🌷 تشییع پیکر #شهدای_گمنام
در سالروز شهادت حضرت زهرا
سلام الله علیها
زمان: ساعت ٩ صبح، سه شنبه ۶ دی ماه
مکان: میدان شهدا، به سمت حرم مطهر رضوی
رهبر معظم انقلاب میفرمایند:
مقام معنوی زهرا(س) از مقام جهادی، انقلابی و اجتماعی او بالاتر است. ارزش فاطمهی زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در زهرا(س) نبود، او صدیقه کبری نبود.
گزیده ای از کتاب «قطره از دریا نشانی میدهد»،
بازخوانی مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا (س) در کلام رهبر معظم انقلاب
به کوشش سید محمد باقر حسینی
مجموعهای از پیامها و سخنرانیهای رهبری در رابطه با حضرت صدیقه طاهره (س)، از سال 1367 تا 1390
مؤلف در مقدمه کتاب میگوید:
این کتاب کوششی است کوچک در ارائۀ بخشی از ارادت رهبر معظم انقلاب اسلامی آیتالله خامنهای که خود سلالهای از نسل فاطمه زهرا (س) و نشانهای کامل از اقیانوس بیکران فاطمی است،
همیشه و در همه حال ارادت خود را به آستان آسمان آسای مادر خویش فاطمه زهرا (س) ابراز داشته است و به مناسبتهای گوناگون، پیر و جوان جامعۀ اسلامی را به افزودن محبت او در دلها و پیمودن راه او در قدمها فراخوانده است و تعابیری بس بلند و زیبا دربارۀ آن مادر قدسی به کار برده است.
کتاب شامل 17 فصل است که در هر فصل، به یک بُعد از ابعاد وجودی حضرت زهرا (س) پرداخته شده است.
برخی از فصلهای کتاب عبارتاند از:
عبادت و معنویت فاطمه زهرا (س)،
دانش و علوم فاطمه زهرا (س)، شیوۀ همسرداری فاطمه زهرا (س)،
ایثار و انفاق فاطمه زهرا (س)،
فاطمه زهرا (س) الگوی کامل اجتماعی،
روش سیاسی و جهادی فاطمه زهرا (س).
* بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در فصل سوم کتاب «قطره از دریا نشانی میدهد»
🔹️«حسن بصری» که یکی از عباد و زهاد معروف دنیای اسلام است، دربارهی فاطمهی زهرا(س) میگوید: به قدری دختر پیغمبر عبادت کرد و در محراب عبادت ایستاد که «تتورم قدماها» پاهای آن بزرگوار از ایستادن در محراب عبادت، ورم کرد.عبادت فاطمهی زهرا(س)، یک عبادت نمونه است.(71/9/25)
🔹️[فاطمه زهرا(س)] یک عابد و بپادارندهی نماز در شبهای تار و قیامکنندهی لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت میکند.(68/9/22)
🔹️ما هم باید گذشت، ایثار و اطاعت و عبادت خدا کنیم. مگر نمیگوییم که «حتی تتورم قدماها»؟ اینقدر در محراب عبادت خدا ایستاد! ما هم باید محراب عبادت بایستیم. ما هم باید ذکر خدا بگوییم. ما هم باید محبت الهی را در دلمان روزبهروز زیاد کنیم.(70/10/5)
مقام معنوی فاطمه زهرا(س)
🔹️اما مقام معنوی این بزرگوار، نسبت به مقام جهادی و انقلابی و اجتماعی او، باز به مراتب بالاتر است. فاطمهی زهرا(س) به صورت یک بشر و یک زن، آن هم زنی جوان است؛ اما در معنا، یک حقیقت عظیم و یک نور درخشان الهی و یک بنده صالح و یک انسان ممتاز و برگزیده است. کسی است که رسول اکرم به امیرالمومنین(ع) فرمود: «یا علی... انت قائد المومنین الی الجنة... و فاطمة قد اقبلت یوم القیامة... تقود مومنات امتی الی الجنة». یعنی در روز قیامت، امیرالمومنین(ع) مردان مومن را و فاطمه زهرا(س) زنان مومنه را به بهشت الهی راهنمایی میکنند. او، عدل و همپایه و همسنگ امیرالمومنین است. وقتی در محراب عبادت میایستاد، هزاران فرشته مقرب خدا به او خطاب و سلام میکردند و تهنیت میگفتند و همان سخنی را بیان میکردند که فرشتگان، قبلاً به مریم اطهر گفته بودند؛ عرض میکردند: «یا فاطمة ان الله اصطفک و طهرک و اصطفاک علی نساء العالمین». این، مقام معنوی فاطمهی زهراست.
