فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️«تنها» التماس امام خمینی به ملت ایران
🔻امروز مملکت ما غربزده است که از زلزلهزده بدتر است!
🙏🏻من التماس میکنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را میبوسم!
🔻 این غربزدهها را کنار بگذارید! عدهشان خیلی زیاد هم نیست، ادعایشان زیاد است!
۴۰ سال از تنها التماس امام به ملت میگذرد،...
#انتخابات
🔘 جوانان انقلابی تهران باید آتش به اختیار عمل کنند
🔘 امروز نیروهای آتش به اختیار باید مقتدرانه عمل کنند و برای حمید رسایی آستین بالا بزنند.
🔘 حمید رسایی به دلیل عدم وابستگی به جریان ها و جبهه های زودگذر و بیفایده و به دلیل صراحت در کلام و قوت مطالبهگری میتواند پرچمدار مطالبهگری در همین مجلس انقلابی باشد.
🔘 به شخصه معتقدم اگر همین مجلس بخواهد در مواقعی مثل مجلس گذشته عمل کند حتما فریادهای حمید رسایی به گوش خواهد رسید او ملاحظه هیچ کسی را نمیکند و حق را میگوید و حق را میخواهد نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر.
🔘 دوران اینکه پدرخواندهها برای جریان انقلابی تصمیمگیری کنند به سر رسیده است و این نقش آفرینی را فقط باید جوانان ایفا کنند و اصلح را انتخاب کنند.
🔘 رسایی یکی از پرچمداران واقعی شفافیت در مجلس است تاثیر کلام او در مجلس بیشک میتواند به این امر مهم کمک کند و اتفاقات خوبی را رقم بزند.
🔘 به امید پیروزی در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰
⭕️ شرکت در انتخابات واجب شرعی و عقلی است
🔻آیتاللهالعظمی نوری همدانی:
✅ در بخشی از این بیانیه آمده است:
🔹 امروز حضور در انتخابات اهمیت ویژهای دارد چه اینکه دشمنان نظام سعی دارند که انتخابات در فضای سرد صورت بگیرد و حضور حداکثری نباشد.
🔹 از ملت با بصیرت ایران انتظار میرود با مشارکت حداکثری و شکوهمند خود، این تبلیغات مخالف را خنثی کنند.
🔴سانسور نجومی
❌❌سانسور آمارهای بانکی از دوره حضور هـ متی در بانک ملی آغاز شد
❌❌در حالی که هـ متی ادعا می کند می خواهد دولتی تشکیل دهد که یکی از اصلی ترین ویژگیها و تفاوتهایش بادولت های دیگر، حجم بالای شفافیت اقتصادی باشد، اما نگاهی به کارنامهی هـ متی در بانک ملی نشان میدهد از مهر ۹۲تا سال ۹۵ که وی رئیس بانک ملی ایران بوده این بانک فقط در سال ۹۳ صورت مالی منتشر کرده و پس از آن همه ی آمارهای مالی سانسور شده است
❌❌هـ متی در بانک مرکزی پس از به دست گرفتن مسئولیت از آذر ۹۷شروع به سانسور اطلاعات مختلف تولیدی بانک مرکزی کرد. آمار نرخ تورم کالاهای مصرفی، متوسط قیمت هفتگی خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران، بودجهی خانواده و ضریب جینی، تنها بخشی از سانسور های هـ متی در بانک مرکزی بوده است
🔴ایران ضعیف با صندوقهای خالی
💢بعد از روی کار آمدن «بایدن»، راهبرد آمریکاییها تحمیل توافقی فراتر از برجام است و این کار نیازمند تضعیف ایران از درون است.
💯💯«ایران قوی» مهمترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است.
⚠️دشمن میکوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید.
⚠️ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» جریانات ضدانقلابی هم چون سلطنتطلبان و منافقین هستند که مأموریت دارند پروژه تابستان داغ را پس از انتخابات کلید بزنند.
⚠️جریان غربگرای داخلی و بهویژه فتنه گران برای «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تلاش می کنند تا در صورت پایین بودن مشارکت آن را غیر قانونی بخوانند.
⚠️در صورت عدم تحقق این سناریو و مشارکت حداکثری مردم فاز خیابانی دنبال می شود.
💯💯 مهمترین باطلالسحر این پروژه چندلایه ، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. تکتک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
🔴رئیسی چه برنامهای برای قوه مجریه دارد؟
یکی از شبهاتی که در رابطه با رئیسی مطرح میشود این است که او هرچند عملکرد خوبی در قوه قضاییه داشته اما برنامهای برای اداره قوه مجریه ندارد و بعضی از نامزدها با برنامهتر از رئیسی هستند.
