✳️آینده ارز 4200 تومانی چگونه می شود ؟
در رابطه با سیاست دولت در مواجهه با ارز 4200 تومانی 3 احتمال پیش بینی می شود:
احتمال اول = این که دولت کلا ارز ترجیحی را بررسی نکند و تمایلی به حذف آن نداشته باشد. بلکه صرفا یک مقدار ارز برای تامین کالاهای اساسی دیگر علاوه بر گندم و دارو دریافت کند. اما مشکل این است که ارز کافی وجود ندارد و کسری بودجه جدی باقی میماند. دولت درصدد است که با حذف ارز4200 تومانی بخشی از کسری بودجه را جبران کند.
احتمال دوم= این که توافق میان دولت و مجلس اجرایی شود. در ظرفیتهای قانون بودجه 1400 دولت میتواند اگر تمایل داشته باشد حذف ارز ترجیحی را اعمال کند. دولت و مجلس برای جلوگیری از ایراد احتمالی دیوان محاسبات در این باره با دیوان هم توافقی داشته اند.
احتمال سوم = این که طرح دولت مبنی بر حذف ارز 4200 تومانی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح شده و درباره آن مصوبه ای تصویب شود.
برداشت برخی نمایندگان مجلس این بوده که دولت درباره حذف ارز 4200 تومانی اقدام سیاسی کرده و توپ را در میدان مجلس انداخته است. بنابراین اگر این موضوع در شورای عالی هماهنگی سران قوا تصویب شود این نگاه از بین می رود. احتمال سوم از 2 احتمال دیگر جدی تر شده است.
✳️چرا مردم ایران هفته بسیج و دفاع مقدس را گرامی می دارند ؟
1⃣: آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش)
2⃣-منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش).
3⃣-افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ).
4⃣-ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش).
5⃣-پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش).
6⃣-مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش).
7⃣-شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬
اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند.
حال با افتخار اعلام میکنیم که:
۱- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم.
۲-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم.
۳-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند.
بنا بر این در حال و همه زمان ها (جهت قدردانی از شهدا و رزمندگان و آزادگان و نیز خانواده صبور آنان و برای الگوسازی وپرورش نسل جوان که نیاز به قهرمانان راستین دارند ) لازم است که در نکو داشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و قدر دانی از رزمندگان و آزادگان وخانواده معظم آنها بکوشیم.
🌹🌹🌹🌹🌹
هفته بسیج گرامی باد....
✳️تأسیس صندوق ۱۰ میلیارد دلاری امارات در ترکيه
به دنبال سفر امیر شیخ محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی به ترکیه و استقبال رسمی اردوغان از وی، امارات از تاسیس یک صندوق ۱۰ میلیارد دلاری برای حمایت از سرمایهگذاری در ترکیه خبر داد.
✳️دلار در اوج قیمت سال
🔹 دلار معاملات امروز را با هیجان بیشتری شروع کرده و قیمت آن با رشد ۳۰۰ تومانی نسبت به دیروز، در بازار نقدی به ۲۸۸۵۰ و در معاملات پشت خطی به ۲۸۹۵۰ تومان صعود کرده است.
🔹 از طرفی امروز صف طولانیتری برای خرید ارز مقابل صرافیها ایجاد شده و معاملهگران در تلاش هستند، طی چند روز باقی مانده تا برگزاری مذاکرات حداکثر بهره را ببرند.
✳️امروز تظاهرات گسترده خیابانی در ترکیه به دلیل وضعیت بد اقتصادی و کاهش ارزش لیر
🔹️مردم میگویند وقتی نان نباشد آزادی هم وجود ندارد.
✳️مالیخولیای مرد بیمار
🔹لرد جان راسل سیاستمدار انگلیسی، 170 سال قبل، در حالی که امپراتوری عثمانی روزگار ضعف را سپری می کرد، لقب "مرد بیمار اروپا" را به آن داد. 150 سال بعد، اردوغان با توهم احیای امپراتوری، ترکیه را تبدیل به مباشر جنایت های غرب در منطقه غرب آسیا کرد.