🔹️زنی، آن هم در سنین جوانی، از لحاظ مقام معنوی به جایی میرسد که بنابر آنچه که در بعضی از روایات است، فرشتگان با او سخن میگویند و حقایق را به او ارایه میدهند. محدثه است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث میکنند و حرف میزنند. این مقام معنوی و میدان وسیع و قلهی رفیع، در مقابل همهی زنهای آفرینش و عالم است. فاطمهی زهرا(س) در قلهی این بلندای عظیم ایستاده و به همهی زنان عالم خطاب میکند و آنها را به پیمودن این راه دعوت میکند.
آنهایی که در طول تاریخ ـ چه در جاهلیت قدیم و چه در جاهلیت قرن بیستم ـ سعی کردند زن را تحقیر و کوچک، دلبسته به همین زخارف و زینتهای ظاهری معرفی، پایبند مد و لباس و آرایش و طلا و زیورآلات و وسیله و دستمایهای برای خوشگذرانیهای زندگی وانمود کنند و عملاً در این راه قدم بردارند، منطق آنها منطقی است که مثل برف و یخف در مقابل گرمای خورشید مقام معنوی فاطمهی زهرا(س) ذوب میشود و از بین میرود.(68/10/26)
🔹️ارزش فاطمه زهرا(س)، به عبودیت و بندگی خدا
ارزش فاطمهی زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا(س) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدیق یعنی چه؟ صدیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدیق؛ (اولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدی
قین). «صدیقین» پشت سر «نبیین» هستند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدیقهی کبری نمیشد. اساس؛ بندگی خداست. نه فقط فاطمهی زهرا(س)، بلکه پدر فاطمه هم ـ که مبدأ و سرچشمهی فضائل همهی معصومین اوست و امیرالمومنین و فاطمهی زهرا(س) قطرههایی هستند از دریای وجود پیغمبر ـ ارزشش پیش خدا به خاطر عبودیت است؛ «اشهد ان محمدا عبده و رسوله)؛ اول، عبودیت اوست؛ بعد رسالت او. اصلاً رسالت ـ این منصب والا ـ به او داده شد، به خاطر عبودیت؛ چون خدا صنیع دست و مخلوق خود را میشناسد. مگر در زیارت حضرت زهرا عرض نمیکنیم: «امتحنک الله الذنی خلقک قبل ان یخلقک»؟ در علم خدای متعال معلوم است که عمل من و شما چیست.
ما در مقابل گناه و هوس و پول و نام نیک قرار میگیریم؛ آیا به خاطر به دست آوردن اینها حاضریم از شرف و ایمان و تکلیف خود و امر و نهی الهی دربارهی خود صرفنظر کنیم یا نه؟ این اختیار ماست. چه راهی را انتخاب خواهیم کرد؟ وقتی گفتن سخنی برای انسان ضرر مادی دارد، وقتی حرکتی هوسهای گناهآلود انسان را برآورده میکند، ما سر دوراهی قرار میگیریم. کدام راه را انتخاب خواهیم کرد؟ راه هوس و گناه و پول را، یا راه پاکدامنی و تقوا و بندگی خدا را؛ یکی از این دو را انتخاب خواهیم کرد. انتخاب و اختیار ماست، اما خدای متعال میداند که ما چه راهی را اختیار خواهیم کرد؛ این در علم الهی هست. اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد. (و مریم ابنَتَ عمران التی احصنت فرجها فنفخنا فیه من روحنا)؛ خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. این، کلام قرآن است.
او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود.
حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخوردرای از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری. خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و این چنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسئولیتهای بزرگ و سنگین دیگری ـ که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد ـ در نظر میگیرد. «امتحنک الله الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»؛ خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا(س) در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.(84/5/5)
🔹️روزه در کلام فاطمه زهرا(س)
اجتناب از گناه، چیزی است که مثل یک کوه در چشم انسان جلوه میکند؛ اما با تصمیم، مثل یک زمین هموار میشود. در ماه رمضان، بهترین فرصت است که همه این را تمرین بکنند. روایت دیگری از فاطمهی زهرا(س) نقل شده است که فرمود: «ما یصنع الصائم بصیامه اذا لم یحصن لسانه و سمعه و بصره و جوارحه»؛ انسان از روزه چه بهرهای خواهد برد، اگر زبان و گوش و چشم و جوارح خود را از گناه باز ندراد؟(78/9/26)
🔹️تسلیم محض، در راه خدا
بعد از مقامات معنوی و مراتب روحانی فاطمهی زهرا(س) ـ که ماها قادر نیستیم آنها را درست بفهمیم ـ خصوصیت عملی آن بزرگوار این بود که در همهی شرایط، تسلیم محض حکم الهی و راه خدا بود. همین تسلیم محض بود که در طول تاریخ اسلام، از این بزرگوار یک مجاهد بینظیر و یک پرچم مطلومیت و حقانیت به وجود آورد. تا امروز هم این پرچم برافراشته است و روزبهروز مکانت آن موجود عالیقدر که در بحبوحهی جوانی، در عالیترین مراتب فداکاری قدم گذاشت افزوده شده و حقیقتا مصداق (انا اعطیناک الکوثر) بوده است؛ همچنان که در روایات هست.(69/9/28)
🔹️دعا در حق همسایه
امام حسن مجتبی(ع) میگوید: شبی ـ شب جمعهای ـ مادرم به عبادت ایستاد و تا صبح عبادت کرد. «حتی انفجرت عمود الصبح». تا وقتی که طلوع فجر شد. مادر من از سر شب تا صبح مشغول عبدادت بود و دعا و تضرع کرد. امام حسن(ع) میگوید ـ طبق روایت ـ شنیدم که دائم مومنین و مومنات را دعا کرد؛ مردم را دعا کرد؛ برای مسائل عمومی دنیای اسلام دعا کرد. صبح که شد گفتم: «یا اماه!»؛ «مادرم!» «لم لا تدعین لنفسک کما تدعین لغیرک»؛ «یک دعا برای خودت نکردی! یک شب تا صبح دعا، همه برای دیگران!؟» در جواب فرمود: «یا بنی، الجار ثم الدار»، «اول دیگران بعد خود ما!» این، آن روحیهی والاست.(71/9/25)
عبودیت فاطمه زهرا(س)، عامل قرب به
🔹️محضر الهی
مضمون درستی نیست که بگوییم چون شیعه و محبّ هستیم، اگر گناه هم کردیم، خدای متعال ما را مجازات نمیکند؛ نه، اینطور نیست: «من اطاع الله فهو لنا ولی»؛ اما آنها باید خدا را اطاعت کند، چون خود این بزرگواران با اطاعت خدا به این مقام و رتبه رسیدند. امتحان اینها، قبل از وجود و آمدنشان به این دنیا صورت گرفته است.
«امتحنک الله قبل ان یخلقک فوجدک لمن امتحنک صابرة». دستگاه خدا بیحساب و کتاب نیست.
در روایتی پیغمبر اکرم به فاطمهی زهرا(س) با این مقام و رتبه فرمود: «یا فاطمه انّنی لن اغنی عنک من الله شیئا»؛
یعنی پیش خدا، نسبت به من و ارتباط با من به درد تو نمیخورد.
مگر در میان فرزندان پیغمبر و ائمه کسانی نبودند که با خدا رابطهای نداشتند و نتوانستند از آن گوهر نورانی و ارزش معنوی برخوردار شوند؟ آنچه اولیای دین را بر قلهی شرافت بشر قرار داده، از خود شخص شخصیص نبیاکرم (ص) و امیرالمومنین(ع) و بقیهی این خاندان پاک گرفته ـ که اینها در عالم وجود نمونههای بیمانندند و شبیه اینها دیگر نیست ـ تا دیگران، اطاعت و عبودیت و بندگی آنها برای خداست. لذا وقتی شما میخواهید در تشهد نمازتان نام پیغمبر خدا را بیاورید و از او تجلیل کنید، میگویید «و اشهد ان محمدا عبده». اول عبودیت را ذکر میکنید، بعد میگویید «و رسوله».
عبودیت بالاتر از رسالت است. اساس و جوهر کار، عبودیت است. من و شما هم باید از همین جاده برویم. البته این قلهها خیلی بالاست. اگر چشم ما بتواند این قلهها را ببیند، خیلی باید خدا را شکرگزار باشیم؛ چه برسد که به آن جاها برسیم؛ اما باید برویم؛ راه این است. این دامنهها را باید به قدر قدرت و توانمان طی کنیم؛ که اگر این طور شد، به قدر ظرفیتمان بهره خواهیم برد. (82/5/28)
🔘راه فاطمهی زهرا عبارت است از خودسازی و جهانسازی
✍ #رهبر_انقلاب : راه، همین راهی است که امروز به فضل الهی، انقلاب جلو پای مردم ما گذاشته است. این، همان راه حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیهاست: خودسازی و جهان سازی.
