انتظار برخلاف انتظار مهجوراست. همه ما گرفتار سطحی از انجمن حجتیه ایم. جمهوری اسلامی کم گذاشت. نگفت و نرساند و هنوز آنچه امامین انقلاب از غیبت گفتند وقصد کردند دست ما نرسیده است. عجیب روزگاری است که برای غربت اندیشه انقلاب باید غصه خورد و گریست.
خاستگاه انجمن حجتیه چه بود؟ توسعه سیاهی و باطل؟ تقیه و چشم بستن بر ظلم؟ سکولاریسم سجاده و جدایی معنویت از زندگی جمعی؟ هرآنچه هست ما نیز گرفتاریم.
بینی و بین الله انتظار را چه معنا کردیم؟ دقیقتر شوم. سهم خودمان را در عصر غیبت چه دانستیم؟ دعای فرج؟ ندبه صبح جمعه؟ کمیل نیمه شعبان؟ چراغانی آغاز امامت؟ زیارت سامرا و چله دعای عهد؟ دست مریزاد. همه این هست و اما این همه نیست.
فهم نادرست و ادراک ناقص از آخرالزمان باعث شده است برای تعجیل در فرج سهمی برای خودمان نبینیم. گوئی زندگی ما دخلی به ظهور ندارد؛ یک سو مائیم و یک سو روز موعودی که ناخودآگاه و بی مقدمه زنگش به صدا در می آید و فرج حاصل می شود.
انجمن حجتیه ای بار آمدیم. کتاب معارف، زینت التحصیل مدارس و دانشگاه ما بود و اصلا بنا نداشت الهیات انقلاب را دست مکتبخانه ها برساند. ماجرا این شد که ندانستیم آخرالزمان برخلاف تصور رایج، تنها در توسعه سیاهی نیست و فراتر از سیاهی، معنویت است که رشد می کند و کما و کیفا توسعه عبودیت رخ می دهد. نگفتند و نشنیدیم که ظهور برگرده زمانه ایست که رشد و آمادگی و بلوغ اجتماعی شکل بگیرد و لشکری مهیا شوند. آن بزرگی که میگفت ایران کشور بقیه الله است نظر به نصرت امام زمان داشت و نه صرفا مناسک و سجاده نشینی؛ لذا فرمود پرچم از ایران به دست صاحب پرچم میرسد.
الهیات انجمن حجتیه ای فرق "ظهور" و "حضور" را نفهیمد و نفهمانید. لذا امام را ندیدیم و دست تدبیر او را هم نادیده گرفتیم. "غیبت امام" را "عدم امام" پنداشتیم و عالم را خالی از حجت دانستیم. برای ظهور دست به دعا نشستیم و حضور را درک نکردیم.
امام هست و عالم به تدبیر اوست. انتظار یعنی نصرت امام. خودش غائب است اما نقشه اش حاضر است. نصرت امام نصرت برنامه اوست. ببینیم و تلاش کنیم تا نقشه امام را بیابیم و کمک کنیم تا نقشه امام پیش رود. دعا نیز باید در خدمت همین نقش تاریخی مان باشد. ظهور در امتداد ماست و تمام.
نقشه امام مبارزه با ظلم جهانی و دفاع از مظلوم است. الگوی کلان او تربیت مجاهد است. غرض غائی اش قیام جمعی به سوی "او"ست. نقش مان را در نقشه او بیابیم که غیر آن سکولاریم و به سیاق انجمن حجتیه ایم.
از امروز بلند شویم.هرکس هرجا نشسته است کمک کند نقشه امام پیش رود.
@mahdian_mohsen
@alfavayedolkoronaieh🌱
قربان قدمت...
با گل زخم، سر راه تو آذین بستیم
داغ های دل ما، جای چراغانی ها
#یا_ابا_صالح_المهدی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@story_mazhabi
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران کنگره چهار هزار شهید استان یزد که در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش منتشر شد.
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، با تحسین برنامههای زیبا و ابتکاری کنگره شهدای یزد مانند کاشت نهال، تهیه جهیزیه، درمان رایگان، تهیه بستههای معیشتی و فرهنگی، ختم قرآن و نامگذاری موالید به نیابت از شهیدان، مردم یزد را اهل ابتکار خواندند و افزودند: در دفاع مقدس نیز یزدیها ابتکارهای زیادی همچون کَندن کانالهای زیرزمینی در عملیات با استفاده از هنر حفر قنات و یا ایجاد خیاطخانههای پرشمار و مشارکت زنان در تهیه لباس برای رزمندگان از خود نشان دادند.
