روز. بسج (۱).ogg
1.76M
✅استاد سینایی
بسیج، امید آفرین.،پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
صدا ۰۰۱.m4a
8.37M
✅استاد اصغری حسامیه
بسیج امید آفرین، پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
Voice 009.m4a
6.52M
🗣️استاد اکبر بختیاری
موضوع :بسیج، پیشرو خدمت، امید آفرین
#رزمایش طرح ثامن4
1.51M
#ثامن
#رزمایش_ثامن4
❇️ نشست صوتی روشنگری و بصیرت افزایی
✅ موضوع: «ابعاد پیشتازی تفکر بسیج در امید آفرینی»
🔊ارائه دهنده: استاد محسن الهی نژاد، هادی محترم سیاسی و سرشبکه ثامن
#ثامن
#هفته_بسیج
#امید_آفرینی
صدا ۰۰۲--۱.m4a
12.18M
🗣️استاد سانی خانی
بسیج امید آفرین، پیشرو در خدمت
#رزمایش ثامن4
بسیج پیشرو خدمت ،اید آفرین.m4a
5.13M
🌀استاد علی اکبر شفیعی
🍒موضوع: بسیج پیشرو خدمت ، امید آفرین
#نشستهدی_بصیرتی
#طرح_ثامن
#روشنگری
#بسیج
#خدمت_و_امیدآفرین
💢- بسيجي يعني دل باايمان، مغز متفكّر - داراي آمادگي براي همه ميدانهايي كه وظيفه اين انسان را به آن ميدانها فرا مي خواند، اين معناي بسيجي است. مقام معظم رهبري 78/9/3
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
🔻نقش#بسیج در صحنه #امنیتی دفاعی داخلی و خارجی
🔹#بسیج یک #رسانه #متعهد و #امین برای #مردم است.
🔸نقش الهام بخش#بسیج در حوزه منطقه ای و بین المللی
🔺#فرهنگ و #تفکر #بسیج و حضور آن در کشور به تنهایی ایجاد #قدرت می کند
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
سوال یک دریافتی و پاسخ آن: ✅چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
ا❇️فرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
سوال سوم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
ملاحظات:
1- این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
2-آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
3-ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
4-قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
سوال چهارم دریافتی از مخاطبان وپاسخ آن: ✅ایرانیها نمونه آزمایشگاهی کرونا شدهاند؟
اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.
پایگاه بصیرت
ملکزاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در پاسخ به این شائبه مطرحشده در افکار عمومی مبنی بر اینکه «مسئولان وزارت بهداشت از بیماران ایرانی کرونا بهعنوان موش آزمایشگاهی در یک تحقیق بینالمللی درباره میزان اثرگذاری داروهای پیشنهادی استفاده کردهاند» گفته است: این سخن دروغ است؛ ما 3500 نفر را در این مطالعه شرکت دادیم این در حالی است که در کشوری مانند انگلیس مطالعه مشابهی با 12 هزار نفر انجام شده است؛ ثانیاً این داروها داروهایی هستند که مردم قبلاً نیز استفاده میکردند و ما فقط این 3500 نفر را دقیق چک کردیم! بیماران با رضایت خود وارد این مطالعه شدند.
او درباره حذف چند داروی معروف در درمان کرونا گفت: این داروها جدید نبودهاند، مردم همین حالا نیز استفاده میکنند؛ ما در مطالعه، 3500 بیمار را که از این داروها استفاده میکردند چک کردیم تا ببینیم آیا این داروها تأثیر دارند یا خیر و به این نتیجه رسیدیم که خیلی اثری ندارند و برخی از این داروها ضرر نیز دارند! به همین علت دو داروی «هیدروکسی کلروکین» و «کلترا» را از پروتکل حذف کردیم؛ این دو دارو هم در ایران و هم در کشورهای دیگر از پروتکل درمان کرونا حذف شده است؛ دو داروی دیگر بهنامهای «رمدسیویر» و «اینترفرون» وجود دارد که این داروها را چون در مراحل آخر بیماری به بیمار داده بودیم این فرضیه مطرح است که اگر این داروها در فاز اول بیماری داده شوند، ممکن است مؤثر باشند و روی این موضوع داریم بحث میکنیم که این دو دارو را چگونه باید برای بیماران مبتلا به کرونا استفاده کنیم.