نقطه های روشن
🔻بعد از فتح خرمشهر یک جریان سیاسی در داخل ایران با ادامه دفاع مخالفت کرد. آنها معتقد بودند از این به بعد دیگر دفاع نیست بلکه حمله است. درستی یا غلطی این تحلیل را کار ندارم اما قطعا یک نکته درست در سبک کار نهضت آزادی وجود داشت و آن اینکه نظر خود را تغییر نمیداد متناسب باشرایط. اگر میگفت من مخالف ادامه جنگ بودم آن را کتمان نمیکرد. تا آخر هم همان را گفت. ولو خیلی ها آنها را متهم میکردند به نادانی یا ستون پنجمی یا هر چه.
🔻یادم میآید رفیقی داشتم در دانشگاه که جزو نهضت آزادی بود. یک سفر اردوی جنوب با هم همراه بودیم. خیلی حرفها شنید پای سخنان خیلی از فرمانده ها و رزمنده ها نشست. دلش را برده بودند و ذهنش پر از پرسش بود. اهل اندیشه بود. غدیت خاصی هم داشت. اما بعد از سفر مرا کنار کشید و گفت، علی مهدیان من احساس تناقض و تعارض در وجودم میکنم، چه کنم؟ هم خنده ام گرفته بود و هم دلم برایش میسوخت هم دوست داشتم کمکش کنم.
🔻این روزها که روز قدس و روز خرمشهر نزدیک به هم هستند، یاد جملاتی از برخی رفقایم افتادم. سیصد نفر از بسیجی ها و عدالتخواه ها و جهادی هایی که رفیقم بودند، حضور ایران را در سوریه و نبرد با داعش را تعبیر کردند به #سلطه_جویی_منطقه ای.
🔻برخی از اینها معتقد بودند و هستند که سردار قدس عاقبت به خیر شد که شهید شد و الا فهم و بصیرت سیاسی اش کم بود. او نمیفهمید که در جایی نوشت دست رییس جمهور را میبوسم که موضع انقلابی گرفت. او نمیفهمید که با لاریجانی و قالیباف و ظریف رابطه اش دوستانه بود. او نمیفهمید که باعث ضربه به یاران بهاری شد و غیره و غیره.
🔻بعد از شهادتش اما خیلی ها نظرشان را کتمان کردند. سکوت کردند. نگفتند که چرا اینقدر خام و پر خطا هستند.
🔻یکی از رفقایم که نامه سیصد نفره را امضا کرده بود صادقانه مرا کنار کشید و گفت علی مهدیان وجودم پر از تعارض شده. بعد از این نامه احساس میکنم باب رحمت و معنویت هم بر من بسته شده. این بار دلم برایش سوخت. یاد آن رفیق اهل نهضت آزادی ام افتادم.
🔻بچه ها و رفقا! مادامی که با تعصب و احساسات بدون چارچوب و نظام فکری موضع بگیریم وجودی پر از تعارض و تناقض خواهیم داشت. جلوی نقاط روشن و غیر قابل انکار باید خودمان را سانسور کنیم یا صمیمانه از تناقضات خود بنالیم یا خدای نکرده کافر و پوشاننده نسبت به آن نقاط روشن باشیم. بیایید برگردیم به مکتب و نظام اندیشه امام. بیایید مباحثه کنیم طرح راهبردی رهبری را. ضرر نمیکنیم اگر اول آن را کشف کنیم بعد بگوییم قبول نداریم یا داریم.
باز هم خود دانید.
@ali_mahdiyan
رومینا
❤️همه برای فجیع بودن قتل #رومینا_اشرفی میسوزند اما من بیشتر دلم برای سرگردانی او میسوزد. سرگردانیش واقعی تر و سوزناکتر است.
❤️یک طرف پدری که از او میترسد. نگران است. نکند در خواب، نکند در بیداری. نکند با خفگی و نکند با داس. و اما طرف دیگر مردی که نمیدانم چقدر میتواند دختری سیزده ساله را که پانزده سال کوچکتر از او است درک کند دختری بی پناه و بی گناه را. مردی که راه حلش برای دختر مبهم است. مردی که دختر را میخواهد برای خودخواهی خودش.
این قصه رومینا نیست. داستان همه زنان و دختران دنیای معاصر است.
❤️ در زمانه مدرن، زن بیشتر از مرد احساس سرگردانی میکند. به کجا پناه ببرد به شانه های قرون وسطی و عصبیت جاهلی که یک تاریخ ظلم به زن سابقه اش است یا به دنیای بردگی جنسی با لعاب آزادی و رها شدگی.
❤️یادم نمیرود سالها قبل در اردوهای جهادی یک سوال آزار دهنده اذیتم میکرد. به دختران روستایی چه بگویم؟ درس بخوانند تا در دانشگاه ها و شهرهایی که میدانستم چقدر برایشان ناامن است، قبول شوند یا آنکه بمانند در جهل و فقر و محرومیت و فرهنگ ظلم به زنان و زنده به گور کردن استعدادهایشان؟
❤️من دیده ام زنانی که شوهرانشان از روستاها به شهر هجرت کرده بودند و این زن را طلاق نداده رها کرده بودند و او حتی نمیدانست چه کند و کجا برود و آینده اش چه میشود؟ من دیده ام بیماری فراگیر افسردگی را در این فرهنگ متعصب جاهلانه.
❤️خدا رحمت کند خمینی را. روح خدا بیش از همه به گردن زن این دوران حق دارد. او یاد داد به زن که راه دیگری هم هست بین بازگشت به آن فرهنگ سنتی رهبانی متعصب و این بردگی سخیف مدرن.
❤️امروز بیا و تماشا کن ببین فی المثل از #بشاگرد محروم چه دخترانی تربیت میشوند. از عضویت در تیم ملی فوتبال بانون ایران گرفته تا طلبه های دختری که فرهنگ بشاگرد را به دستان ظریف و توانمندشان زیر و رو میکنند.
❤️رومینا استعاره دختر بی گناهی است که کم کاری من و ما باعث سرگردانی اش شد. تا در میان گرگ های زنده به گور کننده و خوک های خودخواه لذت برنده، این طور جسم نحیفش پاره پاره شود.
@ali_mahdiyan
در حاشیه مناظره با میلاد دخانچی
🌱یکی از بچه ها اومد گفت علی مهدیان برات نگرانم. گفتم چرا؟ گفت دیروز یکی از اساتیدم چند ساعت تلفنی با من حرف زده که برو فلانی را منصرف کن از مناظره. برو بهش بگو دخانچی آدم رسانه ایه. آدم بی اخلاقیه. آدم اهل سر و صدای الکیه. تو با ادا اطوار آخوندی و تقوایی که داری میری ضایع میشی.
🌱خندیدم و گفتم من خودم خودم رو بهتر میشناسم. بعد هم فکر نمیکنم میلاد دخانچی اینطور باشه که میگید. اتفاقا دوست دارم برم باهاش رفیق شم.
🌱میلاد دخانچی رو اولین بار توی تلویزیون دیده بودم موقع انتقاد از فیلم ماجرای نیم روز، انتقاداتش با حرفهای کلیشه ای پیرمردهای همیشگی سینما فرق میکرد. بعد از شنیدن صحبتهاش رفتم و یک متن در نقد حرفهاش نوشتم. اما از این که مجبورم کرد متنی بنویسم در نقد خودش، ازش خوشم اومد.
🌱روزی که برایم خصوصی نوشت بیا مناظره کنیم. برایش نوشتم اولا صادقانه بگویم دوستت دارم ثانیا چشم برای مناظره میآیم.
🌱واقعا معتقدم نیاز به عبور از این دو قطبی های مسخره داریم. ما باید هویتمان را با آرمانها و نظام اندیشه و ایده هایمان شکل دهیم. با مسیرمان با عقایدمان با حجم گفتگوهای دوستانه مان. هویتی که با تعصب و نفی دیگری ایجاد شود شاید خوب به چشم بیاید اما زود هم نابود میشود.
🌱من راست نو نیستم. به نظر من راست نو یعنی محافظه کارهایی که از همه هیکل دولت و دولتمردان مراقبت میکنند. راست نو کسانی اند که ولایت فقیه را به سلطنت مطلقه فروکاسته اند. راست نو کسانی هستند که نمیدانند عدالت پروژه امام و امت است و اگر مساله ما عدالت نیست پس نیستیم. ما حق نداریم به اسم ولایت و پیروی از او بی خیال عدالت شویم و بگوییم عدالت با او است و ما هم تابع محضیم. این یعنی جمود یعنی مرداب. راست نو مردمسالاری را نمیفهمد با آزادی هم کنار نمیاید. آزادی برایش یک مفهوم محوری و حیاتی نیست. راست نو به اسم ولایت پذیری اندیشه را به محاق میبرد. و من خود را اهل این جریان نمیدانم.
اما حیف که در فضای دو قطبی وقتی نفی جریان چپ میکنی پس لابد راست هستی.
🌱من چپ نو را البته نقد میکنم. عدالتخواهی سطحی و متعصب که تاب تحمل نقد خودش را هم ندارد. من چپی که نمیفهمد انقلابی بودن با عشق و قداست نسبت به نظام اسلامی جمع میشود را نقد میکنم. چپی که بیش از اندیشه و عقیده، هویتش را با نفی دیگری شکل میدهد و با مفهوم مصلحت بیگانه است نقد میکنم. جدی هم نقد میکنم. نگرانشان هستم. این جماعت چه بسا به اسم عدالت بیایند و با نداشتن عقلانیت و اخلاق و معنویت باعث شوند هشت سال لیبرالهای کرخت و فرتوت و پنهانکار دوباره حاکم شوند. چرا که مردم از شعارهای سطحی متنفرند. مردم عدالت را با تدبیر و امید میپسندند نه با دعوا و دوقطبی و نه با بی صبری و حماقت. دوران عدالت خواهی احمدی نژادی گذشته است و باید هم بگذرد.
🌱باید از چپ و راست عالمانه عبور کنیم . رفقا نقد کنیم. نقد جدی. اما تعصب را و خط کشی را و اتهام را کنار بگذاریم. کشور آبستن تحول است و این تحول را باید در خدمت اندیشه و مسیر امام پیش ببریم. نگذاریم تجدد طلبان فسیل به اسم تحول استحاله مان کنند. ما به جز هم کسی را نداریم.
@ali_mahdiyan
نقش مجلس آرمانگرا در رشد اخلاق جامعه
نسبت قانون و اخلاق
🔻بشر برای حفظ آزادی نیاز به عدالت دارد و برای دستیابی به عدالت نیاز به شریعت دارد. صرف انتخاب آزادانه کافی نیست. اگر مردم شریعت را آزادانه انتخاب نکنند ، یعنی اجبار و ظلم را آزادانه انتخاب کرده اند.
🔻دستگاه قانونگذار یعنی مجلس در واقع دستگاه برنامه ریزی است برای اجرا و امتثال قانون الهی. (نگاه کنید به کتاب حکومت اسلامی امام خمینی) اینها وکیل همه مردمند که همفکری کنند که آن شریعت و قانون الهی امتثال و پیاده شود. این قانون در ساحت پیاده سازی و امتثال است نه تشریع. البته اگر مجلس در نظام حاکمیت الهی و ولایت الهی نباشد دلیل و حجتی برای تبعیت از آن وجود نخواهد داشت.
🔻شریعت اما در مقام امتثال و اجرا با مقاصدش ملاحظه میشود. این (به قول امام در کتاب شرح دعای سحر) شریعت متبع است. و الا دچار تحجر در قانون گذاری و اقدام میشویم. رویکردی که در برخی جریانات حوزوی به قانون وجود دارد و مدل حاد آن را در سبک سلفی میتوان دید.
🔻اما راه و مسیر حرکت امت در طریقت و سلوک الهی داشتن ساختار و دستگاه قانون گذاری است که بنای پیاده سازی شریعت را دارد. مجلس هر چه آرمانگرا تر باشد طرحهای درست تری را پیشنهاد میدهد و البته توجه به مقاصد قانون کار مجمع تشخیص مصلحت و نهاد رهبری (یعنی کل بدنه قانونگذاری) نیز هست. رهبری مهمترین نهاد تامین کننده روح قانون است و اساسا حاکمیت و ولایت یعنی روح قانون. والا همین شریعت اگر در اختیار ولایت طاغوت باشد باعث خروج از نور به ظلمت میشود.
🔻حرکت فردی و تبعیت نکردن از قانون یعنی حرکت نکردن در مدار ولایت و در مدار شریعت. چرا که شریعت اساسا بر صحنه جامعه نازل شده است. همانطور که بدون انجام شریعت حرکت در طریقت ممکن نیست عدم رعایت قانون باعث رشد معنوی افراد هم نمیشود. سلوک افراد در بستر سلوک امت و آنهم بر بستر قانون نظام ولایی ممکن است. رشد اخلاقی فرد در بستر سلوک معنوی امت ممکن است. سلوک معنوی امت نیز در صحنه تبعیت شریعت است.
🔻قانون در جبهه حق یک حقیقت چند ضلعی است.
اولا محتوایش پیاده سازی شریعت است. شورای نگهبان این بعد را نظارت میکند.
ثانیا مبتنی بر اراده عمومی است. انتخابات این وجه را تامین میکند.
ثالثا در جهت مقاصد الهی است، آرمانجویی نمایندگان که حداقلهایش را نهادهای نظارتی تامین میکنند و حداکثرهایش را مردم برای این موضوع است. مردم دلبسته به آرمانهای انقلابی در این جهت موثرند.
رابعا حجیتش از دستگاه و نهاد ولایت است. همانکه حجیت دستگاه اجرا و قضاوت را هم تامین میکند.
🔻با این حساب نقد قوانین توسط مردم و نخبگان، بسیار موثر است. بعد از انتخاب وکلا باید حلقه ها و لجنه های علمی و ناظر و مطالبه کننده به قانون گذار کمک کنند. لذا شفافیت باعث ارتقای قانون میشود. اما باید توجه کرد که نظارت و نقد و تحلیل قوانین به معنای این نیست که هر کس هر طور بخواهد عمل کند. این دومی یعنی نفی شریعت و طریقت و ولایت. که لازمه اش میشود عدم دستیابی به حقیقت و سعادت. زندگی اخلاقی بر بستر جامعه ولایی ممکن است ولاغیر.
@ali_mahdiyan
قصه یوسف علیه السلام
🔻هر پیامبری در قرآن کریم یک شخصیت ویژه ای دارد که او را از دیگران متمایز میکند. با اینکه همه انبیا نور واحدند اما نمیتوان تمایزات آنها را ندید تمایزاتی که ناشی از تفاوت های شخصیت آنها و امتهایشان میباشد.
🔻ابتدای داستان یوسف خدای متعال قصه های خود را به عنوان «احسن القصص» معرفی میکند. سوال مهم این است که داستان یوسف و شخصیت یوسف نبی چه ویژگی دارد که ابتدای این داستان چنین تعبیری را درباره قصه های قرآنی میشنویم؟
🔻یکی از تلاشهایی که مفسرین ما در طول تاریخ داشته اند پاسخ به چنین سوالهایی است. واقعا آیا میتوانیم بگوییم کل داستان یوسف بروز «یک» نکته کلیدی است که لازم است بدانیم؟ آن نکته چیست؟ #محی_الدین_ابن_عربی کتاب مهمی دارد به نام #فصوص_الحکم. «فص» آن نگین انگشتر است که نام خود را بر آن حک میکرده اند و گنجینه ها و خزائن را با آن مهر میکردند. «حکمت» هم یعنی حقایق امور. او حقیقت هر نبی را با یک ویژگی زبده و چکیده تبیین میکند بر اساس آیات قرآن.
🔻 به نظر میرسد داستان یوسف علیه السلام «داستان ظهور و غیبت ولی خدا» است. وقتی امت رابطه شان با ولی شان پست و نازل و دنیایی میشود او غایب میشود. غضب و حسادت برادران، او را به چاه فرستاد و شهوت و تمایل دنیایی زلیخا و زنان نیز او را به سجن فرستاد. اما هر جا که امت اظهار اضطرار و نیاز پیدا کردند او ظهور یافت و شناخته شد.
🔻«تاویل رویا» که ویژگی او است اساسا قدرت فهم حقیقت و باطن ظواهر است. با این توان، او میتواند از آنچه غیب است برای ما خبر دهد و غیب را به ظهور برساند. به همین دلیل است که ابن عربی کلیدواژه یوسف نبی را «نور» میداند. چون او میتواند از این عالم ظلمانی ما را به عالم نور منتقل کند. استاد حسن زاده میگوید اساسا زیبایی یوسف هم به دلیل همین قوت نورانیت او در ساحت برتر و ملکوتی او است. داستان و قصه اساسا توان انتقال حکمتها را در قالب صورتهای محسوس دارد. لذا در قرآن جایی که داستان بودن داستان، بروز جدی دارد همین داستان یوسف است فلذا تعبیر احسن القصص هم همینجا آمده.
🔻فرقی نمیکند، امت اگر رابطه اش با ولی خدا رابطه دنیایی و پست و نازل و ناقص باشد، میل به رشدش به حسادت و دشمنی میرسد و میل به ولی خدایش هم پست و حقیر و نازل، آن وقت ولی خدا را به محاق میبرد. راه ظهور ولی الهی رشد و ارتقای امت است. بلایا و مشکلات و دردها و حرمانها و محرومیتها و تحریمها همه مدد رساننده است که امت رشد کند و آنجا است که اضطرار به ولی خدا را میفهمد. اضطراری نه از سر جهل بلکه در بستر علم و حکمت و تدبیر.
🔻کسانی که دم از حرکت و رشد میزنند، ادعای آرمانجویی دارند اگر بر بستر تعصبات و تک روی ها و خودخواهی ها هستند میتوانند به غیبت حقیقت و ولی حق منجر شوند کسانی هم که دم از ولایت میزنند، ارتباط نازل و جاهلانه و خام و پستشان عملا ولایت را به محاق میبرد.
🔻بزرگان ما میفرمودند اگر میخواهید فلسفه غیبت امام عصر را درک کنید غیبت اولیای الهی در قرآن را ببینید. و قصه یوسف نبی از این جهت بسیار درس آموز است.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
گزارش تصویری ازدواج آسان بشاگرد- جهادی محبین.pdf
8.05M
#نشر_حداکثری
💠 گروه جهادی محبین ائمه (علیهم السلام) (وابسته به خانه طلاب جوان) 💠
🌀 گزارش تصویری جشن ازدواج آسان منطقه محروم بشاگرد و اهدای جهیزیه 🌀
🌸 ان شاء اللّه عید غدیر امسال نیز گروه جهادی محبین ائمه (علیهم السلام) جشن ازدواج آسان در منطقه بشاگرد برگزار می نماید.
💳 شماره کارت جهت واریز هدایا برای جهیزیه، مراسم جشن ازدواج و اطعام ایام غدیر 🔻🔻🔻
6037997950091752
به نام گروه جهادی محبین ائمه (علیهم السلام)
🔶🔶 خانه طلاب جوان 🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
سیلی خوردم
🔻حدود هفده یا هجده سال پیش بود دوران خاتمی. اون زمان یه دانشجوی ساده مهندسی بودم توی دانشگاه صنعتی اصفهان. ایام دهه فجر بود. طبق معمول سوار اتوبوس داشتم از دانشگاه میآمدم خانه مان تهران. هم به خانواده سر بزنم هم در راه پیمایی تهران شرکت کنم.
🔻معمولا شب راه میافتادم و توی اتوبوس همانطور نشسته میخوابیدم. نیمه های شب بود که اتوبوس رسید نزدیک حرم امام و من خواب بودم. با ترمز اتوبوس از خواب بیدار شدم. گیج بودم. دیدم آقایی با لباس عادی و قیافه ای جوان و بدون ریش حدود چهل و چند ساله وارد اتوبوس شد. فکر کردم مسافر است و میخواد تا ترمینال با ما بیاید. صندلی های مسافران را نگاه میکرد و جلو میامد با خودم گفتم این چرا اینطور نگاه میکند همه را؟ دیوانه است مگر؟
🔻بی خیال چشمانم را بستم. آمد بالای سرم و بیدارم کرد. خیلی با اعتماد به نفس و حق به جانب پرسید، کی هستی؟ چه کاره ای ؟ کارت شناساییت؟ گفتم :شما؟ گفت جواب منو بده؟ گفتم شما کی هستی که سوال میکنی؟ از تعجب مردم و نگاهشان فهمیدم احتمالا مامور است و من متوجه نشدم.
🔻صدا زد سربازی آمد بالا. گفت این آقا را ببر پایین. پایین که آمدم گفت اتوبوس برود. اتوبوس رفت. بعد سیلی محکمی زد توی گوشم. گفت خوب حالا خودت را معرفی کن. گفتم به چه حقی میزنی؟ گفت نماینده قانونم. گفتم قانون به تو اجازه داده بدون معرفی دیگران را سوال جواب کنی؟ جواب نداد و رفت کمی دورتر.
🔻سربازی که آنجا بود گفت از این نترسیدی این طور جوابش را دادی؟ گفتم چرا باید بترسم؟ گفت این آدم عوضی است برو بگو ببخشدت. گفتم او باید معذرت بخواهد نه من.
🔻چند دقیقه بعد آمد و با لحنی آرامتر گفت چرا جوابم را ندادی. گفتم چون خودت را معرفی نکردی. اتوبوسی گرفت. گفت بیا سوار شو. نمیدانم چرا اما گفت ببخشید اشتباه کردم.
من اما میخواستم بایستم و بگویم باید سیلی بخوری. باید جلوی جمع ضایعت کنم. باید شخصیتت را بشکنم. باید جلوی این سرباز که از توی منسوب به قانون میترسد خاک شوی. اما به همین معذرت خواهی که کرد قناعت کردم و سوار اتوبوس شدم. کنار پنجره نشستم. دلم شکسته بود. فقط به خاطر یک سیلی که به نظر خودم بی دلیل خورده بودم.
🔻ناگهان چشمم به گنبد حرم امام افتاد. حال غریبی داشتم میخواستم به خاطر رفتار آن مامور از امام عذر بخواهم. نه که شکایت کنم عذر بخواهم.
🔻بارها این احساس برایم زنده شده. مثلا این چند روز وقتی دیدم آن مسوول متهم قوه قضاییه آن منسوب به قانون و نظام با افتخار میگوید رفقایی دارم که کل لواسان را به نامم میکنند. دلتان بسوزد، دوباره آن احساس برایم زنده شد. تحمل فقر آسان است اما تحمل ظلم و تحمل تحقیر سخت. احساس میکنم چشم مردم هنوز به حرم امام است و سرشان بر شانه های خسته این نظام است.
🔻 چقدر بی مروتند کسانی که ظلم را که میبینند فحش به «آقای جمهوری اسلامی» مظلوم میدهند. آری بی مروتند، اما خیلی هایشان مظلومند! شبیه آن زن مظلومی که در حکومت امیرالمومنین درد میکشید و از سر نادانی و جهل توهین به علی ع میکرد. علی ع که خادمیش را میکرد.