♦️او اوایل اوایل شهریور امسال گفت "هر کس در منطقه می خواهد سنگی را جا به جا کند، اول باید از ترکیه اجازه بگیرد". اردوغان اخیرا هم نقشه ای خیالی به عنوان "جهان ترک" را از رئیس "حزب حرکت ناسیونالیست" هدیه گرفت که جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و بخش هایی از چین و روسیه را قلمرو ترکیه نشان می دهد!
♦️اردوغان به ویژه در دهه گذشته، در حالی که توهم سلطانی داشت، تبدیل به مباشر آمریکا و اسرائیل برای جنگ افروزی و جنایت در منطقه شد. اما با این وجود، هرگز در نگاه غرب، اعتبار و احترام نیافت.
🔹تیر ماه 95 بود که اردوغان با شوک کودتای نظامی مواجه شد. او پس از سرکوب شدید و غلبه بر کودتا گفت "همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، وقتی که نیازمند کمک شان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند".
♦️دولت ترکیه چند دهه است درخواست عضویت در اتحادیه اروپا را دارد، اما مورد بی اعتنایی قرار گرفته است. چنان که اردوغان مرداد 95 گفت "اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد".
🔹چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه نیز ضمن جرّ و بحث تند با همتای آلمانی گفته بود "از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده ایم. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا، پر از نخوت و تکبر است".
♦️اردوغان مهر ماه امسال هم در سازمان ملل از رفتار تحقیر آمیز غرب گله کرد و گفت "ما به نقش برادرانه خود در کمک به مردم افغانستان ادامه می دهیم. ما تنها متحد ناتو هستیم که با داعش مقابله کرده و این سازمان تروریستی را شکست داد(!) رویکرد نادیده گرفتن ترکیه در منطقه مدیترانه، باید کنار گذاشته شود".
🔹برآیند نوکری ناتو و اعتماد به اروپا و آمریکا، چیزی سقوط اقتصاد ترکیه نبوده که ۴۶۵ میلیارد دلار بدهی دارد. ارزش "لیر" هم در دو هفته اخیر، سقوط کم سابقه ای را شاهد بود. پول ملی ترکیه در یک سال اخیر، 40 درصد ارزش خود را از دست داده است.
♦️در اثر این تلاطم های آزار دهنده، چند روز است که خیابان های آنکارا و استانبول، شاهد اعتراضات گسترده و مطالبه استفعای دولت است.
🔹علی باباجان رهبر حزب " جهش و دموکراسی" (معاون و وزیر سابق در کابینه اردوغان) می گوید: "با هزار زحمت و پس از سال ها، تورم را یک رقمی و ۶ صفر را از پول ملی حذف کردیم، اما دولت با سو مدیریت، تورم را دوباره دورقمی کرد و با سقوط ارزش لیر ، یک صفر دیگر را بازگرداند".
♦️احمد داوداوغلو، نخستوزیر سابق هم گفته است: "همیشه میگفتیم انتخابات زود هنگام می خواهیم، اما حالا ما انتخابات فوری میخواهیم؛ انتخابات همین الان!".
🔹وضعیت بحران زده ترکیه، نمونه ای از فرجام شوم اعتماد به غرب و نسخه های کاپیتالیستی است. دولت های غربی با وعده، طرف مقابل را وارد تله خود می کنند و سپس همچون نزول خواران سیری ناپذیر، باج خواهی های جدید را دیکته می کنند؛ وضعیت طرفِ مالباخته هم دائما بحرانی تر می شود.
