فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃زن محجبه به نفع دین بدون کلامی
شعار می دهد ❤️🍃❤️🍃👋👋👋👋
الحیا والایمان مقروران فی قرن
https://eitaa.com/alhaya
هدایت شده از مدافعان محیط زیست
صاحب این گاو صدای پارس سگ ها را در شب شنید. دوربینش را برداشت و این منظره باورنکردنی را کشف کرد. پلنگ هر شب به ملاقات گاو می آید و سر گاو را می لیسد. مرد با صاحب قبلی گاو صحبت کرد. او بعداً فهمید که مادر پلنگ در ٢٠ روزگی مرده است و گاو با شیر خود، آن پلنگ را تغذیه کرده است.
🗣آلترناتيو🖌
@twtenghelabi
🕊
https://eitaa.com/modafezist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ حجاب بهانه است، لخت شدن نشانه است
واقعا دیدن این شیطان پرستان کفاره داره 🙈
قطعا همه بدحجابها حتی همه بیحجابیهای جامعه «این بیشرفها» نیستند
اما آنهایی که مثل اینها نیستند از یاد نبرند که در حال کمک به تحقق چنین تفکری هستند. از یاد نبریم که به هر دلیلی حجاب سر باید اختیاری باشد، در مراحل بعد، حجاب بقیه نقاط بدن زن و مرد هم میتواند اختیاری باشد.
پایان تفکر #حجاب_اختیاری، #لختی و مرگ معنای واژههایی همچون #ناموس است.
🆔 @naslechaharome
الحیا والایمان مقروران فی قرن
https://eitaa.com/alhaya
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی ایران مال ورزش مختلط برگزار میکند!
بیشتر از تهاجم فرهنگی دشمن خیانت یا ساده اندیشی برخی مسئولان تیشه به ریشه فرهنگ مملکت زده است . همان مسئولانی که پشت سپر مصلحت اندیشی های کذایی به حیات سیاسی خود ادامه میدهند ....
✍بیداری ملت
پ.ن
اجرای قانون حجاب که بماند، جلوی افزایش این روند فاجعه بار بی عفتی و بی حیایی را بگیرید.
حالا هر چقدر بانوان محجبه ما با صبوری و گشاده رویی کار فرهنگی بکنند و نتایج مثبتش را منتشر کنند و با بزرگواری در موارد متعدد دیگر از شکسته شدن حرمت چادرشان چیزی نگویند ، ولی مگر راه حل فقط این دست کارهای فرهنگی مردمی است، بایستی مقتدرانه و بدون #هیچ_خشونتی در مقابل انسان های مغرض و لجوج ایستاد.
راستی اگر برای قوانین راهنمایی و رانندگی هم ما بسنده به اخلاق میکردیم، الان در چه وضعیتی بودیم؟
تصورمان این بود که در سایه دولت و مجلس و قوه قضاییه انقلابی، به تدریج و بدون هیچ هیاهوی رسانه ای شاهد اصلاح این روند فاجعه باری که خود غرب هم در آن به شکست رسیده، باشیم، ولی گویی تا پرچم های مطالبه گری ما بلند نشود، قرار نیست اقدام گام به گام موثری به نفع ارزشهای فرهنگی اسلامی شکل بگیرد.
و این کلام رهبری فرزانه مان را باید با طلا قاب گرفت که فرمودند:
دشمنان میدانند اگر در تلاشهای فرهنگی علیه انقلاب موفق و پیروز شوند، بقیهی کارها برای آنها آسان خواهد شد؛ لذا روی این متمرکزند.۱۳۸۵/۰۶/۰۶
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ رحیمپور ازغدی: ما اشتباه کردیم حجاب را بین صفر و صد محدود کردیم.
🔹چادر حجاب برتر است اما حجاب فقط چادر نیست.
وقتی گفتیم هرکس چادر ندارد بیحجاب است، این بر خلاف مدل اسلام است.
یکی از علل بدحجابی لجبازی سیاسی است.
https://eitaa.com/alhaya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانی که در مورد سیاه یا رنگی پوشیدن و حجاب و بحث داشتین ،به این فیلم توجه بفرمایید
جواب همه ی سوالاتون رو میگیرید👆👆👆👆👆
کراهت رنگ مشکی
یکی از سؤالاتی که ممکن است درباره حجاب به ذهن برسد، بحث چادر مشکی است، که از طرفی در منابع دینی از کراهت رنگ سیاه گفته می شود و از طرفی در جامعه ما تاکید می شود که حجاب و چادر مشکی بهترین حجاب است؛ اگر رنگ مشکی به خاطر آثار منفی آن مکروه است چه فرقی بین پیراهن و چادر و روسری و مقنعه مشکی وجود دارد؟!