@ali_mahdiyan
روضه فرهنگ
🌱حرفهایی که آقای قمی مسوول سازمان تبلیغات در مجلس بیان کرد، بیان دردهایی بود که مسوولین جوان انقلابی باید درباره آن زیاد با هم گفتگو کنند. قصه غربت فرهنگ در دامن فرهنگی ترین انقلاب تاریخ معاصر.
🌱واقعیت آن است که ماجرای فرهنگ را کسانی جدی میگیرند که معنای مردمسالاری و اراده عمومی را با همه وجود درک کرده باشند و باور کنند بنا است انقلاب به دست مردم پیش برود. اینها میفهمند اگر مساله کشور اقتصادی است پس فرهنگی است و اگر سیاسی است پس فرهنگی است. اگر در حوزه عدالت و مطالبه گری نیاز به خیزش عمومی داریم باید در ساحت فرهنگ واقعه ای را رقم بزنیم و اگر بنا است توسعه آزادی و عدالت را پی بگیریم محتاج فرهنگیم. اگر بنا است انقلاب علمی رقم بزنیم فرهنگ اعتماد به نفس را لازم داریم و اگر بنا است امنیت حتی داشته باشیم محتاج فرهنگ مسوولیت پذیری و خود مراقبتی ایم.
🌱علت بی تفاوتی نسبت به فرهنگ بی تفاوتی نسبت به مردم است. میبینیم که دشمن تحریم را با هجوم فرهنگی برای سیاه نمایی و ناامیدی پیش میبرد ولی بی تفاوتیم. میبینیم حاکمیت مردم را از آنها گرفته ایم در صحنه مجازی و کار را به دست حاکمیت ترامپ سپرده ایم، دردش را احساس میکنیم ولی خفه شده ایم. فرهنگ مظلوم است یعنی مردم مظلومند یعنی انقلاب مظلوم است.
🌱راه حل مشکل ظلم و بی عدالتی قبل از حتی دادگاه و کیفر و مجازات، فرهنگ است. فرهنگ محیط مستعد برای رویش قارچهای سمی فساد را نابود میکند و امان از مسیر عدالتخواهی و آزادی طلبی و حتی پیگیری رفاه و آبادانی مردم ، وقتی در ساحت فرهنگ ابزارهایمان شکسته است.
🌱جنایت این دولت بی تدبیر و ناامید و غربگرا ، نه برجام بود و نه دزدی و نه بی عرضگی و کندی بلکه بیش از همه آن بود که در حق فرهنگ کرد. فرهنگ اعتماد به نفس را سوق داد به سوی امید به بیگانه. نشد و نتوانست البته، اما حرکت ما را کند کرد. ضربه زد. خروجیش شد این که میبینید.
🌱جناب قمی آمد به جای حرفهای کلیشه ای به سبک فرهنگ سازی شروع کند، و با مجلس تازه نفس، مشکل فرهنگ را حل کند. فریادهای او بر سر نمایندگان یعنی باید فرهنگ سازی کنیم بین خودمان پرداختن به فرهنگ را. یعنی بیایید با هم مشکل را حل کنیم.
🌱حیف که جناب قالیباف نتوانست روش این مدیر گام دومی را درک کند. قالیباف نمیداند جناب قمی رییس هیات دولت نیست و او هم رهبر نیست که اینگونه جملات رهبر را تقلید کند و توصیه کند. او باید بداند در جمع برادرانه وقتی احساس میکنیم مشکلی اصلا مشکل برادران نیست باید اول طرح درد کرد.
@ali_mahdiyan
انتخاب ماموریت
چگونه به یک زندگی انقلابی برسیم؟
🔻مساله تحول سبک زندگی مان به یک زندگی انقلابی ، مساله ای حیاتی است. برای تغییر زندگی هامان باید نقاط اصلی و کلیدی زندگی را تغییر بدهیم تا همه زندگی بالکل عوض شود. یکی از نقاط مهم زندگی ، انتخاب آینده است.
🔻ملاک و شاخص انتخاب آینده ، اولا استعدادها و انگیزه ها و تمایلات ما نیست بلکه اگر ملاک تعهد و تکلیف ما است. باید به نظام اهداف امام عصر خود اولا بیندیشیم.
🔻انتخاب تکلیف ها لزوما با رساله انجام نمیشود، رساله ها تکالیف مشترک را میگویند. تکلیف اجتماعی یعنی آنچه امام عصر از ما مطالبه میکند.
🔻انسان واقعی عمرش را در عبودیت صرف میکند. و اگر اولویتهای جبهه حق را نشناسیم عمر و مال خود را در درست ترین راه صرف نکرده ایم و عملا مدد نداده ایم. انفاق عمر و مال نیاز به هوشمندی بالایی در تشخیص نیازها دارد.
🔻 هدف و فلسفه وجود امام نیز هدایت همه بشر به سمت خدا است. و چون بشر آزاد و مختار است، در نسبت با هدایت او در طول تاریخ دو جبهه شکل میگیرد؛ جبهه حق و جبهه باطل. این دو درگیرند و جنگشان جنگ تصمیم است و اراده. هدف امام توسعه کمی و کیفی جبهه حق است.
🔻جبهه حق این سوی پرده غیبت است باید آن را بشناسیم و کمک کنیم. نظام نیازهای امام عصر نظام نیازهای جبهه حق است. جبهه حق اهدافش ، رهبرانش، قانونش، و همه چیزش را مستدل و معقول از خدا و ولی خدا میگیرد. و در جنگ اراده ها است با جبهه باطل. جبهه باطل مهمترین شاخصش خودخواهی و دنیا خواهی است. امروز جبهه حق که چنان ویژگیهایی دارد جبهه انقلاب اسلامی است.
