4_401644107203608591.mp3
1.22M
#دعای_عهد
👆👆
🌹 دعای عهد
با صدای ملکوتی استاد فرهمند
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
بهترین مسیر زندگی مهدوی در دعای عهد ترسیم شده است، به همین دلیل خواندن این دعا در هنگام صبح بسیار تاکید شده است. امام خمینی (ره) خود این گونه بودند و در اواخر عمر شریفشان به یکی از نزدیکانشان مرتب می فرمودند:« صبح ها سعی کن این دعا را بخوانی چون در سرنوشت (عاقبت به خیری) دخالت دارد
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
راهکارهای موفقیت در حفظ
قسمت1⃣
✳️اخلاص
✍برای حفظ قرآن، از همان ابتدای کار، نیت خود را رضایت پروردگار قرار دهید و هدفتان از فراگیری و حفظ قرآن، تنها خشنود کردن خداوند باشد، و امیدوار باشید که این عمل مسبّب رستگاری و راه بردن شما به بهشت برین الهی است.
✨بی دلیل نیست که خداوند نیز به همین منظور نسبت به بندگان خود محبت داشته و خطاب به آنانی که در این راه قدم میگذارند و تلاش میکنند میفرماید: «کتابی است که از سوی خداوند پیروزمند فرزانه، فرو فرستاده شده است. کتابی آسمانی را به راستی و درستی بر تو نازل کردهایم، پس خداوند را در حالی که دین خود را برای او پاک و پیراسته میداری بپرست».(سوره زمر، آیات 1و2)
«بگو فرمان یافتهام که خداوند را -در حالی که دینم که برای او پاک و پیراسته میدارم- بپرستم، و فرمان یافتهام که نخستین مسلمان(این امت) باشم».(سوره زمر10و11)
✅شکی نیست که هر کس که قرآن قرائت میکند، علاوه بر اجر معنوی، در این دنیا نیز پاداش خود را میگیرد و دستش به گناه آلوده نخواهد شد.
🔷کانال آموزش حفظ وتجویدقرآن👇
@amozeshtajvidhefzquran
فنون بازیابی محفوظات
روند شکل گیری و یادآوری حفظ، کمی پیچده است و ما اگر با این روند (مکانیزم) آشنا نباشیم، توانایی استفاده از حداکثر ظرفیت حافظه خود را نخواهیم داشت. وقتی شما اطلاعاتی را به حافظه خود می سپارید و در اصطلاح آن را حفظ می کنید، برای بازیابی و فراخوان آن از ذهن، فعل و انفعالات خاصی صورت می گیرد، تا این فرایند به صورت کامل و سالم انجام پذیرد، در این راه عوامل مخالف و مخلّی نیز وجود دارند که مانع بازیابی محفوظات شده و فراخوان حفظ از حافظه به خوبی انجام نمی شود، با این توصیف اگر هنگام قرائت قرآن از حفظ، گاهی سوره، جزء یا صفحه ای را خیلی خوب و گاهی خیلی بد می خوانید، باید به ریشه یابی علّت آن و عوامل مخالف و مخلّ بپردازید، تا با رفع آنها بتوانید از حُسنِ حفظِ عالی تر بهره مند شوید.
بعضی از این عوامل عبارتند از:
1- عدم تمرکز: برای همه حافظان قرآن در بعضی از مواقع، این مطلب رُخ داده گاهی آیاتی را که کاملاً مسلط بوده و بدون اشتباه می خوانده اند، را با تکلّف و خطای بسیار خوانده، اما همین آیات را در زمان دیگر بسیار خوب و عالی به یاد آورده و تلاوت کنند. این مسئله در موقعیتی اتفاق میافتد که شخص، از تمرکز کافی برخوردار نیست، او نمی تواند ذهن خود را بر روی محفوظاتش متمرکز کند.
البته توجه کنید، تمرکز داشتن فقط به این معنا نیست که شما به هیچ چیز فکر نکنید، معنای تمرکز حواس این است که شما با علاقه بر روی مطلب خاصی، تمام حواس خود را متمرکز کنید، لذا وقتی فردی برای خواندن محفوظات خود می نشیند، علاوه بر آنکه نباید به هیچ مطلبی غیر از مرور فکر کند، بلکه باید شوق و اشتیاق به مرور را هم داشته و ذهنش بر روی حفظ متمرکز باشد. پس اگر شما در آن هنگام علاقه ای به مرور ندارید، مرور را به ساعتی بعد موکول کنید تا تمرکز لازم حاصل شود.
