💥هرچه بگویند و بنویسند کم است...
در جرأت، بلندی همت، استقلال فکر، از خـود گذشتگی و نـهـایـتنـگـری و امثالها، دربارهٔ آن رهـبـر عظیمالشأن (آیـتاللـهالـعـظـمـی سـیـد روحاللـه الموسوی الخمینی) هرچه بـخـواهـنـد بـگـویـنـد و بـنـویـسـنـد کـم اسـت. او -رحمةاللهعلیه- حـقّـاً و حـقـیـقـةً در این امور اسوه و الگو بود.
✍ مرحوم علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 «امام شناسی»، ج۱۸، ص۲۲۲
🆔 @allame_tehrani
🔰برخی از سخنان مرحوم علامه طهرانی دربارهٔ بنیانگذار کبیر انقلاب (قدس سره)
* ما آیةالله خمینی را اینگونه شناختهایم که هرچه را به نفع دین تشخیص دهد، انجام میدهد.(۱)
* در یکی از جلسات [قبل از انقلاب] به ایشان (حضرت آیتاللهالعظمی خمینی) عرض کردم ما تابحال روی اسلام تبلیغ میکردیم ولی دیگر از این به بعد گویی اسلام در شما متمرکز شده است و باید کاملاً روی شما تبلیغ کنیم.(۲)
* هروقت که میخواهید صدقه برای خود بدهید أوّل برای او [رهبر کبیر انقلاب حضرت آیتالله خمینی قدس سره] بدهید، سپس برای خود و زن و فرزند و قوم و عشیره.(۳)
* اگر خواستید مجلس دعا و توسل برای رفع گرفتاریهای شخصی فراهم آورید، اول برای به ثمر رسیدن نهضت اسلام و برقراری حکومت عدل اسلام و صحت و سلامت مزاج و آرامش فکر و طول عمر این رهبر که بر شما حقّ حیات دارد دعا کنید، سپس برای مقاصد شخصی.(۴)
* از وقتی ایشان [رهبر فقید سعید انقلاب حضرت آیتالله خمینی] حاکم اسلام شدند دیگر امرِ ایشان، امر خدا و رسول خداست و بر همه واجب است از ایشان تبعیت کنند. حکم ایشان بر همه حتی بر تمام مجتهدین نافذ است حتی اگر آن مجتهد اعلم از ایشان باشد.(۵)
* در جرأت، بلندهمتی، استقلال فکر، ازخودگذشتگی و نهایتنگری و امثالها، دربارهٔ آن رهبر عظیمالشأن هرچه بخواهند بگویند و بنویسند کم است. او حقاً و حقیقتاً در این امور اسوه و الگو بود.(۶)
* به همت عالی، ارادهٔ استوار و متین، ثبات قدم و تصمیم راسخ این زعیم عالیقدر [حضرت آیتاللهالعظمی خمینی] خدا شما را نجات داد و از گردابهای بلا و غَمرات سهمگین لُجّههای تاریکِ این دریای ژرف و طوفانی رهانید، شما را از رِقّ عبودیت به مقام عزّت و استقلال رسانید.(۷)
* حقی که این رهبر عالیقدر [حضرت آیتالله العظمی خمینی] بر شما دارد اگر تا روز قیامت به سپاس و شکرانهاش برخیزید از عهده برنیامدهاید، چون شما همه مردمان مُردهای بودید که او زنده کرد.(۸)
* اینکه بگویند برای این انقلاب، ملت قیام کرد و زحمت کشید اینها همه حرف است. جز اراده و عزم قویم ایشان (آیتاللهالعظمی سید روحالله الخمینی) هیچ کس کار نکرد؛ به دلیل اینکه ملت همیشه بوده است ولی تا روح در ملت پیدا نشد جان نگرفت، حرکت نکرد.(۹)
* ملّت مانند قبرستانی بود مرده و فرسوده و یأسزده؛ باید یک نفس عیسی آن را زنده کند، به جنبش درآورد.