محمد ایمانی
✳️نشانه مثبت از سیاست اقتصادی دولت
🔻سرعت افزایش تورم کند شد📈
📌تغییر ریل سیاستگذاری اقتصادی در دولت سیزدهم اولین نشانههای خود را با کاهش تورم سالیانه در دو ماه اخیر نشان داده و مردم را به ادامه این روند و بهبود ثبات اقتصادی امیدوار کرده است.
🔺سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم را با انبوهی از مشکلات تحویل گرفت.
🔴تورم، موضوعی است که همه دولتها با آن دست بهگریبان بودهاند ولی عملکرد هر دولت در برخورد با این موضوع متفاوت بوده است.
🚫دولت قبل که قبل از سال 92، معیار تورم را جیب مردم و کلیدش را عامل گشایش مشکلات عنوان میکرد، پس از هشت سال اقتصادی را به رئیسی تحویل داد که تورمش در #آستانه_انفجار قرار گرفته بود.
📊آمارها تکان دهنده بود؛ قیمت برخی اقلام اساسی سفره مردم در حدفاصل سالهای 1392 تا 1400 بیش از 800 درصد هم افزایش یافت.
🔸 این وضعیت درباره داراییهایی مانند ملک، خودرو، طلا و ارز هم صادق بوده است.
♦️تورمهای سالانه و ماهانه هم در دولت قبل کم سابقه و در برخی موارد بیسابقه بود. تورم ماهیانه از مرداد ماه امسال بالای 45 درصد قرار گرفت و در شهریور عدد 45.8 درصد را ثبت کرد.
⭕️چالش اصلی دولت در آغاز کار -که البته تا مدتها با آن دست بهگریبان خواهد بود- کسری 300 تا 500 هزار میلیارد تومانی بودجه 1400 است که متأسفانه بخشی از این کسری برای سالهای آینده هم نهادینه میشود.
✳️دولت گذشته از بین راههایی که برای تأمین این کسری خودساخته پیش روی داشت و برخی را هم امتحان کرد، به طور ویژه دست روی چاپ پول گذاشت که نتیجه آن تورمی بود که آمار و ارقامش ذکر شد.
🔹اما از مردادماه با تغییر دولت، جلوی خلق پول بیرویه گرفته شده به طوری که در ماههای مرداد و شهریور فقط ۱۴۰۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفته است.به نظر میرسد دولت سیزدهم با درس گرفتن از گذشتگان، مسیر خوبی در پیش گرفته و اگر در مرحله اجرا با اهتمامی که شخص رئیسجمهور و وزرا دارند کار را جلو ببرند، وعده کنترل تورم و بازگشت ثبات به اقتصاد و معیشت مردم عملی خواهد شد.
💯لازم به ذکر است که منظور از کاهش نرخ تورم، پایان گرانیها و فرا رسیدن ارزانیها نیست، بلکه باید توجه داشت این وضعیت به معنای کاهش سرعت افزایش قیمتهاست که در صورت استمرار، در بلندمدت به ثبات نسبی قیمتها میانجامد.
✨ طبیعی است که مشکل تورم یک باره بوجود نیامده و یکباره هم حل نخواهد شد، اما تغییر در تورم نقطه به نقطه و ماهیانه نشان دهنده مسیر آینده تورم خواهد بود. با این نگاه، عملکرد دولت در این زمینه قابل تقدیر و امیدوارکننده است.
✳️تفاوت مذاکرات ١۴٠٠ با مذاکرات ١٣٩٢⁉️
🔹 دور هفتم مذاکرات هستهای قرار است در ۲۹ نوامبر ( ۸ آذر) در وین برگزار شود. "رابرت مالی" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در پیام توئیتری خبر از گفتگوی سازنده با "سرگئی ریابکوف" و "ما ژائوشو" معاونان وزرای خارجه روسیه و چین داده است، در کنار آن دیروز رئیسجمهور کشورمان در جمع بسیجیان نهاد ریاستجمهوری با کمال آرامش؛ از گشایشهایی از قبیل فروش نفت، منابع مالی، ارتباطات بینالمللی بدون هیچگونه باجدادن بیان نمودند.