در پاسخ باید گفت که رئیسی در حوزه اقتصادی اولویت اصلی برنامههای خود را بر محور حمایت از معیشت مردم و تقویت خودکفایی کشور قرار داده و موارد زیر اصلیترین برنامهها است.
- ساخت یکمیلیون مسکن در سال بدون آورده مالی اولیه توسط مردم از طریق اعطای زمین و مصالح ارزان قیمت و حذف مجوزها و تشریفات غیرضرور
- اصلاح نظام مالیاتی از طریق الکترونیکیسازی فرایندهای مالیاتی، افزایش پایههای مالیاتی و ایجاد شفافیت در نظام مالیاتی
- حمایت از سرمایههای مردمی موجود در بورس از طریق ایجاد صندوق جبران خسارت و همچنین هدایت سرمایه موجود در بورس به بخش تولید
- خودکفایی در تولید کالاهای اساسی از طریق افزایش سطح زیرکشت، افزایش بهرهوری، اصلاح الگوی کشت در کشور و حمایت از کشاورزان (گسترش بیمه محصولات کشاورزی، قیمت متناسب در خریدهای تضمینی و...)
- افزایش دو برابری صادرات کالاهای غیرنفتی از طریق ایجاد ارزش افزوده در صنعت نفت، تحول در بخش معدن کشور و افزایش تولید محصولات کشاورزی
- افزایش سهم ایران از تجارت منطقهای از 20 میلیارد دلار به 70 میلیارد دلار از طریق فعالسازی ظرفیت ترانزیتی کشور، تبدیلشدن به هاب انرژی منطقه، تقویت دیپلماسی اقتصادی در وزارت امور خارجه و حضور فعال در سازمانها و اتحادیههای منطقهای
- اصلاح ساختار بودجه از طریق اصلاح ساختار دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی، بازبینی در نحوه تخصیص منابع، حذف خام فروشی از بودجه، اصلاح سیاستهای حمایتی تأمین اجتماعی بهخصوص در سازمان تأمین اجتماعی و صندوقهای بازنشستگی و ...
- جلوگیری از افزایش قیمت کالا از طریق نظارت بر زنجیره کالاها از تولید تا مصرف، ایجاد و اصلاح سامانههای مرتبط (بهخصوص سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارها) و بازنگری در نقش سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان
- ایجاد سالیانه یکمیلیون شغل در کشور از طریق؛ فعالسازی صنایع پیشران بهخصوص مسکن، حمایت از بنگاههای کوچک و زودبازده و توسعه کسبوکارهای اینترنتی
- اصلاح نظام بانکی از طریق ایجاد شفافیت در فرایندهای بانکی، ساماندهی معوقات بانکی، تدوین و اجرای سیاستگذاری نوین پولی، ساماندهی اضافه برداشت بانکها و ساماندهی بدهیهای دولت به بانکها
🔺زاکانی:
🔹هر یک از ۵ نامزد جریان انقلاب مراقب باشند با زندگی مردم بازی نکنند و دچار #خودپرستی نشوند.
🔸 مردم از بین این ۵ نفر به نامزدی که #اقبال بیشتری دارد رای بدهند.
🔹مراقب باشیم مردم را پای صندوقهای رای دچار #تشتت نکنیم و تصمیمی انقلابی بگیریم.
🔸اگر کسی از این ۵ نفر گفت برنامهام بهترین است اشکالی ندارد اما اگر بگوید فقط به من رای بدهید حتما ریگی در کفش دارد.
🔹۵ نامزد با هم صحبت کنند و مردم را گرفتار نکنند و با همافزایی داشته باشند تا اتفاق سال ۹۲ رخ ندهد که رئیس جمهوری بیاید که وزاریش چند ماه التماس کنند اما نتوانند او را ببینند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک
🌀 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
🌺 مقام معظم رهبری: در انتخاب بایستی دقت کرد.
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_آگاهانه
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: حضور حداکثری و انتخاب اصلح‼️
✍️ فتحالله پریشان
🍃🌻🍃
🔻شش روز تا خلق فرصت طلایی برای عبور از مشکلات و افزودن برگ زرین دیگری به کتاب قطور افتخارات ملت ایران باقی مانده است؛ مشروط بر اینکه مردم از این فرصت زمانی باقیمانده استفاده نمایند و پیرامون دو نکته مهم که به آینده خود، فرزندان و میهنشان مربوط میشود، تأمل بیشتری نمایند.
🌀 نکات تحلیلی:
🔸۱- نکته مهمتر اصل حضور در پای صندوقهای رأی برای تعیین مسیر آینده و سرنوشت سیاسی و اقتصادی کشور است. این موضوع زمانی اتفاق میافتد که ما بر تمام القائات و اغواگریهای دعوتکننده به عدم حضور از سوی بدخواهان این ملت پیروز شویم.
