✳️انتخاب رئیسجمهور عراق به دور دوم کشیده شد
🔹در انتخابات ریاست جمهورى در پارلمان عراق، «عبداللطیف رشید» موفق به کسب ۱۵۷ رای و «برهم صالح» ۹۹ رای شدند و با توجه به اینکه هیچیک از نامزدها نتوانستند دو سوم اکثریت آرا را کسب کنند، رایگیری پارلمانی به دور دوم کشیده شد.
✳️ورود مصالح ساختمانی ایرانی به بازار اروپا با برند ترکیه
🔹عضو انجمن انبوه سازان کشور: در حال حاضر به کشورهای ترکیه، سوریه، عراق، گرجستان، ارمنستان صادرات قابل توجه داریم اما نکته قابل توجه این است که به دلیل تحریمها برخی از مصالح ساختمانی تولید ایران با نام و برند ترکیه وارد بازار هلند و یونان میشود و متاسفانه در حالی که این اقلام تقاضای قابل توجهی در این کشورهای اروپایی دارد اما هیچ ردی از نام ایران در آن دیده نمیشود.
✳️ ما نمیخواهیم بخاطر زلنسکی از گرسنگی و سرما بمیریم!
🔹کشاورزان آلمانی هم به تظاهرات غیرنظامیان پیوستند. در این تظاهرات گسترده در فرانکفورت معترضین علیه اولاف شولز، اتحادیه اروپا، ناتو، تحریم ها علیه روسیه و افزایش قیمت گاز و انرژی شعار دادند.
✳️ پلاک خودروها دیگر تعویض نخواهد شد
🔹️پس از ۱۷ سال قرار است از ۲۲ بهمن امسال طرح پلاک سوم در کشور اجرایی شود.
🔹️برابر ماده ۱۳ آیین نامه راهور مصوب ۱۳۸۴ باید به همراه یک زوج پلاک، پلاک سومِ وسیله نقلیه نیز به صورت برچسب از سوی راهنمایی و رانندگی یا اشخاص مورد تأیید راهنمایی و رانندگی صادر و بر روی شیشه جلو یا عقب وسیله نقلیه نصب شود.
🔹️پلاک سوم با هر بار تمدید اعتبار پلاک، نقل و انتقال مالکیت و تعویض قطعات اصلی و رنگ وسیله نقلیه با اطلاعات جدید تولید و جایگزین پلاک سوم پیشین خواهد شد. پلاک سوم در قالب دو چیپ روی پلاک و زیر شیشه جلو و زیر آئینه باید نصب شود که این چیپ اطلاعات VIN و سایر اطلاعاتی که نیاز است در یک حجم مشخص (۳۰ تا ۹۰ کیلوبایت) در آن چیپ گنجانده میشود.
🔹️رئیس پلیس راهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یعنی پلاک فیزیکی که فعلاً بر روی خودرو نصب شده دیگر با خرید و فروش خودرو تغییری نمیکند، گفت: بله دیگر پلاک تغییر نمیکند، در واقع پلاک فیزیکی که بر روی خودرو نصب است با خود خودرو جا به جا میشود.
✳️ السودانی مامور تشکیل کابینه دولت جدید عراق شد
🔹️عبداللطیف رشید، رئیس جمهور جدید عراق در دیدار با محمد شياع السودانی، نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست وزیری عراق او را مامور به تشکیل دولت کرد.
🔹مهلت تشکیل دولت طبق قانون، ۳۰ روز است.
عبداللطيف رشيد رئيس جمهور عراق کیست؟
انتخابات ریاست جمهوری عراق برگزار شد.
دور اول انتخابات میان دو کاندید اصلی یعنی، برهم صالح و عبداللطيف رشيد برگزار شد.
همان طور که پیش بینی می شد عبداللطیف رشید توانست 155 رای را به خود اختصاص دهد
و برهم صالح تنها 99 رای مثبت از نمایندگان پارلمان ازآن خود کرد باتوجه به این که انتخاب رئيس جمهور در گرو دوسوم آراء پارلمان است انتخابات به دور دوم رفت و در دور دوم عبد اللطيف رشيد وارد قصر ریاست جمهوری عراق شد.
جالب است بدانید که عبداللطيف رشيد و برهم صالح هردو عضو اتحاد میهنی کردستان (متحد مقاومت) هستند اما براساس توافقات صورت گرفته میان جریان های سیاسی مقاومت(دولت قانون، فتح، قوی الدولة الوطنية و... ) تصمیم به کناره گیری برهم صالح گرفته شد اما وی به برنامه و سیاست های اعمال شده حزب اتحاد میهنی کردستان و رهبری این گروه یعنی بافل طالبانی تمکین نکرد.
عبداللطيف رشيد گزینه اصلی حزب اتحاد میهنی کردستان برای ریاست جمهوری و مورد حمایت جریان های سیاسی مقاومت است
وی از بزرگان حزب اتحاد میهنی کردستان و از نزدیکان جلال طالبانی موسس این حزب به شمار می آید
عبداللطیف رشید از سال 2003 تا2010 وزرات آب عراق را در دست داشت
وی مدرک دکتری مهندسی عمران خود را از دانشگاه منچستر اخذ کرده است.
هرچند جبهه مقاومت در انتخابات گذشته پارلمان عراق نتوانست از جریان صدر پیشی بگیرد اما در یک سال گذشته نشان داد صدري ها هرگز نمی تواند به صورت یکجانبه بر عراق مسلط شوند.
این قوم ، مرامش علوی بوده همیشه
از بسکه علی گفته ، قوی بوده همیشه
دعوا سر بنزین و حجاب و صف نان نیست
دعوا سر #ایران_قوی بوده همیشه
✳️پیروزی بزرگ حامیان محور مقاومت در عراق
🔸️پس از چند سال تسلط نیروهای متمایل به آمریکا در سمت های ریاست جمهوری و نخست وزیری عراق، پارلمان این کشور با تغییر برهم صالح و روی کار آوردن عبداللطیف رشید و متعاقب آن معرفی محمد شیاع السودانی به عنوان نخست وزیر ، نشان داد که تلاش های ایالات متحده ، سعودی و امارات در عراق با شکست مواجه شده است.
🔸️البته هنوز انتخاب شیاع السودانی قطعی نشده اما رئیس جمهور جدید موظف است او را مامور تشکیل کابینه کند و با توجه به ترکیب پارلمان، احتمال قوی وجود دارد که شیاع السودانی نخست وزیر عراق شود.
🔸️در خصوص این تحولات ذکر چند نکته لازم است.
1️⃣ برای اولین بار از آپریل ۲۰۲۰، جناح غرب گرای عراق با یک شکست جدی مواجه شد و برهم صالح که پس از شهادت سردار سلیمانی مواضع بسیار منفی اتخاذ کرده بود ، برکنار شد و یک فرد متمایل به محور مقاومت رئیس جمهور عراق گردید.
2️⃣ عبداللطیف رشید عضو اتحادیه میهنی است که باجناق جلال طالبانی بود و از دوستان جمهوری اسلامی ایران ، متحد چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه و از مخالفان تجزیه عراق و تشکیل کشور جعلی کردستان به شمار می رود .
3️⃣ مسعود بارزانی با کمک مالی امارات نهایت تلاش خود را انجام داد تا با کمک صدر و حلبوسی، هشیار زیباری (دایی اش) و یا ریبر احمد (فرد نزدیک به اسرائیل) را به عنوان رئیس جمهور عراق منصوب کند که با ایستادگی قاطع چهارچوب هماهنگی و اتحادیه میهنی ناکام ماند.
4️⃣ معرفی محمد شیاع السودانی از اعضای اسبق حزب الدعوه و وابسته به نوری مالکی به سمت نخست وزیری ، به طور کلی ورق معادلات عراق را به نفع محور مقاومت و مرجعیت شیعه نجف تغییر خواهد داد (البته به یک شرط که در انتهای این وجیزه بدان پرداخته می شود).
5️⃣ هزینه های بسیار هنگفت امارات و سعودی (نزدیک به یک میلیارد دلار فقط در انتخابات سال گذشته ) در حمایت از مقتدی صدر ، حلبوسی و بارزانی نتیجه عکس داد .
6️⃣ خرج پول های کلان و تلاش های سفارت آمریکا با کمک جوکرها و افراد تشرینی (معترضان اکتبر ۲۰۱۹) با هدف تغییر کلی در اوضاع عراق به نفع غرب و اسرائیل، با شکست جدی مواجه شد.
7️⃣ ترامپ و مجموعه حاکمیت آمریکا گمان می کردند با حذف فیزیکی سردار قاسم سلیمانی ، موقعیت جناح متمایل به حشدالشعبی و جریانات وابسته به مرجعیت شیعه نجف تضعیف می گردد ، اما ترکیب اخیر پارلمان و انتخاب رئیس جمهور و احتمالا نخست وزیر نشان خواهد داد که حاکمیت وقت آمریکا دچار اشتباه محاسباتی جدی شده بود .
8️⃣ مقتدی صدر بازنده بزرگ این میدان است و مطمئنا سعی دارد با اقدامات آشوبگرانه و غیرقانونی و تظاهرات خشونت آمیز مجددا به سان دوران دولت عادل عبدالمهدی ، دولت جدید را سرنگون سازد .
9️⃣ غرب و کشورهای عربی تلاش بسیاری کردند تا نخست وزیری مصطفی الکاظمی تمدید گردد ؛ در روزهای اخیر نیز تلاش آنها و متحدانشان در عراق ، انحلال پارلمان بود و حتی تا ساعاتی پیش نیز کوشش آنان بدین منظور ادامه داشت.
اما برکناری کاظمی، به شکل جدی موجب تضعیف راهبردهای آمریکا در عراق می گردد.