بله، دور بودن از آشفتگی های درونی مثل: نگرانی، غم، خوشحالی زیاد، گرسنگی، تشنگی و ... خصوصاً اشتغال ذهن به مطلب خاصی غیر از حفظ و آشفتگی های بیرونی مثل: صداهای محیط اطراف، سردی یا گرمی زیاد هوا و ... جزء عوامل مخلّ تمرکز هستند ، اما توجه کنید در بحث تمرکز حواس، علاقه لحظه ای به موضوع مهم است، بله شما مشتاق و علاقه مند به حفظ هستید، اما در این لحظه به مرور محفوظاتتان هم علاقه دارید؟
نکته: معنای داشتن علاقه لحظه ای یا آنی به مطلب این نیست که با نداشتن آن، ما امروز به طور کامل مرور و حفظ را تعطیل کنیم و کار را به روز بعد واگذاریم، بلکه الان این علاقه و حسّ وجود ندارد، اما ربع ساعت بعد، یا نیم ساعت بعد، این حسّ بی علاقه بودن از بین می رود و شما می توانید، تکالیف مربوط به آن روز را انجام دهید، پس حتماً شناختی از روحیّات خود داشته و بر اساس آن مواقع آمادگی روحی برای مرور و حفظ را بشناسید که» : بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِیرَةٌ« بلکه انسان خودش از وضع خود آگاه است (سوره قیامه 14)
2- عدم مرور کافی: استاندارد در مرور محفوظات یک هفتم در هر روز می باشد، به این معنی که تمام محفوظات در طول یک هفته باید یک بار دوره شود، پس اگر شما حافظ 28 جزء هستید، باید روزی 4 جزء را مرور کنید، البته درسال اولی که مشغول حفظ می باشید و این برنامه در سال های بعد تغییر می کند، حال اگر شما روزی یک یا دو جزء مرور می کنید، طبعاً سطح آمادگی ذهن شما برای مرور بسیار پایین خواهد آمد، به صورتی که نمی توانید اعتمادی بر محفوظات خود داشته باشید، گاهی آیات را خوب و گاهی با غلط و اشتباه می خوانید.
نکته: بعضی از اساتید، استاندارد مرور را یک دهم محفوظات می دانند، یعنی هر 10 روز یکبار مرور کلّ محفوظات، که هر چند این برنامه هم کارآیی لازم را دارد، اما توصیه ما برنامه یک هفتم می باشد و این بخاطر فاصلۀ زمانیِ کمتر مرور اجزاء و سوره ها و تسلط بیشتر حافظ است.
3- نداشتن اعتماد به نفس: اگر شما به خودتان اعتماد نداشته باشید، به طور طبیعی نمی توانید ذهن خود را فعّال کرده و در حدّ توان ذهن از آن توقع بازخوانی محفوظاتش را داشته باشید، زیرا بسیار شک می کنید و همین شک و تردید مانع فعالیّت شفاف و طبیعی ذهن خواهد شد.
برای رفع تردید و شک هم، مباحثه یکی از بهترین راه حلّهاست، حضور مرتب در کلاس حفظ و ارائه محفوظات به استاد، حضور در محافل قرآنی هم بسیار راهگشاست.
🔷کانال آموزش حفظ وتجویدقرآن👇
@amozeshtajvidhefzquran
مطمئناً
تــو بی هدف
خـــلق نشدی
زندگی هدیه ی خداست به تو و شیوه ی زندگی کــردن تو، هدیه ی توست به خــدا.. زندگی و زنده بودن، فرصتی برای خلق یک شاهکار، خلق یک اثر هنری تماشایی! خــداوند در قرآن فرمودن که من شما را بیهوده نیافــریدم! بنابراین تو بی هدف آفــريده نشدی که بی هدف زندگی کنی. داشتن هدف یکی از مهمترین وظایفی که برعهده ی تــوئه تا بهترین بشی، بدرخشی و از زندگی کردن لذت ببری.