🔹 ۲- نکته دوم، شرط کافی برای شرط لازم مشارکت حداکثری، یعنی انتخاب اصلح است. مشارکت بالا و انتخاب مطلوب لازم و ملزوم هماند و این دو باهم مقدمه عبور از مشکلات هستند. انتخاب اصلح درگرو توجه مردم به سه عامل در بین مختصات و خصایص نامزدهای ریاستجمهوری است:
✔️اول رویکرد گفتمانی آنها مبتنی بر اینکه کدامیک اعتقاد تغییر وضعیت موجود با دال اصلی بهرهگیری از داشتهها و ظرفیتهای داخلی را دارد.
✔️دوم کارنامه هر یک از این نامزدهاست؛ باید بهدقت و مبتنی بر تجربیات گذشته آنها بررسی شود که کدامیک جنم مدیریت مشکلات امروز را دارد.
✔️سوم اینکه برنامه نامزدها برای حل مشکلات حال و آینده مردم چیست و اساساً هرکدام چه پاسخ معتبری برای حل مشکلات اقتصادی کشور دارند. اگر وفق بیان حکیمانه رهبری فرزانه انقلاب، مردم این برنامهها و راهحلها را منطقی و معتبر بدانند، یقیناً در افزایش اصل مشارکت آنها نیز مؤثر خواهد افتاد.
🔺نکته راهبردی
شرط اصلی برآورده شدن شروط بالا که به نوبه خود مشارکت بالا و انتخاب اصلح را به دنبال خواهد داشت، این است که نامزدی با رأی کیفی و کمی حداکثری مردم، مأمور به تشکیل دولت تحولآفرین شود که گفتمانش در طول گفتمان ولایت و سیاستهای کلی نظام باشد.
🔰 خصوصیات یک#دولت_مطلوب و #انتخاب_خوب
#انتخابی دولتی تشکیل بشود دارای
✅کفایت باشد
✅مدیریت لازم را داشته باشد
✅باایمان باشد
✅مردمی باشد
✅ معتقد به توانمندیهای داخلی باشد.
✅عملکرد انقلابی داشته باشد.
✅عدالتخواه باشد.
✅ضد فساد باشد.
⭕️ #انتخاباتریاستجمهوری
🔹 #مردم -ملّت ایران- خود را دارند آماده میکنند برای یک #حماسه_بزرگ، برای #انتخابات، با شور و شوق. آنطوری که من میشنوم و اطّلاع پیدا میکنم، بحمدالله شور و شوق انتخابات در سرتاسر کشور در مردم هست؛ مردم خودشان را دارند آماده میکنند. خب این خیلی مهم است؛ این درخشش ملّت ایران در یک حماسهی بزرگ دیگر است.
🔹هر کدام از این #انتخاباتها که شما در آنها شرکت میکنید، یک حماسه است، یک حرکت عظیم مردمی است که جلوی چشمهای مردم دنیا قرار میگیرد؛ #عزّت_ملّت را بالا میبرد، #قدرت_ملّی را افزایش میدهد. انتخاباتها این[جور] است؛ مردمسالاری اسلامی را در مقابل چشم مدّعیان سیاست در دنیا به نمایش میگذارد.
🔹 #مردمسالاری_دینی یا مردمسالاری اسلامی یک اندیشهی نو بود، یک تجربهی نو برای بشریّت بود که بهوسیلهی نظام جمهوری اسلامی و امام بزرگوار عرضه شد؛ این را شما روز جمعه در مقابل چشم مردم دنیا -از سیاستمدار و تحلیلگر و مسئول و مدیر و غیر مدیر و آحاد ملّت- به نمایش میگذارید و نشان میدهید؛ #اهمّیّت_انتخابات این است.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۹۶/۲/۲۷
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
#انتخابات
⭕️ انتخابات #ریاستجمهوری و #شوراها
🔹فضای #آزادی را #جمهوری_اسلامی به ما داد. اگرچه بعضی ناسپاسی میکنند و از همین فضای آزاد استفاده میکنند و آزادی را نفی میکنند. این ناشکری و ناسپاسی است که بعضی میکنند؛ خب بکنند. در کشور بحمدالله فضای آزاد هست، فضای #حضور_مردم هست، و فضای تأثیر #رأی_مردم [هست]؛ در انتخاب مسئول درجهی یک اجرائی کشور که #ریاست_جمهوری است، و همچنین [انتخاب] مدیران شهری که #انتخابات_شوراها است، مردم #رأی دارند، نظر دارند، تصمیم میگیرند؛ این خیلی باارزش است.
