⭕️سردار جوانی: ضربه متقابل به آمریکا سطحی بالاتر از بازدارندگی دارد.
🔹ما سطح بازدارندگی را پایین تر از ضربه متقابل میدانیم. بازدارندگی یعنی اینکه طرف مقابل برای شروع یک جنگ احساس کند که پیروز این جنگ نخواهد بود و هزینههای این جنگ برای او بیشتر از فواید آن است. اما معنای ضربه متقابل به این معنی است که شما وقتی از توانمندی برای این ضربه برخوردار هستید، دشمن احساس میکند که هرکاری را انجام داد شما میتوانید مشابه و معادل آن را از نظر تحمیل هزینه انجام دهید. یعنی بحث اصلی هزینه است؛ یعنی حاج قاسم یک نماد اقتدار است، آمریکایی ها این شخصیت ارزشمند مقاومت را با این تحلیل ترور کردند و ترامپ ابراز خوشحالی کرد که می تواند با زدن حاج قاسم مسیر مقاومت را تغییر دهد، پس باید ضربه متقابلی را که ما وارد میکنیم، معادل آن منفعتی باشد که دشمن به دنبال بهرهبرداری از آن است.
📌متن کامل این مصاحبه را در لینک زیر بخوانید
https://basirat.ir/fa/news/324007/
فاجعه بندر بیروت و دامنه های آن
👈 رسانه های معاند جبهه مقاومت از ساعات اولیه انفجار بندر، خط متهم سازی حزب الله لبنان را دنبال کردند و برخی رسانههای دیگر، آن را مشکوک دانسته و دست اسرائیل و آمریکا را در پس ماجرا دیدند.
اما دولت لبنان همچنان در حال جمع آوری داده ها و تحقیق میدانی است و بر اساس مستندات اولیه این فاجعه بزرگ را معلول یک حادثه می داند، لذا به نظر می رسد برای دانستن حقیقت ماجرا نباید عجله کرد.
از طرفی فاجعه آنقدر بزرگ و پیچیده است که دشمنان مقاومت و بدخواهان مردم لبنان (چه در آن دست داشته باشند یا نه) آن را یک فرصت کم نظیر برای پیگیری اهداف خود بدانند و با عملیات فریب و اغوای رسانهای در پی تضعیف مقاومت باشند، لذا چند پرده را بعد از این فاجعه دنبال می کنند:
پرده اول؛ ایجاد ترس و وحشت
امپراطوری رسانه های غربی، عربی و عبری به گونهای این فاجعه را پردازش می کنند که جبهه مقاومت، از متهم شدن در این فاجعه بزرگ دچار ترس و وحشت شده و ابتکار عمل مقابل نقش آفرینی مثلث شوم ذکر شده را از دست بدهد و دچار خطاهای محاسباتی و عملیاتی گردد.
پرده دوم؛ تحقیر نظام سیاسی لبنان
سفر ماکرون به لبنان و اظهارات عجیب و مداخلهجویانه او در کنار فضاسازیهای رسانهای، نمونه روشنی از تحقیر طرف مقابل می باشد. در پس این تحقیر آنها انتظار دارند مردم و مسئولان لبنانی قدرت تحرک و پویایی خود را در مواجهه با این مشکل بزرگ از دست بدهند و مقابل غربی ها و اسرائیل تسلیم شوند.
پرده سوم؛ بهره گیری از خشونت
سازماندهی و جهت دهی به اعتراضات مردمی که ناشی از کم کاری های انباشته شده توسط دولتهای پیشین بوده است و تحریک مردم به خشونت مرحله سوم سوء استفاده از این فاجعه می باشد که نمونههای آنرا در اخبار اعتراضات لبنان مشاهده میکنیم.
پرده چهارم؛ دخالت خارجی
به میزانی که آنها بتوانند اعتراضات مردمی را گسترش داده و ادارات دولتی را مختل نمایند و قوه تصمیمگیری در این کشور را فلج کنند، زمینه برای دخالت های خارجی فراهم می شود و از آنجا که قبلاً به صراحت از خلع سلاح مقاومت سخن گفتند، هدف غایی این دخالت از هم اکنون مشخص است.
