فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️روح الله زم تیر ماه سال ۹۷ : ما به نتیجه رسیدیم بریم پشت روحانی، ما با تحلیل این کارو کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جریان کلید روحانی چی بود⁉️
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام ره تکلیف انتخابات ۱۴۰۳ را تعیین کردند: تکرار نکنیم...
🔹امام خمینی (رحمةاللهعلیه)
١١ تیر ١٣۶٠
28.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیتم_تصویری | مردم پای کشورمان ایستاده اند✌️🇮🇷
#کابینه_90میلیونی
#رای_به_جمهوری_اسلامی
🇮🇷 @Tabyingonabad
32.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیتم_تصویری
❤️به عشق ایران
🌹حضور پرشور مردم جهت شرکت در انتخابات
#رای_به_جمهوری_اسلامی
🇮🇷 @Tabyingonabad
✋
فایل صوتی جعلی منتشر شد
🔺 دستگاههای امنیتی توهین ساختگی به میلیونها ترک زبان را پیگیری کنند
🔹حامیان پزشکیان در اقدامی ناشیانه اقدام به نشر یک فایل صوتی مجهول کرده تا ادعا کنند که عضوی از ستاد جلیلی با عبارت نامناسبی به مسعود پزشکیان توهین کرده است.
🔹این فایل که هیچ نشانهای بر اصالت آن وجود نداشته و به احتمال قوی ساخته حامیان پزشکیان است، نشان میدهد که این افراد حاضرند برای یک مشت رای بیشتر، به جمعیت میلیونی ترک زبان کشور توهین کنند.
🔹با توجه به محتوای توهین آمیز این کلیپ که مستعد تحریک گسلهای قومیتی کشور است، لازم است نهادهای امنیتی مسأله را به طور جدی پیگیری کنند.
🔹 بابت بازنشر این خبر غیراخلاقی از هموطنان ترکزبان پوزش میطلبد.
هتل جلیلی .....شما هم دعوتید
عکس یواشکی که بچههای ستاد گرفتن، اگرچه او راضی نیست
فقط اون پای مصنوعی که از خستگی سفرهای استانی درش آورده و گذاشته کنار درب!😔
✅ @yaran_jalili
🔹شنبه هفته آینده ساختمان ریاست جمهوری یا دوباره هتل و استراحتگاه تیم روحانی است یا مرکز دیدبانی پیشرفت و آبادانی.
از شنبه کشور یا دوباره معطل است
یا کارگاه تولید و سازندگی.
این پیشبینی نیست. تجربه است.
این اتفاق نیست. انتخاب است.
اثر انتخاب خود را بپذیریم و بعدا از آن فرار نکنیم.
اگر رای دادیم و وضعیتی بدتر از دولت روحانی برامون ایجاد شد، تقصیر نظام و رهبری نندازیم، خودمون مقصر هستیم که اینطور رای دادیم.
#انتخاب_اصلح #جلیلی
✅ @yaran_jalili
⭕️ #فوری #مهم| قابل توجه تمامی هواداران و حامیان دکتر جلیلی از جمله کسانی که تا کنون موفق به رای دادن نشدن:
*همین* *الان زمان طلایی برای حضور پای صندوق های رای *
🔸جریان رقیب در تلاش است با سازماندهی حامیان خود پای صندوقهای رای در این ساعات ها، جو اقبال عمومی به دکتر جلیلی را که از صبح شاهدش هستیم تغییر دهد.
🔸حضور به همراه یکی از دوستان یا آشنایان در این ساعت ها و صحبت با مردمی که برای رای دادن می آیند توصیه می شود.✌️
🔹*در خانه نمانید *
#سعید_جلیلی
✅@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 آرام باشید
سخنان آرامش بخش مقتدایمان، امام امت آیت الله خامنه ای(حفظه الله)
♦️این مملکت صاحب دارد و هر چه مقدر شود به مصلحت کشور بوده است.
ولیعصر (عج) حافظ این کشور است، نائب ولیعصر هست.
♦️ان شاءالله هر چه به خیر و صلاح و مصلحت کشور هست رقم خواهد خورد
و باز هم صحبتهای حکیمانه آن پیر فرزانه دلهایمان را آرام می کند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
به تو افتخار میکنیم مرد.
از اینکه به تو رأی دادیم،
برایت تلاش کردیم،
در کنارت وقت گذاشتیم پشیمان نیستیم.