🔹ملّتهایی در منطقهی ما که دولتهایشان تحتالحمایهی رژیم ایالات متّحدهی آمریکا هستند، حسرت این را میخورند، غبطه میخورند به حال #ملّت_ایران؛ برایشان یک رؤیا است که بتوانند وارد صحنه بشوند؛ دو نفر، سه نفر، پنج نفر، رقابت کنند بر سر ریاست اجرائی کشور، و بعد #مردم حق داشته باشند یکی از اینها را انتخاب کنند؛ این برای کشورهای منطقهی ما مثل یک رؤیا میماند. این [کار] هر چهار سال یک بار در کشور ما تکرار میشود. مردم وارد میشوند، انتخاب میکنند، تشخیص میدهند، این خیلی باارزش است. این را باید قدر دانست.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۹۶/۲/۲۷
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
#انتخابات
⭕️انتخابات و اَشرافیت
🔹یکی از شاخصههایی که ممکن است مردم برای انتخاب یک کاندیدای ریاست جمهوری مورد اهمیت قرار بدهند این است که افراد منتخب چه طور با مسئله #اسراف و تبذیر برخورد میکنند؟ مردم به زیبایی هر چه تمامتر نگاه میکنند که فلان مسئول کشور، خودشان و نزدیکانشان و وابستگانشان آیا اهل اسراف و ریخت و پاش هستند، یا خیر بلکه خود را مردمی و #ساده_زیست و #همدرد_مردم و خادم و خدمتگذار این مردم قرار میدهند و از درد و رنج این مردم احساس درد میکنند و آرام و قرار ندارند؟ آیا سیر و سلوک و سبک زندگی آنان به سبک #اشرافیگری و تجملگرایی تمایل دارد یا چنین نیست؟
🔹فرزندان آنان کدام دانشگاهها را برای تحصیل خود انتخاب میکنند؟ آیا #نگاهشان به درون است یا به خارج از مرزهای جغرافیایی این سرزمین سیر میکنند؟ اگر این کاندیدا خودش #اسرافگرا باشد چه طور میتواند جلوی اسراف و #حقوقهای_نجومی و امثالهم را بگیرد: «أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ»؛ [بقره،۴۴] کسی که خود اهل عمل نباشد، چطور میتواند ارشادگر باشد؛ «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ»؛ [صف، آیات ۲-۳] اى كسانى كه ايمان آورده ايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد؛ نزد خدا سخت ناپسند است كه چيزى را بگوييد و انجام ندهيد.
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️بهترین شاخصِ #بصیرت (بخش اول)
🔶دیدن دور دست ها در هوای مِه گرفته و یا غبار آلود، توسط چشم های معمولی کار سادهای نیست، اما دیدن جوانب امور و عاقبت آنها در فتنه های ریز و درشتِ جامعه، کاری به مراتب سخت تر است. در فتنه ها ـ که همان فضای مه آلود و غبار زدۀ اجتماعی و سیاسی است ـ تنها افرادی از افتادن در ورطه نابودی و هلاکت نجات می یابند که مسلح به #بصیرت باشند. شـنـاخـت روشـن و یـقـیـنـی از دیـن، تـکـلیـف، پـیـشـوا، حـجـّت خـدا، راه، دوسـت و دشـمـن، حـق و بـاطل، #بصیرت نام دارد.[۱]
💠بهترین راه دستیابی به #بصیرت
🔷برای دستیابی به این ویژگی مهم یعنی #بصیرت، امور مختلفی بیان شده است اما باید توجه داشت که مهمترین راه رسیدن به بصیرت و افزایش آن، همراهی با #ولی_جامعه_اسلامی است. قرآن کریم به همه آحاد مسلمین دستور داده است که «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا أَطیعُوا اللَّهَ وَ أَطیعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُم»[نساء، ۵۹].
