⚠️در این زمینه "سلسله درس های نهج البلاغه" از استاد قنبریان رو پیشنهاد میدم که از آن پادکست هایی تحت عنوان "حالات یک عدالتخواه" تولید کردیم.👇👇👇
🔰همه قطعات صوتی ««حالات یک عدالتخواه»» رو میتونید اینجا پیگیری کنید 👇👇👇
💠قسمت اول
https://eitaa.com/ali_samimi71/80
💠قسمت دوم
https://eitaa.com/ali_samimi71/82
💠قسمت سوم
https://eitaa.com/ali_samimi71/90
💠قسمت چهارم
https://eitaa.com/ali_samimi71/97
💠قسمت پنجم
https://eitaa.com/ali_samimi71/101
💠قسمت پایانی
https://eitaa.com/ali_samimi71/103
#نهج_البلاغه
#اخلاق_عدالتخواهی
☑️ @ali_samimi71
🔰 تلخ مثل فقر...!
#کتاب_خوب
#فقر
#اقتصاد
🔸 صفحه 37 و 38 برداشت جالبی از روایت معروف امام کاظم (ع) درمورد برنامه ریزی مومن برای تقسیم ساعات زندگی اش، دارد.
💠تحف العقول، صص ۴۰۹-۴۱۰: امام موسی کاظم : «قَالَ الهِ اجْتَهِدُوا فِي أَنْ يَكُونَ زَمَانُكُمْ أَرْبَعَ سَاعَاتٍ سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ وَسَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ وَسَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَالثَّقَاتِ الَّذِينَ يُعَرِفُونَكُمْ عُيُوبَكُمْ وَيُخْلِصُونَ لَكُمْ فِي الْبَاطِنِ وَسَاعَةً تَخْلُونَ
فِيهَا لِلذَّاتِكُمْ فِي غَيْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات.
بکوشید که وقت خود را چهار بخش کنید بخشی برای مناجات با خدا دیگری از برای امرار معاش سوم برای معاشرت با برادران، و معتمدانی که عیوبتان را معرفی کنند و قلباً به شما اخلاص ورزند چهارم برای لذت ها و کامیابی های مشروع و با این بخش است که برسه بخش دیگر نیرو می گیرید.
♨️ یعنی حکمران طوری برنامه ریزی کند تا مومن بتواند زندگی را تقسیم کند به چهار قسمت!
🔹نه یکی 24 ساعت تفریح کند بدون دغدغه معاش و دیگری 24 ساعت از نداری مجبور به کار و تلاش برای زخمهای زندگی اش باشد.
🔻فیلم و یادداشت های مربوط...👇
💠فقر احمق میکند! https://eitaa.com/ali_samimi71/587
💠احضار آرمانها! https://eitaa.com/ali_samimi71/662
✅ @ali_samimi71
نمی دونم این چه سرّیه که همیشه زن باید در نگاه خیلی از مردا موجودی دست دوم،اهریمنی یا هیچ و بی ارزش باشه!
باورتون میشه این تفکراتِ پوسیده ی عصر حجری تا همین چهل سال پیش تو کشور خودمون ایران هم وجود داشته...🤦♂
البته تا چهل سال پیش! چون به گزارش نیویورک تایمز، انقلاب ۱۹۷۹ خیلی چیزا رو تغییر داد.
#انقلاب_۱۹۷۹
#موفقیت
برای اینکه بدونید بعد از انقلاب۱۹۷۹ چه تغییرات دیگه ای رخ داده پیشنهاد میکنم جزوه "کلیدش دست منه" رو بخونید.👇https://eitaa.com/ali_samimi71/787
#ویژه_نوجوان
✅ @ali_samimi71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر
✔️"زن در حجاب عدالت یا در حجاب روسری"
✔️ حجاب آرمانی ست که به همه آرمانهای دیگر گره خورده!
✔️زن باید دیده شود؛ باید خواست هایش/نیازهایش/دغدغه هایش دیده شوند تا خواست و سخن حکومت به چشم او دیده و شنیده شود.
✔️صوت و تقریر نشست با دانشجویان👇
https://eitaa.com/ali_samimi71/493
☑️ @ali_samimi71
⭕️ بهشتی؛ همچنان مظلوم...