ملّت مانند این چراغهائیاست که در این مسجدند، امّا همه خاموش و سرد. تا جریان برق نباشد اینها روشن نمیشوند، گرم نمیشوند، جلوهگری ندارند.(۱۰)
* ملت مانند صفر است؛ صفر یعنی هیچ؛ یعنی مُرده و بیخاصیت، اما اگر یک عدد "یک" به او اضافه شود، زنده میشود. قدر و قیمت پیدا میکند. این ملت قابلیت و استعداد داشت اما وقتی نور وجود و ارادهی رهبر در او تابید این قابلیتها را از کمون و خفا بیرون آورد.(۱۱)
* آن زعیم گرامی و رجل الهی که به مشارع سنّت و آبشخوار احکام دسترسی دارد انسان را بیدار میکند، نقاط ضعف را نشان میدهد و جلوی ضعف و ذلّت را میگیرد.(۱۲)
* گرچه او در تمام سخنانش میگوید: ملّت قیام کرد و درست هم گفته است امّا ای عزیزان ملّت چیست؟ آن بزرگواری اوست که میگوید ملّت قیام کرد، من کاری نکردم.
سَران عالم اگر یکهزارم زحماتی را که این مرد متحمّل شده است تحمّل میکردند کوس فرعونیّت و أنانیّت و استکبارشان به ثُریّا و عیّوق میرسید؛ ولی او از کرامت و ادب نفس خویش خود را خالی میبیند میگوید: من کاری نکردهام، من بنده هستم، خدا کرده است، مردمند که به توفیق خدا کار کردند؛ یعنی حقّ را نباید فراموش کرد. تمام این قدرت و عظمت از ناحیهٔ ذات مقدّس اوست.(۱۳)
* ایشان یعنی حضرت آیةاللهالعظمی سیّد روحالله خمینی حاکم شرع مُطاع است. خداوند عزّوجلّ ایشان را برای حکومت اسلامی برگزیده است.(۱۴)
* آیتاللهِ فقیدِ سعید خمینی قدساللهسره آنقدر نکات درخشان و جالب و تابناک در زندگی خود دارد که اگر روی آنها کاملاً بحث شود، برای این نسل و نسلهای آتیه کاملاً کافی خواهد بود و نیاز به این امور اعتباریه و جعلیه و غیرحقیقیه نیست.(۱۵)
* ایشان (بنیانگذار کبیر انقلاب) آنقدر فضائل دارند که اگر تا قیامت از فضائل ایشان برای مردم بگویند و تجلیل به عمل آورند تمام نمیشود و لازم نیست برای تجلیل از ایشان از لفظی که در عُرف شیعه مختص معصوم است و تا به حال در زبان فارسى در میان شیعه بر غیرمعصوم اطلاق نشده استفاده کنند.(۱۶)
ــــــــــــــ
۱- پرتویی از نور مجرد (سخنرانی مرحوم علامه در مسجد قائم)
۲- برگرفته از کتاب «وظیفهٔ فرد مسلمان در احیای حکومت اسلام»
۳و۴- خطبهٔ عید فطر سال ۱۳۹۹ هجری قمری (۱۳۵۸ شمسی) [تجلیل فراوان مرحوم علامه طهرانی از بنیانگذار کبیر انقلاب (قدس سره)]
۵- همان(۲)
۶- امامشناسی، ج۱۸، ص۲۲۲
۷و۸و۹و۱۰و۱۱و۱۲و۱۳و۱۴- همان(۲)
۱۵- امامشناسی، ج۱۸، ص۲۳۱
۱۶- نورمجرد، ج۳، ص۲۲۴
🆔 @allame_tehrani
تجلیل فراوان علامه طهرانی از بنیانگذار کبیر انقلاب.pdf
1.83M
🔰تجلیل فراوان مرحوم علامه طهرانی از بنیانگذار کبیر انقلاب (قدس سره)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
- تجلیل فراوان از مرحوم آیةاللهالعظمی خمینی (ره) و نظر فقهی ایشان در عدم جواز
استعمال لفظ «امام» برای غیرمعصوم
- تجلیل از شخصیت رهبر فقید انقلاب در خطبهٔ عید فطر ۱۳۹۹ هجری قمری
- رهائی جامعه از ظلم و استکبار، به۵ همت عالی و تصمیم راسخ زعیم عالیقدر
- حق عظیم رهبر عالیقدر بر ملت
- زعیم عالیقدر، قابلیتهای ملت را به فعلیت تبدیل نمود
- کرامت و ادب نفس رهبر عالیقدر انقلاب (ره)
- شکرانهٔ نعمت رهبری در جامعه، پیروی و حرکت در مسیر اوست
- لزوم پیروی و دوست داشتن و دعا کردن برای رهبر انقلاب
- مجدد سدهٔ پانزدهم هجری، رهبر کبیر انقلاب (ره) است
- حضرت آیةاللهالعظمی سید روحالله خمینی حاکم شرع مطاع است
- لزوم بکارگیری نیروهای همۀ اقشار برای تقویت وحدت جامعه
- مقدمه بودن این انقلاب، برای حکومت حضرت ولیّعصر عجلاللهفرجه
- پرورش اندیشهها و افکار بندگان خدا در موقع ظهور آن حضرت
- وضعیت دوران ظهور حضرت ولیّعصر عجلاللهفرجهالشريف
- در زمان ظهور، هر شخصی مراد خود را در آن حضرت میجوید
- لزوم عمل به دستورات دین برای کسب آمادگی برای ظهور آن حضرت
📚 نورمجرد، ج۳، ص ۲۲۳ تا ۲۳۴
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰برخی از سخنان مرحوم علامه طهرانی دربارهٔ بنیانگذار کبیر انقلاب (قدس سره)
🆔 @allame_tehrani
عدم جواز استعمال لفظ «امام» در غیرمعصوم از دیدگاه علامه طهرانی.pdf
8.07M
🚫 عدم جواز استعمال لفظ «امام» در غیرمعصوم از دیدگاه عـلامـه طـهـرانـی
از مرحوم آیةاللهالعظمی خمینی تجلیلِفراوانی مینمودند و در آثار خود نیز مطالبِمختلفى در وصف شجاعت و استقامت و دوراندیشى و بصیرت و تقوى و ظلمستیزى و دفاع از مستضعفان دربارۀ ایشان فرمودهاند. ولى از اطلاق لفظ «امام» خوددارى مىنمودند، چون استعمال آن را دربارۀ غیرمعصوم جائز نمىدانستند.
🔹معنای امام در شیعه و انحصار آن در ائمهٔ اثناعشر علیهمالسلام
🔸در عرف شیعه به غیر معصوم، امام نمیگویند
🔹القاب مختلفهٔ مجتهدین شیعه در طول تاریخ
🔸پیام برخی از روشندلان در لزوم به کار نبردن لفظ امام
🔹نیرنگ مصریان در دادن لقب امام به کاشفالغطاء
🔸لقب أولواالأمر مختص به معصوم است
🔹فقیه معصوم نیست و رأیش ابدی نیست
🔸نامهای انتقادآمیز به کتاب وظیفهٔ فرد مسلمان
🔹پاسخ به انتقاد
🔸استدلال غلط بر جواز لقب امام دادن
🔹مورخ نمیتواند از بیان تاریخ صحیح تجاوز کند
📚 امامشناسی، ج۱۸، ص ۲۰۵ تا ۲۳۴
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰حکم استعمال لفظ «امام» در غیرمعصوم از دیدگاه علامه طهرانی (استاد وکیلی):👇
http://erfanvahekmat.com/a/B
🆔 @allame_tehrani
✅ باید از حکومت اسلام دفاع و آن را تقویت کرد
...یکبار با سرور و شادمانى خدمت ایشان [عارف واصل آیتالحق مرحوم سید هاشم حداد الموسوی، شاگرد خاص مرحوم آیتالله سید علی قاضی] عرض کردم: حضرت آیتالله خمینى به ایران تشریف آوردهاند و إنشاءاللـه بحول و قوّهٔ الهى دیگر مفاسد و مظاهر کفر و ظلم برچیده شده و احکام نورانى شریعت عملى میگردد، از این پس دیگر حکومت إسلام است و پرچم توحید بر فراز میهنمان به اهتزاز درآمده، و این حکومت مقدّمهٔ طلوع آفتاب دولت نور و ظهور حضرت بقیّهاللهالأعظم أرواحنالهالفداء خواهد بود.
حضرت آقاى حدّاد فرمودند: «خیر! این، اسم إسلام است نه حقیقت اسلام، و موفّق نخواهند شد حقیقت إسلام را عملى نمایند؛ حقیقت إسلام تنها با ظهور و تحقّق دولت کریمهٔ امام زمان علیهالسّلام اجراء شده و گسترش مىیابد! ولیکن خداوند اسم اسلام را نیز دوست دارد و این حکومت به همین مقدار نیز مطلوب و محترم است و باید از آن دفاع کرد و آن را تقویت نمود.»
📚 «نورمجرد»، ج۱، ص۳۰۶
🆔 @allame_tehrani
🔸دفاع از نظام اسلامی واجب است...
اگر کسى در مجلسى حضور یافته باشد که در آن از نظام اسلامى بدگوئى مىشود، اگر میتواند دفاع کند واجب است دفاع نماید وگرنه نشستن در آن مجلس جائز نیست.
✍ حضرت علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 «نورمجرد»، ج۱، ص۱۹۹
🆔 @allame_tehrani
🔸مرگ بهتر است از زندگی زیر پرچم آمریکا!
حالا برنج گران باشد، روغن گیر نیاید، اینها یک مشکلاتى است که خیلى مهمّ نیست. شما بگویید انسان آخرش از گرسنگى هم بمیرد، غیر از این که نیست. آیا اگر انسان زنده باشد و زیر پرچم آمریکا باشد بهتر است، یا بمیرد و زیر پرچم کفر نباشد؟
من براى شما یک مثال مىزنم: اگر شما شب با خانوادۀ خودتان در باغ خودتان خوابیدهاید، یک مرتبه ببینید که دشمن آمده و مىخواهد به ناموس شما خیانت کند، به زن شما تجاوز کند، آیا شما عازم دفاع مىشوید یا نه؟ او ناموس شماست، مادر اولاد و نسل شماست، حیات و بقاء شما به اوست. لذا شما حتماً براى دفاع قیام مىکنید تا سر حدّ قتل که اگر کشته بشوید به بهشت مىروید و اگر دشمن را هم بکشید به بهشت مىروید، زیرا کسى را کشتهاید که از زىّ خودش تجاوز کرده است؛ آیا این کار را مىکنید یا نمىکنید؟
آیا مىگوئید: نه من باید خوابم خوش باشد و غذایم لذیذ باشد و اگر من بروم کشته بشوم دیگر چه کسى زیر این درخت بنشیند؟ و از این نسیم ملایم استفاده کند؟ نه، این غلط است؛ چون دشمن مىآید و مىگیرد، نه تنها ناموس شما را مىگیرد، بلکه خود شما را هم مىگیرد و جلوى زنتان سر مىبُرد.
آزادیت به دستۀ شمشیر بستهاند
مردان همیشه تکیۀ خود را بدو کنند
اندر طبیعت است که باید شود ذلیل
هر ملّتى که راحتى و عیش خو کنند
✍ حضرت علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 "نورمجرد"، ج۳، ص۲۰۲
🆔 @allame_tehrani
❇️ اهمّیّت و ارزش استقلال و حکومت اسلامی و لزوم تحمّل مشکلات اقتصادی
مسأله از این قرار است؛ ما چون دورانهاى بسیار طولانى در زیر ذلّ عبودیّت و استعمار و فشار بودهایم، عیناً مانند آدمهاى تریاکى یا هروئینى که چشم و گوششان پر است از آن دود و دمهها و دیگر حسّ إدراک هواى لطیف ندارند و منگند، ما هم هنوز مثل اینکه خوب نمىخواهیم بفهمیم اسلام یعنى چه؟ حکومت اسلام یعنى چه؟ استقلال یعنى چه؟ باز ذهنمان مىرود سراغ اینکه مثلاً چرا پارچه گران است؟ چرا فلان و فلان است؟
آقاجان وقتى پارچه گران شد، انسان بدون پارچه زندگى مىکند، لباسش را وصله مىکند، دیگر از قصّۀ أصحاب صُفّه که بالاتر نیست؛ أصحاب صُفّه حتّى ساتر عورت نداشتند، و نماز نمىتوانستند بخوانند. پیغمبر أکرم صلّىاللـهعلیهوآلهوسلّم به آنها دستور داده بودند دو زانو بنشینند و پشت به دیوار کنند و به این حال عریاناً نماز بخوانند تا عورتشان مشهود نشود. آنها غذا نداشتند، هیچ نداشتند، یک خرما را چند قسمت مىکردند و هر قسمت از یک خرما را به یک نفر مىدادند. آن وقت اینها شدند نگهدار اسلام.
خداوند مىفرماید: لَئِن شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ وَ لَئِن کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِیدٌ. حالا که خداوند این موهبت بزرگ را به ما ارزانى داشته است باید قدردانى کرد و دستورات حاکم اسلام را اجرا نمود.
...پس ما باید أوامر حاکم را اطاعت نمائیم، و به اندازهاى هم که مىتوانیم بایستى در مساعى جمیلۀ حکومت اسلام کوشش کنیم و دلسوز باشیم. آن مقدارى که از دستمان برمىآید انجام دهیم، آن مقدارى که از فکرمان برمىآید ارائۀ طریق کنیم.
