عدالتخواهی غیر ممیز
⚡️محسن مهدیان رد صلاحیت شد. با عنوان عدم التزام به نظام. برای او شاید هر بد و بیراهی به اندازه این نسبت، تلخ و گزنده نبود. عدم التزام به نظام در مدرسه خمینی کبیر یعنی عدم التزام به ساختار ولایت الهی. نظام همان دارایی که به قول سردار شهید قدس« در همین دهه نود یعنی امروز جان پاک هزاران رزمنده هم اگر برایش فدا شود جا دارد». عدم التزام به نظامی که تجلی عدالت است و برپا کننده عدل. شاید برای محسن مهدیان اتهام دزدی و اختلاس و سوء استفاده و هزار عمل زشت دیگر به اندازه اتهام عدم التزام به نظام دردآور نبود.
⚡️دلم برایش سوخت. اما بیشتر نگران بودم و هستم که نکند بخشی از بچه های حزب اللهی توی پازل روحانی بیفتند که ظاهرا بنا دارد با مسخره کردن ساز وکار انتخابات در کشور ، مردم را از رای دادن منصرف کند. رفتاری که بهتر است مثل همیشه پای جهل و نادانی اش بنویسیم و الا مثل همیشه باید نتایج خیلی بدی بگیریم.
⚡️اما کمی که گذشت متوجه شدم چه اتفاق جالبی افتاده. محسن مهدیان که مدت زیادی جزو جوانانی بود که در تلاش بود تا جریان غیرممیز عدالتخواه را به دوران بلوغ نزدیک کند، حالا با اتفاقاتی که برایش افتاد و سبک رفتارش داشت کل هیکل عدالتخواهی ناقص الخلقه را به چالش میکشید.
⚡️مهدی نصیری نوشت حالا مجبور میشوی به جای تحلیلهای عرفانی آسمانی به عقلانیت زمینی روی آوری. اما محسن مهدیان محکم به دفاع از شورای نگهبان و قداست آن پرداخت. صدرالساداتی نوشت اینها نوبت به خودشان برسد توهین به نهادها هم میکنند اما محسن مهدیان حتی جایی که شائبه بی احترامی به شورای نگهبان از حرفهایش وجود داشت معذرت خواهی کرد. کار به جایی رسید که نوشتند او دارد ظلم پذیری را ترویج میکند. جالب بود رفتار او بیش از آنکه تضعیف کننده شورای نگهبان و نظام باشد داشت عملا یاد میداد که مقابل خطاهای نظام چه باید کرد و بین خطاها و قداست نظام چطور باید جمع کرد و این به بلوغ غیرممیزها سرعت میداد. این بخش از ماجرا برای من خیلی جذاب بود.
⚡️کمترین فایده این قصه این بود که بعد از این وقتی محسن مهدیان از نظام دفاع میکند دیگر نمیتوانند به او تهمت بزنند که پشتت گرم است. این یعنی او دارایی مهمی به دست آورده که میتواند عقلانیت زمینی نصیری و عدالتخواهی ناپخته منفی باف مکتوبات و صدرالساداتی و بهار و دیگران را به نقد بکشد و به بلوغ شایسته اش نزدیک کند.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هنرانقلابی و رویای ایرانی
🔹 هنر مداحی که هیچگاه مورد اعتنای روشنفکران غربزده در ایران نبوده است – مگر برای تمسخر و تخریب – این سالها به مدد جوشش خلاقانه هنرمندان انقلابی؛ به ترازی نزدیک شده است که میتواند الهام بخش دیگر شاخههای هنر کشور باشد.
🔹 یانکیها؛ بیش از صد سال است "رویای آمریکایی" را با سینما پشتیبانی کردهاند و از مهمترین کارکردهای هالیوود؛ رویاسازی برای جامعه آمریکایی بوده است.
🔹 این کارکردِ سینما، در ایران با طراحی جریان روشنفکری به "کابوس سازی" تغییر کرده است و ایرانیان را مجبور کردهاند در آینه مقعر سینمای کن و برلین و اسکار؛ تصویری کج و کوله و کابوسوار از ایران انقلابی را به تماشا بنشینند. رسانه ملی جمهوری اسلامی هم با انبوه سریالهای سیاه و تلخ یا پوچ و باری به هر جهت خود، عمدتا در همین پازل، گویی به نقشی که دشمنان ایران برایش تعریف کردهاند وفادار مانده است.
🔹 در فقدان سینمای ملی و رویاساز، این مداحی درخشان سید رضا نریمانی را ببینید تا دریابید وقتی از هنر ملی و آرمانی و رو به آینده حرف میزنیم از چه سخن میگوییم و رسانههای زرد و روشنفکران غربگرا و مدیران منفعل؛ چه فرصتهای شیرین و بزرگی را در هنر؛ از جامعه ایرانی دریغ کردهاند.
@jalili_vahid
@ali_mahdiyan
بسم الله الرحمن الرحیم
🛑طلاب مدرسه معصومیّة بمنظور پاسداشت شعائر ایّام فاطمیّة و تکریم و بزرگ داشت مقام شهید سرفراز حاج قاسم سلیمانی، هم سو با تحقق بخشی از رسالت های اجتماعی روحانیت، اقدام به برگزاری طرح "روضه های خانگی" مینمایند.
⚠️معرّفی اجمالی طرح در گام اوَّل:
در طرح حاضر برای گام اوَّل، ارتباطی میان مدرسه ی معصومیّة و جامعه ی طلاب و مداحین با مخاطبین مردمی که مایل به برگزاری جلسه روضه در منازل خود میباشند برقرار خواهد شد و متناسب با نیاز مردمی پاسخ متناسب تدارک میگردد.
🚨طرح روضه های خانگی منحصر به ایّام فاطمیّة نبوده، بلکه در تمام طول سال به جذب مخاطبین خود خواهد پرداخت، هرچند که آغاز طرح بمناسبت تکریم ایّام شهادت صدّیقه طاهره و بزرگ داشت شهادت سردار اسلام(شهید سلیمانی) از فاطمیّة دوّم مقرر شد.
❗️‼️لازم به ذکر است، در این طرح مدرسه متولی برگزاری مراسم نبوده و صرفا نقش تسهیل کننده در ارتباط مخاطبین با سخنران و مداح مراسم روضه را عهده دار میباشد.
🇮🇷همکاران فعلی طرح روضه های خانگی:
در حال حاضر مجموعه ای از
1- اساتید حوزه علمیّة معصومِّة و سایر حوزه های شهرستان قم
2- برخی اساتید سطوح عالی
3- مجموعه ای از فضلای محصِّل سطوح عالی قم
4- مجموعه ای از طلّاب مدرسه علمیّة معصومیّة قم و سایر مدارس علمیّة
✅✅✅✅
@kh_rozeh
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازخوانی سردار قدس برای فهم مکتب امام در دهه نود ضروری است. .
باید او را شنید از زبان نزدیکانش باید سخنرانی های او را به دقت گوش داد. .
باید سبک تصمیم گیریهای نظامی و سیاسی اش را مطالعه کرد.
@ali_mahdiyan
مدیریت و تربیت و اقتصاد
🌾 وَ لا تُؤْتُوا السُّفَهاءَ أَمْوالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِياما (آیه 5 سوره نساء)
🌾بسیاری از مفسرین این آیه را در تبیین اهمیت بعد اقتصادی در نگاه اسلام میدانند.