پرده آخر
ظاهر پرده آخر به نفع اهداف مثلث شوم غربی، عبری و ارتجاع عربی است، اما در پس آن و با روشن شدن حقایق، کنار رفتن پرده های تزویر ، فریب و ریا خواهد بود و به موازات دخالت های سیاسی یا نظامی آنها، امکان باز شدن درهای مقابله به مثل جریان مقاومت، فراهم می شود و نباید فراموش کرد که تحولات شگرف از دل بحران های عمیق پدیدار می شود ولی با این اطمینان که خداوند فرمود: "و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم وارثین" ( ما میخواهیم بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم) و اینها طلیعه پیش بینی حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است که چند سال قبل فرمود: اسرائیل قطعاً ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
دکتر حبیب زاده
هدایت شده از کارگروه جریان شناسی سیاق
♻️ مفهوم شناسی جریان شناسی سیاسی
🖋 #پرونده_دوم
💢 بخش اول
♨️ در پرونده دوم کارگروه جریان شناسی سیاسی سیاق، به موضوع «مفهوم شناسی جریان شناسی سیاسی» پرداخته میشود.
🛑 در بخش اول پرونده مفهوم شناسی به این پرسش اساسی پاسخ داده میشود که اصولا «جریان» به ویژه در عرصه سیاسی به چه معناست؟
ارائه «تعریف جامع و مانع» از واژه ی جریان به گونه ای که جامع ابعاد تعریف و مانع اغیار آن باشد، ضرورتی نخستین در مفهوم شناسی جریان شناسی سیاسی است و نقش بسزایی در حصول نتایج مطلوب و اعتباردهی به یافته های علمی و پژوهشی در این حوزه خواهد داشت.
🔰در این بخش، با نظر به ابعاد گوناگون واژه «جریان» به بررسی، تحلیل ماهیت و چیستی آن با رویکردی نوین می پردازیم:
1⃣ جریان، مصدری عربی از ریشه «جَری یَجری» است با معنایی خلاف وقوف و سکون؛
مفهوم اصل این ماده که جَرْیْ باشد، حرکت منظم و دقیق در طول مکان است که از آن تعبیر به انسیاح میشود.[١]
به حرکت در میان افراد و اشخاص هم جری گفته میشود.[٢]
معادل این مفهوم در زبان انگلیسی، Trend, Flow, Movement, Current میباشد.
گاه جریان به صورت اسم برای توصیف یک امر قوام و ثبات نیافته به کار میرود، به عبارت دیگر امری که در حال شکل گیری بوده و به کمال خود نرسیده است.[٣]
بدین ترتیب روند شکل گیری یک ایده، نظر و سیر تطور تاریخی آن با در نظر گرفتن فرازها و فرودها و آثار آن در عرصه ی اجتماع را جریان گویند.[۴]
2⃣ در اصطلاح، جریان عبارت است از «تشکل، جمعیت و گروه اجتماعی معینی که علاوه بر مبانی فکری، از نوعی رفتار ویژه اجتماعی برخوردار است.» [۵]
3⃣جریان دارای سه ویژگی و شاخصه اساسی است که عبارتند از:
۱. اجتماعی بودن و برخورداری از نوعی رفتار ویژه اجتماعی؛
۲. دارا بودن تشکل و جمعیت؛
۳. برخورداری از اندیشه مشخص و رفتار معین مرتبط با آن.[۶]
4⃣ به اندیشه منسجم و نظام مند یک شخصیت علمی که به صورت تشکل اجتماعی در نیامده است، جریان گفته نمیشود.[٧]
5⃣ «جریان سیاسی» به معنای چندین گروه، حزب، جناح و تشکل است که از نظر اعتقادی، فکری، سیاسی، مبانی ایدئولوژیک، اهداف و روشهای مبارزات سیاسی با هم دارای اشتراکاتی میباشند و در مواقع تحولات سیاسی مهم مثلا انتخابات موضعگیری کرده یا نامزد و یا نامزدهایی به مردم معرفی کنند.
جریان سیاسی دارای مبدأ یا منشأ، مسیر یا بستر، و مقصد یا هدفی است که در آن روان است. هدفهای یک جریان سیاسی عمدتاً تسلط بر حاکمیت سیاسی در یک جامعه و استقرار ارزشها و نظام سیاسی مورد نظر خویش است.[٨]
🔷بنابر این شاخصه ها، پیام نوشتار بخش اول پرونده دوم کارگروه جریان شناسی سیاق در تعریف «جریان سیاسی» آن است که:
✅ جریان سیاسی عبارت از «جبهه گسترده ای است از چند تشکل، جمعیت و گروه اجتماعی معیّن که دارای سازوکار مدیریت، پشتوانه فکری و گفتمانی مشترک، جنبش و تحرّک اجتماعی و برون داد خاص سیاسی میباشد که آغاز، بستر حرکت، عینیت اجتماعی، پایان و یا استمرار دارد.»
📚منابع و مآخذ:
[١] ـ حسن مصطفوی تبریزی، التحقیق فی کلمات القرآن الکریم، 14 ج، چاپ اول، تهران، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 1374 ش ، ج 2، ص 77.
[٢] ـ همان ص 76.
[٣] ـ تقی پور نامداریان و قدرت الله طاهری، نگاهی انتقادی به جریان شناسی شعر معاصر ایران، ص18.
[۴]ـ رمضان شعبانی ساروئی، جریان شناسی سیاسی فرهنگی ایران، ص28.
[۵]- خسرو پناه، عبدالحسین، جریان شناسی فکری ایران معاصر، قم: مؤسسه فرهنگی حکمت نوین اسلامی، ۱۳۸۸، ص ۹.
[۶]و[٧]-همان ص 10.
[٨]-ر.ک: میرسلیم، سیدمصطفی، جریان شناسی فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی، تهران: گروه تحقیق جهاد دانشگاهی، ۱۳۸۴ و مظفری، آیت، جریان شناسی ایران معاصر، قم: پژوهشکده تحقیقات اسلامی، ۱۳۸۵.
⏹پایان بخش اول
#پرونده_دوم
#مفهوم_شناسی_جریان_شناسی
✔️دوستان علاقه مند خود را به کارگروه جریان شناسی سیاسی سیاق دعوت کنید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/649068602C8591a80ebc
☝☝با سلام .جهت آشنایی کامل با جریانات سیاسی کشوری و استانی به کارگروه فوق بپیوندید
کارگروه آموزش کاملی از جریان شناسی سیاسی را خواهد داشت
هدایت شده از عطر گل نرجس
🔻منابع اطلاعاتی اسرائیلی اذعان کردند؛ هیچ خدشهای به جایگاه نصرالله وارد نشده است👌
👈 پایگاه خبری "مکور ریشون" به نقل از منابع اطلاعاتی رژیم صهیونیستی گزارش داد: برآوردها نشان میدهد که بهرغم اعتراضات در لبنان، جایگاه مردمی «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزبالله مانند گذشته است و میزان محبوبیت و حس احترام افکار عمومی نسبت به او هیچ تغییری نیافته است.
#سید_مقاومت
#نابودی_اسراییل
☫ @fetneakbar
هدایت شده از عطر گل نرجس
🔴 در لبنان چه خبر است؟!
🔹 رسانه های ضد انقلاب دیروز طوری وانمود کردند که یک شبه کل لبنان از کنترل دولت این کشور خارج شده است و به دست تظاهرات کنندگان افتاده است!
🔹 این درحالی است که ارتش لبنان تمام وزارتخانه هایی که توسط اغتشاش گران، تصرف شده بود را همان دیشب از آنها پس گرفت.
🔹 البته نوچه ها و طرفداران جعجع و حریری که با عربستان سعودی و رژیم صهیونسیتی همکاری می کنند کف خیابان را رها نخواهند کرد و به اغتشاش ادامه خواهند.