✔️خودسازی به معنای پرداختن به عمران و آبادی جانی که جسم ما محترم به اوست. این دختر جوان، این بانویی که به هنگام شهادت هجده سال داشت، آن قدر عبادت میکرد و به نماز میایستاد که ساق های پاهای مبارکش ورم میکرد! این خانم، با این منزلت، با این مقام، کار منزل را هم خودش میکرد. پذیرایی از شوهر و فرزندان هم برعهدهی خود او بود.
۱۳۷۱/۹/۲۴
#فاطمیه
#لبیک_یا_خامنه_ای
#فاطمیه
┄┅═✧☫جهاد تبیین☫✧═┅┄
https://eitaa.com/jahad_14
📜 #سرمشق_فاطمی | درس احقاقِ حق
🏴 رهبر انقلاب: ما باید راه فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها) را برویم... مگر نمیگوییم که با حال ناتوانی به مسجد رفت، تا حقی را احقاق کند؟ ما هم باید در همهی حالات تلاش کنیم، تا حق را احقاق کنیم. ما هم باید از کسی نترسیم. مگر نمیگوییم که یکتنه در مقابل جامعهی بزرگ زمان خود ایستاد؟ ۱۳۷۰/۱۰/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
🏴 یک رهبرِ به تمام معنا
نگاهی به شخصیت، سبک زندگی و مجاهدتهای حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها)
▫️ رهبر انقلاب: شخصیت و مجاهدتهای حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) از زوایای گوناگون، پیامها و درسهای بینظیری برای انسانها بههمراه دارد؛ شخصیتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک «الگو» و «اسوه» است. قطعا بهرهمندی از این دریای عظیمِ «معنویت و معرفت و مجاهدت» نیازمند این است که شناخت کافی از ابعاد گوناگون شخصیتی این بانوی بزرگوار و سیره و سبک زندگی و مجاهدتهای ایشان پیدا کنیم.
◾️ بخش زن، خانواده و سبک زندگی (ریحانه) رسانه KHAMENEI.IR در گزیده بیانات ذیل براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای ابعاد مختلف شخصیت و سیرهی ایشان را در ۳ محور: بُعد معنوی و معرفتی، بُعد زندگی خانوادگی و بُعد اجتماعی و سیاسی بازخوانی کرده است.
📥 دریافت نسخه PDF 👇
🏴اطلاعنگاشت | الگویی برای تمام تاریخ
◾ حضرت آیتالله خامنهای شخصیت الگوساز حضرت فاطمه سلامالله علیها را اینگونه توصیف میکنند: «نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است؛ مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال.» ۱۳۹۹/۱۱/۱۵
ایشان در بیانات مختلف جایگاه والای حضرت زهرا سلاماللهعلیها و ابعاد گوناگون زندگانی ایشان را شرح دادهاند که بخش زن، خانواده و سبک زندگی(ریحانه) رسانه KHAMENEI.IR آنها را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://khl.ink/f/51572
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤•
روضه ی کمتر دیده شده از حاج آقا قرائتی
😭😭
میدونی آدم از چی دلش می سوزه.🖤😭
🌑 ایام شهادت بی بی دو عالم تسلیت باد
#فاطمیه
🖤| @Clad_Girls
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 چرا می گویند چادرت را بتکان، روزی ما را بفرست؟
🏴
🎙 #کلیپ_صوتی | سرمشق فاطمی
🏴 رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، کلیپ صوتی «#سرمشق_فاطمی» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | دیوار دم میداد، در بر سینه میزد
محراب مینالید، منبر داشت میسوخت
🏴 شعرخوانی درباره شهادت حضرت زهرا و اشکهای رهبر انقلاب
🏷 #سرمشق_فاطمی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
🔸دیدار اعضای شورای علمای شیعه افغانستان با رئیس جامعةالمصطفی
▫️شماری از اعضای شورای هیئت علمای شیعه افغانستان با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با حجت الاسلام والمسلمین دکتر عباسی دیدار و گفتوگو کردند.
🔰متن کامل خبر
https://news.miu.ac.ir/?p=2594
🌐کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
📜 #سرمشق_فاطمی | عبودیت و بندگی خدا
🏴 رهبر انقلاب: ارزش فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا(سلاماللَّهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد.۱۳۸۴/۰۵/۰۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰شورای فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی خواهران نمایندگی المصطفی (ص) خراسان به مناسبت شهادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) برگزار می کند:
📜مسابقه خطبه خوانی
▫️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان مسابقه خطبه خوانی خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها در مجتمع آموزش عالی خواهران به همت شورای فرهنگی برگزار می گردد.
▫️طلاب مجتمع عالی خواهران می توانند با دریافت قرعه، فایل صوتی خود را به کارشناسان فرهنگی تربیتی مدارس ارسال نمایند.
▫️مهلت ارسال: تا 15 دی ماه 1401
▫️پس از ارزیابی آثار، نفرات برتر در میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🔻 دیدار رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان با دبیر شورای عالی حوزه علمیه استان
🔹 رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان با حضور در مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان با حجت الاسلام و الملسمین محمدباقر فرزانه دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان و امام موقت مشهد مقدس دیدار و گفتگو کردند.
▫️ به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان در این دیدار ابتدا حجت الاسلام و الملسمین محمدرضا صالح رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان ضمن ارائه گزارشی اجمالی از فعالیت های و آخرین وضعیت نمایندگی نسبت به عضویت المصطفی در کمیسیونهای تخصصی ششگانه حوزوی، بازدید شورای عالی حوزه علمیه استان از نمایندگی المصطفی در خراسان و توسعه فعالیت های دبیرخانهای با هدف بهرهمندی از ظرفیتهای طرفین تأکید کرد.
ادامه خبر: 👇👇👇
▫️ در ادامه حجت الاسلام والمسلمین فرزانه با تأکید بر تربیت جامع طلاب اظهار داشت: طلاب باید با ابعاد مختلف نیازهای روز حیات بشر آشنا باشند و دروس حوزه، ابزاری برای توانمندسازی طلاب، پژوهشگران و مبلغان برای ایجاد دسترسی به منابع اصیل اسلام ناب برای پاسخگویی به نیازهای روز حیات بشر معاصر است.
▫️ وی افزود:برخی از علوم مثل ادبیات، فقه، تفسیر و ... حکم علوم پایه را دارند که به واسطه آنها طلاب در فهم منابع دینی توانمند میشوند لذا باید نسبت به فراگیری این علوم اهتمام ویژه داشته باشند.
▫️ حجت الاسلام والمسلمین فرزانه ادامه داد: همچنین در نگرش به مسائل اسلامی نباید ابعاد اجتماعی، سیاسی، مسائل مربوط به ابعاد حیات بشر و ... مورد غفلت واقع شوند.
▫️ وی اضافه کرد: ما به دنبال فقیه اسلام شناس هستیم و برای رسیدن به این مهم به الگوهای هم جانبه فقاهتی سنتی شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید صدر و ... و ارتباط با اندیشه آن ها نیازمندیم.
▫️ حجت الاسلام والمسلمین فرزانه تصریح کرد: همچنین شخص مقام معظم رهبری با بیش از 60 سال سابقه مبارزاتی موفق در صحنههای گوناگون یک انسان و الگوی پخته تمام عیار است و در حقیقت ایشان یک فقیه اسلام شناس واقعی به معنای وسیع کلمه است.
▫️ وی با اشاره به شخصیت تحول آفرین رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: فرآیند اندیشه هایی این چنین، وارد کردن و افزودن چیزی بر صحنه است. لذا هر چه می توانید آثار این بزرگان را وارد صحنه کنید. چرا که این اندیشه، تولید فکر می کند، معیار میدهد و از آنجایی که هدف ما تربیت فقیه اسلام شناس است بینش اسلامی را باید از این ها گرفت.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی خراسان:
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
طوفان توییتری بینالمللی بهمناسبت سالگرد شهادت سردار شهید «حاجقاسم سلیمانی» و شهید «ابومهدی المهندس»
🔸 زمان:
📆 دوشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۱
⏰ ساعت ۲۲ تا ۱:۲۰ بامداد
👈 از همین الان توییتهایتان را به زبانهای پرکاربرد جهان، با هشتگ زیر آماده کنید:👇
#️⃣ #Hero
🔴 به طرز نوشتن هشتگ دقت فرمایید:👆
📑 پیشنهاد میشود برای جلوگیری از خطا، هشتگ را در توییت کپی کنید.
🔻سعی کنید محتوای توییتهای شما شامل موارد زیر باشد:
1️⃣ قدردانی از تمام کسانی که مصداق قهرمان برای کشور هستند (بهعنوان ادامهدهندگان راه حاجقاسم)؛
2️⃣ تبیین نقش شهید سلیمانی و شهید مهندس در مبارزه با تروریسم و بهوجود آوردن صلح و امنیت، در داخل کشور، در منطقه و سایر کشورها؛
3️⃣ تبیین ویژگیهای شخصیتی این دو شهید؛
4️⃣ لزوم الگوبرداری مردم و مسئولین از این دو شهید بزرگوار.
🔴 #نشر_حداکثری
☑️ @Masaf