«از اين تعبير به خوبى اهميتى را كه اسلام براى مسائل مالى و اقتصادى قائل است روشن مى شود، و به عكس آنچه در انجيل كنونى مى خوانيم كه «شخص پولدار هرگز وارد ملكوت آسمانها نمىشود» اسلام مى گويد ملتى كه فقير باشد هرگز نمى تواند كمر راست كند»(برگزیده تفسیر نمونه ج1ص374)
🌾اندیشمندان انقلاب اسلامی نسبت دین و دنیا را در آثار خود به شدت مورد توجه قرار داده اند. شهید مطهری میگوید:
«تكامل جامعه نيز عيناً به همان صورت رخ مى دهد كه تكامل روح در دامن جسم و تكامل انسانيت «فرد» در دامن حيوانيت او صورت مى گيرد. نطفه جامعه بشرى بيشتر با نهادهاى اقتصادى بسته مىشود. جنبه هاى فرهنگى و معنوى جامعه به منزله روح جامعه است.»(مجموعه آثار شهید مطهری. ج2.ص27)
🌾سیدعلی خامنه ای مغزای مکتب حضرت امام را نسبت دین و دنیا میداند. ««جوهر اصلی در مکتب امام بزرگوار ما، رابطه ی دین و دنیاست؛ یعنی همان چیزی که از آن به مسأله ی دین و سیاست و دین و زندگی هم تعبیر میکنند. .... اسلام، دنیا را وسیله ای در دست انسان برای رسیدن به کمال میداند. از نظر اسلام، دنیا مزرعه ی آخرت است.»(14-3-84)
🌾این آیه نقش مال را در حرکت و رشد و قیام انسان و جامعه تبیین میکند. لکن تبیین میکند که برای اینکه این اتفاق بیفتد باید نسبت بعد اقتصاد و بعد حکومت را ملاحظه کرد. یعنی مال به شرطی میتواند باعث قیام فرد و جامعه باشد که تحت مدیریت عقل قرار بگیرد نه تحت مدیریت سفاهت.
🌾این نکته یعنی برای شکوفایی اقتصاد و اینکه یک اقتصاد ثمربخش الهی و توحیدی داشته باشیم، برای اینکه اقتصاد بتواند شاخصهای رشد و تعالی را در چارچوب دینی و توحیدی محقق کند نیاز به حاکمیت ویژه داریم. بدون حاکمیت درست، اقتصاد نمیتواند نقش قیام دهندگی ایفا کند و به این ترتیب اقتصاد به ضد خود عمل میکند. یعنی جامعه زمین گیر میشود.
🌾این آیه نشان میدهد مال به هر میزانی که باشد به خودی خود نمیتواند نقش خود را در ارتقا انسان و جامعه ایفا کند. جامعه اگر بنای حرکت به سمت خدا داشته باشد باید مال را زیاد کند و البته در جهت قیام به کار بگیرد و این جز با عبور مدیریت و حکومت از سطح سفاهت به سطح عقل رخ نخواهد داد.
🌾روایاتی که در این زمینه وارد شده اند و مثلا بر اساس این آیه دائم الخمر را شایسته مدیریت نمیدانند به همین نکته اشاره میکنند که آنچه نیاز است حکومت عقل است. (تفسیر برهان ج2 ص21 و 22)
🌾در برخی آیات قرآن ویژگی سفیهان امت بیان شده است میفرماید:
وَ إِذا قيلَ لَهُمْ آمِنُوا كَما آمَنَ النَّاسُ قالُوا أَ نُؤْمِنُ كَما آمَنَ السُّفَهاءُ أَلا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهاءُ وَ لكِنْ لا يَعْلَمُونَ ( بقره 13)
این آیه تبیین میکند که برخی از مردم هستند که حقیقتا سفیهند ولی نمیدانند.
ویژگی اصلی آنها چیست؟
في قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ بِما كانُوا يَكْذِبُونَ (10بقره )
🌾یکی از ویژگیهای این بیمار دلان که به لحاظ تدبیر، در وضعیت سفاهت قرار دارند چیست؟
فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ(مائده 52)
این ها نسبتشان با دشمن، نسبت ترس است. به سوی دشمن حرکت میکنند. از ترس آنها یا لااقل با استدلال ترس از آنها.
🌾با این حساب وضعیت اقتصادی جامعه دینی وقتی به سوی شکوفایی پیش خواهد رفت که مدیریت اقتصاد در دست جریان بیمار دل نباشد. جریانی که ویژگی آنها ترس از دشمن و رغبت و حرکت به سمت دشمن است.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
#نشر_حداکثری
📕 نشریه #خط (صاحب امتیاز: خانه طلاب جوان) منتشر شد...
📒 ویژه نامه اولین سالروز صدور بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🗂 با پرونده هایی در مورد تبیین و راهکارهای #تحقق بیانیه گام دوم
🎙 با آثار و گفتگوهایی:
📝 از حضرات آیات:
مصباح یزدی
شب زنده دار
اعرافی
میرباقری
عابدی
📝 و حجج اسلام:
رهدار
فلاح شیروانی
قمی
وکیلی
قنبریان
عزت زمانی
فرحانی
بغدادی
مهدیان
متولی امامی
📝 و آقایان:
پروفسورگلشنی
دکتر منوچهر محمدی
استاد طاهرزاده
مهدی جمشیدی
💳 با تخفیف ویژه جهت طلاب و نهادهای حوزوی
📱توزیع: برای تهیه نشریه با شماره 09157172810 تماس حاصل فرمایید یا به آیدی @pasdare_Enghelab در پیام رسان ایتا پیامک ارسال نمایید.
📲 شیوه های #اشتراک نشریه خط:
1⃣ ارسال مشخصات به سامانه پیام کوتاه 30008777110114
2⃣ تماس با تلفن 02532603677
3⃣ مراجعه به سایت www.khanetolab.ir و تکمیل فرم ثبت نام
📚📚 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
گفتمان جوان انقلابی
☀️ اینکه بزرگواران تصمیم دارند و تاکید دارند تا قبل از انتخابات به یک لیست واحد برسند، خوب است اما به نظرم امروز آنچنان به چنین وحدتهایی نیاز نداریم. بلکه این وحدتها دست و پا گیر هم شده. چه لزومی دارد مجموعه هایی که سر ریز و درشت امور با هم اختلاف دارند از برجام و سیاست خارجه گرفته تا رشد و امید داخلی، یک لیست واحد بدهند. خوب واحد نیستیم همه هم میدانیم. بعلاوه که این، مجبورمان میکند یک نسل حاشیه رفته کم تلاش را همیشه توی لیستها نگه داریم و برایشان بالای مجلس جا باز کنیم. که چه بشود، نمیدانم؟
☀️به نظرم این انتخابات کلا باید خرج یک نکته شود و آن ایجاد امید و جوشش در مردم. دقیقا همان نقطه ای که دشمن نشانه رفته. دقیقا همانجایی که روحانی شکست خورده سرخورده نشانه رفته و دقیقا همان نقطه ای که تاج زاده ها و طاغوت زاده های داخلی دنبال میکنند.
