فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی
سیدیاسر تقوی مدیر کانال حوزوی سرائر
با شیخ علی مهدیان
🔻بخش اول
هویت حوزه
نسبت حوزه و انقلاب
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی
سیدیاسر تقوی مدیر کانال حوزوی سرائر
با شیخ علی مهدیان
🔻بخش دوم
آزاد اندیشی و ولایت پذیری
آزاد اندیشی و مبارزه
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی
سیدیاسر تقوی مدیر کانال حوزوی سرائر
با شیخ علی مهدیان
🔻بخش سوم
وضعیت تکفیر و مدارا
در حوزه فعلی
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی
سیدیاسر تقوی مدیر کانال حوزوی سرائر
با شیخ علی مهدیان
🔻بخش چهارم
ماجرای برخورد آقای اراکی
با سید کمال حیدری
@ali_mahdiyan
شفافیت و عدالت
🔻طرح شفافیت آرای نمایندگان رد شد. مهم نیست سه تا رای تا تصویب فاصله داشت. مهم این است که کل مجلس این طرح را نپذیرفت. چرا مهم نیست سه رای فاصله داشت؟ چون نمیدانیم آن رای های ممتنع بی خاصیت همیشه در شک چه کسانی هستند؟ چون نمیدانیم آن مخالفین مشکوک و متهم چه کسانی هستند؟ همه مجلس پس متهم است.
🔻شفافیت نیست و حالا مردم نمیفهمند نماینده شان صادق است یا دروغگو. حقشان را میگیرد یا معامله میکند. شفافیت نیست و حالا مردم میفهمند چقدر نامحرمند. و چقدر در حاشیه اند. و حالا معلوم میشود مطالبه گری تا وقتی خوب است که ما مطالبه گر باشیم. اگر بنا باشد ما هم مسوول باشیم گور بابای مطالبه گری. گور بابای قدرت سوادالناس.
🔻شفافیت نیست تا باز باند بازی و زد و بند پشت پرده آقایان بماند. تا لحظه آخر بیایند تبلیغ کنند به لیست سی تایی ما رای بدهید که همه مان رای بیاوریم. همه. ما تصمیمها را گرفته ایم ، قبول کنید خوبیم چون خوب شعار میدهیم.
🔻شفافیت نیست یعنی اصلی ترین بستر عدالت که مطالبه گری مردم است، شکل نخواهد گرفت. آنهم از وکلای خود مردم. شفافیت نیست یعنی قدرت مردم برای تحقق عدالت در جامعه تضعیف شد. شفافیت نیست یعنی...
یعنی شفافیت نیست.
🔻شفافیت نیست تا آقایان ترسشان را از منابع قدرت و ثروت مخفی کنند. تا ترس از سرمایه داران و قدرتمندان پشت پرده باز هم تثبیت شود. تا مردم را نادان و بی خبر از زد و بندها و لابی ها نگه داریم.
زیر ده یعنی عدم قبول، چه سه تا رای چه یک رای، این مجلس هم در این امتحان قبول نشد. سرهامان را پایین میاندازیم از این مردود شدن مقابل چشم مردم.
🔻امیدوارم این مجلس جبران کند اما
رفقا!
بارها گفته ام تا عبور از دوران دولت اسلامی هنوز خیلی راه داریم. دوران غیر از این دولت و آن مجلس است. باید به بلوغ مردم و نخبگان بیندیشیم.
@ali_mahdiyan
من هم عدالتخوارم
🔻عدالتخوار یعنی چی؟ اگر مرادتان این است که عده ای به نام عدالت نان میخورند و جایگاهی کسب میکنند و فالور جمع میکنند، خوب پس حتما عده ای هم ممکن است ولایتخوار باشند. عده ای هم آزادیخوار، عده ای اساسا دینخوار و انقلابخوار و دفاع مقدسخوار و بسیجخوار و حتی عده ای خمینیخوار و چه میدونم اساسا خداخوار باشند.
