سلام
این پیام را برای رفقای مجرد یا دوستانی که میخوان عروس و داماد بیارن میزارم
این نرم افزار را مجموعه حاج حسین یکتا و استاد عباسی ولدی (سایت آدم و حوا) درست کردهاند برای وساطت ازدواج:
https://adamvahava.org/app/adamvahava-3.4.0.apk
(نرم افزارش در کافه بازار نیست فقط در سایت آدم و حوا یا گوگل پلی هست یا از لینک بالا که دادم دانلود کنید)
خیلی جالبه
من رفتم توش
گزینه ها و فیلترهای زیادی داره که میتونید به نزدیکترین گزینه برسید
مثلا من یه سرچ ساده زدم چندین گزینه پیدا کردم که دوست داشتند با فرد مذهبی ازدواج بکنند.
تا سه روز رایگانه ولی بعدش هزینه اندکی میگیره
ولی به نظر من خیلی چیز مفیدی هست، بیشتر از این تعریف نمیکنم برید خودتون ببینید.
یه چندتا عکس از فیلترهاش میفرستم ببینید:
هدایت شده از آوای هوشمند آدم و حوا
adamvahava-3.4.0.apk
4.99M
راه های #نصب #برنامه_آدم_و_حوا
اندروید های بالای 5.1👇
⭕️ دریافت مستقیم از سایت آدم و حوا
⭕️ گوگل پلی
⭕️ دریافت مستقیم فایل از کانال آدم و حوا
اندرویدهای زیر 5.1 ، آیفون و رایانه 👇
⭕️ نسخه وب اپ
✅ اگر موقع دانلود فایل نصب اپلیکیشن از راه سایت آدم و حوا یا ایتا با پیغام مضر بودن این فایل مواجه شدین، روی گزینه به هر طریق نصبش کن بزنین (نکته مهم: این کار رو برای هر اپلیکیشنی انجام ندین، مگر از راه های مطمئن دانلودش کرده باشین، مثل اینجا که خدمتتون گفتیم از کانال و سایت مجموعه آدم و حوا دانلود کنین).
👰🏻👼🤵 مجموعه وساطت ازدواج آدم و حوا (با مجوز رسمی)👇
🌐 https://eitaa.com/joinchat/1090387968Ca5557c5b1d
آقا این هم کانالی که تمام فرمهای نرم افزار را توش میزارن:
https://eitaa.com/forms_adamvahava
rooholamin.ir
راه های #نصب #برنامه_آدم_و_حوا اندروید های بالای 5.1👇 ⭕️ دریافت مستقیم از سایت آدم و حوا ⭕️ گوگل
توی کانال زیر (که غیر از کانال فرمهاشونه) هر از گاهی کد تخفیف میزاره
https://eitaa.com/adamvahava_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🩸حضور شهید گمنام
📍بیتالزهرا روحالامین
🗓 ۳۰ آذر ۱۴۰۲
هدایت شده از ๛ وارستگی ๛
💠 یادداشتی به بهانه آخرین روز تدریس
▪️ (قسمت ۱)
👆🏻 عکس بالا مربوط است به آخرین روز تدریس عقائد. بعد از کلاس به ذهنم رسید چند نکته را با شما در میان بگذارم. در کلاسهای درس معارف، معمولاً اساتید، مطالب دینی و معرفتی را قبلاز پرسش میخواهند به شاگردان آموزش دهند، برای مثال حجم زیادی از مطالب را روی تابلو و یا در کتاب درسی مینویسند.
🔸 باید دانست که اگر چیزهایی که هنوز صورت سوال پیدا نکرده است به شاگردان عرضه شود چنانکه باید مورد توجه قرار نمیگیرد و بهدرستی آموخته نمیشود و به فرض هم که آموخته شود اثر نمیکند و جزء وجود شخص نخواهد شد.
🔹 استاد باید در کلاس شرایطی پدید آورد که شاگردان پرسش کنند و مسئله برایشان مطرح شود و اهمیت پیدا کند زیرا از این طریق است که معارف جزء وجود شخص میشود و جایگاه خاص خود را پیدا میکند و شاگرد متوجه میشود که تعلق دینی جزئی از وجود اوست.