🔸 اگر پیام "رابرت مالی" را در کنار پیام "آقای رئیسی" قرار دهیم میتوان به این نکته پی برد که مذاکرات ۱۴۰۰ با مذاکرات ۱۳۹۲ از زمین تا آسمان فرق دارد، از جمله تفاوتهای آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1⃣ مهمترین مسئله این است که در این دور از مذاکرات کشور ایران با در دست گرفتن ابتکار عمل به عنوان قطب اصلی و تعیینکننده مذاکرات ۱۴۰۰، نسبت به سایر کشورها توانسته با تکیه بر اقتدار خود عرض اندام نماید.
2⃣ دامن نزدن فضای سیاسیاجتماعی کشور به مذاکرات و اینکه چرخه اقتصادی کشور میبایست بدون اعتنا به مذاکرات هستهای به پیشروندگی خود ادامه دهد. در واقع دولت با خنثیسازی تحریمها به دنبال تقویت تولید ملی و بهبود معیشت مردم حرکت کند.
3⃣ حرف اول و آخر کشور ایران در این دور از مذاکرات در دو کلمه خلاصه میشود اول "لغو تمامی تحریمها" بعد از آن "مسئله هستهای" و این هم با راستیآزمایی از جانب ایران صورت خواهد گرفت.
4⃣ نکته حائز اهمیت اینکه در این دور از مذاکرات، کشوری به نام ایالات متحده آمریکا با توجه به خروج یکطرفه از برجام وجود فیزیکی در پشت میز مذاکرات ندارد که بخواهد به دنبال تحمیل صحبتهای خود و زیادهخواهی بیجا باشد.
5⃣ دستگاه دیپلماسی ایران در دولت سیزدهم نشان داد که فقط غرب و در رأس آن ایالات متحده آمریکا تعیینکننده مراودات بینالمللی نیست، بلکه با فعال نمودن دیپلماسی منطقهای و نگاه به شرق و در رأس آن پیمان شانگهای و دیدارهای مثبت با کشورهای همسایه راه نو و جدید را شروع نموده است.
🔚در آخر اینکه با توجه به موارد ذکر شده؛ تحریم قابل علاج است، اما علاج آن عقبنشینی نیست. علاج تحریم فقط و فقط تکیه بر تواناییهای ملی و احیای آن میباشد که امیدواریم دولت سیزدهم تمام تلاش خود را جهت "تقویت تولید ملی" و "خنثیسازی تحریمها" به کار ببندد.
✍ #حامد_نوری
✳️آخرین اخبار از بودجه ۱۴۰۱:
1⃣تبصره تخصیص ارز ۴۲۰۰ حذف شده
2⃣نفت ۶۰ دلار پیشبینی شده
3⃣نرخ تسعیر ارز بین ۲۲ تا ۲۳ هزار تومان در نظر گرفتن
4⃣در پیشنویس اولیه احکام بودجه نرخ گاز صنایع برمبنای قانون بودجه ۱۴۰۰ هست و تغییری نکرده ....
✳️بررسی میزان واردات ۱۰ کشور از کشورهای واقع در آمریکای جنوبی نشان میدهد طی سال ۲۰۲۰ این ۱۰ کشور حدود ۳۷۸ میلیارد دلار واردات داشتهاند.
با این حال کل صادرات ایران به این کشورها طی سال گذشته ۱۹۰ میلیون دلار و در ۷ماهه نخست سال جاری نیز ۹۸ میلیون دلار بوده است.
مفهوم این ارقام این است که کل صادرات ایران به آمریکای جنوبی حدود ۰۵/. درصد از واردات این کشورها را شامل میشود. در بین این کشورها، برزیل طی سال گذشته حدود ۱۵۹ میلیارد دلار واردات داشته که کل صادرات ایران به این کشور ۶۸ میلیون دلار بوده است.