🔻این خوردن هم دو گونه است یکی کسانی است که عدالت برایشان ظاهر سازی است و نفاق است. نشانه ظاهرساز این است که اساسا با شفافیت مشکل دارد. خوب باید دید چه کسی از شفافیت آسیب میبیند، چه کسی تحمل مطالبه گری و تحقق عدالت را ندارد. چه کسی با شفافیت مشکل دارد.
🔻معنای دیگر هم که معنای خوبی است. اصل یار جمع کردن و جایگاه اجتماعی پیدا کردن از این مفاهیم که بد نیست. پیامبران و امامان و بزرگان همه با همین مفاهیم برخاستند و دیگران را همراه کردند. رزقشان هم اساسا «رزق کریم» بوده و رزق کریم یعنی نوشیدن و خوردن همین آرمانها و شعارها.
أُوْلَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُمْ دَرَجَاتٌ عِندَ رَبِّهِمْ وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
به این معنا من هم دوست دارم عدالتخوار باشم.
🔻شاید مرادتان عدالتخار است این هم دو معنا میتواند داشته باشد یک عده یعنی کسانی که عدالت را خار و خفیف میکند که خوب ببینید چه کسانی امروز ریشه عدالت و عدالتخواهی را میسوزانند. آنها میشوند عدالتخار. زدن ریشه شفافیت باعث از بین بردن زمینه عدالت است و خفیف کردن آن در جامعه.
🔻اگر مرادتان عدالتخار از ریشه خاریدن یا خاراندن است یعنی کسانی که تنشان برای عدالت میخارد یا جامعه را با عدالت میخارانند، یا ترکیب عدالت و خار مرادتان است که عدالت را خاری در چشم عده ای میکنند، همه اینها خوب است خواستنی است. کلمه منفی نیست.
لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ ۖ وَأَنزَلنَا الحَديدَ فيهِ بَأسٌ شَديدٌ وَمَنافِعُ لِلنّاسِ وَلِيَعلَمَ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالغَيبِ ۚ إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزيزٌ
به این معنا من هم عدالتخارم.
@ali_mahdiyan
⏰ زمان: سهشنبه ۲۲ بهمن؛ ساعت ۹ صبح
🌐 مکان: سامانه ادوبی کانکت
http://confe.nomov.ir/shahid_chamran
@ali_mahdiyan
بیست و دو بهمن
🌹بیست و دو بهمن شده و امسال هم آن مرد کارگر اراکی نگران است برای سفره ای که کوچک شده و کاری که دیگر ندارد، و گریه میکند برای لحظه ای که دست خالیش را همسرش و فرزندانش میبینند و دلش از آن آقای مسوول بی لیاقت گرفته، همان آقایی که هنوز بعد قریب به یک دهه منتظر است پرزیدنت فرجی حاصل کند.
🌹بیست و دو بهمن شده و طعم تلخ غرب را همه مان با همه وجود حس میکنیم، مبارکمان باشد این احساس. طعم تلخ دروغ ، فریب، عهدشکنی، مکر و حیله، و همینطور طعم تلخ بزک، وراجی و بی مایگی، و تلاش برای تبرئه دوستان و برادران تنی و ناتنی، طعم تلخ ناکارآمدی غربگراهای بی مایه. من این طعم تلخ در ذائقه مان را شیرین تر از حتی محاکمه دزدها از جناحهای مختلف سیاسی میدانم. محاکمه ای که البته نماد حیات و شجاعت نظام مقتدر، مظلوم و مقدس ما است. آری این طعم تلخ مبارکمان باشد.
🌹بیست و دو بهمن شده و امسال از میان طوفان بیماری مرموزی عبور کرده ایم که نمیدانیم آیا این هم از لابراتوار جنگی آدم کشهای حرفه ای و خرپول عالم خارج شده یا نه. بیماری که هر چند گلوی مردم مستضعف عالم را فشرد و صدهاهزار بیگناه را خفه کرد اما در عوض پول خوبی عاید شرکتهای آمریکایی مرتبط با فضای مجازی نمود. بیست و دو بهمن شد و پزشکان و پرستاران مظلوم ولی ایستاده و مقاوم دیارم هنوز مردانه میجنگند نه برای پول و نه برای قدردانی من و شما، فقط برای آن نور ایمان و عشق مشعشعی که بیش از چهل سال است در این دیار به وفور یافته میشود.
🌹بیست و دو بهمن شد و نمیدانم چرا دل بچه های کوچکم یاد حاج ق ا س م افتاده. چقدر بعد او سخن گفتن از معنویت امام خمینی آسان شده، سخن گفتن از تاثیر شهادت در خیزش و حیات انسانها، سخن گفتن از حرم بودن و قداست آقای جمهوری اسلامی.
🌹بیست و دو بهمن شده و قبل از اینکه واکسن های ایرانی کرونا که مایه مباهات ما هستند آزمایش شوند، واکسنهای ایرانی دیگری که حقیقت هر واکسنی هستند رونمایی شدند و حساب پس دادند، واکسنهایی که ایران را و کل عالم را واکسینه میکند توسط جوانان کشورم. واکسن کمک به بیمارستانها توسط طلاب و جوانان انقلابی، واکسن مواسات و همدلی، واکسن ایستادن و در صحنه بودن، واکسن گوش به فرمان رهبر بودن، رهبری که «عبد صالح دیگری است که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش» به قول وصیتنامه سردار.
🌹روز «جشن تولد ایران ما» است. و امسال هم چقدر قد کشیده ایم نسبت به پارسال، الحمدلله.
@ali_mahdiyan
لبخند چرخ و فلک وسط عمو زنجیرباف
♦️اگر خدا از کسی مسرور شود، همه عالم از او مسرور میشود. چون ذرات هستی همه آیات یا نشانه های الهی هستند. همه انسانها عمیقا از او مسرور میشوند چون فطرت انسانها الهی است. البته مومنین این مسرور شدن را بروز هم خواهند داد. مسرور شدن الله باعث آن است که انسان به تعبیر زیارت امین الله، محبوبک فی ارضک و سمائک باشد.
♦️حالا سوال این است که چگونه میتوان خداوند را مسرور کرد؟
❤️عن ابی حمزه ثمالی:
قال سمعت اباجعفر یقول قال رسول الله....
ابوحمزه ثمالی میگوید از امام باقر ع شنیدم که میگفت این جمله را پیامبر فرموده. چه جمله ای؟
جمله پیامبر دو بخش دارد. بخش اولش را صبر کنید خواهم گفت اما بخش دومش جواب سوال بالا است. اینکه
❇️من سرنی فقد سرالله
یعنی پیامبر فرمود هر کس من را مسرور کند خدای متعال را مسرور کرده است.
خوب حالا پیامبر را چگونه میتوان مسرور کرد؟ پاسخ در بخش اول روایت است:
من سر مومنا فقد سرنی
هر کس مومنی را مسرور کند، مرا مسرور کرده.
کلید قفل عالم را پیامبر به ما داده. مومنین را مسرور کنیم تا او مسرور شود تا خدا مسرور شود یعنی کل عالم لبخند بزند.
❤️یک روز وسط عموزنجیر باف بازی کردن با بچه های کوچک روستا بودم. سنی هم بودند.
یک لحظه نگاهم افتاد به صورت یک کودک پنج شش ساله که وسط بازی عمیق و از صمیم قلب داشت میخندید.
ناگهان احساس کردم همه عالم دارد لبخند میزند.
این احساس را با چه چیز میشود عوض کرد. اینکه احساس کنید همه کائنات دارند لبخند میزنند. خدا به همه ما آن به آن از این لذتها بچشاند ان شاء الله
♦️قال ابوحمزه عن ابی جعفر ع عن رسول الله ص:
من سر مومنا فقد سرنی و من سرنی فقد سرالله
اصول کافی ج ۲ ص ۱۸۸
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بحث درباره مقوله آزادی بمثابه یک حقیقت مقدس و توحیدی، در منظومه رهبران انقلاب اسلامی، جزو احتیاجات ضروری امروز ما است.
شاید هیچ واژه ای به اندازه آزادی، در دنیای ما مظلوم واقع نشده. اگر میخواهید ببینید چقدر اندیشه رهبران انقلاب غریب است، نگاه کنید به مفهوم آزادی. مفهومی که مانند گوشت قربانی اسیر جریانهای چپ و راست شده.
مراقب نباشیم حرفهای انقلاب توسط دو جریان مصادره میشود؛
یکی اندیشه ذاتا استبدادی لیبرالها که منافقانه آزادی را پوششی برای پنهان شدن حاکمیت سرمایه قرار میدهند. چه آزادی اقتصادی چه سیاسی و چه فرهنگی برایشان پوشش است و فریب. طعم این اندیشه را هم در سبک اداره امروز کشور میتوان چشید هم در سبک اداره جامعه بین الملل. اندیشه استبداد سخت و آهنین پشت نقاب آزادی و رقابت.
دوم اندیشه عدالتخواهانی که نابخردانه تلاش میکنند آرمانها را به اجبار به جامعه حقنه کنند. استبداد آرمانجویان و عدالتخواهان ارزش مطلوب این جماعت است. به نام عدالت مخالف قانون مخالف جمهوریت مخالف معنویت مخالف عقل. به نام عدالت استبداد و مرگ آزادی. اندیشه ای که فقط میداند چه نمیخواهد. همین.
خلاصه آنکه این کتاب را بخوانید و مباحثه کنید. درباره حقیقتی مظلوم در حوزه و دانشگاه سخن میگوید.
@ali_mahdiyan
علی گلمحمدی
🌹شاید حدود پانزده سال پیش بود. که او را دیدم. پادگان شهید محمودوند اهواز. و تو چه میدانی چه بهشتی بود معراج شهدای پادگان.
🌹و چه میدانی لذت چند ساعت حتی، زندگی کردن کنار تفحص کنندگان شهدا را. وقتی از آنها میپرسیدی بعد از این همه سال اینجا چه میکنید؟ چشمان منتظر مادران شهدا را نشان میدادند و میگفتند فلسفه ماموریت ما آن چشمهایند. بعدها در وصیتنامه حاج ق.ا.س.م رمز این ماموریت را یاد گرفتم.
🌹و اما امان از چشمهای من که خدا چه اتمام حجتی با آنها کرده. شبهای ماه رجب بود. شهدای زیادی آنجا بودند. در میان شهدا یک دست بریده بود و انگشتری فیروزه ای که در انگشتانش بود. نمیدانستند مال کدام شهید است. انگار از بهشت آمده بود تا راه را نشان ما بدهد.
🌹و امان از تفحصگران و امان از دل پر غصه و ذاکرشان. گاهی احساس میکردم شوخی هایشان برای پنهان کردن داغ دلهایشان بود و گاهی احساس میکردم شوخی هایشان برای آن بود که حتی حواس خودشان را هم پرت کنند از آنچه قلبشان را میفشرد و هر بار موفق هم نمیشدند. چون زود دوباره دلشان بر میگشت به سمت شهدا و باز بغض میکردند.
🌹در آن سفر علی آقای گلمحمدی بیش از دیگران پیش چشممان بود. با آن لهجه آذری شیرینش. با آن رخسار پر از غیرت و ابهتش.
دست زن و بچه اش را هم گرفته بود و آورده بود اهواز تا نزدیکش باشند و این برای من خیلی عجیب بود. آورده بود تا بتواند صبح تا شب را دنبال پیکرهای شهدا باشد پیکرهایی که نماد حیات و بیداری امتند. بل احیا عند ربهم یرزقون. ولو ندانیم اما ولی نعمتهای مایند. مسیر رزق الهی به امتند.
🌹دل پر غصه ای داشت، از مسوولینی که نمیفهمیدندشان. از بی مهری ها. از فراموشی ها. از بی خیالی آقایان. عصبانی بود اصلا، از این همه بی تفاوتی ها.
🌹و امثال مرا مسخره میکرد. آنانکه ادا در میاورند. فقط حرف میزنند. آنها که فقط لب و دهانند. میگفت پیکر شهدا را میبردیم برخی حزب اللهی ها گفتند با احترام بیشتر ببرید. گفتیم خوب بیایید کمک. بعد میخندید از موقعی که بنا بود فقط چند پیکر را به دوش بکشند. خسته میشدند و کنار میکشیدند.
🌹دل غصه دار و پر دردی داشت از همه حرفهایی که ربطی به اقدام و عمل حقیقی ندارند. چه در ما انقلابی ها چه در آن مسوولین. یاد او برایم همراه است با همان چشمهای عصبانی از بی ربطی قول و فعل ما. دست بریده شهید گمنام و انگشتر فیروزه ایش با آن چشمهای علیرضا گلمحمدی، صحنه ای فراموش نشدنی است که طوفانی در جانم ایجاد میکند.
🌹حالا دیشب در شب دستگیری، شب دلهای بیتاب، شب لیله الرغائب پر کشید و رفت. رفت و دل ما را با خودش برد. خوش به حالش.
@ali_mahdiyan
حاج احمد اکبری پیرغلام اهل بیت هم امروز از این دنیا رحلت کرد.
ای دنیا!
پارسال روز عاشورا بود که با چند تا از رفقا مهمان خانه اش بودیم.
نشستیم و او توضیح داد چطور گام به گام سر سفره ارباب مهمان شد و روضه خوان روضه های خانگی مردم شد و چطور درس قرآن میگفت.
گوشش اما دیگر خوب نمیشنید و چشمانش نمیدید.
از او خواستیم چند خط برایمان روضه و چاووشی بخواند، خواند.
سنگهایی که در بستر رودخانه ها هستند دیده اید؟ با عبور آب صاف و صیقلی میشوند. دل پیر غلامها هم اینطور صاف و با صفا و صیقلی و نورانی میشود. چقدر حیف که ما قدرشان را نمیدانیم و تنهایشان میگذاریم.
دردها و غصه های زیادی داشت و زندگی دشواری، اما من به این فکر میکردم که چقدر سخت است برای یک نوکر، بازنشستگی و از کارافتادگی.
الهی کنار سفره اربابش مهمان شود.
@ali_mahdiyan
نور علی نور
قاعده #انتخابات در مکتب امام
فرایند حضور حداکثری و انتخاب اصلح
بخش اول
🔻حقیقت انقلاب چیست غیر از تحول درونی در جان یک امت، یک بعثت، یک قیام و بازگشت به سمت هویت حقیقی و الهی، بازگشت به آن وجود برتر جامعه و تعالی حاصل از برانگیختگی جامعه
«بعثت پس به معنای یک انگیزش، یک انقلاب....همان تحولی که در روح نبی ایجاد شد، باید به یک شکلی با یک وضع خاصی، در متن واقعیتِ اجتماع انجام بگیرد...اسم آن را گذاشتیم رستاخیز اجتماعی نبوت...کلمة انقلاب، یعنی یک تحول و یک دگرگونیِ عمیق بنیادی از ریشه در یک اجتماع.»(کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قران، خامنه ای سید علی، بخش نبوت،ص349)
🔻انقلاب را باید یک سلوک معنوی قلمداد کرد سلوکی که در جان یک جامعه رقم میخورد. اولین عائدی اش بازگشت به خویشتن است و احساس هویت. «در حقیقت ملت ایران در دوران انقلاب اسلامی احساس هویت کرد»(16-2-87)
به تعبیر حضرت امام انقلاب یعنی قیام لله همان که اهل معرفت به آن یقظه میگویند و یقظه یعنی بیداری، بیداری اسلامی(صحيفه امام، ج10، ص: 242)
🔻با این توضیح اگر در همه جای دنیا، انتخابات یعنی جنگ قدرت بین جریانها و سهم خواهی و زرنگ بازی، در کشور انقلابی انتخابات یعنی فرصت جدیدی برای تحول برای خیزش و برای بروز هویت حقیقی. اگر در همه جای دنیا از رنجهای مردم نردبانی درست میکنند که سوپر من وار، دم از تغییر بزنند و مردم را غافل و سردرگم رها کنند اینجا رنجهای مردم مقدمه خیزش خود مردم است و انتخابات بروز این تغییر است بروز بیداری است.
