اگر دست و پایتان یخ میزند، بخوانید
سردی و بیحسی دست و پا حسی ناخوشایند است که با یک نسخه خانگی ساده میتوانید از شر آن خلاص شوید.
🔺👈علت بروز سردی کف دست و پا: موارد مختلفی از جمله کم خونی، اختلالات خون سازی، اختلالات مغز و استخوان و تنگی کانال ستون فقرات میتواند از عوامل ایجاد کننده سردی دست و پا باشد.
راههای درمان این اختلال: یکی از کارهایی که برای درمان سردی دست و پا سفارش شده استفاده از روغنهای گیاهی است؛ در یکی از کتب طب سنتی نقل شده است که پیامبر دست و پای خود را با استفاده از روغن بادام شیرین ماساژ میدادند تا به واسطه این مالش جریان خون در آن قسمتها و در کل بدن افزایش کند؛ در واقع با این کار شریانهای خون را روانتر میکردند که منجر به متعادل شدن حرارت اندامها میشد.
👈ما باید سبک زندگی و رفتار ائمه و پیامبر را الگو زندگی خود قرار دهیم؛ بهتر است که افراد هنگامی که میخواهند استحمام کنند ابتدا بدن خود را با روغن ماساژ دهند؛ برای جوان ترها استفاده از روغنهایی مثل روغن بادام شیرین بیشتر توصیه شده است اما برای افرادی که سن و سال بالاتری دارند استفاده از روغنهای گرم مثل روغن زنجبیل، سیاه دانه و رزماری که در اکثر درمانگاههای دانشکدههای طب سنتی وجود دارد استفاده کنند؛ بهتر است فرایند به این صورت باشد که ابتدا و دست و پاها را روغن مالی کرده و سپس دوش بگیرند و در انتها از یک روشور استفاده کنند؛ همچنین بهتر است برای شستشو از یکی از صابون های اصیل ایرانی مثل صابون مراغه و یا آشتیان استفاده کنید
از کلامی از یکی از ائمه نقل شده که بعید نیست مرده ای با مالش زنده شود. در واقع اجزای بدن ما وقتی که سرد میشوند جانی در آنها وجود و با این سبک از مالش آن را احیا میکنیم.
💥💥💥💥💥
♦ آقای رئیسی شما کاری کنید .
🔹در خبرها شنیدم که دادستانی در موضوع شعارهای خودجوش جوانان اصفهانی علیه رئیس جمهور ورود کرده است !
به حسن روحانی کاری ندارم که ما را با چون اویی کاری نیست.
روی سخنم با آیت الله رئیسی عزیز است که با اقدامات انقلابی اش رایحه خوش عدالت را به مشام مستضعفین رسانده است.
آقای رئیسی وقتی از برخورد قضایی با برخی مسئولان هتاک یا واردکنندگان خسارات مختلف به مملکت یا تاراج کنندگان بیت المال یا نه حیف و میل کنندگان بیت المال حرفی زده می شود در جواب می شنویم که به مصلحت نیست. حالا این مصلحت را چه کسی تشخیص داده
اصلا بر فرض که این مصلحت سنجی درست بوده خُب سلّمنا ؛ می شود با همین مصلحت از محاکمه جوانان عزیز اصفهانی که در زیر فشارهای عظیم این دوران ( که جنابعالی هم به این فشارها اذعان دارید) ، لحظاتی از کوره در رفته و در اقدامی اشتباه ، شعارکی داده اند ، جلوگیری کرد
ما نه تنها با اجرای قانون و عدالت مخالف نیستیم که این امر را مطالبه می کنیم اما اگر همین قانون محترم برای عده ای اجرا و برای عده ای دیگر مسکوت گذاشته شود نتیجه ای ندارد جز سرخوردگی و بی اعتمادی .
.