از واردات ۵۵ میلیارد دلاری شیلی فقط ۶۸۲ هزار دلار آن کالای ایرانی بوده است. از واردات ۴۲ میلیارد دلاری آرژانتین نیز فقط ۶۳۷ هزار دلار آن از ایران وارد شده است. در سایر کشورها نیز به جز ونزوئلا که ۱/۸ درصد کالاهای خود را از ایران تهیه کرده، وضعیت به همینگونه است.
هدایت شده از صدای انقلاب
278-sedayeenghelab_ir.mp3
4.86M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 278
💠 بررسی نقش اقتصاد اسلامی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور
🎙 کارشناس برنامه: دکتر مصطفی شهیدی کارشناس اقتصاد اسلامی
#اقتصاد
#مجلس
#دولت_عبرت
#بورس
#ایران
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
✳️گفتوگوی عربستان با ایران به کجا رسید؟
🔹تاکنون چهار دور گفتوگو میان سعودیها و ایران صورت گرفته و از آنجایی که ریاض نتوانسته هدف اصلی خود را در این گفتوگو پیش ببرد، که البته مرتبط با روابط دو کشور نیست، این گفتوگوها را بینتیجه خوانده است.
🔹جنگ در یمن، مهمترین خواسته ریاض است و تلاش میکند گره آن را از طریق گفتوگو با تهران باز کند و خود را از مخصمه نجات دهد. ایران هم تأکید کرده به جای کسی از جمله یمنیها مذاکره نمیکند و ریاض اگر خواستار حل بحران خود در یمن است باید مستقیماً با «دولت نجات ملی» در صنعاء گفتوگو کند.
🔹عربستان حاضر نیست جنگ را متوقف کند و پای گفتوگو با طرف یمنی بنشیند بلکه توقف درگیری را به مسائل بشردوستانه مرتبط میکند. یمن به دنبال آن است که علاوه بر خاتمه جنگ، محاصره یمن نیز لغو شود، چراکه بدون لغو تحریم و محاصره، مردم یمن از وضعیت سخت کنونی نمیتوانند خارج شوند.
🔹درباره روابط دو طرف هم تهران در این گفتوگوها تأکید کرده سعودیها خودشان روابط را قطع کردهاند، پس خود باید برای اصلاح آن پیشقدم شوند.
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️حذف «بیژن نامدار زنگنه» از هیأت امنای دانشگاه تهران
به گزارش روزنفت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اعضای حقیقی دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه تهران منصوب کرد تا بیژن زنگنه وزیر سابق نفت، «مربی دانشکده مهندسی شیمی- پردیس فنی دانشگاه تهران» از عضویت هیأت امنای این دانشگاه کنار گذاشته شود.
عضویت هیأت علمی زنگنه در سال ۱۳۹۵ با حاشیه های فراوان همراه بود، بطوریکه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در بیانیه ای خطاب به افکار عمومی و نهادهای نظارتی، در مورد تخلفات و سوءاستفاده از قدرت در جذب زنگنه به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه تهران اعتراض کرد.
✅ پی نوشت و نکات نهم :
این خبر یک دنیا حرف دارد.
1⃣سطح تحصیلات و رشته تحصیلی آقای بیژن نامدار زنگنه، کارشناسی ارشد مهندسی راه و ساختمان است پس چرا ایشان در دانشکده مهندسی شیمی مربی شده است؟!
2⃣ آقای بیژن نامدار زنگنه متولد ۳۰ شهریور ۱۳۳۱ می باشد و در سال ۱۳۹۵ دارای ۶۴ سال سن بودند که واقعاً در این سن و سال میزان بهره وری ایشان در این شغل جدید، با توجه به این که در آن زمان وزیر نفت هم بودند و وزیر نفت بودن انرژی و زمان زیادی نیاز دارد، محل تأمل جدی دارد.