چه هدفی بهتر و زیباتر از 👈 حفظ قرآن ❤️
پس حالا که هدفتو انتخاب کردی واسه رسیدن بهش تلاش کن
تو میتونی بهترین حافظ باشی
🔷کانال آموزش حفظ وتجویدقرآن👇
@amozeshtajvidhefzquran
☺️👌
#نصیحت_قرآنی
🔹آزار ندادن به زنان
🔹آیه 231 سوره بقره
✨وَإِذَا طَلَّقْتُمُ النِّسَآءَ فَبَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَأَمْسِكُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ أَوْ سَرِّحُوهُنَّ بِمَعْرُوفٍ وَلَا تُمْسِكُوهُنَّ ضِرَارًا لِتَعْتَدُوا وَمَنْ يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ وَلَا تَتَّخِذُوٓا آيَاتِ اللَّهِ هُزُوًا وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَمَآ أَنْزَلَ عَلَيْكُمْ مِنَ الْكِتَابِ وَالْحِكْمَةِ يَعِظُكُمْ بِهِ وَاتَّقُوا اللَّهَ وَاعْلَمُوٓا أَنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ
✨و هنگامی كه زنان را طلاق دادید، و به آخرین روزهای «عدّه» رسیدند، یا به طرز صحیحی آنها را نگاه دارید و آشتی كنید ، و یا به طرز پسندیدهای آنها را رها سازید! و هیچگاه به خاطر زیان رساندن و تعدّی كردن، آنها را نگاه ندارید! و كسی كه چنین كند، به خویشتن ستم كرده است. و با این اعمال، و سوء استفاده از قوانین الهی، آیات خدا را به استهزا نگیرید! و به یاد بیاورید نعمت خدا را بر خود، و كتاب آسمانی و علم و دانشی كه بر شما نازل كرده، و شما را با آن، پند میدهد! و از خدا بپرهیزید! و بدانید خداوند از هر چیزی آگاه است و از نیات كسانی كه از قوانین او، سوء استفاده میكنند، با خبر است!
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran
🌼 #تفسیر_موضوعی 🌼
🌱 فاسق کیست ؟
🌷و لا تَكُونُوا كالَّذِينَ نَسوا اللَّهَ فَأَنساتُمْ أَنفُسهُمْ أُولَئك هُمُ الْفَسِقُونَ.
🌷و همچون كسانى نباشيد كه خدا را فراموش كردند و خدا نيز آنها را به «خود فراموشى» گرفتار كرد، آنها نافرما اند .
🔹توضیح :
فسق به معنای خارج شدن از جاده بندگی خداوند است .
🔹این کلمه در اصطلاحات دینی در مقابل عدالت بکار میرود ، فاسق کسی است که لباس طاعت و بندگی خدا را به کلی از تن خویش بیرون آورده است و لذات نفسانی و فریب های شیطانی روی آورده است .
🔹به زبان ساده:
فاسق يعنى : شخصى كه آشكارا گناه مى كند و عملا از تحت اطاعت و اوامر الهى خارج شده است
پس فاسق 👈 همان گناه كار است، ولى به كسى كه احيانا در پنهانى گناه مى كند و از كرده خود پشيمان مى شود و توبه مى كند، فاسق گفته نمى شود
🔸حدیث:
امام علی (علیه السلام ) فرمودند :
مَا جَفَّتِ الدُّمُوعُ إِلَّا لِقَسْوَةِ الْقُلُوبِ وَ مَا قَسَتِ الْقُلُوبُ إِلَّا لِكَثْرَةِ الذُّنُوبِ.
«اشک ها خشک نمیشوند ؛ مگر به خاطر سختی دل ها سخت و سنگین نمیشود ؛ مگر به خاطر فزونی گناه .»