⭕️ امام خمینی(ره) در واپسین روزهای عمر مبارکشان در مورخه 2 فروردین 68 #لیبرالها را ایادی آمریکا خواند و فرمودند:
﷽
«امروز غرب و شرق به خوبی می دانند که تنها نیرویی که می تواند آنان را از صحنه خارج کند، #اسلام است. آنها در این ده سال انقلاب اسلامی ایران ضربات سختی از اسلام خورده اند و تصمیم گرفته اند که به هر وسیله ممکن آن را در ایران که مرکز اسلام ناب محمدی است نابود کنند. اگر بتوانند با نیروی #نظامی، اگر نشد، با نشر #فرهنگ_مبتذل خود و بیگانه کردن ملت از اسلام و فرهنگ ملی خویش و اگر هیچ کدام از اینها نشد، #ایادی_خودفروخته خود از منافقین و لیبرالها و بی دینها را که کشتن روحانیون و افراد بی گناه برایشان چون آب خوردن است و در منازل و مراکز ادارات #نفوذ می دهند که شاید به مقاصد شوم خود برسند و نفوذی ها بارها اعلام کرده اند که حرف خود را از دهان ساده اندیشان موجّه می زنند!»
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
وَمِنْ آيَاتِهِ أَن يُرْسِلَ الرِّيَاحَ مُبَشِّرَاتٍ وَلِيُذِيقَكُم مِّن رَّحْمَتِهِ وَلِتَجْرِيَ الْفُلْكُ بِأَمْرِهِ وَلِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ( سوره روم آیه۴۶)
و از نشانه هاى (عظمت) خدا این است که بادها را بشارتگرانى براى نزول باران مى فرستد تا شما را از رحمتش بچشاند و سیراب کند و کشتیها به فرمانش حرکت کنند و از فضل او بهره گیرید شاید شکرگزارى کنید .
🍁خدايا عاقبت ما را ختم بخير بفرما🍁
ــــــــــــــــــــــــــــ🌷🌷حدیث🌷🌷
🌹قال الإمام الکاظم عليه السلام:
إنَّ لِلّهِ عِبادا فِي الأرضِ يَسعَونَ في حَوائجِ النّاسِ هُمُ الآمِنونَ يَومَ القِيامَةِ.
🔷 امام کاظم علیه السلام می فرمایند:
خداوند در زمين بندگانى دارد كه براى برآوردن نيازهاى مردم مى كوشند ؛ اينان ايمنى يافتگان روز قيامت اند .
📖 الكافى ، ج 2 ،ص 197
🌷سلام صبح بخیـر🌷
🔴ترامپ دوباره هوادارانش را به خیابان میکشاند/آمریکا در آستانه شروع مجدد شورش های خیابانی
⏪ترامپ تبرئه شد اما تهدید به شروع شورش های خیابانی کرد
🔻سناتورهای آمریکایی طی رأیگیری در جریان پنجمین روز بررسی دومین استیضاح رئیسجمهور سابق این کشور، او را از اتهامات تبرئه کردند.
🔻ترامپ با ۴۳ رأی منفی (بیگناه) و ۵۷ رأی مثبت (گناهکار) از استیضاح تبرئه شد، زیرا میزان رای به دو سوم مورد نیاز برای حکم محکومیت او نرسید.
⬅ ترامپ دقایقی پس از تبرئه شدنش از اتهام خیانت در شورش کاپیتول در سنا، از نتیجه استقبال کرد و گفت:
"جنبش تازه آغاز شده است"
43.pdf
223.5K
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: رئیسجمهور بیاختیار یا بااختیار؟
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
✅ #بادرنجبویه ⇩
✍بر اساس طب سنتی ایران ، بادرنجبویه گرم و خشک است.
☕️طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری از خشک شده بادرنجبویه را در دو لیوان آب سرد ریخته، روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس بگذارید تا با شعله غیر مستقیم به مدت ده دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن میتوانید آن را بنوشید.
🍃تاثیر بر روی دستگاه عصبی: دمنوش بادرنجبویه آرام بخش خفیف و خواب آور ملایم است. خوابهای وحشتناک (کابوس)را از بین میبرد. ضد اسپاسم و تشنج است. تقویت کننده سلولهای مغز است و نشاط آور میباشد. کسانی که میگرن دارند همراه غذای خود بادرنجبویه بخورند.