رهبر انقلاب اسلامی، برگزاری اربعین شهدای قیام تبریز بوسیله مردم یزد در ۱۰ فروردین ۵۷ را نمونهای دیگر از نقشآفرینی عظیم یزدیها در مقاطع حساس برشمردند و گفتند: البته نقش شهید صدوقی در تحولات انقلاب و رهبری حرکت مردم یزد و همچنین در دوران دفاع مقدس فراموشنشدنی است و پس از ایشان نیز مرحوم خاتمی با سلامت نفس همان راه را ادامه دادند.
ایشان با تأکید بر زنده نگه داشتن پیام شهیدان، خاطرنشان کردند: شهیدان در عالم بزرخ، زندگی مخصوصی دارند و پیام مهم آنها به کسانی که راهشان را ادامه دهند، بشارت به در امان بودن از ترس و اندوه است.
حضرت آیتالله خامنهای این پیام امیدآفرین را در نقطه مقابل وسوسههای دنیاطلبان دانستند و افزودند: انگیزه شهیدان از حضور در میدان جهاد همچنانکه در وصیتنامههای آنها موجود است، حمایت از انقلاب، امام بزرگوار، حجاب، دفع شرّ دشمن و هموار شدن راه نظام برای دستیابی به اهداف آن بود که باید مراقبت کرد این آرمانها بهدست برخی افراد نفی و مخدوش نشود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود هزار شهید دانشآموز در بین شهدای یزد، گفتند: چهرههای پر افتخار شهیدان باید به جوانان معرفی شود تا دانشآموزان امروز از هنر و کار بزرگ نسل قبل از خود آگاه شوند.
ایشان با اشاره به برنامه مستمر دشمن برای مأیوس یا منحرف کردن جوانان از خط انقلاب، تأکید کردند: نباید اجازه داد وسوسه دشمن در جوانان اثر بگذارد و آنان را به خدمت بگیرد.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با تأکید بر ثبت خاطرات والدین و همسران شهدا افزودند: خصوصیات و فضای خانوادههایی که فرزندان خود را با این انگیزه و ایمان بالا پرورش دادند، باید ثبت شود.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان با ابراز تأسف از افرادی که زیر سایه جمهوری اسلامی و به برکت مجاهدت شهیدان و رزمندگان در امنیت و آزادی زندگی، اما بر خلاف اهداف آن خونهای پاک فعالیت میکنند، گفتند: در مقابل این تلاشها، کار و تلاش در راه حق و شهیدان را مضاعف کنید.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤗❤ خانواده، یعنی هیچکس، جا نمیمونه یا فراموش نمیشه
@TebyanOnline
@alfavayedolkoronaieh🌱
#درست_بنویسیم
#نکاتِستان
🔴 لپتاپ یا لپتاب یا . . .؟
واژۀ لپتاپ (Laptop) ترکیبی از دو کلمۀ Lap+Top است. Lap به معنای قسمت صاف بین کمر و زانو (ران) و Top به قسمت بالای (روی) همان Lap اشاره دارد.
پس لپتاپ به کامپیوتر کوچکی میگویند که بتوان آن را روی ران گذاشت و از آن استفاده کرد.
به لپتاپ معمولاً نوتبوک (Notebook) نیز گفته میشود.
بنابراین، املای واژۀ لپتاپ به صورت لپتاب یا لبتاب یا لبتاپ صحیح نیست.
شایان بیان است که فرهنگستان زبان و ادب فارسی، *رایانۀ کیفی* را معادل فارسی واژۀ *لپتاپ* قرار داده است.
#درست_نویسی
@HOWZAVIAN
@alfavayedolkoronaieh🌱
سفر عشق از آن روز شروع شد که خدا
مهر یک “بی کفن” انداخت میان دل ما
@Dellrish
@alfavayedolkoronaieh🌱
🌺
همیشه یه چیزی هست که
آدم بخاطرش ادامه بده؛ بهش فکر کن
همیشه یه چیزی هست.
@alfavayedolkoronaieh🌱
امام صادق علیه السلام :
مهدی داخل کوفه میشود...
و بر فراز آسمانِ منبر قرار میگیرد
و شروع به سخنرانی میکند
و مردم آنقدر از شدت شوق اشک میریزند که نمیفهند حضرت چه میگوید!!!