🔟 اما شرط اصلی تحقق موارد فوق ، موفقیت شیاع السودانی در انتخاب وزرای غیرفاسد، مبارزه جدی با فساد ، حل مشکلات معیشتی و رفاهی مردم عراق و در نتیجه ایجاد رضایت عمومی و کسب اعتماد مردم است.
✳️نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مطرح کرد؛
🔺مالیات بر عایدی سرمایه، مهمترین ابزار کنترل سوداگریهای افراطی
🔹سید محمدرضا میرتاج الدینی، با اعلام اینکه مالیات بر عایدی سرمایه شامل گروهی است که براساس فعالیتهای سوداگرانه اقتصادی، عایدی دارند، گفت: این طرح بر روی فعالیتهای سوداگریانهای که تا به حال جایی ثبت نشده و درآمدهای کلان در زمان محدود و بدون پرداخت مالیات درپی دارد، تمرکز خواهد داشت و شامل چهار عنوان ارز، ملک، خودرو و سکه میشود.
✳️توافق تهران، مسکو و باکو برای فعالسازی راهآهن کریدور شمال- جنوب
🔹ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در اجلاس ۲+۶ ترانزیتی ایران و کشورهای آسیای میانه در زمینه فعالسازی شاخه غربی کریدور شمال_جنوب به توافق رسیدند.
✳️السودانی: به مردم عراق وعده میدهم دولتی قوی تشکیل دهم
🔹️نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید عراق به مردم عراق وعده داد دولتی قوی و توانا بر سازندگی کشور تشکیل دهد.
✳️ در فصل زمستان برای تامین گاز خانگی مجبور به محدود کردن گاز رسانی به صنایع و نیروگاهها هستیم/ ۶ درصد از تولید گاز کشور صادر میشود
🔺مازیار سیاح نژاد، رئیس امور نظارت، اندازهگیری و کنترل کیفیت گاز: ۶ درصد از تولید سالانه گاز کشور صادر میشود. سهم صنایع عمده از مصرف گاز ۱۷ درصد و سهم نیروگاهها ۳۰ درصد از کل تولید است. اکنون ۸۹ نیروگاه در کشور وجود دارد.
🔺بخش خانگی و تجاری بیش از ۴۴ درصد از کل تولید را مصرف میکنند، ۹۷ درصد از شهرها و ۹۰ درصد روستاها گازرسانی شدهاند.
🔺در سال ۸۶ ایران ۹ پالایشگاه گاز در کشور داشته که ۴۷۰ میلیون مترمکعب گاز تولید میکرده است، تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد پالایشگاهها به ۲۲ پالایشگاه رسیده که روزانه ظرفیت تولید ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز را دارا هستند که ۷۰ درصد رشد را نشان میدهد.
🔺گازرسانی شهری از سال ۸۶ تا سال ۱۴۰۰ حدود ۶۹ درصد رشد داشته، این در حالی است که گازرسانی به روستاها در این مدت ۷ برابر شده است.
🔺مصرف گاز در بخش خانگی در زمستان به شدت رشد میکند. در بخش خانگی با انفجار مصرف گاز مواجه میشویم. برای تأمین گاز خانگی مجبور به محدود کردن گازرسانی به نیروگاهها و صنایع خواهیم بود.
✳️انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را چگونه ارزیابی می کنید؟
پس از آنکه عبداللطیف رشید به عنوان رئیس جمهور عراق از طرف نمایندگان پارلمان انتخاب شد آقای محمد شیاع السودانی گزینه شورای هماهنگی احزاب شیعه عراق را برای تشکیل کابینه معرفی کرد.
معرفی آقای سودانی به عنوان نخست وزیر آینده ، نشان میدهد که انتخاب وی در این بازه زمانی پیروزی بزرگی برای محور مقاومت و شکستی سخت برای مقتدا صدر و مصطفی الکاظمی قدرت طلب است که فکر میکردند اگر عراق را ناآرام کنند و دست به قتل و کشتار و خرابکاری بزنند میتوانند مانع از تشکیل دولت شوند.
✳️ کابوس غرب...
🔻ژنرال «آیزن هاور» در ۲۹ نوامبر ۱۹۵۲ در نخستین مصاحبه عمومی خود پس از انتخاب بهعنوان رئیسجمهور آمریکا گفته بود: «گمان نمیکنم #منطقهای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیای جهان وجود داشته باشد. ایران از ذخایر سرشار انرژی برخوردار است و در چهارراه جهان واقعشده است.
🔹اگر روزگاری #ایران و #شوروی باهم کنار بیایند دیگر کره زمین جای امنی برای #غرب نخواهد بود.
🔺همچنین نباید وضعیتی پیش بیاید که #ایران به گذشته دور خود بازگردد و به یک #قدرت نظامی تبدیل شود. وای بهروزی که میلیتاریسم ایرانی زنده شود. بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه حرف من شوید.»
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافیک | خسارت های اقتصادی اغتشاشات اخیر
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #میلاد_پیامبر_اکرم
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb