هدایت شده از خانه طلاب جوان
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥انتقام قسمت اول...
🔰برشی از نشست با حجج اسلام ایزدی و مهدیان با موضوع «انتقام سخت»
🔻من با تولید قدرت است که میتوانم با قدرت طاغوت مبارزه کنم
🔻طاغوت در کرمان و در غزه مردم را میزند، برای اینکه این پشتیبان قدرتمند(یعنی مردم) را خسته کند و تحت فشار قرار دهد تا از حمایت از مسیر تمدنی انقلاب دست بردارند...
برای دریافت صوت کامل این نشست، به لینک زیر مراجعه فرمایید👇
https://eitaa.com/khanetolab/9924
#نشست
#برش_پادکست
#انتقام_سخت
🔹.............🔹............🔹
💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab
هدایت شده از نفی و اثبات
باسمه تعالی
یادداشت:
✍ چگونگی مطالبه انتقام و پاسخ سخت
قسمت 1 از 2
🔻بلوغ جمهوری اسلامی در مواجهه با دشمنان و رقیبان منطقه ای، به عنوان یکی از برجسته ترین نقاط قوت و البته از حساس ترین ابرپرونده های نظام که با مسائل داخلی نیز به صورت جدی پیوند خورده است، به حق باعث ایجاد حساسیت ویژه ای در گفتگوی انتقادی با ساختارهای متصدی این مسئولیت گشته است. مسیری که با خون دل خوردن شخص مقام معظم رهبری و تدبیر کلان ایشان از سویی و جانبازی شهدای محور مقاومت خصوصا حاج قاسم سلیمانی به چنین ثمری نشسته است، طبعا با نقدهای بیجا نباید از شکوهش کاسته شود.
🔻در چنین فضایی، مطرح شدن چندباره مسئله انتقام مجددا چالش ها و حتی شکاف هایی را ایجاد کرده است. تفسیر ضرورت و نحوه انتقام و حتی بحث در مورد این که انتقام گرفته شده است یا نه، نشان می دهد که صحنه برای دغدغه مندان شفاف نیست.
با توجه به این ملاحظات، به نظر می رسد پیش از طراحی اقدام، باید زمینه و بستر طرح موضوع انتقام مورد بحث قرار گیرد. به نظر نگارنده، طرح مسئله انتقام از چند زاویه حتما اشتباهی راهبردی است:
1- طرح انتقام برای خروج نظام از انفعال.
طرح اینگونۀ انتقام و پاسخ سنت، چند تالی فاسد جدی دارد: اول اینکه جمهوری اسلامی در سالهای اخیر به صورت جدی آماج عملیات رسانه ای ناکارآمدی بوده است. اعتماد بخش معتنابهی از مردم به نظام دچار خدشه شده و طبیعتا گزاره های پیرامون کارآمدی را در این فضای بیاعتمادی تفسیر و فهم میکنند. در چنین فضایی، اینرسی این بخش از جامعه به خودی خود به سوی متهم کردن ساختارهای مختلف به ناکارآمدی معطوف است. این امر وقتی با پدیده ساده انگاری رسانه ای فضای مجازی تلفیق میشود ، تفکیک لایه های انفعال و ناکارآمدی را دچار دشواری مینماید. به این ترتیب ضعفی که به واسطه جریان سازشکار به نظام تزریق میگردد، به پای کلیت نظام و میدان نیز نوشته میشود. این هم جفاست، هم دوای زدودن انفعال های موجود سازشکاران نیست.
یک کاسه کردن حساب جریان های سازش و مقاومت، در واقع تقویت و مشروعیت دادن به جریان سازش است. در حالیکه رهبر انقلاب، تلاش خویش را برای مهار جریان غرب گرا و ایجاد محیط نسبتا امنی برای فعالیت محور مقاومت در دو دهه اخیر به کار گرفتند، تنها فایدۀ متهم کردن هر دو جریان به انفعال، تقویت خط سازش و عادی جلوه دادن آن در روند اداره کشور است. گویا انتهای همه مسیرهای نظام به چنین عقلانیتی ختم می شود.
2- طرح انتقام برای تشفی خاطر جریان انقلابی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام.
