فرزندانتان را با سه صفت پرورش دهید...
#پیامبر_رحمت
#کنزالعمال
#من_محمد_را_دوست_دارم
@AlamdarGraphic
@alfavayedolkoronaieh🌱
علامه امینی در حالی که به پهنای صورت اشک میریخت، فریاد زد و گفت: مگر رسول خدا نفرمود «أنا و علی أبوا هذه الامه» من و علی دو پدر این امت هستیم. دو تا پدر به این عظمت و بزرگواری داریم! سپس مثال زد و فرمود: انسان دو تا پدر پولدار داشته باشد و برود گدایی کند؟ چرا گدایی میکنید؟ بروید و از این بزرگواران حوایجتان را بگیرید!
[به نقل از استاد فاطمی نیا]
@alfavayedolkoronaieh🌱
برای عاقبت بخيری همه مسلمانان
و آمرزش رفتگان خاک🌸✨
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@alfavayedolkoronaieh🌱
⚡️ «مَنْ مَاتَ لَا یَعْرِفُ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَۀً جَاهِلِیَّۀً»؛ يعني اگر کسي به معرفتالامام نرسد، نه تنها به حيات طيبه نبي اکرم(ص) در اين دنيا نرسيده، بلکه حتي موت او هم موت نبي اکرم(ص) نيست و قيامتش هم با نبي اکرم(ص) نيست؛ نه در دنيا و نه در برزخ با حضرت معيت ندارد و از حيات طيبه نبي اکرم(ص) و از آن موت رفيع حضرت محروم است و به ايشان ملحق نمیشود.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«حيات و ممات ما ميتواند حيات و ممات نبي اکرم(ص) شود. اين معنا مکرر در ادعيه و نيز در ذيل زيارت عاشورا آمده است که «اللَّهُمَّ اجْعَلْ مَحْيَايَ مَحْيَا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَمَاتِي مَمَاتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ». اما معنايش اين نيست که انسان ميتواند شبيه آن حضرت زندگي کند.
حيات طيبه به نبي اکرم(ص) عطا شده است. جابربن يزيد جعفي از امام صادق(ع) درباره اين سه دستۀ «أَصْحابُ الْمَيمَنَۀِ»، «أَصْحابُ الْمَشْئَمَۀ» و «السَّابِقُونَ» سؤال کرد. حضرت فرمود: «فَالسَّابِقُونَ هُمْ رُسُلُ اللَّهِ» که در آنها پنج روح وجود دارد. يکي روحالقدس است و چهار روح ديگر هم وجود دارد. اما اصحابالميمنه چهار روح دارند و اصحابالمشئمه فقط روحالمدرج يا نفس دارند. در روايت ديگري فرمودند: خداي متعال حقيقت روحالقدس را به نبي اکرم(ص) عطا کرده است و در انبياي ديگر، شعاعي از روحالقدس بود؛ «فَإِذَا سَوَّيْتُهُ وَنَفَخْتُ فِيهِ مِن رُّوحِي...». اين «مِن» نشويّه است. لذا حقيقت روح در آدم(ع) نبود و شعبهاي از روح در او دميده شد؛ ولي در وجود مقدس نبي اکرم (ص) خودِ حقيقت روح دميده شده است و ايشان کلمه روح هستند؛ اميرالمومنين (ع) فرمود: «إِنَّ اللهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَي أَحَدٌ وَاحِدٌ، تَفَرَّدَ فِي وَحْدَانِيَّتِهِ، ثُمَّ تَكَلَّمَ بِكَلِمَةٍ فَصَارَتْ نُوراً، ثُمَّ خَلَقَ مِنْ ذَلِكَ النُّورِ مُحَمَّداً ص وَ خَلَقَنِي وَ ذُرِّيَّتِي، ثُمَّ تَكَلَّمَ بِكَلِمَةٍ فَصَارَتْ رُوحاً فَأَسْكَنَهُ اللهُ فِي ذَلِكَ النُّورِ وَ أَسْكَنَهُ فِي أَبْدَانِنَا، فَنَحْنُ رُوحُ اللهِ وَ كَلِمَاتُهُ، فَبِنَا احْتَجَّ عَلَي خَلْقِهِ».