🔷مصداق اولیالامر در دوران حضور، حضرات معصومین (ع) هستند و در دوران غیبت نیز امت بدون ولی و سرپرست رها نشده اند. طبق روایات مختلف ـ از جمله روایت عمر بن حنظله[۲] ـ و توقیع شریف صادره از #امام_عصر (عج)[۳]، #فقها اولیاء امت بعد از امام محسوب میشوند و بایستی در #دوران_غیبت به ایشان مراجعه کرد و در دوران کنونی، #ولی_فقیه در رأس همه فقها قرار دارد. #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] پیامهای عاشورا (جواد محدثی) ص۲۵۵
[۲] قال الصادق (ع): « ...من کان منکم ممن قد روی حدیثنا و نظر فی حلالنا و حرامنا و عرف احکامنا فلیرضوا به حکما فانی قد جعلته علیکم حاکما فاذا حکم بحکمنا فلم یقبله منه فانما استخف بحکم الله و علینا رد و الراد علینا الراد علی الله و هو علی حد الشرک بالله»؛ [اصول کافی، ج۱، ص۶۷]
[۳] «و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواه حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجه الله.» [وسائل الشیعه، ج۱۸، ص۱۰۱]
نویسنده: حسین سعدآبادی
منبع: وبسایت راسخون
⭕️ #امام_خمینی(ره)
🔹در دنيای امروز، كه گفته ميشود دنيای صنعت است، رهبران فكری می خواهند #جامعه_بشری را نظير يك كارخانه بزرگ صنعتی اداره كنند؛ در حالی كه جوامع از انسانها تشكيل شده اند، كه دارای بعد معنوی و روح عرفانی است، و #اسلام در كنار مقررات اجتماعی، اقتصادی و غيره، به #تربيت_انسان بر اساس #ايمانبهخدا تكيه ميكند و در هدايت جامعه از اين بعد، بيشتر برای #هدايت_انسان به طرف تعالی و سعادت عمل ميكند. اگر ايمان به خدا و عمل برای خدا در فعاليتهای اجتماعی، سياسی، اقتصادی و ساير شئون زندگی بشر وارد شود پيچيده ترين مشكلات امروزی جهان به آسانی حل ميشود.
📕صحیفه امام، ج ۵، ص ۴۰٧
#امام_خمینی
🔴 دعوای اصلی چیست؟
۱/ بیش از ۱۰۰ سال است که یک جریانی در کشور شکل گرفته که راه پیشرفت را در غرب میبیند. برای پیشرفت و آبادی کشور، هیچ نسخه داخلی و بومی را نمیپذیرد و مدعی است از فرق سر تا ناخون پا باید غربی شویم. این فکر در کشور نهادینه شده. قجریها، محمدرضاشاه و اصلاحطلبان دراین قضیه مشترکند.
۲/ دال فکری این جریانات یک چیز است: " #ما_نمیتوانیم! ما باید دنبالهرو غرب باشیم." حرف اصلیشان تعامل سازنده و ارتباط با دنیا نیست. بلکه میگویند ما باید مطیع و وابسته به غرب باشیم. هر چه آنان گفتند بگوئیم چشم! سپس نسخههای آنان را در کشور اجرا کنیم تا مشکلاتمان حل شود!
۳/تز #توسعه_وابسته راهمین جریانات تئوریزه کردند که باید ازطریق وابستگی به غرب، کشور توسعه پیدا کند! #محمدرضاشاه از همه سرسپردهتر بود! روحانی هم به سمت سرسپردگی درحال حرکت بود وچنانچه همفکرانش دولت رابدست بگیرند هیچ طرح و برنامه ای برای مدیریت کشور ندارند بجز همین مسیر سرسپردگی!
۴/دعوای اصلی ما بااین جریان همین است که آنان میگویند بدون وابستگی به غرب،نمیشود و نمیتوانیم؛ اما ما میگوئیم میشود و میتوانیم! مابقی بحثها حواشی است. در همین مناظرات انتخاباتی دیدید. سال۹۲و۹۶ دیدید. حرفشان همین است: "تحریمها باید رفع بشود". از چه طریقی؟ از طریق "سرسپردگی و تسلیم"!
۵/اماحرف مااین است که میشود و #میتوانیم! در همین مناظرات هم دیدید که نامزدهای انقلابی، طرح میدهند برنامه میدهند. آن هم طرح و برنامه علمی و کارشناسی وواقعبین. طرح و برنامههایی که در میدان و کف زمین طراحی شدند. ما راه رفع تحریمها و خنثی کردن تحریمها را قوی شدن در داخل میدانیم.
۶/دعوای اصلی همین است و مابقی حاشیه است. اصل #تهاجم_فرهنگی همین است که سالها در مغز جوان ایرانی فرو کردند که تو نمیتوانی! باید دنبال غرب باشی، باید به آنان وابسته شوی، باید هر چه گفتند بگویی چشم، باید ماهیت و اصالت ایرانی اسلامیات را فراموش کنی و غربی بشوی تا پیشرفت کنی!
۷/ خلاصه؛ تغییر این فکر و نهادینه کردن عزت نفس ملی واعتماد به نفس ملی شاید یک قرن طول بکشد.دعوای اصلی همین است.
❌ اینکه میبیند اصلاحطلبان مردم راطی سالهای گذشته ذلیل کردند و آنها را برای روغن و پوشک و گوشت و مرغ و مایحتاج اولیه ذلیل و تحقیر کردند همین است! تا بگویند تو نمیتوانی!
