🍃🌺 ۱۹ دی ماه سالروز عملیات کربلای ۵ در سال ۱۳۶۵ گرامی باد.
🍃🌼 این عملیات ساعت ۱/۵ بعد از نیمه شب جمعه ۱۹ دی با رمز " یا زهرا " ، (سلام الله علیها) ، در منطقه شلمچه آغاز شد.
🍃💐 هدیه به ارواح طیبه شهدای سر افراز این عملیات ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ فَرَجَنَا بِهِم وَ بِحَقِّهِم 🌿
💢شرکت جوان سیر اصفهان جهت تکمیل کادر فنی و راننده خود از میان بسیجیان متعهد و مخلص استخدام می نماید.
✅ راننده پایه یک
💢💢شرایط 💢💢
✳️ حداقل ۲ سال سابقه گواهینامه رانندگی پایه یک داشته باشد
✳️ ارائه استعلام سفر از کارت هوشمند توسط راننده با حداقل تعداد ۵۰ مورد
✳️داشتن کارت مهمانداری رانندگان
✳️ مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر
⭕️ تخصصهای فنی مورد نیاز
✳️ تعمیرکار مکانیک اتوبوس اسکانیا به صورت درصدی
✳️ برقکار ماهر اتوبوس
✳️ تعویض روغنی اتوبوس
زارع جوان سیر
+989133027087
لطفا صرفا افرادی که دارای شرایط هستند با شماره بالا هماهنگ تماس بگیرند.
در سال ۱۳۸۸ جمعی از طلاب با ارسال طوماری به رهبر انقلاب و مسئولان نظام خواستار نامگذاری روز نوزدهم دی که سالروز قیام خونین قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ است به نام روز «طلبه» شدند که مورد قبول واقع شد و در تقویم جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
نقش اساسی طلاب و روحانیون در قیام خونین ۱۹ دی قم در سال ۵۶ که سرآغازی برای اعتراضات پیش از انقلاب نسبت به رژیم پهلوی بود قابل انکار نیست. روز طلبه به مناسبت سالگرد چنین روزی و در پاسداشت از این نقش نامگذاری شده است.
تاریخچه روز طلبه
تظاهرات ۱۹ دی قم، که در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران با عنوان قیام خونین مردم قم شناخته میشود، شامل چند روز تظاهرات اعتراضی نسبت به چاپ مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات است که در آن به امام خمینی (ره) توهین شده بود. نقطه اوج این تظاهرات در روز ۱۹ دی ۱۳۵۶ بود که به کشتار مردم و طلبه ها کشیده شد. این تظاهرات را بسیاری سرآغاز اعتراضاتی میدانند که در بهمن سال ۱۳۵۷ به سرنگونی نظام پهلوی و پایان سلطنت در ایران انجامید.
سالها پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ابتدای سال ۱۳۸۸ جمعی از طلاب حوزه علمیه بابل با ارسال طوماری به دفتر رهبر انقلاب، مراجع عظام تقلید، مدیر حوزه علمیه و مسئولان نظام خواستار نامگذاری روز نوزدهم دی هر سال به نام روز «طلبه» شدند.
در این طومار با اشاره به نقش موثر و محوری حوزههای علمیه در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، روز نوزدهم دی سرآغاز حرکت شکوهمند اسلامی ملت ایران عنوان شده و آمده است: «از آنجا که این جریان یکی از محورهای شکلگیری و جهش انقلاب اسلامی قرار گرفت، بنابراین پیشنهاد داریم این روز شریف به نام روز طلبه در جلسه شورای فرهنگی مطرح تا به شکل رسمی نامگذاری شود.»
این طومار که مورد تایید و امضای بیش از ۳۰۰ نفراز طلاب حوزه علمیه فیضیه مازندران و نیز خود این مدرسه علمیه قرار گرفته بود پذیرفته و در نتیجه تاریخ ۹ دی به عنوان «روز طلبه» در تقویم جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان های عبرت آموز ۹۴(تلنگر آمیز)
داستان احترام پدر ومادر
🎙شهید کافی رحمت الله علیه
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁#گرامیداشت قیام ۱۹ دی
📖ویژگی خاص قیام نوزده دی شرکت و همکاری همه اقشارمردم بود. این قیام که با رهبری روحانیت شکل گرفت، ثابت کرد که شاه از حرکت مذهبی ، سیاسی به رهبری روحانیت و در رأس آن ها امام خمینی °قدس سره° بیش از هر حرکت سیاسی دیگر وحشت دارد.
