نزّه نگه داشت که این ارجاع شامل قلب و همچنین بدن او نیز میشود زیرا قلب او از تأثیرات دنیوی پاک و تنها به روی امر الهی باز بود. هرکس از مریم تقلید میکند، و هر قدّیسی باید چنین باشد، باید قلبش را به روی جهان ببندد و به روی خدا باز کند. در “آوازهای سلیمان” [در عهد عتیق] گفته شده: “عشق من، تو تماماً زیبا هستی و هیچ لکهای بر تو نیست”.
در بدن انسان، بازوان بهنوعی متعلق به منطقهی سینه است؛ و در زنان بیانگر نزدیکی به پستانهاست. رانها نیز شاهدی بر سکس است؛ گویی در انتظار آناند. بدن زن سکسیتر از بدن مرد است، گویی سکس بر آن احاطه دارد. این معنایی برتر نیز دارد، معنایی که بیش از هر چیز به زنانگی تعلّق دارد زیرا زنانگی نهتنها بیانگر رهاکردن و تسلیمشدنِ دریافتگرانه [پذیرنده] بلکه بیانگر لایتناهیبودنِ آزادیبخش و راز فراصوری نیز هست. در مورد اندام تناسلی، طبق برخی سنن سامی، موی شرمگاه نتیجهی “هبوط” است و به این دلیل مسلمانان آن را ازاله میکنند. در مجموع، تنها زمانی میتوان از زیبایی و شرافت اندام تناسلی گفت که به دلیل پیامدهای معیّن ناشی از “هبوط” [انسان از بهشت] و در نتیجه شکنندگی و فسادپذیری جسم مادی زشت و بدشکل نشده باشد، و کلیّت انسان، اعم از جسم و روح، شریف باشد. اندام تناسلی هم میتواند بیانگر حیوانیّت باشد و هم الوهیت. به همین دلیل نمایش آن هم میتواند شرمآور و هم، کاملاً برعکس، فاخر و آزادیبخش باشد آنگونه که در برخی آثار هنری، که از هند آغاز میشود، اینگونه است.
سریماد بهاگاواتا [۱۴] اندام تناسلی ویشنو [۱۵] را اینگونه توصیف کرده است: “پراجاپاتی [۱۶] (خالق نوع بشر) ذَکَر اوست و میترا (خدای روز و خورشید) و وارونا [۱۷] (خدای شب و دریا) بیضههای او” به صورت کلی، بیضهها نشانگر غنای امکانات الهی وحی مستتر در لوگوس است در حالی که ذَکَر بیانگر نیروی بخشندگی، یا قدرت کریمانه لوگوس است. برعکس، فَرج لوگوس است به صورت دروازهای تنگ اما آزادیبخش: مدخلی است برای ورود به “جوهر” ناب، و شادیبخش. لینگا [۱۸] [نماد ذَکَر در آئین هندو] نشانگر آن است که “نامتناهی” صورت متناهی به خود میگیرد و شکل خود را به متناهی میدهد و به مناسکی مقدس برای پرستش انسان بدل میشود. یونی [نماد فَرج در آئین هندو] در نقش خود بیانگر آن است که متناهی، یا انسان، به سوی “نامتناهی” یا “الهی” بازمیگردد: پایان پذیرش [دریافتگری] متبرّک در زن و پایان دهش [سرریز شدن] متبرّک در مرد. به آنچه دربارهی اندام تناسلی ویشنو گفته شد، باید این را اضافه کنم که در زن پستانها با خدایان میترا و وارونا، و فَرج، به دلیل کارکرد آن در زایش، با پراجاپاتی منطبق است.