☀️برای حضور حداکثری مردم پای صندوق هم دو راه داریم یا استفاده از دو قطبی ها و لج و لجبازی های همیشگی، راهی که همیشه بد است و امروز زهر کشنده است برای جامعه و برخی مسوولین کم خرد استدلالشان بر آوردن ضدنظامهای ردصلاحیت شده به بازی انتخابات همین است. راه دوم اما استفاده از حقیقتی است به نام #جوان_انقلابی ، فرصتی که گام دوم رهبری فراهم کرده. آری
و البلد الطیب یخرج نباته باذن ربه و الذی خبث لایخرج الا نکدا...
☀️جوانان انقلابی که کاندیدا شده اند فقط کافی است فرصت برایشان فراهم شود و در شهرهای مختلف سخن بگویند. روح امید و حرکت در مردم زنده میشود. من تندترین نقدها را به جریان عدالتخواهان جوان داشته ام اما حتی آنها نیز در این جهت مفیدند. تمرکز را ببریم روی جوان انقلابی.
☀️هیچ وقت فکر نمیکردم سپردن کار به نسل جوان انقلابی این قدر در کشور دشوار باشد. برخی انقلابی ها از عمق جان با بیانیه گام دوم کنار نمیآیند. ولو به زبان احترامش میکنند در همین قم به یکی از کاندیداها گفتیم بهتر نبود یک جوان انقلابی معرفی میکردید دستی به محاسن سفیدش کشید و گفت من خودم جوانم. آری سخت است و نمیتوانند همراه شوند. امروز من مبلغ روحانی هر جا می نشینم باید از حضور نسل جوان انقلابی جدید سخن بگویم و مردم را به سوی آنها متوجه کنم.
☀️نیروی جوان تازه نفس، بودنش در این انتخابات راه گشا است کاش مدیران و برنامه ریزان و تریبون داران کمک میکردند این ها زبان بگشایند و در رسانه ها و پشت تریبونها از آرمانها سخن بگویند. و کاش همه کمک میکردند که چنین واقعه ای هر چه با شکوه تر رخ دهد.
@ali_mahdiyan
طعم مناظره
محبی و تاجزاده
🔹به تازگی موفق شدم این مناظره را به طور کامل ببینم. مناظره خوبی بود. توصیه میکنم رفقایی که موفق نشدند این مناظره را ببینند، وقت خالی کنند و به طور کامل مشاهده کنند. حتما حرفم را تایید خواهید کرد.
🔹به نظرم دو مساله مهم را بعد از این مناظره حل شده خواهید یافت؛
🔺نکته اول اینکه نظارت استصوابی، امری معقول و پیشرفته و متحقق در تمام دنیا است. پس از دیدن این مناظره دیگر به اصل این قانون ایراد نخواهند گرفت. خوب توجه کنید به توییتهای حضرات رجوع کنید، این مساله را پیش از این انکار میکردند.
🔺نکته دوم این که نظارت استصوابی از ابتدای انقلاب و مجلس اول وجود داشت. پذیرفتن این نکته نیز توسط تاجزاده در یک مناظره عمومی دست آورد مهمی است.
به نکات دیگری هم در مناظره میتوان اشاره کرد که خوب است خودتان ببینید.
دیدنش لذت دیگری دارد.
🔹اما آنچه از همه این امور برای من جذابتر بود معنای این مناظره بود. خوب توجه کنید! یک جوان انقلابی با یک پیرمرد لیبرال نسل اولی گفتگو میکند. جوان موفق میشود با زبان تخصصی و علمی خود، طرف مقابل و بلکه جریان مقابل را منفعل کند. قصه تعداد خرما و امثالهم یعنی جریان بالکل از این مناظره منفعل شده؛ هم به نحو علمی هم گفتمانی و هم حیثیتی.
🔹به نظرم تقابل جوان انقلابی و پیرمرد لیبرال فوق العاده جذاب بود. نمیدانم شما هم به اندازه من از دیدن اعتماد به نفس جوان و انفعال تاجزاده و اجبار علمی او به پذیرش و تسلیم، لذت بردید یا نه؟ من طعم گام دومی این مناظره برایم جذاب تر از آن موفقیت علمی و جدلی بود.
@ali_mahdiyan
طینت جامعه
نکته مهمی درباره قواعد عاقبت به خیری
🌱 یک بنده خدایی از امام صادق علیه السلام پرسید ؛ من آدم تاجری هستم با مردمان زیادی ارتباط میگیرم، اما گاهی میبینم برخی خوش خلق هستند و خوش رفتار وقتی پیگیری میکنم میبینم دشمن شمایند، بر عکس برخی را میبینم بداخلاق و غیر قابل اعتمادند وقتی بررسی میکنم «فاتبینه عن ولایتکم» میفهمم ولایت شما را دارند، فکیف یکون ذالک؟
این روایت در کافی شریف جلد دو در بخش ایمان و کفر آمده. علامه طباطبایی نیز در المیزان جلد هشت استفاده کرده.
اما فکر میکنید امام چه جوابی داده؟
🌱امام پاسخی مهم و رمز آلود دارد. میفرماید: طینت و ذات آدمها یا از بهشت است یا جهنم. این دو آمیخته شده اند و بعد دوباره جدا شده اند. علت رفتارهای بد اهل ولایت تماس با ذات دشمنان ما است و علت رفتارهای خوب دشمنان تماس با ذات اهل ولایت است.
این یعنی چی؟
🔺در وجود فرد و جامعه، داشته ها و نداشته ها یک وزن ندارند. اگر بخواهیم برآیند کلی بگیریم باید وزن و ارزش هر یک را بدانیم.
🔺ارتباط با ولایت، نمایشگر ذات انسانها است. تا وقتی این رابطه ولایی هست جوهره افراد خیر است.
🔺به همین وزان جوهره یک جامعه تحقق حاکمیت الهی و ولایت در آن است. اگر این باقی بماند بدیها از بین میرود. تعبیر روایت این است که «و هم یعودون الی ما خلقوا منه»
🔺ریشه همه بدیها در انسان و جامعه ولایی، تماس با ولایت طاغوت و تاثیر پذیری از او است که این را باید کم کرد. به اندازه ای که از آنها متاثریم بدیم.
🌱روشن است این به معنای عدم تاثیر بدیها و زشتیها در جان ما نیست، ثم کان عاقبه الذین اساءوا السوءا ان کذبوا بآیات الله
ولی با توجه به این روایت، باید گفت خطاها اگر شدید شوند خیمه ولایت را میخوابانند. چه در جان انسان و چه در جامعه. آنگاه اتصال به طاغوت، ما را نابود میکند یخرجونهم من النور الی الظلمات.
🌱نکته مهم اینکه عاقبت انسانها بروز باطن آنها است . عاقبت جامعه نیز بروز باطن و ذات او است. جامعه ای که هویت انقلابی و ولایی خود را حفظ میکند به سوی بهشت حرکت میکند. یعنی عاقبت به خیر میشود.
🌱حالا این جملات سردار شهید قدس که عاقبت به خیریش را به رخ همگان کشید، مرور کنید. فریادی که بر سر همه سابقه داران میزند:
«والله والله والله از مهمترین شوون عاقبت به خیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلابه. والله والله والله از مهمترین شوون عاقبت به خیری نسبت شما با این حکیمی است که سکان دار است.»
@ali_mahdiyan
سه کنش انتخاباتی
⚡️فکر میکنم رفقا بین سه کنش انتخاباتی تفکیک نمیکنند و این خیلی مشکل آفرین شده.
۱. تهیه و پیشنهاد لیست
۲.تبلیغ و ترویج و کار رسانه ای
۳. رای دادن
اولی وظیفه موثرین و احزاب و جریانهای سیاسی است. کسانی که مورد اعتمادند. دومی کار روحانیون و اصحاب رسانه است. سومی هم وظیفه آحاد مردم
⚡️احزاب و سیاسیون باید متناسب با رشد جامعه تلاش کنند لیستی فراهم کنند که جامعه را هدایت کند.
در این ساحت باید بدانیم به جز انتخاب افراد، معنای انتخاب مردم هم مهم است اگر کنش ما به گونه ای باشد که رای مردم معنای لازم را نداشته باشد و مثلا نمایش وحدت یا مقاومت یا کثرت حضور را به هم بزند، خطا کرده ایم.
⚡️ خوب تا الان نخبگان حزب اللهی تلاش کردند ولی آنقدر عقلانیت که انتظار میرفت در صحنه نبود . صحنه های جذابی رخ نداد. لیستها هم واحد نشد. اما این سطح از کنشگری یک سطح بود.
⚡️سطح دوم تبلیغ است. برخی خیال میکنند مبلغین و اهل رسانه موظفند لیست واحد سیاسیون را ترویج کنند. این ملازمه غلط است. هر مبلغی موظف است هر که را اصلح میداند تبلیغ کند. اما من پیشنهاد میکنم در این ساحت بیش از ترویج افراد به تبیین گفتمان بپردازیم تا هم به کثرت صحنه دامن نزنیم و هم انتخاب مردم معنا دار و موثر شود. گفتمان هم سر رشته دارش رهبری است. گفتمان اتخاب #جوان_انقلابی با همه پختگیهایش میتواند خطاهای سطح قبل را هم جبران کند.
⚡️متاسفانه برخی رفقا اشتباهات سطح قبل را به این سطح هم کشیده اند و متوجه نیستند با رفتارهای رسانه ای و تهمتها و بلکه حتی بیان نابجای واقعیتها چه ضربه ای به غرض نهایی انتخابات میزنند. این روزها زشتی رفتارهای رسانه ای و ترویجی بیشتر از خطاهای زشت جریانهای سیاسی است.
⚡️هر کس جدا شد یا کنار گذاشته شد از تریبون خود چنگال به رخ این و آن کشید. در تعجبم از برخی روحانیون و اساتید اخلاق که دیگران را در تریبونهای خود متهم کردند و متوجه آثار این بی اخلاقیهایشان هم نبودند و نیستند.
امروز تا انتخابات باید مراقب سخنهایمان باشیم و مردم را راغب کنیم به حضور آنهم با معنای انقلابی اش.
⚡️عجیب است که رییس دولت بی تدبیر و نا امید ما به سهم خود ناامید میکند و نیروهای انقلابی به سهم و روش خود. و در این میان مثل همیشه رهبری است با فاصله نجومیش با غرض ورزیها و ناپختگیهای ما.
⚡️ کنش سوم حضور پای صندوق رای است. مسخره ترین حالت جایی است که کسی بخواهد برای ایجاد وحدت پای صندوق رای مصلحت اندیشانه رای دهد. آنجا دیگر تصمیم گیری با افراد است بر اساس آنچه حجت میدانند.
⚡️هیچ ایرادی ندارد کسی در فرایند جمعی معرفی لیست، حضور داشته باشد اما خودش به کسانی رای دهد که اصلح میداند. یا به نحوی تبلیغ کند که رایها به سمت انتخاب معنادار اصلح سوق یابد. به هر حال این سه لزوما مطابق نیستند.
@ali_mahdiyan
وحدت نیاز
🌹در میان هم سلولیهای من در این زندان، افراد کمونیست هم بودند.... گرفتار یکی از کمونیستهای خبیث کینه توز شدم.
🌹سرش را بلند کرد و با لحنی خشک گفت: اجازه بدهید اعتراف کنم که من به هیچ دینی عقیده ندارم.
🌹فهمیدم که چه در ذهنش گذشته دنبال جمله ای مناسب ذهنیت و منطق و شرایط او میگشتم.
🌹گفتم سوکارنو رییس جمهور اندونزی در کنفرانس باندونگ گفت: ملاک اتحاد ملتهای عقب مانده نه وحدت دینی و نه وحدت تاریخی و فرهنگی و امثال آن بلکه وحدت نیاز است. مسائل یکی است و سرنوشت نامعلوم. و دین نباید میان من و شما جدایی بیندازد.
🌹در واقع موضع من برخاسته از عقیده ام بود.... اسلام از پیروان خود میخواهد به احکام اسلامی به طور جدی و دقیق پایبند باشند....اما همین احکام میگوید مسلمان با غیر مسلمان جوشش داشته باشد و نسبت به او نرمش نشان دهد و در گفتگو با مخالفان از جزم گرایی و شدت و حدت بپرهیزد.
سید علی خامنه ای
کتاب خون دلی که لعل شد ص۲۴۶_۲۵۱
@ali_mahdiyan
مشارکت
🌱گفت نظام کاری میکنه که آدم مورد پسندش رای بیاره.
گفتم لا اقل عمر سیاسی خودت قد میده که دیده باشی خاتمی جامعه مدنی و توسعه سیاسی رو که گفت همه تقابل با نظام فهمیدند . احمدی نژاد هم با شعار ورود به منطقه ممنوعه رای آورد . روحانی هم با عوض کردن جای شهید و جلاد. کدامشان آدم نظام بودند؟
🌱گفت همین که مردم به اینها رای دادند یعنی با نظام مشکل دارند پس.
گفتم پس پذیرفتی نظام، آدمهاش رو قالب نکرده؟ پذیرفتی که مدتها است رییس جمهورها حاکمیت دو گانه رو رقم میزنند؟
گفت گیرم آره. جواب منو بده.
گفتم وقتی مردم میان تو انتخابات معنیش اینه که به نظام اعتماد دارند. من ممکنه با کسی موافق نباشم ولی به او اعتماد داشته باشم.
🌱گفت حالا اگر مردم کم شرکت کنند معنیش چیه؟
گفتم تا حالا که اینطور نبوده ولی همونطور که حال یک آدم رو با یک تصمیم نمیسنجند حالا یک امت رو هم با یک رفتار صرفا نمیسنجند.
🌱گفت خوب به نظرت علت ناامیدی مردم چیه؟ از نظام زده نشدن؟ از انقلاب زده نشدن؟
گفتم به فرض که ناامید شده باشند که معلوم هم نیست. اما ببین این چه تدبیر و امیدی بود که این خروجیش شده؟ امید به آمریکا بود که ناامیدی خروجیشه یا امید به خودمون؟ بعلاوه که رفتار مردم در مورد قاسم سلیمانی رو یادت نره سیاه و سفید و خاکستری چه کردند؟ سلیمانی نماد انقلاب و نظام نیست؟
🌱گفت آقا ول کن این حرفها رو . بگو من چرا باید رای بدم وقتی همه دولتها کار رو خراب میکنن؟
گفتم تو چاره ای نداری از انتخاب. رای ندادن هم یک انتخابه اگر فکر میکنی وضعیت رو بهتر میکنه انجام بده؟
مثل بچه ای که برای مخالفت با معلم، امتحان نمیداد. خوب کی ضرر میکنه؟
🌱گفت من این ساختار و نظام رو مقصر میدونم. چرا روحانی رو تایید صلاحیت کردند؟
گفتم تو که الان گفتی چرا نظام هر کسی رو راه نمیده؟ تکلیفت رو روشن کن. بعد هم شورای نگهبان خطا کرد، مردم چرا رای دادند؟ تو چرا رای دادی؟
نکنه منتظری یکی از بالا بیاد مشکلات رو
حل کنه؟ هیچ خبری نیست نه رهبر نه کشورهای خارجی نه حتی شخص امام زمان عج نمیتونه مشکلات ما رو حل کنه والا تا حالا حل میکرد. مشکلات ما به دست خودمون حل میشه. حالا میخوای رای بده میخوای رای نده.
@ali_mahdiyan
یک قالیباف دو آقا تهرانی....
⚡️سال هشتاد و چهار با همه هیجانات و لذتهاش برای من یک تلخی و رنج حاشیه ای داشت و اون تلخی اختلافی بود که بین جمع رفاقتیمان شکل گرفته بود. یه عده قالیبافی و یه عده احمدی نژادی. یه عده صالح مقبول و یه عده اصلح نامقبول....
⚡️دو قطبی مسخره ای که بچه های جوون حزب اللهی رو اون قدر از هم جدا کرد که مدتها اصلا حرف یکدیگر رو نمیشنیدند و بیش از یک دهه همدیگر رو متهم کردند و خروجیش شد چی؟
⚡️خروجیش شد تربیت آدمهایی که سیاست رو بازی قرمز و آبی میفهمیدند نه یک حقیقت مقدس. آدمهایی که هیچ وقت معنای اصل و فرع را یاد نگرفته بودند. آدمهایی که وقتی سردار قدس به روحانی نامه نوشت و به خاطر موضع تقریبا انقلابیش، به او گفت دستت را میبوسم، سردار را متهم کردند به سفاهت سیاسی. ماند تا بعد از شهادتش وقتی رهبری رفتار سیاسی او را تبیین کرد تازه فهمیدند مدتها است این ماییم که کوتوله های سیاسی شده ایم.
⚡️ زخمهایی که آن آرمان جویی و عدالتخواهی بی اخلاق و بی معنویت و بی عقلانیت بر چهره نیروهای حزب اللهی گذاشت سخت است که از بین برود. این ایام، زشتی های سیاست ورزی خاله زنکی برخی رفقایم آن قدر مشمئز کننده بود که با خودم میگفتم اگر بنا بود سیاست را از این رفتارها بفهمم اسمش را میگذاشتم پدرسوخته بازی به قول حضرت امام و رهایش میکردم. ولی چه کنم که من شهید بدون مرز را دیده ام و مواضعش را من سیدعلی را میشناسم و خمینی استاد او را که سیاستشان مرا یاد محراب و سجاده میاندازد و بزرگی روحشان در مواضع و رایشان کربلای لحظه به لحظه است برای من.
⚡️امروز اما اتفاق مهمی افتاد، کاری ندارم لیست وحدت رای بیاورد یا نه. اما این وحدت برای من خیلی معنا دارد. احمدی نژاد به جز مشتی دوستداران مشایی، یک بدنه مهم از نیروهای انقلابی داشت که بخشی از آنها را جبهه پایداری نمایندگی میکرد. امروز این جریان حاضر شد زیر نام قالیباف با دیگر نیروهای انقلابی جمع شود. قالیباف مهم نیست احمدی نژاد هم مهم نبود آقا تهرانی و کی و کی هم مهم نیستند. مهم بلوغی است که به مرور باید به آن برسیم.
⚡️روحهایی که سیاست را از دریچه نگاه رهبری نفهمد و در تنگنای حزب و جریان خود محدود باشد و حاضر نباشد روی هزار خطای فرعی هم جبهه ای هایش بخاطر امری اصلی و اصیل چشم بپوشد هنوز لیاقت ندارد مرد گام دوم انقلاب روح الله باشد.
⚡️از این منظر این تصمیم دیرهنگام را به فال نیک میگیرم. رفقا! ما خیلی به هم محتاجیم برای این حرکت. برادران! همدیگر را که میزنید، هیچ کس بیشتر از پدر خانواده دردش نمیگیرد. خدا رحممان کند به خاطر این همه کوتاهی.....
@ali_mahdiyan
انتخابات در دو راهی نادر و سیمین
🌱بعضی وقتها انقدر درگیر فضای خودمان هستیم که متوجه اختلافات دیگران نمیشویم. بگو مگوی #شهاب_حسینی با #مسعودکیمیایی و تحریم کنندگان جشنواره فجر ،برایم آشنا بود. او میگفت باید بمانیم و همینجا را درست کنیم. آنها میگفتند خروج کنیم به دامن اجنبی تا مسوولین آدم شوند و تنبیه. بی بی سی هم با عشق و رسا موضعمان را فریاد میزند. دعوای جالبی است نه؟
🌱برای من این اختلاف مسبوق به سابقه است. فیلم #جدایی_نادر_از_سیمین را هم اینطور میفهمم. دو اندیشه، یکی میگوید بروم به دامن غیر و دیگری میگوید بمانم و تغییر دهم. این ، دو راهی #اصغرفرهادی نیست فقط. بلکه اختلاف مهم بدنه جریان او است.
🌱شاید منفورترین شخصیت فیلم #ابد_و_یک_روز هم آن جوانی بود که میخواست برای پر کردن لاتی اش، بنا داشت خانواده اش را از خودش دور کند و کنار بگذارد. منفورتر از هر معتاد و خلافکاری.
🌱امروز برخی خیال میکنند راه تنبیه #نظام که آن را خطاکارش میدانند این است که رای ندهند؟ این تنبیه، معنایش چیست؟ یعنی کشور را و مردم را رها میکنم تا هر چه پیش میاید بیاید؟ خروجیش تنبیه خودمان است بیشتر تا نظام.
🌱من یاد دخترانی میافتم که به خاطر اختلاف با پدرشان از خانه فراری میشوند. بله انتقام میگیرند هم از پدر هم از کل خانواده و هم، البته و اول از همه، از خودشان.
🌱این دعوا بین #اصلاح_طلبان، مرا یاد آن دعوایی میاندازد که درباره سردار قدس داشتند. برخی میگفتند احترام میکنیم و برخی میگفتند تبری میجوییم. یاد دعوایی میاندازد که بر سر دفاع از وطن داشتند برخی میگفتند راه را باز کنیم برای دشمن و برخی میگفتند دفاع میکنیم. این یک دعوای حقیقی و مهم است در دل این جریان. یک دو تایی مهم و سابقه دار. یک دو تایی ریشه دار.
🌱من همراه با اصلاح طلبان نیستم ولی همیشه در دو راهی نادر و سیمین، نادر را بیشتر میپسندم . و همیشه برای بلاهت #دختران_فراری غصه خورده ام.