3⃣در آن زمان تعداد زیادی افراد دکترا و فوق دکترا در رشته شیمی در مملکت داشتیم که در مقایسه، جوان تر، با معلومات تر، با تجربه تر و مرتبط تر از جناب آقای زنگنه بودند چرا آقای زنگنه انتخاب شد؟!
👈آیا این رانت خواری نیست؟
ملاک مدیران وقت دانشکده شیمی دانشگاه تهران و دانشگاه تهران برای این کار مبهم و غیر متعارف بوده است؟
👈آیا به دنبال ایجاد ارتباط با صنعت نفت از طریق آقای زنگنه و مدیران منصوب ایشان و در نهایت اخذ پروژه و طرح از صنعت نفت از طریق آقای زنگنه و کسب سود مالی و نفوذ اجتماعی بیشتر بودند؟
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
✳️خیز آمریکا برای تجزیه یمن
🔹پایگاه الاخباریه الیمنیه خبر داد که فرستاده آمریکا در یمن امروز با شماری از گروههای این کشور، نشستی برگزار و در آن مسئله تجزیه یمن به دو قسمت جنوبی و شمالی را مطرح کرده است.
✳️هشدار آمریکا به ایران: همکاری نکنید نشست فوقالعاده تشکیل میدهیم
🔹نماینده آمریکا در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین دیروز پنجشنبه ایران را به عدم همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی متهم و تهدید کرد چنانچه این روال ادامه داشته باشد، شورای حکام آژانس برای رسیدگی به «این بحران» نشست فوقالعاده تشکیل خواهد داد.
🔹️مقام آمریکایی گفت: چنانچه مساله عدم همکاری ایران در مسائل مختلف از جمله مسائل مطرح ذیل برجام و به خصوص تضمین تداوم اطلاع [آژانس] از سایت کرج فوراْ رفع نشود، شورا چارهای نخواهد داشت مگر اینکه قبل از پایان سال جاری برای رسیدگی به این بحران، نشست فوقالعاده تشکیل دهد.
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️خدمت تحصن کنندگان محترم
سلام و عرض ادب و احترام🌷
سومین یا چهارمین روز تحصنتان در خصوص مخالفت با اصل واکسن و یا مخالفت با واکسیناسیون عمومی بخیر و امیدوارم عزیزانتان مخصوصا اطفال بی گناهی که با شما در چادرهای مسافرتی حضور دارند، سرما نخورده باشند و همواره در صحت و سلامت باشند.
عزیزان!
اصلا جای بحث علمی در این مقال نیست و فکر هم نمیکنم فایده ای داشته باشد. لذا فقط لطفا به چند نکته کوتاه توجه داشته باشید:
🔺 اولا دیشب که در جمع شما حاضر شدم، متوجه شدم عده ای در حال ترک تحصن هستند و عده ای هم پشیمان شده اند. لذا هر شب تعداد شما کاهش پیدا کرده و اگر توجه کرده باشید، از حوالی ساعت یک بامداد، جمعیت به طور چشمگیری کاهش پیدا میکند.(البتع بنده اطلاع ندارم پس از انتشار این نوشتار، چه اتفاقی میافتد و چه تصمیمی برای کم نشدن جمعیت شما میگیرند.)
لطفا فریب بازی عده ای نخورید که گفتند ۶۰۰ نفر در راه هستند و امروز و فرداست که برسند تهران و شما را تنها نمیگذارند و این حرفها. خیر، هیچ خبری از این آمارها نیست. آنها علی رغم اعلام گسترده شماره تلفن برای هماهنگی با سرویس ایاب و ذهاب از قم، موفق به پر کردن اتوبوس و رسیدن به حد نصاب نشده اند. اجازه ندید با آمار و اطلاعات غلط، شما را فریب بدهند و بخاطر اغراض سیاسی، شما را در سرما و باران پاییز با زن و بچه و اهل و عیال مظلومتان نگه دارند.