📚 علل الشرایع ص ۸۱ ح ۱
#آموزش_تخصصی_حفظ_قرآن
#مدیر
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran
🕋موعد اذان🕋
🕋 اَللّهُ اَکبَرُ (4)
🕋 اَشْهَدُ اَنْ لا اِلَهَ إِلاَّ اللّهُ (2)
🕌 اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ (2)
🕌 اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِی اللّهِ (2)
🌴 حَی عَلَی الصَّلاةِ (2)
🌴 حَی عَلَی الْفَلاحِ (2)
✈️ حَی عَلی خَیرِ الْعَمَلِ(2)
🕋 اَللّهُ اَکبَرُ (2)
🕋 لا اِلَهَ إِلاَّ اللّهُ (2)
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran
50.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای توسل با تلاوت دلنشین اباذر الحلواجی.mp4
کانال آموزش حفظ و تجوید قرآن 👇👇
@amozeshtajvidhefzquran
#شناسنامه_سوره
🔹ترتیب نزول: 90
🔹واقع در جزء: 22---21
🔹محل نزول: مدینه
🔹تعداد آیات: 73
💠آیا می دانید؛
سوره مبارکه احزاب که سوره 33 قران است. داری 73 آیه می باشد و در جزء 21-22 قرار دارد و دارای فضائل زیر می باشد:
🔹در فضیلت این سوره از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر که سوره احزاب را قرائت کند و به خانواده اش آموزش دهد از عذاب قبر در امان خواهد بود.
🔹امام صادق علیه السلام نیز در این باره فرموده اند: اگر کسی سوره احزاب را زیاد قرائت کند در روز قیامت در همسایگی و جوار پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم خواهد بود.
📚. منابع :
🔸مجمع البیان جلد 8 ،ص115
🔸ثواب الاعمال ص 11
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran
#قصه_های_قرآن
#حضرت_هود(ع)
يكى از پيامبرانى كه نام او در قرآن (ده بار) آمده، و يك سوره به نام او ناميده شده، حضرت هود عليه السلام است. سلسله نسب او را چنين ذكر نموده اند:
هود بن عبدالله بن رباح بن خلود بن عاد بن عوص بن ارم بن سم بن نوح. بنابراين نسب او با هفت واسطه به حضرت نوح عليه السلام می رسد.
حضرت نوح عليه السلام هنگام رحلت، به پيروان خود چنين بشارت داد: بعد از من غيبت طولانى رخ می دهد. در طول اين مدت طاغوتهايى بر مردم حكومت می كنند و بر آنها ستم می نمايند، سرانجام خداوند آنها را به وسيله قائم بعد از من كه نامش هود عليه السلام است، نجات می دهد. هود عليه السلام رادمردى باوقار، صبور و خويشتندار است.
در ظاهر و باطن به من شباهت دارد و به زودى خداوند هنگام ظهور هود عليه السلام، دشمنان شما را با طوفان شديد به هلاكت می رساند.
بعد از رحلت حضرت نوح عليه السلام، مؤمنان و پيروان او همواره در انتظار حضرت هود عليه السلام به سر می بردند، تا اين كه به اذن خدا ظاهر شد و سرانجام دشمنان لجوج حق بر اثر طوفان كوبنده و شديد، به هلاكت رسيدند.(121)
از اين رو به او هود گفته شد، كه از ضلالت قومش هدايت يافته بود و از سوى خدا براى هدايت قوم گمراهش برانگيخته شده بود.
هود عليه السلام در قيافه و قامت هم شكل حضرت آدم عليه السلام بود.سر وصورتى پر مو و چهرهاى زيبا داشت.(122)
هود عليه السلام دومين پيامبرى است كه در برابر بت و بت پرستى قيام و مبارزه كرد، كه اولى آنها حضرت نوح عليه السلام بود.(123)
🔷کانال آموزش حفظ وتجویدقرآن👇
@amozeshtajvidhefzquran
🔹نام :سیدرضا
🔹نام خانوادگی : حسینی نوده
🔹تاریخ تولد : ۱۳۵۱
🔹محل تولد : روستای نودهملک از توابع گلستان
🔹تاریخ شهادت : ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
🔹محل شهادت : سوریه، بوکمال
🔹نحوی شهادت : مبارزه با نیروهای تکفیری
🔹محل مزار شهید : امامزاده عبدالله گرگان
🌷شهید از زبان همسر : توکل و ایمان بالایی به خدا داشت. راستش را بخواهید اگر بخواهم به اخلاق سیدرضا نمره بدهم باید نمره ۲۰ بدهم. شاید این خصوصیت اخلاقی را باید مرهون و مدیون دوران رزمندگیاش بدانیم.
🌷سیدرضا در ۱۳ سالگی به جبهه رفته بود.
#شهیدسیدرضا_حسینی_نوده
#مدافع_حرم_گلستان
🌷به یاد این شهید بزرگوار صلوات بفرستیم.
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran