✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫
مطابق #محاسبات_نجومی
📅 #تقویم_اسلامی_و_نجومی_یکشنبه
19 اردیبهشت 1400 هجری شمسی
26 رمضان الکریم 1442 هجری قمری
9 می 2021 میلادی
🌸 اذکار روز یکشنبه :
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت.
🌸 یکشنبه 26 ماه قمری برای امور زیر خوب است:
🔹 امور کشاورزی
🔹ساخت و ساز
🔹برای طلب معاش
🔹خرید و فروش و تجارت
🔹دیدار بزرگان و صاحب منصبان
🔹آغاز تعلیم و تعلم یادگیری
🔹صدقه دادن امروز منفعت و ثواب بسیار دارد.
❌مسافرت مکروه است. درصورت ضرورت با صدقه باشد .
❌ از عقد و ازدواج هم پرهیز شود.
🌹 نوازدی که امروز به دنیا بیاید مبارک است و عمرش دراز باشد ان شاالله. و متوسط الحال باشد .
✂ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ،خوب است و موجب موجب رها شدن از بلا ، توانگری و سلامتی می گردد.
♦️#خون_دادن یا #حجامت در این روز ماه قمری، خوب است و موجب رفع علت بیماری و خلاصی از درد و مرض است.
💢️این یکشنبه برای #نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) مناسب است.
🚫 یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
🚫 یکشنبه برای #بریدن_دوختن ، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
💢 وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت 12 و بعداز ساعت 16 عصر تا مغرب.
#اوقات_شرعی_به_افق_تهران:
🔹 اذان صبح: 28 : 04 🔹طلوع آفتاب: 04: 06
🔹اذان ظهر: 01 : 13 🔹غروب آفتاب: 58 : 19
🔹اذان مغرب: 17 : 20 🔹نیمه شب شرعی: 13 : ..
💫ذات الکرسی عمود 7:44
❣دعا در زمان ذات الکرسی مستجاب است.
🔴ذات الکرسی مخصوص روز #یکشنبه است
✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫
#سیره_شهدا
#شهید_محمد_بلباسی
#دائم_الوضو
💠 اردوی جهادی بودیم ساعت نه صبح بود که به روستای تلمادره رسیدیم.
🔻 به خاطر باریدن برف هوا به شدت سرد بود.
🔷 متوجه شدم که محمد بلباسی در حال باز کردن بند پوتین است.
🔶 با تعجب پرسیدم : چکار می کنی؟
🔷 گفت : می خواهم وضو بگیرم.
🔶 گفتم: الان نه صبح، چه وقت وضو گرفتنه؟! اونم توی این سرما؟!
🔷 محمد وضو گرفت و همینطور که داشت جورابش را می پوشید گفت:
👈علامه حسن زاده میگه: تموم محیط زیست و تموم موجودات عالَم مثل گیاهان و دریاها همه پاکن و مطهرن، پس ما هم که داریم به عنوان یک موجود زنده روی این کره خاکی راه می ریم باید پاک و مطهر باشیم و به زمین صدمه نزنیم.
✍🏻 راوی: علیرضا نوروزی دوست شهید مدافع حرم محمد بلباسی
📚 برای زین أب، ص ١۶۶
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📖 رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله:
🔻 أكثِرْ مِن الطَّهورِ يَزِدِ اللّه ُ في عُمرِكَ ، و إنِ استَطَعتَ أن تَكونَ بِاللَّيلِ و النَّهارِ على طَهارَةٍ فافعَلْ ؛ فإنَّكَ تَكونُ إذا مُتَّ علَى الطَّهارَةِ شَهيداً؛
🍃 فراوان وضو بگير تا خداوند عمر تو را زياد گرداند. اگر توانستى شب و روز با طهارت باشى اين كار را بكن ؛ زيرا اگر در حال طهارت بميرى، شهيد خواهى بود. (الأمالي للمفيد،۶۰/۵)
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
✨واقعا مهم است که انسان بتواند در اوج عصبانیت خودش را کنترل کند خیلی ها را میشناسیم که با وجود ایمنی ظاهری اما در زمان عصبانیت هیچ کس نمی تواند مانع آنها شود اما ابراهیم...
✅ از دست یک شخص مشکوک در میان رزمندگان خیلی عصبانی شد. شنیده بود گناه زشتی انجام داده و از محل استقرار رزمندگان رفته. ابراهیم اسلحه را برداشت سوار موتور شد و رفت. با خودم گفتم حتماً با او برخورد تندی خواهد داشت.
ساعتی بعد برگشت بدون اینکه کاری کرده باشد. ابراهیم گفت: با خودم فکر کردم که من نباید زود عصبانی شوم، اگر گناهی مرتکب شده باید دادگاه بررسی و قضاوت کند برای همین برگشتم.
خشمگین شدن و در خشم تصمیم گرفتن کار درستی نیست چرا که خداوند می فرماید:
الَّذِينَ يُنْفِقُونَ فِي السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ وَالْكَاظِمِينَ الْغَيْظَ وَالْعَافِينَ عَنِ النَّاسِ ۗ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ:همانان که در آسایش و (زمان) تنگدستی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست دارد. ( آل عمران /134)
📚 خدای خوب ابراهیم
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
#سیره_شهدا
✨مجید،خيلي دلسوز محرومان و مستمندان بود. گاهي ميشد پول توي جيبش را ميبخشيد و جيبش خالي ميشد يا يك خانواده مستمند را شناسايي ميكرد و ميآمد و كابينتهاي خانه را باز ميكرد و به من ميگفت: تو چقدر قند داري يا چقدر برنج داري. خيليها هستند كه به نان شبشان محتاجند.
✨من ميفهميدم كه منظورش بخشيدن بخشي از اين اقلام به مستمندان است. بعد من را همراهش ميبرد و دو نفري به در خانه آنهايي كه شناسايي كرده بود ميرفتيم و مخفيانه كمكشان ميكرديم. مجيد دغدغه محرومان را داشت و دلسوزي و كرامت توي دلش بود.
✍روایتی از مادر #شهید_مجید_سلمانیان
#شهدای_روحانی
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
#ما_محتاجیم
(در #ماه_مبارک_رمضان ) ازهمه بالاتر این است که #انسان خودش را #اصلاح کند، ما محتاج به اصلاح هستیم، محتاج به #تهذیب_نفس هستیم، تا آن دم آخر ما محتاجیم.
#پیغمبرها هم محتاجند؛" انبیای بزرگ هم محتاجند، منتها آنها احتیاج خودشان را فهمیده اند و دنبالش #عمل کرده اند، و ما از باب اینکه #حجاب داریم نتوانستیم بفهمیم و به تکالیف خودمان عمل نکردیم.
( #صحیفه_امام، ج 18، ص 480، خرداد63)
#ام_المؤمنین_خدیجه_کبری
#پویش_خانه_قرآنی_ما
#هرخانه_یک_جلسه_قرآن
#ماه_مبارک_رمضان