بارها من به دوستان و رفقا عرض کردهام که: این حکومت که شما مىگوئید فلان ضعف و فلان ضعف را دارد مسلّماً بدانید که: آیةاللـه خمینى که حالا حکومت را بدست گرفته است نمىتواند یک مشت فرشتۀ آسمانى بیاورد مردم را اداره کنند. آخر این حکومت بدست خود ما باید اداره شود. ما که خودمان را مىشناسیم که چه آدمهاى شارلاتانى هستیم. شما که از زید تنقید مىکنید، از فلان و فلان بد مىگوئید؛ این خودِ ما هستیم و این حکومت بدست خود ماست و این خیانتهائى است که خودمان داریم بدست خودمان انجام مىدهیم.
✍ حضرت علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 نورمجرد، ج۳، ص۲۰۳
🆔 @allame_tehrani
❓در مقابل مشکلات حکومتِاسلامی چهکنیم؟
🔰خوبیها را تقویت و بدیها را اصلاح کنید...
▪️... بنابراین در این حکومت ما دو وظیفه داریم:
یکى اینکه کارهاى خوب را تقویت کنیم، تعریف کنیم و بگوییم: ...
...باید با این مشکلات بسازید. و شکّى نیست که عزّت با راحتى و خوشخوراکى و تنّعم نمیسازد، بلکه عزّت با تحمّل مشکلات و صبر و قناعت توأم است؛ ائمّۀ ما، پیغمبر عظیمالشأن ما، اینطور بودهاند و راه همین است؛ پس ما باید همیشه کارهاى خوب و مثبت را تقویت کنیم.
أمّا وظیفۀ دیگر ما اینست که: کارهاى منفى و خرابیها را هم إصلاح کنیم؛ اگر دیدیم یک جاى این دیوار یک آجرش کم شده است نباید بگوئیم: حالا که اینطور است ما هم بزنیم یک آجر دیگرش را بشکنیم! نخیر، این آجر را برمیدارى و با این ملات مىچسبانى! اگر دیدید مثلاً یکى از مصادر امور یک کار خلافى کرد، اگر ما بیائیم و در مجلس خودمان بنشینیم و از او بدگوئى کنیم، این چه فائده دارد؟ بدگوئى از او در نزد شما چه فایده دارد؟ اگر او کار زشتى کرده، ما باید به خود او متّصل بشویم و به هر قسمى که مىتوانیم به او بفهمانیم و بگوئیم که: این کار شما غلط است، این کار را نکنید؛ بدون اینکه کسى هم مطّلع بشود.
این است راه إصلاح، نه بدگوئى کردن در غیاب او؛ این بدگوئى جز خرابى و فساد کارى نمىکند.
و خلاصهٔ این مطالبى که عرض کردم، أساس حکومت شرعیّۀ ما و أساس دین و قانون ما و اساس روش و وجدان ماست که بزرگان و اولیاء دین به ما دستور دادهاند و ما بر همین نهج باید حرکت کنیم.
✍ حضرت علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قدس سره)
📚 نورمجرد، ج۳، ص۲۰۵
🆔 @allame_tehrani
🇮🇷 تأیید نظامِ ولایت فقیه
در #مسائل_اجتماعی، در هر کاری که به نوعی تقویت اسلام و حکومت اسلام و تأیید نظام ولایت فقیه است باید شرکت کرد.
▪️حضرت علامه آیتالله حاج سید محمدحسین حسینی طهرانی (قـدساللـهنـفـسـهالـزکـیـة)
📚 نورمجرد، ج۳، ص۲۱۷
#ایران #ایران_اسلامی
#انقلاب #انقلاب_اسلامی
#نظام_اسلامی #تقویت_اسلام
#حکومت_اسلام #ولایت_فقیه
#تأیید_نظام_ولایت_فقیه
🆔 @allame_tehrani
🇮🇷 یاد پیروزی اسلام بر کفر و طاغوت 🇮🇷
✊ سفارش به تکبیر و اهتمام به راهپیمایی ۲۲بهمن 🇮🇷
[مرحوم علامهٔ والد قدّسسرّه] در راهپیمایی بیستودو بهمن نیز همیشه با اهتمام شرکت میکردند. همیشه در شب سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به حقیر و اخوان و نوههایشان سفارش میفرمودند که در ساعت مقرّر به حیاط یا پشت بام رفته و با صدای بلند همراه با دیگر مؤمنین تکبیر گفته و یاد نهضت اسلامی و پیروزی اسلام بر کفر و طاغوت را با ندای «الله أکبر» گرامی بداریم.