🔻انتخابات با این وصف، زمان مناسبی است برای سلوک معنوی ما. چرا که وقتی یک جامعه بنای بر تحول درونی پیدا میکند معنایش این است که زمینه مناسبی است برای تحول تک تک انسانها. انسانها در جامعه معنوی فرصت جدی تری دارند برای تحول روحی و درونی.
🔻 « در اجتماع مؤمنين و قلوب مجتمعه آنها، كه دست غيبى الهى با آن است، فوايدى است روحى و معنوى كه در كمتر عملى اتفاق آن افتد» (سر الصلوه، امام خمینی، ص33)
🔻با این توضیح در این بستر فرصت تطهیر و رشد تک تک افراد بیشتر است. یعنی همان زمان همه تلاش میکنند که جامعه به هویت خود برگردد چرا که «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم» در عین حال تک تک افراد نیز فرصت ارتقا و رشد پیدا میکنند. آری هر انتخابات روشن کردن دوباره موتور پیشرفت و تعالی کشور است.
پایان بخش اول
@ali_mahdiyan
نور علی نور
بخش دوم
🔻چه کنیم که مردم در انتخابات بیشتر شرکت کنند؟ پاسخ یک کلمه است باید کمک کنیم مردم به هویت شان برگردند. هر چه این هویت بیشتر در جامعه بروز و ظهور پیدا کند جمع بیشتری را به خود جذب میکند. این مهم تر از هر پروپاگاندا و تبلیغات سطحی و احساسی است.
🔻آنانکه وارد صحنه میشوند تلاش کنند بروز و ظهور این هویت باشند. این امر مهمتر از هر محاسبه و مصلحت سنجی است. مجریان صحنه انتخابات مدد دهند که با حضور نخبگان فرصت بیشتری برای بروز این هویت فراهم شود. و حزب اللهی ها و پیش روان انقلابی مدد دهند که این هویت بیشتر در جامعه شناخته شود.
🔻حالا معلوم میشود که راه حضور حداکثری همه مردم این است که همه مردمی تر شویم باید به مردم برگردیم به هویت مردم. مردمی تر شدن یعنی شناخت هویت واقعی مردم و نزدیک شدن به آن و نشان دادن آن.
🔻حاج ق.ا.س.م سل.یما.نی نماد هویت ایران بود برای همین تشییع جنازه اش شد مایه حضور حداکثری مردم آن هم در اوج مشکلات و فشار های اقتصادی. باید پای این صحنه یوم اللهی نشست و درس گرفت.
🔻راه حضور حداکثری مردم همین است. به تعبیر رهبری، حاج ق.ا.س.م، نماد هویت ایران بود یعنی نماد حقیقی مردم بود و وقتی کسی اینطور به مردم نزدیک میشود هیچ مشکل اقتصادی و سیاسی و فشار اجتماعی نمیتواند مانع حضور حداکثری مردم حول او باشد.
پایان بخش دوم
@ali_mahdiyan
نور علی نور
بخش پایانی
🔻در سخنان رهبری با مردم آذربایجان ابعاد این هویت معرفی شد شناخت این هویت ضروری ترین نیاز امروز ما است. یکی از زیربنایی ترین ابعاد این هویت ، زیربنای اندیشه مستحکم اسلام ناب است.