✔️ ضمن اینکه این روش جواب نمیدهد و اگر منتظر قول مساعد از طرف حضرت آیت الله رییسی علیه تصمیم نظام مبنی بر واکسیناسیون عمومی هستید، سخت در اشتباهید. چرا که دأب نظام این نیست که قوانین را وتو کند و با فشارهای اینچنینی در خصوص یک تصمیم ملی کوتاه بیاید.
حتی اگر به فرض محال، آیت الله رییسی در جمع شما عزیزان حاضر شوند و سخنان شما را بشنوند، تصمیم ملی که عوض نمیشود. لذا شما حداکثر به دیدار ایشان نائل میشوید. نه به تغییر تصمیم ملی.
🔺 ثانیا همانطور که تا الان هم متوجه شدید، احدی از لیدرها و ادمین هایی که در فضای مجازی سینه چاک میدهند و شما را به این سرما و پیاده رو و چادرنشینی کشانده اند، در جمع شما نیستند و حضور ندارند. اصلا به کسی دسترسی دارید که بپرسید الان دقیقا اونا کجان؟ چرا نیستند؟ چرا رخ نشان نمیدهند؟ چرا در این چند شب، حتی یک سخنرانی نداشتند؟ چرا خودشان با زن و بچه هایشان در گرما و منزل و جای راحت بخوابند و حداکثر برای شما پست و کامنت بگذارند؟ چرا نیستند؟ چرا خجالت نمیکشند که اهل و عیال مردم وسط سرما باشند اما آنها حتی به خودشان زحمت سرکشی و حضور یکی دو ساعته ندهند؟ چه برسد به اینکه وسط پیاده رو چادر بزنند و برای نمازها مجبور به گرفتن وضو در آن شرایط باشند و حتی به مسجد و توالت عمومی دسترسی نداشته باشند!
عزیزان، لطفا بیشتر از این بازی نخورید. حیف شما و خانواده محترمتان که پاسوز عده ای شوید که فقط تحریک میکنند و خاصیت دیگری ندارند.
🔺 ثالثا وقتی فشار احساسات و هیجانات با حالت انتظار از یک مقام مسئول همراه شود، حوصله افراد کم میشود. مخصوصا اگر احساس کنند دیده نشدند و حتی لیدرها هم پشت آنها را خالی کردند.
قطعا این کم حوصلگی و فشارهای اطراف، زمینه را برای برخوردهای تند و تیز و حتی مصاحبه ها و گزارشات سخیف مجازی فراهم تر میکند و این به تدریج، از شما فرد عصبانی و کینه ای ساخته که حتی به عقیده او نظام و انقلاب هم به او بی توجهی کرده و الان وسط میدان و کف خیابون تنهاست.
👈 حقیقتش را بخواهید من از این تجمع و حرکات احساسی اینچنینی ذره ای نمیترسم. تمام ترس و استرس من برای بعد از ناکام ماندن در این تحصن است. از ظرفیت سوزی که در این بلوا اتفاق خواهد افتاد. از احساس بی توجهی که ممکن است زمینه مشکلات بعدی را ایجاد کند. از آن میترسم.
امیدوارم به حق امام حسین علیه السلام به آنجاها کشیده نشود. چرا که عزیزانی که من دیشب دیدم، حیف است که گردی به دامن اعتماد و اعتبار آنها بنشیند.
✍حدادپورجهرمی
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
🌐بودجه ای بدون کسری
🔰رئیس سازمان برنامه و بودجه گفته بودجه سال بعد بدون کسری بسته شده
🔰بودجه امسال حدود 500 همت کسری داشت
حال جای سوال که چطور بودجه سال بعد بدون کسری بسته شده اونم بدون رفع تحریمها و گشایش های اقتصادی-سیاسی
البته چند موردی میشه حدس زد مثل موارد زیر
🔹الف-حذف ارز ترجیحی 4200 در بیشتر کالاها
🔹ب- افزایش نرخ تسعیر ارز در بودجه به 23000 تومان
🔹ج- افزایش قیمت حاملهای انرژی
🔹د-افزایش درآمدهای مالیاتی – افزایش بهره مالکانه معادن و...