پیچیدگی صحنه نزاع کنونی محور مقاومت با خط استکبار در منطقه، که در واقع نه صرفا یک درگیری نظامی، که مقابله ای تمدنی با همه ابزارها و ابعادهای ممکن است، اقتضاء می کند کنش و واکنش ها لزوما بر اساس احساسات مردم تنظیم نشود. در واقع شفای صدور مؤمنین، با کلیت این صحنه نبرد باید نسبت بگیرد نه با اجزاء آن، مخصوصا در واکنش هایی که جنبه امنیتی دارند.
صحنه مواجهۀ محور مقاومت، متشکل از مجموعه ای از دارایی ها و نادارایی هاست که در محورهایی مانند نظامی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی، رسانه ای، فرهنگی اجتماعی و ... بروز می کند. محور مقاومت هرچند در مجموع پیشرفت های شگرفی داشته است، اما طبیعتا کماکان مخصوصا در پیوست ها، با نواقصی روبروست. مدیریت مجموع نقاط قوت و ضعف به دلیل ارتباط جدی بین این ابعاد، کار آسانی نیست. کنشگری این صحنه را تابع توقعاتی قرار دادن که عمدتا نیز با جریان رسانه ای قابل مدیریت هستند، در این صحنه حتما اختلال ایجاد می کند.
3- انتقام به مثابه ابزار بازدارندگی.
مطرح کردن انتقام برای ایجاد توازن و بازدارندگی در برابر خط استکبار در منطقه، هرچند در کلان ایده درستی است. اما به دلیل فضای رسانه ای جامعه، خود در کوتاه مدت به چالش تبدیل می شود. تا زمانی که معادله قدرت در منطقه به صورت قاطعی به نفع جبهه مقاومت تغییر نکرده باشد، این زد و خوردها ادامه خواهد داشت. مخصوصا در فضای امنیتی و به دلیل اشراف دستگاه های جاسوسی دشمن، این روند ملموس تر است.
در چنین فضایی، تضمین دادن مبنی بر این که اگر بزنیم دیگر جرأت نمی کنند بزنند، خود می تواند به ابزار رسانه ای برای تضعیف خط مقاومت تبدیل شود. مخصوصا با عدم رعایت خطوط قرمز انسانی توسط جریان مقابل و اقدام به کشتار مردم عادی در برابر ضربات واکنشی ما.
هدایت شده از نفی و اثبات
ادامه یادداشت:
✍ چگونگی مطالبه انتقام و پاسخ سخت
قسمت 2 از 2
جمع بندی
🔻با این تفاسیر، به نظر می رسد بهترین مفهوم برای تبیین چرایی لزوم پاسخ سخت، ایجاد ظرفیت اجتماعی برای کامل کردن سبد پاسخ های نظام در برابر دشمن است. ما باید بتوانیم متنوع واکنش نشان دهیم. پاسخ یک ترور امنیتی سطح بالا، نباید لزوما یک ضربه نظامی باشد. ما باید بتوانیم ابزارهای اجتماعی خود برای محاصره اقتصادی رژیم را فعال کنیم.
🔻فارغ از بحث نقصان در ساختارهای نهضتی نظام برای صدور انقلاب، ظاهرا بهترین گزینه موجود، ایجاد فشار اجتماعی است تا میدان دست بازتری برای انتخاب ابزارهای مختلف در پاسخ گویی داشته باشه. در واقع گفتمان عام انتقام باید به مثابه ابزار مهار جریان غرب گرا عمل کند و نه انتقاد از جریان مقاومت. گفتمانی که باید شکل گیرد، از سر اعتماد به میدان، باید برایش خلق فرصت کند و او را وادار کند مجموعه پیوست های عملیاتی خویش را تکمیل نماید. به نظر می رسد مدل کنش رهبر انقلاب نیز همین گونه است. در عین ابراز اعتماد به متولیان محور مقاومت، آنان را برای دادن پاسخ سخت تحریک می کنند.
ما باید جای خود را در پر کردن خلاءهای بالفعل موجود در مجموعه ظرفیت های نظام پیدا کنیم و مسیری برای رفع آنها خلق نماییم.
هدایت شده از کانال قرار عصر
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک دقیقه از «مریم سلطانینژاد» که ماندگار شد...
https://ble.ir/gharareasr
https://eitaa.com/joinchat/645398699C335306905d
844242690_-917323943.pdf
184.8K
#چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
تقریر جلسات اول و دوم و سوم
@ali_mahdiyan
1_8707507662.mp3
51.96M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه چهارم
🔹کتاب چهل حدیث؛ اقدام راهبردی حضرت امام(ره) در مسیر ایجاد حکومت اسلامی با دو رویکرد کادر سازی و جامعه سازی
🔹بررسی مقدمه کتاب
@ali_mahdiyan
1_8889699304.m4a
39.95M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه پنجم
🔹اتصال امام به جریان اصیل حوزوی با عنایت به سند حدیث
🔹بررسی جایگاه مفهوم جهاد در اندیشه امام مبتنی بر رویکرد تنزیهی در مواجهه با دنیا
🔹توضیح دو رویکرد تنزیه و تشبیه و نسبت آنها در مواجهه با دنیا و غلبه وجه تنزیه در اقدام انبیاء
@ali_mahdiyan
4_5800958129067790781.mp3
37.15M
بر پا:
🎙 وویس جلسه مناظره دکتر دخانچی و حجت الاسلام مهدیان، قسمت اول
02:00 مقدمه و شروع جلسه
3:40 نکات ابتدایی دکتر دخانچی
27:44 نکات ابتدایی حجتالاسلام مهدیان
44:45 دکتر دخانچی: باید بپرسید شناسنامه ما کیست؟...
52:50 حجتالاسلام مهدیان: همواره پشت سر علم و دانش، اراده قدرتها حاکم است...
1:05:20 دکتر دخانچی: حتما باید سر قضیه حجاب یک بحران امنیتی_سیاسی درست میشد؟...
1:11:30 مشکل ما با عصیانگر گناه کردن او نیست، ضرر زدن او به جامعه است....
💠@bzums_ir
4_5800958129067790779.mp3
37.2M
🎙 وویس جلسه مناظره دکتر دخانچی و حجت الاسلام مهدیان، قسمت دوم
12:50 سوالات دانشجویان
21:40 پاسخ به سوالات
1:00:20 سوالات دانشجویان۲
1:09:30 پاسخ به سوالات۲
💠@bzums_ir
خیلی از رفقا به کیفیت صوت قبلی اشکال گرفته بودند. این صوتها که دوستان دانشگاه زنجان تازه به بنده داده اند کیفیت خوبی دارد.
«در مسئلهی غزّه هم پیشبینیها دارد بتدریج خودش را کاملاً نشان میدهد. از اوّل، پیشبینیِ روشنبینانِ دنیا، چه اینجا و چه جاهای دیگر، این بود که در این قضیّه آن که پیروز خواهد شد مقاومت فلسطین است، آن که شکست خواهد خورد رژیمِ خبیثِ ملعونِ صهیونیست است؛ این دارد اتّفاق میافتد و همه میبینند این را به هیچ کدام از هدفهایش نرسیده. شکست یعنی چه؟ شکست یعنی همین. گفت حماس را از بین میبریم، نتوانست؛ گفت مردم غزّه را منتقل میکنیم، نتوانست؛ گفت جلوی اقدامات مقاومت را میگیریم، نتوانست. مقاومت، زنده، سرحال، آماده؛ آن رژیم، خسته، سرافکنده، پشیمان و داغ باطلهی «جنایتکار» به پیشانیاش خورده»
این سخن رهبری را اگر ندیدید، خوب نگاه کنید. سبک تحلیل ایشان را ببینید. شکست و پیروزی را بر اساس اراده و مقاصد دو جبهه میسنجند. نه یک فهم عاطفی احساسی. رفقای خطاکارم، به نظرم به جای آنکه تا در خانه سینه خیز بروید، یک یاعلی بگویید، بلند شوید، خود را بتکانید. و سبک تحلیل درست را تمرین کنید.
@ali_mahdiyan
نماینده رژیم اسراییل در دادگاه لاهه گفته افریقای جنوبی مزدور جمهوری اسلامی ایران است.
یمن هم که وارد نبرد شد همین رو گفتند، گفتند کار جمهوری اسلامی ایران است.
چرا ؟به این فکر کردید که چرا واقعا؟
جالبه اینجا یک عده اصرار دارن ثابت کنن ایران در موضع انفعاله
«خودتحقیری» یک بیماری رسانه ای فراگیره.
@ali_mahdiyan