«آنچه که به یک ملت و یک نهضت هویت می دهد و قدرت می دهد آن چیست؟ اولاً دارا بودن یک زیربنای فکری مستحکم است. ...این زیربنا از اسلام گرفته شده در بیانات امام به طور مبسوط این زیربنا توضیح داده شده.»(29-11-99)
🔻این همان نکته ای است که بارها و بارها توجه به آن را رهبری به نیروهای انقلابی و ارمانجو تذکر داده است. بدون این بعد نمیتوان راه را شناخت و به مرور از صحنه حرکت مردم عقب خواهیم افتاد.
🔻آنانکه وارد عرصه انتخابات میشوند چه کسانی که بنا دارند نامزد شوند و چه انقلابیونی که این صحنه را صحنه مجاهدت میبینند باید تلاش کنند زیربنای فکری انقلاب را به چشم آورند. حرفهای چپ و راست را زدن بازگشت به این هویت نیست. برای دلخوش شدن عده ای مرعوب و فریفته سخن گفتن بازگشت به این هویت نیست. باید از ذات مسموم علوم انسانی به سمت نظام فکری مطهر انقلابی حضرت امام کوچ کرد و هجرت نمود تا جامعه بیش از پیش احساس هویت کند.
🔻به جز این باید صحنه انتخابات صحنه بروز اوصاف ایمانی جامعه باشد. اوصاف ایمان چیست؟ خسته نشدن، امیدوار بودن، تنبلی نکردن و درست دیدن داشته ها و نداشته ها.
«در مقام عمل چی لازم است؟ نترسیدن، خسته نشدن، ناامید نشدن، تنبلی نکردن، ندانسته در نقشه دشمن وارد نشدن و به او کمک نکردن. اینها در عمل لازم است. در جای خود هم آماده فداکاری بودن، اینی که میگوییم در جای خود در جای خود یعنی یک مواردی پیش می آید که باید فداکاری کرد باید جان را به کف دست گرفت.
نهد جان در یکی تیر و رهاند
ز ننگ تیرهروزی کشوری را
مثل شهید سلیمانی، جان را کف دستش گرفته بود و وارد میدان های گوناگون»(29-11-99)
🔻اگر به اندیشه های رهبری حول مقوله ایمان مراجعه کنیم مثلا در «کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» خواهیم دید که همه این اوصاف نتیجه ایمان است. باید به حقایق و اندیشه های مستحکم انقلاب نه فقط علم بلکه ایمان داشت.
🔻قطعا با این توضیح حضور حداکثری مردم و انتخاب اصلح دو راهی نخواهد بود که متاسفانه هنوز هم برخی خیال میکنند باید از بین این دو یکی را انتخاب کنند.
🔻حضور حداکثری مردم با این روش بستر اصلی انتخاب اصلح خواهد شد. چنین صحنه ای هم موجب میشود مشارکت بالا رود و هم بیداری و بصیرت لازم برای کشف اصلح فراهم خواهد شد. اگر در پی نور علی نور باشیم باید توجه کنیم که نور از دل نور است که میجوشد.
«حقیقت قضیه این است که انتخابات برای کشور یک افتخار است، یک فرصت است، یک امکان است یک ذخیره است که اگر شرکت پرشور مردم باشد این یقینا کمک به آینده کشور خواهد کرد. البته اگر این شرکت پرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتا یک نیروی کارامد و با ایمان و پرانگیزه و علاقه مند به کار انتخاب بشود بوسیله مردم، خب این نور علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد. »(29-11-99)
تمام
@ali_mahdiyan
منشور روحانیت.mp3
13.87M
معرفی محورهای مهم #منشور_روحانیت
مناسب با امروز ما
معنویت ناب
هویت طلبگی
جبهه بندی در حوزه
تصویر مطلوب عالم و علم
امید و نگاه درست به حرکت جامعه
شیخ علی مهدیان
۳ اسفند ۱۳۹۹
مدرسه علمیه شهید صدوقی فاز ۵
@ali_mahdiyan