⭕️ والدین آشوبگران را بشناسیم!
🔹 علی لاریجانی:
باید درباره قانون حجاب همانند قانون ممنوعیت ماهواره رفتار شود.
گفته میشود اگر به موضوع حجاب توجه نشود، قضیه «آندلس» رخ میدهد، من فکر میکنم این مطلب درست نیست!
نباید کاری کرد که مسئله حجاب، جنس حکومتی پیدا کند. سوال این است آیا حکومت در این امور باید دخالت کند؟
❇️ به نظرحضرت امام، فلسفه تشکیل حکومت اسلامی و مبنای نظریه ولایت فقیه، اقامه احکام شریعت است!
❇️ رهبر انقلاب (دی ماه ۱۳۹۷):
نمیتوانیم مسئلهی حجاب و عفاف را در عداد مسائل مهم دیگر کشور قرار بدهیم. این مسئله بالاتر از آنهاست.
▪️به تفاوت و فاصله آشکار و عمیق دیدگاه لاریجانی با نظر حضرت امام و رهبر انقلاب در خصوص مسئله این روزها دقت کنید!
▪️ دیدگاه لاریجانی درباره نسبت حکومت اسلامی با احکام شریعت و اجرای این احکام را "سکولاریسم" میگویند!
(سکولاریسم یعنی حکومت وظیفهای درقبال دین و احکام آن ندارد)
▪️وقتی فردی با این دیدگاه ۱۰ سال رئیس صدا و سیما و ۱۲ سال رئیس مجلس بوده توقع دارید نسل دهه ۸۰ و ۹۰ چگونه تربیت شود؟
مگر نه این که بنا به فرمایش امیرمومنان(ع) مردم به حاکمانشان شبیهترند تا پدرانشان!
▪️چرا از شباهت نگرش آشوبگران دهه هشتادی به دیدگاه یکی از مقامات عالی رتبه نظام تعجب میکنید؟ مگر شعار اغتشاشگران نوجوان و جوان این روزها (حجاب اختیاری و نفی قانونی کردن احکام شریعت) عین دیدگاه علی لاریجانی نیست؟ نتیجه حاکمیت امثال علی لاریجانی بر کشور، تربیت آشوبگران دهه هشتادی است!
دکتر #کوشکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 مهاجرت خاموش کسبوکارهای اینستاگرام به پیامرسانهای ایرانی
🔺طبق رصدهای انجام گرفته بعد از فیلتر شدن اینستاگرام، صاحبان کسبوکارهای فعال در این نرمافزار آمریکایی، پیامرسانهای ایرانی و بیشتر ایتا را برای ادامۀ فعالیت اقتصادی خود انتخاب کردهاند.
🔺در دو هفتۀ اخیر هزاران صفحه و کانال فروشگاهی در پیامرسانهای ایرانی راهاندازی شده و شروع به مخاطبگیری کردهاند.
🔺بسیاری از مدیران صفحات اینستاگرامی از مخاطبین خود خواستهاند به کانالهای ایجاد شده در پیامرسانهای ایرانی از جمله ایتا بپیوندند.
🔺پیامرسان ایرانی ایتا که توانسته است کسبوکارهای بیشتری را به سمت خود جذب کند، بدون وابستگی به نهاد یا ارگان و یا جریان سیاسی بصورت کاملاً مردمی و توسط یک شرکت دانشبنیان مدیریت میشود و در حوزۀ صیانت از اطلاعات حریم خصوصی اعتماد کاربران خود را بدست آورده است.
#⃣ #صیانت_از_استارتاپها
`جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دانشگاه تهران | حرفهای تکان دهنده دانشجوها:
🔹 با جماعتی طرف بودیم که فحش می دهند و به جای حرف زدن پیراهن پاره می کردند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔴 معصومیت از دست رفته (۳)
یکی نیست به این سردار سابق تازه روشنفکر شده بگوید که اساساً امر به معروف و نهی از منکر از فروع ده گانه دین و یک واجب شرعی است نه یک موضوع بی اهمیت دل بخواهی!!
بر فرض که انتقادی به نحوه انجام این واجب داشته باشید اما نمی توانید اصل آن را منکر شوید.
دقیقا مشکل مملکت اینجاست که کسانی همچون این آقا در هیئت وزیران دولت انقلابی حضور دارند و با سخنان شبهه ناک خود در صف دوستان انشقاق ایجاد می کنند ...