@ali_mahdiyan
به لیست رای بدم؟
خیلی ها این سوال را از من پرسیده اند. میگویند آیا این درسته که لیستی رای بدیم تا طرف مقابل رای نیاره؟
۱.خوب توجه کنید که من با ایجاد لیست واحد موافقم با حمایت از لیست واحد هم موافقم.
۲.من ملاحظه ی نتیجه را مهمترین رکن در تشخیص تکلیفهای اجتماعی میدانم و دعوای #نتیجه و #تکلیف را قطعا یک دعوای غلط میفهمم. تکلیفی که نتیجه را ملاحظه نکرده توهم تکلیف است.
۳.من دوتایی مسخره #اصلح و #صالح_مقبول را هم نمیفهمم. مقبولیت یکی از ویژگیهای صالحیت است. اصلحی که مقبول مردم نمیافتد یا مردم او را نمیشناسند در این دوران مردم انقلابی، چه اصلحی است؟
۴.اما من مخالف تقلید سیاسی ام. مخالف چشم بسته رای دادن به لیست نخبگانم. مخالف گاوبندیهای دو قطبی و تکرار کردنهای این و آن هستم.
بله نتیجه را ملاحظه کنیم ولی نتیجه من با نتیجه شما فرق میکند. من دوست دارم مجلس انقلابی با فهم و انتخاب و اجتهاد تک تک مردم حاصل شود.
اگر بنا باشد بین مجلس انقلابی که با ساز و کار تقلید از این و آن رای آورده با مجلس کمتر انقلابی که با ساز و کار انتخاب و اجتهاد سیاسی خود مردم رای آورده یکی را انتخاب کنم ، حتما دومی نتیجه بهتری است.
۵.به همان دلیلی که مجلس حزب اللهی که رهبر نصب کند و انتخاب کند ارزشمند نیست و رییس جمهور انقلابی که مردم خودشان انتخاب نکنند ارزشمند نیست به همان دلیل مجلسی که بر پایه تقلید کورکورانه عمومی مردم رای بیاورد نیز مطلوب نیست.
۵.بله مردم جایی که نمیشناسند به این لیستها اعتماد کنند ولی جایی که میشناسند حتما باید به همان تشخیصشان عمل کنند. این چه منطقی است که زیر سایه دوقطبی داریم انتخاب آگاهانه را نابود میکنیم. این رسمیت دادن به دوقطبی است. دوقطبی با شعور و آگاهی خود مردم باطل میشود نه تقلیدشان از این و آن
۶.انتخابی که به لیست امید منجر شد در دو سطح خطا بود یکی ساز و کار فاسد انتخاب سی نفره شان و دوم جماعتی از مردم که زیر سایه دو قطبی تقلید محض سیاسی کردند. این سنگ بنا کلا غلط است و من نمیدانم برخی اساتید اخلاق به چه حجت شرعی آن را ترویج میکنند؟ برادران! اگر ما میخواستیم این طور اداره کشور کنیم اساسا رای مردم را حذف میکردیم. رایی که تقلید محض از نخبگان باشد چه فرقی میکند با بی رایی؟
۷.این تخیل هم که مردم انقلابی به لیست واحد رای میدهند اساسا محاسبه غلطی است. مردم انقلابی اتفاقا به دلیل بلوغ انقلابیشان هر چه تشخیص میدهند عمل میکنند . اتفاقا چون با مردمسالاری خو کرده اند.
در نهایت همانقدر که وحدت نخبگان و حمایتشان از لیست واحد را ارزشمند میدانم. گفتمان گاوبندی عمومی قبل انتخابات و تقلیدسیاسی زیر سایه دو قطبی را زهر کشنده برای بلوغ سیاسی امت میدانم.
والسلام
علی مهدیان
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ساعت هشت و نیم.
.
.
اینجا قم است. .
.
که مردم را ترسوندن که به دلیل کرونا خارج نشن.
.
.
این جماعت تو صفند.
.
.
عجب از این مردم . عجب
@ali_mahdiyan
برد دو بر یک
🌾 نتایج انتخابات اسفند 98 را باید درست ببینیم. همه داشته ها و نداشته هایمان را. و الا اسیر روایت این و آن از صحنه خواهیم شد.
🌾 میزان حضور مردم در انتخابات مجلس برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی به زیر پنجاه درصد سقوط کرد. اما شعارهای انقلابی و ناظر به مقاومت رای آورد.
🌾 اگر فرض کنیم که میزان مشارکت حدود چهل و دو درصدی درست باشد. معنایش این است که نسبت به متوسط انتخاباتهای مجلس که شصت و یک درصد بوده است و همینطور آخرین میزان حضور مردم در انتخابات که حدود شصت و دو درصد بوده است، به اندازه بیست درصد ریزش آراء داشته ایم. یعنی یک سوم مردم رفتارشان به این نحو تغییر کرده که وارد انتخابات نشده اند.
🌾 اگر این نکته را ملاک وضعیت کلی کشور بخواهیم قرار بدهیم باید بگوییم یک سوم از مردم برایشان اتفاقی افتاده است که قبل از آن نبوده، اما دو سوم دیگر نیز رایشان معنای روشنی پیدا کرده است دال بر مقاومت.
🌾 خیلی وقتها معنای انتخابات مهمتر است از اینکه چه کسی انتخاب شده است؟ معنای اراده دو سوم مردم گزینه مقاومت است اما معنای اراده یک سوم دیگر چیست؟ بعد از فهم معنای اراده میتوان به علل آن نیز اندیشید.
🌾 آیا معنای رای ندادن، قهر کردن با نظام به منظور ادب کردن آن است؟ البته بخشی از رای ندادن ها به این معنا است اما این معنا آیا عمومیت دارد؟ این معنایی است که برخی از عدالتخواهان انقلابی و بهاری و همینطور برخی از جریان تند سبزی و سابقا بنفشی آن را دنبال میکردند، رفتاری شبیه دختران فراری که برای ادب کردن خانواده خودشان را بیچاره میکنند.
🌾 آیا معنای رای ندادن، بی اعتمادی به نظام است؟ به این معنا که مردم احساس میکنند ساز و کار نظام مانع آنها است؟ این معنایی است که اکثرا دولتیها برای آنکه خود را بی تقصیر جلوه دهند به آن دامن میزدند. مقوله بی اعتمادی به نظام تقریبا در کشور ور افتاده است لذا حتی خاتمی و بهزاد نبوی هم در انتخابات شرکت کردند. این مشکل را کشور بالکل بعد از هشتاد وهشت حل و فصل کرد.
🌾 آیا معنای این تغییر رفتار بی خیالی و بی توجهی به انقلاب و نظام است؟ این هم بعید است. حتی کسانی که رای ندادن را ادب کردن نظام میدانستند، این رفتارشان نشان میداد که از سر بی خیالی و بی توجهی به انقلاب و نظام نبوده. به نظر میرسد ما بقی کسانی که رای ندادند نیز چنین حالی نداشتند.
🌾 من معتقدم معنای این رای ندادن نا امیدی این بخش از مردم، از نخبگان موجود در صحنه است.
این جماعت از مردم احساس میکنند از دایره نخبگانی که میشناسند کاری بر نمیاید. همه شان مثل هم هستند.
🌾 اگر چه این رفتار به هر معنی که بود اشتباه بوده ولی باید توجه کنیم که این معنا حکایت از نکات درستی دارد که نمیتوانیم از کنار آن عبور کنیم. دالان شناسایی نخبگان جوان برای مردم نباید از قبل یک حزب و یک جریان و یک گروه باشد. باید گروههای جوان انقلابی با اندیشه رهبری حول خدمت به مردم شکل بگیرند. تا نخبگان تازه نفس انقلابی پیش چشم مردم رو بیایند. این مشکلات را به نحو ریشه ای حل و فصل میکند.
🌾 از منظر علت یابی اما در کنار این، علل دیگری نیز وجود داشت؛ فشارها و تحریمها و بی لیاقتیها و نا کارآمدیها که بعد از دولت اصلاحات و مجلس ششم نیز باعث ریزش جدی آرا در انتخابات شورا و مجلس و غیره شد. همینطور خدا را شکر کم شدن و حذف چهره های دو قطبی ساز که با آمدنشان فضای پرسپولیس استقلالی را در جامعه جدی میکردند و البته آرا را بالا میبردند لکن زخم دو قطبی جامعه را جدی میکردند. اعلام قضیه کرونا و ایجاد جو ترس و ارعاب در جامعه برای حضور در تجمعات و همه و همه به هر حال موثر بودند اما
🌾 آنچه از همه بیشتر تاثیر داشت همین چالش ذهنی است. راه چاره این یک سوم نا امید این است که به داشته های خود برگردند و کمک نیروهای جوان انقلابی به این جریان آن است که بیش از احساس آسودگی ناشی از پیروزی احساس تعهد کنند و جدی تر از قبل بیایند وسط.
🌾 راه چاره همان است که رهبری برای انقلابیون طرح کردند. باید حلقه های میانی شکل بگیرد. باید جریان انقلابی جدیدی پیش رو تر از اصولگرایان موجود، شکل بگیرد. باید نخبگان جدید و جوانی به جامعه معرفی شوند، نخبگانی که کارآمدی و برجستگیشان را در عمل برای مردم به اثبات رسانده اند.
🌾 البته در مجموع آنانکه باید پیام این انتخابات را میفهمیدند فهمیدند. فهمیدند کل ایران زیر جدی ترین و نهایی ترین فشارها، اراده اش مقاومت بود. دو سوم مشارکت کنندگان همیشگی مجلس این را فریاد زدند فارغ از آنکه به چه کسی یا جریانی رای دادند. و این اتفاق فوق العاده ارزشمندی است.
@ali_mahdiyan
راز مگوی انتخابات
⚡️ این انتخابات مهم بود. چون یکی از عددهای مگوی کشور بر ملا شد. کدام عدد؟
⚡️ بعد از انتخابات هشتاد و هشت و تشدید #دوقطبی خطرناک در ایران که با رفتار فتنه گران و تا حدی رئیس جمهور وقت شکل گرفت، سنگین ترین فشارها به ایران وارد شد. در این صحنه جریان غربگرا با شعار #تدبیر و #امید وارد صحنه شد. اما همه میفهمیدند امیدشان، طعم امید بستن به خارج از مرزها را دارد و آن تدبیر نیز طعم علوم ذاتا مسموم انسانی و تجربه تکنوکراتهای غربگرا. ، #برجام صرفا یک پروژه کلان نبود بلکه بروز گفتمان تمایل به خارج بود. خنده های بچگانه وزیر راه وقت، هنگام فرود هواپیمای دست دوم را یادتان بیاید. تبلیغ عاشقانه حضور تجار اروپایی و آمریکایی را به یاد بیاورید. ارتباط لیوان آب به برجام و هزار و یک تصویر دیگر را به یاد بیاورید.
⚡️در دوران #اوباما برجام شروع شد به پاره شدن. اگر ترامپ هم نبود این برجام نابود میشد چرا که دبه کردن را اوباما آغاز کرد. همه چیز شد هیچ و نه تقریبا هیچ بلکه هیچ هیچ .
⚡️حالا دشمن پروژه #ناامیدی را دوباره کلید زد. برای او حتی قصه تحریمهای سنگین نیز این قدر مهم نبود که فراگیری این گفتمان مهم بود. شرایط مهیا بود با سرعت صدو بیست کیلومتر دولت ما را وارد کوچه بن بست کرده بود.
این ماجرا را بگذارید کنار عدم قدرت مدیریت در صحنه داخلی. ماجرای #سکه و #ارز و #بنزین و هزار و یک بی تدبیری دیگر را کنار یکدیگر بگذارید. گویا دولت در حال همکاری نانوشته ای با دشمن بود برای تسلط گفتمان نا امیدی در کشور.
⚡️برخی از انقلابیون و آرمان جویان نیز نمیتوانستند چرا که نمیدانستند چطور و از چه چیز باید دفاع کنند و چگونه ایمان را به صحنه برگرداند. برخی #سکوت کردند و کنار کشیدند برخی نیز بر این بستر نا امیدی سوار شدند و از آن استفاده کردند تا به اسم آرمان جویی مردم را نا امیدتر کنند و فکر میکردند در حال کمک کردن به انقلاب هستند. حال آنکه پروژه دشمن را مدد میدادند.
⚡️مسببین اصلی صحنه یعنی غربگرایان نیز دو دسته شدند برخی برای آنکه پایگاه خود را در مردم حفظ کنند گارد خروج از نظام گرفتند و از نظام بیرون کشیدند دیگر به روشنی شعار براندازی نظام و التماس به ترامپ را آغاز کردند برخی دیگر اما سکوت کردند و البته بدشان نمیامد ناکارآمدی ها را به کل ساختار نظام متصل کنند در واقع اینها به نام همراهی با نظام کمک کننده گفتمانی به خروج کرده ها شدند. با خروج غربگراها، طبیعی بود که ایشان برای انتخابات رد صلاحیت شوند و این نیز بهانه بهتری بود تا باز هم همه چیز را به نظام گره بزنند. شعار #رفراندوم را و شعار فساد کلان و فراگیر را که رئیس دولت راه انداخت در این پازل میتوان دید. بعد از رد صلاحیتها نیز مسخره کردن ساز و کار انتخابات که یکی چیزی میگوید و دیگری چیز دیگر مینویسد و مقایسه با #افغانستان و همه و همه در همین جهت بود.
⚡️شاید مظلومترین نیرو در این صحنه خود #رهبری بود که باید به تنهایی داشته های مردم را تبیین میکرد. خودش یاد میداد و خودش تبلیغ میکرد و خودش تکرار میکرد و کار همه را یک تنه خودش انجام میداد. غربت و مظلومیتی که در وصیتنامه حیرت آور شهیدقدس به آن اشاره شده بود.
⚡️همه چیز جمع شد تا در نهایت مردم نا امید شوند و کنار بکشند.
اما نتیجه عجیب بود فوق العاده عجیب.
ریزش رای در کل کشور و هم در تهران، مرکز ایران کمتر از بیست درصد بود.
این یعنی یک شکست سهمگین و حیرت آور برای دشمن.
آری این عدد مگویی بود. نباید معلوم میشد همه قدرت رسانه ای غربی ها و غربگرا ها و جاهلان داخلی روی مردم چقدر است. اما معلوم شد.
مردم ما حیرت آورند.