پس از هبوط، آدم و حوا از اندام تناسلی خود شرمگین بودند دقیقاً به این دلیل که این اندام بیانگر قلب است و تنها قلب است که در موجود میرا میتواند گناه را حس کند. گناه اصلی گناه قلب بود که خود را به روی خداوند بست و به روی جهان باز کرد، یا [بهعبارت دیگر] خود را به سوی جهان و نه به سوی خدا روانه کرد. سریماد بهاگاواتا میگوید که غیبگوی بزرگ شوکادوا [۱۹] پسر ویاسا [۲۰] هماره کاملاً برهنه بود و قلبش با خدا یگانه بود؛ برای او دیگر جهان درونی و برونی وجود نداشت. و لالا یوگیشواری، قدیسه برهنه کشمیری، دربارهی خود میگفت: “معلمم فقط یک اصل را به من گفت: از بیرون به درونیترین ورود کن. و این برای من به قانون بدل شد و برای همین شروع کردم به برهنه رقصیدن”.
برهنگی و رقص؛ زندگی به سوی جهان درون [است]. برهنگی آگاهی مشعشع “وجود” است، همانگونه که تلاوت “اسم اعظم” طلب جریان آگاهی درونی “وجود” است. برهنگی، وقتی درست درک شود، صورتی است برای فقر مقدس و [معصومیت] کودکگونگی. و مضمون آن، و آنچه تمامی معناها را به آن میبخشد، درونیکردن و آزاد کردن آگاهی “جوهر الهی” است که همزمان “وجود” شفاف و “عشق” طلایی است.
***
قبلاً گفتم که در لحظهای معیّن آگاهی نیرومندی نسبت به تشعشع معنوی بدنم بر من وارد شد. این واقعه کاملاً غیرمنتظره بود و حتی بالاتر از آن، زیرا پیش از آن اغلب در آرزوی مرگ بودم. بههرحال، در این جهان پرتناقض، مضطرب و در هر حال فانی هیچچیز عجیب نیست. میل داشتم این تمایل به مرگ در سرشتم را با تلقین این جمله به خود تعدیل کنم: آنچه مهم است این نیست که در این جهانم یا در جهان دیگر، مهم این است که با خداوند باشم بهنحوی که او برایم مقدّر کرده و بهنام “اسم اعظم” به یقین با خدا هستم. بهعبارت دیگر، شخص حق دارد به دلیل بدیهای این دنیا از آن متنفّر باشد ولی باید با “استمداد از خداوند” زندگی را دوست بدارد. زندگی ارزش زیستن دارد بهخاطر طلب یاری از خدا.
بدینسان، تجربه به من آموخت که رابطهای ژرف میان راز مرگ و قدرت تشعشع روحانی جسم وجود دارد؛ [و فقط] آن جسمی که سالها شیرینی “اسم اعظم” را نوشیده و از اینرو بهنحو
ی خاص مرگ را نیز چشیده است.
همپیوندی امر مادی و امر روحانی از طریق لطف: این اساساً به چه معنا است؟ مبداء شروع ما هرچه باشد، یا الطافی که دریافت کردهایم [هرچه باشند]، در حیات معنوی هماره مسئله بازگشت صورت به “جوهر” است، یا بازگشت تصادف به ذات او، بدینسان، مساعدت متقابل میان دو قطب: در یکسو، دخالت رحمانی امر الهی در امر زمینی، و در سوی دیگر، بازگشت متبرّک امر زمینی به سوی امر الهی. و خدا میداند در این طریق چه چیز برای ما بهتر است.
ست، چیت، آناندا (وجود، روح، لطف): [۲۱] وجود عبارت است از روح و لطف. خیلی ساده است نه پیچیده. لطف عبارت است از ناپایانپذیری و وحدت و زیبایی و عشق. جسم تمامی اینها را متجلّی میکند ولی بیش از همه وجود را نمود میبخشد و مابقی از این نشئت میگیرند: وجود ناب که سرشت آن نور و گرمی، آرامش و شادی، روح و نیکی، حقیقت و محبت است.
