doaye komeil.mp3
19.17M
✅ دعای کمیل با صدای استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ لیلةالرغائب، شبی که خداوند میلش بر رحمت و آمرزش گنهکاران است / ماه رجب، ریسمانی بین بندگان و خداوند
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: جشن تکلیف
نویسنده: عباس رحیمی
ناشر: جمال
تعداد صفحه: ۳۲
جشن تکلیف، یکی از مراسمهای مذهبی برای دختران نه ساله و پسران پانزده سالهی مسلمانی است که به سن تکلیف رسیده و بالغ شدهاند و به ایشان «مکلف» میگویند. یعنی به مرحلهای رسیدهاند که خداوند در قرآن کریم آنان را با عنوان «ای اهل ایمان» مورد خطاب قرار میدهد. کتاب حاضر، مطالب آموزندهای را برای پسران و دخترانی که به سن تکلیف رسیدهاند بیان میکند.
🔹 برشی از کتاب:
بهترین کار چیست؟
بهترین کار بندگی خدا و اطاعت و فرمانبرداری از اوست و اطاعت از خداوند یعنی انجام واجبات و ترک محرمات. نماز یکی از بهترین کارها است که باید هر روز پنج بار آن را به جای آوریم و خداوند پاداش بزرگی برای خوانندهی نماز در نظر گرفته است.
نمازهای پنجگانه عبارتند از دو رکعت نماز صبح، چهار رکعت نماز ظهر، چهار رکعت نماز عصر، سه رکعت نماز مغرب و چهار رکعت نماز عشا. نماز مهمترین عبادت و معراج مؤمن و تصفیه کنندهی روح و جلادهندهی دل اهل ایمان به شمار میرود.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
hejab clip 107.mp3
1.02M
#کلیپ_سخنرانی
✅ توضیحی درباره محارم رضاعی (محرمیتی که با شیر خوردن نوزاد ایجاد میشود)
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امام صادق(ع): شادی در سه چیز است: در وفاداری و رعایت حقوق و ایستادگی در برابر سختیهای زمانه.
📖 نهج الفصاحه، ص۳۲۹
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#شگفتی_های_آفرینش
✅ آیا قدرت تکلم و نوشتن را بشر از خودش دارد؟
هفته گذشته و پیشتر از آن درباره نعمتهای تکلم و نوشتن صحبت کردیم و فرمایشات حضرت صادق(ع) را در این خصوص دانستیم. اما امام صادق(ع) در ادامه فرمایش خود به مفضل بن عمر نکته جالبی را بهصورت سوال و از طرف مستشکلین مطرح نموده و خود نیز چنین پاسخ میدهند:
«ممكن است پندارت چنين باشد كه اين نيروى نطق در سرشت و آفرينش انسان نيست، بلكه او با كياست و چارهجويى آن را مىيابد. سخن گفتن نيز اينگونه است. خود مردم اين الفاظ و كلمات را در ميان خود اصطلاح كردهاند و در ميانشان جارى است؛ از اين رو هر امّتى و ملّتى زبان و كلماتى متفاوت با زبان و كلمات ديگر امتها دارد. در نتيجه يكى به عربى، ديگرى به سريانى، كسى به عبرى و يكى به رومى و... مىنويسد. اين لغتها و زبانها در ميان اقوام منتشر است و خود آنان آنها را وضع نمودهاند.
در پاسخ پندار اين مدّعى بايد گفته شود: اگر چه انسان، خود با كياست و چارهجويى به اين دو مىرسد، ولى بايد انديشيد كه ابزار اين امور چيست؟ جز آن است كه خداوند جلّ و علا در آفرينش و طبيعت او ابزار نطق و نوشتن را به وديعت نهاد؟ بىترديد اگر زبانى مناسب براى سخنگويى و انديشه و ذهنى براى درك اشيا و معانى نداشت، هيچگاه قادر به سخن گفتن نبود. اگر كف دست و انگشتانى مناسب براى نوشتن نداشت، هيچگاه توان نوشتن چيزى در او نبود. اين حقيقت را در نگرش و تأمل در حيواناتى درياب كه نه سخن مىگويند و نه مىنويسند. پس اصل و ريشه اين نعمتهاى سترگ، آفرينش حكيمانه خداى جلّ و علا و تفضل او بر آفريدگان است.
مَنْ شَكَرَ فَإِنَّمَا يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَمَنْ كَفَرَ فَإِنَّ رَبِّي غَنِيٌّ كَرِيمٌ؛ آن كه سپاس گويد پاداش مىگيرد و آن كه كفر و ناسپاسى ورزد، بىترديد خداى جلّ و علا از همه عالميان بىنياز است. (نمل/۴۰)» (شگفتیهاى آفرينش (ترجمه نجفعلی میرزایی بر توحيد مفضل)، ص۷۵)
🆔 @almiqat
elm-119.mp3
15.08M
✅ مبحث «علم غیب»
🔹 جلسه ۱۱۹
🔹 تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
📝 سرنوشت بشر به دست خود اوست / در خصوص سرنوشت عالم تکوین و وقایع آینده از جمله زمان ظهور و...، قطعی صحبت نکنیم / خداوند هر کاری بخواهد انجام میدهد / حضور دهها پیامبر بهطور همزمان روی کره زمین / ماجرای بداء در عذاب قوم حضرت یونس(ع) / عذاب نازلشدهای که برطرف شد! / عذاب قوم حضرت نوح(ع) / سرنوشتهایی که میتوانست در طوفان حضرت نوح(ع) تغییر کند... / آقازاده جهنمی! / طوفان طبس و بدائی که در نقشه آمریکاییها رخ داد
#علم_غیب
🆔 @almiqat