🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
#چهل_و_دو_سال_گذشت
یاد و خاطره موسس لشگر10
#سردار_شهید_محسن_وزوایی را گرامی میداریم
شهادت 10 اردیبهشت 1361
#عملیات_الی_بیت_المقدس
@alvaresinchannel
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹
#خواهش_مادرانه
#تو_کربلا_رو_نمیبینی
سردار شهید محسن وزوایی
موسس #لشگر_10_سیدالشهداء_علیه_السلام
✍🏿✍🏿 به روایت #مادر_شهید
از بیمارستان ڪه مرخص شد، هنوز به ماه نرسیده، رفت جبهه !
حسابی عصبانی شدم ...
بهش گفتم : محسن ! تو با این وضعیت چه جوری میخوای بجنگی ؟
تو ڪه دست راستت ڪار نمیڪنه !
عضله بازوی دست راستش ڪاملا از بین رفته بود و فقط انگشت سبابه اش حرڪت میڪرد !
به همان انگشت سبابه اش اشاره ڪرد و گفت:
مادرم ببین ! خدا این انگشت را برای من سالم نگه داشته !
برای چڪاندن ماشه تفنگ ! همین یه انگشت ڪافیه !در حالی ڪه سعی میڪرد اشڪ هایش را از من پنهان ڪند
گفت : مادر ! دلم بدجوری هوای ڪربلا رو ڪرده !
به او گفتم : من چشام آب نمیخوره تو بری ڪربلا رو ببینی !
ڪربلا رو نمی بینی کمڪه هیچ، ما رو هم به فراق خودت می نشونی !
ڪمی تامل ڪرد و گفت : مادر جان !
من ڪربلا رو برای خودم نمیخوام !
برای نسل های بعدی میخوام !
برای 7-8 سال آینده !
@alvaresinchannel
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹
روایت آخرین لحظه
از آخرین لحظات زندگی #شهید_محسن_وزوایی:
فرمانده محور محرم تیپ 27 محمد رسول الله(ص) در #عملیات_الی_بیت_المقدس
10 اردیبهشت 1361 جاده اهواز خرمشهر
🔷 مسعودی جان دقیق توجه کن... شما باید نیروهایت بلافاصله بروند در سمت چپ جاده مستقر بشوند، حتی یک نیرو هم نباید سمت راست جاده باشد. خودت که میدانی سمت راست هیچ حافظ و مانعی برای نیروها وجود ندارد. شنیدی چی گفتم؟
مقارن ساعت ده صبح در پی پیشروی دلهرهآفرین حدود یکصد و دوازده دستگاه تانک لشکر۳ زرهی دشمن از سمت جنوب ایستگاه گرمدشت به سوی مواضع گردانهای مقداد و میثم، محسن وزوایی شخصاً هدایت عملیاتی این دو گردان را بر روی جاده اهواز ـ خرمشهر به عهده گرفت.
محسن تمام گردانهای تحت امر محور عملیاتی محرم را از طریق بیسیم فرماندهی محور، مخاطب قرارداد و با لحنی مصمم و جدی گفت «به کلیه واحدها، به کلیه واحدها! همه سریع به جلو پیشروی کنید... اللهاکبر!».
با شدت گرفتن آتش دشمن، زمین غرب کارون به لرزه درآمد و آتش منظم بیش از دهها عراده توپ، صدها تانک مدرن و سایر سلاحهای منحنیزن دشمن روی منطقه درگیری به صورت متراکم اجرا میشد. هلی کوپترهای توپدار ساخت روسیه و فرانسوی یگان هوانیروز سپاه سوم دشمن هم از آسمان خود را بر فراز مواضع رزمندگان سبک اسلحه ایرانی رسانده و به شدت آنان را زیر آتش گرفته بودند. در این لحظه نیروهای گردان میثم تمار به فرماندهی «عباس شعف» همرزم دیرینه محسن خود را به نزدیکی محل استقرار او رسانده بودند.
.محسن تمام قد ایستاده بر روی جاده بر سر نیروهایی که بدون کمترین سنگر و جانپناهی هنوز در غرب جاده میجنگیدند فریاد میزد، طوری که دیگر صدایش هم گرفته بود. او برآشفته میگفت «برادرها بیایید پشت جاده لااقل از روبهرو کمتر اذیت میشید» عباس شعف خود را به محسن رسانده، او را در آغوش کشید. آن دو لحظاتی در آن جهنم آتش و دود در آغوش هم آرام گرفتند. هنوز چند قدمی از هم جدا نشده بودند که ناگهان انفجار مهیبی در نزدیکی محسن رخ داد و بعد...
هنگامی که عباس بالای سرمحسن رسید، او را دید که به همراه معاون دومش حسین تقویمنش و بیسیمچیشان به خاک شهادت غلطیدهاند؛ سپس با ملایمت چفیه سیاهرنگ دور گردن محسن را باز کرد و با همان، صورت خاکآلود دوست و برادر شهیدش را پوشاند، گوشی بیسیم را به دست گرفت.