🍃تاثیر بر دستگاه گوارش: دمنوش بادرنجبویه تنظیم کننده و درمانگر ناراحتیهای معده و روده است. برای تحریک ترشحات صفراوی ضد اسپاسم و ضد سردرد استفاده میشود. بوی بد دهان را از بین میبرد.
🍃تاثیر بر روی دستگاه تنفس: کسانی که تنگی نفس دارند از بادرنجبویه چه به صورت شربت چه به صورت دمنوش استفاده کنند.
🍃تاثیر بر روی پوست: کسانی که پوستهای خشک و حساس دارند از دمنوش بادرنجبویه مانند چای استفاده کنند و سپس پارچهای در محلول دمنوش خیس نمایند و روی پوست بگذارند.
🍃تاثیر بر روی دستگاه حرکتی: ضماد برگ بادرنجبویه برای درد مفاصل مفید است.
❌موارد منع مصرف و عوارض جانبی:باید در مصرف آن، هنگام اختلالات تیروئیدی احتیاط گردد. اسانس آن باید با دقت مصرف شود. همچنین بهتر است اشخاص گرم مزاج، این گیاه را نخورند و اگر هم مصرف کردند، برای رفع عوارض آن میتوانند از گل بنفشه و سکنجبین استفاده کنند
يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۹
دیدگاه
۰۰:۱۴ ۱۳۹۹-۱۱-۲۶
۰
افق پیام امام خامنهای به پوتین
بدون شک ملتهای منطقه و بسیاری از دولتهای منطقه که از بیثباتی رنج میبرند، مدل رفتاری ایران و روسیه را ترجیح میدهند اما توجه عمومی به آن، نیازمند کار دیپلماتیک تهران و مسکو است

به گزارش خبرگزاری فارس،سعدالله زارعی نوشت: روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته، با روی کار آمدن «ولادیمیر پوتین» از یکسو و بنبستهای مکرری که در روابط ایران و غرب پدید آمد از سوی دیگر، در کانون توجه قرار گرفته است. در این بین علاوهبر حساسیتهایی که غرب روی این روابط دارد، در دو کشور ایران و روسیه نیز «غربگراها» به شدت روی آن حساسیت نشان دادهاند. در ایران، غربگراها با استناد به جنگهای ایران و روس در میانه دوره قاجار، جو بیاعتمادی را نسبت به مسکو دامن زدهاند و حال آنکه از این جنگها حدود دو قرن گذشته و نظامهای سیاسی در هر دو کشور، طی این دوران چند بار دچار تحول شدهاند و برخلاف گذشته، امروز عوامل متعددی وجود دارند که بر لزوم گرمی بخشیدن به روابط دو کشور، تأکید میکنند.
«دشمن مشترک» یکی از عوامل تقویت این روابط به حساب میآید. امروز اروپا و آمریکا در جبههای مشترک هر دو کشور ایران و روسیه را تهدید کرده و علیه آنها برنامههای متعددی را به اجرا گذاشتهاند و میتوان گفت تقریباً هفتهای نیست که در دستگاههای سیاسی و نظامی و اقتصادی غرب مصوبه و طرحی علیه ایران و روسیه به اجرا گذاشته نشود.
همین چند روز پیش، مقامات اتحادیه اروپا به بهانه اقدام مسکو علیه چهره غربگرای مخالف روسیه، مسکو را به انجام اقدامات علیه آن تهدید کرده و گفتند این هفته جلسه مشترکی با حضور وزرای خارجه این اتحادیه برای تصمیمگیری در مورد اعمال محدودیتهای جدید علیه روسیه تشکیل میشود. کما اینکه همزمان با آن، مقامات ارشد اتحادیه اروپا از ایران خواستند قبل از بازگشت آمریکا به برجام به محدودیتهایی که طی یک سال گذشته کنار گذاشته بازگردد و طبعاً این بیان به آن معناست که اروپا همزمان با دولت آمریکا درصدد است، رژیم جدیدی علیه برنامه هستهای و سایر برنامههای معطوف به افزایش قدرت ایران به اجرا بگذارد.