نبي اکرم(ص) کلمه روح الهی هستند و اگر حيات طيبه و حيات ايماني وجود دارد، منظور همان حيات نبي اکرم(ص) است. منظور از تبديل حيات انسان به حيات نبي اکرم(ص) اين است که شعاعي از آن حيات در وجود انسان بيفتد. مؤمن و شيعه در روايات به شعاعالامام تعريف شده است؛ چون شعاع امام است. اگر وجود انسان، شعاع نبي اکرم(ص) شد، شعبهاي از حيات حضرت در وجود او تجلي ميکند و حيات او حيات نبي اکرم (ص) ميشود و اگر انسان تحت ولايت اولياي طاغوت باشد، حيات او حيات اولياي طاغوت خواهد بود.
اين امر فقط در حيات مطرح نيست، موت مؤمن هم ميتواند شعبهاي از موت نبي اکرم (ص) باشد؛ يعني برزخ، قيامت و عوالم باطني انسان هم ميتواند شعبهاي از عالم نبي اکرم (ص) باشد. در تعبيري از زيارت جامعه کبيره، آمده: «أَجْسَادُكُمْ فِي الْأَجْسَادِ وَ أَرْوَاحُكُمْ فِي الْأَرْوَاحِ وَ أَنْفُسُكُمْ فِي النُّفُوسِ وَ آثَارُكُمْ فِي الْآثَارِ وَ قُبُورُكُمْ فِي الْقُبُورِ». لذا برکت قبر مومن به اين دليل است که شعبهاي از برزخ امام(ع) است. به گفته بعضي، اين «في»، فيِ قيوميه و فَيَويت قيوميه است؛ همچنانکه روح آنها هم در روح مؤمن و مقوم روح مؤمن است. البته منظور اين نيست که روح مومن، ظرف است؛ همچنانکه در باب حضرت حق آمده است که «دَاخِلٌ فِی الْأَشْیَاءِ لَا کَشَیْءٍ دَاخِلٍ فِی شَیْءٍ». اين دخول، دخول قيومي است.
بنابراين، «مَنْ مَاتَ لَا یَعْرِفُ إِمَامَ زَمَانِهِ مَاتَ مِیتَۀً جَاهِلِیَّۀً»؛ يعني اگر کسي به معرفتالامام نرسد نه تنها به حيات طيبه نبي اکرم(ص) در اين دنيا نرسيده، بلکه حتي موت او هم موت نبي اکرم(ص) نيست و قيامتش هم با نبي اکرم(ص) نيست؛ نه در دنيا و نه در برزخ با حضرت معيت ندارد و از حيات طيبه نبي اکرم(ص) و از آن موت رفيع حضرت محروم است و به ايشان ملحق نميشود.»