ـ احمد، احمد، شعف
#متوسلیان: شعف، احمد بگوشم
ـ حاج آقا، خوب گوش کن؛
آتیش سنگین؛ #محرم_بی_علمدار_شد؛
آقا محسن... آقا محسن...
شعف دیگر نای صحبت کردن نداشت و احمد متوسلیان آنچه را که میبایست بشنود، شنیده بود.
@alvaresinchannel
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
✅#عملیات_در_پیش_است
دشمن به فکه حمله کرد
#آماده_باش_صددرصد
مرخصی ها لغو شد
🟢 10 اردیبهشت ماه 1365
#موقعیت_الوارثین در خطر است
@alvaresinchannel
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
#دشمن_به_فکه_حمله_کرده
مواضع لشگر 16 زرهی قزوین تصرف شده
✍🏿✍🏿✍🏿 به روایت : سردار فضلی
فرمانده لشگر10سیدالشهداء(ع)
🔷روز دهم اردیبهشت سال 65 به پادگان سیدالشهدا(ع)(شهید کلهر) در دو کوهه آمدیم که در آنجا به ساخت و ساز پادگان برای عقبه تیپ حضرت سیدالشهدا(ع) مشغول شده بودیم و در آنجا دو موضوع را رصد میکردیم که اولین آنها نیازمندیهای جبهه جدیدمان در منطقه پد مرکزی جزیره خیبر و نیاز گردان حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) را تامین کنیم و دومین موضوع جلسهای برای پادگانسازی پیشبینی شده بود،
ساعت 3 بعد ازظهر خبر رسید که دشمن در جبهه دومی به نام #دفاع_متحرک باز کرده و به #فکه آمده و قریب به 28 تا 30 کیلومتر دو طرف جاده آسفالتی را به تصرف درآورده و به خط نیروهای 16 زرهی قزوین تک زده است. جلسه با شنیدن این خبر تعطیل شد و ما به سمت فکه حرکت کردیم و به دلیل کمبود وقت در طول مسیر جلسات و فراخوانیهای خود را انجام دادیم و حدود ساعت 5 به دفتر قرارگاه 16 زرهی قزوین رسیدیم، سرهنگ جمشیدی فرمانده لشکر 16 زرهی قزوین به ما گفت که دشمن به ما تک زده و حدود 30 کیلومتر را تصرف کرده است.
با اخبار و اطلاعاتی که به دست آوردیم همان شب دوگردان را فراخوان کردیم که به فکه بیایند و در دو جناح جاده فکه مستقرشوند تا از پیشروی احتمالی دشمن جلوگیری کنندو مافرصت پیدا کنیم ابعاد پیشروی جغرافیایی دشمن را شناسایی کنیم، رزمندگان عزیز #تیپ_حضرت_سیدالشهدا(ع) با توجه به استعداد زیاد گردانهایش در دو جبهه به آنها داده بودیم و باید در جبهه سوم یعنی فکه نیز حضور پیدا میکردند، کارشناسایی همان شب توسط شهید کیانپور و یاران صدیق #اطلاعات_عملیات، #تخریب آغاز شد و چون زمان اندکی در اختیار داشتیم از هر گردان هم بر اساس پیشبینی که در جلسات فشرده خط و حدهای اولیهای تعیین شده بود تعدادی از فرماندهان دسته، گروهان و بعضی از فرماندهان گردان برای شناسایی رفته بودند.
🔶 ما آماده عملیات هستیم ولی مهمات در اختیار نداریم
مطلع شدیم لشکر یک مکانیزه عراق در این جبهه حمله کرده و قصد ادامه عملیات را به سمت سایت 4 و 5، رادار و جبهه فتحالمبین الی سه راه قهوهخانه تا خود جسر نادری را دارد و آن شب مانع از پیشروی احتمالی دشمن شدیم و فرصت برای شب 11 اردیبهشت مهیا شد و تاکنون سابقه ندارد برای منطقهای با وسعت 30 کیلومتر در جلوی یک لشکر مکانیزه با یک شب شناسایی عملیات انجام دهیم، وقتی که رصد کردیم دیدیم که ذاقه مهمات ما به دلیل دو جبهه ای که داشتیم مهمات ذخیره برای بار مبنا و بار همراه برای شب عملیات در اختیار ندارد و به عزیزان ارتش و لشکر16 زرهی نیز عرضه داشتیم که متاسفانه آنها نیز مهمات کافی برای عملیات 11 اردیبهشت نداشتند که در اختیار ما قرار دهند.
و حمله به دشمن برای فراهم شدن #مهمات به فردا موکول شد تا مهمات برسد.