🔹 بندر بیروت دست گروهک ۱۴ مارس (سعد حریری) بوده و حاشیه امنی برای کثافتکاری های اقتصادی و امنیتی آنها بوده است.
🔹آنها اما به جای پاسخگویی بابت اقدامات خود در بندر بیروت، با همکاری رسانه ای سعودی و رژیم صهیونسیتی با هم ریختن اوضاع لبنان، به دنبال به حاشیه بردن نقش خود در فاجعه بندر بیروت هستند.
☫ @fetneakbar
🔴 در جلسه دیشب سران قوا درباره فروش نفت چه گذشت؟
🔻 سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹در ابتدای جلسه، اعضا نسبت به وعدههای منتشرشده در رسانهها از زبان رئیس جمهور و برخی دولتمردان درخصوص گشایش اقتصادی باتوجه به اینکه هنوز جزئیات این طرح مورد بحث و تصویب قرار نگرفته اعتراض کردند.
🔹رئیس مجلس اعلام کرد هدف دولت نباید صرفاً تامین بودجه باشد و نظر مجلس بر فروش نقدی بجای سلف و خرده فروشی است.
🔹رئیس قوه قضائیه نیز شروطی را به عنوان خطوط قرمز در تصویب طرح دولت مطرح کرده که ازجمله آنها، نحوه فروش و تحویل نفت به خریدار و در اولویت بودن فروش میعانات گازی، ممانعت از تبدیل فرآیند اجرای این طرح به عامل افزایش سرسام آور بدهی دولت در سالهای آتی و لزوم ممنوعیت خرید یا بازخرید اوراق توسط بانکهاست.
✳چراغ سبز از بیروت! به استعمارگران
ایجاد اغتشاش توسط عده ای اغتشاشگر، این روز ها اوضاع لبنان را پیچیده تر کرده است. گزارش هایی که از بیروت می رسد نشان می دهد این عده با سوء استفاده از شرایط بغرنج پدید آمده پس از انفجار اخیر بندر بیروت، اهداف خاصی را دنبال می کنند و به نظر می رسد یک ساماندهی وجود دارد و دست هایی پشت پرده، این جریان را هدایت می کنند. به اذعان مسؤولان بلند پایه دولت لبنان، هجوم اغتشاشگران به وزارت خارجه و تلاش آن ها برای دستیابی به برخی اسناد، مشکوک است و هیچ تناسبی با اعتراض علیه شرایط وخیم امنیتی- اقتصادی ندارد، چرا که در این صورت می بایست معترضان به نهاد ها و وزارتخانه های اقتصادی هجوم ببرند. برخی وزرای دولت حسان دیاب گفته اند هدف اغتشاشگران از حمله به ساختمان وزارت خارجه، نابود کردن برخی اسناد است که احتمالا بی ارتباط با انفجار بزرگ انبار نیترات در بیروت نیست. به گفته این مقام، اسنادی از پشت پرده انفجار بیروت به دست آمده که در دست بررسی است و نتایج آن به زودی منتشر خواهد شد. فارغ از هرگونه قضاوت درباره عمدی یا غیر عمدی بودن انفجار اخیر، اقدامات آشوبگران، چراغ سبزی به کشورهای استعمارگر است که منافع ملی و استقلال لبنان را با خطر مواجه می سازد کما اینکه آمریکا اولین کشوری بود که از آشوبگران حمایت کرد.
✍️ بروجردی
⭕️کریمی قدوسی چند وقت یکبار، چه حرف های خوبی می زند به تازگی گفته:عمّامه ی شهید شیخ فضلالله نوری را انگلیسیها از سرش برداشتند، زیرا آن عمّامه نماد #اسلام و تشیع ناب بود و همان انگلیسیها بر سر کسانی عمّامه میگذارند تا با تحریف واقعیت چهره دولت خبیث انگلیس و آمریکا را بزک کنند. #عمامه_انگلیسی را بشناسیم و با آن در #انقلاب اسلامی مقابله کنیم..
#تشیع_انگلیسی