***
در اساس همهچیز روح است. جسم چیست بهجز ادامهی روح؟ به این دلیل، هر آنچه دربارهی تشعشع جسمانی گفتم میتواند به روح نیز اطلاق شود زیرا اگر بدن بهنوعی امتداد روح است پس جزیی از آن است. یعنی روح بهنوعی محاط بر بدن است. در اینجا منظورم از “روح” مرد درون است. ولی شخص میتواند میان جسم، روح و روان نیز تفاوت قائل شود و آنگاه درمییابد که رابطهای خاص میان جسم و روح وجود دارد، دقیقاً به این دلیل که آنان دو قطب متضادند.
در قرآن گفته شده: “ای فرزندان آدم، ما لباس را برای شما فرستادیم تا برهنگیتان را بپوشانید، و نیز بهعنوان زینت، ولی جامهی ترس از خداوند بهتر است”. [۲۲] این را میتوان چنین فهمید: لباس ترس از خدا بهتر از سایر جامههاست؛ پس برهنه باش و خداترس؛ یا میتوان اینطور فهمید: بهتر است که برهنه بود و خداترس تا لباس پوشید و از خداوند نترسید. ترس از خدا یعنی توجّه به واقعیت او در همهی عرصهها، و درونی و برونی. در یکسو، برهنگی جسمانی جامه درونگرایی است و در سوی دیگر روح باید برهنه باشد همانگونه که ساده یا فقیر یا خاضع یا کودکگونه است. “و خدا بهتر میداند”.
***
هرچه شخص باطنگراتر باشد کمتر به زیبایی به چشم شهوت مینگرد، و با دیدهی ستایش و عبادت به آن مینگرد، [و مجبور است به زیبایی بنگرد] مگر آنکه کاملاً رابطهی خود را با جهان خارج قطع کند، و در آن زیبایی تجلّی پایانناپذیری الهی را میبیند که همزمان عشق و آرامش است.
مایستر اکهارت [۲۳] چه در سر داشت زمانی که از “مرد درون” میگفت و میافزود که او در “وضع ناممکن” قرار دارد؟ در واقع، ما امکان انتخاب داریم که در وضع “مرد بیرون” باشیم یا “مرد درون”. در حالت “مرد بیرون” در زمان زندگی میکنیم، در جهان، در میان وقایع و امور. در حالت “مرد درون” به خدا، به ابدیت، به فراتر از جهان و آنچه در آن است، مینگریم که پیش از ما وجود داشت و همچون رودی قدسی به آن وارد میشویم، و این شالودهی نیایش دائم است. فهم اینکه چرا برهنگی جامهی “مرد درون” است، آسان است، و اینکه چگونه از یکسو میتواند درونی را تقویت کند و از سوی دیگر برونی را مشعشع کند. ولی بالاتر از همه روح است که باید برهنه باشد. در غیر اینصورت، جسم به مرد درون تعلق ندارد. در هر حال، ما همیشه این قدرت انتخاب را داریم که در بیرون یا در درون باشیم. خداوند به ما نوعی حق برای بیرونیبودن داده است زیرا او ما را در این جهان قرار داده است. ولی ما در این جهانیم فقط به این دلیل که واحد باید خود را در کثرت تجلّی دهد، در باطن و در ظاهر. هرکس به اندازهی کافی در درون زندگی کند از این طریق برون را درونی میکند و ظاهر او کیفیتی جدید مییابد. مرد برون در جهان بهصورت گدا و دزد زندگی میکند. مرد درون جهان را غنا میبخشد و آن را متبرّک میکند». [۲۴]
صفحه اول رساله «برهنگی قدسی» فریتیوف شوان
عکسهای برهنه شوان
رسالهی فوق، شوان را بهعنوان «استادِ» مهملگوییِ مغلق و فاضلانه، و دوختن جامه برای خود از پارچههای مسروقهی این و آن در جایگاهی کمنظیر قرار میدهد و راز موفقیت او را در مقام «شیخ مریمیه» عیان میکند. شارلاتانیسم شوان حیرتانگیز است. توصیفی بهتر از این نیافتم برای تسکین رنج ترجمهی هفت صفحه رسالهی «برهنگی قدسی» شوان.