🔹"من که میگویم #تهاجم_فرهنگی عدهیی خیال میکنند مراد من این است که مثلاً پسری موهایش را تا اینجا بلند کند. خیال میکنند بنده با موی بلندِ تا اینجا مخالفم. مسألهی #تهاجم_فرهنگی این نیست. البته بیبندوباری و فساد هم یکی از شاخههای %تهاجم_فرهنگی است؛ اما تهاجم فرهنگىِ بزرگتر این است که اینها در طول سالهای متمادی به مغز ایرانی و باور ایرانی تزریق کردند که تو نمیتوانی؛ باید دنبالهرو غرب و اروپا باشی. نمیگذارند خودمان را باور کنیم." رهبر انقلاب، ۱۷/۰۴/۱۳۸۳
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش چهارم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۲)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷د) #ساده_زيستی، دوری از تجملات و تشريفات؛ چنانکه امام خمینی (ره) بارها این مساله را مورد تاکید قرار داده و در مورد مسئولان می فرمودند: «آخرين نکته ای که در اينجا ... بايد از باب تذکر عرض کنم و بر آن تاکيد نمايم، مساله #ساده_زيستی و #زهد_گرايی ... است ... و از گرايش به تجملات و زرق و برق دنيا دون شان .... و اعتبار نظام جمهوری اسلامی ايران است پرهيز کنند و بر حذر باشند.»[۱]
🔷ه) #تخصصوتعهد که امام راحل (ره) همواره بر آن تاکید داشته و می فرمودند: «دولت بدون گزينش #اشخاص_متعهد و #متخصص در رشتههاى مختلف، موفق نخواهد شد و دولتمردان در گزينش همكاران، به #كاردانى و #تعهد آنان و بهتر خدمت كردن آنها به كشور، و در منافع ملت بودن آنان تكيه كنند، تا در پيش حق تعالى و ملت رو سفيد، و در امور موفق باشند، نه براساس دوستى و آشنايى و حرف شنوى. ...اين رويّه موجب ناكامى در خدمت به كشور است.»[۲]
🔷و) #حمايتازمحرومان و مستضعفان و حتی الامکان برخاستن از میان قشر مستضعف و طبقه پائين جامعه، تا بتواند از محرومان و مستضعفان حمايت کند و به فکر آنها باشد و به وضع معيشت آنها رسيدگی کند. پيامبر اسلام (ص) هم به پيروان خود توصيه ميکردند که از مستضعفان حمايت کنند و همچنين در يک روايتی از امام صادق(ع) آمده است که يکی از خصلت های مهم سلمان فارسی، آن بود که مستمندان و مستضعفان را دوست ميداشت و مجالست با آنان را بر مجالست با ثروتمندان ترجيح ميداد.[۳]
امام خمينی (ره) هم بر حمايت از محرومان و مستضعفان تاکيد ميکردند و در اين مورد فرموده اند: «توجه داشته باشند #رئيس_جمهور و وكلاى مجلس از طبقهاى باشند كه محروميت و مظلوميت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فكر رفاه آنان باشند».[۴] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] صحيفه امام، ج۲۰، ص۳۴۲
[۲] صحيفه امام، همان، ج۱۹، ص ۱۵۷ و ۱۵۸
[۳] بحارالانوار، ج۲۲، ص۳۲۷
[۴] وصيتنامه سياسی الهی امام(ره)
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش ششم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم.
💠حفظ و تقویت امنیت و اقتدار کشور (۲)
🔷شرکت پر شکوه مردم در #انتخابات عامل حفظ کشور و #مصونیت_آفرین در برابر توطئه ها و آسیب های پیش رو خواهد بود. همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: «حضور شما [مردم] در پای صندوقهای رأی بارزترین مظهر حضور مردمی است و این پشتوانه انقلاب و کشور است. کسانی که با اخبار سر و کار دارند، می بینند که مراکز سیاسی دنیا از گوشه و کنار سر بلند میکنند،
🔷و میگویند ما نگران #انتخابات ایران هستیم و مسائل انتخابات ایران را پیگیری می کنیم؛ این به همین خاطر است، نگاه می کنند تا ببینند آیا مردم در صحنه حضور دارند یا نه؛ اگر دارند، مثل گذشته نمی شود با این نظام کاری کرد؛ اگر حضور مردم ضعیف شود، آن وقت استنتاج می کنند، که بین مردم و نظام فاصله افتاده است؛