نکته دیگر این است که هر دو کشور ایران و روسیه طی دو دهه گذشته، حرکت پرشتابی برای بازیابی قدرت و توانمندیهایی که با سابقه تاریخی و تمدنی آنان همخوان میباشد، شروع کردهاند و این در حالی است که در هر دو کشور این احساس وجود دارد که این قدرتیابی و رسیدن به مرز قدرتهای اول، به نفع هر دو کشور میباشد. یعنی ایران به پیشرفتها و ثبات روسیه به چشم یک امکان مثبت منطقهای و در راستای مهار دشمن مشترک نگاه میکند و روسیه نیز به پیشرفتهای ایران به چشم یک پیشرفت منطقهای و در راستای مهار دشمن مشترک یعنی غرب مینگرد. بر این اساس پیشرفت دو کشور در منطقه به عنوان یک راهبرد مؤثر دفاعی به نفع منطقه و از جمله دو کشور ارزیابی میشود و به همین میزان غرب از پیشرفتهای عمیق دو دهه اخیر روسیه و ایران به شدت نگران است.
آنچه بر نگرانی غرب نسبت به پیشرفتهای صنعتی و... دو کشور میافزاید «به هم رسیدن» این دو کشور در این منطقه است که میتواند به طور کلی روندهای منطقه غرب آسیا و اوراسیا را تحت تأثیر جدی قرار دهد. یک مورد نتیجه این به هم پیوستن، تغییر نقش ترکیه در منطقه و به خصوص در پرونده سوریه بود. ترکیه تا پیش از توافق سهجانبه تهران، مسکو و آنکارا، در پرونده سوریه در خط مقدم غرب قرار داشت و اجلاسهای موسوم به «دوستان سوریه» که با محوریت آمریکا و سعودی دنبال میشد، به موقعیت راهبردی ترکیه در جوار سوریه به عنوان تنها راه تحقق توطئه علیه سوریه وابسته بود.
کما اینکه تولید و پرورش و تقویت تروریستهای تکفیری و انتقال سلاح به داخل خاک سوریه، عمدتاً از طریق مرزهای جنوبی ترکیه و به صورت انبوه و تقریباً آشکار صورت میگرفت. ترکیه پس از آنکه متوجه قدرت برتر ایران، روسیه و سوریه در برابر غرب شد، به دعوت تهران و مسکو وارد فرایند تازهای شد که جهت خود را از انکار نظام سوریه به پذیرش آن تغییر داد و از این پس ماجرای سوریه، هم در بعد نظامی و هم در بعد سیاسی دستخوش تغییرات بنیادی گردید. این البته تنها موردی نیست که غرب آن را پیامد نزدیکی دو کشور روسیه و ایران میداند.
یک جنبه مهم دیگر روابط ایران و روسیه همافزایی در زمینه نیازهای متقابل دو کشور میباشد. یک نمونه آن را ما اخیراً در بحث خرید واکسنهای کووید19 مشاهده کردیم و نمونه دیگر آن علاقه روسیه به رفع نیازهای غذایی خود در شرایطی که روابط روسیه و ترکیه دستخوش نوسان شد، که بهاندازه آمادگی دولت ایران، پیش رفت و ثمراتی هم داشت. همکاریهای دو کشور میتواند در همه ابعاد توسعه یابد و این در حالی است که برخلاف روابط ایران و اروپا که زیر فشار آمریکا و یا تحت تأثیر بدخواهی اروپاییها نس
بت به نظام اسلامی ایران، دچار تغییر میشود، روابط ایران و روسیه، چندان تحت تأثیر این فشارها قرار نمیگیرد.