☄رحلت مرموز آیت الله مصطفی خمینی فرزند امام °قدس سره° در آبان 1356، شتاب خاصی به حرکت انقلاب اسلامی بخشید که می توان موج برخاسته از آن را به عنوان آغاز قیام عمومی مردم دانست.
✪مجالس یادبود متعددی در سرتاسر کشور برگزار و در پی هر یک از این مجالس، تظاهرات گسترده ای علیه رژیم شاه به راه افتاد و بار دیگر امام °قدس سره° به عنوان رهبر حرکت اسلامی در جامعه مطرح گردید.
★ از این رو دستگاه حاکم و به ویژه شخص شاه بر آن شد تا با توهین به ساحت امام °قدس سره° چهره ی ایشان را در انظار عمومی مشوش سازد و با نوشتن مقاله ای با صراحت به آن بزرگوار توهین نماید
─═┅═༅𖣔1⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁در این مقاله ° که نویسنده ی آن «احمد رشیدی مطلق» ذکر شده بود ° به طور صریح بی حجابی را فضیلت دانسته و حجاب، کهنه پرستی و ارتجاع سیاه معرفی و به ساحت مرجع عالم تشیّع، امام خمینی °قدس سره° اهانت کرده و قیام پانزده خرداد 1342، توطئه استعمار سرخ و سیاه معرفی شده بود.
☄با پخش سراسری روزنامه اطلاعات و رسیدن آن به شهر قم، اولین واکنش ها آغاز شد. طلاب جوان، پس از خواندن مقاله، به خشم آمدند.
✪مدرسین حوزه علمیه ی قم پس از اطلاع از محتوای مقاله، در بیت آیت الله حسین نوری گرد آمدند تا اقدامی هماهنگ علیه رژیم داشته باشند و پس از بررسی ابعاد گوناگون مسأله، تصمیم گرفته شد که هجدهم دی درس های حوزه تعطیل شود
─═┅═༅𖣔2⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁صبح هجدهم دی، طلاب با تشکیل اجتماعی بزرگی، تظاهرات و راهپیمایی خود را آرام به سوی منازل مراجع وقت آغاز کردند و با تجمع در مقابل منازل ایشان با دادن شعارهایی به حمایت از امام °قدس سره° پرداختند.
🌀نیروهای امنیتی ابتدا با یورش به صف تظاهر کنندگان سعی در متفرق نمودن و ممانعت از راهپیمایی طلاب کردند. اما وقتی با مقاومت آن ها رو به رو شدند، اعلام کردند در صورتی که راهپیمایان شعار ندهند و آرام حرکت کنند، می توانند به تظاهرات خود ادامه دهند. عده ای از طلاب در مقابل بیت مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی °قدس سره° تجمع کردند و معظم له طی سخنانی فرمودند:
★این ها به آن آقا °امام خمینی° توهین نکردند. این ها به ما توهین کردند، برای این که این ها با این کارشان نشان دادند و خواستند بگویند که آن آقا °امام خمینی° با ما مخالف است و مفهوم حرفشان این است که ما با این ها °رژیم شاه°موافقیم. این که ما با این ها موافقیم، توهین به ماست. ما در گذشته با این ها مخالف بوده ایم و در آینده نیز مخالف خواهیم بود.
─═┅═༅𖣔3⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁سخنان آیت الله گلپایگانی° ره°
مردم و علما صبح روز هجدهم دی ماه به سمت منزل آیت الله گلپایگانی حرکت کردند. خیلی زود محوطه درونی و بیرونی منزل ایشان از جمعیت پر شد.
☄ آیت اللّه گلپایگانی با چهرهای غمگین و افسرده وارد میشوند. پس از این که ایشان آیه استرجاع °انا لله و انا الیه راجعون°را میخواند بغض مردم میترکد و صدای گریه از هر سو بلند میشود .