🔹ما باید روی اقتصاد تعاونی به عنوان یک وسیله و عامل برای #غیردولتی_کردن_اقتصاد تکیه کنیم و #خط_جمهوری_اسلامی این است که دخالت مستقیم دولت، چه در اقتصاد و چه در اداره مملکت، هرچه کمتر شود؛ این خط کلی است.
🔸به عنوان یک نقطه نظر کلی عرض می کنم که نقش دولت به صورت مستقیم و #دخالت_مستقیم روزبه روز #باید_کمتر_شود؛ اما وقتی نقش دولت کمتر می شود، نباید جایش را به قطبهای #سلطه_اقتصادی یعنی #سرمایه_داری یا قطب های سلطه سیاسی بسپارد ...
🔹حتی الامکان در بخش عظیمی از اقتصاد یا تمام آن میتوانیم طوری عمل کنیم که دولت کمتر دست اندرکار باشد و مردم دست اندرکار باشند. اما در عین حال، به سمت #سرمایه_داری_شوم هم کشانده نشویم ...
📚 #شهیدبهشتی، نظام اقتصادی در اسلام (مباحث کاربردی ) ۱۳۹۷، تهران: انتشارات روزنه صص۲۱۱-۲۱۲
🎬@Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تصمیم سازی علیه محرومین!
🔻این مهم ترین اعتراف تاریخی است که مشخص میکند چطور طرفداران سرمایه داری با تبلیغات و هیاهو ذهن سیاست مداران را علیه محرومان به انحراف کشاندند. آن همه هیاهو که افزایش ۵۷٪ #حقوق_کارگران در ۱۴۰۱ موجب تورم افسار گسیخته و تعدیل کارگرها و معظلات امنیتی میشود آخر کار کلا ۳.۳ در تورم اثر گذاشته! براساس گزارش وزارت کار نه تنها تعدیل کارگران رقم نخورد که افزایش اشتغال هم داشتیم!
🔻کاش این درس عبرتی شود برای آقای رییسی و..؛ آن روز بخاطر همین تصمیم و.. وزیر کار و تعاون کنار گذاشته شد، طوری القا شد که آثار حذف ارز ترجیحی برچند کالای محدود است و بعد هم آثار گرانی را به این تصمیم افزایش۵۷٪ حواله کردند حالا مشخص شده همه آن هیاهواها دروغ محض بوده؛ گرانی اصلی برای مسائل ارزی بوده است
🔻 تحت تاثیر همین هیاهوها امسال افزایش حقوق کارگران را ۲۷٪ گذاشتند که خلاف قانون کار بود و حداقل باید به اندازه تورم گذاشته میشد.در میانه سال آثار اجتماعی این تصمیم غلط را خواهیم دید. می بینید چگونه جریان سرمایه داری علیه طبقه محروم #تصمیم_سازی می کند و خیلی ها نادانسته فریب میخورند و همراه میشوند.
🔻نفوذ یعنی همین؛ نیاز نیست خیلی مساله را امنیتی معنا کنیم؛ اینکه بتوانی طوری صحنه را ترسیم کنی که سیاست گذاری رسمی موجب فقیر سازی بخش زیادی از مردم شود این یعنی نفوذ در لایه های موئثر حکمرانی!
✍ #محمدامین_رضایی
🔻مطلب مرتبط: راه حل بنیادین در مساله کار و کارگری
eitaa.com/m_amin_rezai/3133
@m_amin_rezai
🌸 ممنون که هستی!
#احضار_آرمانها
💠رهبر انقلاب: بیکاری منشأ فساد است. خیلی از این فسادها بر اثر بیکاری است. ما چند سال قبل از این، سه چهار سال پیش یک حرکتی را با دولت وقت شروع کردیم برای شناخت آسیبهای اجتماعی. بنده حتی خودم در جلسات شرکت میکردم، جلسات چند ساعته برای اینکه راجع به آسیبهای اجتماعی کار بشود، فکر بشود.