✍ حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
📚 «نورمجرّد»، ج۳، ص۲۲۲
#اسلام
#کفر #طاغوت #الله_أکبر
#پیروزی_اسلام #نهضت_اسلامی
🆔 @allame_tehrani
🇮🇷 علامه طهرانی و راهپیمایی ۲۲ بهمن 🇮🇷
🇮🇷 ما موظفیم پشتیبانی خودمان را اعلام نماییم...
[مرحوم علّامهٔ والد قدّسسرّه] در راهپیمائى بیستودو بهمن نیز همیشه با اهتمام شرکت میکردند. علىرغم اینکه با تاریخ هجرى شمسى مخالف بودند و نظرشان بر این بود که پیروزى انقلاب اسلامى محصول برکات ماه محرّم و صفر است که در تاریخ سوّم ربیعالاوّل ۱۳۹۹ (دوازده بهمن ۱۳۵۷) به ثمر نشست و در سیزده ربیعالاوّل ۱۳۹۹ (بیستودو بهمن ۱۳۵۷) حکومت طاغوت سقوط کرد
و چه خوب بود که یادبود این روز مبارک را با تاریخ هجرى قمرى برگزار میکردند تا هویّت انقلاب اسلامى که برخاسته از ایمان و تدیّن مردم و پیروى از قیام حضرت سیّدالشّهداء علیهالسّلام است همیشه محفوظ و آشکار باشد؛
ولى به هر صورت اکنون که یادبود این روز را با تاریخ شمسى در بیستودو بهمنماه برگزار مىکنند و در تأیید این انقلاب و قیام در برابر نظام طاغوت شاهنشاهى راهپیمائى مىکنند، ما موظّفیم در این راهپیمائى شرکت کنیم و همراهى و پشتیبانى خود را اعلام نمائیم.
✍ حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
📚 نورمجرد، ج۳، ص۲۲۲
#یوم_الله
#بیست_و_دو_بهمن
#راهپیمایی #انقلاب_اسلامی
🆔 @allame_tehrani
🔅اعمال مشترک ماه شعبان🔅
۱- هر روز ۷۰ مرتبه استغفار
۲- صلوات شعبانیه
۳- هزار مرتبه ذکر (در تمام ماه)
۴- مناجات شعبانیه
۵- روزه گرفتن
۶- نماز ویژهٔ ماه شعبان
۷- صدقه دادن
و...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰مراقبات ماه شعبان (المراقبات)
🔰فضیلت و اعمال ماه شعبان (مفاتیح)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸نماز مخصوص اول ماههای قمری
🆔 @allame_tehrani
🌙شعبان؛ ماه پیامبر اکرم
🌷کمک به رسول خدا یعنی چه؟!
🎙حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
#شعبان
#ماه_شعبان
🆔 @allame_tehrani
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 بیانات دربارۀ ماه شعبان 🌸
🎙حضرت آیتالله حاج سید محمدصادق حسینی طهرانی (حفظهالله)
🍃 توضیح روایت «أَلَا إِنَّ شَعْبَانَ شَهْرِي فَرَحِمَ اللَّهُ مَنْ أَعَانَنِي عَلَى شَهْرِي»
🍃 معنای إعانت به رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله
🍃 بار امّت را رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله و أمیرالمؤمنین علیهالسلام به دوش میکشند
🍃 دو نحوۀ هدایت رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله
#شعبان
#ماه_شعبان
🆔 @allame_tehrani
🌕 اهمیت ماه شعبان
eitaa.com/allame_tehrani/1234
🌿 فرصت ماه شعبان
eitaa.com/allame_tehrani/1235
🔸أهمّیت روزۀ ماه شعبان
eitaa.com/allame_tehrani/1236
💫 ثواب روزۀ ماه شعبان
eitaa.com/allame_tehrani/1237
📿 استغفار در ماه شعبان 📿
eitaa.com/allame_tehrani/1238
✨از اعمال مهمّ ماه شعبان✨
eitaa.com/allame_tehrani/1239
💫 ثواب عظیم صدقه دادن در ماه شعبان
eitaa.com/allame_tehrani/1240
🆔 @allame_tehrani
📜 صلوات شعبانیه
🔸صلوات شعبانیه دعایی است که از امام سجاد علیهالسلام نقل شده و مستحب است در ماه شعبان، هر روز هنگام ظهر شرعی و نیز شب نیمهٔ شعبان خوانده شود. مضمون اصلی این صلوات بیان جایگاه اهل بیت علیهمالسلام و تأکید بر ولایت ایشان است.