کشف الغمه ج۳ ص۲۴
+خدا نصیب کند ازین اشک شوق ها!!!
@elteiyam
@alfavayedolkoronaieh🌱
➖چرا پرواز به نجف محدود شده ولی به ترکیه و کشورهای دیگر برقرار است؟
➖آیا در اروپا و ترکیه کرونا نیست و فقط در نجف و کربلا هست؟
🔻انشاءالله راه کربلا و نجف با تدبیرهای بهتر باز بشود، اینطور نباشد که به فرودگاه برویم و ببینیم پروازها به ترکیه و خیلی از کشورهای دیگر برقرار است، فقط پرواز به نجف اشرف، محدود شده است!
🔻یعنی در اینهمه پروازهایی که از اروپا و کشورهای دیگر میآیند و میروند، در هیچ کدامشان کرونا وجود ندارد، و فقط در کربلا و نجف اشرف کرونا هست؟!
🔻واقعاً باید در این تدبیرها بازنگری بشود و باید تدبیر اساسی بشود. انشاءالله راه باز بشود و بتوانیم راحت به زیارت برویم. این زیارت یک ضرورت است؛ یک تعارف یا دِسر معنوی نیست که در کنار سفرۀ زندگی انسان بگذارند، اصل غذای حیات بشر است.
👤علیرضا پناهیان - سحر نیمه شعبان۱۴۰۰
🔻مسجد جمکران
@Panahian_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎ماه از نیمه گذشت، چندبار مناجاتِ خوشگلِ شعبانیه رو خوندیم؟
♦️ #استوری #مناجات_شعبانیه
♦️ #ماه_شعبان
♦️ #مناجات
💎 #لحظه_ها_را_دریاب
@lahzetv3
@alfavayedolkoronaieh🌱
📸 #کرونا/ شناسایی ۱۰۲۵۰ بیمار جدید و فوت ۹۱ بیمار کووید۱۹ در کشور/ ۲۵ شهر در کشور قرمز و ۵۶ شهر نارنجی هستند
لاری، سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹️ در حال حاضر ۲۵ شهرستان قرمز و ۵۶ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.
🔹️ همچنین ۲۷۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
#آمار_روزانه
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
هم قشنگ زندگی کردید
هم قشنگ خدارو ملاقات کردید؛
برا عاقبت بخیریِ ماهم دعا کنید...
@shattahiat
@alfavayedolkoronaieh🌱
خودتونو خرج این خاندان کنید
به خدا راه دوری نمیره
تک تکشون شب اول قبر میان به استقبالتون...
@shattahiat
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔹تفسیر؛سوره انفال🔹🔸
💠حجت الاسلام علوی
💠روز؛یازدهم
💠خداقوت
☆ناجی غریق☆
@najigharigh_ir
@tanhaelaj
🔻مسئولینی که راه کربلا را در نیمه شعبان بستند، روز قیامت باید پاسخگو باشند
🔻این تصمیمها چقدر عالمانه است؟ باید گروه تحقیق و تفحص در این زمینه فعال شود
➖ یکی از پرثوابترین زمانهای زیارت امامحسین(ع) در نیمه شعبان است و خیلی دردناک است مردمی که علاقه دارند و میتوانند در نیمۀ شعبان به زیارت امامحسین(ع) بروند، بهدلیل بسته بودنِ راه، نتوانند بروند.
➖این مسئولین محترمی که تدبیر کردند و برای نیمه شعبان راه کربلا را بستند، روز قیامت باید پاسخگو باشند. اصلاً معلوم نیست کار صحیحی کرده باشند. بعداً اگر معلوم بشود که این ممانعت از زیارت کربلا، بیدلیل یا اشتباه بوده، خیلی فاجعه است.
➖ البته ما زندگی اجتماعی را بلد هستیم و وقتی یک تصمیم جمعی گرفته شد، همراهی میکنیم. ولی اصلاَ معلوم نیست که تصمیم درستی گرفته باشند؛ کمااینکه دربارۀ جمکران هم اصلاً معلوم نیست که این کار درست باشد.
➖ بنده بارها با پزشکان متخصص صحبت کردهام. بارها از کشورهای دیگر خبر گرفتهام، مردم بررسی کنند، این پروتکلهایی که در ایران اجرا میشود، در چند کشور جهان اجرا میشود؟ این تصمیمها چقدر عالمانه است؟
➖ به نظر بنده باید گروه تحقیق و تفحص در این زمینه فعال بشود. چون برخی از پزشکان متخصص در این زمینه حرفهایی برای گفتن دارند که به آن توجه نمیشود.