🔷در این صورت راه را برای دخالت و سلطه و پنجه انداختنِ دوباره بر کشور هموار می بینند؛ از این جهت متوجّه انتخاباتند. پس اهمیت اوّلِ انتخابات بهخاطر این است که #انتخابات #سنگر_کشور است؛ #حضور_مردم در پای صندوقهای رأی، #مصونساز #سرنوشت_ملت و مردم است و #دشمن را از تعرّض و تجاوز و پُررویىِ بیشتر باز می دارد».[۱] #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] بیاناتدرخطبهنمازجمعه ۸۲/۱۱/۲۴
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش پنجم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۳)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷ز) داشتن #عزم_جدی برای ریشه کنی فقر و فساد، چنانکه مقام معظم رهبری در تبیین #فرد_اصلح به این موضوع اشاره کرده و اینگونه می فرمایند: «#اصلح يعنى كسى كه براى #ريشهكنىفقروفساد عزم جدى داشته باشد؛ كسى كه به حال #قشرهاى_محروم و مستضعف دل بسوزاند؛ كسى كه به ترقى و پيشرفت كشور و هم توسعه اقتصادى و غير اقتصادى بينديشد؛ ...كسى كه به فكر #معيشت_مردم، #دين_مردم، #فرهنگ_مردم و #دنياوآخرتمردم باشد. كسى كه بتواند اين بارِ عظيم (مسئولیت) را بر دوش بگيرد.»[۱]
💠طبیعی است کسی که این ملاکها و ویژگیها را مطالعه میکند، به جای اینکه به دنبال شعارهای هیجانی و احساسی و ملاک های تصنعی، همچون تعصبات قومی و قبیله ای باشد، در میان کاندیداها به دنبال کسی میگردد که #دلسوز_محرومین و مستضعفان بوده و واقعاً به دنبال ریشه کنی فقر و فساد باشد که این مهم از طریق بررسی برنامه ها، عملکرد گذشته، بررسی اطرافیان و ... تا حد زیادی قابل تشخیص است.
💠همچنین از منظر مقام معظم رهبری #فرد_اصلح کسی است که به فكر معيشت، دين و فرهنگ مردم باشد، و دارای ويژگی های كارآمدی، توانايی، شادابی و نشاط، كفايت، علاقمند مبارزه با فقر و فساد و تبعيض، مردمی بودن، مؤمن به هدف های انقلاب و استقلال و پيشرفت كشور، شناخت وظايف و عمل به آن، با قوت و اقتدار، با حوصله، اهميت دادن به امنيت، هوشمندی، با تدبير و مصمم، توان اشتغال زايی بالا و با همت باشد.[۲]
💠از لحاظ بينش بايد معتقد به مبانی نظام باشد و در اين خط و مسير، مديريت و برنامه ريزی هاي خود را تنظيم، اعمال و اجرا نمايد و بايد اصلاحات در مديريت او اصولگرايانه باشد و از تقليد و پيروی از الگوهای غرب، كه منجر به سلطه آنان و نتيجه ندادن و عبث شدن فعاليت ها ميگردد بپرهيزد و به عنوان يكی از مسئولين بايد همواره پاسخگوی ملت باشد.[۳] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] بياناتدرديدارمردم جیرفت ۸۴/۲/۱۷
[۲] روزنامهجوان ۸۴/۳/۱
[۳] سخنان رهبر انقلاب كيهان ۸۴/۲/۲۰
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش سوم)
🔶برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
2⃣ #بصیرت_بخشی (۱)
🔴لزوم #بصیرت_بخشی به مردم، به منظور #انتخاب_درست از طریق بیان #ملاکهای_اصلح که در این راستا، هم ملاک ها و معیارهای دینی انتخاب اصلح موجود است و هم دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که به اعتقاد ما بهترین ملاک ها را ارائه می دهند. به عنوان نمونه در منابع دینی ملاک های مختلفی برای #انتخاب_اصلح مطرح شده است که به برخی از آنها اشاره می شود:
🔷الف) #تقوا که يکی از شرايط #رياست_جمهوری و به عبارت بهتر يکی از معيارها برای #انتخاب_اصلح است. #امام_علی (ع) در نامه به مالک اشتر به مسئله #تقوا تاکيد دارند و فرموده است: «امره بتقوی الله»؛[۱] البته #تقوا با تمام ابعاد آن. به عنوان مثال وقتی کانديدايی در معرفی خودش و همچنين در زمان #تبليغات_انتخاباتی رعايت کند و به ديگر کانديداها تهمت نزند، و در چارچوب حرف بزند و وعده و وعيد ندهد، و خلاصه #تقوای سياسی، اجتماعی و... داشته باشد، يکی از #بهترين_ملاکها برای انتخاب میباشد.
🔷ب) #ولايتپذيربودن، همانطور که #امام_علی علیه السلام فرموده است: «و والی الامر عليک فوقک»؛ [نهج البلاغه، نامه ۵۳، ص ۳۲۶] و بر این اساس #رئیس_جمهور بايد از اول تا آخرين روز زمان رياست جمهوری اش از #ولی_فقيه اطاعت کند.
