eitaa logo
این عماریون
336 دنبال‌کننده
219هزار عکس
58.5هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال تحلیلی درباب مسائل سیاسی واجتماعی https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
مشاهده در ایتا
دانلود
◾️ رحلت رسول اکرم، حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد
رسول خدا(ص) در بستر احتضار، دانه های اشک بر گونه های ام ابیها(س)، جاری. ناله های دختر، سکوت پدر را شکست. پدر، از علت اشک ها پرسید. دختر از ستم هایی گفت که انتظارشان را می کشید. آخرین فرستاه خدا، به قصد دلداری فرمود: آرام باش دخترم! دلگرم به این که خدا، به ما هفت خصلت بخشیده، احدی پیش و پس از ما شریک این خصلت ها نیست. 🔸نخست آنکه من برترین انبيا هستم و پدرت! 🔹دوم آنکه علی، محبوب ترین اوصیا هست و شوهرت! 🔸سوم آنکه آقای شهیدان، حمزه است و عموی پدرت! 🔹چهارم آنکه جعفر طیار، با آن بال های بهشتی، برادر شوهر توست. 🔸پنجم و ششم، آنکه سروران جوان های اهل بهشت، حسن و حسین تو اند. 🔹هفتم آنکه مهدی این امت، از نسل توست. خدا او را برخواهد انگیخت! آن زمان که دنیا را هرج و مرج فرا گرفته باشد و مردم در پی تاراج هم باشند. دلخوش به این باش که مهدی توست همان کسی که می گشاید، قلعه های گمراهی و دل های قفل خورده را. 📚بحارالانوار، جلد 51، ص 79.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ارزش صلح امام حسن(ع) 🌟امام خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی:حقیقت را باید همه بفهمند و بدانند که صلح امام مجتبی(ع)، همان‌ قدر ارزش داشت که شهادت برادر بزرگوارش، امام حسین(ع) ارزش داشت و همان‌قدر که آن شهادت به اسلام خدمت کرد، آن صلح هم همان‌قدر یا بیشتر به اسلام خدمت کرد.
🖤رسول اکرم (ص) : 👈به هنگام خروج قائم (عج) منادی آسمانی از آسمان بانگ می‌‌زند: هان ای مردمان! خداوند مهلت ستمگران، منافقان و پیروانشان را قطع کرد و بهترین امت محمد (ص) را به پیشوایی و سرپرستی شما برگزید، خود را در مکه به او برسانید که او مهدی (عج) است. 📚 ارشاد مفید ص۳۳۶ 📚 الملاحم والفتن ص ۱۱۵ 📚 الحاوی للفتاوی ج۲ص۱۶۰ (اللهم عجل لولیک الفرج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا رسول الله ص السلام علیک یا حسن المجتبی ع السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ع این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯💯تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت حفظ روحیه مطالبه گری از همه مسئولان حتی از اعضای : گزیده بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی ۱۳۹۹٫۲٫۲۸: 📣بخشی از سخنان که رسانه های انقلابی هم خیلی ظریف از کنار آن گذشتند: 🔴این پرچم آرمان‌خواهی و مطالبه‌گری را زمین نگذارید. ❌همه‌ این بحثها و صحبتی که شما دوستان در اینجا [بیان] کردید، بود. ♨️♨️ هم گاهی بودم، گاهی ما بود، گاهی مجموعه‌های دیگر بودند؛ این بسیار چیز باارزشی است؛ این مطالبه گری را از دست ندهید. 🔆این آرمان خواهی را از دست ندهید؛ اینها آرمان‌خواهی است؛ 🛑ممکن است بعضی از این چیزهایی که شما مطالبه میکنید عملی نباشد که واقع قضیّه هم همین است؛ 💢لکن خودِ این آرمان‌خواهی باارزش است؛ ⭕️این آرمان‌خواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم. 🔺🔻این آرمانهای مهم را: عدالت، استقلال، رفع فساد، در نهایت تمدّن اسلامی. آرمان اصلی و واقعی و نهایی، ایجاد تمدّن اسلامی است؛ اینها را از دست ندهید. این عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 قضیه صلح امام حسن مجتبی علیه السلام از نگاه امام خمینی (ره) 🔻قصه امام حسن (ع) و قضیه صلح ،این هم صلح تحمیلی بود، برای اینکه امام حسن (ع)،دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد ; صلح تحمیلی بود، آن صلح تحمیلی در زمان امام حسن (ع) واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که درزمان امیرالمومنین(ع) واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله گر درست شد، این ما را هدایت میکند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی. (صحیفه امام ره ج،20) ⚫️ رحلت حضرت ختمی مرتبت پیامبر رحمت وشهادت سبط اکبر امام مجتبی وشهادت حضرت ثامن الحج علی بن موسی تسلیت باد.