اَللّهمَّ اجعَل عَواقِبَ اُمورِنا خَیراً
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حجاب
#ایران
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کارشناس فضای مجازی: در چند هفته آینده به علت کمبود برق در اروپا ربات های براندازان خاموش خواهد شد
🔹سید علیرضا آل داود: در تایم لاین براندازها الان جمهوری اسلامی سقوط کرده و صدا و سیما تسخیر شده ما هم طبق اعتراف برخی از این سلبریتی ها ما را به درختان خیابان ولیعصر دار زدند
🔹در فضای حقیقی جامعه ما داریم زندگی مان را انجام می دهیم ادارات باز است دانشجویان عمدتا سر کلاس هستند در چند هفته آینده خواهید دید که با وجود فصل سرما و کمبود برق ربات هایشان خاموش می شود
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
اصلاحطلبان دیگر برای دشمنان انقلاب اسلامی هیچ ارزشی ندارند. استفاده از اصلاح طلبان برای دشمنان ایران یک هزینه بزرگ داشت و یک فایده بزرگ.
فایدهاش نفوذ جریان لیبرال در حاکمیت و کم کردن سرعت حرکت انقلاب بود و هزینهاش افزایش مشارکت سیاسی و انتخابات پرشور بود.
الان که اصلاحطلبان هیچ کارکردی برای دشمنان ندارند شیوه دشمنی تغییر کرده و از لاک نفاق بیرون آمدند و میخواهند میوهی کارشکنیهای چهلسالهشان را بچینند. غافل از اینکه این درختی که در زمین انقلاب کاشتند کاکتوس است و با افتخار تقدیمشان میکنیم. اصلا هرس کردن برای این باغ بسیار هم ضروری است.
دشمن با تمام توان وارد میدان مبارزه مستقیم شده است و این بهترین فرصت است برای #غربال_خواص در نظام اسلامی ایران.
#حسین_عباسی_فر
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
🔻تاملی در نوع موضع گیری رهبر انقلاب پیرامون ناآرامی های اخیر
چند هفته قبل که تازه ناآرامی ها داشت اوج می گرفت، نوشتم که «برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته شوخی است.»
و حالا که زمان بیشتری می گذرد، قرائن بیشتری برای آن ادعا دارم. از جمله مقایسه روند موضع گیری های کمرنگ رهبر معظم انقلاب نسبت به ناآرامی های اخیر در مقایسه با موضع گیری های پررنگ ایشان در فتنه سال 88.
فتنه سال 88 که از خرداد ماه آغاز و تا دی ماه (مجموعا 8 ماه) ادامه داشت فتنه سنگین، فراگیر و پیچیده ای بود. به قدری که از همان فردای انتخابات تا 8 ماه بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درباره آن صحبت کردند. تقریبا در هر دیداری و به هر مناسبتی ایشان چند دقیقه ای را به صحبت درباره اتفاقات آن سال و حواشی بعد از انتخابات اختصاص می دادند و از ابعاد مختلف آن فتنه صحبت می کردند به طوری که بعدا مجموعه بیانات ایشان فقط در سال 88 درباره فتنه تبدیل به یک کتاب جداگانه شد.
اما درباره ناآرامی های اخیر تا به امروز ایشان چگونه موضع گیری کردند؟
اولین سخنرانی ایشان بعد از شروع ناآرامی ها در 30 شهریور 1401 در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس بود. جایی که خیلی ها انتظار داشتند رهبر انقلاب مفصل یا حداقل به صورت جزیی اشاره ای به آشوبها داشته باشند اما ایشان حتی یک کلمه در این باره صحبت نکردند. چرا؟ چون هرچقدر صدای این اتفاقات در رسانه های خارجی و ماهواره ای بلند بود در بین توده های مردم ضریب کمتری داشت.
تقریبا دو هفته بعد نیز (11 مهر 1401 ) در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، رهبر انقلاب به سخنرانی پرداختند و تنها در بخشهایی از سخنانشان به این غائله اشاره کرده و ضمن اشاره به نقشه های خارجی برای ایجاد ناامنی در کشور تاکید کردند که مواضع «برخی چهرههای ورزشی و هنری هیچ اهمّیّت ندارد؛ روی این نباید حسّاسیّت به خرج داد.»