🔸 آنی که من خودم به نتیجه رسیدم این است که بسیاری از این آسیبها ناشی از بیکاری است. اعتیاد مربوط به بیکاری است، فساد مربوط به بیکاری است، دزدی مربوط به بیکاری است. طلاق، انهدام خانوادهها مربوط به بیکاری است.۱۴۰۲/۲/۹
🔻 لینک های مرتبط👇👇👇
🔥🔥 احضار آرمانها!!🔥🔥
https://eitaa.com/ali_samimi71/523
🔥 حجاب و جامعه دوطبقه!!
https://eitaa.com/ali_samimi71/611
🔰 باهم مرور کنیم!
https://eitaa.com/ali_samimi71/525
🔰 بازی در میدان نابرابر...!
https://eitaa.com/ali_samimi71/561
🔰 کدام زن در چشم حاکمیت ترجیح دارد؟
زنِ حجابخواه یا زنِ عدالتخواه...!
https://eitaa.com/ali_samimi71/603
🔰 تبعیض آرمانی
https://eitaa.com/ali_samimi71/595
🔰 احضار همه آرمانها این بار از کلام رهبری!!!
https://eitaa.com/ali_samimi71/662
☑️ @ali_samimi71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قدر این اعتراضات را بدانید!
▶️ #رهبر_انقلاب: اعتراضهایی در محیط کارگری وجود داشته، بعضی از این اعتراضات تا جایی که بنده سراغ دارم اعتراضات به جایی بوده: اعتراض تاخیر حقوق، اعتراض واگذاری غلط و... این کمک به نظام و دولت و آگاه کردن نظام است!
🔹 هرجا هم در این چنین موارد دستگاههای مسئول دنبال قضیه رفتند، دیدند حق با اینها است؛ منتهی در همین قضایا جامعهی کارگری با دشمن مرزبندی کردند؛ نگذاشتند دشمن از این اعتراض سوء استفاده کند. حرکت کارگری این است.
🔺پ.ن۱: ای کاش برخی از کسانی که دغدغه کمک به نظام و دولت را دارند، نگاههای امنیتزده و تهدیدمحور در #رسانهها و #نهادها کوتاه بیایند و اعتراض را ظرفیتی برای حل مشکلات ببینید و به جای سیاست سانسور و سرکوب، اعتراض را علامت جمهوریت و مردمسالاری دینی بدانند!
🔺پ.ن۲: نمونهی خوب اعتراض کارگری با مرزبندی و در چارچوب قانونی را در اعتراض اخیر کارگران پالایشگاههای گاز عسلویه دیدیم که متاسفانه آنجا هم تحمل نشد و نهایتاً با فشار رسانهای و کلی پیگیری و البته همراهی دولت، ماجرا ختم به خیر شد.
#اعتراض
#اصل۲۷
🎬@Mostazafin_TV
🌸 این صوت از استاد خاکی به شدت توصیه میشه؛ ایشون به بیان واضح و روشن "مشکلات اساسی اقتصاد ایران" را موشکافی و راه حل رو در #بازگشت_به_قانون_اساسی میدانند.
تطبیقهای صریح و شفاف نیز بحث رو روان و خیلی جذاب کرده!
🔥 به این نتیجه رسیدیم تقریری از بحث ایشون رو هر روز طی سلسله یادداشتی تقدیم
کنیم.
✍از برادر و فاضل ارجمند سید یونس فاطمی برای تقریر این صوت ممنونم!
🔰" اقتصاد قانون اساسی"
✔️یادداشت اول
💠ضرورت و اهمیت موضوع بحث
⁉️چرا صحبت از قانون اساسی؟!
چرا در میان این همه بند و فصلِ قانون اساسی،بخش اقتصاد قانون اساسی؟
🔻به خاطر اینکه انقلاب اسلامی آمد تا رابطه "استکبار_استضعاف" را برهم بزند و با طرحی نو این ساختارِ غلط "برندگی_بازندگی" را در هم بشکند. به دنبال ایجاد بستر و فضای مناسبی بود که انقلاب به هدف عالیه اش که لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ است،برسد.
جمهوری اسلامی تبلور همان طرح و ایده و نوآوری امام و انقلاب اسلامی است که ارزشهای الهی را با حرکت های جوششی مردمی محقق می کند.