🔹صلوات شعبانیه (المراقبات)
🔹صلوات شعبانیه (مفاتیحالجنان)
🆔 @allame_tehrani
📗 «ریسمان محبت؛
سیری در حقیقت صـلـوات»
✍ حجتالاسلاموالمسلمین حاج شیخ محمدحسن وکیلی (حفظهالله)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰این کتاب به حقیقتِ ذکر شریف صلوات و فلسفهٔ تأثیرگذاری آن در نورانیت نفس انسان میپردازد. همچنین سؤالاتی پیرامون این ذکر شریف مورد بررسی و مداقّه قرار گرفته که با پاسخ آن در کتاب بیان شده است.
🔰 برخی از عناوین کتاب:
🔹معنای صلوات فرستادن ملائک و بندگان به حضرت
🔹دلیل صلوات بر محمد و آل محمد
🔹آیا صلوات تأثیری بر تعالی پیامبر دارد؟
🔹تفاوت صلوات مرسوم با دیگر انواع صلوات
🔹آثار دنیوی و اخروی صلوات
🔹توضیح شهید آیةالله سید محمدعلی قاضی طباطبایی دربارهٔ صلوات
🆔 @allame_tehrani
📜 مناجات شعبانیه
🔸مناجات شعبانیه نیایشی است که فردی بنام ابنخالویه، آن را از امام علی علیهالسلام روایت کرده است. امامان بعدی علیهمالسلام بر قرائت مناجات شعبانیه در ماه شعبان اهتمام داشتهاند. این مناجات را نمونهای از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا بهشمار آوردهاند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▪️مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی:
مناجات شعبانیّه از أعمال مهمّ ماه شعبان است. بلکه بعضی از فقرات آن را سالک باید در طول سال ترک نکند؛ و در قنوتها و سائر حالات رفیع خود با آن فقرات مناجات کند.
📚 کتاب شریف «المراقبات»، ص۱۳۰
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹مناجات شعبانیه (المراقبات)
🔹مناجات شعبانیه (مفاتیحالجنان)
🆔 @allame_tehrani
📘«بر سفرهٔ توحید؛
سیری در مناجات شعبانیه»
✍ حجتالاسلاموالمسلمین حاج شیخ محمدحسن وکیلی (حفظهالله)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📍این کتاب دارای دو بخش است:
🔸نخستین بخش این کتاب دربارهٔ حقیقت دعا و مناجات شعبانه است که در این بخش به اهمیت، حقیقت و شرایط استجابت دعا، اهمیت ادعیهٔ اهلبیت (علیهمالسلام)، مراحل اخذ معارف، جایگاه مناجات شعبانیه، راههای کشف اعتبار ادعیه، هدف زندگی در مناجات شعبانیه و… پرداخته میشود.
🔸بخش دوم این کتاب به شرح فرازهای مناجات شعبانیه میپردازد که مباحثی نظیر حقیقت صلوات، بشنو دعای من، حقیقت دعا و اجابت، از تو به سوی تو گریختم، تقدیرم در دست توست، معنای الهی، روزیرسان و یاوری جز تو ندارم، من همیشه شرمندهام، حسن ظن به خدا، چه کسی از تو بخشندهتر، به جز اقرار به گناه چیزی ندارم، کارهای خوب من هم از توست و… را برای مخاطبان جوان خود بازگو میکند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹اگر خواستیم خود را محک بزنیم نباید خود را با کم و زیادی عمل بسنجیم؛ بلکه باید ببینیم آیا محبت خدا در قلبمان روز به روز در حال افزایش هست یا نه؟ چون محبت هدف است و نشانهٔ صحت و درستی عمل، رسیدن به آن هدف است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔰شرح مناجات شعبانیه
🎙استاد وکیلی (10 جلسهٔ صوتی)
🆔 @allame_tehrani
1306_2767990.mp3
41.27M
🤲 مـنـاجـات شـعـبـانـیـه
🎙حجتالاسلام استاد میرزامحمدی
🆔 @allame_tehrani