امروز هم که ایشان با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص دیدار کردند، ضمن بیان نکاتی درباره جایگاه و وظایف مجمع تشخیص جمله ای مهم را خطاب به مسئولان یادآورد شدند: «مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید.»
آنالیز سخنان رهبر انقلاب درباره ناآرامی های اخیر در سه دیدار اخیرشان نشان میدهد که در مجموع نوع موضع گیری و جملاتی که ایشان درباره این اتفاقات بیان کرده اند، کاملا متفاوت با فضای سال 88 است. تفاوت اصلی نیز در اینجاست که در اتفاقات سال 88 بخش زیادی از مردم دچار شبهه شده بودند و به همین خاطر حداقل در روزهای اول پس از برگزاری انتخابات، یک جریان قابل توجه هم در خیابان حضور داشت اما در جریان اغتشاشات اخیر هرچقدر جنگ رسانه ای جهانی قوی و محکمی علیه جمهوری اسلامی وجود دارد اما جریان اجتماعی قابل توجهی با افراد حاضر در کف خیابان همراهی نمی کند و به جز هسته های آشوب چند ده نفره پراکنده، اثری از همراهی مردم با آنها وجود ندارد.
این شاید مهمترین تفاوت آشوبهای اخیر با حوادث سال 88 است که هم مشاهدات عینی و خیابانی آن را تایید می کند و هم نوع موضع گیری رهبر انقلاب درباره آن.
رهبر انقلاب درباره آشوب های سال 88 همان ابتدا از لفظ «فتنه» استفاده کردند چون حق و باطل به شدت به هم ممزوج بود و افراد زیادی از توده های مردم دچار سوال بودند اما در ناآرامی های اخیر ایشان از لفظ «اغتشاش» استفاده کردند چرا که از همان ابتدا مرز بین حق و باطل مشخص بود و به همین خاطر هیچ بخش قابل توجهی از مردم دچار شبهه نبودند. به همین خاطر با گذشت 20 روز از شروع ناآرامی ها علیرغم اینکه مردم از موضوعات مختلف اقتصادی و معیشتی گلایه دارند اما روی خوشی به این مدل تجمعات نشان نمی دهند زیرا می دانند شورش های بی سر و بی هدف، نه تنها امکان بهتر کردن اوضاع را ندارد بلکه سرنوشت قطعی آن از بین بردن محسنات فعلی است.
#امیرحسین_ثابتی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
بی محلی ۸/۰۰۰/۰۰۰ و ۵۰۰ هزار نفری
♦️امروز در تهران ۸/۵۰۰/۰۰۰ نفری، ۸ یا ۴ هزار نفر هم برای فراخوان اپوزیسیون خارج نشین و دعوت به اغتشاش در میادین شهر تره خورد نکردند.
🔹یعنی از هر ۲۰۰۰ شهروند تهرانی، یک نفر هم محل سگ به BBC، V0A، سعودی نشنال، منوتو، رادیوفردا، سلطنت طلبان، منافقین، کومله، و لشکر رباتیک نگذاشت.
♦️گردانندگان این محافل، اگر دروغ های خود را باور کرده باشند، حتما با افسردگی حاد و روان پریشی غیر قابل درمان مواجه خواهند شد. بیچاره آنها که عقل شان را به این کلاهبرداران حرفه ای سپرده اند.
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
.
💢 عقده !
🔹۱۲ سال همکار بیبیسی بوده و چهار سال هم هست که برای سعودی نشنال کار می کند. با کوله باری از تجربه (!) دو هفته قبل توییت زد و ضمن انکار ضرورت همراهی اکثریت برای "انقلاب" خواندن یک حرکت، مدعی شد اگر فقط سه درصد مردم به خیابان بیایند، پیروزی برانداز ها تضمین است.
♦️تنش داغ بود و هشتگ سازی های رباتیک را جدی گرفته بود. اما چند روز بعد، با شرمندگی توییت را حذف کرد؛ نه خانی آمده و نه خانی رفته!
🔹نه اینکه 97 درصد مردم بی محلی کردند و حتی سه درصد هم همراه نشدند، بلکه آورده اشرار اجاره ای+ همه ظرفیت اپوزیسیون روی هم، چند دهم درصد بیشتر نبود.
♦️ببینید چه سرخوردگی پر دامنه ای است که شبکه i24 رژیم صهیونیستی، ضمن بینتیجه خواندن اغتشاشات گفته: "تعداد معترضین کم است و به جایی نخواهد رسید".