➖ این نیمه شعبان هم گذشت، ولی امیدواریم این ماه رمضان هم مثل ماه رمضان سال گذشته نگذرد. این پروتکلها از نظر دانشی مورد تردید است، یعنی در اینباره چند صدا هست و باید اجازه داده شود این چند صدا شنیده بشود و داوری بشود. مسئولین باید سعۀ صدر داشته باشند و نظرات علمیِ مختلف را بشنوند.
👤علیرضا پناهیان - نیمه شعبان۱۴۰۰
🔻مسجد جمکران
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 من زیباترین جای جهان ایستادهام
در مقابل تو...
@TebyanOnline
@alfavayedolkoronaieh🌱
🚫جدایی دین از سیاست!؟
✍ #آیت_الله_جوادی_آملی:
🔸اگر قيام انبيا دينی است، انگيزهی قيام آن ها اصلاح همهی شؤون دينی و دنيايی انسان ها خواهد بود. به يقين، كسی كه دين را در گوشه ای از شؤون زندگی مردم خلاصه می كند، نهضت انبيا را نيز يك بُعدی می داند؛ اگر كسی دين را از سياست جدا بداند، هدف انبيا را هم در يك گوشه خلاصه می كند و اگر به خودش اجازه ندهد كه هدف انبيا را در گوشه ای تلخيص كند، هدف امامان را در يك بُعد خلاصه می كند. نيز اگر نتوانست قلمرو قيام امامان معصوم (عليهم السلام) را تهديد نمايد، در گام بعدی رسالت علما و جانشينان ائمه را در يك گوشه خلاصه می كند.
🔹خلاصه آن كه اگر تفكّر كسی جدايی دين از سياست باشد، او نمی تواند بپذيرد كه رهبر دينی قيامی سياسی داشته باشد؛ زيرا چنين متفكری جهان را فقط در بُعد تعليم و تهذيب، شايستهی رهبری می شناسد و نه در ابعاد ديگر؛ ولي حق اين است كه دين برای اصلاح همهی شؤون مردم است و قيام انبيا كه از طرف خدای سبحان دين الهی را آورده اند و نيز قيام امامان كه حافظان همان دينند و نهضت علمای عادل كه وارثان همان امامانند، همگی برای اصلاح تمام شؤون مردم است و اين همان قيام سياسی است.
🔸سالار شهيدان، جانشين پيامبر بوده و پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) دين الهی را آورده است و دين خدا گذشته از جريان و جنبه های عبادی و داد و ستدها و قوانين و برنامه های فردي، دارای حدود، قصاص، تعزيرات، روابط بين الملل و مانند آن است.
🔹قهراً قيام امام حسين (عليه السلام) كه برای احياي مآثر و ارائهی آثار دين الهی بود، قيام همه جانبه است. از اين رو، آن حضرت در وصيّت نامهی خود مرقوم فرمودند: من به اين منظور قيام كردم كه امور امت جدّم را اصلاح كنم؛ «خرجت لطلب الإصلاح فى أُمّة جدى رسول الله (صلي الله عليه و آله و سلم)».
🔸اصلاح امور امّت بدون مبارزهی فراگير ميسّر نيست؛ زيرا ديگرانديشان و سياست بازان، تا بحث دين در محدوده های ذهنی است، چندان به رهبران الهی توجّه ندارند؛ امّا وقتی كه بحث دين از مسائل ذهنی به عينيّت منتقل می شود و مانع تهاجم بيگانگان به حريم آيين خدا می گردد و جلوی اِعمال غرايز سركش و لگام گسيختهی برخی را می گيرد، آن گروه ها با انبيا درگير می شوند.
📚کتاب شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی
#نقد_سکولاریسم
@tollabolkarimeh
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 آن روز خواهد آمد
🎥 پیام سید حسن نصرالله به طاغوت عربستان
🔹 او از مکه قیام می کند.
هنگامیکه مهدی قیام کند، هیچ پادشاه ظالم و امیر مستبدی باقی نخواهد ماند؛
🔻 نه تو میتوانی، نه اجدادت و نه فرزندانت چیزی از این تقدیر الهی را تغییر دهد.