ادامه دارد...
🔺 @varastegi_ir ๛ وارَستِگی
✍🏻 #ادمین_کانال
هدایت شده از ๛ وارستگی ๛
💠 یادداشتی به بهانه آخرین روز تدریس
▪️ (قسمت ۲)
🔸 ما معمولاً به این معانی توجه نمیکنیم و بنا را بر این میگذاریم که همه شاگردان باید معارف دینی را بدانند؛ علمِ کلام یا درس عقاید همین است که هست! چه طلبه بخواهد و چه نخواهد باید آن را بههمین صورت و با روش متداول فرا گیرد! آموزش آموزش است و طلبه باید درسش را بخواند و اگر نخواند باید مردود شود!
🔹 این تلقی را شاید بتوان در جایی و زمانی موجه دانست ولی اگر به جایگاه حقیقی طلبگی در سنت حوزوی نظر کنیم باید توجه کنیم که «طلب» در «طلبگی» جزء وجود طالب است.
🔸 وقتی یکی از دوستانم شنید که پیشنهاد تدریس عقاید برای طلاب رو پذیرفتهام تعجب کرد چون میدانست قاعدتا نباید سبک متداول و مرسوم آموزشی را قبول داشته باشم. شاید خودم هم به همین دلیل در وهله اول علاقهای به پذیرفتن نداشتم اما نهایتا پس از مشورت با رفقا، قبول کردم به این امید که بتوانم لا به لای تدریس گاهی با شاگرد وارد دیالوگ شوم و بدون اینکه جوابی آماده به او بدهم، سؤالش را پرورش دهم.
🔹 اما باید اعتراف کنم که مناسبات موجود در نظام آموزشی سد بزرگی بود تا خیلی زود بفهمم کار به این سادگی هم نیست.
ادامه دارد...
🔺 @varastegi_ir ๛ وارَستِگی
✍🏻 #ادمین_کانال
هدایت شده از ๛ وارستگی ๛
💠 یادداشتی به بهانه آخرین روز تدریس
▪️ (قسمت ۳)
🔸 باید توجه کرد که در پنداشت رایج ممکن است نکتهای که عرض شد به مثابه یک "روش" و "تکنیک آموزشی" فهم شود یعنی گفته شود که اگر میخواهید شاگردان درس معارف دین را بهتر یاد بگیرند باید روش و تکنیک خاصی را به کار بگیرید و آنهم طرح سوال و ایجاد مساله است! (مثل تکنیکهای آموزشی که هر روز نسخهای از آن تبلیغ میشود و هر موسسه آموزشی با تکیه بر آنها مدعی آموزش برتر است)
🔹 صریحا عرض کنم که چنین چیزی مد نظرم نیست، و این هم که نوشتم خیلی زود متوجه شدم کار به این سادگیها نیست، مرادم این نبود که معاونت آموزش مدرسه یا روحیات بچههای کلاس و یا زمان اندک و... اجازه نمیداد که روش خاص خودم را بهکار گیرم.
🔸 بلکه بیشتر به فرم نظام آموزش مدرن نظر داشتم. فرمی که الآن در حوزههای علمیه نیز به کار گرفته شده است و ساده انگاری است اگر فکر کنیم با اضافه کردن برنامههایی مثل مباحثه و پیش مطالعه یا حتی پوشیدن عبا سر کلاس و ذکر توسلی در ابتدای درس، فرم سنتی حوزه را اجرا میکنیم.
🔹 ما از عالَم تعلیم و تعلّم سنت خود بریده شدهایم و نظام فعلی آموزشی ما نیز برساخته از تجددمآبی ماست لذا صورتی ناقص و بیروح از فرم مدرن است. این فرم بیتاریخ آموزشی ابتدائا در دانشگاههای ما و سپس در حوزههای علمیه ظهور کرد با این تفاوت که محتوای کلاسهای دانشگاه غیر از فقه و اصول و ادبیات و دیگر علوم حوزوی است ولی فرم هر دو یکی است.
ادامه دارد...
🔺 @varastegi_ir ๛ وارَستِگی
✍🏻 #ادمین_کانال