🔴 صلح تحمیلی امام حسن (ع) در کلام امام خمینی (ره) 🔻امام حسن - سلام اللَّه علیه- آن قدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل می‌‌کند، با خیال‌های کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش می‌‌ایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، و- عرض می‌‌کنم که- شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، جلد ۹ ، ص: ۳۰) 🔹 قصه امام حسن و قضیه صلح، این هم صلح تحمیلی بود؛ برای اینکه امام حسن، دوستان خودش، یعنی آن اشخاص خائنی که دور او جمع شده بودند، او را جوری کردند که نتوانست خلافش بکند، صلح کرد؛ صلح تحمیلی بود. این صلحی هم که حالا به ما می‌ خواهند بگویند، این‌ است. بعد از اینکه صلح کردند، به حسب روایت، به حسب نقل، معاویه به منبر رفت و گفت که تمام حرف‌هایی که گفتم، من قرار دادم، زیر پایم؛ مثل پاره کردن این مردیکه آن قراردادها را. آن صلح تحمیلی که در عصر امام حسن واقع شد، آن حکمیت تحمیلی که در زمان امیر المؤمنین واقع شد و هر دویش به دست اشخاص حیله‌ گر درست شد، این ما را هدایت می‌‌کند به اینکه نه زیر بار صلح تحمیلی برویم و نه زیر بار حکمیت تحمیلی‌. (صحیفه امام، جلد۲۰ ، ص: ۱۱۸)
شبهه: آیا مصون از خطاست ؟ پاسخ اهل البصر: در زمان غیبت کبری بنا به توقیع شریف مولا صاحب الامر عج، فقیه بر مردم ولایت دارد ولی به جهت عدم عصمت فقیه عنایت حضرتش همواره راهگشای شیعه بوده کما اینکه ایشان روحی لتراب مقدمه الفداء فرمود: انا لاناسین لذکرکم یعنی فراموش کننده احوال شما نیستم یکی از مثالهای معروف بین علما در راستای عنایت معصوم ع به تالی تِلوِ معصوم : مردی روستایی نزد شیخ مفید رفت و از او پرسید که اگر زنی باردار از دنیا برود و جنین در شکمش زنده مانده باشد، باید جنین را با زن دفن کرد، یا آن را درآورد؟ شیخ مفید به مرد گفت که زن را بدون درآوردن فرزند از شکمش دفن کنید. در راه بازگشت، فردی سوار بر اسب خود را به مرد روستایی رساند و گفت که شیخ گفته شکم زن را بشکافید، طفل را بیرون بیاورید و سپس زن را دفن کنید. اما چندی بعد که مرد روستایی، داستان را برای شیخ مفید نقل کرد، شیخ تعجب کرد و فرستادن فردی برای اصلاح فتوا را انکار کرد و متوجه شد که آن فرد، امام زمان بوده است. شیخ مفید سپس دست از فتوا دادن برداشت، تا آنکه در نامه‌ای از امام زمان(عج)، به وی گفته شد که شما فتوا بده و ما آن را اصلاح و استوار می‌کنیم. پ ن : طی سالهای انقلاب نیز علی رغم توطئه های دشمنان ،جز با نظر و عنایت مولایمان عج تداوم بقاء نیافتیم.