#وعده_ظهور
@Manahejj
@alfavayedolkoronaieh🌱
وَجَاءَ مِنْ أَقْصَى الْمَدِينَةِ رَجُلٌ يَسْعَىٰ قَالَ يَا قَوْمِ اتَّبِعُوا الْمُرْسَلِينَ
در این گیرودار، از آن سرِ شهر، مردی مؤمن و مبارز دواندوان آمد و گفت: «آی همشهریها، دنبالهروِ این پیامبران باشید.
@jame_aqiq
@alfavayedolkoronaieh🌱
هر کس خدمت به آل محمد کند، او را به این جا میآورند!
مرحوم آیت الله مهدی فقیه ایمانی میفرمودند:
در سال ۱۴۰۳ قمری برابر ۱۳۶۲ شمسی، کتاب (مهدی منتظر در نهج البلاغه) را تالیف و تنظیم کردم اما هیچ گونه امکان مالی فراهم نبود که اقدام به چاپ آن بنمایم.
روزی یکی از خویشانِ روحانی به منزل حقیر آمد و صحبت از کتاب و آثار تألیفی و از جمله کتاب فوق شد، ایشان گفت:
اگر موافق باشی، من مایل هستم آن را چاپ کنم! گفتم:
مانعی ندارد اما باید پاکنویس شود!
گفت:
نیمه شعبان در پیش است و محلی هم به نام امیرالمؤمنین(ع) داریم از این دو جهت، باید هر چه زودتر کار چاپ، عملی شود!
حقیر هم وعده کردم هر چه زودتر نسخه پاک نویس را تنظیم کنم تا اقدام به چاپ شود.
فردا بعد از نماز صبح مشغول پاک نویس شدم و آنچنان بدین کار اصرار و اهتمام داشتم که تا نیمه شب، به نوشتن ادامه دادم به طوری که دیگر نه چشمم برای ادامه پاکنویس، طاقت داشت و نه حال جسمی و نشاط روحیام.
پس خوابیدم و در حال خوابیدن عرض کردم: خدایا! من چند ماه برای تنظیم این کتاب و بررسی مطالب آن زحمت کشیدهام، ولی مهم نیست، میخواهم بفهمم من امروز که از بعد از اذان صبح تا حالا که نیمه شب است بدین کار ادامه دادهام، آیا این تلاشها در نظر حضرتت ارزشی دارد یا خیر؟
و آن گاه به خواب رفتم.
در عالم خواب متوجه شدم فوت شدهام و چند نفر با من مشغول صحبتاند و جنازه من در حدود ده متر فاصله بر روی زمین است. در این حال متوجه شدم جنازه را در ده متر پیشتر به داخل قبر بردند، پس یکی از چند نفری که با آنها گفت وگو میکردم و در نظر من خیلی محترم بود اما نشناختم کیست، به من فرمودند:
مایل هستی به داخل قبر بروی؟
من با یک دنیا آرامش خاطر و بدون ترس و وحشت گفتم:
مانعی ندارد!
به داخل قبر رفتم و به پشت خوابیدم آن گاه با قرار دادن چند عدد آجر روی سینهام متوجه شدم از قبر خبری نیست و من لباس و عمامه پوشیده، در فضای یک باغ پر درخت و سرسبز و خرم، با نشاط و آرامش خاطر هر چه بیشتر، مشغول قدم زدن هستم، در این حال از سمت بالای سرم کسی فریاد زد و گفت:
هر کس خدمت به آل محمد کند او را بدین جا میآورند!
با شنیدن این صدا به وجد و خوشحالی درآمدم و از خواب بیدار شدم و حالم منقلب شد!
چون رفتم در اتاق دیگر و چراغ را روشن کردم متوجه شدم یک ساعت و نیم به اذان ماندهاست.
در این موقع بیشتر احساس خوشحالی کردم.
خودم میدانم چون طمع به جنبههای مادی این کتاب نداشتم و بدون توقع مالی، به تنظیم آن اقدام کرده بودم، چنین خواب خوشی را دیدم،
نشستم و به نوشتن ادامه دادم و از برکت تالیف آن کتاب و بشارت در حال خواب، خداوند توفیق تألیف بیش از بیست جلد کتاب به من عنایت فرمود که امیدوارم در درجه هر چه نازل هم که باشند، مشمول دعای امام صادق(ع) واقع شوم که فرمودند:
خدای رحمت کند کسی را که آثار ما را زنده و برپا دارد!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
مجله موعود، شماره ۶۲، فروردین ۸۵، گفتگو با مرحوم آیت الله مهدی فقیه ایمانی.
@sireyefarzanegan
@alfavayedolkoronaieh🌱