اندیشکده مطالعات یهود تصویر بسیاری از نقاشیها و عکسهای برهنهی شوان و زنانش را در اختیار دارد، اما بهخاطر حفظ عفت عمومی از انتشار آنها خودداری میکند.
شوان به مفاد رسالهی فوق عمل میکرد. تصاویر متعدد از شوان در دست است که امکان چاپ آن برایم مقدور نیست و شوان را کاملاً برهنه، در وضعی بسیار زننده و چندشآور، که هیچ نسبتی با «زیبایی» و «تشعشع نورانی» ندارد، در حال «عبادت»! نشان میدهد. این بهجز عکسهایی است که شوان کاملاً برهنه با کلاه پَردار سرخپوستی یا با کلاه وایکینگها گرفته است. بهعلاوه، عکسهایی کاملاً برهنه از «زنان» شوان در دست است. در
هدایت شده از مرکز رسانه ای سدید
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز، چگونه میتوانیم به دشمن کمک کنیم ⁉️
#محسن_عباسی_ولدی
#این_همانیهای_نادرست
#سید_حسن_نصرالله
@abbasivaladi
┄┅┅═❅❅ ❇️ ❅❅═┅┅┄
در #کانال_سدید عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1919877395Cbf746dc687
هدایت شده از مرکز رسانه ای سدید
14030709 این همانیها.mp3
12.42M
📣 هشداااااااااااااااااااااااااااااااار‼️
💢خطربزرگیدرحالرخدادناست
01:04 خطرویژهدرمتنجبههانقلاب
02:21 #این_همانیهای_نادرست
04:33 برسی این خطر از دو جنبه:
06:38 ۱.خطایمحاسباتیبچههای
انقلابی
07:22 ۲.نوعنگاهاشتباهجــامعهبه
رهبـری
10:26 میزان ایـــــــــن خـــــــطـــــــــــــر
11:19 نموداینخطردرقضیهواکسن
کرونا
13:20 کمنظیربودنخطراینهمانی
15:36 صحبتـــــای مـــــهــــــم آقـــــــــــا
23:36 ربطاینخطردرجبههمقاومت
25:21 وظیفه ما در برابر ایــن خطر
⭕️گـــوش کنید و منتشر کنید⭕️
#عباسی_ولدی_هستم
#سید_حسن_نصرالله
@abbasivaladi
┄┅┅═❅❅ ❇️ ❅❅═┅┅┄
در #کانال_سدید عضو شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/1919877395Cbf746dc687
هدایت شده از دین شناسی|عباس مریدی✍️
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- اسرائیل عددی نیست، لرستان توی ۴ ساعت تصرفش میکنه. رهبرِ من ناراحت بشه؟ مرگ بر من!
ادبیاتش برای فتحِ تلآویو، همون ساختار جملاته که چهل سال پیش برای فتح کوهها و زمینها و دفاع از شهرها استفاده میکرد. دستهاش، نگاهش، زبانِ بدنش رو نگاه کن.
من این مردِ لُر رو دوست دارم! شما هم ببینیدش.
https://eitaa.com/adyan_zendeh
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ تصاویر بسیار واضح از اصابت های پی در پی و مرگبار موشکهای ایرانی در تلآویو و دیگر شهرهای اشغالگران
الله اکبر و لله النصر
جانم فدای سیدعلی خامنهای
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از اندیشکده راهبردی حَصین
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ وقتی گردوغبار جنگ بخوابد، برنده و بازنده واقعی مشخص خواهد شد
🔻محمد منظرپور، سردبیر سابق BBC:
🔹️ ایران ضربههای بزرگی به اسرائیل زده است؛ وقتی گردوغبار جنگ بخوابد، برنده و بازنده واقعی مشخص خواهد شد.
🔹️ اپوزیسیونی که از کشته شدن زنان و کودکان فلسطینی و لبنانی هـورا میکشند، دانسته یا ندانسته در ته صف سلاخی اسرائیل ایستادهاند.
🔹️ جمهوری اسلامی آنقدر ظرفیت و زیرساخت راهبردی ایجاد کرده که با رفتن سیدحسن نصرالله، خللی در مسیر مبارزه با اسرائیل ایجاد نخواهد شد.
✅ اندیشکده راهبردی حَصین
🆔️ @hasin_ir
هدایت شده از اندیشکده راهبردی حَصین
⛔ علت اینکه گروهک جیشالظلم، بعد از شهادت سید حسن نصرالله در سیستان و بلوچستان فعال شده چیست؟
✍ حَصین:
🔹️طبق اخباری که در سه روز گذشته از سیستان و بلوچستان منتشر شده، گروهک جیشالظلم، به تعدادی از مردم و نیروهای مرزی کشور حمله کرده و ۱۰ نفر از آنها را شهید کرده است.
❓علت اینکه به یکباره بعد از شهادت سید حسن نصرالله، این گروهک فعالتر از قبل ظاهره شده چیست؟
🔻جواب:
🔹️ اسرائیل، بعد از شهادت سید حسن نصرالله، از حمله گسترده ایران به اسرائیل، احساس ترس شدید کرده و برای مشغول کردن ایران به درون، این گروهک را فعال کرده تا شاید بتواند به ایران این را القا کند که اولا اسرائیل این توان را دارد که از گروههای نیابتی برای مقابله با ایران استفاده کند و ثانیا ایران همزمان نمیتواند در چند جبهه وارد جنگ شود و از حمله به اسرائیل منصرف شود.
ثالثا به مردم ایران برساند که کشور شما امنیت داخلی ندارد و اجازه ندهید با خارج از مرزها وارد جنگ شود
✅ اندیشکده راهبردی حَصین
🆔️ @hasin_ir
هدایت شده از جوانان قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش سیدحسن خمینی به اظهارات نتانیاهو خطاب به ملت ایران
🔹او فکر کرده ما شنگول ومنگول هستیم و او گرک پشت در است. این اتفاق نمیافتد و تاریخ ما پر از شناخت از آنها است.
🔹مردم ایران ممکن است تحت پذیرش هر صحبتی قرار بگیرند جز پذیرش صحبتهای نتانیاهو.
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline
هدایت شده از جوانان قم
سردار عباس نیلفروشان به شهادت رسید و ما نمیشناختیمش؛ همانطورکه شهید زاهدی را، همانطورکه شهید سید رضی موسوی را. همانطورکه سرداران دیگری چون اللهدادی و امانالهی و اسکندری و تقوی و... که پس از شهادت شناختیمشان. همانطورکه دهها سردار و صدها فرمانده جوان دیگر چون پاشاپور و جنتی و قمی و... را که خونشان در گمنامی در عراق و سوریه و یمن و لبنان به زمین ریخت و نهال مقاومت را آبیاری کرد
حالا گروهی به فرماندهان و سرداران اهانت میکنند که حرف آقا را زمین گذاشتهاند. یاللعجب! ایناندازه نخوت و غرور از کجا آمده. جوانکهایی که در عمرشان یک سیلی نخوردهاند به یادگاران جهاد و حماسه کنایه میزنند!
گمان کردهایم اگر صدایمان را در مطالبه کلفتتر و بلندتر کنیم بیشتر به تکلیفمان عمل کردهایم. در تمام سالهای دفاع مقدس و در دوران شگفت دفاع از حرم، تجلی ایمان و اعتقاد و انقلابیگری در تواضع در برابر امر ولی و اطاعت از فرماندهان بوده است. به این نکته ظریف بیندیشیم که این فریادها و مطالبهها که به اهانت و بیانصافی آلوده شده، مکر نفس و برای تشفّی خاطر خودمان است یا از سر درد و تکلیف؟
✍ وحید یامینپور
🔹با ما در هر لحظه بروز باشید🔸
♨️ خبر آنلاین
🆔 @khabaronlline