⁉️خب؟! چه ساختارهایی در دوران قبل از انقلاب دست و پای مردم را جهت اینکه معنویت را بگسترانند و ارزش های همراه با عدالت را خلق کنند،بسته بود و کمر آنها را برای اقامه عدل و قسط شکسته بود؟!
چه چیزی مردم را به تعبیر قرآنی [ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ ۚ ] ضعیف و ناتوان نگه داشت و اجازه لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ را نمی داد؟!
جواب ساده است؛ اقتصاد
🔸در دنیای مدرن اصلی ترین ساختارهای استضعاف ساز، اقتصاد است/نسخه امام برای از بین بردن این رویه های تولید ضعف هم با همان اقتصاد است.
💠امام خمینی:"درصورتی که نظام اسلامی با جهتگیری کلی بتواند دست زالو صفتان را از حریم رنجدیدگان و گرسنگان کوتاه نماید و مستضعفان را بر مقدرات خودشان حاکم ومسلط گرداند و توده های میلیونی مردم محروم را در تولید و تلاش و خلاقیت و ابتکار دخیل نماید این خود بزرگترین عامل تعاون و دخالت دادن آنها در امور و گرایش آنان به اخلاق کریمه و ارزشهای متعالی و فرار از تملق گویی ها می گردد"(صحیفه نور ج۲۱ص۱۲۸و۱۲۹)
🔹حکمرانی اقتصادی،موجب حکمرانی سیاسی می شود و حکمرانی سیاسی، فرهنگ جامعه را به دست می گیرد. تا سلطه اقتصادی را نزنی،حکمرانی سیاسی از بین نمی رود و تا حکمرانی سیاسی نرود، غلبه ارزشهای فرهنگی اش را نمی توانی کنار بزنی!
⬅️برای بردن مردم به سمت "اخلاق کریمه و حیات طیبه" باید ساختار قدرت عوض شود و راه آن تسلط مستضعفان بر مقدرات و فرایند تولید و معیشت خودشان است.
این اقتصاد نه به بیان کمونیستی زیر بنا و نه به بیان لیبرالی غایت و آرزو بلکه "شرط لازمِ تولید قدرت برای قیام توده های میلیونی ست."
🔺قرآن می فرماید:فَخَرَجَ عَلَىٰ قَوْمِهِ فِي زِينَتِهِ ۖ قَالَ الَّذِينَ يُرِيدُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا يَا لَيْتَ لَنَا مِثْلَ مَا أُوتِيَ قَارُونُ إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ عَظِيمٍ
🔸خروج و جنگ قارون علیه مردم با زینت یعنی "اقتصاد" بود که در فرهنگ جامعه ی موسوی يَا لَيْتَ لَنَا مِثْلَ مَا أُوتِيَ قَارُونُ را موجب شد.
🔹آرزوی تبدیل شدن به ارزش ها و آدم های لیبرالی وقتی اتفاق افتاد که قدرت سرمایه داری، توده های مردم را به مشتی عقده ای و آرزومند تبدیل کرد. پس باید از کانال اقتصاد، سلطه سیاسی را از بین ببری تا ارزش های الهی و اخلاق کریمه در ساحت فرهنگ تحقق یابد.
✅ @ali_samimi71
🔰" اقتصاد قانون اساسی"
✔️یادداشت اول👇
https://eitaa.com/ali_samimi71/747
✔️یادداشت دوم
💠ایده اقتصادی امام در چه شرایطی طرح شد؟!
🔸سرمایه داری در یک بازه ۲۰۰ ساله در دنیای غیر ایرانی قدرت اقتصادی را به دست یک طبقه اقلیت محدود می چرخاند و حفظ می کرد اما در دنیای ایرانی (با یک پیشینه تاریخی)قدرت اقتصادی با یک نظام ایلخانی توسط اشراف ملاک و تاجر در دست این طبقات محدود قرار می گرفت.
این نظام ایل خانی و ساختار استضعاف ساز دو مولفه داشت:
۱_مولفه سلطه بر زمین و تولید کشاورزی
۲_مولفه تسلط بر تجارت و کسب سود و منفعت از طریق بازرگانی
🔹پهلوی اول، اشراف قاجاری را کنار زد و اشراف دیگری را مسلط کرد
پهلوی دوم این طبقه جدید را با مولفه دیگری یعنی بانک، قدرت اقتصادی شان را بالا برد و تمام صنایع و کارخانجات را هم از آن آنها کرد.
