فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_سخنرانی
✅ امر به معروف و نهی از منکر از زبان امام رضا(ع) / خصوصیات امر و نهی مورد نظر اهلبیت(ع)
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از جلسه «امام رضا(ع)، الگوی امروز ما در برخورد با چالشهای اخلاقی و اجتماعی»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Session/10155
🆔 @almiqat
ramezan.mp3
796.9K
✅ توصیههایی در خصوص بهرهمندی از ماه مبارک رمضان
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «پاسخ به پرسشهای اعتقادی، اجتماعی و اخلاقی»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/28
#کلیپ_سخنرانی #بازنشر
🆔 @almiqat
✅ نماز مستحبی هر شب ماه رمضان
شيخ كفعمى در حاشيه بلد الامين از سيد بن باقى نقل كرده كه فرموده مستحب است در هر شب ماه رمضان دو ركعت نماز در هر ركعت یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره توحيد و چون سلام داد بگويد: سُبْحَانَ مَنْ هُوَ حَفِيظٌ لاَ يَغْفُلُ، سُبْحَانَ مَنْ هُوَ رَحِيمٌ لاَ يَعْجَلُ، سُبْحَانَ مَنْ هُوَ قَائِمٌ لاَ يَسْهُو، سُبْحَانَ مَنْ هُوَ دَائِمٌ لاَ يَلْهُو
سپس تسبیحات اربعه را هفت مرتبه بگوید (سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ)
سپس بگوید: سُبْحَانَكَ سُبْحَانَكَ سُبْحَانَكَ يَا عَظِيمُ اغْفِرْ لِيَ الذَّنْبَ الْعَظِيمَ
سپس بر پیامبر و آل او -علیهمالسلام- ده مرتبه صلوات فرستد. کسی که این دو رکعت نماز را بجا آورد، حق تعالی برای او هفتاد هزار گناه را بیامرزد... (تا آخر خبر)
📖 منبع: مفاتیح الجنان
🆔 @almiqat
🌙 فرازی از خطبه پیامبر اکرم(ص) درباره ماه مبارک رمضان (فراز اول)
#خطبه_رمضانیه1403
🆔 @almiqat
hajja baytek al-haram.mp3
297.4K
✅ دعای اللهم ارزقنی حج بیتک الحرام
سید بن طاووس از امام صادق(ع) و موسی بن جعفر(ع) روایت کرده که فرمودند: در ماه رمضان از اول تا آخر آن پس از هر فریضه بخوان «اللهم ارزقنی حجَّ بیتکَ الحرام...»
📖 منبع: مفاتیح الجنان
🆔 @almiqat
✅ اطلاعیه مؤسسه میقاتالقرآن در خصوص کفاره و فدیه ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳:
بدین وسیله به اطلاع میرساند مبالغ امسال با استفتاء از دفتر مراجع عظام به شرح زیر اعلام میگردد:
۱- کفاره روزه غیر عمد از گندم برای هر روز مبلغ ۱۷,۰۰۰ تومان میباشد.
۲- کفاره روزه عمد از گندم برای هر روز مبلغ ۱,۰۲۰,۰۰۰ (یک میلیون و بیست هزار) تومان میباشد.
۳- فدیه برای کسانی که نمیتوانند روزه بگیرند ولی مشمول دادن فدیه میباشند، برای هر روز مبلغ ۱۷,۰۰۰ تومان از گندم میباشد.
🔹 تذکر۱: مبالغ فوق و نیز فطریه خود را داخل هیچ صندوقی نیندازید (بهویژه در صورتی که اطمینان از عملکرد صحیح متولیان صندوق ندارید)، زیرا در این زمینه کلاهبرداریهای زیادی انجام شده و میشود.
🔹 تذکر۲: شما میتوانید مبالغ فدیه و کفاره خود را در اولین فرصت به واحدهای مالی شعب مؤسسه میقاتالقرآن تحویل دهید تا توسط گروههایی از طرف مؤسسه که زیر نظر دفاتر مراجع عظام میباشند، به مناطق محروم ارسال شوند. این گروهها به استان سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و بعضی دیگر از نقاط کشور اعزام شده و از این مبالغ آرد گندم تهیه کرده و مستقیما به دست نیازمندان همان منطقه خواهند رساند.
🔹 تذکر۳: کسانی که قصد رد مظالم دارند (از آنجا که مظالم جزء صدقات واجب میباشد)، نباید آن را داخل صندوق صدقات مستحب بریزند. بلکه باید آن را بهصورت جداگانه به دفتر مرجع تقلید خود تحویل دهند یا در صورت تمایل در پاکت جداگانهای قرار داده و به واحد مالی مؤسسه میقاتالقرآن تحویل دهند تا از طریق مؤسسه با اجازه اخذ شده از بعضی مراجع، به دست محرومین واقعی که غیرسادات هستند برسد.
همچنین افراد میتوانند مبلغ مظالم را در صورتی که مبلغ قابل توجهی نباشد، خودشان هم مستقیما به «فقیر غیر سید» تحویل دهند، اما اگر مبلغ آن قابل توجه بود، باید این کار را با اجازه مرجع تقلید خود انجام دهند. به یاد داشته باشید با پول مظالم نمیتوان برای فقیر چیزی خرید، بلکه باید عین پول را به فقیر غیر سید داد.
🔹 تذکر۴: کسانی که از سالهای گذشته فدیه یا کفاره بدهکار هستند و میخواهند امسال آن را بپردازند، باید به قیمت امسال پرداخت نمایند. همچنین اگر کفاره تاخیر به آنها تعلق گرفته است، آن را هم باید به قیمت روز پرداخت کنند.
🔹 تذکر۵: در بحث فدیه و کفاره، سادات و غیر سادات مطرح نیست و به هر دو در صورتی که فقیر باشند تعلق میگیرد.
🔹 تذکر۶: افرادی که قصد پرداخت کفاره و فدیه دارند، خودشان نیز میتوانند با مبلغ آن آرد خریده و به دست افراد مستضعف و فقیری که در روستاها تنور خانگی داشته و نان میپزند برسانند. البته این در صورتی است که کفاره یا فدیه خود را از گندم محاسبه کرده باشند. در غیر این صورت اگر مثلا از برنج یا چیز دیگری محاسبه کرده باشند، باید همان جنس را بخرند و بدهند. در صورتی هم که این کار برایشان مقدور نبود، از طرقی که ذکر شد (دفاتر مراجع یا مؤسسه میقاتالقرآن) میتوانند اقدام کنند.
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
✅ توضیحی در خصوص واریز وجوهات رمضانی به حساب مؤسسه (از طریق اینترنت یا خودپرداز)
برای تحویل مبالغ کفاره، فدیه و مظالم به مؤسسه میقاتالقرآن، علاوهبر مراجعه حضوری، میتوانید از طریق شماره حساب ۶۰۳۷۹۹۸۱۹۹۷۷۳۹۲۹ نیز اقدام نمایید. در صورتی که چنین قصدی داشتید، پس از واریز مبلغ، ضروریست این موارد را برای ما از طریق آیدی @almiqat_admin در ایتا، سروش و تلگرام ارسال نمایید:
۱- تصویر رسید واریز مبلغ (رسید تراکنش)
۲- حتما ذکر کنید که مبلغ واریزی بابت کدامیک از این موارد است: فدیه / کفاره غیرعمد / کفاره عمد / مظالم
۳- اینکه کفاره یا فدیه خود را از گندم محاسبه کردهاید یا چیز دیگر را نیز حتما ذکر کنید.
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرائت_تصویری
✅ قرائت قرآن کریم
🔹 قاری: مصطفی اسماعیل
🔹 سوره قمر آیات ۴۹ تا ۵۵، تین، علق، قدر
🆔 @almiqat
🌙 فرازی از خطبه پیامبر اکرم(ص) درباره ماه مبارک رمضان (فراز دوم)
#خطبه_رمضانیه1403
🆔 @almiqat
ya ali ya azim.mp3
330.8K
✅ دعای یا علی و یا عظیم (پس از نمازهای واجب خوانده شود)
🆔 @almiqat
#پند_تاریخ
✅ این از پیروان امام جعفر صادق(ع) است
ابواسامه زید شحام میگوید: امام صادق(ع) به من فرمود:
به هر کس که فکر میکنی مطیع من است و گفتارِ مرا رعایت میکند سلام برسان؛ شما را وصیت میکنم به تقوای خدای عز وجل و به ورع در دینتان و کوشش در راه خدا و راستگویی و ادای امانت و سجده طولانی و حُسنِ همجواری. پس حضرت محمد(ص) به خاطر همینها مبعوث شد.
به هر کسی که به شما اطمینان کرد و امانتی به شما سپرد، چه بدکار باشد چه نیکوکار، امانتش را برگردانید. همانا رسولالله(ص) دستور میداد نخ و سوزن را برگردانند! با خویشان خود رفتوآمد نموده و بر جنازه آنها حاضر شوید و از بیمارانشان عیادت نمایید و حقوق آنها را ادا کنید.
اگر هر کدام از شما در دینِ خود ورع پیشه کند و راستگویی و امانتداری و حُسنِ خلق با مردم را رویه خود سازد، مردم خواهند گفت «این شخص، از پیروان جعفر است» و این مرا خوشحال میکند و باعث سرور من میشود. مردم خواهند گفت این ادبِ جعفر است. حال اگر اینگونه نباشید، بلا و ننگِ رفتار شما نصیب من میشود و مردم (به طعنه) خواهند گفت ادبِ جعفر، اینگونه است! ...
📖 منبع: پند تاریخ، ج۱، ص۲۲۴ و کافی، ج۲، ص۶۳۶
🆔 @almiqat
🌙 فرازی از خطبه پیامبر اکرم(ص) درباره ماه مبارک رمضان (فراز سوم)
#خطبه_رمضانیه1403
🆔 @almiqat
ahl al-ghoboor.mp3
813.1K
✅ دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور (پس از نمازهای واجب خوانده شود)
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
چرا در اسلام یک مرد میتواند با ۴ زن ازدواج کرده و بعد از آن صیغه هم بنماید، ولی زن نمیتواند؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ در خیلی جاها بین مرد و زن در اساس خلقت تفاوت بوده و هست. مثلاً زن بچه به دنیا میآورد ولی مرد نمیتواند این کار را انجام دهد. زن نفقه میگیرد ولی مرد حق گرفتن نفقه ندارد. زن به مخارج زندگی کاری ندارد ولی مرد باید نسبت به مخارج زندگی و نانخورهای خود متعهد باشد. زن مهریه میگیرد ولی مرد مهریه میدهد. زن در طول ماه هفت روز (حدوداً) بعضی از عبادات مانند نماز و روزه امثالهم را واجب است که انجام ندهد، لکن بر مرد در هر زمان و مکانی واجب است اعمال عبادی خود را انجام دهد و دهها تفاوت دیگر.
اما این که فرمودید مردی چهار زن و بیشتر از آن را به صورت موقت میتواند داشته باشد، بفرمایید شما چند نفر را سراغ دارید که چهار زن داشته و بیشتر از آن را هم به صورت موقت داشته باشد؟ اگر اسلام به مردان چنین اجازهای داده است، باید دانست که صرف اجازه، دلیل بر انجام کار نیست. مثلاً اسلام به شما اجازه داده است که حج بهجا بیاورید و بسیار برای آن فضیلت قائل شده است. اما در کنار آن بیان کرده است که اگر میخواهید این کار را انجام دهید، ببینید که مستطیع هستید یا نه. یعنی استطاعت (توانایی) آن را دارید یا نه.
پس اگر در هر کاری به انسان اجازه داده شد که میتواند آن کار را انجام دهد، دلیل بر این نیست که انسان باید حتما آن کار را انجام بدهد. مثلاً به من و شما اجازه داده شده است غذا بخوریم. حال میتوانیم آنقدر غذا بخوریم که نفس کشیدن برایمان مشکل شود! و اگر به شما بگویند چرا اینقدر خوردهاید که نتوانید نفس بکشید، آیا شما در جواب خواهید گفت: چون اسلام به ما اجازه غذا خوردن داده بود اینقدر غذا خوردیم؟! مسلما خیر. پس دوست عزیز، هر اجازهای در هر چیزی، دلیل بر واجب بودن آن چیز و اینکه باید حتماً آن کار انجام بشود، نیست.
ضمنا در این زمینه میتوانید به صوت جلسات سخنرانی مبحث «درباره ازدواج»، بهویژه جلسات ۵ تا ۱۰ (با موضوع عقد موقت) مراجعه نمایید.
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/8
🆔 @almiqat
✅ اطلاعیه مراسم مناجات شبهای جمعه مدرسه علوم دینیه مهدیه در ماه مبارک رمضان
با توجه به تعطیلی برنامه توسل و مناجات روزهای سهشنبه در مدرسه علوم دینیه مهدیه تا پایان ماه مبارک رمضان، چه نیکوست بهرهمندی از این برنامه معنوی را در شبهای جمعه این ماه پر خیر و برکت مغتنم شمرده و با حضور پررنگتر در مراسم مناجات و نیایش شبهای جمعه مدرسه مهدیه، خود را از فضیلت مناجات با پروردگار مهربان بهرهمند سازیم.
🔹 زمان: شبهای جمعه ماه مبارک رمضان، ساعت 24 تا 3 بامداد
🔹 مکان: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🔹 با حضور خواهران و برادران
🆔 @almiqat