👤آیت اللّه گلپایگانی ادامه می دهند: «ما هم از وارد شدن این ضایعه بزرگ بر جامعه روحانیت و بر فقه و اجتهاد خبردار شدیم. اینها اشتباه میکنند ؛ اینها فکر نکنند، ما دیگر سکوت کرده ایم و چیزی نخواهیم گفت و دست بر میداریم. اینها باید بدانند که اگر سر نیزه را حتی به زیر گلوی ما بگذارند، ما حرفمان را میزنیم
─═┅═༅𖣔4⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁سپس راهپیمایان، در مقابل منزل مرحوم علاّمه طباطبایی °قدس سره° تجمع کردند. اما به علت کسالت علامه، آیت الله محمد یزدی، به نمایندگی از طرف ایشان راجع به شخصیت امام خمینی °قدس سره° و مبارزات آن بزرگوار و محکومیت رژیم پهلوی در اهانت به امام و روحانیت، سخنانی ایراد کرد.
🌀تظاهر کنندگان، آن گاه در مقابل منزل و مدرسه ی آیت الله مکارم شیرازی تجمع کردند و ایشان طی سخنان فرمودند:
★ «مسأله، مسأله ی هتاکی نسبت به آیت الله العظمی آقای خمینی نیست، این در واقع هتاکی به تمام مقدسات و به همه ی ماست ... طلاب نباید از همدیگر جدا شوند و باید وحدت داشته باشند. اگر بناست زنده بمانیم، همه باید زنده بمانیم و اگر بناست بمیریم، همه باید بمیریم، جدایی بین ما نخواهد بود.» بعد از آن طلاب به منزل آیت الله وحید خراسانی رفتند.
✪ ایشان در اجتماع طلاب و تظاهرکنندگان، درباره مسأله ی آزادی زن و جایگاه آن در اجتماع از نظر اسلام سخنرانی کردند
─═┅═༅𖣔5⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁پس از سخنان آیت الله نوری، انبوه جمعیت که به ده هزار نفر می رسید، راهپیمایی را آغاز، و می خواستند از طریق خیابان ساحلی به منازل آیات سلطانی طباطبایی و مشکینی بروند. اولین نشانه های درگیری به وسیله ی مأموران رژیم رخ داد. یکی از آن ها شیشه بانک صادرات را شکست و مأمور دیگری همان شیشه را با پاره آجر نشانه گرفت. همین بهانه کافی بود که اسلحه ها به طرف مردم نشانه گیری شود.
☄با دستور فرمانده نیروهای امنیتی، تیراندازی شروع شد. با به زمین افتادن تعدادی از مردم، جمعیت در کوچه های اطراف پناه گرفتند. مردم با هر آنچه که به دست می آوردند، مقابل مأموران مسلح رژیم ایستادند. جنگ و گریز تا ساعاتی از شب ادامه یافت.
✪ در این روز دست کم شش نفر شهید و ده ها تن زخمی شدند. مردم به خیابانهای اطراف رفته، این شعار را سر میدادند «از جان خود گذشتیم، با خون خود نوشتیم، یا مرگ یا خمینی». این شعار زیبا در پایان آن روز غمانگیز، عشق بی کران مردم را به رهبر محبوب خویش نشان میداد
─═┅═༅𖣔6⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁در مورد شهدا و مجروحان قیام 19 دی آمار دقیقی در دست نیست. آن گونه که از گفته ها و نوشته های شاهدان عینی برداشت می شود خیلی از مجروحان از ترس ساواک به بیمارستان مراجعه نکرده بودند؛ زیرا در آن زمان، ساواک، تظاهر کنندگان زخمی را با زنجیر به تخت بیمارستان می بست تا پس از بهبودی آنها را به ساواک منتقل نمایند.
🌀 در مورد شهدا نیز غیر از چند نفر که به طور یقین در آن روز به شهادت رسیده اند سخن از شهید دیگری به میان نیامده است. البته احتمال این که خانواده شماری از شهدا از ترس ساواک شهدای خود را مخفیانه به خاک سپرده باشند، ضعیف نیست.
✪به هر تقدیر شمار مجروحان بسیار زیاد بود، اما تنها نام پنج شهید به ثبت رسیده است که سه تن از آنان طلبه، یک نفر جوان و دیگری نوجوانی سیزده ساله است
★ بعد از این حادثه، طلاب و علمای قم با انتشار اعلامیه ای ضمن محکوم کردن کشتار مردم بی دفاع، این سؤال را مطرح کردند که آیا فضای باز سیاسی به این معناست که اگر کسانی به مطالب غیر واقعی روزنامه اعتراض کنند، باید با گلوله پاسخ بگیرند؟
─═┅═༅𖣔7⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁مطبوعات و رسانه های آن زمان ابتدا با قضیه 19 دی بسیار گذرا برخورد کرده، آن را تحقیر نمودند. آنها تلاش کردند که قیام را بسیار کوچک جلوه دهند و وانمود کنند که هیچ اتفاقی رخ نداده است.