یعنی با ۴ مولفه:
۱_زمین[امکانات منابع طبیعی تولید]
۲_بازرگانی[امکانات تجاری]
۳_پول و بانک[امکانات اعتباری]
۴_سرمایه های تولیدی و کارخانجات
قارون ها و ارزش های قارونی را تولید و مردم را در این سیستم به استضعفاف و استخفاف کشاند.
💠امام در این شرایط با طرح نوی خودش می خواست هم روحیه ی استکبار_استضعاف[فرهنگ تملق گویی] و هم ساختاراستکبار_استضعاف را[ با دخیل کردن توده های میلیونی در تولید] بشکند و از بین ببرد.
⬅️در این شرایط خیلی روشن است که باید ستون اصلی قانون اساسی اقتصاد باشد تا با گرفتن آن ۴ منبع ثروت از دست طبقه قدرتمند، همه آن اموال به تاراج رفته از مردم را ( نه فقط در دوران پهلوی بلکه در دوره های طولانی هزار ساله) به صورت برابر و همگانی به خود مردم بدهد.
✅شهید بهشتی اصولی ترین راه را همین می داند و از آن به "اصل همگانی کردن ابزار تولید" یا " اصل فراوانی ابزار کار" یاد می کند.
💠برای تحقق طرح امام چه کردیم؟!
انقلاب اسلامی با تغییر ساختار قدرت و ایجاد یک دولت نخست آتش تبعیض را مثل اجاق زیر گاز خاموش کرد تا مردم به یک آرامش اقتصادی برسند(مثلا: بند ج تقسیم اراضی را تصویب کردند/ قانون نوسازی صنایع در دوران دولت موقت اجرایی شد) تا بعد از این آرامش اموال غارت شده از مردم در دریای جوشان مردم به شکل عادلانه بازتوزیع شود.
اما متاسفانه آن اموال جمع شده یا در برکه یک عده سرمایه دار ریخته شد یا آن را در دست یک منبع بسته به نام دولت قرار دادیم.
رهبر انقلاب هم در چند سال اخیر همین طرح ها را بارها بازگو گردند و بابت عقب ماندگی در عدالت از مردم عذرخواهی و از خدا طلب استغفار کردند.
💠ثمره عمل به اقتصاد قانون اساسی
1⃣یکی از ثمراتش این بوده که در دوران پهلوی اندازه دولت ۷۵ درصد بوده که تنها در یک دهه در دهه۶۰ به کمتر از ۵۰ درصد یعنی ۴۸ درصد کاهش می یابد.
آیا این حجمی که کم شده را دست سرمایه دار خصوصی یا اقتصاد دولتی دادیم؟!
نه خیر به خود مردم دادیم.
شاهد آن چیست؟!
2⃣شاهد اینکه از ۲۷ میلیون نفر بازار کار ما قریب به ۸ میلیون نفر، خویش فرما هستند و ابزار و وسایل تولید و کار دست خودشان است. یک سوم آقای خودشان هستند نه اجیر و مزدور دیگری...
✅این ایده "مردمی سازی" نه تنها در اقتصاد برگ برنده خودش را نشان داد بلکه در امنیت و دفاع، بسیج و سپاه را ساخت و در آموزش هم ریشه بی سوادی را از بین برد.
در قالب گروه های جهادی محرومیت زدایی کرد و سطح رفاه را بالا برد و با تکنولوژی حضور مردم دفاع مقدس را رقم زد.
🔥امام به دنبال تکنولوژی حضور مردم در اقتصاد بود.🔥
@ali_samimi71
🖋🗒رهبرا، فرمان "تزریقِ اطلاعات غیرسوخته به جامعه" را صادرفرمائید.
🔹️استدلالهایی که برای "ضرورتِ درمیان نهادن مشکلات کشور بامردم" وجود دارد که رهبری بارها این مهم را از مسئولانِ نظام خواسته اند، همان استدلالها با اولویت چند برابری برای "تزریقِ اطلاعاتِ خام و دسته اول به جامعه" وجود دارد.