@alvaresinchannel
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهل_و_سه_سال_قبل این روزها اتفاق افتاد
#عملیات_بازی_دراز
اردیبهشت 1360 سر پل ذهاب
فرمانده فاتح ارتفاعات بازی دراز
شهید #محسن_وزوایی
فرمانده گردان 9 سپاه پادگان ولیعصر(ع)
@alvaresinchannel
#موقعیت_جغرافیایی_عملیات_بازی_دراز
اردیبهشت سال 1360
سر پل ذهاب
ارتفاع 1050 ارتفاعی بود که ماموریت تصرف آن به نیروهای #شهید_علی_موحد دانش و #شهید_محسن_وزوایی واگذار شد و این دو شهید با جوانمردی در حالیکه جراحت بر بدن داشتند خود را بالای قله رساندند و فاتح بازی دراز شدند.
🔷 شهید محسن وزوایی سال بعد حکم تاسیس تیپ 10 سیدالشهداء(ع) را گرفت اما در 10 اردیبهشت سال 61 به شهادت رسید و بعد از او همرزمش شهید علی موحد دانش تیپ سیدالشهداء(ع) را در اواخر تابستان سال1361 تشکیل داد.
@alvaresinchannel
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃🌺🍃🌺
🍃🌺
#بزرگداشت_شهدای_عملیات
#سیدالشهداء_علیه_السلام
منطقه عمومی فکه
#یادمان_شهید_اسکندرلو
روز پنجشنبه 13 اردیبهشت در مقتل شهدای #عملیات_سیدالشهداء_علیه_السلام (یادمان شهیداسکندرلو) مراسم بزرگداشتی با حضور خانواده #شهدا و #رزمندگان این عملیات وبا خاطره گویی #سردار_فضلی فرمانده لشگر10سیدالشهداء(ع) در دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
چند سالی است که مراسمی به همت حماسه سازان این عملیات و همکاری #سپاه_سیدالشهداء(ع) استان تهران و #سپاه_امام_حسن_مجتبی(ع) استان البرز در سالگرد شهدا عملیات سیدالشهداء(ع) در منطقه عمومی فکه برگزار میگردد.
🔷 #همه_ی_شما_دعوتید
🍃🌺
🍃🌺🍃🌺
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
@alvaresinchannel
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
🌷🍃
🌷
#شناسایی_مواضع_دشمن_از_همان_شب_آغاز_شد
و #بچه_های_اطلاعات_و_تخریب_کار_رو_آغاز_کردند
#روز_شمار_عملیات_سیدالشهداء_علیه_السلام
#اردیبهشت_سال_65
✍️✍️✍️به روایت: #علی_سلیمانی
معاون اطلاعات عملیات لشگر10
اولین گروه از رزمندگان تیپ حضرت سیدالشهدا(ع) #بچه_های_اطلاعات_عملیات و #تخریب بودند که به منطقه عملیات رسیدند و در قرارگاه لشکر 16 زرهی قزوین مستقر و کار توجیه و جلسات مربوطه را انجام دادند و همان شب هم برای شناسایی از راه کارهای مختلف حرکت کردند. تیم های شناسایی بدون اتلاف وقت وبدون تردید با قدرت ، کار اطلاعاتی و شناسایی را آغاز و در همان شب اول راه کارها را آماده عملیات نمودند. #شهید_حاج_غلامرضا_کیانپور به شدت تاکید بر کار سریع و خوب و کامل و عمیق داشتند.
🔻🌱 میگفت : ما باید به سرعت بریم شناسایی
شناسایی ها را آغاز کنید
وقت نداریم
فرصتی نیست که مثل خیلی از مناطق عملیاتی مقدمات آماده کنیم.
سریع برید راه کارهایتان را تحویل بگیرید و راه بیفتید برید شناسایی کنید. دقیق و کامل شناسایی کنید. هر کاری که دشمن در این چند روز انجام داده و برای خودش مواضع و سد درست کرده را دقیق شناسایی کنید که وقتی می رویم عملیات مشکل نداشته باشیم. آنچه که دستور رسیده است این است که ما باید امشب شناسایی کنیم و فردا شب هم انشاالله عملیات انجام بدیم. اینکه ما شب دیگری یا فرصت دیگری برای شناسایی داشته باشیم معلوم نیست. شما باید بنا را در شناسایی بر این قرار دهید که فقط امشب را فرصت شناسایی دارید. بروید به امید خدا و با توکل به خدا کارتان را انجام بدهید تا به حول و قوه الهی فردا شب خط را از عراق پس بگیریم و توی دهن ارتش عراق بزنیم.
@alvaresinchannel
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️
◼️
🔷#چهلم_مادری_که_تنهایک_فرزند_داشت
و آن را هم تقدیم آستان دوست نمود
چهلمین روز عروج حاجیه خانم فاطمه برزگر والده #شهید_احد_قلی_زاده در جوار مزارش در قطعه 25 گلزار شهدای بهشت زهرا سلام الله علیها برگزار گردید.
✅ شهید احد قلی زاده تنها فرزند این مادر بود که 18 فروردین 1366 در حالیکه 18 بهار از عمرش میگذشت در #عملیات_کربلای_8 با گردان حضرت قاسم(ع)لشگر10 سیدالشهداء(ع) به مصاف دشمن رفت و شربت شهادت نوشید و از شلمچه آسمانی شد ..
@alvaresinchannel