🌀همچنین تظاهر کنندگان را مشتی افراد معلوم الحال لقب دادند که از این شهر به آن شهر در حال ترددند. «سرکوب اغتشاش قم» تعبیری بود که در رسانه ها درباره قیام به کار برده شد. ولی پس از آن از تیترهایی نظیر: «تظاهرات قم به خاک و خون کشیده شد» استفاده کردند و این، نشان میداد که در رسانه ها، افکار روشن و طرفدار حضرت امام و انقلاب، یافت میشود.
★به هر حال این قیام بر روند
انقلاب تأثیر بسیار گذاشت و سانسورهای خبری و تحقیرها نتوانست جلو قیام و انتشار خبر آن
را در سراسر کشور بگیرد
─═┅═༅𖣔8⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
◑◁ویژگی خاص قیام 19 دی شرکت و همکاری همه اقشارمردم بود. این قیام نیز همچون همیشه با رهبری روحانیت شکل گرفت، اما اگر حمایت و پیوستن مردم به روحانیت نبود، به پیروزی نمیرسید. پس از این که علما دروس حوزه را تعطیل کردند، اقشار مختلف مردم نیز به آنان پیوستند.
☄بازاریان با تعطیل کردن بازار قم، نقش عمدهای در اعتراض به اقدامات نظام داشتند. مردم نیز پیرو جوان وارد صحنه مبارزه شدند و در حمایت از امام خمینی و روحانیت با علما و طلاب همراهی کردند.
─═┅═༅𖣔9⃣𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
🌐◁قیام 19 دی به لحاظ نتایج و پیامدها از چند نظر شایان توجه است:
❥︎◁(1).سازش شاه و کارتر و تو خالی بودن شعار فضای باز سیاسی شاه را به مردم نشان داد.
❥︎◁(2).ثابت کرد که شاه از حرکت مذهبی ، سیاسی به رهبری روحانیت و در رأس آن ها امام خمینی بیش از هر حرکت سیاسی دیگر وحشت دارد.
❥︎◁(3).آنچه را که رژیم از آن وحشت داشت، به تبع قیام نوزده دی به وقوع پیوست و حوزه های علمیه و روحانیت در خط امام به حرکت در آمدند و زمینه ای فراهم گردید که نهضت در مسیر صحیح مبارزه قرار گیرد، و ترفندهای بعدی رژیم را نیز بی اثر کرد.
❥︎◁(4).روشن شد که جریان حقوق بشر و فضای باز سیاسی، طلیعه ای برای میدان دادن به ملی گراها، لیبرال ها و ... بوده و امریکا و رژیم شاه، عملاً در جذب مردم به سوی میانه روها موفقیتی نداشته اند و آنان هیچ پایگاهی در میان مردم ندارند.
─═┅═༅𖣔🔟𖣔༅═┅┅─
─═┅═༅ 🍃📓📔🍃༅═┅┅─
❥︎◁(5).متحجرین حوزه ها و کسانی که مروج جدایی دین از سیاست بودند و همواره درس و بحث و فقه و اصول و ... را به مبارزه با شاه ترجیح می دادند، شکست خوردند و مردم نیز فهمیدند که باید سراغ چه کسانی بروند
❥︎◁(6).قیام 19 دی ماهیت رژیم ضد مردمی شاه را برای بسیاری آشکار کرد. از آن پس بود که شعار « مرگ بر شاه» شعار اصلی و تکیه کلام توده های انقلابی شد.
❥︎◁(7).قیام 19 دی باعث تعمیق و مردمی شدن نهضت و شرکت توده های مذهبی، به ویژه جوانان گردید.
❥︎◁(8).برخی از احزاب و جمعیت هایی که حرکت سیاسی خود را با اتکا به حقوق بشر کارتر و فضای باز سیاسی ایجاد شده، توسط شاه و در چهارچوب قانون اساسی شکل داده بودند، بتدریج از مردم جدا شدند و به دامن امریکا و غرب پناه بردند
─═┅═༅𖣔1⃣1⃣𖣔༅═┅┅─