اما از چند جهت این شبهه قابل مناقشه است:
اولا: کراهت رنگ مشکی عام نیست:
پوشیدن رنگ مشکی همیشه و در همه مصادیق لباس مکروه نیست؛ چنانکه در روایات، پوشیدن کفش و عمامه و عبای مشکی استثناء شده و در مورد مقنعه و چادر و کفش زنان هم می تواند صدق کند. در روایتی از پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) می خوانیم: «كَانَ رَسُولُ اللَّه يَكْرَهُ السَّوَادَ إِلَّا فِي ثَلَاثٍ الْخُفِّ وَ الْعِمَامَةِ وَ الْكِسَاءِ»(1)؛ (رسول خدا سیاه پوشی را مکروه می دانست، مگر در سه مورد: کفش، عمامه و عبا). در این روایت فرقی بین زنان و مردان وجود ندارد، بلکه به طریق اولی برای زنان هم می تواند صدق کند و می توان از این حدیث، عدم کراهت چادر مشکی را ـ که در ردیف عبا قرار می گیرد ـ استفاده کرد؛ چنانکه در لغت هم کساء به معنی پارچه ای است که بدن را می پوشاند و در آن زن یا مرد بودن کسی که این پارچه قرار است بدن او را بپوشاند شرط نشده است.(2)
استفاده از رنگ مشكي در مراسم عزاداري نیز كراهت ندارد و اگر آن مراسم عزاداری، برای معصومین باشد ثواب هم دارد. محکم ترین دلیل این مطلب، این است که خود ائمه به صورت عملی چنین کاری را تأیید کرده اند؛ مثلا امام حسن در سوگ اميرالمؤمنین على(ع) جامه سياه بر تن كرد و با همين جامه به ميان مردم آمد.(3)
مراجع تقلید نیز بر همین اساس استفاده از لباس سیاه برای عزاداری را مکروه نمی دانند؛ مثلا آیت الله مکارم شیرازی در این زمینه می فرمایند: «با توجّه به اينكه پوشيدن لباس مشكى در ايّام شهادت حضرات معصومين(عليهم السلام) نوعى تعظيم شعائر الهى محسوب مى شود كراهت ندارد و رنگ استحباب به خود مى گيرد».(4)
شاید علت این حکم تاثیر روانی لباس سیاه باشد که به نوعی این پیام را به مخاطب القا می کند که در شرایطی نیستم با شما شوخی کنم و شاد باشم. در مورد چادر نیز سیاه بودن رنگ آن می تواند همین پیام را به مخاطب منتقل کند که در شرایطی نیستم که با شما شوخی کنم یا رفتار سبکی داشته باشم؛ لذا می توان نتیجه گرفت این حکمت ها و قرائن و شواهدی که بیان شد در مورد چادر نیز صدق می کند و کراهت پوشیدن لباس سیاه را در مورد چادر برطرف می کند. ضمن اینکه چادر سیاه در حقیقت يكى از برنامه هاى تمام فِرَق مسلمين می باشد كه كم كم به يك شعار اسلامی تبديل شده و همه به آن پايبند هستند و به همين دليل است كه دشمنان
اینقدر حساسن روی چادر مشکی
در تاریخ نقل شده است که حضرت فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) وقتی میخواستند به بیرون منزل و نزد پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) بروند، از پوششهای خاصی، مثل جلباب [چادر] و برقع [روپوش صورت] استفاده میکردند.[۱] علاوه بر این، یکی از حوادثی که بیانگر مقدار حجاب حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) در بیرون منزل و در مواجهه با نامحرم است، آمدن ایشان به مسجد برای دفاع از قضیهی فدک است.
در داستان غمانگیز غصب فدک آمده است: وقتی خلیفه اول و دوم تصمیم گرفتند که حضرت را از فدک محروم نمایند، ایشان با شکل خاصی از حجاب و پوشش، برای دفاع از حق خویش از منزل به مسجد آمدند. راوی داستان حجاب حضرت را اینگونه توصیف نموده است: «حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) هنگام خروج از منزل مقنعه را محکم بر سر بستند و جلباب و چادر را، به گونهای که تمام بدن آن حضرت را میپوشاند و گوشههای آن به زمین میرسید، به تن کردند و به همراه گروهی از نزدیکان و زنان قوم خود به سوی مسجد حرکت نمودند».[2]
قضیهی فوق گویای آن است که پوشش بیرون از منزل حضرت «خمار» و «جلباب» بوده که قرآن به عنوان حجاب زنان در بیرون منزل و در مواجهه با نامحرم از آن یاد کرده است.
رنگ جلباب و چادر حضرت زهرا(سلاماللهعلیها)
حال سوال اینجاست که حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) در بیرون منزل و در مواجهه با نامحرم از چه رنگی استفاده کرده است؟
قرآن به زبان عربی مبین نازل شده است و برای عرب زبانان قابل فهم بوده است؛ بنابراین، باید بررسی نمود که زنان صدر اسلام، که نخستین مخاطبان آیهی جلباب بودهاند، از واژهی جلباب چه برداشتی داشتهاند و تبادر و سبقت ذهنی آنها از آن چه بوده است. در کتاب سنن ابی داود از امّ سلمه، همسر گرامی پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) قضیهای نقل شده است که مبین تبادر ذهنی زنان عرب آن زمان است. او میگوید: «وقتی آیهی جلباب «یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ»[3] نازل شد، زنهای انصار از خانههایشان خارج شدند، درحالی که پوششهای مشکی داشتند