@ali_mahdiyan
حضور محترم دکتر قدیر زید عزه
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم
سلام علیکم
با احترام فراوان، به استحضار میرساند؛ «خانه طلاب جوان قم» با توجه به مشکلات پیش آمده در این شهر مقدس برای مردم غیور، مقاوم و مظلوم آن و با توجه به احتمال نیاز مجموعه های پزشکی در بیمارستانها، در امر رسیدگی و پرستاری بیماران قرنطینه شده و یا کمک به پخش اقلام بهداشتی و یا هر کمک دیگر، آماده هر گونه همکاری و خدمت رسانی است.
جهاد یاری رسانی به بیماران، تکلیفی الهی است که امیدواریم با موافقت جنابعالی امکان این توفیق برای این مجموعه فراهم شود.
از خداوند متعال توفیق روز افزون شما و همکاران پر تلاشتان را در این جهاد مقدس مسئلت داریم.
و من الله التوفیق
خانه طلاب جوان قم
@ali_mahdiyan
💠 پویش #جهاد_یاری_رسانی به بیماران قرنطینه شده 1⃣
📝 نامه گروه جهادی #محبین_ائمه (ع) به جناب دکتر قدیر(ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم)
📘📘 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
💠 پویش #جهاد_یاری_رسانی به بیماران قرنطینه شده 2⃣
📝 نامه گروه های تبلیغی به جناب دکتر قدیر(ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی قم)
📘📘 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
ویروس ارتقا یافته خوارج
.
. ⚡️خدا رحمت کنه شهید مطهری رو میگفت خوارج در دوران امام صادق علیه السلام منقرض شدند اما اندیشه خوارج، نابود نشد. .
. ⚡️ شیعه میداند چطور در ظواهر مقدسات نماند. خدا را شکر که حوزه علمیه ما این بلوغ تاریخی را دارد. اما قبول کنیم جریان ظاهر گرا با همان اندیشه ای که اساسش خوارجی است در حوزه و در میان برخی از مردم وجود دارد. اندیشه ای که قرآن مقدس را که بر سر نیزه میبیند، جا میزند. چرا چون مقدس است. به اسم قداست قرآن و ورقه هایش راه را برای اراده طاغوت باز میکند. امروز هم با چسبیدن به ظاهر حرم و هیات مایه شین و زشتی جبهه حق شده. یا اعتماد مردم را نسبت به حاکمان نابود میکند به نام شفافیت به نام هزار نکته درست و نابجا. یا با ترس و دلهره نابجا پازل دشمن را تکمیل میکند. .
.
. ⚡️امیرالمومنین درباره خوارج میگفت توجه کنید به اراده باطل پشت سر کلمات حق. پشت سر رسانه ها و اخبار به ظاهر درست آن، اراده ها را ببینید. جنگ اراده ها را ببینید. باقرالعلوم لقب امام شیعیان است که علم را میشکافت تا اراده پشت آن را انسانها بیابند. اراده طاغوت و اراده ولایت چیست؟ .
.
. ⚡️خدا رحمت کند شهید قدس ، شهید نبرد بی مرز را که حقیقتا مظهر اسلام ناب بود. او میگفت خون امام حسین ع که از مقدسترین امور است، مهمتر و مقدستر نیست از آن چیزی که امام حسین ع به خاطرش شهید شد. همین اندیشه باعث میشود دفاع از ایران برای او مقدستر باشد از دفاع از حرم. اینجا یعنی ایران است که اراده ولی خدا در نبرد با طاغوت رقم میخورد اینجا باید حفظ شود تا حرمها حفظ شوند. .
.
. ⚡️پس همانقدر که از شبکه های ضریح و تجمع نماز جمعه و هیاتها باید عبور کنیم برای حفظ جان انسانها، همانقدر نیز باید از دل اخبار و رسانه ها و شعارهای درست مثل شفافیت و سلامت و هزار شعار دیگر عبور کنیم و اراده طاغوت و اراده ولی را ببینیم. .
طاغوت مدتها است میخواهد مردم ناامید شوند طاغوت مدتها است میخواهد مردم بترسند. طاغوت مدتها است میخواهد مردم به هم بی اعتماد شوند طاغوت مدتها است میخواهد اعتماد مردم به دولت و حاکمیت نابود شود تا کشور بدتر از قبل شود طاغوت مدتها است میخواهد ایران قرنطینه شود ببینیم اراده دشمن را پشت ویرووس کرونا و الا اسیر ویروس ارتقا یافته خوارجی میشویم.
@ali_mahdiyan
منطقه قرمز
🔺دکتر توضیح داد که اینجا سه منطقه داریم . سیاه که مربوط به کسانی است که تست کرونایشان مثبت شده. مدل لباسی که باید بپوشید مثل آدم فضاییهاست . یک منطقه قرمز که مشکوکها آنجا هستند . شما آنجا میرید. آنجا هم قرنطینه است شما مثل همراه بیمارها خواهید بود چون خانواده شان اجازه ندارند بیایند داخل.
🔺لباس سبز رنگی پوشیدم. دستکش و کلاه و ماسک و غیره. گفتند حاج آقا عمامه را هم باید در آوری.
وارد بخش شدم. یکی گفت حاجی این لباس آبی را بپوش بهتره. پوشیدم. حالا همرنگ همه شده بودم هم بیماران و هم پرستارها....
🔺اکثرا پیرمرد ها و پیرزن ها بودند . مرا یاد پدر بزرگ و مادر بزرگم میانداختند که دیگر نیستند و دلم خیلی هوایشان را کرده. اینها شبیه آنها هستند لبخندشان و صدای خس خس نفسشان. یکی گفت پسرم پرتقال را پوست میکنی؟ گفتم چشم پر پر کردم یک پر را خورد گفت خودت هم بخور عزیزم گفتم پدر جان میل به چیزی ندارم. لبخندی زد. مهربان و آرام
🔺دیگری گفت قرصهایم را میدهی؟ پرستار گذاشته بود جلویش که بخورد. اجازه گرفتم و بهش دادم آمد بردارد بغض کرد گفت توان برداشتن قرصهایم را هم ندارم. کف دستش گذاشتم و آب به او دادم. خورد و گفت سلام بر حسین...
🔺یکی را گفتند مرخص است گفتند زنگ بزن به پسرش، زنگ زدم پسرش گفت ببخشید میترسم کرونا بگیرم لطفا به برادرم زنگ بزنید. زنگ زدم برادرش گفت شما همراه بیمارید گفتم بله، ناراحت شد گفت پس چرا نگذاشتند من پیش بابام باشم، گفتم نه من همراه همه هستم....
🔺پرستارها مرا یاد خاله هام میانداختند خیلی مهربان، خیلی پر روحیه اهل مدارا با مریض ها...
🔺من یک روحانی ام کنار خیلی از روحانیون دیگر. روحانیونی که کار میکنند با اخلاص و بی سر و صدا. این روحانی ها جدیدند دیشب ندیده بودمشان. امروز دو تا روحانی هم آمده بودند دم در بیمارستان به نگهبان میگفتند کاری از ما بر میآید، او هم انگار برایش عادی بود میگفت صبر کنید تماس بگیرم.
چقدر اینجا خوب است چقدر برایم پر عبرت است....
@ali_mahdiyan