🔻نیازهای انقلاب را باید فهمید پس نیاز به یک نظام فکری داریم و نیاز به فهم راهبردها و مطلوبیتهای جبهه داریم. پس باید اندیشه های رهبری جبهه را هم بشناسیم.
🔻بدون نظام فکری قدرت تحلیل جبهه حق را نداریم و بدون اتصال به اندیشه های رهبری جبهه قدرت تشخیص راهبردهای جبهه را نخواهیم داشت و در کل قدرت تشخیص آینده خود را نداریم. و مانند برگهای درختان در پاییز بیهوده میچرخیم و بیهوده زندگی میکنیم.
🔻بعد از اینکه منظومه نیازهای انقلاب را کشف کردیم باید خودمان را بشناسیم یعنی هر کس ببیند چه باری را من میتوانم بردارم و به سر انجام برسانم. برای شناخت خودمان هم نیاز داریم که اهل اقدام باشیم و اهل کار تشکیلاتی. این دو البته آثار خیلی بیشتری هم دارد. اما برای معرفی توان و استعداد ما موثر است.
🔻پس شد؛ رسیدگی به نظام اندیشه مان. اتصال به طرح راهبردی رهبر و فهم آن. دست به کار بودن و تشکیلاتی بودن. اینها مقدمه است برای بالارفتن قدرت ما برای انتخاب ماموریت و انتخاب آینده مان.
در این باره بیشتر خواهم نوشت.
@ali_mahdiyan
شش و هفت
درباره جملاتی که این روزها از زبان شهید بهشتی دست به دست میشود.
⚡️شاید حدود ده دوازده سال پیش بود در جلسه ای که شیخ #هادی_غفاری سخنرانش بود حضور داشتم. موثر و قوی طوری که جماعت مجذوب سخنانش شده بودند. گفت به نظرتان این نامه ها را چه کسی به چه کسی نوشته؟
«فاتق الله واذکر موقف القیامه و اقلع عما اسرفت فیه من الخوض فی دماء المسلمین و خف الله و سطواته و اتق باسه و نکاله و اغمد سیفک عن الناس» یعنی تقوا پیشه کن و از خدا بترس یاد قیامت باش و از غوطه ور شدن در خون مسلمانان بپرهیز.
⚡️#هادی_غفاری با آن طنین قوی صدایش این جملات را از حفظ میخواند و بعد میپرسید این جملات از کیست ؟ خطاب به کی؟ توی دلمان میگفتیم لابد از یکی از اهل بیت خطاب به دشمنانش است. آنگاه او میگفت اول نامه این است:
من امیرالمومنین معاویه بن ابی سفیان الی علی بن ابیطالب
از معاویه به علی....
⚡️ #هادی_غفاری شاید داشت اشاره میکرد به سران وقایع فتنه ۸۸ و مخالفتشان با رهبری. او میخواست بگوید گول ظاهر را نخورید و اما جالب است که اشاره اتهامش به رهبری بود. خیلی جالب است. استفاده از داستان ظاهرگرایی مردم و صورت به ظاهر حق معاویه برای ایجاد تردید نسبت به امیر بر حق در این دوران. عجیب نیست!
⚡️ لابد او هم تشخیص داده بود که در آن جمع ظاهرگرایانی هستند که کلمات حق را میبینند و اراده های باطل پشت سرش را نمیفهمند. کسانی که شجاعت تقابل با حاکمان را دارند از سر ایمان اما ظاهرگرایانه. اینها اگر قصه ظاهرگرایی دوران علی ع را هم برایشان بگویی باز میتوانی معاویه را برایشان تطبیق بدهی بر علی این زمان. ظاهر گرایان سیاسی خطرناکند. چون با اعتقاد و احساساتشان خوب بازیچه معاویه ها میشوند در هر زمان.
⚡️این روزها در سالگرد #هفت تیر، جملات #شهیدبهشتی را دست به دست میکنند که «چه تاج سرمان باشد چه عمامه نگذاریم استبداد شود و فاصله بیفتد» یا «جامعه ای که فاصله های طبقاتی کذایی دارد، در قرآن هم بپچیدش، لجن است» و امثالهم. جملات درستی است اما اراده شان کیست؟ اراده شان رهبر امروز است و نظام مقدس امروز. هر چند نمیگویند. چون تطبیقش را ظاهرگرایان سیاسی انجام میدهند در ذهن و دلشان.
⚡️اگر بگوییم «قرار نیست پیامبران عدالت را برقرار کنند» بلکه «بنا است به دست مردم عدالت را برقرار کنند لیقوم الناس بالقسط»، دیگر نمیشنوند. اگر بگوییم «شیبتنی سوره هود» جمله پیامبر است که سوره هود مرا پیر کرد «لمکان هذه الایه» به دلیل این آیه که «فاستقم کما امرت و من تاب معک». یعنی مردم باید استقامت و حرکت در صراط مستقیم آنهم آزادانه داشته باشند و این رهبران را پیر میکند، نمیفهمند.
⚡️اگر بگویی همین عدالت بدون عقلانیت و معنویت باعث شد که دولت پنهانکار تنبل و فرتوت با شعار تدبیر و امید روی کار بیاید، قبول نمیکنند. حالا این مظلومیت رهبر و نظام مقدس را در وصیت نامه سردار عمار بی مرز بخوانید.
⚡️و این قصه ادامه دارد.
@ali_mahdiyan
رفقا ! این متن از آقا وحيدجليلى را از دست ندهید.
🔻درد سرتان ندهم حاج آقا!
از جمهوریت کینه دارید چرا به ولایت سنگ می زنید؟ جمهوری ؛ اوضاعتان را غیر قابل دوام می کند دیگر. نمی شود یک بار سوار شد و برای همیشه از گرده ملت سواری گرفت. و از ولایت به همین خاطر مکدرید که پشتیبان جمهوریت است.بین خودمان باشد بعضی از رفقای اصولگرایتان هم همین گلایه را از ولایت دارند. تقاضایی که شما سال 88 از رهبری داشتید بعضی رفقای راستی تان خرداد 76 داشتند و هردوتان تو دهنی خوردید، هم از مردم هم از رهبری.
🔻 از مردم ترسیده اید اقای خوئینی ها.نه به خاطر تورم و گرانی.نگرانیتان از گرانی نیست از آگاهی است.
🔻اگر کدخدا ، خَدویی هم کف دست رفقای ذوقزدهتان نیانداخت ؛ تلافیاش را سر نظام میخواهید در بیاورید؟
جناب مفسر قرآن! بیشتر تلاش میکردید شاید میتوانستید کذب بودن قرآن (این منبع دانسته های نامتعارف!) را ثابت کنید و دروغ بودن «انهم لا اَیمان لهم» را به مردم نشان بدهید. نشد؟ چرا فحشش را به خامنهای میدهید؟
🔻 خامنهای چه کند که آیه قرآن(این منبع دانسته های نامتعارف) غلط در نیامده
که اقیانوسی که به ملت نشانش دادید سراب بوده و کابوستان شده؟
"امضای کری تضمین بود " و قسم موکد پروردگار که " ان تنصروا الله ینصرکم" تضمین نبود!
لينك متن كامل:
dana.ir/1622952
@ali_mahdiyan
مکر امام رضایی
☘ما کمتر به این بعد حیات امام هشتم توجه داریم که او مظهر مکر الهی بوده است. و بازوی مکر شیطان که در کنار بازوی زور و تهدید ابزار اصلی شیطنت است را قطع کرده است. من معتقدم سبک امام رضا در مبارزه با مکر طاغوت به جهات متعدد الهام بخش به سبک رهبر و امت ما در مقابله با مکر شیطان بوده است.
☘رهبر انقلاب در دوران ریاست جمهوری اش تحلیلی از مکر طاغوت و مکر الهی امام رضا ارائه میدهد. او در یادداشتی روش مامون را اینطور تحلیل میکند که :
🔸اولا مامون تلاش کرد با بردن امام به دستگاه طاغوت و نزدیکی ظاهری با امام رضا دو برند و تابلوی مهم مبارزه شیعه را از آنها بگیرد یکی مظلومیت و دوم قداست. نزدیکی امام رضا به دستگاه طاغوت ولو به اجبار مامون و در بستر نادانی و سکوت مردم رخ میداد ولی چنین اثری داشت.
🔸او امام را هم کنترل میکرد و یعنی کل شیعه کنترل میشد.
🔸او بین امام و مردم فاصله میانداخت
🔸چه بسا امام مجبور میشد برای توجیه حضورش در دستگاه در مقابل برخی ظلمها سکوت یا توجیه کند.
🔸نشان میداد که مبنای اعتقادی غصب ولایت که شیعه معتقد است کشک است. و اینها دستشان به گوشت نمیرسیده.
☘شبیه این مکر را بازوی مکر شیطان بزرگ در نسبت با ایران داشت.
🔸در اولین تماس با عجله روحانی به اوباما او پشت تریبون رفت و اعلام کرد ایران هم حاضر شد برای دستیابی به مصالح دنیایی با ما وارد معامله شود. این یعنی پرچم مبارزه با شیطان از ایران گرفته میشود و اقتدار و کدخدایی اش در دنیا به رخ کشیده میشود.
🔸مبنای اعتقادی مبارزه با استکبار کشک است. و ایران چه بسا برای پیشرفت معامله همراهی هم میکرد یا مقابل ظلم سکوت میکرد.
🔸بین امام جامعه و امت دوتایی و گسل شدید و شدیدتر میشد.
🔸قدرت ایران که در رهبری مبارزه با ایمان و آرمانگرایی بود سست میشد.
☘رهبری در آن یادداشت درباره روش مکر الهی امام رضا چنین مینویسد:
🔸اولا امام رضا رفتارش را معنا دار کرد. او به همه نشان داد که مخالف رفتن است. لذا دائم در مدینه محفل میگرفت که همه گریه وداع کنند و بفهمند او مجبور شده است. به اجبار طاغوت در بستر سکوت مردم.
🔸او خطوط قرمز گذاشت برای مامون که خواسته های مامون کنترل شود مثل اینکه من در امور حکومتی دخالت نمیکنم و این خودش معنا دار میکرد حضورش را.
🔸از این فرصت استفاده کرد و از لاک تقیه خارج شد و بیان شیعه را به همه کسان رساند اشعار با محتوا از شاعران معروف در تبیین شیعه سروده میشد و پخش میشد اعتقادات شیعه هم در مناظرات پر طمطراق گسترده میشد.
🔸حضورهای مردمی امام هم جدی تر شد.
☘شبیه این داستان در برجام هم رخ داد.
🔸رهبر از روز اول نشان داد که موافق نیست. اولین جمله او این بود با مذاکره موافقم ولی خوشبین نیستم. میخواهم همه تجربه کنند.
🔸کاری کرد که عدم همراهی دشمن را همه کشور درک کنند حتی مردمی که هیچوقت سخنان رهبر را نمیشنیدند و رسانه و حزب الله ناتوان هم نمیتوانست سخن رهبر را به آنها برساند این پیام را درک کردند که آمریکا دشمن است و غیر قابل اعتماد.
🔸او خطوط قرمز گذاشت. اگر عمل به خطوط قرمز میشد که جلوی دشمن را تا جای ممکن میگرفت و اگر هم دولت چانه زنی میکرد و رهبر راضی میشد باز معناداری تصمیم او بیشتر هویدا میشد که او خواسته حقیقی اش چیست و مخالف است و تن داده.
🔸در سایه این معامله ایران در منطقه دست تعرض شیطان را هم قطع کرد و بیش از پیش نشان داد که او محور دشمنی با شیطان است. این همان انعطاف قهرمانان است.
🔸سخنان خود دولت غرب گرا شد بی اعتمادی به آمریکا و یک ناامیدی فراگیر از امید بستن به خارج از خود در مردم شکل گرفت. حالا راه جایگزین رهبر یعنی رجوع به خویشتن را امت درک میکرد. رهبر این نقطه امید را از اول بیان میکرد.
☘رهبری در آن یادداشت میگوید شهادت امام رضا نشان دهنده پیروزی او در مبارزه با مکر طاغوت بود لذا مامون مکار هم رفتار خود را عوض کرد و دست به زور برد مثل پدرش هارون. یعنی استفاده از ابزار دیگر شیطان. این نشان دهنده پیروزی امام در جبهه مکر بود.
☘تهدیدها و تحریمهای جدید آمریکا معنایش این است که ایران در داستان تقابل مکر الهی با مکر شیطان مظهر مکر الله شد و پیروز. و این حقیقتا جشن نیاز دارد.
https://eitaa.com/ali_mahdiyan
علی ع را یک جمله ای ترجمه نکنید.
⚡️خدا رحمت کند امام ما را میگفت این غربت اسلام است که هر کس آن را در یک جمله خلاصه میکند. این غربت علی ع است که او را در یک جمله خلاصه میکنند و یک جمله ای قرائتش میکنند.
⚡️دیدم یک روحانی بزرگواری برخی از رفتارهای امیرالمومنین ع را بیان کرده در برخورد با ماجرای قتل عثمان و خونخواهی و عدالتخواهی دشمنان علی ع. باز جماعت یک جمله ای برآشفتند که اینطور نبوده و علی عین عدل بوده ولی با قرائت ما.
⚡️میگوییم علی قبل از حکومتش هم عین عدل بوده پس چرا با خلفا همراهی میکند، چرا افشا نکرد چرا آنچه میدانست را استوری نکرد و توییت نکرد و بر ملا نکرد.
⚡️میگوید مالک با علی ع بحث میکرد و نظر میداد. خیال میکنند ما هم یک جمله ای هستیم و نشنیده ایم داستان نقدهای خمینی روح خدا به ولی فقیه زمان خودش بروجردی را یا نشنیده ایم داستانهای نقد ها و بحثهای رهبری در موضوعات مختلف با حضرت امام را. نه عزیزان مشکل فهمهای یک بعدی و یک جمله ای شما است. اصلا مشکل فقط نفهمی است. چه آن کس که به اسم ولایت فهم را تعطیل میکند و در نهایت میشود مثل تاجزاده ها و خویینیها ها. چه آن کس که ناقص و یک بعدی میفهمد.
⚡️شما دارید درباره مالکی سخن میگویید که از کنار خیمه معاویه بر میگردد و نمیگذارد حرمت حکم امام زمانش بشکند. درباره خمینی سخن میگویید که ولو با سکوت در مقابل شهادت نواب صفوی مخالف بود ولی نگذاشت حرمت مرحوم بروجردی که او را علم اسلام میدانست شکسته شود. درباره خامنه ای سخن میگویید که میگفت من امام را حکیم میدانستم و تابعش بودم.
⚡️حرمت قانون را نگه نداشتید و در ماجرای ده ونک جلوی حکم قاضی را گرفتید. حرمت قانون را نگه نداشتید و حکم دادگاه را روبروی سفارت انگلیس سوزاندید. حرمت نظام را نگه نداشتید و با نظام پهلوی و رژیم اسراییل مقایسه اش کردید. اف بر این عدالتخواهی.
⚡️اف بر همه آنانکه میبینند این ظلمها را و سکوت میکنند. به نام اینکه که اینها بچه اند. که اینها رانده میشوند. که اینها خامند. انگار نه انگار که چند سخنرانی است از رهبری که مضمونش این است که تیم مقابل را رها کن و غضنفر را بچسب.
⚡️وای اگر مردم را بر اکتاف آل محمد سوار کنیم عوض آنکه باری برداریم. رهبر را آماج تیرهای اتهاممان کنیم. و علی ع مظهر عدالت حقیقی و نه عدالت خوارجی و نه عدالت معاویه ای و نه آرمانهای تک جمله ای فریاد زد عدالت با برپایی دو حق اقامه میشود و زمانه با همین دو حق عوض میشود. حق حاکم و حق مردم. و هر کدام را به نام دیگری تضعیف کردن ظلم خواهی است و نه عدالت طلبی.
⚡️نگذارید کمونیستهای خارج نشین به شما امید ببندند و پشتیبانی رسانه ایتان کنند و این جا یک رهبر بماند که در تحلیلهایش یکه و تنها است. بی تبیین کننده بی بیان کننده. بیانیه گام دومش سانسور شود. سخنانش با دانشجویان انقلابی سانسور شود سخنانش درباره قوه قضاییه سانسور شود توسط همین حزب اللهی های انقلابی.
⚡️دوران تحول است. اما از نوع خمینی اش نه خام و بیمار و تک بعدی.
@ali_mahdiyan
به درخواست دوستان مناظره با آقای دخانچی را که با زحمت رفقای خانه طلاب با کیفیت بهتری فیلمبرداری و تهیه شده است، در اینجا قرار میدهم. بابت زحماتشان هم ممنون
البته فیلم مناظره در آپارات هم قرار داده شده که دوستان علاقمند میتوانند در این آدرس مشاهده کنند. 🔽
https://www.aparat.com/v/lvuKz
خدا همه ما را در مدد به اندیشه انقلاب اسلامی موفق بدارد.
@ali_mahdiyan
44.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره مهدیان و دخانچی
پیرامون مقوله عدالتخواهی
بخش اول
@ali_mahdiyan
37.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره مهدیان و دخانچی
پیرامون مقوله عدالتخواهی
بخش دوم
@ali_mahdiyan
51.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره مهدیان و دخانچی
پیرامون مقوله عدالتخواهی
بخش سوم
@ali_mahdiyan