@mirbaqeri_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
1_562789355.mp3
6.64M
🌺 میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام صادق (ع) مبارک باد
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷لوح | پیامبر مودت و محبت
🔻حضرت آیتالله خامنهای: باید مسلمانان در جامعهی اسلامی، از حالت بیتفاوتی نسبت به یکدیگر خارج بشوند. یکی از فصول زندگی رسول اکرم این بود که فضای بیتفاوتی را، به فضای محبت و همکاری و برادری تبدیل کند. ۱۳۶۸/۰۷/۲۸
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷اطلاعنگاشت | جهاد پیامبر اعظم(ص)
🔻حضرت آیتالله خامنهای خط اصلی زندگی پیامبر اعظم(ص)را جهاد برای تشکیل جامعه اسلامی میدانند. ایشان در بیانات تحلیلی در تاریخ ۶۵/۸/۱۰ به تشریح این موضوع پرداختند که بخشی از آن در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @Khamenei_ir
دورانے که همه از امتهاشون
خسته میشدن و درخواست عذاب میکردن،
شما پای ما موندی:) 🌺
#من_محمد_را_دوست_دارم
@yadegaranir
@alfavayedolkoronaieh🌱
°یـتیـم مـکّه آقـای جـهـان شـد
مـحمـّد سـیـّد پیـغـمـبران شـد❤️
@HANANGRAPHI
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا داشته ام فقط تورا داشته ام
با یاد تو قد و قامت افراشته ام
بوی صلوات می دهد دستانم
از بس که گل محمدی کاشته ام
#سعید_بیابانکی
میلاد رحمة للعالمین
حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم و امام صادق علیه السلام مبارک🌸❤️
@del3da
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبر رسیده که محمد امین از بالا
داره میاد قدم بذاره روی چشم دنیا
فرشته ها بهم دیگه دارن بشارت میدن
رسیده عشق مرتضی (ع)
|با صدای حاج حسین خلجی|
ولادت با سعادت پیامبر رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم مبارک
#من_محمد_را_دوست_دارم
#ولادت_پیامبر
@alizarbaf_art
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از تنها علاج
🔰بلند صلوات!
🔻تعریف
صلوات بلند «تعریف» نمیخواهد، «فرستادن» میخواهد: «اللَّهُمَ صَلِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد»
🔻پیشینه
مجالس و مساجد ما تا یادشان هست چاوشی خوانهایی را سراغ دارند که مردم را به بلند صلوات فرستادن تشویق میکردند.
🔻ریشه معنوی
رسول خدا فرمودند: به من به آوای بلند صلوات بفرستيد، زيرا كه آن، نفاق را برطرف كند.
🔻کاربرد
دورکردن نفاق، سیاهی و ختم غائله! در مواردی برای خراب کردن مجلس هم به کار میرود! (مثل مراسم مدرسه فیضیه قبل از انقلاب حضرت امام خمینی. البته حالا که بحث به اینجا رسید باید گفت صلوات در مواردی باعث آغاز یک غائله هم شده است! جهت مطالعه بیشتر به پاورقی کتاب مراجعه شود)
🔻نقد/ پیشنهاد/ مثلهای مشابه
به روشهای مختلف و شیرینی میتوان صلوات گرفت؛ مثلاً «بارها گفت... صلوات!» به همین سادگی! یا «اموات را غافلگیر کن با یک صلوات!»، یا «یار پیمانه کش ما که روانش خوش باد/ بارها گفت... صلوات!»، «تا زنده هستی نمیری! صلوات!»، «همین که عکس گل محمدی در حوض افتاد همه ماهیها صلوات فرستادند!»، «هدیه محضر ائمهای که شماره عددشان اول است صلوات!»، «بشکند دست رزمندگان اسلام، دست اسرائیل را! صلوات!»، «نابودی علمای اسلام محاله! صلوات!»، «نابودی علمای اسلام به خطر بیفتد صلوات!»، «سلامتی شهدا صلوات!»، «لال مادرزاد نمیری! صلوات!»، «تا آخر عمر نمیری! صلوات!»، «سلامتی آقای الف، بالاخص آقای ب صلوات!» و...
دنیایی است مبحث صلوات و صلوات فرستادن و صلوات گرفتن! از منظر ادبی تا ریاضی، از شعر تا شعار، از شوخی تا جدی و... قابل بحث است... این عنوان حقیقتاً یک کتاب مستقل میطلبد؛ کتابی بس جذاب و شورانگیز و کاربردی!
📚 #احلی_من_المثل (با اندکی تلخیص)
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_جمکران
@tanhaelaj
وَ نِعْمَ الشَّفِيعُ أَنْتَ يَا مُحَمَّدُ عَلَيْكَ وَ عَلَي أَهْلِ بَيْتِكَ اَلسَّلاَمُ
و چه خوب شفيعي هستي تو اي محمّد...
بر تو و اهل بيتت سلام❤️
@alfavayedolkoronaieh🌱