#کاظم_نادرعلی
✳️بورس یا تورم ، اولویت شما کدام است؟
علی محمدی
🔶 می دانیم که وضعیت امروزه بورس متاثر از سه موضوع مهم است:
1⃣ریسک امنیت سرمایه گذاری( دخالت های دولتی و ریسک های مربوط به قیمت گذاری، دوره های اقتصاد سنجی)
2⃣عدم نظارت و کنترل بر عملکرد صندوق ها و حقوقی ها و بازار گردان ها: فعلا سازوکارش در کشور وجود ندارد چرا که قوانین و زیر ساختارها به کلی باید تغییر کنند. در کوتاه مدت می توان انجام داد ولی نیازمند اعمال سیاست های منسجم و تدریجی در بازار پول و بازار سرمایه است.
3⃣ریسک شاخص های اقتصادی( مثل نرخ بهره):
مهمترین ماموریت دولت کنترل تورم است. از مهمترین راه های کنترل تورم، مهار نقدینگی و کسری بودجه است. یکی از اهرم های کنترل نقدینگی در بازار پول، افزایش نرخ بهره است. و نرخ بهره تابع غیر مستقیم شاخص بورس.
📌در واقع دولت برای کنترل تورم، سیاست انقباضی در نظر گرفته . یعنی نرخ بهره را از ۱۸/۲در مرداد تا ۲۰/۹ در آبان، بالا برده است. بدیهی است که به همین اندازه تاثیر منفی بر شاخص بورس دارد.
📌 اگر بودجه ۱۴۰۱ انقباضی بسته شود( که ظاهرا می شود)، در بورس جز چند صنعت خاص، مابقی در رکود به سر خواهند برد.
⭕️صادرات ترکیه به سوریه ۱۳ برابر ایران!!!
✳️ وزیر صمت کشورمان هفته آینده به دمشق میرود، این سفر از اهمیت خاصی برای جبرات اشتباهات دولت روحانی در مسائل سوریه دارد.....
✳️جنایت به رسم اُمویان
🔹امویان، گاهی مستقیما راه آب را می بستند. لشکر معاویه در جنگ صفین و لشکر یزید در کربلا، مرتکب همین جنایت شدند و نام شان به ننگ و عار در تاریخ ماند.
♦️امویان، گاهی هم در لباس علویان در می آمدند و با این پوشش جنایت و غارت می کردند، تا امیر مومنان (ع) و امام حسن (ع) را از چشم مردم بیندازند. گاهی حتی گوسفندانی را به مردم می بخشیدند و بعد دستور می دادند به گوسفندان شبیخون بزنند تا مردم را علیه علویان بشورانند.
🔹دشمنان ملت ایران با بزک برجام - که توسط غربگرایان انجام شد- ابتدا تعطیلی برنامه هسته ای را شرط واگذاری امتیازات اقتصادی وانمود کردند و سپس، توقف برنامه های توسعه منابع انرژی را شرط واگذاری همان امتیازات نسیه جا زدند!
♦️بنابراین برنامه های ممکن برای مدیریت و توسعه ظرفیت های انرژی و آب به مدت هشت سال کم فروغ شد. اما دشمن، بسنده نکرد. اگر روزی به پالایشگاه ها و خطوط لوله نفت و گاز حمله می کرد، حالا سامانه هوشمند بنزین و حتی خطوط انتقال آب را هدف قرار می دهد؛ آن هم با پنهان شدن پشت نام مردم و کشاورزان و...
🔹قصه خباثت، همان است که امویان بانی اش بودند: جنایت مستقیم، در کنار پوشیدن لباس خودی و ارتکاب خیانت. مرتکبان هر دو جنایت را باید دشمن داشت و مجامله نکرد.
محمد ایمانی