🔹️سوال اساسی این است که در میان گذاشتن مسائل چرا فقط وقتِ مشکلات باشد؟
🔹️اطلاعات ناب و کلان اقتصادی، حقوقی، سیاسی، فرهنگی، و امنیتی (مگر استثناها) اگر به موقع و قبل از سوخته شدن در اختیار مردم قرار گیرند شاهد اثرات شگرفش خواهیم بود که برخی را برمیشماریم:
۱.رشد ۵ بُعدی شعور اجتماعی ملّت در(اقتصاد، حقوق، سیاست، فرهنگ و امنیت).
۲.حذف رانتهای اطلاعاتی ازبسترهای اجتماع و مفاسد پسا رانت.
۳.افزایش کمی وکیفی تولیدات متفکران و اندیشمندان برای راهبرد نویسی طرح پیشرفت جامعه.
۴.قرائت های گفتمانی نسبتاً یکسان و ضد طبقاتی لُجنه ها.
و...
🔹️تاکیدِ آیت الله خامنه ای (رئیس جمهور وقت) به اولین وزیر اطلاعات (محمدی ری شهری) در ۱۰ آبان ۶۷ مبنی بر انتشار اطلاعات و اخبار (ترجیحا با حداقلِ تحلیلات شخصی) درقالب خاطرات آنهم در شرایطی که فقط چند ماه از اعدامها گذشته بود و اعتراضات منتظری(قائم مقام رهبری) در مرداد۶۷ به اوج رسیده بود حاکی ازنگاه راهبردی ومدبرانه ایشان واعتماد و اعتقادایشان به مردم سالاری دینی میباشد.
🔹️مادامی که دستگاه های کشور، اطلاعات خود را احتکار میکنند یا در اختیار محدودی از افراد قرار میدهند نیل به موفقیتهای مذکور بعید است.
🇮🇷پاینده ایران اسلامی
سهیل توانائی
در "مترآ "زنجیره تبیین باشید.👇👇👇
@mtra1395
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نمایندگی معکوس!
✍ سید یونس فاطمی
🔻نکته جالبش این است که ایشان از دختران بی حجاب در جلسه
"اعلام بی زاری" می کند "نه حجابشان" و می خواهد که مثل "دختران ما"باشند سپس آنجا را به عنوان "نماینده ولی فقیه" ترک می کند.
این کلیدواژه ها و این طرز نمایندگی را با بیانات خود ولی فقیه مقایسه کنید تا آگاه به عمق فاصله ها و میزان تفاوتها شوید👇
💠 چند سال قبل در یکی از سفرهای استانی و در جمع علمای آن منطقه گفتم که چرا خانمی را که قدری موهایش بیرون و به تعبیر رایج بدحجاب و در واقع، ضعیفالحجاب است، متهم میکنید در حالی که در استقبال مردمی شماری از خانم ها چنین حجابی داشتند. اینها زنان و دختران خودمان هستند که در مراسم دینی و انقلابی هم شرکت میکنند.
💠 من به آن اشکها حسرت میخوردم و میگویم ای کاش میتوانستم مانند آن دختر و زن جوان اشک بریزم.
💠 ضعف حجاب، کار درستی نیست اما موجب نمیشود آن فرد را از دایره دین و انقلاب خارج بدانیم همه ما هم نقصهایی داریم که باید تا حد امکان آنها را برطرف کنیم.
🔺هرچه از "انقلاب ۵۷" می گذرد، از آن سخنرانی ها و بیاناتِ برآمده از چشمه ناب اسلام خمینی، از آن روزها و آن آدم ها هر چه می گذرد و به این روزها مبتلا می شویم، بیشتر حسرت و آرزوی آن روزها را می کنم.
و البته بیشتر به این مطلب باور عمیق پیدا می کنم که باید "معماران انقلاب" را شفاف و بدون روتوش و واسطه شناخت.
" خودشان را فقط از زبان و بیان خودشان... "
✅ @ali_samimi71
🌸 سلام به همه سروران همراه کانال!
🌸 دوست داشتم پیشنهاداتتون رو درمورد موضوع سخنرانی دهه محرم بدونم!
🌸 منّت گذاشته برما تا استفاده کنیم!