تو متهم به فساد نبودی، نه خودت، نه اطرافیانت،
تو برای گرفتن رأی مردم دروغ نگفتی،
تو برای بیرون آمدن نامت از صندوق،
وعدههای پوچ ندادی،
تو تجارت ترس نکردی،
ما از راهی که با تو طی کردیم،
پشیمان نیستیم و همچنان به آینده امیدواریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 اگر نگران نتایج انتخابات هستید،
از شهید آوینی عزیز بشنوید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چند نکته درباره بحثهای احتمالی طرفداران قالیباف و جلیلی
طرفداران آقای قالیباف میگن اگر جلیلی دور اول کنار رفته بود به نفع قالیباف، تو دوقطبی دور دوم بین قالیباف و پزشکیان، قالیباف پیروز میشد. این کاملا اشتباهه به چند دلیل:
1️⃣ این دوستان از کجا اینو میگن؟ از نظرسنجیهای دور اول. همون نظرسنجیهایی که همش غلط از آب دراومد. همون نظرسنجیهایی که رأی آقای قالیباف و جلیلی رو نزدیک هم و حتی برخیشون قالیباف رو بیشتر نشون میداد. همه نظرسنجیها مشارکت رو با اختلاف ده درصدی اشتباه نشون دادن.
مهمترین اشتباه نظرسنجیها درنظر نگرفتن مسائل #قومیتی بود. در دو قطبی قالیباف و پزشکیان در شهرهایی آذریزبان هیچ فرقی بین جلیلی و قالیباف نبود، چون اونها به همشهری خودشون یعنی پزشکیان رأی میدادن و این اختلاف چندمیلیونی رو هیچ جوره قالیباف نمیتونست جبران کنه
2️⃣ پس مساله دوقطبی اصلا قابل اعتنا نیست. وقتی دوقطبی دیگه مطرح نباشه، تحلیلهای این دوستان اشتباهه. ضمنا در اجماع باید کسی که رأی کمتری داره بره کنار نه کسی که رأیش سه برابر اون یکیه. آقای جلیلی وقتی ۹ میلیون رای داره، جذب اون ۳ میلیون آقای قالیباف خیلی راحتتره براش تا اینکه بره کنار و بخواد اون ۹ میلیون رو قانع کنه تا برن سمت آقای قالیباف با ۶ میلیون رای کمتر. اینکه فکر کنیم همه آراء جلیلی کامل میرن سمت قالیباف یک اشتباه محضه. اگه بگن نظرسنجیها اینو میگن، این درست نیست. چون نظرسنجیها دیگه قابل اعتنا نیستن. درضمن این دوستان رأیهای منفی قالیباف رو اصلا حساب نمیکنن. رایهای منفی قالیباف از جلیلی بیشتره
👈پس انتقال ۹ میلیون رأی خیلی سختتر از انتقال ۳ میلیون رای هستش. جلیلی اگه انصراف میداد بزرگترین اشتباه رو انجام داده بود چون مشارکت کمتر میشد و احتمالا دوراول پزشکیان برنده میشد با مشارکت سیوچند درصدی که واقعا آبروریزی بود.
3️⃣ اما اگه قالیباف کنار میرفت احتمال زیاد بازهم میومدیم دور دوم. خیلیا گفتن اگه انصراف میداد دور اول پزشکیان میشد، این غلطه. چون باید نصف آراء ماخوذه رو میاورد و چون آراء ماخوذه بالای 24 میلیون بود، پزشکیان باید بالای 12 میلیون رای میآورد یعنی باید بیش از 2 میلیون رأی قالیباف به سبد رأی پزشکیان اضافه میشد که خیلی بعید بود. چون اکثر آراء قالیباف انقلابیهایی بودن که به حرف علما و مداحا گوش دادن و بین این 3 میلیون خیلی رأی خاکستری وجود نداشت. پس اینکه یه عده گفتن قالیباف ایثار کرد وگرنه پزشکیان دور اول رئیس جمهور میشد اشتباهه. غیرممکن بود چنین چیزی.
🔻ونکتهی مهمتر اینکه بسیاری از مرددین بین قالیباف و جلیلی آخرش به جمعبندی نرسیدن و رأی ندادن. اصلا یکی از دلایل کم بودن مشارکت دور اول همین مسأله بود. اگه قالیباف میرفت کنار این مرددین به جلیلی رأی میدادن و رقابت با پزشکیان نزدیک میشد و چه بسا جلیلی دور اول پیروز میشد که بستگی به آراء باطله داشت.
پس بطور خلاصه:
🔻در صورت انصراف جلیلی و با عدم انتقال 9 میلیون رای به قالیباف، احتمالا پزشکیان با مشارکت سی و چند درصدی رئیس جمهور بود
🔻 اگه قالیباف کنار میرفت، قطعا پزشکیان دور اول رئیس جمهور نمیشد و شاید جلیلی رئیس جمهور میشد و شاید مثل الان به دور دوم منتقل میشد
پس اگه کسی بخواد طلبکار باشه جلیلیه نه قالیباف. ولی بنظر من هیچکدوم نباید طلبکار باشن، چرا؟ چون دور دومی که الان رقم خورد و مشارکت رو به 50 رسوند از همه چی مهمتر بود. اینکه مشارکت حدود 40 باشه و حتی زیر 40 باشه و رئیس جمهور انقلابی انتخاب شه خیلی مطلوب نیست. چون رهبری مشارکت براش مهمتره و دور اول واقعا راضی نبودن. دنیا جمهوریت ایران رو میبینه اول، بعد رییس جمهور رو.
✅ پس در گزینههای ممکن شکست جبهه انقلاب، این بهترین حالت ممکن بود که جلیلی و پزشکیان بیان دور دوم و مشارکت بیاد حدود 50. و بدترین حالت ممکن انصراف جلیلی و مشارکت زیر 40 درصدی و برنده شدن پزشکیان بود.
در یک حالت احتمال برنده شدن جبهه انقلاب وجود داشت که قالیباف انصراف بده یکی دوروز قبلش، و پرقدرت بیاد پشت جلیلی و اتحاد خیلی خوبی شکل بگیره و مرددهایی که رأی ندادن بخاطر عدم اجماع هم رأی بدن و با مشارکت 41_42 درصدی، جلیلی پیروز بشه
ولی بنظرم آقا مشارکت 50 درصدی براش مهمتر بود. پس همین حالتی که اتفاق افتاد بهترین اتفاق ممکن بود. نه باید قالیباف رو سرزنش کرد نه اقای جلیلی رو. آقای جلیلی که اصلا بهجز این کاری نمیتونست بکنه و نباید میکرد. انصراف یعنی پشت کردن به ۹ میلیون رأی و رسیدن به بدترین نتیجه.
یه نکته هم بگم. فرضا قالیباف میومد دور دوم، قطعا بازهم میباخت، چون قومیت اینجا زورش خیلی زیادتر از دوقطبی بود. بله دوقطبی کمتری شکل میگرفت وبا مشارکت کمتری میباخت. که بازم خوب نبود مشارکت بیادپایین
الان وقت اختلاف نیست
هم جلیلی نباید میرفت کنار
هم طرفداران قالیباف زحمت کشیدن این هفته🙏
🔹نظرسنجیها در تخمینِ میزان مشارکت دور دوم انتخابات ریاست جمهوریِ ۱۴۰۳ چه قدر خطا داشتند؟!
(به ترتیب کمترین خطا)
▪️مشارکت نهایی: حدود ۵۰٪
🔹پرسش: ۴۸٪
🔻درصد خطا: ۲٪
🔹مرکز پژوهش مجلس: ۴۷٪
🔻درصد خطا: ۳٪
🔹آرا: ۴۶٪
🔻درصد خطا: ۴٪
🔹شناخت: ۴۵٪
🔻درصد خطا: ۵٪
🔹ایسپا: ۴۵٪
🔻درصد خطا: ۵٪
🔹متا: ۴۳٪
🔻درصد خطا: ۷٪
🔹بینا سازمان تبلیغات: ۳۸٪
🔻درصد خطا: ۱۲٪
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدید بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم.
باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد.
روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهای ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشند که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسند و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشند، ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که در از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند.
هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است.
این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود را بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند.
ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود.
ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
🖊مهدی جمشیدی
@ammaar_gonabad
9.69M
💥تحلیل نتایج انتخابات ۱۵ تیر
➖چه کسی پیروز انتخابات شد؟
➖چطور از این شکست پلی بسازیم برای پیروزی بعدی ؟
➖نقاط ضعف جبهه انقلاب چه بود؟
➖چطور رئیس جمهور منتخب را یاری کنیم؟
شیخ_قمی
@ammaar_gonabad
پیش بینی ریزش شدید دلار از روی ریزش رمز ارز تتر (دلار پایه)
👇👇
(ما هم اصلا نمیدونیم که بازار دست کیه که با بازی قیمتها افکار مردم رو کنترل میکنه)
@ammaar_gonabad