🔷ج) داشتن روحیه #قانون_پذیری: چنانکه امام خمینی (ره) بارها بر این موضوع تاکید کرده و معتقد بودند: «در اسلام #قانون است. همه تابع قانونند و قانون هم قانون خداست. قانونی است که از روی #عدالت_الهی پيدا شده است. قانونی است که قرآن است، قرآن کريم است و سنّت رسول اکرم(ص) است. همه تابع او هستيم و همه بايد روی آن ميزان عمل کنيم. فرقی ما بين اشخاص نيست در قانون اسلام، فرقی ما بين گروه ها نيست».[۲] #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] نهج البلاغه (ترجمه دکتر شهيدی) نامه۵۳ ص۳۲۵
[۲] صحيفه امام، ج۹ ص۴۲۵
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️بهترین شاخصِ #بصیرت (بخش دوم و پایانی)
🔶دیدن دور دست ها در هوای مِه گرفته و یا غبار آلود، توسط چشم های معمولی کار سادهای نیست، اما دیدن جوانب امور و عاقبت آنها در فتنه های ریز و درشتِ جامعه، کاری به مراتب سخت تر است. در فتنه ها ـ که همان فضای مه آلود و غبار زدۀ اجتماعی و سیاسی است ـ تنها افرادی از افتادن در ورطه نابودی و هلاکت نجات می یابند که مسلح به #بصیرت باشند. شـنـاخـت روشـن و یـقـیـنـی از دیـن، تـکـلیـف، پـیـشـوا، حـجـّت خـدا، راه، دوسـت و دشـمـن، حـق و بـاطل، #بصیرت نام دارد.[۱]
💠اهمیت همراهی با «ولیّ»
🔷اهمیت شناخت و همراهی با امام و ولی جامعه، تا بدان حد است که در روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) نقل شده است: اگر کسی بمیرد و #امامزمانخود را نشناسد، همانند کسی است که به #مرگ_جاهلیت مرده است.[۲] تعبیر دقیق «مرگ جاهلیت» می تواند نشانگر مطالب بسیاری باشد، اما در این نوشتار، بحث «#بصیرت در پرتو همراهی با امام و #ولی_جامعه» مد نظر است.
🔷نبی اکرم (ص) به صراحت میفرمایند پیمودن مسیر و گذران زندگی بدون #امام، سرنوشت محتوم مرگ جاهلی را به دنبال دارد. این معنا در کلام امیرالمومنین (ع) به صراحت آمده است. ایشان در فرازی از بیانات خود میفرمایند: «هیچ کس از شیعیان به #بصیرت نمیرسند، مگر اینکه با شناخت من به نورانیت برسند، پس هنگامی که مرا به این مقام شناختند بطور تمام و کمال #بصیرت یافته اند... »[۳]
🔷همانگونه که بیان شد در فقدان حضور مبارک حضرات معصومین این #علماء_دین و فقهای عظام ـ و در رأس آنها #ولی_فقیه ـ هستند که راهنمایی و هدایت جامعه را بر عهده دارند. در روایتی از امام محمد باقر (ع) در وصف علماء ربانی آمده است: «#عالم مانند کسی است که به همراه خود شمعی دارد که بوسیله آن ظلمت جهل و حیرت از بین می رود و هر کس که به نور آن روشنی یافت، از حیرت خارج شده و از جهل نجات می یابد.»[۴]
🔷همچنین #همراهیباامام مصداق بارز #تقوای_الهی است و خداوند در قرآن کریم فرموده است: «وَ مَن یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا»؛ [طلاق،۲] و «إَن تَتَّقُواْ اللّهَ یَجْعَل لَّکُمْ فُرْقَانًا»؛ [انفال، ۲۹] یعنی در پرتو رعایت #تقوا ـ که اشاره شد یکی از مظاهر اصلی و محوری آن، همراهی با امام و ولی جامعه است ـ خداوند راه را می نمایاند و مانع از افتادن به ورطه گمراهی و ضلالت میشود.
🔷اساسا در سایه همراهی با امام و #ولی_جامعه، غبارها زدوده شده و #حق و #باطل روشن می شود و این فضای روشن و بی غبار، زمینه را برای تصمیم و اقدامات متناسب توسط مردم فراهم می آورد و همین کنش و واکنش امام و امت، می تواند بهترین شاخص برای #بصیرت باشد.
پی نوشتها
[۱] پیامهای عاشورا (جواد محدثی) ص۲۵۵
[۲] بحارالانوار، ج۲۳، ص۹۴
[۳] همان، ج۲۶، ص۷
[۴] الإحتجاج، ج۱، ص۱۷
نویسنده: حسین سعدآبادی
منبع: وبسایت راسخون
#بصیرت