روابط ایران و روسیه میتواند در حد فاصل مرزهای شمالی ایران تا مرزهای شمالی روسیه در ابعاد مختلف امتداد داشته باشد. 15 کشور در این حد فاصل وجود دارند که بعضی در حوزه امنیتی روسیه به حساب آمده و تحولات آنها برای مسکو اهمیت فوقالعاده دارد و بعضی هم در حوزه مشترک امنیتی ایران و روسیه قرار داشته و تحولات آنها بر امنیت ملی و منافع دو کشور اثر زیادی دارد. ایران و روسیه درخصوص مباحث انرژی و ترانزیت کالا میتوانند همکاریهای مشترکی داشته باشند و در این میان بهرهگیری از زیر بستر دریای خزر و استفاده از ظرفیت ترانزیتی آن میتواند بر وضع اقتصادی و تجاری دو کشور و نیز در بحث امنیت انرژی تأثیر زیادی داشته باشد.
ایران و روسیه میتوانند با کار مشترک در این حوزه، بسیاری از تحولات که به صورت بالقوه میتوانند برای دو کشور مشکلاتی پدید آورند را کنترل نموده و آنان را وادار به پیروی از یک رژیم مشترک امنیتی، اقتصادی و سیاسی کند.
ایران و روسیه میتوانند با کار مشترک در حوزه تجارت نفت، بسیاری از روندهای ناهمخوانی که بر منافع و درآمدهای دو کشور اثر میگذارند را کنترل نمایند. ایران و روسیه میتوانند بر روند فروش و قیمتگذاری اوپک اثر گذاشته و نوسانات قیمتها را در این سازمان اقتصادی مهار نمایند. علاوهبر نفت، گاز نیز موضوع محوری میان دو کشور است که همکاری دو کشور به مدیریت تجارت این کالا در منطقه اوراسیا منجر میشود.
پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی -دامت برکاته- که به وسیله رئیس محترم مجلس به نماینده ویژه پوتین ارائه شد که در واقع چندمین نامه و پیام رد و بدل شده میان رهبران ایران و روسیه بود، نشاندهنده علاقه جدی دو کشور به ایجاد رابطه راهبردی میان تهران و مسکو است.
در منطقه غرب آسیا و اوراسیا، ایران و روسیه (تقریباً) تنها دو کشوری هستند که طی دو دهه گذشته از ثبات سیاسی و امنیتی بالایی برخوردار بودهاند. البته ثبات سیاسی ایران سابقهای چهل ساله دارد. بر این اساس دو کشور میتوانند در سایه روابط صمیمانهای که میان رهبران وجود دارد، از یکسو پایهگذار روابطی راهبردی میان خود باشند و از سوی دیگر میتوانند تحولات منطقه غرب آسیا و اوراسیا را تحت تأثیر قرار دهند.
قدر مسلم این نوع روابط نیاز به محافظت جدی دارد و از این رو دو کشور با اعزام هیئتهای خاص و پیامهای محرمانه سعی کردهاند از این روابط محافظت نمایند. از سوی دیگر دو کشور با اعزام نمایندگان و پیامهای ویژه، در جهت توسعه روابط کوشیدهاند اما باید در نظر داشت که غرب این روابط را به دلیل تأثیری که بر روابط و تحولات بینالمللی دارد، با حساسیت زیاد زیر نظر دارد و تا آنجا که بتواند در تخریب آن تلاش میکند. در این میان استفاده از عوامل داخلی دو کشور، نقش اصلی در رساندن غرب به هدف خود دارد.
روابط رو به رشد ایران و روسیه میتواند به عنوان یک مدل از روابط رو به توسعه در قاره آسیا مورد توجه قرار گیرد. روابط ایران و روسیه که در وجوه مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، نظامی و تکنولوژیک رو به توسعه است، میتواند در توسعه روابط ایران با بعضی دیگر از قدرتهای اقتصادی و سیاسی آسیا تکرار شود. کما اینکه این روابط میتواند مدلی برای توسعه روابط روسیه با کشورهای دیگر غرب آسیا باشد. بنابراین جدای از ماهیت و اندازه روابط ایران و روسیه، این مناسبات میتواند شکل جدیدی به روابط میان کشورهای آسیایی بدهد.