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صبری به پهنای جامعه...!
🔶 چقدر ضریب رفتارهای کوچک ما بزرگند؟
🔶 صبر و انتقاد پذیری باید تحصیل شود یا خودش از آسمان می آید؟
🔶 چگونه خلقهای اجتماعی ما در روند حکمرانی سیاسی اثر گذار است؟
#بازنشر
سخنرانی کوچکهای بزرگ
https://eitaa.com/ali_samimi71/284
☑️ @ali_samimi71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تزریق منابع یا دزدی از منابع 🔥
⛔️ یک سکانس فوق العاده از سریال مانی هیست(خانه کاغذی یا سرقت پول)
🔸به سفارش دوستان این سریال رو دیدم فوق العاده مهیج و همه ملاکهای سرگرمی را داشت از حماسه و شور و منطق و کششهای عاطفی گرفته تا ترس و فراق و استرس و...
🔸بی تعارف کل فیلم برای این سکانس طراحی شده بود و چه مکالمه پر حرف و پر محتوایی!
🔸بانک خلق پول میکند برای سرمایه داران به نام تزریق منابع و به کام ثروت اندوزان و محافل اشراف نه تنها دزدی نیست که حمایت دولت هم دارد!
🔸اما این خلق پول اگر به سمت تولید رود یا دزدی است یا موجب تورم و نقدینگی و هزار فحش دیگر!
#نقد_گفتمانی
✅ @ali_samimi71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی صمیمی
🔻دی کتاتور صالح! ♦️هیچ حاکمی حق ندارد مردم را با دیکتاتوری بهسمت صلاح ببرد #سیاست_بهشتی #حاکم #مر
🔰در همین باره و برای نکات تفصیلی بیشتر در رابطه با نقش و جایگاه #مردم در حاکمیت سیاسی اسلام و در تناسب با ولایت فقیه این جلسه درسی و گفتگو محور را پیشنهاد می کنیم...👇👇👇
هدایت شده از علی صمیمی
مردم شرط وجوب یا شرط وجود؟.mp3
33.83M
🔰مردم؛شرط وجود یا شرط وجوب؟
تفاوت ولاء و تولی سیاسی!
📚جلسه چهاردهم از سلسله درس های #اندیشه_سیاسی_امام
تقریر جلسه چهاردهم👇
1⃣https://eitaa.com/ali_samimi71/695
2⃣https://eitaa.com/ali_samimi71/696
3⃣https://eitaa.com/ali_samimi71/701
https://eitaa.com/ali_samimi71/702
🎙علی صمیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انقلابیها چطور ضدانقلابی میشوند؟!
🔹تاریخ را که ورق بزنی، میبینی بسیارند کسانی که روزگاری داغتر از همه بودند، اما در مصاف با موانع، یکباره یا به مرور،سرد شدند،از حرکت ایستادند،یا از مسیر آمده بازگشتند؛ حتی داغتر از قبل!
🔸از صدر اسلام بگیر تا همین سالها و روزهای اخیر نمونههایش را میشود دید.
▶️ اما چرا این #چرخشها اتفاق میافتد؟! #علی_صفائی_حائری، که خودش آماج سنگها و تیر تهمتها بوده، به این سوال پاسخ میدهد:
💬در عمل #انگیزهها را مستمراً بازیابی کنید. آدم به خاطر حرفها یا شرایط حرکت کرده باشد یکجایی خواهد ماند. اما اگر بخاطر #تکلیف حرکت کرده باشد، هرجا یاران کمتر شدند تکلیف شدیدتر میشود. هرچه تاریکتر شد، نورباران کردن ضرورت بیشتری پیدا میکند.
💬آنها که از #برخوردها میگویند، با تکالیف حرکت نکردهاند! میخواهند با داد و ستدها به نتیجه برسند. آن کسی که تکالیفش او را به حرکت انداخته چطور میتواند با داد و ستدها حرکتش را کم و زیاد کند.
🔺پ.ن:این کلیپ برشی از مستند دیدنی «برای پس از مرگم» به کارگردانی عبدالرضا نعمتاللهی است که هماکنون در سایت هاشور در حال اکران است.
🎬 @Mostazafin_TV