🔹بله با عملیات مجازی شاید بشود به هم ریختگی و تشویش ذهنی به راه انداخت، اما نمی شود جای مردم را پر کرد.
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
✳️ در سال ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۴ هزار نوجوان آمریکایی بر اثر #تیراندازی کشته (۱۰۴۵) یا مجروح (۲۹۶۸) شدهاند! (لینک)
🔺بر اساس آخرین آمار، بیش از ۴۱۵ میلیون #اسلحه در دست مردم آمریکاست! جمعیت فعلی آمریکا حدود ۳۳۳ میلیونه، یعنی حدود ۱/۲۵ اسلحه به ازای هر نفر.
(لینک)
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
◾️این نوزاد فلسطینی براثر گاز اشک آوری که تروریستهای صهیونیست پرتاب کردن به شهادت رسید
#حقیقت_اسرائیل
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
⭕️ چرا کار فرهنگی به تنهایی در حوادث پس از وفات مهسا امینی کفایت نمیکند؟! چرا نباید از کار امنیتی و قضایی در این نوع حوادث غفلت کرد؟!
✍ رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: اینکه برخی میگویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.
👈 در اینباره بیشتر بخوانید:
1⃣ حوادث پسا وفات مهسا امینی نشان میدهد که اینبار دشمن نه تنها بسیار گسترده و آشکارتر بلکه با روشهای امنیتی و اطلاعاتی پیچیدهتری نیز وارد عملیات شده است. حجم هماهنگیها و لایههای مختلف سازماندهی شده از رسانه تا کف خیابان نشان میدهد که نمیتوان از این سازمان شکل گرفته به راحتی گذشت. بدین معنا که این سازمان و ساختار شکل گرفته بر اساس طراحیهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته و همچنین خطر آفرینی آن برای امنیت کشور به اتمام نرسیده و برای مقابله و از بین بردن آن راهی جز اقدام امنیتی و اطلاعاتی نیست. اساسا برای کور شدن چشم فتنهانگیزان و عوامل پشت صحنه راهی جز کار امنیتی نیست. باید در نظر گرفت که کار فرهنگی مربوط به محیط داخلی است و علاوه بر همه اقشار جامعه شامل بخشی از جمعیت فریب خورده، نوجوانان هیجانی شده و جوانان دچار خطا و اشتباه قابل تخفیف و اغماض نیز هست ولی مواجه کامل با این حوادث علاوه بر کار فرهنگی، خنثی سازی اقدامات دشمن و عوامل آن از طریق کار اطلاعاتی و امنیتی است.
2⃣ در این نوع چالشهای فراگیر امنیتی و اجتماعی متاسفانه عدهای با ژست روشنفکری چنان جنبه کار فرهنگی در افکار عمومی را برجسته و علل بوجود آمدن حوادث را فقط به این موضوع و حل مسأله را هم تنها به آن ربط میدهند که نقش آفرینی دشمن در افکار عمومی کمرنگ میشود و حتی تقصیر کل ماجرا را به داخل برمیگردانند. بالتبع پس از چنین خطاها و آدرسهای غلط مطالبه طبیعی و عاقلانه تنبیه عوامل دشمن توسط قوه قضاییه نه تنها در میان بخشی از مردم کاهش پیدا میکند بلکه برخی احکام صادر شده برای تنبیه کوچک برخی عوامل دشمن که حتی متناسب با بزرگی جرم آنها هم نیست، به راحتی در بخشی از افکار عمومی دچار خدشه و شبهه میشود. ضمن اینکه اقدام قضایی یک جنبهاش اجتماعی و فرهنگی است، یعنی تنبیه افراد به منظور غفلتزدایی به خصوص از قشر جوان جامعه هم است که عاقبت و تباه شدن افرادی که عامل یا همسو با دشمن شدهاند را مشاهده کرده و عبرت بگیرد.
3⃣ تجربه فتنههای گذشته و حوادث مشابه نشان میدهد که غفلت و یا کوتاهی از تکمیل کامل پروسه و همه جانبه کار امنیتی و قضایی و یا عدم استمرار و جدیت در آنها سبب شده که در برخی حوادث جدید گاهی از همان غفلتها آرامش کشور ضربه بخورد.
#مهدی_جهان_تیغی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032