ایران و روسیه یک تجربه کاملاً موفق در بحران سوریه دارند. همکاریهای دو کشور در سوریه که از سال 1394 شروع شد، توانست در یک دوره کوتاه بحران پیچیده سوریه را حل کند و ثبات را به این کشور مهم غرب آسیا برگرداند. این روابط در طول این حدود شش سال حفظ شده و تروریزم را در غرب آسیا با بنبست مواجه کرده است.
این نکته را هم باید در نظر داشت که بحران سوریه تنها بحرانی نیست که غرب آسیا را تحت تأثیر قرار داده و یا تنها بحرانی نیست که به همکاری ایران و روسیه در حل آن احتیاج دارد. بنابراین مدل همکاری ایران و روسیه میتواند در حل بحرانهای دیگر منطقه غرب آسیا نظیر بحران یمن که یک پای آن آمریکاست، به کار گرفته شود و اساساً مانع شکلگیری بحرانهای جدیدی در منطقه با محوریت آمریکا و عوامل آن شود.
مدل رفتاری ایران و روسیه در منطقه بیانگر آن است که همکاریهای تهران و مسکو ثباتآور است و این در حالی است که مدل رفتاری آمریکا و عوامل منطقهای آن آشوبزا است. بدون شک ملتهای منطقه و بسیاری از دولتهای منطقه که از بیثباتی رنج میبرند، مدل رفتاری ایران و روسیه را ترجیح میدهند اما توجه عمومی به آن، نیازمند کار دیپلماتیک تهران و مسکو است و علاوهبر آن به تبلیغ هم احتیاج دارد، تا فشار ملتها برای تغییر رفتار بعضی از دولتهای منطقه به نتی
💔ولنتاین 💔
1⃣خاستگاه خونین ولنتاین:
🔰تاریخچه های زیادی برای ولنتاین مطرح میشه ، یکیش اینه👇
♨️رومی ها در روزهای ۱۳ تا ۱۵ فوریه جشنی برگزار می کردند که در اون جشن یک بز 🐐و یک سگ🐩 رو قربانی می کردند و با #شلاقی که از پوست قربانی ها درست می کردن #زنان رو میزدن
🔻به گفته تاریخ شناسان زنان جوان صف می کشیدند تا از مردان شلاق بخورند، آنها اعتقاد داشتند که این کار باعث می شود باروری شان بیشتر شود😳(۱)
2⃣تحلیل ولنتاین:
🔰علاوه بر ترویج دوستی های خیابانی وفرهنگ غربی نکته ی ناراحت کننده ش اینجاست که این فرهنگ متاسفانه داره بین همسران حتی زوجهای مذهبی هم رواج پیدا میکنه و این حداقل دو اثر منفی میذاره،
🔹 یکی تبعیت از فرهنگی که حتی در غرب هم پیشینه ی مثبتی نداره....
🔹دوم تایید از طرف پدرمادرها،خودش یجور تبلیغ و مجوز این فرهنگ غلط برای فرزندانشون میشه😕که حاصل اون دوری گزینی از ازدواج و حفظ روابطی خارج از عرف برای فروپاشی اخلاقی جامعه ست.(٢)
3⃣حکم شرعی جشن گرفتن و ترویج روز ولنتاین چیست❓
🔰مقام معظم رهبری:در صورتی که مستلزم مفسده و یا ترویج فرهنگ باطل غربی گردد، جایز نیست.
🔰آیت الله مکارم:در صورتی که از این فرصت به عنوان ابراز عشق و علاقه به نامحرمی استفاده شود کار حرامی است و حتی در مورد افراد محارم نیز چون یک فرهنگ غربی است کار خوبی نمی باشد.(٣)
عـشق یعنے به سرت🌷
هواۍ دلبر بزند💚✨
درد از عمق وجودت💠
به دلت سر بزند....🌹
#مکتب_درس_آموز_سردار